TISDAG

Saker jag ogillar idag:

1. När precis alla jeans är slarviga.
2. När man är på jakt ute efter ett par nya och man hittar några snygga och billiga så sitter dem som kräk.
3. När man står i provhytten och har fel storlek och måste ha en annan så måste man klä på sig allt, gå ut och hämta och sedan klä av sig allt igen...
4. När ens hörlurare slutar fungera bara för att man dagen därpå sa att de har hållt sig väldigt länge. (Måste lära mig säga ''peppar peppar ta i trä'')
5. När man släpar med sig datorn till skolan och inte behöver använda den en endaste gång.
6. När man köper ett par nya hörlurare så finns inte den sorten som man brukar ha kvar, så man får köpa ett par andra som inte känns som de gamla..
7. Att det är första dagen på den röda veckan = smärta och känslan att man är världens fetaste människa!

Saker jag gillar idag:


1. Att jag ändå är på bra humör trots de 7 ovanstående punkterna.
2. Malins fina videohälsning till mig på facebook. Haha har kollat på den om och om igen och bara skrattat, hahahah!!
3. Hm.. att jag endast hade en lektion idag då vi bara behövde sitta och lyssna. Intressant!
4. ...?
5.


Ger väl ändå dagen någon slags tömmen upp!





Tjarrå!

Sometimes listening to old songs is like opening old wounds. With every word, you just bleed a little more

Är nu tillbaka i skolan igen och har Multimedia B i 3 timmar. Det är min enda lektion idag. Skulle egentligen ha Naturkunskap också, men behövde inte gå på dagens lektion om man var närvarande förra veckan på lektionen då vi gjorde laborationer. Skönt, för jag gillar verkligen inte Naturkunskap.. och inte Multimedia B för den delen heller vilket jag antar att ni har förstått redan. Men idag ska vi börja på något nytt och det skulle inte ha något med koder att göra alls, så det känns så förbannat skönt!

Ikväll är det Zumba. Ska bli riktigt skönt att få gå och dansa av sig en del, känner att jag behöver göra det och tänka på annat.
Hm... Hade inte så mycket mer att skriva nu faktiskt, så jag ska väl ta och fortsätta med det jag gör i Flash..
Ma råkes!



Can't decide, so I need your help!

Tog en bloggfri dag igår och hade väl egentligen inte tänkt att blogga något idag heller men jag kände hur det började krypa i händerna mina så jag ska väl försöka få ihop ett litet inlägg här.
Jag har haft en lugn och mysig helg, har mest bara tagit det lugnt. Idag hade jag tänkt plugga lite och även gå iväg och köpa lite försenad lördagsgodis.

Just nu ligger jag och kollar på en massa bikinis på internet eftersom jag måste ha en ny tills nästa lördag då jag och min klass ska på Himlabadet. Har hittat en bikini och en baddräkt som jag kan tänka mig ha, men kan inte riktigt bestämma mig. Vilken tycker ni?






FREDAG

Skulle ha skrivit ett dampinlägg här för typ en timma sedan, men då var det något krångel med blogg.se så jag kunde inte logga in. Jo men jag hade ju såklart Multimedia B och jag fattade ingenting så jag blev så frustrerad att jag kände hur det började bildas tårar i lillögat mitt.
Efter att jag typ ropat efter min lärare femtioelva gånger så började det sätta sig lite med koderna så det funkade bra tillslut. Tack och lov. Men det är så jävla krångligt att man bara vill hiva iväg datorn.

Hur som helst så är det fredag idag (♥) och jag har bara en lektion på 3 timmar kvar, sedan har jag helg! Känns så himla bra. Ska sova länge imorgon, och då menar jag riktigt länge för det behövs verkligen nu känner jag.




Evil in a closet



Förbannat bra låt! Ville bara säga det. :-)

Makes me feel so fine, helps to relieve my mind

Kissnödig som attan sitter jag på skolan och fortsätter med min bild på Bill Kaulitz på Grafen medan jag lyssnar på musik. Jag har inte hunnit morgonkissa än, så jag ska ta och göra det snart. Antecknar ni?

I alla fall så slutar jag om 40 minuter. Har ingen religionkunskap idag så jag får åka hem. Och då ska jag dricka en fet kopp med te och en massa honung. Jajamen, har ju köpt hem en sån där stor burk med honung som finns här på skolan, så jag kan dricka det varje dag huuur mycket jag vill.. for free!

Hm... Det verkar som om att vi får gå nu eftersom det är några stycken som har lämnat klassrummet redan. Ska ta med mina tappra män å gå på lunch. Snart. Hoppas det bjuds på något gott idag.

Det där med skuggan är lite svårt. Han ser bara smutsig ut hur jag än gör..





