Tröttare tjej

Jo men jag känner mig ganska duktig jag. Somnade vid 5 och sov till klockan 8 då Andreas stormade in i rummet och berättade att AnnMarie ville prata med mig, så jag masade mig ur sängen och gick ned. Då ville hon bara säga några ord innan hon for iväg på jobbet. Happ. Då gick jag upp till sängen igen och slocknade direkt. Vaknade sedan halv 11 och gick och tog bort sminket, borstade tänderna och gick på toa.

Nu ligger jag här och har ingen aning om jag kommer att somna om, men det tror jag att jag kan. Annars får jag väl ligga och titta på One Tree Hill hela natta.

Jag har varit så sjukt trött de senaste dagarna då jag blev helt klar med skolan. Jag tror att det beror på att jag har släppt all stress och ångest så jag slappnar av. Jag somnade till och med på bussen på väg hem idag från stan också. Men det är skönt, jag älskar att sova. Bland det bästa som finns det! Slöfocken#1



GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP till tusN'.

Torsdag

Ska bara dra ner och äta frukost och sedan sticker jag to the bus and åker till skolan för lite fika på den absolut sista Grafiskkommunikation C lektionen evvvaah.. Alltså det är jätte sorgligt. Världens roligaste och bästaste ämne med världens roligaste och bästaste lärare.

Ska även lämna in skoldatorn från helvetet. Datorn som har retat gallfeber på mig då den så många gånger har förstört mina skolarbeten. :-)))

Efter grafen ska jag och Zoofie gå på stan och leta efter en väska till balen samt andra nödvändigheter.

Adjöken!




Onsdag

Vad har jag gjort idag? Jo, jag har sovit till 1, kollat på One tree hill halva dagen, testat olika frisyrer till balen och sminkningar. Jag kom fram till frisyren i alla fall, men sminket är jag fortfarande lite osäker på eftersom jag ser ut som en prostituerad med ögonskuggan. Vet inte om jag inte passar i ögonskugga eller om det är för att jag inte kan sånt där med smink osv. Aja, jag kommer nog fram till någon lösning på det där. :-)))

Igår var jag så sjukt trött! Vi skulle lyssna på när halva klassen hade redovisning på skolan och jag fick verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna. I vissa stunder klarade jag inte av det så jag satt och blundade medan jag försökte koncentrera mig på dem som redovisade. Tillslut var alla klar och vi fick sluta för dagen. Jag och Zoofie gick och handlade och sedan gick vi hem till henne och pratade och gosade med hennes otroligt söta vovve.

När klockan blev halv 5 gick vi till bussen och åkte till Njurunda. Jag lyckade somna till i några sekunder tills Zoofie frågade om jag sov, då vaknade jag till och fick så sjukt ont i kroppen för jag blev rädd typ.
Väl i Njurunda hämtade Sofie och hennes pappa upp oss och körde oss vidare till Ida där vi skulle grilla tillsammans med resten av tjejerna i klassen. Jag och Zoofie grillade hamburgare vilket var så sjukt gott! (ta det lugnt, vi köpte hambureköttet på Ica och letade inte upp en stackars utsökt häst i någon hage). Efter maten spelade vi kubb tills mitt lag förlorade två gånger (heheeeh) så vi gick in och spelade spel istället och hade så sjukt mysigt och trevligt.

Nä, nu ska jag väl ta och fortsätta njuta av min icke ångest och stress över skolan genom med att fortsätta kolla på One Tree Hill. Ha det finemangs!

Jag och Zoofies mysiga hund Dolly samma kväll då vi skulle på Takida fredagen den 23 mars.






Jag är lyckligare nu

Åh, är så himla lycklig just nu! Jag och Zoofie gick iväg och pratade med vår handledare som vi har haft i projektarbetet om betyget, och jag som hade förväntat mig ett G blev fullt överraskad när han sa att vi hade fått MVG. Det känns så himla underbart bra!

Just nu sitter jag bara på skolan och gör inte ett dugg. Ska ha mentortid snart och vi ska öva mer på studentsången. Haha kan den inte ja? Men får öva stenhårt på den för nästa vecka på fredag ska vi då allt sjunga den så fint på torget.
Efter lunch har jag religion och efter det slutar jag. Jag ska hänga med Zoofie hem en stund tills vi sedan ska vidare hem till Ida för att grilla med tjejerna i klassen. Det kommer bli riktigt mysigt. Måste köpa något som jag ska grilla också dock, men jag vet inte vad? Jag kan inte sånt där jag e. Jag kanske ska gå till närmaste hästhage och hämta en häst och lägga på grillen? tror det skulle bli gott ja. Ah, vi får se hur jag gör och vad det blir. Kanske hittar mig en god korv också som jag kan grilla. :-)))





Vi är bäst Zoofie! ♥


Vi behöver någonting nu som bedövar, som gör att det går över



Det går över, det går aldrig över.

Bästa KENT! ♥


Och jag känner en sån lättnad när musiken går på igen

Idag gjorde jag min dag och tydligen min ansvarslärares med. När hon fick veta att jag var klar med Matte A kursen så hade hon blivit alldeles tårögd. Hon grattade mig och sa att det gjorde hennes dag. Även fler lärare har grattat mig när jag stött på dem. Jag verkar vara ett hett samtal i lärarrummet just nu. 8)))))

Sitter på ny datan min. Jag älskar den! Den har världens skönaste tangentbord, den är så himla fin, funkar så bra och har en cam.

Nu ska jag ta och prova på lite balsminkning inför lördag. Då är det bannemig dax!

Bjuder på dessa bilder på mä:









VÄRLDENS LÄTTNAD!

Jag har alldeles nyss gjort två prov i matten och klarade dem båda, så jag är heeeeeeeelt klar med matte a nu! Hela min jävla ångest över skolan är över. Allt är fan klart nu! Alltså jag är så lättad att jag är alldeles tårögd och måste trycka tillbaka gråten. NU ÄR JAG SÅ JÄVLA REDO ATT TA STUDENTEN!!!! Nu kan jag lägga mig i tid på nätterna utan någon ångest över skolarbeterna. ÅÅÅH JAG ÄR SÅ HIMLA GLAAAAD!




