Alltså shit!

På lördag spelar Takida gratis i Örnsköldsvik på Rix FM festivalen och jag ska åka dit med Zoofie. Eller, hon kommer att åka upp redan på fredag så hon möter mig där borta så vi åker hem tillsammans.
Det är någon slags Rim FM festival där borta och gissa vad?.... Jag ska följa med Zoofie backstage och träffa Takida. Jag är sjukt jäkla glad!

Hehe... (a)

Bilbingo i Bergsjö

Ja ni läste rätt! Jag ska följa med på årets första (för min del) bilbingo. Istället för att sitta hemma helt ensam och bara stirra in i väggen under tiden det ligger 20.000 kr iväntan på att någon ska vinna det så tänkte jag följa med och leka lite pensionär med AnnMarie och Bosse och se om jag får med mig cashet hem.. *Andaaas*.. För det skulle verkligen behövas!
Nu ni alla flickor och pojkar, håll tummarna för mig.


Disney freak

Hejsan. Sitter i mitt varma rum och har absolut ingenting för mig förutom att ladda ner lite Disney filmer. Sitter man och har så grymt tråkigt som jag har nu, så är Disney alltid bra! Ska sedan gå ut en sväng efter maten innan jag tittar på filmerna. Det blir Superhjältarna och Hitta Nemo. Sjukt länge sedan jag såg dessa, så det är dags nu igen tycker jag. :-)



- ♥
I can't get you out of my head.

Wölölölölölölölö

Orkar inte vara så seriös idag, och jag kände att jag ville skriva sådär så då gjorde jag det. :-)

Ställde klockan på 10 idag för att inte sova bort all sol. Jag klev upp och gick ut och lade mig tills klockan vart halv 3 något så nu sitter jag här och ska alldeles strax äta. Bra det för min magen kurrar väldigt.
Ikväll har jag inget att göra.. Amanda är hos Fredrik sin, Sandra jobbar, Michaela är i delsbo... Jag då? Varför har inte jag pojkvänn, ett jobb eller kontakter i Delsbo? Som tröst börjar jag första dagen med mitt sommarjobb på måndag. Men jag vill inte prata eller läsa tidningen för alla gamlingar.. D':
Tja, det blir väl jag här helt ensam med den tråkig dator som man inte kan göra så mycket annat med än att slänga i väggen... Får se hur det blir med det.
Jag vill åka och bada, men inte självis :-(
Mina syskon, var är ni???? Kom hit och hitta på något med mig :'-(

Jag saknar er ♥

En sommarkväll med Sandra

När jag satt och hade som allra mest tråkigt och petade i näsan så fick jag idén att fråga om Sandra ville följa med på en liten promenix. Hon ville det och vi gick ut en sväng.
Vi tog lite bilder :-)

Sandra ville ha en blomsterkrans så jag såg till att hon fick en också. Det var så fruktansvärt myggigt ute och Sandra kunde inte skydda mig så bra från alla mygg så jag fick ta på mig luvan för att skydda mig lite.


Rätt så cp störd jag.


It's smells good.


Jezze_Sazza_Cool





Sandra är en midsommartjej


Och jag lika så


Tack för att du gjorde min sugiga kväll till en rolig kväll Sandra! :-) ♥
Nu ska jag ta och lägga mig och sova. Hoppas inte att alla mina 4957486 myggbett på fötterna kommer att hålla mig vaken i natt. Godnatt!

Alldeles för mycket i mitt huvud just nu..


Snart är det dags igen, och jag längtar som bara den!

Sedan den 13 November 2009 då de var i Sundsvalls sporthall

Idag är det Groggis dag!

Som ni läste så är det Groggis dag idag. Min fina vän fyller hela 17 år idag och jag och Amanda ska sedan gå över och kasta lite presenter på henne och äta lite tårta. Det ska bli gott! :-)

Amanda kom över till mig igår kväll. Haha, tänker inte berätta så mycket men vi är då inte duktig på Italienska kan jag säga!! Halv 3 gick nattugglan hem och jag gick och lade mig och sov.

