090526

-Mot Stockholm!

Allting är packat och klart. Som ni vet är jag väldigt duktig på att ta med mig kläder, jag tror nästan jag tagit med mig alldeles för mycket, rättare sagt.. Min garderob. Jag kommer ju handla väldigt mycket där i Spanien så jag måste nog gå igenom väskan en gång till och vekrkligen tänka igenom vad jag ska ha med mig, om jag verkligen behöver ha med det. Vi kommer att åka till Stockholm vid 11, vi börjar åka ner dit iallafall. När vi kommer fram dit.. Ja det är en annan femma det. Vi kommer att hälsa på någon av AnnMaries gamla fosterbarn som jag inte kommer ihåg namnet på och sen åker vi till AnnMaries barn Hans som vi ska vila lite hos så slipper vi sitta på Arlanda och vänta i några timmar. Jag har ingen aning om när flyget går men tidigt imorgon tror jag. Nu hoppas jag att mina pengar räcker långt där nere. Jag har inte varit så duktig och sparat vilket jag aldrig är. Det blir ju alltid att man lånar där ifrån och sen glömmer lägga tillbaka... (a). Nej nu ska jag fixa klart lite och äta innan vi sätter igång bilresan till sveriges huvudstad.
Troligtvis kommer jag inte sitta vid någon dator där nere i Spanien. Så ni får vänta med att höra hur jag har och har haft det tills jag kommer hem och skriver ett långt inlägg med miljoner bilder. Ha det så bra i Spanien, vi hörs nästa vecka. Sakna mig inte för mycket bara.

Puss och Kram ♥
/ Jessica

Barnbördshus

Fick följa med min storasyster till BB i helgas för hon skulle in och ta prover osv. Hon är gravid och ska snart föda sin lilla Theo så jag blir ju moster. Kanske knappt 2 veckor tills dess. Ni förstår inte hur mycket jag längtar till hon har ungen i famnen. Om Theo kommer den dagen som är beräknat ska jag se till att vara på plats på sjukhuset, åtminstonde sitta vid entrén eftersom man får ju inte komma längre och besöka inne på BB, knappt att ens fader får komma. Men det är ju så nu för att det inte ska komma så mycket bakterier och smitta bebisarna för dom är ju så känsliga. På BB kollade dom ultraljud så jag fick se bebisen och jag fick även höra hans hjärta slå på någon apparat. Tiden har ju gått så snabbt, det känns som om att det var igår hon berättade att jag skulle bli moster. Hoppas att bebisen inte växer lika snabbt ><.

/ Jessica

Björn Gustavsson

HAHAHA, åh. Jag tycker så synd om han så jag kan inte sluta garva. HAHAH!!


090525

Gud vilken skön dag! Soligt och hela 16 grader varmt ute. Idag har det varit jätte lugnt på skolan eftersom typ hela klassen är i tyskland och även våra lärare vi skulla ha idag. Är hemma nu och ska ta och börja packa till Spanien imorgon. Jag vet inte alls vad jag ska ha med mig eftersom jag ska handla väldigt mycket där nere med, eller ja, om jag hittar något då dvs. Det här blir första gången jag åker utomlands. Jag hoppas jag kommer tillbaka brun och utvilad. Imorgon kommer först en som heter Marianne och ska prata lite med mig osv och sen efter det sticker vi av till Stockholm. Jag ser inte fram emot bilresan hela vägen ner dit, så ni får då allt smsa och ringa mig så jag inte får tråkigt hela vägen. Jag har musik och ska köpa tidningar efter vägen så det får roa mig lite det med.

Sitter nu och väntar på att Amanda ska komma över. Jag vet inte vad vi ska hitta på men säkerligen kommer vi leta hysteriskt efter Takidas nya låt. Jag vill så gärna höra den!

Vi hörs! ♥
/ Jessica

tAKiDA

Om jag hade vetat att Takida skulle vara på Media market i Sundsvall igår skulle jag sätta mig på bussen direkt och fara dit. Tyvärr fick jag veta det lite senare av Amanda som själv var olycklig.

Takida har kommit ut med en ny låt. Någon som vet vad den heter kanske?
Jag verkligen längtar till att få lyssna på den!

Hörs! ♥

090524

Hej alla läsare!  Nu var det länge sen jag bloggade så jag kommer skriva en liten samanfattning om min lång helg. Åkte ybuss till momma i Östersund.. Eller ja, en liten ort utan för Östersund om jag säger så. Moster Elisabeth var där med så vi har för det mesta hjälpt momma osv eftersom hon sitter ju i rullstol för hennes ben är gipsad efter hennes operation. Jag har även åkt till stan och jag köpte mig 2 par skor, bilder kommer sen. I onsdags när jag kom fram så träffade jag Malin och vi hyrde min favorit film Twilight och köpte godis. Godis har jag nu ätit varenda dag nu i veckan och jag har så dåligt samvete för det, huhu. Jag träffade Malin och Malin i lördags då vi ännu en gång köpte godis och kollade på tv och spelade Guitar Hero. Ja, jag har gjort mer men det här var bara lite av det jag gjort.
På bussresan hem gjorde jag bort mig till en kines som satte sig breve mig. Haha, orkar inte skriva upp det för jag är lat.
Efter några timmar så var jag äntligen hemma i Gnarp. Så fort jag lagt packningen på sängen kastade jag på mig idrottskläder och gick ut och sprang en liten bit. När jag kom hem tog jag mig en lång dusch och nu ska jag ta och fixa håret och gå ner och fika något. Måste packa upp min väska oxå. Den är ju alldeles proppfull ju ):


Bilden på mina skor, är själv väldigt nöjd. Dom är verkligen värd priset.
Ska kanske ha dom på skolavslutningen eller på ''balen''. Ska bara lära mig gå lite
mer i dom, just nu kan jag gå hyffsat bra.


Jag har ingen bild på dom andra bilderna jag har, men ett par söta svarta ballerina med en
liten rosett på. Slänger nog upp en bild på dom lite senare.