Dödstrött och frustrerad

Jag har endast sovit typ 2,5 timmar(?) på snart två dygn. Jag har försökt plugga matte men jag förstår fan inte ett skit av det. Jag blir bara så jävla frustrerad. Det absolut sista provet i min mattekurs ska ju såklart vara så sjukt jävla svårt och obegripligt. Tackar Linn för att hon sitter och hjälper mig så gott hon kan via sms och förklarar. ♥

I natt hade jag så jävla roligt! Klockan 4 kom jag och Malin hem till henne efter att vi hade varit på Olearys. Vi fick ta en taxi eftersom vi missade sista bussen hem. När vi hade kommit hem så var inte våran tanke att gå och lägga oss inte, nä vi bestämde oss för att fortsätta med festligheterna samt sjunga en massa singstar resten av natten.

Jag vet inte riktigt om jag ska berätta hur allt gick till och hur allt slutade. Jag minns i princip ingenting av slutet, men jag antar att jag och Malin tillslut somnade vid 7 tiden. Jag vaknade sedan upp sittandes på toalettgolvet lutandes mot väggen vid typ 8-9 tiden ungefär, gick då och lade mig i sängen och somnade om. Malin hade somnat inne i gästrummet i soffan där av någon konstig anledning men hade sedan vaknat och lagt sig i sängen hon också. 

Vi  vaknade upp vid halv 11 för vi skulle in till stan. Malin upptäckte en massa inspelningar från igår också. Spelade in när vi sitter och pratar och när hon sjunger en Disney låt för mig. Alltså det är så sjukt äckligt, för varken jag eller Malin kommer ihåg det där. Malin har lovat att jag får lägga upp hennes Dinsey-låt som hon sjöng för mig, så den kommer lite senare. ;-)
Hon filmade oss också när vi sjunger singstar så fint, men det kommer absolut INTE upp här. HEHE.

Nä men jag köpte mig ju en ny dator idag jag. En fin rosa/vit Samsung blev det. Hoppas den är så bra som jag har läst om den på Internet. Köpte den på Elgiganten ute i Lillänge, vi missade ganska precis stadsbussen in mot stan så vi bestämde oss för att gå in eftersom vi annars skulle få sitta och vänta i en timma på nästa. Det tog ju typ en timma för oss att gå in till stan också. Väl inne i stan köpte vi oss en macka och satte oss ute i solen i väntan på att bussen skulle gå hem.

Nu snart ska jag ta och lägga mig och sova. Åker ju hem imorgon vilket är lika tråkigt varje gång, men nästa gång jag kommer hit så har jag tagit studenten? alltså det är mindre än två veckor tills dess. DET ÄR JU SJUKT?!

Jaaaaaaaaaaaaaa nu säger jag godnatt!



Hostig tjaj

I natt har jag legat och hostat så sjukt mycket. Jag vaknade av att jag var mitt inne i en riktig hostattack. Det förvånar mig över att mina revben fortfarande sitter på plats.

I morse hann jag inte äta någon frukost så jag fick gå till Pressbyrån och köpa en yoghurt och en banan som jag nu så fint trycker i mig på skolan. Inte för att jag kommer bli mätt på det här, men det stillar i alla fall min svidande mage för studen.

Idag åker jag som sagt till Brunflo. Jag måste nog ta halv 5 tåget dit så jag är framme vid 7 tiden. Då blir det lite stressigt eftersom Malin och jag hade tänkt gå ut ikväll. Jag hoppas på att hinna tvätta håret, äta och byta om innan vi ska iväg.

Nu ska jag ta och förbereda min redovisning som jag snart ska ha i multimedian och sedan ta och gå iväg till lektionen.

Ma råkes!

Från en utekväll då jag tog mig en riktig funderare.




Och Malin provade på en ny sminkning.


Så skönt!

Så otroligt skönt att denna dag är över. Både redovisning och prov har jag gjort idag och båda gick jätte bra. Vet att jag klarade provet men får veta vad vi fick på redovisningen imorgon. KÄNNS SÅ SKÖNT!

Ikväll kände jag verkligen för att slappna av lite med tanke på denna otroligt stressiga vecka som har bidragit med både magont och mycket tårar tack vare allt plugg. Jag kröp ner under min mysiga filt och slog på några OTH-avsnitt och sedan tog jag en lång varm dusch.
Nu ska jag ta och packa väskan min eftersom jag åker hem till familjen imorgon och sedan ska jag ta och öppna matteboken när jag lägger mig och läsa på lite inför matteprov nästa vecka.

Imorgon ska jag redovisa min berättelse på Multimedian, vi gjorde aldrig det i måndags eftersom vi fick använda den lektionen till att bli klar. Jag blev tack och lov klar med min så jag ska väl bara typ skriva ner själva berättelsen som jag ska läsa upp medan jag visar upp mina animerade bilder.

Idag fick jag även veta att Bryan Adams ska spela på Norrporten Arenan här i Sundsvall samma dag som Kent ska spela. Alltså hur underbart är inte det då? Två riktiga toppen band på en kväll. Magnus Uggla ska ju också dit, men honom brukar jag typ aldrig lyssna på. Jag hoppas jag hinner köpa en biljett. Just nu kan jag inte riktigt göra det nu eftersom alla mina pengar kommer gå till studenten.

Nä, nu måste jag ta och packa så jag kan lägga mig snart. Är så sjukt trött!

Godnatt!


Torsdag

Igår kväll blev jag så frustrerad på mig själv. Jag var så frustrerad att jag bokstavligt talat satt och lipade, bara för att lillhjäran min inte hade tagit upp det jag gått runt och läst i princip hela dagen. Jag kände verklige hur panik jag fick och hur jag kunde spy stress eftersom det inte finns mer plats i kroppen för det nu typ.
Men Malin förhörde mig lite över msn och jag kunde visst mer än vad jag trodde, så det kändes lite bättre i alla fall.

Jag somnade med världens huvudvärk och vaknade upp med världens huvudvärk. Fint när jag både har en stor redovisning idag som jag inte ens har hunnit blivit nervös över? och ett viktigt prov som jag måste koncentrera på.

Jaja, har inte så mycket mer att skriva just nu. Ska ta upp mitt nerklottrade kollegieblock om allt jag ska kunna till provet och fortsätta pluggandet. Ha det fint!




Tjena tjena årets solbränna


Appropå det förra inlägget


Bäzta vädret!

Idag är jag en lycklig tjej! Solen steker och jag fick sovmorgon hur länge jag ville eftersom jag är ledig från skolan idag då jag inte behövde komma på min enda lektion jag skulle ha idag.

Jag vaknade vid 11, låg kvar och pluggade lite tills magen förde ett sådant oväsen att jag tappade koncentrationen och gick ner och gjorde en riktigt god brakfrukost.



