Så jävla trött!!

Okej, nu måste jag verkligen skriva av mig.

Jag är så sjukt jävla trött på allt! Att vara som en trasdocka alla går och sliter i, jag är så jävla trött på det. Vart jag än är får jag höra skit av var och en, av någon man verkligen älskar till en man älskar och tvärt om. Tar det inte stopp snart så skiter jag i precis alla. Herre gud, måste det verkligen vara så här? fel att ni inte visar respekt.
Jag har fått så jävla svårt att gråta, alldeles precis att jag inte sörjer mamma. Det finns ingen på hela jorden som kan ersätta min mamma. Jag saknar henne så himla mycket att det gör så ont. Jag stänger allt inom mig. Det beror på att jag får sitta och lyssna på var och ens jävla tjat om den andre och höra saker och ting som gör så ont.
Jag står inte på någons sida, jag tänker leva mitt liv och försöka så gott som möjligt att bygga upp mitt liv, stänga mig ute från allt bråk. Blanda inte in mig någe mer, det rasar ner mitt liv ännu mer. Jag vill läka min början av magkatarr och min början på magsår jag har.
Jag förstår inte att alla kan hålla sams. För i helvete, vi ska ju hålla ihop!

Nu lättade det en liten sten från hjärtat.


Madonna

Måste bara lägga upp den. Så jäkla bra!! ♥


090830

Sov till halv 12 idag. Ni kan inte ana hur jävla skönt det var. Idag har jag varit lat och bara legat och läst i sängen och jag har bara suttit vid datorn. Jag har faktiskt inte så mycket att berätta om dagen så jag berättar om gårdagen istället eftersom det inte vart nåt bloggande om det igår.

Eftersom att Bosse har fyllt år så fick vi gäster från Norge som kom i fredags och stannade tills idag. Jätte trevliga. Så igår kom även AnnMaries barn Annelie med sina söner Christoffer och Daniel över på mat och tårta. Jag skulle även visa Daniel till Ica så jag följde med han dit så han fick köpa det han skulle ha. Det vad ju även lyskvällen igår så jag knallade över till Sandra och åkte med henne, hennes mamma och hennes mammas kille. Hur länge var vi där tills vi börja tröttna? 10 iallafall åkte vi hem till Sandra. Det enda jag och Sandra roade oss med där borta var att ta lite bilder, haha. Det är riktigt hemska bilder på när vi hoppar framför kameran. Det var jäkligt svårt att hoppa precis när kortet knäppte. Antingen var vi för sega eller för snabba. Hemma hos Sandra satt vi och skrattade åt ingenting typ, vi var så jäkla trött. När klockan började närma sig 12 gick jag hem. Mötte även Ted utanför så jag stannade och pratade med han lite. Ja, jag gjorde inte så mycket när jag kom hem. La mig och sov var allt!


♥ Min fina vän Sandra och jag.

Nu ska jag bara springa och borsta tänderna och sen lägga mig och läsa =)
Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt och kram ♥

Min Bill ♥

Före: (Lejonmanen ♥)


Efter:

Så otroligt snygg!!


090829

Godmorgon världen!

Jag är hemskt dålig på att uppdatera men det är bara det att jag inte orkar. Jag vet inte ens vad jag ska skriva om helt enkelt. I skolan går det jätte bra och har träffat några nya roliga :). Hoppas nu bara att jag kommer att trivas där nu i dom 3 åren jag ska gå där.
Var helt slut igår kväll. Jag hyrde två filmer och köpte Fagerströms lakrits mix. Riktigt goda karameller. Filmerna jag hyrde är favoriten Kenny Begins och Vicky Christina Barcelona.

Ikväll är det lyskvällen och jag ska vara med Sandra och ha det så mysigt =).
Nej nu ska jag mumsa färdigt på mina lakrits karameller och läsa ur Twilight boken, så fruktansvärt bra!
Ciao ♥


Takida snart ♥

Automatisch ♥

Nytt från Tokio Hotel. Jag skulle oxå ha velat varit på konserten igår.. :<


tAKiDA - The Things We Owe ♥

Jag tänkte just stänga ner datorn och lägga mig i sängen då jag kom på att det var en från min nya klass som berättade att tAKiDA hade kommit ut med ännu en ny låt. Det är väldigt roligt eftersom hon då Zofie.. hette hon så? Iallfall, hon var på storsjöyran när jag och Amanda var där, hon och hennes lillasyster stod längst fram och vi alldeles bakom när Sahara Hotnights spelade. Haha, jag tycker att det är tufft att vi nu går i samma klass :>.






