05:03

Ja men hej!

Klockan är strax efter 5 på morgonen och jag ligger vaken. Linus sover han. Jag vaknade upp rätt panikslagen och svettig ur en mardröm som jag hade nyss. Usch vad jag hatar mardrömmar.. Jag borde ta och somna om nu faktiskt, är ju dötrött! Ville inte somna om på en gång eftersom jag inte ville riskera att drömma vidare på drömmen. Har hänt förut. 

Godnatt!


Godmorgon amigos! Är allt bra? Med mig är allt jätte bra! Har inte bloggar på ett bra tag nu som ni kanske har märkt. Och ni som jag inte pratar med så ofta lär väl vilja veta vad jag har haft för mig sedan sist jag uppdaterade. Jag har varit på Ikea och handlar möbler. Amanda kom och hälsade på, jag skruvade upp min byrå vilket tog mig 6 timmar (hehe), har varit med Elin och gick också ut i förrgår med både Elin och Zoofie. Jag har varit mycket med min fina Linus och jag har också jobbat. Igår blev jag också bjuden på trerätters hemma hos Linus och hans familj. Så himla gott och blev så himla mätt! Ikväll är jag och Linus bortbjuden hem till Elin för grillning och mys. Det ser jag fram emot! Nästa vecka är det ju Kent och Bryan Adams som jag har längtat till så himla länge nu. Ja men ja, får skriva något mer sen. Ska ta och krypa upp i min favoritfamn innan vi ska ta och kliva upp. Ha det så fint!


And if i don't can hold you back, then ill jump for you

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på älskade Tokio Hotel. Länge sen jag lyssnde på grabbarna nu. Fick världens härligaste känsla och rysattacker när jag slog på Scream albumet. Så mycket som jag lyssnade på det förut. Varje dag om och om igen, och det är fortfarande lika bra nu som då.

Idag har det gått jätte bra å jobba! Är så himla trött nu så jag ska väl ta och sova nu för att sedan kliva upp och jobba mer imorgon.

Godnatt!

 

 


Idag har det varit en bra dag! Fint väder och Linus är här. Han ligger dock och sover just nu och är jätte dålig stackarn. Vi gjorde tacos och satt på en filt på golvet och åt. Har ju inte skaffat matbord eller stolar än, men det kommer inom kort. Jag ska väl ta och göra mig klar och krypa ner jag med och slå på några vänner avsnitt. En sak som jag undrar, ni som följer mig på bloglovin, kan ni se mina inlägg? Får jag ingen kommentar på detta inlägg så tolkar jag det som ett nej. Och om ni inte kan se, ja det vore väl synd för er. Sedan ber jag om ursäkt att mina inlägg blir så ihopkletade. I telefonen hoppar jag faktiskt ner mellan styckena och det ser bra ut här, men tyvärr inte när jag väl har lagt upp inlägget. Nä nu blir det att krypa ner och titta lite på vänner! Godnatt!


Torsdag

Hej! Jag har precis lagt mig och ska snart sova! Det har varit en lång dag på jobbet idag att jag blev helt slut i huvudet och förstod nästan inte vad jag höll på med bakom kassan. Imorgon är jag ledig men på lördag börjar jag klockan 8 på morgonen. Jag måste nästan ringa till chefen och be om att få byta timmar, för det går varken buss eller tåg så tidigt på lördagsmorgonen. Ska träffa min pojke imorgon också, så det ser jag fram emot!!!

Nu säger jag godnatt också får ni sova så gott!

 


Im falling for you!

Hej! Jag har inte kunnat fixa bilder hit än eftersom det inte funkar att ladda upp, men ska försöka testa igen. Allt går fint fint här i lägenheten. Har nyss bokat en tvätttid som jag har imorgon efter jobbet. I morse när jag kom hem så visade det sig att jag har strömavbrott. Är lite sorgsen över att min mat i både frys och kyl är varm nu och jag kan inte använda spisen heller. Hoppas att strömmen är tillbaka snart, för jag känner inte för att gå och köpa en mosbricka på macken.,, Hur mås det då undrar ni? Jo oftast är det riktigt bra, men det händer att jag känner mig ledsen av någon anledning, att jag inte räcker till och att det minsta lilla jag gör är fel. Men men, jag måste lära mig att inte haka upp mig på en massa saker. Nåja, just nu ligger jag i sängen och väntar på att Olivia och hennes mamma Ulla ska komma hit och hälsa på mig. Det kommer bli himla trevligt! Sedan har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra. Finns inte så mycket att göra här i lägenheten utan tv och internet på datorn. Och nu utan el. Imorgon ska jag jobba mellan 10-15. Sköna timmar tycker jag. Nä men ska väl ta och fli undan lite här innan de kommer. Ha det så bra!


Dålig uppdatering!

Hej mina vänner! Bloggningen suger verkligen, jag vet! Eftersom jag inte har något internet här förutom på telefonen så kommer bloggningen bli väldigt dålig. Jag ska försöka göra mitt bästa för att slänga in några inlägg lite då och då. Jag vet att många av er är ibtresserad av att se bilder på min lägenhet och deg hade jag tänkt att jag skulle försöka fixa imorgon. Vad har jag gjort de senaste dagarna då? Jo: • Lunchat i det fina vädret med Elin, Zoofie och hennes lillasyster Melle. • Jobbat. • Gatufesten och såg Amanda Jenssen och Takida. • Träffat min gos. • Haft finbesök då Linn kom och spenderade hela eftermiddagen och kvällen med mig. Vi åt glass och satt utanför gatufesten och lyssnade på när Melody Club spelade. • Fyllt 19 år. • Åkt karuseller. • Misslyckades totalt i köket när jag försökte koka nudlar och tappade hela kastrullen med kokhett vatten i golvet att det skvatt jätte mycket på mina ben och i min hand. Halkade ju såklart i det där så jag sträckte mig. Har ont från under ena skinkan ner till knävecket och från ena tutten till armhålan. :))) Nu ska jag ta och sova för att sedan kliva upp för jobb imorgon. Ha det bra!


Jag lever!

Hej fans! Förlåt för as dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp sedan jag flyttade hit nu till Sundsvall. Än så länge trivs jag jätte bra och tycker det är kul att få ta eget ansvar föR mitt hem, diska, plocka, handla mat osv. Första natten sov Elin hos mig och tanken var ju att vi skulle sitta hemma här, äta glass, spela Sims och bara sitta och prata. Men sedan fick vi för oss att dra ut så vi gjorde oss klar och Stack ut.    Jidag vaknade jag upp vid 7 tiden i morse efter att ha drömt en mardröm, kunde inte somna om så jag har varit vaken sedan dess. :-))))) jag skaffade mig en ny telefon idag som jagbloggar ifrån, därför ser detta inlägg lite konstigt ut. Jag orkar inte skriva mer eftersom jag är döds trött och väldigt ovan att skriva med telefonen. Jag har inget internet här hemma så saker och ting får fixas från telen rÅ. Ha det fint! Bloggningen kommer fortsärra suga, men hoppas ni förstår. Kram 

RSS 2.0