Will you marry me, Runar?





Long time ago

Såhär såg jag ut när jag gick i 6 års gruppen år 1999-2000:



Såhär såg jag ut när jag gick i första klass. Jag hade håret uppsat JÄMT och hade det där jävla halsbandet i flera år tills det bleknade typ helt och blev så slitet att det gick sönder.. Vi pratar om typ 3 år här nu!


HAHAHAHAHAH fy vilka hemska bilder!! Asså den sista.. jag gråter!!

Känns bra!

Sånt här känns alltid så extra bra när man loggar in på schoolsoft för att kolla lite, också ser man att man har fått ett grymt bra betyg. Det här är ju för redovisningen jag hade vecka 2 på filmkunskapen. Hoho, jag som trodde att det gick sämst, men icke då! :-)




Onsdag

Ojrå, vilket rusch det var härå mena ja!!
Jag bloggade inte igår eftersom jag satt bara vid datorn i typ 10 minuter som max. Jag åkte till Gävle över dagen och på kvällen hade jag annat för mig.

I Gävle gick allting bra. Skruvade ut skruvplattorna, skruvade fast en krona som de sedan ska bygga upp porslinständer på, fick bedövning eftersom det gjorde asa ont när de skulle skruva in kronan eftersom tandköttet klämdes. Inte för att bedövningen hjälpte för det. Hade inte behövt plågas med de där bedövningssprutorna heller eftersom det gjorde lika ont med bedövningen. Nåja, tillslut var den fastskruvad och vi tog en massa röntgen bilder och bilder med en vanlig kamera... Sedan efter det skruvade de ut kronan och skruvade i skruvplattorna igen och jag var klar efter det. Sedan satte jag mig på bussen hem.

Idag klockan 10 hade jag prov i arbetsmiljö och säkerhet, gick bra. Efter 20 minuter var jag klar och sedan har jag väntat ända sedan dess tills kvart över 3 för då hade jag Desktop i 45 minuter. Värt liksom.
Under tiden jag väntade på lektionen så gick jag och Zoofie och bokade tatueringstid. Snacka om nervös jag blev när jag kom in där. Aja, nu är tiden bokad och jag har typ en månad på mig att fundera mer på det. Skulle det inte kännas bra när det väl är dags så är det bara att dra sig ur. Just nu känns det bra i alla fall.

Nä, har nu inte sådär jätte mycket att skriva nu faktiskt. Återkommer!




Måndag

Sitter på skolan just nu och hade Naturkunskap för en timma sedan. Höll bara på med nå laborationer, as tråkigt! Har haft håltimma sedan dess och det är även 40 minuter kvar av håltimman innan det blir lunch. Sitter och lyssnar på en massa musik och ska ta och maila min rektor.

Annars då? Jo tack det är bra! Har haft en väldigt bra helg faktiskt. Har varit med Malin, varit och fikat med momma och Mikael, varit mer med Malin och sedan har jag hälsat på pappa.
Har dock en känsla att min dag kommer övergå till en riktig damp dag. Har Multimedia B nästa timma....

Imorgon är jag ledig från skolan. Ska till Gävle sjukhus över dagen. Kommer inte ihåg vad de sa vad de skulle göra, men antagligen prova tänder och kanske slipa ner en framtand samt tänderna i underkäken och bygga på nytt eftersom de är halvslagna. Bedövningssprutorna... *ryser*

Men faanårå vad det ska snöa hela tiden! Snöade hur mycket som helst i Brunflo, och när jag klev av tåget i Gnarp igår så snöade det så förbannat mycket och det har snöat hela natten, så idag var det jag som fick gå och plumsa i snön på väg till bussen... Det har slutat snöa nu tack och lov, så nu är det bara att vänta på plusgraderna.

Mycket snö i Brunflo.



Nigel Thornberry

Jag sitter seriöst och avlider på skolan just nu. Jag visste att jag skulle ta med mascaran till skolan... Varför gjorde jag inte det för då???























Vilken pudding!

Jag har nog aldrig sett en sådan snygg bild förut. Vad tycker ni då, gott folk?


Gårdagens utgång

Igår kväll var jag ute med Malin och Sara på Oleary's. Hade en så förbannat kul kväll med mycket dans och skratt. Jag var ju så duktig och råkade tippa ut hela min drink på bordet och sedan när jag skulle hoppa ner från ett ställe jämnfota och precis när jag landade på fötterna halkade jag så jag for och landade på arslet, mitt på dansgolvet. Jag trodde jag skulle dö, skämdes nåt så fruktansvärt och jag kunde inte sluta skratta.
När det stängde gick vi på Mc Donalds och köpte lite nattkäk och som vi sedan pulade i oss på bussen hem sedan.
Här kommer några snygga bilder från igår:
Rosa pantern, så himla god!
Jag var ju duktig ja!!!

