2 veckor...

..Kvar tills tAKiDA kommer till Sundsvall! Ni ska bara veta hur mycket jag längtar!!

Idag har jag väl inte gjort så mycket. Vaknade vid 10 av Helena som kom med Theo och lade han vid mig. Morgonmys. ♥
Vi har inte gjort så mycket idag. Jag har för det mesta busat med Theo och så. Vi gick sedan på kvällen hem till Dennis föräldrar och var där i någon timma tills vi gick hem igen. Sitter nu vid datorn och har gjort om lite bilder. Haha!

♥ Förlåt pappa, men jag var bara tvungen! xD





091029

Är nu äntligen i Hoting hos syster, Dennis och deras son Theo.
Jag tog bussen från Östersund till Strömsund och vart upphämtad där av dem. Vi passade på att åka till Dollar Store och sen for vi vidare till Hoting.

När vi kom fram började Helena med maten. Mackaroner och korv med gorgonzola sås. Det är så jävla gott! Efter maten så gjorde väl vi inte så mycket. Jag och Helena tog med oss Theo ut och gick med Dennis syster Karolina.
Efter att vi hade gått en bit upptäckte jag att jag hade spya i mitt nytvättade hår.. Jag har fortfarande inte tvättat bort det, jag glömde bort. Ska göra det senare när jag ska borsta tänderna och lägga mig och sova.
Jag tycker faktiskt inte att det är lika äckligt med bebis kräk. Jag blir inte alls äcklad som jag skulle bli om någon ''vuxen'' skulle spy.

Jag hoppas jag kommer att sova någonting inatt. Det är så att grannarna har fest och slänger igen dörren som in i helvete att det inte skulle förvåna mig om fönsterrutorna skulle gå sönder. Och det är en jävla massa dunka dunka också. Aja, får sova med hörlurare och lyssna på musik som jag gör nästan jämt.

Jaa.. Vad ska man skriva nu då? Det har just snöat här... Jag vill inte ha vinter, snö, kyla eller halka. Jag är fan expert på att halka. Det är nästan så att jag måste ha hjälm och en kudde bak på arslet om jag ska gå ute på gatorna utan att skada mig. Vi får se hur jag överlever denna vinter..








091028

Idag är det Onsdag och det är fortfarande några dagar kvar på lovet. Skönt!
Jag hade en jävla konstig dröm inatt. Först hade jag superkrafter och någon ville ha dem så han jagade mig. Sedan kom jag till parlamentet där Robert Gustavsson, Petra Mede och han som är flintis, jag kommer inte på vad han heter. Jag satt breve Robert och berättade hur jävla rolig han var och att jag alltid har velat träffa honom.

Vaknade sedan vid 11 och tog 12 bussen in till stan. Hittade ett par byxor, bh och två rosetthårspännen. Blåa den här gången. Jag ska ta kort och lägga upp senare.

Jag ska slänga ner pyjamasen och ett ombyte i väskan. Jag åker ju till Hoting i morgon och stannar där tills på lördag då pappa fyller och ska fira där hemma hos Helena. Jag åker sedan bil hem med pappa och mina syskon.

Nu ska jag kolla klart på en film jag startade igår men orkade inte kolla klart eftersom jag vart så fruktansvärt trött igår kväll. *gässsssp*. Det lär nog inte bli så mycket film kollande ikväll heller, jag lär nog somna om jag känner mig rätt!

♥ Hittade en jätte fin skjorta inne på H&M för 199 kr. Men den fick
inte följa med lilla mig hem idag. Jag måste tänka på allt annat jag behöver! :-(







091026

Jag har fått "blogg torka"!

Som sagt, jag  har  fått  blogg  torka! Jag vet inte vad jag ska skriva längre och jag glömmer lätt bort bloggen. Men jag kan berätta att jag inte har gjort så mycket idag. Har varit ensam hemma hela dagen eftersom mormor och morbror har varit i stan hela dagen. Själv hade jag ingen ork eller lust att följa med. Så typ hela dagen har jag kollat på film osv.