 Så ha det så bra, puss.
/ Jessica

090520

Hejsan alla! Har nyss kommit hem ifrån skolan. Bosse kom och hämtade mig vid 12 så jag ska bara packa klart nu och äta. Jag hade en liten dålig början av dagen, allt kändes fel. Men men. Nina hade sitt gympa pass idag så vi alla skulle göra yoga. Jag är väldigt ovig och har en sån dålig balans så ni kan nog räkna ut resultatet. Snart blir det 3-4 timmars lång bussresa själv. Långsamt och tråkigt kan jag säga, men jag har gjort det förr så jag dör inte av det.

Nu är maten klar så jag ska nu ner och äta, hoppas på något gott för jag är utsvulten. Lunchen idag var inte alls god. Fisk, och den var slaskig.. Min iallafall. Hemma hos momma så kommer jag inte kunna blogga, bara när jag är och hälsar på hos pappa eller hos kompisar för momma har fortfarande virus på sin så man ska ju helst inte hålla på med datorn då synd nog.

Ha det bra. Vi hörs!
/ Jessica

Packar

Håller nu på att packa eftersom jag åker buss till momma imorgon som bor i Östersund. Det kommer att bli väldigt kul att få komma upp dit igen. Imorgon går jag bara 2 lektioner och sen måste jag hem och fixa, sedan sätter jag mig på bussen upp dit.
Jag vet inte vad jag ska packa nu heller, stannar ju till söndag och jag är ju en sån som typ nästan byter kläder varje dag och jag måste ha något å välja på. Ni ska se min väska när jag bara åker iväg en helg. Det är väl bättre jag hyr en släpvagn vi kan sätta fast på bussen eller nåt sånt. Andra resenärer blir nästan lite sur när man sitter och tar upp all plats med all min packning. So what? Jag älskar kläder!

Men nu ska jag fortsätta. Jag ska försöka tänka lite på alla resenärer som vill ha plats. Jag lovar..  Fast bara lite.

/ Jessica

090519

Vill börja med att gratta Nina som fyller hela 16 år idag och jag grattar mig själv för att jag har namnsdag idag ;)
Jessica, Marléne, Kerstin, Maj. Om ni missade det..  --->

Idag har jag varit så förbaskat trött, somnade ganska sent igår efter jag kommit på mig själv att ligga och läsa alldeles för länge. Det har varit en slapp skoldag iallafall så det var skönt. Vi skulle ha engelska men min grupp fick håltimma... Åsa var inte där. Vi tog även skolkort idag, jag vill inte ens ha hem korten. Jag ser ju förjävlig ut och kan skrämma vilken unge som helst. Jag hatar att ta kort :< ! Matte hade vi oxå idag men vi var bara i datasalen och skulle göra nå diagram och sen skulle vi vara inne på en sida där det finns en massa olika uppgifter och spel, hehe.. Jag kännde mig som en liten unge som satt där framför datorskärmen.

Efter skolan åkte jag in till Hudiksvall med Sofie. Jag skulle hämta ut mitt pass vilket jag inte höll på att få göra men det löste sig tillslut. Ja, kortet.. Synd bara att jag måste hålla på att visa det för alla som ska se det. Pest och pina för deras ögon. Sofie skulle köpa skor, jacka och något annat innan hon åker till Tysklan i helgen. Hon är den petigaste jag vet när det gäller skor, haha. Jag var sen tvungen att lämna henne för jag skulle gå till trafikskolan. Dit är det ju jätte långt så jag fick allt bita ihop och gå i värmen tills mina fötter bara värkte, men jag kom fram tillslut. Det går verkligen framåt, jag klarade ännu ett prov idag. Bosse skulle sedan hämta mig, men efter en lååång väntan kom han äntligen. Vi åkte hem och åt pannkaka.

Vi hörs kanske senare, pussar
/ Jessica ♥

090518

Hejsan alla läsare! Har inte haft tid eller ork att blogga idag så det får bli ett litet inlägg nu istället. Jag ska snart gå och borsta tänderna och sen lägga mig och läsa. Imorgon är det skolfotografering och jag vill ju helst inte se trött ut på det, right? Jag har valt kläder och duschat ikväll och bara tagit det lugnt. Vi går bara till på onsdag den här veckan så det är jätte skönt. På onsdag åker jag upp till min efterlängtade momma där jag bland annat kommer att hälsa på pappa med syskon och min fina vän Malin, som jag har saknat väldigt mycket nu.

Näej, nu har jag tyvärr inget mer att skriva. Godnatt kramar och pussar
/ Jessica

Rubrik

Kommer inte på vad jag ska ha för rubrik, så jag skriver rubrik som rubrik. Det vart lite mycket rubrik i meningen, hehe. Nu ska jag gå och tvätta och göra rent ansiktet osv så jag kan kladda på mig en ansiktsmask. Det är ju så himla skönt efter åt, man känner sig riktigt fräsch och go. Ikväll kommer jag läsa länge, har saknat boken så fruktansvärt mycket. Inte bokstavligen då, hehe.

Nu är sommaren snart här! Det landade ett sån där stor mygga på mitt fönster nyss, fy vad jag hatar sånna och alla andra kryp som sprattlar och krålar. Det är så äckligt tycker jag. Och vi ska inte ens nämna fjärilarna....

Nej men nu ska jag gå och göra någon nytta istället för att sitta här.
Massor av kramar  / Jessica ♥

090517

Är nu hemma från Sandra. Jag hade det jätte roligt och trevligt med flickorna men lite panik hade jag när vi kollade på Five across the eyes. Synd bara att den hackade och ingen text, men vi förstod ju endån vad som hände.
Vi kollade på finalen i euro vision song contest och tyvärr vann inte Sverige = inget uppträdande för Amanda ): men Norge var suvrän och vann oxå för er som missade det.

Idag har vi mest varit ute på Sandras studsmatta och solat, dock fick jag ingen färg. Vi gick sedan in eftersom vi frös, det blåste ju. Vi kollade på The Naked mile. Haha, det är en bra film det.