Jävulens program!

Hej jag ville bara berätta att jag hatar Flash mest av allt och jag vill inte hålla på med det mer någonsin! Men Multimedia B kursen började nu i veckan och det är ett halv år kvar av den. JIPPIII!!! VERKLIGEN!! Och Multimedia är typ bara animation i Flash. Jag svär att jag någon gång under det här halvåret kommer att hiva datajäveln på någon här i klassen bara för att ALLT inte ska funka för mig och ska bara jävlas hela hela tiden!



Mhm, det var allt från mig. Hejdå!

Glöm bort mig är du snäll!

Igår kväll var jag riktigt sinnut! Kände bara för att hämta en stor fet jävla yxa och kasta på någon, allra helst personen som gjorde mig så jävla förbannad! Vaknade upp med samma irritation imorse men förhoppningsvis lägger det sig så snart då mina vänner dyker upp. Det är ingenting att lägga ner en massa energi på, varför ska jag göra det ens?

Igår när jag somnade så hade jag en sån där konstig dröm igen, att allt bara går så trögt, att jag inte kan skrika osv. Fast denna gång visste jag att jag drömde, för i drömmen var jag uppe och gick, skulle försöka göra oväsen genom att kasta saker i golvet och i väggen, försökte skrika men då gjorde det bara ont i vänster öra på mig. Kastade jag en sak i golvet så gick det så trögt så jag typ lade saken på golvet.
Jag vaknade där emellan någon gång och orkade inte bry mig. Jag somnade om och drömmer samma sak igen. När jag sedan vaknade kände jag hur trögheten sakta for ur mig och allt blev som vanligt igen. Somnade snabbt om igen och då sov jag riktigt och drömde inget speciellt!

Hur som helst så ska jag ha Multimedia B i 2,5 timmar och sedan Mediaproduktion B i 2,5 timmar idag. Sedan sätter jag mig på tåget mot Brunflo. Ikväll är det jag och Malin som ska göra Östersund osäkert!

Nä nu börjar lektionen så jag ska ta och stänga ner här och sedan.. ja jag vet inte.. vi får väl en uppgift idag.

Tjarrå!


Under progress

Har nu Graf och fortsätter med min bild på Billbubben min. Har kommit en bit men det är så himla svårt ju! Hans jävla (söta) munn har ju krånglat hela tiden för mig men ah, orkar inte fippla mer med den så jag struntar i den ett tag.
En sak som jag ångrade att jag inte började göra är att namnge alla lager.. Är upp i 37 lager eller något sånt och det är lite svårt ibland att hitta vilket som tillhör vad... Nu vet jag till nästa gång!

Åh, vet ni vad jag nyss har gjort då? Only Zoofie och Julia knows right now, but I can tell you all because it is not a secret! I am not Victoria!
HEHE, nä men jag har köpt en Takida biljett ja inför deras kommande turnering. De ska ha en fin liten konsert här i Sundsvall på stadshuset. 18 års gräns. Där hade jag tur!

Nä men här kömme dä en bild på mitt mästerverk!


KENT

Jag ryser i hela kroppen när jag tittar på dessa videosar. Det har till och med kläckts fram en tår också, eller okejdå, två då. JA JAG ERKÄNNER, TRE!!! NÖJD?!




En av de absolut bästa låtarna som har gjorts av dem!


Förlängda verser till låten ovan. "Nej du och jag ska aldrig dö" ååååh, tårar!! ♥

Onsdag

Imorse vaknade jag och var helt förvirrad. Trodde verkligen att jag hade sovit över. På onsdagar kliver jag alltid upp halv 8, men jag ställer alltid klockan på 7 så jag kan znooza en tag. Imorse när klockan ringde andra gången så tittade jag på klockan som var 07:03, men jag läste 08:03. Jag hade fick jätte panik, slängde mig ur sängen och kastade på mig kläderna, jag skyndade mig tvätta ansiktet för att sedan påbörja sminkningen. När jag var påväg till mitt rum slog det ju mig och var tvungen att kolla på klockan som visade sig vara 7 över 7. Liksom jag skulle upp om en halvtimma typ... Man ba: Godnatt!

I alla fall har det varit en bra och trevlig dag. Hade Arbetsmiljö och säkerhet då jag bara svarade på några frågor. Efter det hade jag 4 timmars håltimma, som vanligt, och satt i Cafét och socialade mig under hela tiden. Kvart över 3 var det dags för desktop och sedan åkte jag hem.

Nu ska jag alldeles snart ta och gå ner och göra lite té och mackor. Har varit så sjukt trött idag så ikväll blir det en tidig kväll för mig, det kan jag garantera!