Slängde sedan på mig bikinin och gick loss på solen ute i solstolen medan jag fortsatte pluggandet.



Efter några timmar ute i solen sitter jag nu inne och beundrar min färg jag har fått under dagen. Ska till att fortsätta med pluggandet nu och jag antar att det är så resten av min dag kommer att se ut.

83 fucking jävla visningar

Jag som inte ens hade tänkt lägga upp min musikvideo alls på internet har nu fått 83 visningar på den. Det var ju bara tänkt att Malin skulle se den, och kanske Zoofie om hon hade velat. Men eftersom det skulle ta år att skicka den över cybervärlden till na och vi inte orkade vänta tills jag åker till Brunflo så bestämde jag väl mig för att lägga upp den på bloggen. Jag tänkte väl att det inte gjorde så mycket att mina max 20 läsare såg den, det är ju trots allt familjen och mina vänner vad jag vet som läser och ni känner ju mig.

Eh ah, ni andra 63 personer som har sett den då? Zoofie delade den på sin blogg och Julia la upp den på någon hemsida jag inte känner till... heheheheh jag kommer bli den nya Doglover1997 på youtube. Ångest.




Snälla ni som inte känner mig, gå inte runt och fundera på om ni ska slå numret till mentalsjukhuset och säga att ni har hittat en rymling här ute. Videon är ju trots allt bara väldigt överdriven och som bara skulle till min vän Malin och som aldrig var tänkt att publiceras. Det var det jag ville få ut av inlägget. Tack och adjöken! :)))))

(Såg nu att det är 84 st som har sett...)

I love talking to her

















The truth


















TISDAG

I morse vaknade jag upp och kunde nästan inte prata. Jag hade så mycket slem i halsen som hade fastnat att jag hade blvit hes. Har hostat bort det nu så nu antar jag att jag låter som folk igen.

Har sovit riktigt gott i natt i alla fall. Fick sova två timmar extra än vanligt. Istället för att vakna klockan 05:00 så kunde jag vakna klockan 07:00 och kliva upp kvart över. 10 i 8 tog jag och Zoofie bussen till skolan och nu sitter vi här på lektion.

Hade väldigt trevligt igår med henne. Vi åt middag på Subway och sedan var vi hemma hos henne och pratade en massa. Skrattade så vi fick ont i magen gjorde vi så mina tårar bara rann på mä. Pluggade gjorde vi också så nu känner jag mig fit för matteprovet i eftermiddag och alla uppgifterna i naturkunskapen är inlämnade. Känns jävulskt bra!
Jag har känt/känner mig väldigt stressad nu i ett bra tag. Jag har världens ångest över studenten samtidigt som jag längtar ihjäl mig. Jag kände det verkligen igår då min magkatarr ville jävlas med mig. Hade jätte ont i magen hela kvällen. Idag känner jag inte av just magsmärtan men jag känner som en spänning i maggropen. Nästa vecka kan jag i alla fall pusta ut lite då betygen är satta.

Nä nu ska vi ha mentorsamtal så jag ska ta och stänga ner här ja. Slänger upp en låt med ett utav mina gamla favoritband som jag älskade när jag var liten.


It's monday morning

Men hallå hörrni! Jag hoppades att jag inte skrämde iväg er med min musikvideo jag la upp i lördags natt. Hehe.

Måndag idag igen och jag sitter på skolan som vanligt. Käkar frulle gör jag nu också eftersom jag inte riktigt hann göra det hemma innan jag gick. Råkade stå lite väl för länge framför spegeln gjorde jag. Kanske för att vi har studentfotografering idag. Hade tänkt locka håret men kände inte att jag orkade kliva upp en halvtimma extra för att göra det.

Hur mår lilla Jessica idag då? Jo jag måste säga att vädret påverkar mitt humör riktigt, det är så himla fint och varmt ute nu så jag känner att jag mår bra, om man bortser min maggrop som känner att den vill plåga mig och krampa sönder. Antar att det är den här dumma stressens fel.

Idag efter skolan hänger jag med Zoofie hem och stannar där tills imorgon. Jag tror det kommer bli riktigt mysigt, som alltid!


Min musikvideo

Det här är vad jag har suttit och hållt på med hela kvällen. Har varit så jävulskt förbannad då en låt inte fanns någonstans förutom på Spotify och jag har bokstavligt talat suttit i 5 timmar och sökt efter något ställe där den kan laddas ned, men ingenting gick att ladda ned eftersom de bara stannade efter några procent. Jag försökte ladda ner något program som kunde spela in musik från Spotify också men inget av de funkade och några av de programmen begrep jag mig inte alls på. Jag bestämde mig för att spela in låten med kameran men då fanns inte ljudklippet på minneskortet av någon konstig anledning. Testade filma men då kunde jag inte klippa ut ljudet ur videon. Malin har hjälpt mig också men ingen har lyckats med något.

Tillslut hittade jag en jävla Absolute Music skiva på internet som jag fick ned, och där bannemig fanns låten. Låten var verkligen ett måste! Jag var flera gånger på väg att skita i min musikvideo men Malin protesterade.
Jag hade inte tänkt lägga upp den men gör väl det ändårå.



Jag upptäckte att ljudet kommer lite efter i videon, men ni står nog ut :)))))

Balsminkning

Är det någon som behöver bli sminkad till balen eller så? Jag kan göra det för en billig peng :))))) Ring mig på 079-658595741284584555185. Jag är erfaren och kan det jag gör.

Här har ni en bild på hur det kan se ut:



Bild från min sminkvideo.

Lördag

Hallå!

Idag startade jag dagen med en riktigt god och mättande frukost. Sedan har dagen fortsatt med det eviga pluggandet och ikväll blir det myskväll med Malin då jag hade tänkt göra en egen musikvideo till henne. Och nä, jag tänker inte lägga upp den här på bloggen. Inte heller min fina sminkvideo jag gjorde eller min Robert Wells video. ;-) (Men Zoofie, vill du se den så kan jag visa dig på skolan ;))

Jag hade nog inte så mycket mer att skriva, så ma råkes!



Drömmen som jag aldrig kommer vakna upp besviken ifrån

Men åååååååh vad jag vill uppleva den 4 Mars 2010 igen!!!!!