090825

Hej!

Ännu en dag av gymnasiet i klass MP1C. Jag kommer ihåg när jag gick typ i 4-5an och tyckte dom var så himla stora som gick i 1a ring. Haha, men nu går jag där. Om mindre än 3 år tar jag studenten, läängtar. Shit vad tiden går snabbt!
 Jag är verkligen skoltrött och kom nästan inte upp för sängen imorse. Det värsta av allt började vi idag med en mattediagnos. Tror ni jag kommer ihåg någonting från mina lektioner från Backens? Jag gjorde mitt bästa, det är det viktigaste! Tack och lov så sätter dom inga betyg eller nåt på diagnosen. Den är bara till för att man ska se i vilken mattegrupp man ska va i och hur man ligger till.. om jag inte minns fel.

Ni förstår att jag är så vansinnes trött just nu. Jag skulle kunna lägga mig och sova just nu men då lär jag nog vakna någon gång i natt och inte kunna somna om. Så jag gör mig hellre iordning för sängen vid 8 tiden så har jag tid att läsa lite ur sista boken ur Twilight serien.

Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva, är för trött. Ha det bra och.. vad fan tänkte jag skriva?
Aah, men ha det bra. Puss ♥

090824

Hej bloggen!

Nu har jag inte skrivit blogg på länge så jag kan skriva lite om vad jag har gjort.

Fredag:
Kliver upp halv 7 efter 4 timmars sömn. Jag kunde ju aldrig somna den natten. Jag skulle upp så tidigt för jag skulle med en buss som gick 10 i 8 ifrån Östersund som skulle ta mig till Hoting där syster bor med Dennis och deras lilla Theo. Pappa skulle endån till Hammerdal till farfar så jag åkte med han dit och hälsade på som jag inte gjort på flera år.. 3-4? Iallafall så hoppade jag på bussen där uppe så jag kom senare fram till Hoting vid 10 tiden. Typ hela tiden jag var där satt jag med Theo. Han är så oooooooooootroligt söt, går inte att beskriva hur söt ungen är. Vi vart även bortbjudna på middag hemma hos Dennis farmor och farfar. Efter det så gick vi hem igen och kollade på tv och åt godis, dock gosade jag med den sötaste godisen.. :).
Vid 2 någon gång somnade jag. Direkt när jag la mig ner i soffan.


Goseligos i soffan.

Lördag:
Ställde klockan på 9 eftersom bussen hem gick halv 12. Så jag ligger där och snoozade minuter efter minuter tills jag ställde om klockan helt till halv 11 då jag riktigt insåg hur mycket klockan var. Så jag springer upp och väcker Helena. Jag hann ju bara göra mig iordning och så, inte hann jag rå om Helena eller Theo heller nå mycket :(. Men bussen kom då och jag åkte ju den långa resan till Östersund där momma och Mikael mötte upp mig. Vi gick och åt på stan och kikade lite, efter det åkte vi hem. Jag gick upp och hälsade på pappa och mina andra syskon samt Kickan och Killen (hundarna).
Robert Wells skulle ha en spelning på Jamtli där jag, momma och Mikael skulle få små jobba lite så vi kom in gratis, hihihi. Inte vart det nåt jobb för oss så vi fick kolla på hela Wells spelningen istället.


Robert Wells på Jamtli.

Söndag:
Klev upp vid 11 tiden och gjorde mig klar eftersom jag, momma och Mikael skulle åka till mammas grav. Det var ju 1 år sen hon gick bort så vi åkte dit och satte blommor och även ett kort på mamma. Vi for sen hem och jag hann ju bara äta och fixa ihop packningen min tills jag skulle upp till bussen hem till Gnarp. När jag kom hem packade jag upp och sen kom Amanda över till mig så vi satt och pratade för det mesta. När hon gick hem duschade jag och gjorde mig iordning för sängen, sen vart det godnatt.


Veronica som fotat.

Måndag (idag): Upp klockan 6 eftersom att tåget till Sundsvall gick 07:10 här ifrån Gnarp. Vi började skolan idag klockan 9. Vi var framme i Sundsvall strax före 8 så jag Amanda och Sandra satt ute och frös i en timma. Idag hade vi upprop, gjorde en ''lära namn leken'', få skåp, lunch.. Jag kommer inte på nå mer vad vi gjorde under skoltiden, om vi ens gjorde nå mer!? Men efter skolan gick jag och Amanda och mötte Sandra och Julia inne på Kicks. Vi gick senare och mötte Diana som satt med Elin inne på Thoréns. Jag, Amanda, Sandra och Julia gick och fikade.. Eller ja, jag och Amanda fikade rättare sagt. Vi gick och kollade och köpte hänglås till skåpen vi har i skolan och sen åkte jag, Sandra och Julia med bussen hem.

