God natt!

Ja, tänkte väl göra ett litet godnatt inlägg här innan jag går ner och duschar en snabbis och sedan gör mig ordning för daten med John Blund. Sitter just nu och lyssnar på älskade Tokio Hotel som jag inte har gjort nu på ett par dagar. Har lyssnat på Roxette och The Fray hela dagarna så nu kände jag att jag verkligen saknade grabbarna när jag såg min playlist med alla deras låtar i på spotify. Så himla bra!

Nattinatt!


Tjugoåttonde februari

Hej hej! Är det bra med er? Med mig är det väl helt okej. Har träningvärk och huvudvärk efter gårdagens skotertur. Jag har träningsvärk i hela ryggen och i magen + armarna, så det ser typ ut som om att jag har skitit på mig eller något. Har till och med sovit jätte dåligt inatt för jag vaknade av att jag hade ont. Drömde också en sån jävla konstig dröm. Jag drömde om att jag tog en liten bit från min läpp så det vart en blodfylld grop i läppen och sedan slängde jag min läppbit på golvet så det splaschades. Haha stört!

I lördags kommer jag inte ihåg så mycket av vad jag gjorde... Jo juste... Åt på Rätt in med Malin och sedan köpte vi lite frukt, choklad och sedan skumgodisar. Vi smälte chokladen och doppade godisarna och frukten i det. Gott som snor! Sam
tigit kollade vi på Melodifestivalen. Och jag tycker helt klart att Nick Borg var jävligt bra! Sedan kommer jag inte ihåg vad vi gjorde mer. Kommer bara ihåg att Malin sov hos mig. Mitt minne alltså...

Igår for jag, pappa, lillebror Fredrik och Malin skoter upp till Singsjön fram och tillbaka. I början satt jag och Malin bak i en släde efter skotern och Fredrik satt framme med pappa på skotern. Sedan när vi hade kommit halvvägs så bytte vi av så jag satt bak på skotern istället, för jag hade så fruktansvärt ont i rumpan efter alla gupp. Haha. Sedan bytte vi av några gånger så alla fick sitta bakom pappa. Bilder kommer upp när jag har fått dem från Malin. 
När vi kom hem igen tittade vi på en rätt bra film. Kommer dock inte ihåg vad den hette, men bra var den som sagt. Jag och Malin gick sedan upp på Shell och köpte oss en varsin korv och köpte en varsin powerking. När vi kom hem tittade vi på Soldidan, Time out och till sist Wallander. Mysigt!

Idag har jag praktiserat på Ica. Kan säga att det är bra nog mycket roligare än att vara på Intersport. Tiden har runnit iväg för jag har haft saker att göra hela tiden. Har bara packat upp en massa varor. Och det är även en gammal klasskompis som praktiserar där också så det var väl rätt kul.
Jag slutade 3 idag, vilket jag även kommer att göra hela veckan ut, så då gick jag en stund på stan själv och köpte mig ett par nya hörlurare. Såna där små, inte stora. Sedan köpte jag även puder + en sån där borste. Pappa hade vägarna förbi stan så jag liftade med honom hem.

Nu sitter jag här och försöker hinna kolla det viktigaste som man måste göra på datorn, för snart ska momma sitta här. Ha det bra allesammans!

En valk att minnas

Hej hå, saknat mig? Inte? Nähe. Bloggade inte igår eftersom jag var typ inte hemma något igår. Var på praktik, åkte hem, och direkt när jag kom hem skulle vi åka till stan igen och äta, sedan panta alla vattenflaskor eftersom man inte har kunnat drucke kranvatten här vilket man kan nu *lycka*, sedan åkte vi hem och jag bytte om direkt och gick till Malin och vi gick sedan till Storvikenskolan och skulle spela innebandy, men vi var för få så vi spelade badminton istället. I slutet ville jag och Malin leka i ringarna så då gjorde vi det, som riktika gymnaster! Eheh. Men sedan när det var slut på tiden där så följde vi med pappa hem och tittade på A walk to remember. Fällde konstigt nog bara en tår under filmen. Första gången jag såg den var jag helt förstörd. Haha.

Fick bland annat byta kläder på dockorna. Om ni inte redan visste
så luktar de jätte äckligt när man låssar på armarna deras. Usch!









Och här har vi gymnasterna:








Det här kan ni väl inte?


Allt detta resulterade inre blödningar i händerna. Det syns bättre i verkligheten.


Oj vilket fint inlägg.

Så jävla less på mig själv!

Ja, ingen kan fan hata mig mer än vad jag själv gör. Imorse hade jag så himla bråttom till bussen så tror ni inte att jag råkade mörda mina älskade Scullcandy hörlurare då? Fy fan... De har gått av.. Bara för att mobilen låg på andra sidan sängen så bara för att vara lite snabb så slängde jag mig över sängen och sträckte mig efter den och satte benet på en tröja som låg där, och under den tröjan låg dem ju då. Allt man hörde var ''Knak''. Kul. Det är ju fan inte meningen att jag ska få lyssna på musik. Snart lär jag väl få ett besked om att jag är döv också... Kul liv. kul, riktigt kul. Ja så himla kul. Jätte kul. AFHGDFSDGOUI.. cp.

Må du nu vila i frid min lilla bebis. Förlåt för jag råkade döda dig! *snyft*










Vill haaaaa!!

