När inget längre går/Wenn nicht mehr geht

En sak som jag verkligen stör mig på, det är när man stöter på någon och man börjar pratar om musik och man nämner att man lyssnar på Tokio Hotel och den man pratar med skrattar en rakt i ansiktet som om man vore dum i huvudet. Speciellt när personen inte ens har gett dem en chans eller ens råkat höra en låt med dem. Utan de hatar dem bara för att alla andra som tycker de är ''ocoola'' och ''töntiga'' också tycker de är det. Att de är världens emoband eftersom Bill Kaulitz sticker ut från resten av bandmedlemmarna med svart smink och nitar.
 
Det hände mig senast för två veckor sedan då jag träffade på en som jag berättade att jag lyssnade på dem och att de var ett av mina favvoband. Jag blev skrattad rakt upp i nyllet, som många andra gånger, och fick hela tiden höra att de sög och annat negativt om bandet. 
Jag frågade om han faktiskt hade lyssnat på dem och gett dem en chans varav jag fick svaret ''nej det har jag inte''. Fick sedan ett litet erkännande att han hade hört ''Monsoon'' en gång och att han faktiskt gillade den låten. Ja, men käften då?!??!
 
Jag älskar att vissa som har varit värsta anti Tokio Hotel, faktiskt gav dem en chans och nu idag så lyssnar de på dem.
 
 
Bara just därför tänker jag nu dela med mig av en utav deras absolut vackraste låttexter som berör mig så djupt.
 

Det finns ingen kvar som verkligen känner mig
Min värld bryts snart ihop och det blir ett lyckligt slut
Jag ska inte gråta över dig, jag vet att vi inte är odödliga
Men du sa en gång "När inget längre går ska jag vara en ängel bara för dig
och uppenbara mig för dig varje mörk natt"
Och sedan flyger vi långt härifrån
Vi ska aldrig mer förlora varann

Tills du visar dig för mig första gången
Föreställer jag mig att du från ovan
gråter med molnen för mig
Jag väntar i en evighet på dig
Fast en evighet är det inte
för du har en gång sagt
"När inget länge går ska jag vara en ängel bara för dig och uppenbara mig för dig varje mörk natt"
Och sen flyger vi långt härifrån
Vi ska aldrig mer förlora varandra
Aldrig mer förlora varandra

När inget längre går,
Tänk bara på mig och du ser
Ängeln som flyger bredvid dig

För du har en gång sagt
"När inget länge går ska jag vara en ängel bara för dig och uppenbara mig för dig varje mörk natt"
Och sen flyger vi långt härifrån
Vi ska aldrig mer förlora varandra
Aldrig mer förlora varandra


So why don't you dance to the music I hear inside my head?

Hallon amigoz! 
 
Hur underbart är inte vädret då? det är ju himla underbart alltså!! Har nu typ två lediga veckor innan jag börjar jobba på Lidl, som jag kan försöka vara ute och blända folket lite med min bleka kropp. Försöka få till någon fin färg och få fram fräknarna ännu mer.
 
Ja, jag har ju slutat praktiken nu jag rå. Jag, Niklas och Veronica bestämde oss för att festa till det lite och luncha på den där lilla restuarangen som finns där inne. Vi satt och snackade och hade det jätte trevligt och åt värlens godaste mosbricka. Sedan var det dags å köra ut en massa varor och packa upp dem resten av dagen.
Linus kom och hämtade mig när jag slutade och vi for sedan hem till mig och hämtade lite grejer och åkte sedan hem till honom. Vi åt middag, jag duschade och vi gjorde oss klar för att åka in till stan igen. Vi var tydligen bjudna på fest hemma hos hans kompis Robin så vi prommenerade dit. Jag hade jätte trevligt och skrattade mycket, trots att jag hade planerat att sova typ senast 10 på kvällen eftersom jag kände mig helt död, men Linus lyckades övertala mig så jag följde med, vilket jag inte ångrar. Vid 12 prommenerade vi ner till stan igen och gick in på Allstars och satt där och snackade tills jag kände att jag inte orkade mer och gick hem.
 