Nej nu ska jag väl ut och knalla lite. Har absolut ingenting att göra just nu men senare ikväll ska jag kolla på Mamma Mia. Eller ja, kanske. Men ha det bra.



OVER MY HEAD

Jo visst vart det ett inlägg innan jag åker. Ska om ett litet tag springa över till Amadna och sen far vi till Sandra. Nina tipsade mig om ett band som heter A day to remember, och ända sen igår så har jag suttit och lyssnat på dom. Mest '' Over my head'', men den har jag hört förut med en annan som sjunger. Den är mycket bättre med A day to remember ;)
Nu ska jag fixa ihop mina grejer osv och sen iväg till Amanda. Vi kommer att ha det jätte kul ikväll/natt.

Ha en fin kväll alla.



090516

Godmorgon alla läsare! Idag har jag sovit länge och kom i säng vid 12 inatt. Hoppas jag inte blir trött ikväll då jag ska till Sandra med tjejerna och kolla på tv/film. Idag har jag oxå hunnit duschat så jag ska väl snart föna det och fixa till det lite. Jag kör en no make up hela helgen för jag orkar inte, jag låter ansiktet på luftas. Men iallafall.. Idag är det fint väder men det blåser väldigt, tyvärr. Just det, drömde inatt att vi hade skolavslutning. Själv hade jag inte hunnit köpt nya examens kläder så jag kom i en knallröd julkjol, mönstrade tights och en ful randig tröja. Som sagt, drömde även att mamma levde att hon bara hade låtsas varit död på begravningen och när vi var i kapellet och skulle säga hejdå. Jag tycker att det är väldigt skönt att vi får träffas i drömmarna. Helmysigt att få kramas där.

Men nu ska jag föna och fixa lite och så, jag skriver nog innan jag sticker iväg ikväll och kanske ännu ett om jag kan hon Snadra (:



 

Blogg?

Jag vet inte om jag ska fortsätta med min blogg längre. Jag blir så less när inte min header inte vill synas och jag vet inte vad jag ska skriva om heller. Mina inlägg blir riktigt tråkiga att läsa också. Kanske jag bara ska ta en paus? Hm, än så länge fortsätter jag tills det verkligen tar stopp.

Iallafall, har läst lite mer nu ur boken jag lånade av Olivia. Den första Twilight boken - Om jag kunde drömma. Den är sjukt bra och man kan inte lägga ifrån sig boken heller när man väl håller på att läsa. Jag är så fruktansvärt trött nu så jag lägger mig tidigt tror jag om jag inte fastnar här. Men nu måste jag ner och dricka vatten, det bränner i munnen efter mina turkiska peppar jag köpte idag.



En bok jag verkligen rekomenderar. Kanske för att jag sett filmen och så.
Men ännu en gång, den är sjukt bra!

/ Jessica

090515

Känner mig som en ny människa idag. Jag har sovit i ca 9 timmar inatt och det behövdes verkligen. Idag har vi haft teknik och fortsatt bygga på våra bilar och efter det har vi haft bild. Jag är klar med allt vi skulle göra så jag ska börja skugga och måla av, men eftersom det var tråkigt och svårt satte jag mig och gjorde annat. Just nu har jag svenskengeska och ska skriva en fördjupning i no. Det är inte det roligaste.

Idag är det fint väder och jätte många har suttit och käkat glass, själv har man ju inga pengar.
På lördag ska jag till Sandra med Amanda och Diana. Vi ska kolla och heja på Sverige i Eurovision song contest så att Amanda kan sjunga La voix på skolavslutningen eller när det var inför hela skolan. Hehe, det vill man ju inte missa ;). Och efter vi har kollat på Eurovision song contest ska vi kolla på Five across the eyes. Det är en helt sjuk film det! Imorgon då när det är lördag var det 1 år sen vi såg den. Ni skulle ha sett mig, vilken jävla panik jag hade. Det är ju inte klokt, men filmen är skit dålig. Det är ingen bra kvalité på den heller.
Nu är det inte långt kvar till skolavslutningen, på ett sätt längtar jag men endån inte. Jag vill inte lämna klass 9C.

Nej men nu måste jag fortsätta, jag har ju inte ens börjat skrivit eller ens sökt om Guld. Jag skriver senare när jag kommer hem. Puss och kram
/ Jessica ♥


TRÖTT

Jo, det blir en tidig kväll igen. Jag är helt slut och jag är nästan glad att jag inte åkte på aerobicsen ikväll. Min träningsverk och mitt gäspande. Synd bara att det var sista gången. Det är verkligen kul det där med aerobics. Hoppas dom kommer att börja igen. Nu ska jag försöka fortsätta hålla igång konditonen genom att vara ute och springa. Kommer inte hinna långt förens jag fått håll. Haha, aa men det ska nog gå får ni se.

Jag känner mig som ett litet barn som går och lägger sig hur tidigt som helst. Klockan är ju inte ens nio. Men eftersom jag snart slocknar så tänkte jag sova. Godnattkramar och pussar till alla.

/ Jessica

090514

Hejsan! Vaknade och råkade somna om en kvart imorse, fick världens panik. Hann fixa mig och springa till bussen. Idag har jag varit så förbaskat trött. Gäspat och skrattat påväg hem ifrån skolan för något töntigt som jag och Amanda satt och pratade om. Det där med kiss och bajs åldern har jag inte växt ifrån, hehe.. Igår när jag stod och rotade i min garderob.. Eller, det var visst för någon dag sen. Men iallafall så har jag hittat min ''bal'' klänning. Jag har den jag hade på nobel. Jag tycker att den är jätte fin så jag tänkte slänga upp en bild på den. Jo föresten.. Jag vart ju klar med mitt tublinne jag sydde på slöjden idag med. Jag slänge upp en bild på den med ;)


Klänningen som jag ska ha på ''balen''.


Linnet jag sydde, dock kommer jag inte använda det.
Det kommer bara att få ligga i garderoben och damma.

Nej jag ska nu lägga mig och fortsätta läsa och vila. Gick ju nästan inte sluta igår kväll. Jag är ju så inne i boken.
Ha det bra. Puss
/ Jessica

Hemma!