Att få ett samtal en helt vanlig och tråkig dag (den 2 mars 2010) på skolan från tidningen OKEJ då de säger ''Hej, jag ville bara säga till dig att du har vunnit Tokio Hotel tävlingen du var med och tävlade i, så du kommer nu att få träffa Tokio Hotel backstage med en kompis.'' Det där samtalet som jag aldrig i hela mitt liv trodde skulle komma, som jag önskade mig mest av allt, det bara kom sådär. Jag hade till och med glömt att jag var med och tävlade eftersom jag trodde ju verkligen inte att jag skulle vinna heller. Men jag vann? Jag bara skrek och grinade på skolan.  Amanda, Ida och Zoofie skrattade och skrek med mig. Jag frågade hon i luren flera gånger om hon skojade med mig men hon skrattade och sa att hon inte gjorde det och att jag verkligen hade vunnit.
Jag ringde till momma och pappa och bara grina i telefonen och berättade. De båda blev så himla glad för min skull för de båda vet hur mycket Tokio Hotel betyder för mig och hur jävla väl jag velat träffa dem.

Jag hade redan en biljett till deras konsert som jag redan såg så himla mycket fram emot, det var ju också en riktigt stor dröm, att få se dem live. Det hade räckt mycket gott och väl för mig för att sedan kunna dö lycklig liksom.

Några dagar efter samtalet var det äntligen den 4 Mars, dagen som jag alltid drömt om. Jag Matilda och hennes mamma åkte buss till Stockholm, fördrev tiden på stan under dagen och sedan vid 4-5 tiden ställde vi oss inne på McDonalds vid Globen och väntade eftersom det var 15 minus ute och snöstorm. Jag hade fått uppgifter att vi skulle till ingång 7 klockan 6.
När klockan blev halv 6 gick vi till ingången och utanför stod Kenza, Mirre och några av deras kompisar. En bit bort stod det typ 12 bussar som de fraktade scenen och allt sånt där i.

Äntligen blev vi insläppta och vi var 11 stycken från hela Sverige som skulle få träffa Tokio Hotel som stod där inne och var helt till oss. Vi väntade på Tokio Hotels manager och en till som kom och hämtade oss, de ledde oss in till ett rum där vi fick ställa upp oss och efter typ 5-10 minuter kom dem äntligen in. Jag var helt stum och bara log och skratta hela tiden.
De var så mycket finare i verkligheten, de var så lugn och så himla goa. När de hade gått runt och signerat åt alla så gick jag och Matilda fram först och tog bild med dem. När alla hade knäppt klart så stod de där framme och pratade med andra som jobbade där, jag kunde ju inte sluta glo och rätt som det var så vänder sig Bill om och tittar på mig och ler. Jag dog inombords och Matilda ba: "DET DÄR SÅG JAG, HERRE GUD HAN LOG MOT DIG!" Tänk er eran största kändiscrush står och ler åt en. ♥

De lämnade sedan rummet och vi blev utledda från rummet och skulle nu få gå och ta plats inne i Globen. De hade redan börjat med insläppet och vi bara kutade från ena änden av Globen vid sittplatserna hela vägen fram till scenen där det redan var lite folk redan. Vi stod näst längst fram. Vakterna skrek åt oss att vi var tvungen att gå men vi bara kutade allt vad vi kunde.
De var en och en halv timma försenad då det var något fel på tekniken. Jag hade så himla ont i benen, ryggen, fötterna, magen, jag var jätte kissnödig och jag var så himla trött. Kvart över 9 började äntligen melodin spelas och de kom sedan ut på scen. Allt det onda bara försvann, jag var världens lyckligaste tjej!











Starships were meant to fly, hands up and touch the sky

Den här låten totalälskar jag!


Fredag

I natt drömde jag om att jag tog studenten. Jag var den första som kutade ut där stod pappa, farmor och mina syskon. Det var bara dem som stod på torget och resten av min klass blev kvar i skolan då det bara var jag som kom ut. Haha?

Idag har jag varit iväg till Bergsjö på ett möte som tog ungefär en halvtimma. Kom hem, åt kebab till middag tyvärr och nu så ska jag ta och göra klart de sista skolarbeterna. Har så sjukt mycket nästa vecka och och saker som ska in i kväll.

Här har vi allt:

- De sista uppgifterna i Naturkunskapen.
- 2 matteprov.
- Göra klart Religionsuppsatsen som ska redovisas på tisdag.
- Multimedian som ska in ikväll.
- En liten komplettering på religionkunskapsprovet på onsdag.
- Komplettera projektrapporten för högre betyg som ska skickas in ikväll.
- Mediaproduktionsuppgiften.

Det är säkert något mer, och det här måste jag sitta med ikväll och hela helgen. Jag har seriöst panik och en sådan stor fet ångest, speciellt när jag har en massa annat som snurrar i skallen på mig om allt annat som inte har med skolan att göra. Jag har liksom ingen ork psykiskt till det, jag är så förbannat skolless nu så det inte är sant!

Lika bra att jag sätter igång nudå om jag ska hinna klart.. Hörs väl någon gång då jag är klar antar jag.


Fler bilder från i Onsdags som jag lånade av Amanda:


Vid matbordet, Karro, Ida, jag och Diana


Mina fina tjejer och jag.


Karro och koola jag!


Patrik, Ida, moi, Zoofie och Markus (tack för att smsrapeade mig också, Zoofie och Markus ;))


Jag, Karro, Viktoria, Filip och Sandra.

<3

Jag älskar att jag har vänner som är precis lika sjuk som jag!





Mösspåtagningen

Hej!

Igår hade jag en sådan otroligt rolig och härlig dag, kväll och natt. Det var då ett bra tag sedan jag log så mycket som jag gjorde igår. Vi började förkröket på skolan från halv 2 tills 3 då det var dags för alla studenter att samlas vid torget. Där sjöng vi, dansade, hoppade och släppte ballonger.

Efter torget gick vi och köpte mat på hemköp och sedan åkte vi hem till Sandra och grillade mat, spelade dansspel, jag har aldrig och bara satt och hade det riktigt trevligt.
Senare på kvällen drog vi vidare till Stadshuset och dansade tills fötterna bokstavligen gjorde så fruktansvärt ont på oss. Sandras pappa kom sedan och hämtade oss och vi åkte hem och lade oss och sov.

Idag klev vi upp vid 10, tog bussen från Sandra in till stan och gick på Subway och åt en varsin macka i väntan på att bussen skulle gå hem.

Eftersom jag lämnade min kamera hemma så tänkte jag låna lite av Amanda, Diana och Zoofie, hehe ;-)


I väntan på bussen till Sundsvall


I skolan - Amanda, Josefine, Jag, Zoofie, Ina, Ida och Maria


On tha torg


Drack ju kaffe :))))) *host*


Bästa Zoofie och jag!