Just nu sitter jag här hemma och läser lite bloggar och lyssnar på musik. Jag har även fått lånat kärleken av Olivia ''Så länge vi båda andas'' Sista boken ur Twilight-serien. Jag ser fram emot att läsa ur den dubbelt så tjocka boken senare, jag ska bara skriva klart här och lägga in lite bilder.


Me like. ♥

Nu blir det till att läsa här lite, ha det bra alla kära läsare. Vi hörs kanske ikväll =) ♥.

GRATIS GODIS

Jag gör det här för Helenas skull.
Gör enkla och roliga tävlingar för att tjäna massvis med gott godis gratis. Gå bara in på länken så är det bara att registrera sig och bara börja samla.
http://www.gratisgodis.se/?r=296652

090819

Efter 4 timmars sömn inatt har jag lyckats klivit upp ur den varma sängen och gått upp till pappa i kylan. Vi ska om en stund åka till farmor. Det är kanske lika bra att kliva upp tidigt nu eftersom skolan börjar snart och jag har inte en sån stor lust att somna påbänken redan vid första dagen.

Haha, jag hittade roliga serier på google. Har man dålig humor så har man.






Kram ♥

Tips

Här kommer det två tips som kan fräscha upp en inför skolstarten.

Pösiga ögon och påsar under ögonen
Håll en metallsked under kallt vatten och håll sedan skeden mot den pösiga delen i åtminstone en minut. Ett annat tips är att lägga tepåsar med kamomill eller gurkbitar över dina ögon i ca 15 minuter och sedan skölja av väl med kallt vatten.


Torra läppar

Lägg till "läppborstning" till dina morgonrutiner genom att använda dig en mjuk tandborste eller en frottéhandduk. Lägg sedan på lite läppbalsam för att göra läpparna mjukare.




Have a great day ♥


090818

Nu om bara några dagar börjar skolan igen. Jag längtar som bara den! Bara jag som redan längtar tills nästa sommar?
Denna sommar har ju inte alls varit nå fin. Jag har hunnit gjort allt förutom att ligga på stranden och sola och bada. Knappt har jag hunnit badat i Storsjön heller. Det har ju inte varit nå fint väder alls nästan, inte på mina lediga dagar. Det var ju som allra mest fint väder när jag jobbade.

Sitter hos pappa nu med Malin. Vi ska snart ta och leta reda på en film När karusellerna sover. Haha, det är en sån jävla ful film det. Men jag och Malin har udda filmsmak. Jao, och vad har jag gjort idag? Hm, jag sov till 1 eftersom jag inte kunde sova förens klockan slog 3 någon gång i natt. Sen ringde Malin till mig och kom. Vi har kollat på Svampbob och ätit chokladpudding med mera.

Imorgon åker jag och för att träffa farmor och på fredag åker jag till Hoting och sover över där hos Helena, Dennis och lill Theo tills på lördag då jag ska jobba på Jamtli på kvällen. På söndag åker jag även hem till Gnarp igen. Det är ju den 23e då och det har gått ett år sen den dagen mamma försvann för oss. Och den 24 börjar skolan.

Det var allt för mig, hoppas alla har det bra så skriver jag mer sen när jag kommer hem. Njut så mycket ni kan av sommarlovet, nu har vi bara en lång kall vinter framför oss... :( ♥


090811

Godmorgon alla! Eller ja, kanske inte godmorgon. Klockan är ju trots allt nästan halv 2. Vi säger god eftermiddag istället.

Nu har jag packat min stora röda bag fullt med kläder. Och vet ni vad? det finns plats över. Jag vet inte vad det är med mig men den är inte fullproppad.. Snart åker jag till Brunflo med y-bussen. Jag hoppas att det inte är mycket folk på bussen som det var sist. För jag tar med mig kudden och hoppas på en fönsterplats så jag kan vila mig. Jag ska se om jag kan köpa någon bra tidning jag kan läsa i efter vägen. Nog om detta nu.

Igår kväll var jag och Amanda ute och gick runt Gnarp. Det var ju så varmt och glass var det enda vi tänkte på.. säger vi. Så vi sprang hem och hämtade pengar och skyndade oss sen till Ica och köpte oss våra efterlängtade glassar. Calippo <3.

