090926

Jag skriver ett litet sent inlägg här innan jag ska lägga mig och blunda för dagen. Idag fick jag äntligen sova ut. Jag, momma och Mikael for till stan idag och kollade lite på Gina, Cubus och andra affärer som öppnat här inne i Östersund. Jag orkade inte gå så mycket eftersom det var smockat med folk som gick och knuffades och trängdes, jävla hulliganer. Vi gick sen till H&M och jag köpte lite små saker som 2 rosetthårspännor, diadem med stor rosett och en sweetmint läppglans. Vi for och åt och efter det for vi hem. Jag gick och hälsade på pappa och syskonen där det bjöds på tårta eftersom min lillasyster Veronica fyllt hela 12 år. Pelle, Annika och kusinerna Nike och Isak kom också för att fira. Sitter nu här hemma hos momma och gäspar konstant. Jag ska ta och skriva klart här och sen bädda iordning samt borsta tänderna och tvätta ansiktet.


♥ Söt rosett i håret jag köpte idag.


♥ Rosett.




Laddar även upp bilden på mitt överfyllda skåp.
Mina väskor tog upp all plats. Fick även ta med mig
pärmen till matten för jag inte fick plats. haha.


Ha det bra alla!
Godnatt.






090925

Sitter i skolan just nu och har Medieproduktion. Vi slutar om en timma ungefär så då blir det stan till kvart över 5 för då sätter jag mig på bussen till Brunflo. Haha, jag ska försöka ta en bild på mitt skåp hur jävla fullt det är. Jag fick till och med ta med mig pärmen till matten.

Jag måste köpa en mannafrutti senare efter jag slutat skolan. Jag vart inte mätt på skollunchen och jag kommer inte få mat förens jag kommer hem till momma vid 8 tiden.

Oj oj vilket roligt och intressant inlägg jag just skrivit. Bäst att jag slutar dels för att jag ska fortsätta med min tidning och för att inte tråka ut er ;)
Ha det bra så kanske jag kan skriva när jag sitter på bussen!





Something that I already know

Jag hade ju tänkt att sova tidigare idag som ni kanske läste i inläggen innan det här?
Men i alla fall så kom jag alldrig i säng av någon konstig anlednign.. Men det blir i alla fall en tidig kväll kan jag säga. Ska duscha om en liten stund och sen packa väskan eftersom jag åker till Östersund direkt efter skolan imorgon. Jag måste se till att jag har med mig allt jag behöver som mobilladdare, nycklar, filmer (kolla på bussen), smink.. Ja ni fattar!

Ska nu bara fixa lite på datorn och läsa lite favorit bloggar.
Hörs kanske senare om jag orkar ;)



090924 = meningslös dag!

Nu ska jag berätta om min hårda dag med mina tunga väskor. Det var så här att tidigt i morse klev jag upp för att göra mig klar till skolan. När det var dags att gå iväg till tåget med min idrottsväska och min datorväska med en massa böcker samt en dator var det så fruktansvärt kallt ute, till och med is på bilarna. Sen när vi kommer fram till tågstationen så ska jag stressa som fan med mina väskor igen till hangloose (en jävla bra bit dit) där vi skulle ha idrott. Efter idrotten skulle jag än en gång bära på helvetesväskorna till skolan och upp för dom där jävla trapporna. Jag kan säga att det är en bra bit det oxå men vi kom fram som tur var. Vi hade svenska och jag kunde länga in väskorna i mitt lilla skåp i ungefär en timma och sen började lidandet igen. Jag tog med mig mina väskor iväg till Åhléns där vi ska äta lunch och sen gå med dom lite på stan. Vi slutade efter svenskan så jag skulle med halv 1 tåget så än en gång fick jag stressa som fan med mina ioguaerhgöfh väskor och sen från tågstationen hem.

Ska det här fortsätta så kommer jag fan att avlida. Mina axlar, ben och min rygg kommer fan inte att vara hel den inte.
Nej nu ska jag ner och tröst äta aprikoskräm med mjölk och sen S O V A!!!!!
Mina ögon svider så jävla mycket!