Hahah älskar bilden! Ser så jävla glad och lycklig ut!

Fler bilder kommer sedan.

Pirrig tjej

Det känns som om att jag kommer att ligga vaken hela natten för jag är så excited inför imorgon då det är mösspåtagning. Asså det ska bli så förbannat kul så det inte är sant! Hela dagen och hela natten! Läste att det var rekord av försäljningen till mösspåtagningsfesten på Stadshuset också.




Kommer.bli.så.grymt!

På morgonen kommer Diana hit till mig och vi gör oss i ordning här hemma. Tar sedan 1 bussen in till Sundsvall, handlar korv med Zoofie som vi ska grilla senare till middag och vid 3 är det ju mösspåtagningen då. Efter det åker vi hem till Sandra och grillar och bara är där tills det är dags för Stadshuset. Jag kommer hem på Torsdag någon gång då jag sover över hos Sandra.

I två år har jag väntat på det här. Om några timmar är det äntligen min tur.




You turned out to be the best thing I never had


Om man tror på någonting som du gör, att aldrig någonsin ge upp

Tjena Amigoz!

Idag är jag på bra humör. Jag är så sjukt peppad över morgondagen så det inte är sant! Men en sak jag gruvar mig över, det är vädret. Jag kommer frysa ihjäl känns det som. Det blåser ju och jag antar att det kommer göra det imorgon också. Har ändrat outfittan så det blir inte till att blända alla ute på torget med mina vita ben då jag hade tänkt att ha shorts. Det får bli ett par jeans istället så slipper jag frysa.

Vad gör jag nu? Joni, jag försöker att göra klart min Multimedia uppgift som ska in på fredag. På måndag har vi redovisning för den. Kommer skämmas ihjäl över min berättelse för den är så himla töntig.... haha!

Sedan idag har vi Religionkunskap och efter det slutar jag. Då ska jag försöka springa på stan och kolla efter en balväska och kolla efter annat som jag måste ha till studenten/balen.

Det här kändes inte som ett bra inlägg så jag stänger ner och lägger in ljud i min animeringsberättelse istället.



Första gången på 6 år...

...som jag äter ett äpple såhär:



Var ju på lunchen idag och dagens matsedel löd:

1. Stekt fisk med limecream och potatis
2. Kyckling gryta Marengo serveras med ris
3. Pasta med tomat och räkröra


Eftersom jag inte gillar fisk, och pasta med tomat och räkröra inte lät så frestande så bestämde jag mig för Kyckling gryta Marengo med ris. Fick bara pilla bort all svamp och lägga dem på sidan så då var det okej, tills Julia ba ''tur att det inte serverades sniglar'', då tappade jag matlusten helt eftersom i mina ögon så började svampen helt plötsligt åma sig på tallriken. :)))))

 

 


Juliskum

Min första tanke när jag såg denna godispåse för första gången i lördags på Shell i Brunflo var ''men vad fan? varför gör dom julgodisar nu? det är ju snart sommar ju..''

Idag föll poletten ned då jag var på Hemköp med Julia och hon pratade om de där godisarna, då fattade jag att det var JULI-skum och inte jul-i-skum. Hehehehehehehehheehheh snälla säg inte att jag är trög...


Måndag

Nu sitter man här igen. På skolan på en måndag och väntar på att Naturkunskapen ska börja. Tycker jag har gjort det nog mycket nu så jag borde väl slippa? HEHE JAG GÖR JU DET OM TYP FYRA VECKOR :') Egentligen hade jag faktiskt inte behövt gå idag om jag inte hade haft något kvar att göra där, vilket jag har. Jag har en tendens att påbörja uppgifterna och komma till slutet men lyckas aldrig göra klart dem? Så jag har några uppgifter som jag ska göra klart idag. Höppes je hinn bli färdi idarå.

Dagen fortsätter sedan med lite Multimedia B och sedan ske je heijm. Ikväll är det sista Zumpa passet denna termin, lite tråkigt faktiskt eftersom jag nog inte kommer att fortsätta till hösten eftersom då hoppas jag på att jag är en Sundsvallsbo.

Nä, ska nu ta och traska iväg to the classroom för jag börjar om 5 min. Ha det fint!



LÖRDA

Idag följde jag med momma och Mikael till stan tillsammans med Malin. Jag har haft en riktigt bra dag då jag har skrattat så sjukt mycket. Så himla underbart att vara med Malin, saknat na så sjukt mycket. 

I natt hade jag en jätte hemsk mardröm. Jag vaknade och hjärtat mitt slog så sjukt hårt på mig. Jag var livrädd och vågade inte somna om. Usch.. Bara för att jag låg och berättade om massa hemska sömnparalyser jag brukar ha för Zoofie. Jag drömde om att jag hade såna igen och om demoner som jag alltid drömde om när jag var liten. Somade om sedan och drömde inte så mycket efter det.

Nu kom Malin så jag ska umgås med henne nu.






Some days are just a little bit heavier, Like this day


Black Veil Brides

Har skrivit om honom förut typ för ett år sedan ungefär, men jag skriver det igen, Andrew Biersack som sjunger i det braiga bandet Black Veil Brides, är väl ändå världens snyggaste man (right after Bill Kaulitz då)!










FREDAG RÅ

I skrivandes stund sitter jag och har Multimedia B och ska alldeles snart ta och springa och pinka innan det händer en liten olycka. Jag fortsätter på mitt arbete i Flash vilket går riktigt bra idag??? jag börjar äntligen förstå hur man ska göra när man ska animera med koder. Det tog hela vårterminen på A kursen och höstterminen på B kursen att lära mig. Min lärare har heller inte behövt sprungit mellan sitt och mitt bord alls idag. Framgång, HEHE.
Nåja, känns ändå inte som att jag har så mycket kvar, så jag tror nog att jag hinner klart med min interaktiva berättelse tills nästa fredag. Ska bara animera två bilder och sedan lägga in text och ljud.

Nästa lektion ska jag ha Mediaproduktion B och håller på att göra bilder där med till en berättelse som jag sedan ska animera också. Ska försöka smita iväg innan två också, för jag måste köpa en tågbiljett och förhoppningsvis hinna med tåget till Brunflo som går typ 10 över.

Oh, nu tror jag att vi fick lite rast. Ska försöka hinna ner och köpa en kopp med té.

Hörs sen!