Jag ska alldeles strax äta köttsoppa och sen ska jag träffa min Malin. Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på, men vi kommer alltid på något hyss ;)

På torsdag åker jag äntligen till syster Helena som bor i Hoting. Det ska bli så kul och jag håller på att längta ihjäl mig.. Jag åker buss och det tar nog någon timma. Jag är jävligt glad att jag har bärbar dator nu så jag kan kolla på film. Hihi..

♥ Min fina syster och mitt fina syskonbarn.






Drömmar blir aldrig sanna, så är det bara!

I mars kommer Tokio Hotel äntligen till sverige för att ha konsert i Stockholm och i Göteborg. Jag skulle kunna göra allt för att få och kunna gå på konserten. Jag skulle vara så jävla lycklig, så jävla lycklig om jag kunde gå.
Men mina drömmar blir aldrig sanna, så är det bara!

♥ Jag ryser och är alldeles tårögd... Mina största idoler!




091025

Nu é jag helt galen, galen i dig... Haha, jag älskar låten med Tomas Ledin!

Malin gick för en stund sen hem och jag ska om ett litet tag åka till mammas grav och göra fint. Efter det ska jag momma, mikael och mommas granne åka och äta.

Jag och Malin låg och kollade på film hela natten. Första filmen vad Hannah Montana the Movie (så jävla bra!) och den andra, världens finaste film A walk to remember. Så inatt vart det tårar och skratt... Haha.
Malin somnade vid 4 när filmerna var slut, själv låg jag vaken och försökte sova men inte fan fick jag en blund. Låg vaken resten av natten men lyckades somna på morgonen. Jag är inte så trött idag konstigt nog.

Jag har väl inte så mycket att skriva nu mer, men jag lär nog skriva mer senare ikväll.
Ha en bra dag!


Lördags mys

Sitter nu och väntar på att Malin ska äta klart så vi kan gå upp på byn och köpa gotta.

Internet här är segt, så jag kan inte kolla på svtplay eller på youtube utan att det ska hacka hela tiden. Jag som vill se Riverside :-(

Jag ska nu inte hänga läpp för det. Jag får kolla på det senare när jag kommer hem till Gnarp istället :)

På torsdag åker jag till Helena i Hoting. Det ska bli riktigt kul!
Nu kom Malin, ska iväg nu :)


091024

Grattis till min älskade vovve Killen som idag fyller 5 människoår. Lillmattes pojk!

Kan inte förstå att jag har sovit hela 13 timmar i natt. Jag har varit sjukt trött hela veckan och har sovit jätte lite på nätterna, som jag själv inte kan förstå vad som är fel. Det var verkligen skönt att för en gångs skull kunna få sova ut. Nog om detta nu.

Igår kom jag till Brunflo. Vi åt mat på Rätt in och sedan gick jag upp till pappa för vi skulle på spökvandring med min lillasyster Veronica.
Malin och Anton skulle också gå så vi träffades där borta. Vi fick köa väldigt länge tills vi skulle börja få gå. Jag känner mig väldigt töntig eftersom innan kl 9 är det en mindre läskig bana så småbarnen ska kunna gå. Men jag, Malin och Veronica vart ju så jävla rädd. Vi höll i varandra (Malin höll i guiden) och var berädda att springa ut från skogshelvetet.
När vi hade gått klart så bestämde jag, Malin och Anton oss för att gå klockan nio igen (haha, tuffingar). Så vi dtällde oss i kön igen när klockan började närma sig 9. I den där jävla kön var det ju fortfarande en massa småbarn som skulle gå. Efter ca 1 timma fick vi gå, med samma guide som förra gången och Malin hade sitt grepp om henne ^^. Kan säga att efter allt skrikande hade jag så fruktansvärt ont i huvudet.

Pappa kom sedan och hämtade oss och for ner till honom och fikade lite tills jag skulle gå hem och sussa. Somnade på en gång jag lade mig.

