Du förlorade ditt krig, du står ensam kvar

 
 
 
 
 

F.R.I.E.N.D.S will always be there when you need them

 
 
 
 
 

Jag vill att du ska se mig, jag vill att du ser in i mig

 
Jag går runt i mina högar och jag hittar inte ut här. 
Det var som att du öppnade ett fönster, Till en krets där jag inte kom in.
Kanske om jag var vacker, Kanske om jag var din.
Vad gör vi nu? Varför sa du ingenting? Varför lät du mig gå vilse?

Jag vet hur ont det gör när hoppet dör

Att kunna gå från världens lyckligaste tjej till en av de olyckligaste på en sådan kort tid var jag inte beredd på. Jag trodde det äntligen var över, jag trodde att det äntligen var min tur att få må bra, att få slippa somna gråtandes på nätterna och vakna upp med ångesten som sliter sönder bröstkorgen. 
I ett år fick jag känna mig trygg, jag fick känna mig lycklig och älskad. Att somna gråtandes hände så sällan att jag kan räkna gångerna. Mina kramper i maggropen jag ständigt kände förr försvann helt. Jag vaknade upp med ett leende på läpparna och jag somnade med ett. 
 
Nu är det som att tiden har spolats tillbaka. Den där knölen i maggropen krampar som aldrig förr, orken finns inte kvar och kudden blir alldeles genomblöt på nätterna. Det är ett under att mina vänner fortfarande orkar med mina telefonsamtal mitt i nätterna, att de fortfarande orkar lyssna på mig och fortfarande inte ger upp hoppet om mig. 
 
Förbannade höstjävel, var du tvungen att komma? Var du tvungen att komma och ta bort min trygghet? Var du tvungen att göra mig till den där ångestdrabbade och vilsna tjejen igen? 
 
ADFSAKBDZOFGZSJDGNFLAGNKsfmaöldbzfnlGUJDLZsköb-xhsdvb .slömkc vbfghusjidemksxvn, cvbjS;LÖmkcvbhSKAL
 
 
 
 

RSS 2.0