Badkläder

Satt och kollade på badkläder på H&Ms hemsida och hittade denna:



SLUTSÅLD??!?!?!??!?! VEM vill köpa den där? Snygg bränna man kommer få liksom.


Hittade denna som jag blev lite sådär smått betuttad i. Men då är ju frågan... får man kroppen på köpet?

Torsda

Idag är det torsdag vilket betyder att veckan snart är klar. Åker till Brunflo imorgon och umgås med mina närmaste vilket jag längtar efter.
Just nu sitter jag på skolan och ska spela Mulle Meck! Åh, som jag skrev förut för några månader sedan så var det mitt absoluta favoritspel när jag var liten. Det och Pettson och Fundus i Mucklornas värld. Ska försöka skaffa det också!

Igår satt jag med en uppgift som skulle in innan 23:59. Jag hade lite problem med att göra klart uppgiften eftersom min dator dog stup i kvarten, och sedan när klockan var halv 10 så blev den så otroligt seg att Photoshop hängde sig hela tiden.
När klockan var 23:50 var jag äntligen klar och skulle bifoga filerna på mailen. 00:13 var mailet ivägskickat... Det tog alltså typ 20 minuter att bifoga två bilder.

Min tuggummipåse fick lida för det då jag tog ut mitt vredesutbrott på den. Notera att min dator är död i bakgrunden.




Bäztaste spelet ever!

Regn slickar hela staden, som en fuktig kall tunga

Idag blev jag riktigt less när jag kom till skolan. Jag hade pratat med min lärare om min lektion jag skulle ha kvart över 3 om jag kunde arbeta hemma under den lektionen, vilket jag fick. Alltså allt jag skulle behöva åka in till idag var ett studiebesök som jag skulle gå tillsammans med tvåor på (treorna gick igår då jag var hos tandläkaren). Jag hade fått för mig att det var kvart över 12 vi skulle dit så jag tog 11 tåget in till stan. Tyckte det kändes skönt för då tänkte jag att jag hann med 14:20 bussen hem eftersom studiebesöket skulle ta max 45 minuter.

När jag kommer till skolan och pratar med min lärare som skulle med på studiebesöket så sa han att det var klockan 2 vi skulle vara där eftersom då skulle jag både hinna in tills dess och jag skulle hinna till lektionen jag skulle ha kvart över 3. Han hade liksom anpassat sig efter mig. Det kom jag ju på då han berättade eftersom vi bestämde det förra veckan.
Happ. Fick jag ju sitta på skolan helt ensam utan någon dator medan alla andra var på lektion/lediga. Som tur var kom bästa Zoofie in till stan och umgicks med mig. Vi köpte mösspåtagningsfestbiljett och sedan gick vi en sväng på stan. Hon följde med och satt utanför tryckeriet också medan jag var där inne på studiebesök, och sedan gick vi och åt på Kebab City.
Vi tog sedan en till runda på stan och kollade efter studentgrejer tills min buss gick.

Dagens +
Hittade 40 spänn på backen och jag fick en trevlig stund med Zoofie. jag fick träffa Zoofie och umgås med henne. EDIT: (skriver om meningen för Zoofie misstolkade den ;))


Dagens -
Att jag fick komma hem senare än väntat och vädret.



Kobenta-Jessica :'))))




Ingen mer Gävle för miss Engström

Åh, idag var jag iväg på mitt sista tandläkarbesök i Gävle någonsin (om tänderna inte skulle gå sönder eller något sånt där då). Hur det känns? Det känns så jävulskt skönt att allt är klart nu!

Efter 3 operationer (varav en då lugnandet inte tog och jag grinade hela operationen), passerad mat, smärta, bedövningssprutor, tårar, blod, haltande, svullnader, blåmärken, miljoner stygn, resor fram och tillbaka för ibland endast 5 minuter, besvikelser, ilningar osv osv så är äntligen denna resa över. De skrev ut mig idag och det firade jag med en ice chailatte och musik ute i solen iväntan på att mitt tåg skulle komma.



Nu ska jag äta och sedan ska jag traska iväg för att sedan få prata ut en massa. Ma höres!

Udda Idoler

En annan sak jag hittade igår när jag stod ute och rensade bland mina saker var ett gammalt pokémon pärm som jag hade klippt ut en massa bilder från tidningar och satt in.
På en sida så hade jag klippt ut bilder på artister, och det var artister som jag tyckte om. E-type, Shirley Clamp, After Dark (älskade deras melodifestivalslåt) och sedan har vi Usama Bin Laden.




Eeeeeeh..... WTF?????

När paniken bryter ut ler du svagt och viskar till mig "du är värd att dö för"

Nästa vecka är det mösspåtagning... det går så läskigt fort nu att det inte är sant. Jag hoppas att det är fint väder så jag kan ha shorts på mig och blända alla ute på torget, annars får jag väl ha på mig ett par jeans då om det skulle vara kallt.

Just nu sitter jag och har Multimedia B. Min dator verkar ha blivit bättre sedan jag rensade ur den i fredags *PEPPAR PEPPAR*. Igår satt jag och hade photoshop öppet, laddarn i och jag hade datorn direkt på bordet och den dog inte en enda gång? Ska jag bli rädd eller? Jag hoppas att det inte var någon tillfällighet, utan att den forever är så!

Gah, nu måste jag fortsätta med mitt arbete i Flash. Det är visst deadline nästa vecka på fredag klockan 23:59. Eh.. jag har typ kommit halvvägs och det här har vi hållt på med sedan efter jul. :))))



Sendrag om natten

Igår innan jag stängde datorn så googlade jag faktiskt på det där med att jag hade sendrag i ena vaden om nätterna. Jag var tvungen att stänga ner fortast möjligt efter att jag hade läst lite om det.. Jag höll på att bli paranoid.








Gamla bilder

Under rensningen ute så kollade jag i mammas gamla bokmärkepärmar som jag fick av henne för flera flera år sedan. I ena pärmen som jag aldrig liksom har kollat i så hittade jag en massa gamla bilder när vi var små som jag inte visste fanns.


Här är Veronica bara en liten bebis. Sedan är det jag, Niklas, Fredrik och morbror Mikael.