En töntig men lycklig tjaj

Min kära vän Zoofie har mina drömskor. Jag kunde inte låta bli att peta, glo eller testa dem igår på skolan då hon hade på sig dem. Buhu vill också ha ett par!!





Tänkte hoppa ner och smita min väg till Mikael Elias Teoretiska.



Tisdag

Ögonen vill inte hålla sig öppna, magen kurrar och jag är så himla sugen på min drog, citron-té med honung i. Liksom en helt femma för ett stort feto glas med en massa gott té, det är ju ingenting! Nah, ska köpa på lunchrasten som är om en timma och 10 minuter...

Nu har jag Grafisk kommunikation C, världens roligaste ämne! Jag målar av min absolut största idol, vilket är lite svårt, kul och väldigt pillrigt. Men det går an, det ser ut som min man i alla fall! Or what do you think?


Zumba

Var iväg på Zumban igen och jag vet inte.. Kan inte avgöra om förra programmet var bättre än det nya. Det var så konstiga rörelser och man fattade ju typ ingenting så jag rörde inte på mig lika mycket som jag gör annars under ett Zumba pass. Okej, jag är väl kanske för tidig för att komma och klaga eftersom vi bara har kört en gång. Det kanske blir bättre efter några gånger. Men musiken, ja den är jag i alla fall nöjd med, speciellt med uppvärmningen.

En annan sak var ju att allt gick så otroligt fort! När en låt tog slut skyndade jag mig för att dricka vatten och sedan ställde jag mig och var beredd på nästa steg, men då skulle vi tydligen stretcha och allt var liksom slut. Frågade Sandra om det var slut redan, och hon ba: Jaa tydligen.. :S

Nåja, ikväll har jag duschat och även klippt mina tånaglar. Det var faktiskt ett tag sedan det så det var på tiden. Det går ju hål i favvostrumporna hela tiden ju. Inte okej.

I alla fall så kommer två bilder från i fredags från min och gullots myskväll hemma @ my place.





We might make out when nobody's there

Det är inte många gånger man tittar på termometern i mitten av Januari och ser att det är nästan 3+ ute klockan halv 6 på morgonen. Är det inte då det brukar vara typ 25-? Eller nä, jag kanske är helt ute och cyklar. Det kanske till och med ska vara 25+ då?

Jahopp, hade naturkunskap första timman och läraren stod och pratade en massa medan jag så flitigt antecknade det jag hann höra. Började sedan Multimedia B kursen idag med en ny lärare så vi gick bara igenom betygsmatrisen och sånt där vilket tog en halvtimma, sedan fick vi sluta, precis då när tåget gick. Fick då sitta kvar i skolan i typ två timmar och vänta på att bussen skulle gå istället.
Snorhalt är det ute också, så det är ju faktiskt ett under att jag har klarat mig från att halka.

Ikväll blire Zumba med nytt program och nya låtar! Jag har nu väntat i typ en månad på att få dansa, så det ska verkligen bli skönt att komma igång igen! Ska bli så spännande med det nya programmet! Vi fårhoppas att jag inte halkar påväg mot Zumban senare..




Friday, Saturday, Sunday

Jo men visst har jag haft en riktigt trevlig helg, må jag säga!

Elin följde med mig hem i fredags. Vi gick och köpte glass, ramlösa och lite naturgodis som vi sedan så gott tryckte i oss framför The Voice. När vi inte orkade kolla mer satte vi oss och kollade på fula videosar på youtube och kollade runt på lite folk på facebook. Vid läggdags kollade vi på andra säsongen av HJÄLP tills Elin somnade, för då ville inte jag fortsätta kolla och stängde av och somnade.

På lördagen åkte Elin hem. Jag hoppade in i duschen och sedan hade jag så himla tråkigt! På kvällen gick jag dock över till en vän och tittade på Step Brothers. Haha vi båda vek oss av skratt. Herre gud, så himla rolig film asså!
Kom hem vid halv 3 inatt och somnade väl strax efter 4. Vaknade halv 10 men kunde inte somna om, så jag låg kvar en stund tills magen började kurra riktigt rejält, så då gick jag ner och åt frukost.
Idag har jag inte gjort så mycket. Gjort lite på projektarbetet, tvättat/hängt kläderna och sedan kollat på lite program på kanal5play och bara tagit det lugnt.
Har även hunnit blivit förälskad i Damien Rice också. Alla, och då menar jag precis alla låtar med honom är ju så otroligt fina, så otroligt härlig och avslappnande att lyssna på. Han har gått på repeat hela dagen och låtarna blir bara bättre och bättre ju mer jag lyssnar på dem.


Fredagen den trettonde

Tjena, läget?