Nä nu orkar jag inte skriva mer, ska strax äta min favorit middag. Stekt potatis med falukorv och ketchup.
Ha det bra allesammans. Ska springa upp en sväng till pappa och ge min bebis en grattis puss.

Visst ja! Idag är det 2 månader kvar till julafton. Vill inte, vill inte...



Fina Killen

091022

Nu har jag äntligen lämnat in min *host* braiga *host* novell. Kan slå vad om att han sitter och dör av skratt när han ska rätta och läsa igenom den...
Aja, hade idrottsprov första timman. Det kändes bra faktiskt, så jag kan alltid hoppas på ett bra resultat =)
Sitter på svenskan nu och får göra vad jag vill, eller ja. Inte bokstavligt talat, men ni fattar. Så här tänkte jag sitta och lyssna på musik och vänta på bättre tider. Efter svenskan har vi lunch, hoppas på något gott idag. Och sista lektionen är bild i 3 timmar. Ska börja på ett projekt och jag funderar på att göra en affisch.

Haha, fan vilket dåligt inlägg. Ska skriva bättre senare, när jag orkar. Är så jävla trött idag. Det är verkligen inte härligt att kliva upp halv 6 och sen komma hem kvart över 5 på eftermiddagen. Men nu har vi inte mer prov förens veckan efter lovet.
Det ska bli så härligt att ha engelska prov måndagen direkt efter lovet, YES! Kill me some one..

Ha en bra dag!


091020

Är på skolan just nu och väntar på att våran lektion ska börja. Hade datorkunskaps prov första timman, så vi får hoppas på det bästa!

Jag vet inte varför jag satte mig för att blogga eftersom jag inte hade något speceillt att skriva. Jag får skriva mer när jag kommer hem :) Ha det bra så länge!


Alien in mir?

Ooops! Märkte att jag råkat sitta med ansiktsmasken lite för länge. Äh! Inte fan lär det göra något?
Just nu är jag väldigt vacker, ser ut som en alien.. haha :)

Miss alien!
'

Nä, nu ska jag tvätta bort kletet innan jag blir rädd för mig själv och sen sova. Ha det fint alla!


091019

Ni vill inte ens veta vad jag såg när jag kollade ut genom fönstret imorse. Det snöade! Jag vill inte ha snö nu.. Det är okej att snöa i december då det är jul, men inte nu. Det var som tur sån där blöt snö. Alltså, det lade sig inte på marken ^^

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Matte, svenska och till sist engelska. Fick även sluta tidigare från engelskan så jag han precis med den tidiga bussen idag. Skönt! Diana följde med mig hem en snabbis, så vi satt mest bara och pratade osv tills hon skulle iväg till frissan.

Jag har inte så mycket att skriva idag. Men jag är faktiskt alldeles strax klar med min novell. Så det är skönt!
Ska nu läsa vidare i min tråkiga datakunskaps bok. Jag får nästan panik! Det är 47 sidor vi ska kunna till imorgon och ingenting sätter sig :-(.

Ni får önska mig lycka till imorgon!

Haha, jag höll på att dö när jag såg den här inne på Kissies blogg xD





091018

Suck.. Imorgon är det måndag igen, och en hel vecka med prover och inlämnings uppgifter. Hur i allsindar ska jag hinna med allt? På tisdag har vi datorkunskapsprov som jag inte fattar ett skit av, torsdag ska novellen vara färdigskriven och inlämnad också har vi idrottsprov. För mig är det jätte mycket på bara en vecka. Visst, vi har haft tid att plugga på men det har varit andra saker också!

Har märkt att jag inte har bloggat på hela helgen. Men jag skriver lite om vad som hänt osv.
For på bio i lördags med mormor och morbror. Flickan som lekte med elden såg vi.
Filmen var bra, dock inte lika bra som den första, Män som hatar kvinnor. Själv var jag så sjukt trött efter nästan en natts osömn.
Innan bion gick vi på lite affärer och kollade. Jag köpte en tröja jag är helt kär i. Gick sedan och fikade och sedan gick vi och köpte gotta vi skulle ha under bion.
Nu idag har jag väl inte gjort mycket mer än att åka buss och duschat. Snälla pappa som skjutsade upp mig på Ica så jag kunde köpa en dricka och tuggummi som jag kunde ha på bussen. Okej, inte för att det var så intressant men... Haha!