Fan vad jag hatar att vara en fattig student just nu....... eller typ alltid!



Hungrig och ensam tjej!

Min mormor är på någon slags revy inne i stan med någon kompis, och Mikael är där också tillsammans med sin kontaktperson. Själv ligger jag här hemma och har gjort det i några timmar nu. Hungrig är jag också kände jag nu. Ska väl ta och fika något gott och sedan hoppa in i duschen samt lägga mig och sova. Denna dag har varit lika seg som de andra praktikdagarna den här veckan... Fick till och med sluta en timma tidigare för att det inte fanns något att göra. Ska inte klaga! Kan säga att mina fötter gråter av smärta för att jag får stå hela dagarna förutom när jag sitter och äter lunch, och det är väl kanske 20 minuter jag sitter där inne, sedan går jag och kikar lite på stan. Vad ska jag annars göra liksom? Vill ju inte sitta kvar där inne med de andra. Man har ju liksom inget att säga och de har ju inget att säga till mig så istället för att ta upp plats så går jag ut :-D . Hehe nerå, men det känns så mobbat att bara sitta där inne och stirra. Vart ska man kolla då? Ner i bordet? Nej för det ser ju bara ut som om att jag är värsta ledsen eller så. Fan vad problem jag har. Varför skriver jag det här ens? Ni må ju tro att jag har något fel eller så...

I alla fall så skriker magen efter något nu så jag ska väl ta och göra lite te och rota och se om jag hittar något gott tuggbart också. Fil och flingor kändes asa gott nu! Det ska vara Tigers flingor, ni vet Frostisarna! Så gott!! :-D

Alltså, vilket jävla tråkigt inlägg.. ingen bild eller något heller :-(. Ja men ni får klara er!

En tisdag i februari

Sorry sorry fan för dålig uppdatering. Hoppas ni har överlevt, vilket jag tror. Tror inte att det är någon som inte har märkt att jag inte bloggade igår. Hehe.

I alla fall så har jag börjat praktiken. Kan säga att jag hellre är på Ica Esplanad och river sönder mina händer när man river i kartongerna, än att vara på Intersport här i Östersund! För på Intersport finns det fan ingenting att göra. 75% av min praktiktid står jag bara där eller går runt och frågar om det är någon som behöver hjälp, men det finns inget. Igår var min första uppgift att gå runt själv och presentera mig för alla som jobbade där, och sedan skulle jag gå runt själv på en liten sitesing tur inne där. Efter att jag hade presenterat och berättat vem jag är om och om igen till alla som jag såg som jobbade där så hade jag absolut inget att göra. De hade inget jobb att ge mig så jag fick stå där bara som ett fån. De sa att jag kunde gå runt och fixa till kläder och vika ihop om det inte låg som det skulle, vilket allt redan gjorde, så jag gick bara fram till en tröja och vek om den om och om igen bara för att ha något att göra. Efter en stund fick jag ett uppdrag att sätta larm på kläder, så när jag hade gjort det klart så sa jag det till en i personalen och hon sa bara ''okej'' och liksom bara fortsatta med det hon höll på med och tittade inte ens på mig. Det kanske inte låter så hemskt, men tro mig. Det är jätte pinsamt!
Efter praktiken for jag hem och åt. Sedan kom Malin ner till mig och vi tittade på The last song och grät ikapp och tryckte i oss en skål med popcorn. Eller ja, jag var helt förstörd medan Malin satt och tryckte tillbaka tårarna. Haha!

Idag har väl varit lika som igår, stått och inte gjort ett skit hela dagen. Mot slutet så fick jag stå och prissätta lite kläder samt larma dem. Sen när jag skulle gå ut så kom Malin och skrämde skiten ur mig. Haha.

Nu sitter jag här hemma och ska väl ta och gå till pappa. Hoppas på att se A Walk To Remember där!


Bild 23: En bild från i somras



Jag med mitt feta arsle och Sandra i somras på bada-i-havet-premiären. Så jävla kul dag!

Stolt moster och syster!

Är så glad att tårarna rinner på mig. Längtar tills jag åker och hälsar på dem!






Söndag

Hej coolingar! Allt bra med er? Med mig vet jag faktiskt inte. Jag ha en sån konstig känsla att jag inte vet om jag är glad eller ledsen. Jag kan inte avgöra det. Annars så har jag en sådan träningsvärk sedan jag släpade på all min packning till tågstationen i fredags. Herre gud! Igår var den ju väl ändå värst.

Denna helg har varit väldigt bra! Igår for jag in till stan med momma. Vi fikade och kikade runt lite i olika affärer. Med mig hem fick jag ett par jeans för 49 kr på Gina och sedan en vit mössa från Stadium. När vi hade varit och gått en sväng på stan for vi hem och Malin kom sedan till mig. Vi gick till den andra Malin och vidare upp till ica för att köpa gotta. Sedan gick vi till den första Malin (haha så svårt att hålla reda på Malinarna) och kollade på Melodifestivalen och spelade Guitar Hero.
Melodifestivalen var helt okej igår. Den jag tyckte var bäst var fan Eric Saade!