Idag är det bra med mig. Är liiiite smått rervig för jag har redovisning idag på Filmkunskapen och jag har inte kunnat förbereda mig något. Hörde att fler i Filmkunskapen inte hade förberett dig heller så jag känner mig lite lugnare. De är ju nu i alla fall förberedd om det skulle bli några misstag för mig.

Annars är det bra. Låg och läste till strax innan 11 igår kväll och sedan somnade jag typ på en gång efter att jag hade släckt lampan. Sedan ringde min väckarklocka halv 10 imorse och det var då ett jävligt bra tag sedan jag kände mig så utvilad. Jag gjorde mig klar för skolan, men hann inte äta frukost. Sedan fick jag kuta allt vad jag hade till tåget som kom när jag var typ 100 meter ifrån. Jajamen, lungorna höll på att spricka på mig.
På tåget fick jag sitta typ en kvart och kippa efter andan, och sedan en timma efter slutade lungorna att stickas.

Kommer till skolan och får syn på att Ann inte var här idag heller, så jag och Julia tog oss en liten promenix på Hemköp och köpte frulle. Gjorde även té i cafét också och idag blev det för starkt. We need you here, Ann!

Efter skolan så följer gosElin med mig hem och stannar hos mig tills imorgon. Jag bojkottar 150 dagars festen på Oscars ikväll, fast det är ju mest för att jag inte har råd. Äh, det gör inte så mycket heller. Kommer få en toppen kväll med världens bästa Elin! ♥




Torsdag

Så onödig dag idag alltså! Skulle egentligen börja Grafen kvart över 8 idag men eftersom det håller på att byta fönster på skolan och skulle byta i klassrummet vi skulle ha så fick vi börja klockan 10 istället. När jag kommer uppspringandes på skolan då det bara är 5 minuter kvar så får jag veta att lektionen är inställd...... De där gubbarna hade ju inet varit snabb nog så de hade fortfarande inte gjort klart. Så då var det ju bara att ta samma buss hem igen som man kom med.

Just nu ligger jag i sängen och ska ta och öva inför min presentation imorgon på Filmkunskapen. Det kommer nog gå bra!

Ska snart ta och gå ner och sätta mig framför tv:n och fika lite. 10 i 1 börjar Ellen Degeneres show, WOHO!!!


Du kommer bli riktigt avis Malin!

Den här lilla snön är ingenting om man jämför med den som finns i Brunflo. Hihi nu blir du då en massa avundsjuk Malin va? ;-)

För ett år sedan kunde jag inte gå på den här vägen nedan eftersom det var typ en meter snö och jag bara for igenom och fastnade. Nudå, blåser man på snön så försvinner den ju från marken typ.







Och om det är nu man ska säga peppar peppar så gör jag det nu så att vi inte ska få mer snö bara för att jag gjorde det här inlägget. PEPPAR PEPPAR!!

Onsdag

Idag blev det en riktigt kort dag på skolan. Hade arbetsmiljö och säkerhet klockan 10 till 11 och egentligen skulle jag ha håltimma från 11 till kvart över 3, men jag och Sebastian gick och pratade med våran lärare vi har på Desktopen och frågade om vi bara skulle gå igenom in-design lite snabbt, och det programmet har vi använt väldigt mycket i både ettan och tvåan så vi behövde inte gå på lektionen idag. Skönt!!

Hinner ta halv 1 tåget hem, men jag tänker sitta kvar på skolan till 2 och göra lite skoluppgifter istället, annars blir det aldrig gjort. Kommer bara lägga mig i sängen och somna när jag kommer hem annars, för idag har jag varit riktigt trött! Höll inte på att ta mig ur sängen imorse, och när jag hade gjort mig klar så var det en kvart kvar tills jag skulle till bussen och då lade jag mig i min sköna säng igen och slumrade typ till. Vaknade efter 10 min och fick nästan lite panik att jag hade missat bussen, så jag klev upp och klädde på mig och gick iväg. På bussen slumrade jag till några gånger också. Vaknade flera gånger av att mitt hår kittlade mig i ansiktet väldigt mycket, ååh hatar när det blir så! Sedan rycker man till också då man känner att mobilen glider ur handen ens och att munnen öppnas för att man slappnar av så mycket.

Ann är fortfarande sjuk idag, men man har fått göra té och kaffe själv bara man betalar det, så jag gjorde mig lite té och det tänker jag låta Ann fortsätta att göra åt mig, för det blev verkligen inge bra då det blev as svagt..

Nåja, ska ta och börja med skoluppgifterna nu så råkes ma sæn.



So many feelings

Har slängt ihop en liten spotifylista på en massa låtar som väcker så otroligt många minnen och känslor. Det gör nästan ont i hjärtan att lyssna på dessa låtar. Jag får en sådan konstig känsla över bröstet.
Många låtar är från då jag var mindre och det finns låtar som påminner om hur jag mådde och kände för ett år sedan ungefär.