Nej nu ska jag fixa lite på rummet så det ser snyggt ut när jag kommer hem den 23e. Och ni vet ju att jag inte kan skriva inlägg hos momma eftersom hennes dator är som den är. Ska jag skriva nåt så måste jag springa upp till pappa där det finns gott om datorer :-).

Ha det så bra och önska mig lycka till med bussresan! ♥


Bild jag fotat för någon dag sen jag hade så tråkigt.

090810

En sak jag undrar är vad fan jag gjorde uppe klockan 9 imorse? Jag är jätte trött just nu och skulle så gärna kunna lägga mig och sova igen. Kunde jag inte fortsätta ligga och sova istället för att kliva upp och äta frukost? Aja, jag har iallafall duschat och fixat lite. Jag måste även packa för imorgon drar jag iväg till Brunflo igen och stannar tills dagen innan skolan börjar. Nu ska jag inte ta med mig överdrivet med packning som jag alltid har med mig. Jag orkar knappt bära väskan. Jag till och med använder inte ens alla kläder jag packat med mig, men jag är så rädd att kläderna inte ska räcka. Men nu ska jag iallafall planera vad jag ska ha med mig och vad som jag verkligen kommer att behöva. Jag är en sån som måste ha lite och välja bland.

Haha, jag måste bara berätta. Ibland kommer jag på mig själv med att jag sitter och pratar för mig själv, alldeles precis att jag skulle ha en kompis sittandes breve mig. Jag sitter och berättar saker och kan börja skratta om det är nåt roligt. Jag märker inte ens när jag börjar heller. Haha, är det bara jag som gör så eller finns det där ute? snälla säg att det finns fler... :3

Nej nu är maten klar och jag är alldeles utsvulten. Ha det bra :) ♥

HISS - DISS

Haha, jag kände mig för att börja hissa och dissa här i bloggen. Så jag gör en försök nu.
Tänk på att det här är vad jag tycker.




1.
Spotify. Ett program där man kan lyssna på sina favorit låtar. Nackdelen med det
är att man inte kan lägga in musiken på telefon eller nåt liknande. Den andra nackdelen
med den är att vissa låtar finns inte med när man söker. Men jag älskar den.


2.
Bästa vänner. Det är det absolut det bästa som finns.
  Malin Jönsson ♥      Diana, Amanda och Sandra.
  
Håll hårt om era vänner. Det gör jag, jag kommer aldrig släppa taget om mina.

3.
Humor.





1.
Stuprörs träningsbyxor även kallad för Sundsvalls byxor.
Nej usch, jag gillar dom inte
 

2.
Jag vet inte vad dom kallas men jag förstår
inte varför alla springer runt med såna här!?


3.
Extra Volume Collagene, Waterproof.
Från Loréal Paris. Jag köpte den för 160:- och det visade sig sen
när jag använde att den inte var så bra som dom visar på reklamer.
Det blir klumpigt och fransarna kletar ihop sig. Det är väldigt svårt
att få mascaran att fastna på fransarna och det är jätte svårt att få bort
sen när man ska tvätta bort sminket.
Jag kommer aldrig köpa mascaran nå mer iallafall.




Ja, det var allt jag kunde komma på nu. Haha, det är första gången så det kanske inte vart så bra. Men det blir nog bättre för varje gång får man hoppas =). Tänk på att det är mina åsikter.

Hörs! ♥

090809

Hej!

Idag är det fint väder igen, men det är moln på himlen så man kan inte sola. Jag som måste sola sidorna på mig eftersom där har jag ingen färg alls. Hehe, jag ser sjuk ut. I vinter hoppas jag på att min solbränna försvinner så jag kan sola upp mig till nästa sommar så jag inte alls ser sjuk ut. Jag har linnelinjer på ryggen samt fram vid bröstkorgen. Sen har jag shorts linjer och jag kan säga att det inte allt är snyggt. Ah, alltså.. Det är mer.
Michaela skulle höra av sig idag om vi kunde hitta på nåt, annars så vet jag inte alls vad jag ska göra idag.

Just nu sitter jag och lyssnar på en sjukt bra låt. Jag nästan gråter när jag lyssnar på den.



Ha det så bra så hörs vi senare idag. Pussar. ♥

090808

Så härligt väder! Själv har jag legat ute och solat, dock inge länge för jag är rädd för hudsjukdomar. Men iallafall var vi på bio igår, Jag, Sandra, Amanda och Diana. Vi såg Sommaren med Göran. Filmen var så förbaskat bra så jag satt och garva för det mesta. När vi kom hem gick jag och Amanda ner till Statiol och lämnade tillbaka en film vi hyrt kvällen innan. Amanda har äntligen fått sett fladdermöss första gången i sitt liv. Hihi. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det som är mest troligast är en promenad eller hyra en film. Tyvärr så kommer jag att få göra det själv eftersom alla är upptagna idag. Men däremot kan det vara skönt att få vara lite för sig själv oxå och rensa huvudet lite grann.