Idag sov jag asa länge! Vaknade först vid halv 12 och fick nästan panik att jag hade sovit hela dagen. Det kändes så. Men när jag kollade på klockan så var det ju fortfarande morgon så då tänkte jag bara sova i en halvtimma ungefär, men det är ju svårt det där att hålla tiden när man sover och inte har ställt klockan. Så när klockan närmade sig 14:00 så kom Mikael ner och väkte mig. Ajdå. Men jag sover så himla skönt här!

Imorgon börjar praktiken också. Lite nervöst och gruvsamt är det ju, men det kommer gå grettans. Jag och sporthunkarna inne på Intersport. Ska väl inte klaga egentligen! Haha skämt å sido.


Vilka stjärnor!

Igår kväll var jag hos Malin och sjöng Singstar. Hör här vad duktiga tjejer vi är! Idol nästa? :-D


"Ska du flytta?"

Det var vad Caféteria-Ann frågade mig när jag kom flåsandes upp till skolan släpandes på all min packning. Haha, ne fick förklara då att jag ska till Östersund i tre veckor. Haha. Nej men ni anar inte hur jävla jobbigt det var att ta med mig all min jävla packning in på bussen och ska försöka få iordning så jag själv kan sitta, och sedan när jag skulle gå ut. Det är väl kanske 100 meter till skolan från busshållsplatsen, och jag tror nästan att jag stannade 3 gånger och vilade för att benen började att vika sig. Jag ser då verkligen inte fram emot när jag ska gå till tågstationen.... Det är ju fan trippelt så långt dit.
Har en stor full påse fullt med kläder som mina systrar ska ha + ett par skor som jag ska ha. Jag har en står fet jävla resväska fullt med kläder som jag ska ha och sedan har jag en full jävla ryggsäck med kakburkarna + datorn. Skjut mig.

Annars så sitter jag på skolan nu och masserar mina stackars axlar medan jag gör min ICC uppgift i Mediakommunikationen. Okej, det där går inte ihop, men jag tänker att jag masserar mina stackars axlar. Ska om en liten stund gå ner och köpa nudlar till lunch. Ska bli gott det!!!!!!!

Massage + Prat

Är hur trött som helst. Får verkligen anstränga mig för att hålla ögonen öppna :-(. I alla fall så när jag kom hem så ringde Birgitta och trodde att vi hade bestämt en tid nu idag. Hon hade skrivit i sin kalender men inte pratat med mig, haha, så hon var tvungen att höra för hon var osäker. Men eftersom hon var på plats och jag inte hade något speciellt att göra så tog jag sparken och sparkade iväg till Gnarpskolan och träffde henne en stund. Jag fick massage och sedan pratade vi lite. Känns så skönt! Min klump i maggropen har försvunnit för stunden.

Nu ska jag ta och packa väskan. Vet dock inte hur jag ska kunna frakta med mig allt som jag ska ha med mig heller.. Har 5 kakburkar, min stora resväska, min dataväska och en påse med kläder som jag ska ge till min lillasyster och min storasyster. Min storasyster ska få några kläder efter mamma som jag inte kan ha. Känner mig så dum att slänga saker efter mamma, så det är bättre att det kommer till användning.
Ska åka tåg imorgon, och jag tror nästan jag måste gå och sno en kundvagn på ica för att kunna frakta med mig allt upp till tågstationen.

Ser fram emot dessa tre veckor i Brunflo faktiskt. Har en massa tid till att träffa min familj och Malin. :-)

Såhär får jag sitta och hålla upp ögonen:


Jessica = Modell

Hehe, har en sån känd blogg att jag har blivit erbjuden att bli modell ja. SUCK ON THAT! Haha nerå, men min vän Zoofie har testat på modell för en dag då man blir sminkad av makeup artister och sedan blir man fotograferad. Man får köpa bilderna sedan om man vill. Och när hon hade varit på det där så kan man, eller man kanske ska? skriva upp andra på en lista som kanske vill testa på. Så då skrev hon upp mig och de ringde mig idag och frågade om jag var intresserad, vilket jag är. Så jag hörde med Sandra om hon ville följa med mig dit och det tyckte hon skulle bli roligt. Men då var ju den stora fråga... Vad i helsike ska man ha på sig? Nu helt plötsligt kändes det inte som om att jag har nå fina kläder eller kläder över huvud taget. Panik redan nu. Har våran tid lördagen den 26 Mars kl. halv 1.
Men äh, får rota lite i garderoben och se om jag hittar något.

För övrigt så sitter jag i skolan nu och skriver och skriver. Har just ätit en banan och druckit en jätte god kopp med varmchoklad. Förresten, imorgon åker jag till Brunflo och är där i 3 hela veckor! Har fått praktikplats där på Frösön. Men den som har hjälpt mig med denna plats ska höra om jag kan få vara någon stans där det blir närmare så slipper jag hålla på att byta bussar. Men egentligen gör inte det mig så jätte mycket. Men det skulle vara så typiskt mig att råka hoppa på fel buss och åka åt ett helt annat håll än vad jag ska. Kanske jag råkar hamna i Krokom eller tillbaka i Brunflo igen? Haha nerå, är ju stadsbuss jag ska åka, satt på något av dessa ställen skulle jag nog inte hamna på ;-).