Ha det bra! ♥

090921

Idag har det varit en helt ok dag!
Första timman hade vi matte och fick inte allt nå mycket gjort. Jag var inte alls på humör att räkna matte. Jag ska ta hem och jobba lite hemma hade jag tänkt. Efter det hade vi svenska. Vi skulle bara skriva upp lite och sen göra några uppgifter. Jag fick tillbaka min insändare idag och fick VG- vilket jag är väldigt glad över.
Det var menat att vi skulle ha Engelska sedan och kolla på film, men när vi kommer in och sätter oss i klassrummet så förklarar våran Engleska lärare att filmen var bara 1 sekund lång så vi fick sluta.

Efter skolan gick nästan alla tjejer i klassen och fikade. Det var jätte mysigt och väldigt roligt, så det tycker jag att vi borde göra om :)

Är nu hemma och ska inte göra så mycket. AnnMarie och Bosse har åkt till Sundsvall på några ärenden så dom är inte hemma förens vid 10 ikväll. Det är verkligen jätte skönt, så jag ska ta och maxa volymen och sjunga med. hihi..

Amanda, Ida (snygg min;)), Fille/Thille
(kommer inte ihåg vad hon hette, men hon går inte i våran klass) och Maria :)



Zoofie, Ina och Josefine :)


Okej, Pontus och Tobias följde även med och sen är det Lovisa :)

090920

Godmorgon.

Jag har varit vaken sen 8 imorse igen. Det är inte kul på en söndagsmorgon när man bara vill sova så länge som det går. I natt har jag sovit i ungefär 7-8 timmar men hade hoppats på minst 10 ><.
Idag blir det till att städa upp lite på rummet, träna på glosor och bara ligga och slappa framför en film.

Nu ska jag kolla på Dumpa honom. Jag skulle egentligen kolla på den igår men jag var för trött så jag somnade. Hoppas den är bra :)

Ha det bra alla fina läsare! ♥

Trötter

Tja!

Sitter här och ska ta och starta en film igen. Har just kollat på Mammut. Det var en jätte bra film, så den rekomenderar jag. Den andra filmen jag nu ska starta heter Dumpa honom. Hoppas den är lika bra :)
Kom hem från Sandra idag efter en sjukt rolig kväll igår. Jag var jätte trött så jag somnade innan 12 när vi skulle kolla på Parlamentet. Vi sjöng Singstar och kollade sedan på en jätte bra film jag inte kommer ihåg vad den heter. Och efter det så bäddade vi iordning och lade oss för att kolla på Parlamentet som sagt.
Typiskt mig att vakna tidigt, vid 8 tiden. När Sandra och Amanda hade vaknat klev vi upp och åt frukost, där efter gick vi ner till Sandras källare igen och spelade biljard. Bästaste jag och Sandra som vann ;) och klant Amanda som ledde men sköt ner den svarta x)

Efter vi spelat klart satt vi bara och lyssnade på musik samt spelade kort tills Amandas mamma skulle hämta oss. När jag kom hem till mig gick jag och hyrde film och köpte gotta.

Nej nu ska jag starta den andra filmen innan jag blir alldeles för trött. Godnatt alla söta!

Film


Biljard



Nu ikväll var det så himla fint på himlen.

FILMKVÄLL

Är alldeles strax påväg till Sandra för att ska ha filmkväll. Ska bara hämta upp Amanda och sen far vi. Sandra har ju flyttat till Bergsjö (:() så det blir första gången jag är där hos henne. Det ska bli riktigt kul!
Det vart ett jätte litet inlägg här men det går gå. Jag har inget att skriva.
Nu ska vi åka och hämta upp Amanda, Ciao! ♥

090918

Sitter på skolan nu och har Medieproduktion. Vi håller på med photoshop osv. Om bara några minuter ska vi på studiebesök på ST. Hoppas det kommer bli kul :-). Idag har vi haft matte (mer matte läxa) och medieproduktion. Nej men nu ska jag gå, ha det bra!


♥ Amanda, Jag och Diana på cruisingen i somras. Ser ni vad brun jag var?