Fan vad härligt. Vi fixade med grejer inför föräldramötet ikväll sista lektionen så vi slapp stanna kvar på skolan. Jag hann bli klar med att skriva hur en sak fungerade. Jag gav upp mobiltelefonen och valde TV-apparaten istället. Lämnade in till Maria och hon sa att den var väldigt bra. Hoppas på mitt betyg nurå. Det där var en fördjupning som jag igentligen inte behöve göra, plus att vi hade fått uppgifter och alla skulle göra G uppgifterna men jag gjorde även för högre betyg men inte alla. Jag tycker att jag har kämpat och gjort det bra, verkligen! Halv 6 så ska jag kila över till Amanda då hennes mamma skjutsar oss till föräldramötet. Vi måste vara där tidigt för att fixa klart det sista lilla. Näe nu har jag inge mer att skriva om, ska väl lägga mig och läsa lite ur Twilight boken, aa den första då.

Hejsvejs alla.
/ Jessica

13 Maj

Hejhej. Sitter nu i datorsalen för att skriva hur en mobiltelefon fungerar, eller jag vet inte vad jag ska välja med jag får se vad jag hittar för information om mobiltelefonen. Annars så får jag skriva om något annat. Somnade så skönt igår vid 10. Jag var verkligen trött igår efter allt slit. Bakade ju hur mycket som helst igår och sen hade vi inget annat så göra i väntan på aerobicsen som det var 2,5 timmar kvar innan det skulle börja så vi gick till Nina och var där ett tag, Haha. När klockan närmade sig halv 7 så gick vi och bytte om och började träna. Jag trodde inte jag skulle orka allt, jag var så jävla trött och ville igentligen skippa träningen. Äh, på torstag är det sista gången så måste gå då.

Idag när skolan slutat måste vi bakargänget stanna kvar för att koka kaffe osv. Vi måste sätta pris på våra bakelser och sen sälja dom när föräldramötet har startat. Näe, nu måste jag fortsätta med min uppgift här. Åh, det är så jävla tråkigt.

Ha det bra! Kramar ♥
/ Jessica

12 Maj

Sitter i bibblan på skolan nu. Vi har nyss bakat, skrattat och flamsat för det mesta. Haha. Jag är jätte trött nu, tog även sovmorgon och klev upp klockan 7 och jag somnade halv 10 igår efter jag läst. Man kommer snabbt in i bocken må jag säga! Vi hade ju nationella prov i fysik idag med, ehm.. Jag gissade på allt. Det var ju jätte svårt. Sen dom som gick iväg tidigare från provet hade matte sen och efter det syslöjd. Gick direkt och bakade så nu är vi klar och vänar bara på att klockan ska bli halv 7 då jag Amanda och Sandra ska träna. Snacka om trött jag kommer vara när jag kommer hem sen vid 8. Jag har varit på.. Eller vi kommer att vara på skolan i ca 12 timmar idag. Huhu. Imorgon måste vi oxå stanna, vi måste duka och göra iordning till föräldramötet imorgon kväll. Så jag kommer inte ens att starta datorn när jag kommer hem sen, jag hoppar direkt in i duschen och sen ner i sängen och läser. Sen när dom stänger biblioteket så har vi ingen stans att ta vägen. Vi får väl sitta på Ica som 3 jävla lodisar. Aja, ha det bra alla.

Kram / Jessica ♥

''Om jag kunde drömma''

Trots att klockan inte ens är 9 än så är jag redo att lägga mig nu. Tänkte läsa boken jag fick låna av Olli (rubliken) och jag har så ont i benen. Ni vet när dom är trött så det verker? Det är typ så fast dubbelt så mkt värre. Så jag tänkte bara skriva en liten godnatthälsning. Ni får önska mig lycka till imorgon. Det kommer att bli en lång dag.

Kram, Jessica

11 Maj

Idag började vi dagen med att ha ett muntligt bokrecension. Som tur var så fick vi vara i grupper och berätta så vi skulle döma varandra, vilket är ganska svårt. Vi fick ha idrott idag på grund av att vi inte har så många idrottslektioner kvar och det är många som siktar på ett högre betyg som vill leda en lektion. Idag hade vi hinderbana och stafetter. Stafetter är inte min grej, jag förstör bara för andra. Haha. Resten av dagen har gått åt till att springa och leta efter Gunilla, handlat indgridienser och sen bakat. Haha, min och Julias kaka vart jätte bra... * Host*. Haha, men vadå? inte mitt fel att jag inte föddes till en kock/bagare. Jo just det, jag sökte omval idag med till gymnasiet.

Sen idag när jag kom hem så gick jag en liten promenad med Olivia. Hon tog med sig den första Twilight boken som jag ska få låna. Tack så mycket Olivia :*. Efter ett litet tag vi hade börjat gått så fick jag så ont i fötterna, jag har ju gått så himla mycket idag speciellt när vi sprang efter Gunilla. Haha.

Jag längtar tills ikväll så jag kan få läsa lite ut boken. Jag ska lägga mig tidigt så jag orkar med morgondagen. Vi som bakar inför föräldramötet på onsdag kommer att stanna kvar på skolan och fortsätta baka och senare är det aerobicsen. Vi får ju inte glöma nationella provet i fysik heller som vi ska ha i 150 min. Jag kommer nog vara skapligt trött på onsdagen.

Här kommer det lite bilder sen vi var och bakade idag.

Amanda gör en äppelkaka :) (väldigt god smet (a))


Julia  är så duktig och diskar :)

Ha det bra alla, pussar ♥

Mamma

Sitter och kollar på gamla bilder och så. Det river upp en massa minnen, både hemska och roliga. När ja ens tänker att mamma är borta så är det så himla overkligt. Det känns som om att det var bara för någon dag sen jag såg henne sist men det var 21/8 - 08. Har inte kramat henne sen den dagen, inte pratat med henne. Vad jag saknar hennes goa och varma kramar och hennes skratt. Jag drömmer om henne minst varenda natt, hon är där och pratar med mig, hon gör så att jag förstår saker och ting.
'' Jessica, jag är inte död, jag är inte död Jessica'' - nej jag vet det mamma, du finns här hos oss. Du lever kvar i våra minnen där du kommer att leva för evigt. Ingen någonsinn kommer att göra dig illa mer och du kommer alltid att få må bra.Trösten man har på nätterna är hennes morgonrock som jag kan krama om när jag inte mår bra eller och vaknar mitt i natten.