Nej nu ska jag ta och gå ut en sväng tänkte jag. Det är fint väder men det blåser väldigt mycket. Ska ta med mig kameran och se om jag kan ta några fina bilder. Har inte fotat på mer än ett år nu. Känns tomt!

Ma råkes!

En bild när Sandra fyllde år förra året.
Vi var på väg till Cruisingen här i Gnarp. Det var en riktigt rolig kväll. Haha!

Glad midsommar!

Jaha, idag är det midsommar och vill ni veta vad jag har gjort hela dagen?
Sov till 12, klev upp och duschade, packat upp väskorna från Brunflo, suttit vid datorn, lyssnat på åska, ätit jordgubbar med glass och suttit vid datorn.
Haha, wow vilken midsommar jag har haft! Eller vad tycker ni? Kommer ihåg när man var mindre då man gjorde en massa roliga aktiviteter hemma, dansade runt midsommarstången och sjöng små grodorna och björnen sover tillsammans med familjen. Hur kul var inte det då?
Senare ska jag träffa Amanda, det kommer att bli riktigt kul! :-)




Kräkas är inte min grejj precis!

Nej som sagt, det är verkligen inte min grejj!
Jag och Malin bakade cheesecake i går och under tiden vi väntade på att den skulle bli klar i frysen fick jag så fruktansvärt ont i magen och fick springa på toaletten ett antal gånger. Sedan började jag må jätte illa och testade att äta lite fil och flingor. När klockan var runt 1-2 i natt fick jag springa till toaletten för att spy.
Jag hatar att spy. Det gör ont i ryggen, det är hemskt när man inte får luft och man vill bara grina.
Sist jag spydde var när jag hade migrän år 2008, sedan har jag bara spytt när jag har blivit åksjuk osv.
För ungefär 10 år sedan hade jag magsjuka/var matförgiftad. Och det var en gång vad jag kan minnas i alla fall. Jag har alltid haft turen och varit den i familjen som sluppit magsjuka. Tack och lov för det!

I natt somnade jag runt 3. Vaknade igen vid halv 6 och gick upp för att dricka vatten. Sedan hade jag lite svårt att somna om eftersom jag mådde illa och magen gjorde ont. Så jag låg tills jag hörde att momma och Mikael hade vaknat och det var runt 7 eftersom Mikael skulle åka iväg för att sommarjobba.
Jag har typ bara legat i soffan, försökt sova och glott lite på tv. Har även försökt fått i mig lite morötter. Det var det enda som fanns hemma som inte äcklade mig.
Nu är jag som tur är inte illamående och har ont i magen. Just nu spränger mitt huvud och jag har feber. Kul.

Hehe, det vart ett litet tycka synd om mig inlägg. Ska nu lägga mig en stund igen. Ska även försöka stoppa något i magen. Den är helt tom.. Får rota lite i kylen om jag hittar något gott som inte äcklar mig.




Det ska stå något här!

Sitter och ska försöka skriva ett snabbt litet inlägg här innan Svampbob börjar på Nickelodeon. Hehe, här växer man inte upp! Är sjukt olycklig över att vi inte har kvar kanalen hemma i Gnarp och att vi inte har Disney Channel där man kunde se Kejsarens nya skola längre. Muhu! :c

Idag har jag spenderat hela 5 timmar i tvättstugan och hjälpt momma med att tvätta. Nu är jag äntligen klar och ska nu förflytta arslet till soffan.
Sedan ska jag och Malin ut och springa en sväng. Känner mig så duktig!!!


Galen kväll

Haha, har haft en riktigt galen kväll tillsammans med Malin och momma. Mycket skratt och tårar!
Jag och Malin vart riktigt sugen på kladdkaka så vi cyklade upp till henne och bakade. Vi tog med det ner till momma och åt. När vi sitter och äter så:

Momma: Skriv ner det i snön och låt solen kvittera det.
Jag: Huh?
Malin: Men fattar du inte?
Jag: Va? Nej..?
Momma försöker förklara.
Momma: Vet du vad kvittera betyder?
Jag: Ja!....Nej...
*skratta*
Malin: Vet du inte vad det betyder?
Momma: Malin vet du vad det betyder då?
Malin: Ne..