Bild 22: En bild på en tid du saknar



Svårt faktiskt, men jag saknar tiderna med mina vänner. Som Crackhora grejset och filmkvällarna med Amanda och Sandra, tiderna då det var vi 4, jag, Amanda, Sandra och Diana. Jag saknar då jag och Elin sov över hos varandra och hade jätte mysigt, när jag och Michaela tolkade efter hennes häst en vinter och när vi badade i grannens pool på sommaren, när Malin var ner till mig flera gånger, alla fina vänner på Backens som man knappt pratar med längre osv. Jag saknar även de tiderna när mamma, jag och mina syskon hade våra mysiga stunder. Det finns så himla mycket jag saknar från de gamla tiderna och det finns så himla mycket som gör så ont att tänka på. Men det är just dessa stunder som jag har rabblat upp som jag saknar. Annars så vill jag bara glömma.

16.15

Ligger i min säng och är helt slut. Då tror ni säkert att jag har hållit igång hela dagen, vilket jag önskar att jag kunde säga. Men då skulle jag bara ljuga. Allt jag har gjort idag är att ha suttit på en enda stol hela dagen och försökt göra en ''header'' till mitt projekt i Webbdesignen. Vi gör en egen hemsida där som man ska ha med typ allt som vi har lärt oss i kursen. Tog bussen hem 14:20 och var hemma någon gång efter 3, efter att jag vrångt skulle gå min lilla genväg för jag inte orkade gå runt. Men det var sååå inte värt det. Att gå och plumsa i snön den där biten var nog dubbelt så jobbigare än att gå runt. Aja, gjort är gjort nu. Kan ju inte direkt gå baklänges tillbaka och sedan gå andra vägen, för man kan ju inte spola tillbaka tiden, eller hur? Och dessutom så orkar jag inte!

Nu börjar det lukta mat så jag hoppas på att det blir något gott. För mat är precis det som skulle sitta fint i min mage just nu!


I am the lucky girl!





Vill tillbaka!!! ♥

Jag ♥ Apelsiner

Ja, apelsiner är nog den godaste frukten enligt mig. De ska vara sådär riktigt saftiga och söta som precis har kommit från kylen eller något. Åh, kan leva på det! Men i alla fall, sitter på skolan just nu och ska skriva en liten uppsats på två sidor om två författare och dess epoker. Ja, ser verkligen fram emot det *NOOT*. Men lika bra att bita ihop och göra det man ska. 

Under lunchen har jag och herr apelsin haft en riktigt bra och en mysig stund tillsammans, ja ni förstår hur jag menar ;-) Se själva:

Ah, sådär riktigt erotiskt.. nej, jag mena exotiskt!


Vi är så kära!


Mums


Bild 21: En person som alltid ställer upp för dig



Så mycket som du har gjort för mig! ♥

In the skuule!

Sitter i skolan helt själv bland alla ettor. Alla tvåor och treor är på praktik. Eller okej, jag har ett en enstaka två och en enstaka trea. Men har suttit och skrivit på min novell hela dagen. Känns skönt för nu är den snart klar. Fattar inte vad som har hänt med min otroligt dåliga fantasi?! Nu helt plötsligt går det bra att skriva. Aja, ska snart ta och packa ihop datorn och åka hem. Orkar inte sitta här längre så jag skriver klart novellen när jag kommer hem istället.

Åh vetni? Eller ja det gör ni ju, men igår kom det ännu en liten prins till i världen. Min syster for in igår och födde en liten pojke till. Åh, är så glaaaaaaaaad! Can't wait to meet them på sportlovet vecka 10. Då åker jag dit vare sig de vill ha mig där eller inte. ;-) Men det tror jag att de vill, för annars jävlar! Haha. Nä, men ah.

Måste även säga att jag har haft en otroligt skön helg. I lördags kom ju mina små kyklingar hem till mig så vi badade jacuzzi, snackade och sedan tittade vi på Melodifestivalen. Tycker inte att någon var så värst bra förutom Christian Walz och Brolle. De fastnade inte först när man lyssnade på dem, men när man hörde dem sedan igen så tycker jag att de är rätt bra.

Men nu ska jag ta och kila iväg. Ma hores och slynes! HAHA NERÅ!! Förlåt, men var tvungen... Haha.. Men vi hörs, Ciao!

I morse när jag skulle gå till bussen. Fint väder, me like!


Och här sitter jag och skriver. Vet inte varför bilden blev liggandes, men orkar inte ändra.

18.41

Ligger och lyssnar på musik medan jag funderar på om jag ska springa iväg på toaletten nu eller om jag väntar i några minuter till. Det var ju så skönt att ligga här.. Attsingen. Men får springa när detta inälgg är klart :-)

Håller just nu på att mailar lite om praktikplatser i Sundsvall och i Hudiksvall. Fick svar från en fotograf i Sundsvall, men det verkade inte som om att det inte fanns så mycket att göra där, men får se då om jag inte får något annat så får jag väl tacka ja där så jag åtminstonde har en plats någon stans.
Ska egentligen ha praktik nästa vecka, men jag har pratat med min ansvartlärare Lena och rektorn om att få vara på skolan och ta igen lite som jag har hamnat efter i efter operationen. Det tyckte de var en bra idé så jag lär nog vara själv bland alla ettor på skolan en hel vecka. Ah, ska få sitta i ett litet rum och jobba. Men det ska gå bra, ska hinna klart med allt så jag kan lämna det bakom mig. :-)

Idag har jag bara legat och tittat på Gossip Girl. Tycker att den serien är så himla bra! Men den bästa serien är helt klart One Tree Hill! När jag har sett klart på alla avsnitt som någonsin kommer att sändas så ska jag titta om på allt ändå från början!