 Vila nu i så mycket frid du kan, jag saknar dig så himla mycket att det inte finns ord att beskriva. Jag tänker på dig hela tiden, och då menar jag hela tiden. Åh, så mycket som jag biter ihop så kommer tårarna iallafall. Du var ju så oskyldig, du hade ju inte gjort något alls. Du hade ett stort hjärta och ville ingen illa. Jag älskar dig, det har alltid gjort och det kommer jag alltid att göra.


Du har den största platsen i mitt hjärta.

Städat!

Nu äntligen har jag städat. Toalett, dusch, golv.. Ja allt! Haha, hela jag stinker rengöringsmedel. Använde ju 3 olika så det var lite svårt att hålla reda på vad allt skulle vara till. Det bästa med allt var att jag hade plasthandskar, hihihi.

Fan å, ända sen igår filmen Twilight tog slut så har jag varit sugen på att se den. Jag ska nog köpa den eller önska mig den när jag fyller år. Så sjukt bra! Man kan ju inte ladda ner längre, inte för att jag laddade ner filmer men musik. 

Snart ska jag äta korv och potatis med ägg, så sjukt gott. Men det är Bosse som lagar, haha ni skulle sett min havregrynsgröt han gjorde till mig. Men det blir förmodligen bra :)
Efter jag ätit ska jag faktiskt starta The sims.

10 Maj

Nu är det bara 16 dagar kvar tills vi sätter oss på bussen till Arlanda och sedan sätter oss på planet till Spanien.
hiiiiiiiihihihii.


Hatar av att inte vakna av mig själv, här får man inte sova ut utan att någon ska komma in i rummet och bara smälla upp dörren och sen gå in i det lilla frådet för att hämta ett täcke i en prasselpåse och få '' Oj förlåt, väckte jag dig? '' som ursäkt. Här är det så, kl 8-9? imorse. Sen vid 11 så ska det dammsugas oxå, hmm. Näe, nu ska jag sluta klaga, jag menar.. För eran skull.

AnnMarie tänkte åka iväg på bilbingo, så jag tänkte bara ta det lugnt och ha det skönt typ. Men hon kommer upp med en massa rengöringsmedel och skurborste med disktrasa och menar att jag ska städa inne på min toalett, muhuhu. Jag som ville lägga mig på soffan och ta det lugnt. Förlåt, nu vart det ju ännu mer klagomål.

Vad ska ni göra idag då? :)
Hälsningar / Jessica ♥

Gyllene tider

Huga vad bra Gyllene tider är. Tröttnar aldrig på deras låtar. Jag har lyssnat på dom i 5 år ungefär, lika dant med Per Gessle. Sjukt bra! Jag tänker på sommaren när jag hör låtarna. Allsång på skansen osv hos momma i Brunflo. Det är sommar det och när det är kväll och solen håller på att gå ner då man tar sig ett bad i Storsjön. Det är sommar för mig.

Tänkte springa ner i sängen tänkte jag säga men hoppa ner och sova. Hoppas jag slipper bli väckt imorgon med. Jag är så lättväckt, bara någon pratar nere så vaknar jag typ. Jätte irreterande. Nu sitter jag och pratar om något helt ointresserat igen. Förlåt, jag är trött nu så det bara kommer.
Godnatt. ♥

Twilight hos Olivia

Okej, jag säger bara såhär, Twilight är den finaste film jag sett. Alltså, jag satt och grät. Fy faro vad jag älskar filmen. Och det där med att Robert Pattingson var ful... Ehehee,, Baaaaaaaaaaaara skoja alla (a), Han var ju sjukt underbar, Men nog om detta nu.

Sitter hos Olivia nu. Hon sitter och äter mat medans jag lånar hennes dator och skriver ett inlägg. Innan jag kom hitt så svängde jag in på ica och köpte mig en påse med lösvikt, Så jag kan ju inte hålla handen borta från påsen heller. Jessica Engström är ett riktigt godismonster, tyvärr så stämmer det. jag försöker hålla mig till lördagarna då jag får smaska i mig bäst jag vill, sen då på vardagarna så får jag bara gå och trycka i mig morötter och grönt tills jag spyr.

Skriver kanske mer sen när jag kommer hem. Ha det bra. 
/ Jessica

9 Maj

Börjar med att skriva grattis till AnnMarie som fyller.. Hm, ärligt talat så vet jag inte. Vilken bra koll jag har, haha.

Skönt, jag sov till 12 idag. Jag älskar helger, speciellt lördagar då man får äta godis (a). Ikväll ska jag även träffa Olivia. Vi ska köpa godis och kolla på Twilight. Äntligen säger jag bara. Alla säger att den är bra, så jag längtar jätte mycket tills vi ska se den.
Just idag så har jag inte alls någonting för mig. Har nästan lite dåligt samvete för allt chips jag tryckte i mig igår, men det var ju faktiskt 50 % less fat, det gjorde saken mycket bättre.

Näe nu ska jag hitta på något vettigt att göra istället för att sitta här och dega.
Ha det bra allihopa. Puss och kram.
/ Jessica

Chips och cola

Amanda tog med mig på en promenad ner till statoil och tog ut pengar. Vi gick sen till Kulturstjärnan för det skulle vara något där dom Oliver och dom andra tror jag hade fixat. Det var inte så kul där så vi gick upp igen och ställde oss utanför, vi pratade och pratade. Vi gick efter en lång stund hem till mig då Ann Marie bjöd oss på chips och cola. Vi har bara suttit inne på mitt rum, pratat med folk och redigerat om bilder. Haha.. Fy fan vilken rolig kväll.