Sitter och gör så att jag känner mig dum medan Malin sitter och försöker vara smart fast hon inte heller visste vad det betyder. Haha det vart mycket skratt där.

Sedan skulle jag sätta ut en resesäng som Malin ska ligga på i natt, och när hon satte sig så for sängen ihop och jag trodde jag skulle kissa på mig av skratt. Fy fan vad fult det såg ut!


Odlar muskler jag!

Yes, nu sticker jag iväg och odlar muskler tillsammans med Malin. Vi ska träna bodypump styrka på Fristilen inne i stan. Jag som har världens jävla träningsvärk sedan i förrgår då vi också var och tränade. Det känns som om att jag har åkt skridskor och satt mig på isen i en jävla fart så jag var ett stort blåmärke på varsinn skinka.
Men det är bäst att träna när man har träningsvärk, för då tar det ju ännu bättre. Hihi!

Kill me!!

Woho!

Längtar som sjutton tills den 6 Augusti!


Lever jag ens?

Oj oj oj, uppdatering på hög nivå märker jag! Men jag har inte haft någon lust att blogga sedan jag kom hit till Brunflo, men det kommer nog vända... så småning om.
Jag har inte gjort så jätte mycket under tiden jag varit här. Det gamla vanliga dvs. Stan, Malin, hälsa på lite hos pappa och jag har även kikat på min nya Tokio hotel Live DVD. Jag ryser och kan inte sluta le när jag tittar på den. Tack min kära pappa! ♥

Humhumhum... Kommer inte på så mycket att skriva, men ni vet att jag lever även fast jag inte bloggar. Vill passa på att umgås med mina nära och kära så mycket som möjligt innan jag åker här ifrån. Sedan kommer det dröja innan jag kommer tillbaka igen eftersom jag ska sommarjobba i tre veckor efter att jag har åkt här ifrån. Jag börjar dock inte jobba direkt när jag kommer hem, utan det är ungefär en vecka emellan.
Haha, jag gruvar mig. Känner mig inte för att mata gubbar och tanter, spela bingo eller sitta med dem hela dagarna. Tycker inte att det är så mycket betalt om man jämför med vad Malins Anton tjänar på en dag. 800 jävla spänn på bara några timmar, sick!!!

Ha det så bra. Ni vet som sagt att jag lever.
Lägger upp en underbar låt jag hörde på radion för en stund sedan. Hoho!

Elton John - Something about the way you look tonight

What a mess!

Rubriken säger det hela! Håller på att rensa klart garderoben och packar resväskan. Typ allt ligger på golvet och lite här och var så det är en del som måste göras. Men jag är snart klar så det är ingen fara.
Vet ni var jag gjorde nyss? Smällde ett skängelmy som smitit in genom mitt fönster. Har man inte lillebror här som man kan riva upp ur sängen mitt i natten för att ta ut den ur rummet så får man göra det på egen hand. Och det är inte min bästa egenskap ska ni veta! Det är nog jag som är mer rädd än vad äcklet är för mig, men jag lyckades smälla den mot garderoben, och helt utsmetad fick jag plocka upp den (med papper såklart) och slänga den i soporna. Vila inte i frid ditt flygfä som ska hålla på att förstöra mitt liv, burn in hell!
Kanske inte var så bra att säga sådär... Den kanske kommer och hemsöker mig om nätterna.. Scary :'o

oooh, mobilkamera, we like it!

Längtar till imorgon

Vet ni vilken jäkla längtan jag har tills imorgon? Imorgon åker jag till Brunflo och stannar där tills den 24e juni.
Det känns så skönt att få träffa momma, syskonen, pappa och framför allt Malin igen. Har ju längtat så in i nordens mycket!
Sandra gick för en liten stund sedan hem. Vi kikade på en film vi hittade på Voddler. Den var helt okej och riktigt jobbig. Panikfilm rättare sagt. Jag kommer inte ihåg vad filmen hette men den var spansk och ah, jobbig!
Det vart aldrig att vi såg Prinsessan och Grodan, vi kikade på filmer sedan vi hade dansuppvisningen och en massa gamla bilder på Sandras dator. Haha, lika roligt varenda gång.