Men det var nog allt. Jag behöver verkligen springa och kissa nu! Ha det bra!

If I said I need your body now, would you hold it against me?

Om ni bara visste hur mycket jag älskar lördagar! Vakna upp efter att ha sovit i år, inte känna någon speciellt press eller stress (inte denna dag i alla fall) och bara veta att det är okej att ligga i sängen och lata hela dagen! Dessutom så får man äta godis också. Det är ju ändå det viktigaste! Mera lördagar åt folket!

Ikväll kommer tjejerna över till mig och då ska vi tillsammans titta på melodifestivalen. Ska gå över till Ica och köpa en chipspåse senare, så det ska bli gott! Lättsaltade chips är nog den godaste chipssorten som finns. Har man tagit en så kan man inte sluta. Jag älskar dem som har lite mer salt på sig, så jag sitter typ alltid och hoppas på att det är en sådan när jag stoppar ner handen i påsen och tar upp en. Men varför äter jag aldrig chips? Köper bara godis jämt om jag känner mig sugen på något :o. Haha ja, onödig fakta.

Men hoppas det är bra med er! Med mig är det helt okej. Är fortfarande på psykohumör för att min ipod är borta.. Har dock fått en ny mobil. AnnMaries gamla, så jag har mitt gamla nummer igen eftersom vi beställde ett nytt simkort och aktiverade mitt nummer igen :-)




Bild 20: En bild på dina närmaste




Bild 19: En person som är snygg









Alltid!

Born this way

Kärlek till Lady Gagas nya låt! Born this way 


Tattooos!

Till hösten ska jag skaffa min absolut första tatuering. Har hittat en jätte fin och väldigt betydelsefull tatuering som jag så gärna vill ha. Så fort jag såg den började tårarna att rinna. Den säger så mycket! 
Har hittat så många fina, men denna är ett absolut:


Dessa är också väldigt fina:





I May Be A Dreamer But I'm Not The Only One

Idag slog jag trötthetsrekordet! Alltså, jag har nog aldrig varit så trött en morgon så som jag var i morse. Klädde på mig och sminkade mig nog i sömnen skulle jag tro.
I alla fall så var det världens jävla storm i natt och även på morgonen när jag skulle gå till bussen. Min lilla genväg var igen snöad så jag fick springa runt hela skitet där det knappt var skottat typ. Var helt säker på att jag skulle missa bussen, men jag sprang och sprang där tills jag fick typ ont i lungorna för att jag var för anfådd. (Haha, ja jag vet att jag har en dålig kondis. Hehe).
Men kvart i 7 kom jag precis till busshållsplatsen och det är ju den tiden bussen ska gå. Men bussen hade inte kommit, vilket var tur.. fick ändå stå där ute och frysa i stormen i ungefär en kvart. Väl på bussen somnade jag snabbt och sov typ hela vägen in till Sundsvall. När jag vaknade och tittade ut var det alldeles ljust ute och det var typ finväder. Haha ''what?'' tänkte jag! Hur kunde det gå från kolsvart snöorkan till värsta finvädret på typ 45 minuter? Haha var lite fult tyckte jag.
Sedan när jag kom till skolan så stod soffan ledig. Det var ju trots allt 50 minuter kvar tills jag började så jag lade mig där och somnade. Sov tills det var 5 minuter kvar tills vi började för då hörde jag att Ida och Julia hade kommit. Då var det dags för Historia prov. Såg väl ut som världens drogmissbrukare hela dagen. Kan ju inte ha varit så jätte vacker heller. Ehehe.
Dagen fortsatte med ett matteprov som gick galant, och sedan engelska då vi egentligen också skulle ha prov, men vi var för få så vi ska ta det sedan. Så vi skulle läsa i våran bok som vi ska läsa på engelskan, och den hade jag råkat springa ifrån hemma, så då hade jag ett annat alternativ som var att sitta och leta efter artiklar från tidningar på internet. Men vet ni? Hade lämnat min dator hemma för jag trodde vi skulle göra prov eller att Mark var sjuk. Men fick låna Julias dator medan hon läste, snäll hon! :-) Sedan slutade vi för dagen och jag satte mig på bussen hem igen.

Just nu ligger jag här och njuuuuter över att det är fredag. Jag kommer verkligen lägga mig asa tidigt ikväll för mina ögon orkar inte hålla sig öppna längre nästan.


Bild 18: En bild på din fritid

Bild 18: En bild på din fritid


Jag dansar på fritiden. Annars så gör jag väl inget annat än att äta, skita, sova eller åka till Brunflo.

My sleepy sleepy eyes with Napoleon

Oj oj oj vad trött jag är! Imorse när jag väcktes var det som om att jag bara hade lagt mig, blundat och sedan bara vakna och kliva upp. Det känndes inte som om att jag hade sovit ett dugg. Men ja, kunde inget göra än att kämpa sig upp från sängen och göra sig klar.