Nä ska nu ta och fixa min lampa som slutat fungera och sedan öppna datakunskaps boken och försöka läsa 47 sidor. Tills jag somnar iallafall.

Bio godis!



Godnatt alla söta läsare!


Björn Gustafsson

Haha, han är så jävla rolig. Jag viker mig av skratt! x'D


091016

Sitter nu i klassrummet och har medieproduktion. Jag ska försöka komma på en annons men det är så jävla svårt. Efter jag kommit på en annons så är min tidning klar och då får jag sluta för dagen.
Vad ska jag göra efter jag slutat då? Antingen sitta kvar i skolan och skriva på min novell eller gå omkring på stan. Tack och lov så är Zoofie snäll och stannar med mig :). Som sagt, min buss går kvart över 5 och på den ska jag sitta i 2 och en halv timma. Jag är glad att jag har bärbar dator så jag kan kolla på film.

Nej nu ska jag göra min annons. Ska slänga in en sjukt bra låt också! :)






Heaven is a place on earth

Efter att låtit tårarna rinna en stund och tagit en lång dusch med fullmaxad radio så känns det bättre!
Har fortfarande inte hunnit packat min väska än, men ska göra det strax. Jag har inte så mycket jag ska ha med heller. Ett ombyte behövs ju bara och jag vet vad jag ska ha för kläder med mig, så det är lugnt.

Kom ju på.. Imorgon om man har gjort klart sin tidning får man sluta vid 11. Eftersom då har man inte någonting att göra på våran 2 timmars och 40 min långa lektion. Själv har jag bara jätte lite kvar och det tar säkert minst 30 min att göra. Synd att jag skulle åka till Brunflo imorgon! Annars så hade jag kommit hem tidigt.
Men då blir det att sitta på skolan och skriva på min novell som ska vara klar till nästa vecka. Den ska vara 8 sidor lång, själv har jag bara skrivit 3 st än så länge ^^.

Nä! Nu ska jag ta tag i packningen och sedan bädda ner mig och kolla på film. Ha en fin kväll!


♥ Haha, någon dag innan skolavslutningen. Diana, Amanda, jag och Sandra!





Orkar inte..

Nu ska jag släppa ut allt. Orkar inte bita ihop varje gång jag får en klump i halsen. Nu får tårarna rinna tills de tar slut... Fy fan vad det där förstörde min dag!


091015

Hejsan!

Dagens schema har sett ut såhär:
08:15 - Idrott. Klantarslet själv gick ifrån idrottskläderna imorse, så ingen idrott för min del.
09:55 - Svenska. Skrev på novellen.
11:00 - Lunch
12:00 - Bild fram till 14:15. Vi gick och kollade på konstutställningar inne på Kulturmagasinet, jävligt tråkigt!

Dagen har väl inte varit den roligaste. Mest en sådan dag jag känt att jag bara vill gräva ner mig någonstans..
Dagens fördel var att vi fick sluta 30 min tidigare så jag han med 14:20 bussen hem.

Ikväll ska jag packa, plugga och sen duscha. Åker till Brunflo imorgon efter skolan, så det blir ett överfyllt skåp imorgon med. Synd bara att bussen går så sent :( 17:15 ifrån navet och vi slutar runt 3 imorgon. Vad ska man då göra i 3 timmar i väntan på bussen? Jadu, man får väl sätta sig i en buske och pilla rumpa (haha).
Nej nu ska jag vara seriös. AnnMarie ropar nu så nu ska jag ner och äta fläskkorv och potatis = inte gott.

Ha det bra!




Inlägg

Godnatt! Ska försöka hinna skriva ett vanligt inlägg imorgon. Orkar inte nu, är för trött och har så jäkla ont i huvudet. Ha en bra kväll allesammans!