Nej nu ska jag packa väskan. Ma höres!


I väntan

I väntan på att Sandra ska komma över så skriver jag ett litet inlägg.
När Sandra har kommit så ska vi kika lite på film. Det blir en skräckis och sedan en liten Disneyfilm, Prinsessan och Grodan. Haha, vi är mogen på hög nivå! Men det får bli som en ''andas ut'' film efter att vi har sett klart på skräckisen ;-)

Idag har jag inte gjort ett skit! Lagt ner lite kläder jag inte kommer att använda nu i sommar i en kartong.
Vaknade runt 12 idag men låg kvar till 20 i 2 då jag tänkte äta lite frukost, men då står ju middagen serverad. Så det fick bli kött och potatis med sås och grönsaker till frukost.
Ibland äter vi tidigt när det inte är skola. Har ingen aning om varför faktiskt, men idag var det för att AnnMarie och Bosse skulle iväg på Bingo nu på eftermiddagen, så vi åt middag tidigare. Annars blir det väl mellan 3-5.

Nej jag ska nu springa över till Ica och köpa nå gotta innan jag dör. Det är riktigt hemskt att vara såhär godissugen!

Jag och Sandra på lyskvällen förra året.

Remember me

Tjenamos! Ligger i min säng och jag just kikat på Remember me, fast utan svensk text, men det gick bra utan. Jag grät i början och som fan i slutet! Herre gud vilken bra och sorglig film. Ni som har sett den förstår vad jag menar! Haha, jag måste nog sitta instängd här tills svullnaden i ansiktet har gått ner. Vill inte visa mig såhär heller!

Ni undrar väl hur det var igår kväll? Jo det var hur kul och trevligt som helst hos Ida! Dock kom det inte så mycket folk som jag hade förväntat mig, utan det var bara jag, Amanda, Ida och Idas kompis Karolina.
Det kom även två till som var med i ungefär 20 min, men de åkte sedan igen.
Vi åt god mat, badade tunna och satt och pratade långt in i natten och åt chips tills vi blev riktigt trötta och lade oss för att sova. Jag kan säga att jag inte har sovit så himla bra i natt, somnade kanske riktigt vid halv 6 i morse och vaknade några gånger tills jag vaknade och inte kunde somna om igen runt 11.
Runt 1 klev vi alla upp och åt frukost och sedan vid 3 någon gång kom Amandas mamma och hämtade oss så vi åkte hem.

Jag ska nu gå ner och fika och sedan hoppa in i duschen. Kram!



Grill partajj

Sticker om en liten stund iväg till Ida för att grilla tillsammans med Amanda och Idas kompisar. Jag hoppas på en riktigt mysig kväll :-)
Kommer hem imorgon någon gång, så får blogga mer då. Puss!

I vintras när jag var hos Ida och badade tunna. Snygg jag var!!

11 Juni 2010

Ligger fortfarande kvar i sängen. Hur skönt är det inte att få vakna av sig själv på morgonen? Första morgonen på länge så fick jag vakna upp helt av mig själv efter 12 timmars sömn.
Idag ska jag hoppa in i duschen, gå på ica och köpa varmkorv samt tunnbröd och sedan åka till Ida för att grilla tillsammans med Amanda och Idas kompisar. Stannar även över där inatt, så det kommer att bli riktigt mysigt.

Jag har just kollat klart på Toy story. Haha, det var ju flera år sedan jag såg den och jag kände nu att det var dags igen. Synd att det bara fanns med engelsk tal. Disney filmer ska man se med svenskt tal, annars är det inte lika roligt!


All because of you

I can not get you out of my head, and it is your fault.

SOMMARLOV

Jag är så jäkla redo för ett sommarlov nu!