090917

Det har blivit så korta inlägg nu på sistonde. Jag ska försöka skriva ett längre den här gången ;)

Stackars mig fick kliva upp klockan halv 6 imorse. Ja, vilket jag måste göra på torsdagar och fredagar. Och det betyder att jag har en tidigt morgon kvar... Men sen, sen är det helg och ska tillbringa fredagskvällen med Amadna och Sandra. Började 08:15 då vi hade Idrott. Tack och lov hade vi bara teori så vi fick bara sitta och lyssna, men man vart bara ännu tröttare av att sitta där. Efter teorin hade vi Svenska då vi.. ja vad fan gjorde vi? Det jag kommer ihåg var att vi satt vid datorerna och jobbade *host* facebook *host*. Alltså, mitt minne är helt kaputt. Jag har så svårt att minnas saker och ting synd nog. Det var menat att vi skulle ha ungefär 3 timmars bild idag, men våran bild lärare vart sjuk idag så vi fick sluta klockan 12. Verkligen skönt, man är ju så förjäkla trött. Jag och Amanda stannade endån kvar på skolan för att söka lite information om en skulptur som finns i Hedbergska parken i Sundsvall, som jag och Amanda målade om förra veckan (det var väl då?). Aa, men iallafall så fick vi sen gå runt lite inne på in och kolla i affärer tills bussen hem gick 14:20. På bussen satt jag med Sandra och skrattade hela vägen hem. Det är så jäkla roligt.

Ja nu sitter jag här hemma och ska väl snart te och äta middag. Jo men just ja, nu kommer jag ihåg vad vi gjorde på Svenskan (I). Vi svarade på frågor ur Svenskaboken och lyssnade på läraren. He he :-)

Okej, detta inlägg vart inte så långt som jag hade tänkt men det är i alla fall längre än dom senaste, som tur är ;-). 

♥ Sandra

Hoppas ni varit snälla i veckan, för imorgon är det fredag! ♥

090916

Hejsan, idag har det varit en väldigt dryg dag. Jag han inte ens klart med matten jag verkligen satt och kämpade med för att slippa hemläxa... men såklart har jag oturen och är inte tillräckligt snabb och har denna kloka mattehjärna. Så ska ta och fixa matteuppgifterna snart så fort jag har hämtat mig. Jag var så jävla förbannad och ledsen tidigare ikväll. Ja, det är en jävla lång historia jag aldrig kommer att dra upp här eller någon annan stans. Ja vad kan jag mer säga? Ligger och fryser som bara den just nu. Händerna, fötterna och näsan är iskalla. Jag ska snart tvätta bort sminket, sätta på mig varma tjocksockar, dricka en varm kopp te och göra matten.
Någon som är trollkarl och kan trolla så vi får sommarlov nu? Det hade inte varit dumt!

Ha det bra! ♥

090914

Uh, kan jag säga mer att jag är världens tröttaste och att jag är så jävla skolless nu?
Har engelska läxa till imorgon så jag måste plugga nu lite. Seriöst, jag har ingen ork, skicka mig lite kraft någon eller ge mig Jimmi Neutrons hjärna. Vid 8 tiden ikväll så är det Jazzdans, hoppas det blir roligt och piggar upp mig med lite skratt med Amanda och Sandra. Jag ska försöka nu att öppna engelska boken och försöka lära in anusglosorn, jag vill verkligen klara det här, men det är inte det enklaste.

Ciao!

Jag vet...

Det kändes så konstigt, som om att någon iaktog mig. Jag kände hur det rördes vid mitt täcke, hur det kom närmare och närmare. Jag flyttade på mig så att det skulle finnas plats. Jag hade väldigt svårt att somna. Men när jag väl somnade sov jag så gott. Så gott har jag inte sovit på flera år, och jag vaknade inte ens någon gång under natten. Vilket jag brukar göra minst 3-4 gånger under samma natt. När jag väl vaknade på morgonen märkte jag att jag låg kvar på den platsen jag somnade, jag hade inte rört mig en millimeter. Jag visste då att mamma hade sovit hos mig den natten.

Hur mycker jag än torkar tårarna så kommer dom alltid att rinna för dig.

New moon

Okej, varför kan det inte vara premiär nu för? Jag vill så gärna se den. 2 månader kvar, hur ska jag klara det?
Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.. eller?



Allergisk?

Nej men vad roligt! Ännu en gång sväller jag upp i ansiktet utan anledning. Det börjar med att det kliar och smartskaft som jag är ju såklart där och kliar, då sväller jag upp. Förra sommaren vart det jämt så här för mig och en dag tog t.o.m 2 allergitabletter men hjälpte inte. Jag ska göra ett försök till och höra med momma om hon har allergitabletter som jag kan ta. Men jag har aldrig varit allergisk mot något förut, vad kan det här vara?
Aja, ska nu kolla lite på Hem till midgård och försöka sova nu.