Klicka på hjärtat


Zoom into me

When the world cuts your soul into pieces and you start to bleed
When you can't breathe,I will be there
Zoom into me



Rubrik jävel

Hej kompis!

Idag har det varit en kort dag på skolan. Har bara haft grafiskkommunikation och sedan bara lunch. Hann inte äta frukost i morse så jag hade tänkt att köpa något i cafét, men då var ju Ann sjuk. Hoppades att det för en gångs skull skulle vara god lunch på Åhléns idag, men det var ingenting som lät frestande.

Champinjon gratinerad kassler med ris
Pasta med lime kycklingsås
Stekt fläsk med stuvade morötter och potatis


Man ba: Nej tack!

Gick istället på Hemköp och köpte en apelsin och en yoghurt som inte var så värst god, men den gick ner och var ändå rätt mättande.
Just nu sitter jag hemma och ska gå ner och äta mackaroner med korv. Det skulle kittlas gott i kistan det!


One Tree Hill

Hej! Jag ville bara påminna om att One Tree Hill har säsongspremiär på onsdag. Sägong 9, den absolut sista. Gud vad tiden har gått fort och åååh som jag har längtaat!!!



You shoot me down, But I won't fall

Låten gör mig så otroligt danssugen! Inte för att låten spelades någon gång på nyår, vad jag vet, så påminner den ändå om den kvällen. Så kul kväll!


Måndagen den 9 Januari

Tjenamos!

Idag tog jag mig en sväng till Gävlesjukhus för att besöka specialisttandvården. Jag åkte hemifrån till Hudik vid 6 imorse, tog bussen till Gävle vid 7 och vid 9 var jag framme vid sjukhuset. Jag gick upp till tandläkaren och satte mig i väntrummet tills det blev min tur.

Tandläkaren: Idag ska vi ta avtryck och göra inplantat.
Jag: VA? ska vi göra det idag??
Tandläkaren: Ja, visste du inte det?

Sedan låg jag där och var glad. Jag fick bedövning och satan vad ont det gör nu för tiden att ta de där jävla sprutorna eftersom att jag har ärrbildningar i munnen med tanke på vad allt som har gjorts där inne, och då blir det ännu känsligare. Kommer ihåg när jag var mindre och skulle laga eller dra någon tand och fick bedövningsspruta, det gick ju hur bra som helst. Jag låg och skrattade många gånger och ibland låg jag bara där och rörde inte en enda fena. Nu för tiden ligger jag i den där stolen helt spänd med tårfyllda ögon samtidigt som jag klämmer sönder armstöden och stönar. Det värsta av allt är att de där sprutorna inte är över än...

Det de gjorde idag var att ta en massa avtryck, skruva ut plattskruvarna, sätta in två pinnar, ta en massa kort, ta ut pinnarna, sätta tillbaka plattorna ta mer avtryck, kort osv. Det tog en timma ungefär. Sedan listade jag ut att de inte skulle sätta in inplantaten idag, de skulle börja GÖRA inplantatet till min storlek och sånt där. Blidde jag lite besviken. Men fick en ny tid den 24 januari, och då blir det eventuellt inplantat. De ska också slipa ner en framtand som är skadad och sedan de skadade tänderna i underkäken för att sedan sätta dit nytt. Har tid den 30 januari också och typ 3 tider till i februari.

Hur som helst så hittade jag till rätt stadsbuss efter att jag hade frågat minst 3 personer och hittat till rätt hållplats. Hade ingen aning om vart jag skulle kliva av så jag klev av där de flesta klev av och fick gå igenom hela staden för att komma till järnvägsstationen. Då gällde det att hitta till mitt tåg. Det stod typ 04957493 likadana tåg som mitt och jag läste på skyltarna vart tågen gick till men mitt tåg fanns inte. Försökte hitta en sådan där tidtavla och då fick jag lite mer information. Det visade sig att tåget inte hade kommit till stationen än, men när det väl kom tog jag plats och somnade. Vaknade några gånger av såna där cpryck man får och trodde att jag hade missat Gnarp och var halvvägs till Sundsvall. Men när vi var i Hudiksvall så höll jag mig vaken.

Nu är Jessica riktigt hungrig och ska ta och gå ner och äta lite pankisar.


Kirre

Jag påbörjade att läsa en bok som jag har fått lånat av min moster, Kirre heter den. Jag har hunnit läsa 1/4 del av boken och jag har gråtit vid flera tillfällen. Den är så gripande och så sorglig att man inte kan hålla tårarna borta.