Jag började halv 9 idag och hade grafiskkommunikation. Lärde mig hur man gjorde ett öga, skrev ut lite efterlysningslappar och sedan gick jag och tapetserade om skolan lite. Sedan skulle vi gå iväg på ett studiebesök på Arbetsförmedlingen. Var där, fick gratis grejer och tog lite broschyrer som man kan läsa lite i. Kanske var där i 15-20 min och sedan gick vi där ifrån. Klockan var halv 11 då typ och vi slutade för dagen. Tog halv 1 tåget hem så 1 var jag hemma.
Ligger just nu och läser lite historia. Tycker inte alls att det är intressant att läsa om Napoleon och hans liv. Och när jag försöker läsa så vill mina ögon bara fara igen för jag är så trött. Suck..

Aja, ska återvända till dokumentet med 14 sidor och powerpointen om Franska Revolutionen. åååååååååh. Hej förresten!


Sov sött

Nu äntligen kan jag sova. Har för en liten stund sedan skickat in en Samhällsuppgift om EU. Hade bara någon fråga kvar men hade glömt bort det när jag kom hem så jag satte mig och försökte kalkera ett ansikte i Illustratior, men ja, det gick ju som det gick. Jag och Illustrator har inte hunnit blivit vänner än, knappt bekanta, så jag raderade skitet som jag hade gjort. Får be Niklas förklara ännu en gång hur i helsike man gör.

Men nu är jag ju som sagt klar med frågorna, så nu ska jag ta och nanna lite. Tänkte även dela med mig av ett utav det fulaste ''Alla barn'' skämt jag någonsin hört:


En onsdag i februari

Hej alla fans! Ville bara säga att idag har det varit en helt okej dag. Började min skoldag klockan 12 med lite samhällskunskap då jag jobbade duktigt med en massa fråor om EU. Efter det var det dags för idrott då jag svettades som aldrig förr. Sedan hade vi projekt och företagande då jag, Julia och Lovisa jobbade duktigt.

Just nu ligger jag här hemma och vill bara lägga mig och sova. Imorgon börjar jag tidigt och har graf, mitt favvo ämne. Kommer dock bara att ha det i en timma ungefär, för sedan ska vi iväg på studiebesök någon stans jag inte kommer ihåg om de har sagt eller inte. Hm. Spännande! Sedan slutar vi för dagen eftersom vår engelska lärare Mark är sjuk och vi har hemtenta på Mediakunskapen så vi behöver inte komma dit. Skönt!

Nu ska jag väl ta och göra klart lite skolarbeten och sedan skicka in. Ma råkes!

Åh, tycker denna outfit är så himla snygg! *torkar dreggel*
 


Värt ett försök!

Tycker att skolans tapeter behöver bytas ut ett tag, så jag tänkte ta med mig på skolan imorgon och tapetsera om lite. Vad tror ni om denna?



Snart är ni hemma i mammas händer där ni hör hemma än i någon annans smustiga händer. Blä!

Inget ljus.. dock mörkare

Alltid ska det vara något som ska göra allt så mycket tyngre för mig att jag nästan ligger ner på backen utan att orka resa på mig. Alltid när det börjar bli bra. Varför? Vad har jag gjort för fel under mina 17, snart 18, år i livet? Varför är det meningen att det är jag som ska få en massa motgångar?

Precis när man har fått tillbaka sin motivation till allt så ska det hända något så det totalt vänder för mig. Varför blir det alltid såhär?


I alla fall så åkte jag in tidigt till skolan imorse. Tog tåget istället för bussen. Går snabbare så slipper jag sitta still länge utan att lyssna på musik. Började skoldagen med lite Grafisk kommunikation och sedan slutade vi skoldagen typ. Hade hål från Mediakommunikationen eftersom vi gör hemtenta tills på fredag. Sedan på webbdesignen så skulle man bara komma om man skulle göra omprov på HTML, vilket jag klarade när vi hade provet = inget omprov för lilla mig. Så vi skulle bara skicka in våran ritning till våran hemsida, våran feedback från varandra och vårat arbete så långt som vi hade kommit. Sedan fick vi gå så jag hann med 14:20 bussen hem. Skönt! Förresten, lunchen var as snuskig. Tog kebabwook som luktade kiss och smakade verkligen hur äckligt som helst. Uvva..

När jag kommer hem så ringde jag och AnnMarie till expert, där jag köpte min ipod nano, och pratade om min försäkring jag hade på den. Det visade sig att jag inte kommer att få ut en ny eftersom det gällde bara om det hade varit inbrott och snott den på det viset, och inte om den bara hade blivit kvarglömd eller så. Fan vad äckligt jävla fitt less jag blir. Vill bara ställa mig och skrika ut alla svordommar som finns på alla möjliga språk.


Ledsnare än ledsnast!

Kan inte sluta tänka på min ipod och min mobil... Känner mig så otroligt naken! Är så ledsen över att jag har slängt ungefär 2000 kr bara rakt ner i sjön. Ville ju så gärna ha den där ipoden. Köpte den tillslut och var så himla glad över den. Men fan då är det någon jävla fattig klåfinger som ska ta den och mobilen. Kunde han/hon inte bara lämna in den så den kommer till rätta?
Hade en bild på mamma i mobilen där bak i luckan vid batteriet också. Bara för att jag skulle ha med henne vart jag än gick. Och när jag är någon stans och saknar henne så kan jag ta fram bilden och titta på fina henne och minnas våra fina stunder.
Hade även över 600 låtar på ipoden också. Tror ni jag har dem kvar på datorn då eller? näe... och mina älskade scull candy iear hörlurare också.... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!! :'@

Kommer säkert inte få tillbaka något heller...