Jag tänkte kolla på Parlamentet på datorn och efter det läsa lite. Det är så skönt när det redan är helg igen. Veckorna flyger bara iväg så man hinner inte med. Huhu, och snart går vi ut 9an och börjat på ett nytt äventyr på gymnasiet. Alltså, jag ser längtar tills jag börjar på gymnasiet men ingen klass kommer att vara som 9C!

Nej men nu ska jag kolla lite på program på datorn, ha det bra allesammans.
Puss, godnatt!
/ Jessica ♥

''Header''

Syns min bild där uppe som kallas '' header '' och '' logga'' ? För mig gör det det men för vissa inte. Jag fattar inte vad som är felet. Hm, om ni undrar så ser själva bilden ut såhär fast i ett större format:



Någon som vet kanske?

haha, ganska dumt å fråga.

8 Maj

Hejsan alla! Som ni kanske ser så har jag en ny design i bloggen. Moster Elisabeth hjälpte mig med lite saker så nu är det gul och somrig. Det kommer nog inte dröja nå länge tills jag tröttnat på designen och kommer att vilja ändra och göra om den.

Idag nurå så har vi inte gjort nå speciellt. Teknik, bild och svenskengelska. Sen idag så ska jag följa med Amanda ner till Statiol.
Fasiken, jag har inget att skriva om. Hatar när det här händer. Liksom, det har ju inte hänt något speciellt idag och inget annat roligt som jag kan skriva om.. Okej, inte för att mina inlägg brukar vara så roliga och läsa eller så. Jag skriver om det jag vill och det som bara kommer.

Se där, nu fick jag ihop ett inlägg. Haha. Jag skriver nog lite mer senare.
Kommer absolut inte på något just nu.
Puss och kram / Jessica

Backyard Babies/Takida

Sitter och lyssnar på Backyard Babies, tyckte inte alls om dom förut men efter jag sett dom live med Takida i höstas så var dom faktiskt bra. Eller okej.. Inte alla låtar men vissa. Gosh vad jag vill tillbaka dit till Sundsvall den 9/8-08. Den bästa dagen i hela mitt liv. Jag Amanda och Sandra åkte dit mest bara för att Takida skulle dit. Backyard Babies spelade först och vi fick vänta jätte länge tills Takida skulle ut och spela. Kan inte förklara känslan när dom gick ut på scén och började spela Evil eye. Nä, fan att inte kvällen kan gå i repris! Synd bara att jag inte hade sovit något på hela natten innan och att jag började må så jävla illa och fick typ ont i revbenen. Hahaha, det kom ju en kille och la sig över Sandra och en annan som juckade mot mig när hon hoppade. Och det var en som började bråka med Sandra och en annan som var hur påverkad som helst, han spelade luftgitarr och sjöng alldeles bakom mig och Amanda. Jag tycker lite synd om dom som stod breve mig. Fick höra allt mitt skrik och min fina sångröst. Det blir ju Storsjöyran i sommar med, gissa vilka som kommer?.. Jo, TAKIDA. Amanda ska även följa med och det kommer bli kanonkul!

Här kommer det lite bilder sen Backyard Babies och Takida i höstas.


Takida ♥


Takida, vart inte så bra bilder. Det regnade och var mörkt ute. + att det var en massa strålkastare.


Dregen i Backyard Babies.

Dregen.


Snälla, ta mig tillbaka någon?

7 Maj

Hejhej! Det vart visst inget mer inlägg igår eftersom jag hade inte tid eller ork till att skriva mer blogg. Vaknade imorse av att jag hade en sjuk dröm.. Haha aa jag vet det Sandra att jag har det ganska ofta. Jag kan inte ens förklara drömmen heller för ingen kommer fatta vad jag dillrar om. Men iallafall har det varit en lugn dag idag, började med Engelska och det var bara jag och Jossan som var där. Sen hade vi matte och Olivia var med där, så vi hade det jätte trevligt och klurade på våra mattetal tillsammans. Haha.. Slutade sen med två pass med syslöjd. Olivia hade håltimma så hon var med på det sista passet då jag bara ville slå sönder symaskinen. Fan vad jag hatar sånna!

När jag kommer hem från skolan så säger Ann-Marie '' Jessica, nu har jag något jätte roligt att berätta'' Jag sitter där och ser ut som ett frågetecken, men hon berättade att jag hade fått sommarjobb. Fy vad glad jag vart. Money money..


Den elaka symaskinen och mitt jobb som är med på bilden.

Senare blir det nog en lång promenad med Olivia. Det blir ingen aerobics eftersom jag har inte pengar till bussen. Men jag går jätte gärna ut och går med Olli. Bara vi inte skjuter upp det som alla andra gånger vi bestämt. Haha, bara hon kan städa upp sitt rum nu snart :)

Ha det bra alla!

6 Maj

Det första jag tänkte skriva här i bloggen är grattis till momma som fyller hela 60 år idag. Massor av grattis kramar till henne!

Ledig idag från skolan, jätte skönt. Sov till halv 10 för jag var tvungen att gå till bussen som gick 11. Den höll jag på missa, haha AnnMarie som ska stå och prata med mig alldeles för länge, men jag hann som tur var. Snälla Amanda som följde med mig till körskolan i Hudik. På bussen in träffade vi även Nina och Sofie.

Det gick väldigt bra inne på körskolan, jag fick ju börja om redan på fas 1 eller A kanske det heter. Jag hade ju klarat alla dom där förra sommaren. Hade ju bara ett repitions prov, slutprovet och uppkörningen kvar och sen hade jag mitt körkort i fickan. Eller ja.. Hade ju fått väntat lite oxå eftersom det tar ju tid att få det från posten. Hehe, (förlåt Olivia).
Så idag klarade jag den första fasen, satt länge med den.
När vi sitter på bussen hem så är det alldeles grått på molnen, satt och tänkte om det skulle bli åska men endån att det var förtidigt så jag gick ju hem och verkligen hoppades på att den första skulle komma. När jag är hemma och startar datorn osv så hör jag något som mullrar, tänkte att det var Bosse som var ute och fixa med nåt, Annmarie ropade att jag skulle stänga av datorn och mina smilegropar kom. Det har mullrat och blixtrat jätte mycket, jag har suttit här och haft det jätte mysigt.