Handling: I många yrken möter man de trasiga barnen utan att egentligen ha nå gon djupare kännedom om deras livsvillkor. Barnen bara finns där till sammans med alla de andra de som lever välordnade liv och som får sina behov av kärlek och trygghet tillgodosedda. När problemen tornar upp sig kommer kraven på att den som stör måste bort. Men det finns andra möjligheter. I boken möter vi Kirre och de professionella människor inom social tjänsten, förskolan och skolan som involveras i hans liv, och även hans fosterföräldrar. För Ingeborg, lärare och en av bokens huvudpersoner, innebär mötet med Kirre en chans till både personlig och professionell utveckling, en utveckling som blir till stor glädje både för Kirre, henne själv och för skolan. Gunilla O. Wahlström är lågstadielärare. Hon har en rad påbyggnadsutbildningar i USA och England i konflikthantering samt handledarutbildning och utbildning i psykosocialt arbetssätt inom S:t Lukasstiftelsen.

Jag tycker att det är ganska nyttigt att läsa såna där böcker, det får en att öppna ögonen och tar barnen mer på allvar när de är besvärlig eller får ett riktigt utbrott på dagis eller på skolan. Många blundar och drar slutsatser som att de har damp, ADHD eller någon annan sådan sjukdom. Eller att barnet bara provocerar eller vill ha uppmärksamhet.
Många förstår inte att många av de barn som är besvärlig är ett trasigt barn, att de har varit med om något fruktansvärt och inte fått den kärlek eller uppfostran som ett barn ska ha. Det är så himla sjukt att barn ska behöva ha det sådär, att de ska behöva vara trasig och inte ha en endaste trygghet. Blir alldeles gråtfärdig då jag tänker på det.
Det var också med en kille i boken som heter Billy, han var så olycklig hemma att när han som 5 åring, tog livet av sig. Han var alldeles blek, undernärd, blåslagen och har varit utsatt för sexuella övergrepp. Tänk att det händer i riktiga livet, att det finns miljoner barn som är så utsatt som inte har någon trygghet alls. Det är så himla hemskt. Att det finns människor som kan göra så mot sina egna barn, som man ska kunna sitta och titta på i flera timmar och bli alldeles varm och tårögd av lycka att man har dem, att man är så stolt över dem och bara önskar att man kunde ge dem mer kärlek än vad man någonsin kan ge. Man ska kunna göra allt för sitt barn, trösta och torka deras kinder när de är ledsen, stötta dem och alltid finnas för dem och aldrig svika dem.
Nu är ju inte direkt jag mamma och kan föreställa mig kärleken till sina barn, men jag har två underbara syskonbarn som jag känner en sådan otrolig kärlek för, de skulle jag kunna göra allt för och jag skulle aldrig i hela mitt liv någonsin svika eller göra dem illa på något vis. De är det finaste jag vet och jag är så stolt över att vara moster åt världens finaste pojkar! 

           


Tog mig ingenstans, jag är kvar

Jag skulle bara ljuga för er om jag skrev att jag var hemma i Gnarp igen, för jag är nämnligen kvar i Brunflo ända tills imorgon eftersom tåget bara for förbi mig när jag stod och väntade på att den skulle komma. Nästa tåg gick vid 9 ikväll och det blir alldeles för sent så det är lika bra att jag åker hem imorgon. Jag som hade big plans tonight... Skulle ju ha värsta mysiskvällen med Lucas Scott och hans gäng i OTH tillsammans med min brösmula Olivia ju. Vi skulle ju trycka i oss en massa godis i våra mysiga one pieces. Hade sett så fram emot det! :-(

Tur att jag fick skjuts av mommas granne upp till tågstationen och att hon väntade med mig tills jag skulle åka, så hon hade ju inte hunnit åka när tåget bara for förbi, så jag fick ju åka tillbaka då och överaska momma och Mikael med en extra natt.
Jag lade mig i soffan invirrad i en filt och somnade där i 2 timmar. Har sedan bara legat där resten av dagen tills middagen serverades. Satte mig här efter det och ska väl ta och tvätta håret och sedan gå upp till farsan en sväng och gosa sönder Kickan och Killen. Ska väl kanske traska upp till Ica och köpa något lördagsgottis. Är lite sugen på Kina puffar.. Var ju så sjukt länge sen!







Det skulle ju vara vi ikväll.. :'(


Hur dum är du?