Idag har vi inte gjort mycket alls. Vaknade riktigt vid 11 efter att ha sovit ganska dåligt. Klev upp vid halv 1 och gjorde frukost. Vid 4 tiden åkte vi hem hit till Bergsåker. Har varit ute lite och var lite kattvakt åt Odin så han fick vara ute och nosa lite i koppel (ja, familjen Sjölinder har skaffat en underbar liten kissemiss). Jag upptäckte att jag hade en liten snuskkuse utan vingar, på mitt ben. Försökte lite diskret vifta bort den men då ramlar den ner i min sko. Fick världens panik och slet av mig skon och försökte skaka ur den. Jag visste inte om jag fick ut den eller ej, så jag tog skon i handen och tog upp kissemissen och gick in. Vågade inte ta på mig skon igen. :-)
 
Jaa, hade väl inget mer å säga. Tänkte ladda upp lite bilder bara och sedan säger jag godnatt!
 
 
 
Bakade äppelpaj med Elin förra lördagen. SÅ underbart god alltså!
 
Dränka äppelpajen i vaniljsås ♥
 
Min första pannkaka någonsin, visst är den fin dåååe?
 
Linus tyckte inte den var det så han tog över...
 
Prommenerade till Birsta City från praktiken i fredags i hopp om att hitta ett par nya skor. Fick bli dessa rå.
 
Mina underbara Convisar, tack för vår tid!
 
Goa bananasplit igår på Allstar.
 

Torsdag!

Alltså imorgon är det fredag igen och min sista praktikdag på ICA Maxi. Jag har trivits jätte bra under praktiken och känner som en liten sorg att det är sista dagen imorgon. MEN, vi får hoppas på sommarjobb/extra jobb. Vi är typ 10 praktikanter som hoppas på sommarjobb och de kommer bara välja ut någon. En i personalen sa att jag hade goda chanser med tanke på mina erfarenheter, så vi får väl hoppas på det då.
 
Aldrig har det varit så enkelt å småprata med dom man jobbar med utan att det ska bli stelt och konstigt. Man känner sig så avslappnad och inte ett dugg besvärad. Känns så skönt när man kan skämta och skratta tillsammans!
 
Idag efter praktiken tog jag mig en prommenad till Birsta för att köpa mig ett par skor. Mina Converse har ju gett upp och jag känner mig som en lodis som går omkring i dem. Det är två hål i tyget på dem och det är hål under hälarna. Inge kul å prommenera med dem i regn :-) Dessutom låter de när jag går, dem typ gnekar. Så man hör verkligen när det är jag som kommer.
 
Nä nu ska jag ta och göra mig klar och sova. Är så galet trött efter att ha varit vaken sen 6 och hållit igång hela dagen. Ont i fötterna och trött i bena..
 
Godnatt!
 
 
 
 

Praktikdag 1

Det var inga som helst problem med att kliva upp tidigt imorse, kan bero på att det var stekhett inne på Linus rum och jag fort som attan ville fli mig ut där ifrån. :-)
 
Linus skjutsade mig till ICA och jag mötte upp en i personalen för att sedan skriva på typ 10 papper och sedan få en massa kläder. Det var andra praktikanter där som skulle börja samma dag så vi fick en liten rundtur runt i butiken. Sedan satte dom mig i en kassa som jag sedan satt i hela dagen då jag inte var på lunch eller rast.
Lite roligt, för de praktikanter som fick sätta sig vid kassorna heter Niklas, Veronica också var det ju jag Jessica. Kändes lite wierd när en i personalen sa ''Ja, Niklas, Jessica och Veronica kan följa med mig då''. Kändes som att det var någon i familjen som kallade på mig och mina syskon... Haha!
 
Men det känns riktigt bra där! Personalen är ju himla go och snäll! :-)
 
Min vänstra tutte rå.
 
Dagens outfitta.

Söndag

Hej!
 
Idag vaknade jag äntligen upp och mådde helt utmärkt, förutom att näsan var lite täppt. Men under dagen försvann det mer och mer och nu kan jag andas med näsan utan att vara rädd att det ska forsa ut en massa snor ur näshålan.
 
Vid 2 tiden tog jag bussen ner till stan och mötte upp Elin för en liten vandring i massa olika affärer och sedan avslutade vi det med en liten fika på mitt favvoställe, Waynes. Yohio var tydligen också i stan och hade signering så jag var tvungen å stanna för att knäppa ett kort på han. Tycker han ser så himla go och snäll ut ja!
 