Jag hoppas på att det kommer mer åska, det är alldeles blått på molnen och det är påväg hitåt.
Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.

Ha det bra alla.
/ Jessica ♥

Vad skönt!

Nu är jag hemma från träningen. Det här måste vara den jobbigaste av dom alla men jag försökte hålla ut. Nu har jag duschat så jag ska snart ner och fika lite. Hihi, magen kurrar. Middagen vi åt var iiiiinte gott. Pölsa med potatis, fick sitta och verkligen tvinga i mig några tuggor tills jag gav upp. Huga, aldrig mer pölsa!

Nej men nu ska jag ner och fika något. Är ledig imorgon så jag sover till 10 någon gång för jag ska till körskolan. Äntligen får jag börja med det igen, måste bli klar med det innan sommaren.

Hinner nog inte skriva nå mer inlägg ikväll. Godnatt och kramar till alla!
/ Jessica

5 Maj

SItter här lite små depp. Blir ingen Britney Spears för mig isommar. Dom som skulle betala biljetten hade inte pengar på måndag då biljetten släpps, och det tar nog bara en timma tills alla är slut. Fan å! Jag får väl nöja mig med Takida (<3) och andra tråkiga artister här i Sverige. Skit också!

Idag efter skolan så bestämde jag och Annmarie att vi skulle ha en städardag. Men det blev inte av eftersom Annmarie hade glömt att jag ska på aerobics ikväll och hon tänkte att vi kunde städa efter maten som hon sa idag när jag kom hem. Amanda och Sandra skulle kolla på Twillight som jag alltid velat sett direkt när dom kom hem idag och frågade om jag oxå ville se. Men det var ju ''städ dagen'' -.- Nu sitter dom där nog och njuter av filmen medans jag sitter här och deppar.

Jag ska nu snart kolla på Andra Avenyn. Har verkligen längtat efter denna dag! Andra Avenyn = det bästa!
Näej nu kom Josef och sa att maten var klar. Det passar jätte bra nu för min mage kurrar. Snusk mat i skolan idag med.

Ha det bra! ♥

21:37

Ska bara skriva ett inlägg så ska jag sen ta och krypa ner i sängen och sova. Som jag skrev i det förra inlägget att jag var så trött att jag nästan somna. Haha, när vi var påväg hem från tandläkaren så satt jag och sov nästan, men jag har ju den oturen som inte somnar när man åker på resor eller en längre sträcka tyvärr. Jo men hos tandläkaren idag. Satt i väntrummet och det sitter en handikappad tant där, hon bara glodde och glodde på mig. Hennes ögon var ca 3 meter ifrån varandra och näsan stor som en potatis. Hon såg ju så rolig ut så jag fick ju verkligen sitta och knipa igen eftersom hon stirrade på mig. Men som tur var slapp jag sitta och vänta länge, några få minuter. Jag tycker ju så synd om sånna. Kom in och vi bara kollade så bryggan till nederkäken satt bra osv när jag sover. Dom ställde några frågor och skrev en remiss till jag ska få tänder i överkäken. Det kommer att ta ett tag.
Som pappa sa: Ja du får då stå ut du å. Jo, Jag har fått stått ut nu i flera år, all smärta som jag haft/har. Och då menar jag inte tänderna bara. Allt annat..

Ska nu sova, godnatt och ha det bra allesammans.
Ska få se nu var jag drömmer om inatt, kanske ännu en dröm om mamma som varje natt nästan?
/ Jessica

4 Maj

Är hemma nu efter en lång skoldag. Är så himla trött idag, vaknade 5 halv 6 imorse och kunde inte somna om. Och jag hade svårt att somna igår. Så idag skulle vi också kolla på film på en varsinn stol och kolla upp nästan i taket. Mina ögon for igen hela tiden så jag fick verkligen sitta och sära på ögonlocken. Haha, det där lät fult! Fick tillbaka vårat NO prov och jag fick G+. Synd bara att det regnar idag. Ska det regna ska det vara åska med. Hård åska ska det va! Annars så får det inte regna. När man tittar ut genom mitt fönster så ser det ut som sommar. Björkarna är gröna och gräset är grönt. När ja g ser gröna björkar tänker jag bara på skolavslutningar och denna skolavslutning om några få veckor. Jag kommer gråta ögonen av mig, får t.o.m tårar i ögonen när jag tänker på det. Åker snart till tandläkaren. Som tur nu har jag inte kvar tandställningen som dom spänner så det gör ont. Tack och lov att jag har haft min tandställningstid.

Men nu ska jag hinna läsa några bloggar och kolla runt lite, skulle också hitta en låt till Olivia. Så det är nog bäst att jag rappar på.

Vi hörs senare, kram ♥

Godnatt.

Skriver ett liten inlägg här nu, inte för att jag har så mycket att skriva men jag kommer nog på nåt. Tänkte gå och lägga mig och sova strax, ska alldeles snart tvätta bort ansiktsmasken som jag nog suttit här med förlänge tror jag. Haha. Imorgon är det skola, och det betyder mycket pluggande, fast.. Det är inte så mycket, det värsta är över. Vad är det? 3-4 riktiga skolveckor kvar? jäkligt deprimerande att få lämna 9C och Backens. Usch vad jag kommer storgrina på skolavslutningen och balen. Men men. Ska ta vara på den tiden som är kvar och se till att det blir till riktiaga toppen dagar.

Nä nu börjar det klia på näsan, måste skynda mig tvätta bort det nu innan jag får panik ><
Godnatt ♥

/ Jessica

Britney Spears, måndag 13 juli 2009, kl 19.30

Okej.. Allt jag vill ha i födelsedagspresent är en biljett till Britney Spears i sommar. Fy vad kul det skulle bli om jag nu får tag i en biljett och får gå.
En dröm som blir till verklighet.