[x] varit på sjukhus
[x] åkt ambulans
[x] brutit något (naglarna :((()
[x] stukat något
[x] sträckt något
[ ] något har gått ur led
[ ] blödigt från huvudet
[x] blödigt från ansiktet
[ ] blivit skjuten av en soft air gun
[x] blivit sparkad
[x] bränt dig
[x] fått sprickor i skelettet
[x] fått sy (ah efter operationer då)
[x] blivit opererad
[x] skurit dig
[x] slickat ditt blod
[x] fått hjärnskakning
[ ] förlorat medvetandet
[ ] slagit ut en tand
[x] slagit ut flera tänder
[x] ramlat ner för en trappa
[ ] ramlat ner för en trappa med en rullstol
[x] ramlat med cykeln och skrapat upp benet

Resultat:
() 1-4 du är relativt lugn!
() 5-9 ta det lugnt i fortsättningen...
() 10-14 du är en rätt så stor idiot-
(x) 15-22 dumma idiot...




Min sista kväll

Jahopp, sista dagen jag är hemma och imorgon åker jag till Gnarp igen. Har haft så mycket skolarbeten som jag hade tänkt att göra under lovet, men har jag gjort något av det eller? nä. Jag har varit med mina nära och kära varje dag att det har glömts bort. När jag är här försöker jag tänka bort allting som har med skolan att göra så jag kan slappna av och njuta istället.

På måndag ska jag också åka till Gävle för att ta avtryck i munnen. Ska tåga ner dit och sedan ta en stadsbuss till sjukhuset all by my self. Kan sätta 100 kr på att jag kommer virra bort mig och hamna på en fel buss. :-)
Förresten, hade en dröm för någon natt sedan att jag var tvungen att åka till Gävle för att operera mig för att jag tydligen hade lite vätska i kroppen. De gav mig lite bedövning och lugnande och sedan tar de en liten kniv och börjar skära på ''fuck you'' fingrets nagelband. Bedövningen hade inte tagit riktigt så det gjorde ont och jag satt och skrek hur mycket som helst. Sedan kom de med en trasa och tryckte för munnen på mig och det var tydligen ännu mer lugnande där. Sedan skärde han ett streck på fingret och fortsatte att skära genom hela armen och ända upp till axeln. Sedan öppnade han upp skinnet, torkade bort allt blod med ett täcke och en handduk, sedan sydde de igen och jag skulle få jätte "fina" ärr. De gjorde samma sak på andra armen också och jag satt vaken och såg alltihop.

Nä, jag skulle kunna stanna kvar här i en vecka till, om inte längre. Det kommer bränna i tårkanalerna imorgon when I leave. Nu ska vi åka och äta. Ha det gött!



Got to much to do

Hehe heeeeeeej och förlåååt för bad updates! Men ni förstår att jag faktiskt har annat viktigt för mig när jag är här i Brunflo. Har rännt mycket på stan, fettat en massa godsaker (nu är det fanimej slut på de dumheterna!), tränat på gym 2 gånger (träningsvärk i varenda jävla muskel i kroppen), provat min balklänning som sitter som smäck. Ska jag fortsätta med dumheterna så kommer den verkligen inte att passa när dagen är kommen, så nu börjar jag med godislöftet igen. Tycker att jag har varit så duktig som klarade mig i 7 veckor innan jul.
Jag har också sett Breaking Dawn och försökte göra allt för att trycka tillbaka tårarna, har gjort lite projektarbete och ja vad fanken har jag gjort mer? slaggade hos Malin i förrgår natt och somnade vid halv 6 och vaknade halv 3.

Heeheehehehehe
hehehe
heh
hee
he..

ångest!!

Imorgon blir det även utgång med Malin. HÖHÖ på en torsdag! Nä men vi ska bara ut och dansa, dricka vatten och glo på folk. Vi kände inte för att spräcka våra fina miljonsedlar, så vi låter dem ligga kvar i plånkorna våra. Jag serå framemot kvällan!

Haha juste, jag och momma kollade igenom hennes klädkammare och hon tog fram ett par senapsgula jeans med svarta och vita rutor på och visade.

Momma - Dom här är mordärna nu dom.
Jag - Näe..
Momma - Jo det är sant!

Man ba: Kära momma, du vet väl att det är 2012 nu va och inte 1940?


1 Januari

Haha asså fy fan vilken jävla kul nyårsafton jag hade! Åkte till Frösön till en av Malins gamla klasskompisar för att förfesta. Halv 12 tog vi en taxi ner till stan för att sedan gå in på Olearys. Det var inte så mycket folk där som vi hade förväntat oss, men vi dansade och drack drinkar ändå och hade så förbannat kul. Om jag hade Malins telefon nu så hade jag laddat upp en massa filmer från igår också då Malin så snyggt dansade och sjöng vid bordet. Haha ;-)
Nä men tack Malin, Malin och Ulrika för en riktigt kul och trevlig kväll! :-)

Såhär såg i alla fall Malins strumpbyxor ut på väg hem.
Okej, det började med att det var ett pyttelitet hål, men Malin tryckte in fingret där och drog upp, hahahah!




RSS 2.0