Bild 17: En ovanlig bild



Det är väl inte varje dag man tar en simtur med en haj som äter upp en snubbe? Det är något som alla måste testa! Vilken upplevelse alltså.

Solig och fin dag blev till grått och trist

Vaknade idag och var på bra humör. Solen sken och det var inte så kallt ute. Jag for iväg till skolan utan den där gruvande känslan. Jag kännde att det skulle bli en väldigt bra dag och att det inte var något att bekymmra sig för. Jag kommer till skolan och öppnar skåpet. Jag tar ut ipoden och mobilen ur jackfickan som jag sedan lägger ovanpå skåpet. Sedan pular jag in jackan i skåpet och sedan stänger jag och låser den och springer iväg till tjejerna som sitter vid ett bord längre bort.
När klockan närmade sig 12 började vi gå upp mot samhällskunskapen. Efter att det hade gått ungefär 20 minuter efter lektionen så kommer jag på att jag inte har min mobil och ipod med mig. Jag fick panik och kutade ner för att titta på skåpet - där låg de inte. Jag öppnade skåpet och kollade - där låg de inte. Jag kollade i jackfickorna - där låg de inte. Sedan frågade jag i caféterian om det hade kommit in något - men det hade det inte. Frågade i reception, men icke! Jag gick upp igen och Amanda ringde till min telefon, men det visade sig att den var avstängd, alltså, den har blivit stulen. Fick sitta där och trycka tillbaka tårarna. Mina bebisar har blivit kidnappad.. Fan vad naken jag känner mig. Hur i helsike ska jag klara mig utan min musik i ipoden? Jag dör.
Gick och gjorde en polisanmälan också. Vet inte hur det skulle hjälpa mig få tillbaka mina saker, men ah, man brukar ju anmäla om något blivit stulet.

Näeh, så denna fina och härliga dag blev till en riktigt hemsk dag! Fy bubblan...


Helgen som varit:

Oj, här var det dött! Eheh, har ju varit i Brunflo i helgen och har nästan inte alls suttit något vid datorn så det har blivit lite snålt med uppdateringar. Det gjorde nog ingenting för er skulle jag tro ;-).
I alla fall så kom Malin över i fredags så vi satte oss och pluggade en massa. Gick bra för Malin, men verkligen inte mig. Åh vad jag hatar historian just nu! Blä!
Sedan gick Malin hem och jag gick och lade mig på en gång nästan.
På lördagen klev jag upp halv 12, gjorde mig klar och sedan hoppade jag på bussen in till stan med Malin. Vi gick omkring en massa och kollade, fikade och shoppade även. Hittade ett par riktigt läckra skor för endast 99 kr. Alltså seriöst, när vi gick in på DinSko så var skorna det första jag såg. Jag kutade fram till dem och blev helt förälskad! Blev ännu mer förälskare när jag såg att det fanns ett par i min storlek, att de var på rea och att de endast kostade 99 kr.
Åh, jag är en lyckans ost!
Sedan var det dags att åka hem då vi klev av så vi kunde gå till Rätt in och äta deras sjukt goda tacorullar. Hujedamig! När vi hade suttit och jäst klart där ett tag så trallade vi iväg till min papi och satt där i några timmar. Helena, Theo och Dennis var också där så det var så kul att få träffa dem igen. Det är ju snart dags för Helena att få bebisen. Den kan komma näääär som heeeeelst! MHIHIHIH! :'-)
När klockan blev lite mycket så gick jag och Malin hem till mig och sedan efter några timmar gick vi och lade oss.

Idag sov vi länge. Eller ja, Malin sov länge. Vaknade vid 11 ja medan Malin fortsatte och sov till 12 någon gång. Vi klev sedan upp och åt frukost och sedan satt vi och fördrev tiden tills jag skulle åka hem, med att spela lite kort.
Just nu är jag hemma och ska väl alldeles strax ta och fli undan mina saker från sängen. Efter det ska jag träna lite och sedan hoppa in i duschen. Antar att jag måste sitta vaken en stund ikväll för att plugga. Suck! Tur jag börjar 12 imorgon!

Wtf! Vad är det för bruna fläckar jag har i ansiktet? :s


Gosade med mina ögonstenar


Hittade även fina over knee strumpor


Läckerbitarna som jag ska börja använda i vår


Hittade en långklänning från H&M. Ser kanske väldigt dumt ut på bilden,
men i verkligheten ser det bättre ut i alla fall. Skolavslutningsklänning klirrad ;-)



Vårjacka för 50kr med. Har kollat på den där läänge men har inte
kunnat bestämma mig. Men äh, jag köpte den i lördags i alla fall!


Bild 16: En bild på dig själv



Haha närå! Här har ni en bild:


Kryddstarka nudlar och en cola i skolan

Ja, stoppade precis in sista tuggan av mina goda nudlar som jag köpte som lunch i caféterian nyss. För ungefär en halvtimma sedan hade jag matte då jag jobbade väldigt flitigt. Lektionen innan det hade vi svenska då jag har börjat skriva om teckenspråk här i Sverige. Ganska drygt, men det måste tyvärr göras.