Nåja, hade väl inget mer på hjärtat just nu! Ska peppa mig själv lite mer inför imorgon. Ser fram emot att få ha något å göra på dagarna och känna att jag gör någon nytta med mitt liv, men ser inte fram emot att få kliva upp tidigt igen när man har varit bortskämd och är van å sova till 11-halv 12 på dagarna.
 
 
 

Sjuklingen!

Enda sen i tisdags så har jag haft något slags virus i mig, det var då jag började få ont i halsen och började känna mig dålig men jag tog en tablett som fick mig att må bra. Men vaknade upp på onsdagsmorgonen med världens halsont. Det har dalat lite upp och ner på måendet men trodde imorse att nattens goda sömn hade botat mig och bara lämnat en täppt näsa kvar, men kände på eftermiddagen hur jag tappade orken mer och mer och nu ligger jag med fetaste huvudvärken, världens snorigaste näsa och har ont i kroppen. Feber med andra ord. Jag andas som att jag vore anfådd eftersom minsta beröring är typ jobbigt.
 
Jaha.. Jag hoppas det har gått över tills på måndag, ska börja praktik då på ICA Maxi innan jag får börja jobba där i Juni. Och det lär är ju inte vara så kul å kliva upp tidigt och vara aktiv i ett par timmar och även försöka vara trevlig samtidigt om jag skulle må såhär. Aja, håll tummarna!
 
Nu ska jag slå på nå program och kolla på datorn och fortsätta tycka synd om mig själv i Linus sköna säng!
 
Ma råkes!
 
 

Hej, guldlock här!

 
Va gör ni rå för nå? Själv ligger jag och är helt slut och lyssnar på musik och spelar spel på telefonen. Jag har sovit rätt dåligt i natt då jag vaknat flera gånger. Linus är ju världsmästare på att snarka och gnissla tänder att jag måste ge honom ett diplom. Sedan är det så varmt att man typ ser ljuset för man får värmeslag. Nej jag orkar inte öppna fönstret som är alldeles intill sängen, nej..
 
Hur som helst. Idag har familjen Sjölinder haft en vårstädar dag så jag har hjälpt till med å kratta gräsmattan i någon timma och burit en massa saker. Sedan städade vi Linus rum så nu kan man äntligen gå in här utan att typ hoppa hinderbana.
 
Imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag ska på AGera. Hade helt glömt bort det eftersom veckodagarna är helt hummer om buller för mig. Det känns som att det är typ lördag eller söndag idag. De ringde de från Lidl idag så ska dit och skriva kontrakt nästa fredag. :-)
 
Nä nu orkar jag inte vara vaken längre så nu tänker jag lägga mig! Godnatt!

1 Maj

Människor, hade ni en bra sista April? Jag hade en riktigt mysig, trevlig och rolig kväll tillsammans med Elin, Joel och Tony. Vi grillade hamburgare och sedan spelade vi spel och lyssnade på musik tills vi tog bussen ner till stan och köade utanför Oscars för att sedan dansa resten av kvällen/natten.
Linus, som spenderade kvällen hos sin kompis Robin, kom sedan ner till Oscars och dansade med oss. Han gick efter ett tag hem till mig och lade sig eftersom han kände sig nöjd. Själv kom jag hem strax efter 3 och dök rakt ner i sängen utan att tvätta bort mitt smink eller borstade tänderna, vilket jag ångrade mig imorse när jag vaknade. Liksom, ögonskugga, eyeliner och mascara utsmetad över hela ansiktet och världens underbaraste andedräkt. Säger bara att det var tur att jag vaknade innan Linus och kunde tvätta ansiktet och borsta tänderna så han inte blir ihjälskrämd när han vaknar och vi ska ge varandra godmorgonkyssen. :-)
 
Nu sitter jag hemma hos Linus och funderar starkt på om jag ska ta och slänga in handduken och lägga mig och sova. Orkar verkligen inte vara vaken nå mer. Fick verkligen anstränga mig för att hålla ögonen öppna redan vid 5 tiden. Men först ska jag hitta en nagelfil och fila min tumnagel. Hoppas ni antecknar!
 
 

RSS 2.0