På tisdag åker jag till Brunflo igen så det ser jag framemot. Jag kommer inte att komma hem förens skolan börjar eftersom den 23 har det gått ett år sen mammas bortkomst så vi alla barn och momma ska samlas på graven osv.

Nej nu ska jag ta och göra någonting. Ha det så bra! ♥


BALDER ♥. Här på bilden ser ni Stefan, Ville, Sandra, jag, Amanda och Oliver.
Haha, jag trodde vi skulle dö eller nåt x).

090807

Klev upp tidigt imorse för jag skulle följa med Amanda, Oliver och deras mamma till stranden för att sola och bada. När vi kommer ner till stranden är det så dimmigt, så vi packade ihop våra saker och for hem igen. Jag och Amanda la oss ute på hennes altan och solade istället. Det är skönt, för nu har jag fått tillbaka lite färg som försvunnit under den tiden det regnat.
Jag ska snart göra mig iordning och gå till bussen. Jag, Amanda och Diana ska på bio ikväll, Sommaren med Göran. Räkna med vattenfast mascara!

Nej, nu ser jag att jag inte har så mycket tid på mig längre. Ha det så bra alla söta läsare så hörs vi kanske ikväll när jag kommer hem. ♥


tAKiDA

Satt här och kikade runt lite på Takidas hemsida. Upptäckte att dom hade en spelning i Sundsvall den 13 November. Kan ni förstå vad glad jag är eller?
Det kommer att bli 3e gången jag får höra och se dom live.

Takida 08/09-08 Folketspark i Sundsvall


Takida 09/30 - 09 Storsjöyran i Östersund


Det är något speciellt med Takida och deras låtar. När man ser dom är det alldeles precis att man svävar bland fluffiga moln och när dom springer ut från scen och spelningen är slut faller man pladask ner på marken. Jag mår så bra när jag står där och skriker och sjunger med till deras låtar. Dom är helt fantastiska och jag hoppas att dom aldrig lägger av!
Takida i mitt hjärta. ♥

090806

Hejsan alla läsare! Nu har jag inte bloggat på flera dagar. Iallafall så kom jag hem från Göteborg igår kväll. Ni anar inte hur jävla roligt jag har haft det. Vi var på Liseberg i tisdags och åkte en massa karuseller. Jag kan säga att min hals inte är helt bra. Jag ska lätt med nästa år på Göteborgs resan om det blir någon. Då vet jag iallafall vad jag ska ha med mig för packning. Jag hade visst inte med mig tillräckligt den här gången.. Så typiskt mig. Iallafall köpte jag ett kort när jag Amanda, Sandra, Oliver, Ville och Stefan åkte Balder. Självklart såg man värst ut, hehe.. Det kortet ska jag bara hitta en ram och sen hänga upp.
Nej nu ska jag nog springa över till Ica och hyra en film. Ha det så bra alla så kanske vi hörs senare ikväll :-)

Yran/Göteborg bla.

Är hemma nu och har just packat ur min fulla väska och har nu packat kläder jag ska ha när jag åker till Göteborg imorgon.
I torsdags och lördags var jag på Störsjöyran. Jag hade så himla roligt och såg många bra artister som bla. Takida, Dead by april, Erik Hassle, mm. Jag är lite smått sur eftersom min kära mobil har svikit mig. Den bara la av i lördags. Jag kan inte förstå vad problemet är? Ska se om AnnMarie kan lämna in den och om jag kanske får en ny eller nåt sånt. Men jag gillar just den telefon jag har. Alltså, knapparna på alla andra sånna telefoner är inte lika härliga och dom är så tröga.
Klockan är nu 02:13 och jag sitter och lyssnar på Markoolio. Hehe, texterna är så roliga :-). Jag borde egentligen sova nu. Jag ska upp halv 7 imorgon.. Eller, snart kanske man säger. Jag ska sitta på ett tåg hela dagen imorgon med roliga flickor så det kommer att bli mycket skratt hoppas jag. Och då kommer sömn att behövas. Nej nu ska jag packa klart och sen krypa ner i sängen. Godnatt alla sötnosar ♥.

Skriver mer om Storsjöyran när jag kommer hem från Göteborg på onsdag. Jag kommer även skriva om Göteborgresan med :).

RSS 2.0