091013

En månad kvar tills jag ska på tAKiDA för 3e gången. Längtar som bara den!

Jag har inte så mycket att skriva idag. Gick och kollade lite i affärer efter skolan idag och hittade en jätte mysig och fin tröja inne på H&M. Ska köpa den till helgen då jag far upp till Brunflo :)




Ska nu byta om och sen gå iväg till dansen. Älskar våran dans men inte låten. Dansar till Beat it med Michael Jacksson, men dansen är förjävla bra!

Vi får se om jag orkar skriva något mer när jag har kommit hem :)


A walk to remember

Jag har nog sett världens finaste film nu för en stund sen. Jag grät som ett barn genom hela filmen, så jäkla fin!





Jag målade som sagt mina naglar igår. Efter mycket piller och omgörningar så fick jag till ett resultat tillslut.
Här har ni bildresultat. Tog bilderna idag  ^^









091011

Hejsan!

Vilken rolig kväll jag hade igår. Vi åt jätte god mat (tacos) och kollade på Drag me to hel och sen 17again. Jag vart lite besviken på 17 again. Eller ja, jag hade förväntat mig att den skulle vara bättre som alla säger. Drag me to hell kan jag säga att den ser jag aldrig mer igen. Den sög och det är en sån där skrämmarfilm, som en jävla ful tant kommer upp i tvrutan helatiden, alla satt och skrattade åt mig när jag hoppade till och skrek för den där jävla tanten.

Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen. Jag har varit ner och ätit god frukost dvs rostade mackor med ost och hallonyoghurt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Det blir väl att fortsätta ligga här i sängen och kolla på film.



Bill Kaulitz har ändrat sin frisyr ännu en gång. Jag vill fortfarande att han ska ha sin lejonman, men jag lär mig älska hans nya frisyr. Han är ju fortfarande samma gamla Bill ♥

♥ Ljusa slingor och sin fina lejonman.


♥ Slingorna borta med sin fina lejonman.


♥ Lejonmanen borta.



♥ Fina fina Bill.


♥ Dreadsen borta.


♥ -"-


Som sagt, han är fortfarande Bill♥



091010

Vem vill inte kliva upp en lördags morgon helt risig i håret, gå ner och fika världens frukost så man känner sig fet sen i en helt lugn och ro villa? Tror ni jag fick uppleva det imorse eller? Näe! Här ska familjen Wiklander bjuda hem stora släkten och alla ska sitta och prata i köket när jag kommer ner och har försökt fixat mig någorlunda så jag inte såg ut som värsta alien. Ja, där ska jag stå och försöka rosta mackor och slänga i mig som så fort som möjligt och smita där ifrån sen. Tydligen ska alla stanna på middag senare. Tror ni jag slipper undan från den? Nej. '' Vi tycker att det är roligt när du är med. Det tycker Annelie oxå''. Hm, som om att jag livar upp och är den socialaste folk vill äta med, pöh knappast! Jag får väl bara sleva i mig en kyklingbit eftersom jag ska äta tacos hos Amanda och Oliver med Fredrik och Sandra. Senare på kvällen ska vi kolla på film och bara ha det mysigt :) ♥

Idag har jag även städat mitt rum. Min klädhög har jag hälften vikt in och resten slängt i tvätten. Jag har för en gångs skull bäddat min säng. Det är AnnMarie som alltid gör det annars.

Nu ska jag försöka måla mina naglar ♥ och lyssna på awesome musik!
Ha det bra alla snyggingar där ute :)



Ny design

Har suttit nu ett tag och gjort om bloggen. Nu är det en ny och fräsh design. Det i alla fall inte någon ny design på länge i alla fall. Jag orkar inte sitta och hålla på att pillra med en ny åt mig själv, så den här får duga framöver. Tyvärr så synd bloggen bara i Mozilla Firefox. Klicka på länken på högra sidan här i bloggen så kan du ladda ner Mozilla där. Hoppas ni gillar bloggens nya look. :)

Nu ska jag sova. Jag börjar känna nu att min mage kurrar, får somna snabbt så jag kan äta frukost så fort som möjligt. Ett måste när jag ska sova är mammas morgonrock. Den ligger alltid med i min säng så jag kan kurra ihop mig, krama den eller gråta i den. Den har tyvärr slutat dofta mamma (tack vare AnnMarie). Men jag känner den endån, vart jag än är så kan jag känna den ibland.