Britney är en av mina idoler och jag har lyssnat på henne sen jag var jätte liten.
Hoppas hoppas hoppas.


3 Maj

Kom för en stund sen hem från Sandra, Amanda skjutsade mig på hennes moppe. Vi hade det kul och synd bara att Diana inte vart så kry och åkte hem :/. Men vi tog oss en promenad vid 1 tiden runt lite i Gnarp, Haha. Sen gick vi hem och kollade på Björnbröder. Jag älskar dom filmerna! Jag gråter floder när jag ser dom. Okej, jag gör det på dom flesta Disney filmer. Haha och det vet jag att jag inte är ensam med.. Eller vad säger du Olivia?

Idag har vi inte gjort mycket. Vi vaknade vid 11 halv 12 och kollade klart på filmen eftersom alla somnade till den inatt. Vi gick sen ut och hoppade studsmatta och mest pratade. Vid 4 åkte jag och Amanda hem.

Nu ska jag läsa mina favoritbloggar. Ha det bra,
puss / Jessica

300 bes

Idag har jag fått min 300:e besökare. Ville bara säga det ;) tack alla som följer bloggen :)
puss på er :*





2 Maj

Hejsan hejsan alla! Idag är det strålande väder och jag har faktiskt varit ute. Tog mig en promenad lite runt Gnarp och sen när jag kom hem slängde jag på mig bikinin och la mig och solade. Jag har inte bränt mig så jag är fortfarande lika vit. Fy.. Jag har jätte svårt att få färg på mig. Snart ska jag äta och sen hoppa in i duschen för senare ikväll hämtar Amanda upp mig på moppen och kör mig till Sandra där jag Amanda och Diana ska sova och kolla på film inatt. Hela huset för oss själva för hennes pappa är inte hemma. Igentligen skulle vi kolla på Five across the eyes men vi ska kolla på den den 16 tror jag det var? för då var det ett år sen vi såg den sist och första gången. Haha, stacka om cp film alltså, uch. Men om det går ska jag äntligen få se Twillight. Alla säger att den är bra och som Olivia helatiden kollar på den om och om igen så kan jag nog förstå att den är bra. När jag var ute och solade i solstolen så fick jag ett sår på knät, det svider :< och dumma insekter som ska hålla på surra en i öronen och sätta sig på en. Varför finns sånna snusk saker för?

Nä nu ska jag nog lägga mig framför tv:n och lata lite och vänta på maten. Ha det bra, kramar / Jessica♥

Emma-Lee

Vart så lite uppdateringar idag i bloggen. Har inte haft nåt speciellt att skriva om för jag har inte gjort nå mycket alls idag förutom nu ikväll. Amanda frågade om jag ville komma och kolla på film med henne och Oliver, vilket jag ville då såklart. Vi åt även glass och filmen hette Sweeney Todd. Jag fattade typ nästan ingenting av den filmen men det gick att kolla på den iallafall, som tur var. När filmen var slut så satte vi oss vid datorn. Lyssnade på musik och jag fick världens jävla chock. Skjut mig någon.. Sitter och nöter Johan Palm - Emma-Lee. Helt sjukt, trodde inte att det var han först. Hemma hos Amanda kollade vi oxå på gamla bilder på datorn och vi satt och garva. Haha.

Men nu har jag inte så mycket att skriva om tyvärr, ha det så bra allesammans
Puss och godnatt ♥

1 Maj

Kom nyss in från en liten promenad i det jätte fina vädret. 22 + och jätte skönt ute. Själv är jag uttråkad och har inget att göra och jag är sugen på glass. Jag längtar så förbaskat till åskan kommer, hoppas det blir en sommar med mycket hårda åskväder. Så mysigt och vara hos momma och lyssna på mullret och se blixtrarna slå ner. Jag älskar det!
Jag har inte alls nå planer idag. Nä, jag lägger mig och kollar på tv. Lite synd när det är så fint väder men jag orkar inte vara ute, laat.. Jag vet ;)

Ha det bra, kram ♥

Trevlig Valborg alla!

Sandra och Amanda kom till mig vid 7. Bosse skjutsade oss till statoil för vi skulle köpa chips, dricka och kakor. Det vart ingen korvgrillning, för vi trodde inte att man kunde grilla nere vid havet, det finns mer skäl till att vi inte grilla men kommer inte ihåg ><. Men iallafall, när vi kommer fram till stranden så börjar vi duka upp och bara sitta och prata. Vi sprang och tog en massa bilder osv oxå. Mycket trevligt och mysigt hade vi, svullade chips och kakor som bara den tills vi funderade på att gå hem till Gnarp. Vi började packa ihop sakerna och började gå, när vi passerat Gnarps baden så började min mage göra så fruktansvärt ont efter allt vi ätit. Liksom jag tryckte i mig hur mycket som helst nästan samtidigt. Så vi fick ringa till Bosse och be han hämta oss, hade jag fortsatt gått så hade nog Amanda och Sandra bara kommit fram till Gnarp och jag kvar någonstans efter vägen i fosterställning. Jag som ville gå hela vägen hem. Men vi släppte av tjejerna vid statiol.. eller ska jag säga stejtoijl ? ;) HAHA. 
Nej men jag hade en jätte rolig kväll och jag hoppas vi kan göra om den nästa år.. eller ja, någon gång i sommar kanske :D.
Men nu ska jag ladda upp några trevliga bilder jag tog nere i Sörfjärn.


Lite av det goda vi köpte.         Gillar den här bilden, Sandra sprang och skrämde mig x)


Här har vi Amanda som springer, haha sötnosa!


Gillar denna bild!

Nej men nu ska jag sova gott folk. Mina ögon svider och det är sovmorgon imorgon = sova länge. Men jag vaknar typ vämt mellan 10 - 12 på helger och på andra lediga dagar tyvärr. Men jag hoppas jag somnar med musiken inatt med, det var så himla skönt. Godnatt och sov gott. Pussar och kramar ♥
/ Jessica

RSS 2.0