Älskade musik

Seriöst, jag kan inte låta en dag gå utan att jag får lyssna på musik. Jag får panik! Ärligt talat, det är som en rökare får suget efter en cigg.
Får jag inte min lilla stund varje dag när jag bara sitter och stirrar med mina älskade hörlurare i öronen så får jag panik. Jag behöver musiken för att fungera.

Här är några låtar som spelas mest ur mina hörlurare.


Tom Dice - Me and my guitar


Spotify
Tom Dice – Me And My Guitar


Mayday parade - If you can live without me, Why aren't you dead yet?


Spotify
Mayday Parade – If You Can't Live Without Me, Why Aren't You Dead Yet?

Fall out boy - Dance, Dance

Spotify
Fall Out Boy – Dance, Dance


Mayday parade - When i grow up


Spotify
Mayday Parade – When I Grow Up


Tokio hotel - Human Connect to human


Spotify
Tokio Hotel – Human Connect To Human


Breaking Benjamin - Away


Spotify
Breaking Benjamin – Away


Sunrise Avenue - All Because of you



Spotify

Sunrise Avenue – All Beacuse Of You




Besök på Backens skola

Har just kommit hem efter ett besök på Backens. Vi råkade skrämma skiten ur skolsyster, men hon var riktigt glad över att se oss igen :-)
Det var så kul att få träffa henne och en massa andra som Mariana, Sara, Maria, Gunnila och SOA igen. Och framför allt var det riktigt härligt att sätta tänderna i en frömacka igen. Efter att vi suttit och skrattat och pratat med skolsyster i någon timma var hon tvungen att åka så vi fick skjuts av henne hem.

♥ Sandra på väg hem


Amanda


Skolsyster


Dagens planer blir till att sova en stund, städa rummet och sedan kika lite på film. Imorgon är det skolavslutning, helt otroligt! :'o

8 Juni 2010

Godkväll mina kära läsare! Hoppas ni mår bra. Själv är jag riktigt trött efter en eftermiddag inne i Sundsvall tillsammans med Amanda och hennes mamma. Vi sprang runt och letade lite till skolavslutningen. Jag köpte ett par blåa örhängen och ett blått nagellack som inte passade ihop med min avslutningsklänning. Märkte det när jag kom hem att det vad fel nyans på blåfärgerna... Men men, det gäller ju bara en förmiddag så jag tror inte det skulle göra något om jag ser lite mupp ut :-)

Imorgon ska jag åka till Harmånger tillsammans med Amanda och Sandra för att hälsa på våran gamla skola Backens. Jag hoppas verkligen att våran gamla skolsyster kommer att vara där, för det är typ henne vi kommer för att träffa.. Våran lilla hippitant :'-)

Nu ska jag ta och göra mig iordning för sängen. Ska ju trots allt upp tidigt imorgon.

Gamla tider från Backens:

Vintern 2008 - Vann Fredspriset när vi hade ''Nobel''


2008 Skolkort


2009 - Jag och Amanda. Man ser Sandra där bakom med.


2008 - Skolavslutning


Skolkort 2009


Frömackor och festis i caféterian.


AAALIIIEN... fast nu bor hon i Stockholm någonstans...


Våra besök hos Waselin (hippitanten) :'-)


Jag och Nina när det var skolavslutningen 2007.


Amanda, Nina och.. eh? Ska jag erkänna att det är jag?


Damputbrott på syslöjdslektioner. HATA symaskiner!


Efter en hel NO lektion. (Det var mer än vad som syns på bilden)


Vika flygplan på NO:n


Balen när vi gick ut nian 2009. Jag och Olivia.


Världens bästa och mest saknaste lärare. Sara och Maria


Sedan Januari 2008 tror jag denna är ifrån.


Jag och Julia. Tror Johnnie kollar in något riktigt sexigt!!


Avslutningen i 7an. Karro och Jag.


Jag och Nina :'-)


Jag och Merre någon gång i början av 2008.


Haha, nu får det räcka! Förstår inte hur jag kunde låta mig själv se ut så som jag gjorde. Pinsamt!