Godnatt nu alla söta och rara!


Fredags mys!

Jag säger bara en sak: Fagerströms lakritsmix ♥ I love it!

Ha en fin fredagskväll alla. :)







091009

Sitter i skolan och har för en liten stund sen haft matte prov. Det gick faktiskt bättre än väntat, det känns som om att jag har klarat det iallfall. Men jag ska inte ta något förgivet. Har nu håltimma fram till klockan 12 då vi har medieproduktion. Det kommer att vara jäkligt drygt att sitta och vänta. Men jag får väl skriva lite på min novell.

Efter skolan ska jag, Amanda, Ida och Fredrik gå och köpa varmchoklad. Hoppas den är så god som du säger Amanda ;). Men varmchoklad är alltid gott, speciellt efter en kall snöig dag.

♥ Olli
sötfia gjorde om en bild på mig igår.
Den vart jätte fin, bättre än orginalet :)


Nej nu ska jag skriva lite på min novell. Ha det så bra alla! :)




091008 = Grattis mamma!

Ska skriva ett litet inlägg här nu.
Jag stannade hemma från skolan idag eftersom mitt huvud har svikit mig i flera dagar i sträck nu. Jag har passat på att gjort en massa arbeten så det känns verkligen skönt. Imorgon blir det skolan eftersom jag har matte prov och jag har mediekunskap. De sista lektionerna behövs verkligen eftersom min tidning jag gör ska alldeles strax vara klar. Så, jag har inte råd att vara borta en dag när vi har medieproduktion. Imorgon är det redan fredag. Herre gud vad veckorna flyger bara förbi. Jag hoppas att jag hinner med allt jag ska göra.

Jag har lyssnat på Tokio Hotels nya album Humanoid hela dagen. Den är verkligen sjukt bra! Det här albumet är annorlunda mot vad alla deras gamla låtar är. Vad kan man säga? Den här är mer ''poppigare''. Jag kan inte slita mig ifrån den.



Idag är det den 8 oktober och mamma skulle ha fyllt 39 år. Jag hoppas hon får en fin födelsedag där uppe bland alla fina änglar. Vi alla vet ju att mamma är den finaste! Saknaden är obeskrivlig.



Förresten, har ni kikat in i min storasysters blogg?
Jag hade lovat att designa den osv, men jag tror att det kan ta ett tag. Jag har inte tid just nu, mitt skolarbete tar upp all min tid. Jag hoppas att det inte blir lika mycket efter lovet. Klicka här
för att komma till hennes blogg :)




091004

Morsning!

Dålig uppdatering.. Jag vet!
Sitter hemma helt ensam och lyssnar på musik. Har till och med huset för mig själv. Då är det högsta volym som gäller!
AnnMarie och Bosse är på bilbingo som vanligt på söndagar. När dom kommer hem köper dom med sig en kebabrulle till mig. Mums mums! Jag har inte så mycket att göra idag. Funderar på att springa till Ica och köpa en ansiktsmas som jag kan ha ikväll efter jag tagit mig en lång dusch. Det var ju riktigt länge sen jag använde ansiktsmask nu. Aja.

Igår gick jag och Amanda till Ica och köpte lite frukt och dricka. Vi gick sedan hem till henne och laddade ner film och gjorde fruktsallad. Filmerna vi laddade ner var '' The girl next door'' Jätte bra film. Började till och med böla (hehe). Den andra filmen hade jag sett lite grann av förut när jag var mindre. Jag tror den hette ''The blair witch projects'' (du får rätta mig om jag har fel Amanda). Filmen sög i alla fall men den var läskig. Det var lite äckligt sen när jag skulle gå hem.. hehe (a).









RSS 2.0