Ska bara lägga in nån bild på Theo. Ni ska veta att jag är moster åt världens sötaste unge :)





090912

Hello!

Tänkte skriva ett litet inlägg här i väntan på att Malin ska komma. Hon är på väg ner nu. Vi ska upp på byn och hyra film och köpa godis. Hoppas vi får en mysig kväll.
Idag har jag bara legat och slöat framför datorn och lyssnat på musik och kollat på Hem till midgård. Haha, jag älskar den serien, hoppas dom kan sända det på tv:n igen. Jag åkte även iväg till mammas grav och satte dit blommor. Nu är det verkligen fint där. Du finns i mina drömmar och tankar varje dag och varje natt mamma. Det är förjävligt att det blev såhär, men endå det bästa..

Lägger in en bild.

090911

Sitter hemma hos momma nu. Jag har inte varit här på flera veckor så det var på tiden att åka hit idag. Alltså seriöst, jag vet inte vad jag ska skriva om här på bloggen. Alla inlägg är lika dana så det blir trist för er läsare att läsa om inläggen. Iallafall kan jag berätta lite vad vi gör på skolan osv. Idag tex. fick jag och Amanda gå ut och skissa en staty. Ni som känner till Sundsvall vet nog dom där ''Vet ej, Nej, Ja'' skylten? Ja den fick jag och Amanda sitta ute bland allt folk på en bänk och skissa av. Haha, lite utstirrad kände man sig. För någon dag sen var vi ut och fotograferade skulpturer på hus runt i Sundsvall. Vi har också hållt på med serier, och har man roliga klasskamrater som Jim blir lektionerna roligare.

Vet ni hur jävla skoltrött jag är? Jag sitter redan och räknar dagarna tills sommarlovet.. Önskar att det var jag som tog stundenten i år. Det hade varit jävligt skönt. Liksom, sova bort hela vintern så sommaren kan komma så snart som möjligt. Hihi..

Ha det bra allesammans. Ska lyssna lite på musik här nu och bara ta det lugnt.
Puss och kram ♥

Tänk er en dag på stranden med en Twister i handen. Käften Jessica, jag blir bara ännu mer deprimerad över att vintern snart är här..

Glöm dina beskymmer, imorgon kommer nya

Å fy fariken vad jag längtar. På måndag kör dom igång igen med Andra Avenyn efter sommar uppehållet. Det slutade ju så spännande så jag kan knappt bärga mig till på måndag. Längtar längtaaaaar ♥


090905

Det är tråkigt med bloggen nu. Jag har inte en aning om vad jag ska skriva.
Så jag ska försöka skriva något.

Var på Hudikmarknaden igår med Amanda, Fredrik och Sandra. Inne på själva marknaden var det inte så kul men vi träffade även folk som man inte träffat på hela sommaren, som Nina. Jag, Nina och Sandra åkte även virvelvinden. Haha, det var så äckligt eftersom den där grejen man håller i satt ju inte fast, och dom snurrade oss hur mycket som helst. Men det var så jävla kul!
Sen när vi tröttnade på själva marknaden gick vi till Frasses för jag var törstig och Fredrik skulle äta. Där inne jobbade det jätte läskiga turkar som började hoppa för dom skulle försöka vara roliga, hjälp!! liksom. Jag hade så jävla roligt, skrattade så himla mycket. Tack, jag behövde verkligen den där kvällen :-).

Idag hade jag väl bara tänkt att hyra en film och köpa gotta. Ibland är det skönt att bara vara själv och ha mysigt framför en film men det är dubbelt så mycket roligare att ha mysigt med kompisar så man får skratta så tårarna rinner. Hoppas vi snart kan ha en filmkväll brudar!

Ja det var nog allt från mig just nu. Ha en bra dag! ♥




Ingen vesuvio..

Min min min min min!!

Äntligen min! Den kom ju ut idag så jag köpte den för 179 kr på Åhléns, så jävla värd varenda krona. Jag är helt förälskad i den.

The darker instinct



tAKiDA, always and forever!

RSS 2.0