Sitter ensam i skolan eftersom vissa är ledig/börjar senare idag och några har åkt hem. Hade egentligen också kunna göra det, men jag ska till Brunflo efter skolan, och mitt tåg går inte fören om 2 och en halv timma. Kul.
Ville inte gå till Åhléns själv och äta lunch. Hur pinsamt och utmobbat är inte det då? Haha, vilken tur att Café-Ann är här och att hon gör as goda nudlar och att jag hade lösa pengar idag.

FRONTIERVILLE!!! B-)

Study study study

Ja. Är väl allt mitt liv går ut på känns det som. Närå, men gaaaash vad mycket vi har just nu. Måste gräva efter min motivation och hålla fast om den, den försvinner så himla snabbt och det är svårt att få tillbaka den. Men imorgon kväll så ska jag och min Malin ha en liten pluggar kväll då vi ska sitta och peppa och södja varandra. Hähä.

Ska nu ta och skriva det sista på min engelska uppgift som ska in imorgon. Blev dock inte en hel sida, kommer inte på något mer att skriva typ eftersom jag har skrivit typ allt. Sedan måste jag ju packa kom jag på nu. Baajs.


Bra dag!

Ja, idag har det varit en bra dag! For in snor tidigt och var först på skolan igen som vanligt. Vi hade Grafiskkommunikation första timman, me like, och sedan hade vi lunch där det var jätte goda paninis. Vad har hänt? Det var god lunch för en gångs skull?! Hihi. Nej men dagen fortsatte med Engelska där vi mest bara satt och pratade med varandra om allt mellan himmel och jord samtidigt som facebook var öppet.
Vi hade ingen sista lektion så då gick jag till Ybuss kontoret och beställde en resa hem ifrån Brunflo på söndag. Åker dit med tåg istället för annars måste jag få vänta i typ evigheter på bussen.

Alltså, under hela dagen har jag gått och varit pigg. Knappt gäspat något om jag ens har gjort det?! Men sedan när jag sitter på bussen hem så känner jag hur ögonen blir alldeles tunga och jag höll på att somna till vid flera tillfällen. Men nu ligger jag här hemma och ska alldeles strax ta och äta lite pangkakor med jordgubbssylt till. Åh, det är väl gott de! Sedan måste jag ta och skriva någon engelska uppgift som vi tydligen hade som ska in imorgon. Aja. Ska också packa väskan eftersom imorgon drar ja iväg till Brunfloo :-)




Bild 15: En person som du vill vara med



Min fina vän Majlin! ♥

Bild 14: En bild som påminner dig om gamla tider



Den tiden då jag och Elin var med varandra hur ofta som helst. Vi har alltid haft så kul tillsammans och vi har delat både skratt och tårar. Hon är verkligen en underbar tjej som alltid har funnit för mig då jag har haft det väldigt jobbigt!
På bilden har vi henne när hon byter sängkläder. Duktig hon! :'-) ♥

Långkjol

Förut var jag helt emot långa klänningar och långa kjolar. Tyckte det såg så jävla fult ut, men nu älskar jag det! Knasigt hur det kan ändras sådär? Haha, men klickade mig in på H&Ms hemsida och kollade lite. Fick syn på denna outfit och blev nästan lite kär.



Alltså, det är så himla fint på sommaren. I år SKA jag köpa en lång klänning. Hittade ingen förra året som jag gillade, men ska hålla ögonen öppen extra mycket nu.


Vad hände med mördaronsdagen?

Ja, denna onsdag har ju inte varit lika seg och tröttsam som alla de andra jobbiga onsdagarna brukar vara. Hade sovmorgon till 12 för jag hade ingen historia halv 9, efter det har jag håltimma, var inte med på idrotten eftersom jag är förkyldis och sista lektionen blev inställd. Alltså, jag åkte in så jag var på skolan till 12, hade Samhälle, åkte iväg fram och tillbaka till idrotten och sedan sätta mig på bussen hem 14:20. Hur skönt?

Är helt slut idag! Även fast jag har sovit i ungefär 9 timmar inatt så orkar inte kroppen bära mig typ och mina ögon är tyngre än en elefant. Halsen gör ont lite till och från, ibland jätte ont och ibland nästan inget. Och det känns som om att jag har en inbyggd tegelsten i huvudet. Eheh.
Näe, ska ta och lägga mig och vila en stund. Orkar inte göra något annat.





Less och trött tjej!

Ja, sitter på Webbdesignen och vill bara ta första bästa raket och flyta hem till mig med en gång. Vi håller på med att animera och grejja i något konstigt program som man inte fattar ett skit av. Det går aldrig som jag vill så det är lika bra att låta det vara innan datafan flygger rakt in i väggen. Är så trött och jag vill bara hem! Känner mig inte kry heller för mitt huvud värker, jag fryser och min hals har börjat göra lite ont. Suck.

Näe, att åka hem är allt jag vill. -Hehe, gnäll Jessica! 



Förresten, såhär fin var jag idag:




Bild 13: Du och någon klasskompis



Jag och Lovisa just nu! Hihihih

RSS 2.0