Hemskt :-(

Klickade mig in på Aftonbladets hemsida och fick syn på detta. Åh, det är så hemskt att jag vart alldeles tårögd :'-(




Läs mer här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7261238.ab

Söndag utan ångest

Första söndagen på flera månader som jag inte har ångest. Nu kan jag bara ligga och slappa utan att tänka på att man har en hel vecka med en massa skolarbeten, tidiga morgonar osv. framför sig. Denna vecka som kommer är så himla härlig!

Jag har märkt att jag har blivit dålig på att uppdatera bloggen, men whatever! Tänker ta bort gästlösenordet så snart som möjligt tror jag. Är nästan säker på att de som jag inte ville skulle läsa min blogg har slutat försöka komma in på den nu. Bra det!

Jag kan berätta lite snabbt och gott om vad jag har gjort nu i helgen.
I fredags på matten jobbade jag i ungefär 40 min. Resten av timman ville våran mattelärare bjuda på fika och sedan visa några snuttar från hans favoritfilm och sedan visade han oss hans favoritspel. Haha varför då egentligen? Det var väl inget märkvärdigt med filmen, och inte spelet för den delen heller. Nåja, han satt och spelade under tiden vi fikade. Haha.
Sedan ropade Mats upp oss till mediekunskapen där vi bara pratade och bjöds på glass. Sedan slutade vi för dagen och åkte hem.
På kvällen åkte vi till Hudiksvall för att gå på cruisingen. Men när vi kommer in så var det ju inte alls någon cruising. Vi möter Nina när vi kom från tågstationen. Så himla härlig människa det och jag saknar henne så himla mycket. Det var inte så kul där inne så vi tog bussen hem hit till Gnarp. Nina hoppade dock av i Harmånger där hon bor. Vi fikade, satt och pratade och övade lite på danserna (kommer till det strax). Jag var så himla trött att jag inte kunde sluta skratta när jag råka slå i huvudet i Sandras skohylla när jag skulle ta upp skon. Haha, jag har en ond bula mitt i pannan nu.

Min mattelärare Fredrik spelar sitt favorit spel.


Jim ville också testa.


I Lördags klev jag upp tidigt eftersom jag skulle ha dansuppvisning klockan 11. Med nervösa steg gick jag till Gnarpsviljan och väntade in alla andra danstjejerna. Klockan blev 11 och inte en enda människa syntes till på publikplatserna. Alla hade gått ut och måste trott att det var slut på föreställningen (andra hade också uppträdanden).
De startade en låt och sedan kom det in lite folk och vi gick ut och dansade 3 danser. Och såklart gjorde jag bort mig en hel del! Men det händer alla. När jag kom hem lade jag mig ute i solen en timma ungefär tills jag började frysa.
På kvällen kikade jag klart på Vänner. Så sorgset att jag sett klart på precis alla säsonger... Vill se mer :-(

Denna gång glömde jag inte solkrämen ;-)


Söndag idag. Vaknade av att jag hade en riktigt konstig dröm. Drömde om att jag var Kalle Anka och var på Bamses (Världens starkaste björns) båt. Där skulle jag döda Mariadöttrarna (nunnor sedan mitt konfirmationsläger i Uppsala). Jag slog och sparkade dem hårt i huvudet mot väggen. Jag riktigt hörde och kände hur deras huvuden gick sönder och krashades.
Sedan var jag och Helena hos Ingrid (pappas moster) och vi planerade mammas möhippa. Det var bara sagt att mamma hade gått bort men hon hade bara flyttat långt bort ifrån oss (har drömt så många gånger förut med). Det var så härligt att möta mamma igen och att få krama om henne riktigt ordentligt.

Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen. Var för en liten stund sedan ner och åt middag och jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. AnnMarie och Bosse är på Bingo hela kvällen så jag är hemma ensam i några timmar.