Jag, Fredrik och Helena



Niklas, jag och Fredrik

Rensning

Idag har jag ägnat dagen åt att gå igenom mina kartonger med grejer ute i garaget. Jag har inte gått igenom dem sedan jag flyttade hit. Jag har bara låtit dem stå där tills idag. Det var inte så roligt att komma ut dit och öppna dem, eftersom det var fullt med råttskit och kiss över nästan allt, papper och böcker var sönderätet och saker som var gjort av tyg var söndergnaget.
Aja, av 5 kartonger med saker så blev det en kartong kvar. Det var mycket skräp som jag slängde, och mycket som jag inte behöver eller som jag inte ville ha kvar.
Jag har visst fler kartonger där ute på ett annat ställe. Jag ska ta och gå igenom dem efter maten.

Jag hittade en kartong med en massa skolböcker och uppgifter från då jag gick på lågstadiet. Jag stod där ute och garvade helt för mig själv.




HAHAHAHHAHAHH den där bilden hade jag på min mapp som vi fick veckobrev i... Undrar vad läraren trodde om mig?


Jag var en höjdare på att rita hästar när jag gick i 3an.


Kunde stava mitt efternamn så fint när jag gick i sexårsgruppen....


Från 2an.


Från 1an.

Natti natti!

Alltså inatt hade jag en ganska jobbig dröm. Jag drömde att det var studentbal och jag hade inte hunnit fixat klart något. Jag hade en vit klänning och ett par silvriga trosor under som syndes igenom? och jag hade inte fixat håret riktigt och klänningen bara släpade på golvet och jag såg så himla tjock ut i den. Alltså det var inte kul, jag kunde inte ha kul för jag kände mig verkligen inte fin. Jag hade jätte ångest över att jag inte hade tid att fixa mig och att jag gick iväg och såg ut som skit.

När vi skulle åka där ifrån så åkte alla i en buss. Bussen var så överfull att när den svängde i en kurva så vickade hela bussen åt sidan och kraschade så. Jag klarade mig jätte bra vilket de andra typ också gjorde. Alla hade tappat sina skor under olyckan så jag och några till klev ut för att hitta igen våra egna. Det var helt plötsligt vinter ute och det var några som hade rest upp bussen igen så vi skulle åka vidare efter det.
Vart vi var på väg har jag ingen aning om.

Jag vaknade också under natten att jag hade världen hemskaste sendrag i min högra vad. Alltså jag förstår inte? Varför får jag sendrag på nätterna? Just i vaden och ibland i knäväcken. Man vet inte vart man ska ta vägen för det gör så fruktansvärt ont. Ingenting funkar och det känns bara värre om man gör något. Måste googla det där ja!


Nåja, säger godnatt nu ja och hoppas på en lite roligare dröm och inga sendragsattacker. Ma råkes imöra!


True Story
































Lazy Saturday

Igår kväll hade jag en jätte trevlig kväll hemma hos Sandra tillsammans med Amanda, Sania och Karro. Det bjöds på en drink, trerätters och en del skratt. Allt vad vi gjorde tänker jag inte gå in på, men kul hade vi.
Jag somnade strax efter 1 igår natt och vaknade vid 8 imorse då jag var tvungen att kliva upp och säga åt Andreas att stänga dörren till sig eftersom han grävde i sin legolåda vilket inte brukar låta så trevligt. Vaknade vid 10 igen av att han satt utanför mitt rum och gjorde ljudeffekter så jag fick kliva upp och be honom vara tyst. Somnade om igen och vaknade vid strax över 1. Kändes skönt att kunna sova så länge eftersom jag typ bara hade sovit 9 timmar sammanlagt på 3 dygn.

Idag har jag gjort absoluuut ingenting. Borde ha pluggat men har lyckats skjutit fram det tills imorgon. Jag har bara känt för att ligga i sängen och göra absolut ingenting, förutom att kolla på One Tree Hill då. Skönt med såna dagar, att bara hoppa in i sparkdräkten sin och lata i sängen.

Förresten, igår visade min lärare Niklas ett program som jag kunde ladda ner och rensa bort allt skit som döljt sig någonstans på min dator. Alltså, sådant som tar upp all plats som jag inte ser. Jag gjorde det och lät den rensa, den tog bort så pass mycket att jag hade mycket mer än halva minnet kvar. Jag som typ hade 3 GB kvar. Min dator går så himla snabbt nu alltså? Ska nästan rensa sådär en gång i veckan!

Här kommer det någon bild från igår kväll.






FULA DATAJÄVEL

Inte nog med att jag knappt har sovit något på 3 dygn så är min dator värre än vad den har varit. Så fort jag bara stoppar i laddaren i datorn så dör den. Trots att jag knappt har någonting kvar på datorn som bilder, musik, filmer och program så har jag bara 3 GB kvar på den av 148. Jag har fått suttit och mailat en massa bilder till mig själv så jag har de sparade där, och jag har fyllt båda mina USB minnen med en massa bildalbum som jag sedan har tagit bort från datorn. Jag har tagit bort typ de tre filmerna jag hade och jag har avinstallerat en massa program, och bara rensat och rensat. Men det blir ingen skillnad? Förut hade jag mycket mer ledig plats och det var då när jag ändå hade hur mycket som helst på datorn, The Sims, musik, filmer, alla bildalbum osv.

Jag hade jobbat jätte mycket nu under multimedian på min fula jävla animering, jag VET att jag hade sparat flera gånger och jag kommer ihåg alla gångerna. Och när jag stoppade i laddaren så dog den precis, och jag tänkte "ingenting går förlorat, så det gör inte så mycket" men så ska jag öppna upp programmet igen så är ALLT som jag suttit och gjort under min långa lektion borta..

Jag hoppas min externa hårddisk kommer snart så jag kan lägga över mina 4 album med bilder kvar och sedan hiva iväg datorn hårt som fan åt helvetet! Ska verkligen möblera om hela jävla datorjäveln, det ska den ha klart för sig. Den ska då vara glad över att den har klarat sig så länge som den har gjort.



Fredag

Hehe, en timmas längre sömn blev det i natt. Kände mig ändå utvilad just när jag vaknade och gjorde mig i ordning, men efter bussresan in till skolan så känner jag mig helt död. Jag skulle kunna lägga mig på golvet och somna redan innan någon har knäppt med fingrarna..

Jag har nu Multimedia B och jag fortsätter med att animera mina bilder genom att skriva en massa koder i Flash.. Sedan har jag Mediaproduktion B och sedan slutar jag. Efter skolan ska jag fika med min vän Linus och ikväll ska jag över till Sandra och laga mat med Amanda och ha en mysig tjejkväll. Jag ska försöka komma i säng i tid ikväll så jag kan sova ut riktigt imorgon, för den här veckan har jag inte sovit alls nästan.

Jag loggade in på Schoolsoft och fick syn på detta:



Asså ååååh vad det pirrar i magen nu alltså! Jag sprang en stund på stan igår efter att jag hade slutat skolan och jag hittade ett jätte fint vitt linne med en guldig dragkedja som jag hade tänkt att ha på mösspåtagningen instoppad i ett par jeansshorts. Jag var tvungen att testa hela outfittan med mössan direkt när jag kom hem, och ah, längtan bara växer och växer!


Some Die Young

Jag är inte den personen som brukar lyssna på Laleh, men denna låt har jag verkligen gått och kärat ner mig i. Åh, den är ju helt underbar!


Chockad tjaj

Eh, jag hade verkligen inte väntat mig ett VG på min uppsats som jag skrev om växthuseffekten i naturkunskapen. Jag var inte ens säker på att jag skulle få ett godkänt och fick nästan ont i magen när jag såg att alla hade fått sitt resultat och jag skulle gå in och kolla mitt. Jag var helt säker på att jag skulle få ett G- eller något, för jag begrep mig inte alls på ett skit av något ord av vad jag skrev i uppsatsen.

Men men, jag är nöjd som attan! Mitt första VG i naturkunskap någonsin!


Mindre än två veckor kvar...

Alltså mitt hjärta dunkar ett extra dunk när jag tänker på att vi har mösspåtagning om mindre än två veckor??!?!? Alltså det var ju för fasiken igår förra årets treor hade mösspåtagning och man stod där och var så sjukt avundsjuka. Jaha? Vart har tiden tagit vägen? VAD SKA JAG HA PÅ MIG????? Jag funderar på att bojkotta klänning och ha jeans eller shorts på mig med en vit blus. Det lär ju vara svinkallt ute ju.


Förra årets mösspåtagning. Fyra avundsjuka tjajor, men vi var väl ändå glad för det!

Put me to sleep and bury the lies

Andra natten då jag sover typ 3 timmar. Jag är helt slut. Det skulle vara ett under ifall jag överlever denna dag utan att ha däckat ihop i ett hörn någon stans. Huvudet bara värker och ögona svider sönder.

Hur som helst så sitter jag och har Grafisk kommunikation C just nu och ska arbeta med mitt mediaproduktion b uppgift eftersom jag är klar med allt på grafen och ligger väldigt bra till, så bara jag gjorde något grafiskt så fick jag arbeta med vad jag ville, till och med uppgifter i andra ämnen. På mediaproduktionen sitter jag bara och ritar en massa bilder som jag sedan ska animera. Det är en liten berättelse faktiskt. Ganska konstig berättelse tydligen.. Julia läste igenom den och skrattade åt den och även mig för jag tydligen har en konstig fantasi. Vad är det för konstigt med en familj som består av en ko, en gås, en gris och en kamel egentligen? Inget konstigt alls om ni frågar mig. Och inge konstigt att ett lejon bor i en skog heller i en grotta. Eller att kossan är bästa kompis med en hund. :)))

Sedan idag så har jag Religionkunskap A och slutar efter det. Har också håltimma mellan 11 och halv 2 så jag ska försöka hinna skriva klart min projektrapport som ska in imorgon.

Förresten, hörde att det kanske ska snöa imorgon... MEN VAD FAAAN??!?!?!!


Såhär ser jag ut idag! Går och gäspar 24/7.

Onsdag

Hade lite svårt att somna inatt men somnade tillslut två timmar innan klockan skulle ringa ungefär.
Det sved lite när jag skulle kliva upp, men fick bita ihop och göra mig klar. När jag skulle ta och stänga ytterdörren när jag var påväg till bussen så flög min värsta fiende på mig, alltså en ful äcklig jävla mal som satt ute på ytterdörren. Jag har varit helt paranoid hela dagen för det har känts som om att den där malen har varit innanför kläderna på mig eller att den har suttit fast i håret på mig. Jag hade dessutom väldigt bråttom och kände inte riktigt för att klä av mig efter vägen heller så jag fick försöka tänka på något annat under hela dagen, vilket inte har gått så bra.

Hur som helst så behöver jag inte besöka folktandvården i Hudik något mer. De ville bara ta en massa bilder på mig idag och avsluta mig där. Jag har gått där sedan 2008 då jag fick tandställning i underkäken, men idag var det min sista gång. Men om det skulle bli något problem så skulle jag bara höra av mig, vilket jag nog inte tror att jag kommer behöva. Allt känns bara så bra i munnen nu och jag kan inte vara annat än nöjd nu. Som jag har väntat på det här!

Jag var hemma till 11 då jag lade mig i sängen direkt och däckade. Sov i 3 timmar ungefär och sedan har jag bara kollat på en massa OTH och ska nu till att plugga lite. Mina ögon svider och huvudet sprängs, så jag längtar tills jag får gå och lägga mig igen!








Godnatt!

Efter att ha beställt en extern hårddisk, ätit kvällsfika, låtit tårarna rinna ner med vattnet i duschen, packat upp väskorna och släppt ut ännu fler tårar, så säger jag godnatt med en av världens finaste låtar.


Innan himlen klarnar, måste allt nog först bli mörkare

Just nu sitter jag på mitt rum i Gnarp efter att ha varit på resande fot i 3 och en halv timma från Brunflo. Känns inte dirket roligt att åka därifrån, men men, måste ju.

Igår följde jag med ut igen och hade en förjävla rolig kväll ändå måste jag säga! Lämnade mammas ringar hemma (ehehe) och körde på vatten hela kvällen. Det var så sjukt mycket folk ute att man inte kunde gå någonstans. Alltså det var en sådan jävla trängsel att man stod inklämd och tog sig ingen stans. Man var verkligen tvungen att tackla ner allihopa som kom och skulle försöka ta sig förbi själv.

Jag skulle till baren och beställa vatten och får ett glas med ljummet vatten utan is. Så jag frågar om jag kunde få is i också.
Han i baren: då måste du betala för det......... närå, här har du *lägger ner en stor fet isklump som inte ens fick plats, i glaset och går där ifrån*
Man ba: ....wtf????

När det stängde så gick jag, Malin och Malin till Kebab City och tryckte i oss kebab innan vi åkte hem. Det var så fruktansvärt gott att jag skulle kunna äta en kebabrulle idag med. Är så himla sugen på det nu!

Nu ska jag ta och ställa mig i duschen ett tag och sedan kanske ta något att fika. Ska upp tidigt i morgon för att besöka folktandvården i Hudik.

Hejdå!


Jag innan utgång!

RSS 2.0