Nästa vecka:

Cruising i hudiksvall

Ska ta och börja fixa mig. Åker till Hudiksvall med mina brudar för att gå på cruisingen och träffa lite folk. Nackdelen är att jag är så fruktansvärt trött och att det stormar ute. Men jag ska inte låta det hindra en rolig kväll!
Jag kommer hem tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon och ska ha dansuppvisning. Jag är så himla nervös att jag snart äter upp min hand.. Nåja, tur att det är på morgonen då alla ungdomar typ sover. ;-)

Då var den stora frågan... Vad ska jag ha på mig?



Önskelista

Jag har gjort en liten önskelista på det saker jag önskar mig mest eftersom att jag snart faktiskt fyller år.
Ja, jag har tråkigt

Takidas live dvd
Tokio Hotels nya live dvd - Humanoid City (Kommer den 13 Juli)
Navelsmycken (Less på dem jag har)
Pengar (Behöver man alltid)




3 Juni 2010

Hejsan alla läsare! Hoppas att ni mår fint idag. Jag mår helt okej, det kunna har varit bättre. Men så är det inte.
Ligger i sängen, njuter att att det snart är sommarlov, nervösar inför lördag och fyller tankarna med en massa blajj! Men musiken gör susen.

Jag såg på Blogg.se's framsida att det kommer att komma en 5e bok från Twilight serien. Den kommer att vara som en liten novell på 200 sidor. Den släpps den 5 Juni.
Jag älskar dessa böcker! De är så fina och helt underbara. Man blir helt kär i Edward Cullen. Synd att inte det växte Edwards på träd, DET hade varit underbart!


FLY

Haha, jag dör!


2 Juni 2010

Usch, sitter och är bitter upp till 110%! Försöker att få mig på bättre tankar men det är svårt. Det som gör mig bitter snurrar bara runt i huvudet hela tiden och det går inte att tänka på annat än det.

Anyway. Idag var det en fin dag och det passade verkligen bra med att ha en lektion i skolan. Efter skolan köpte jag glass med Amanda, Ida och Lovisa. Vi gick runt och kollade lite i affärer och jag köpte en bolero jag ska ha på skolavslutningen och sedan någon liten piratpryl som jag ska ha på måndag då hela skolan ska klä ut sig till pirater.

Nu ikväll har jag dansat som fan med danstjejerna. Vi ska ha uppvisning på lördag klockan 11. Känner mig inte så pepp för det är en dans som inte sitter riktigt bra, men jag kommer att göra mitt bästa. Synd bara att det är Gnarp som ska se allt. Jag kommer inte våga gå utanför dörren efter åt...

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Imorgon har jag bara idrott på morgonen så jag kommer att vara hemma från skolan vod 11. Samma sak på fredag då jag bara har matte första lektionen. Alla andra kurser är avslutade. Skön...T

Pussar. ♥




aaaarghh.

I'm gonna live forever

Kom för en liten stund sedan hem från Mellanfjärden där jag har tittat på Backens musikal, The Fame. (Backens är min gamla skola för er som inte visste). Teatern var sådär. Förstod inte handlingen så mycket.

Imorgon har jag sovmorgon till 12, så det blir till att ta 11:08 tåget in och ha en lektion och sedan åka hem. Tur det så slipper jag vara på skolan och se ut som en jäkla kräfta!
Det är hemskt och det gör ont, min jävla solbränna. Varför, varför skulle jag vara så korkad att glömma smörja in mig med solkräm innan? Varför? Dumsnut!




I Juni 2010

Finns det inget bättre än att ha en ledig dag när det är en stekande sol ute? Näe, precis.
Jag gick ut och lade mig under solen för att jobba på brännan. Efter kanske 1.5-2 timmar orkade jag inte ligga kvar. Vet ni? Mina armar är as röda och jag har fått färg på magen, ansiktet och benen.
Solade aldrig ryggen eftersom jag satt i en solstol. Skulle man ligga på mage i den så skulle det inte vara skönt och framför allt inte se så stiligt ut. Jag får ta det någon annan gång :-)

Nej jag måste nog gå och smörja in mig lite till. Det svider nåt så otroligt!

Syns inte så bra på bild. Men det är verkligen riktigt rött!

RSS 2.0