Onsdag

Jo men tjenare! Om jag har haft en bra dag? Jadu, det kan jag faktiskt inte svara på, har inte riktigt kunnat avgöra än. Vi kan checka här:

+ Sov till klockan blev 11.
+ Klev upp klockan 12.
- + Hade en lektion som skulle börja kvart över 3. (Minus för att det är så onödigt med en lektion, + för att det är en kort dag, ni fattar).
- - - - - - - -  Kommer till skolan och går upp och sätter mig i klassrummet. Klassrummet var tomt och det var bara en minut kvar tills vi skulle börja. "Borde jag bli orolig nu?" tänkte jag, men efter en minut så kom min lärare in och visslade. Blev lite lugn då, men sedan när han fick syn på mig så sa han ba "Du kan få åka hem nu om du vill". Man ba: AHaaaa, tack snälla fröken för att du skriver något på Schoolsoft eller skickar mail. Tack för att jag får vänta en timma tills min förbannade buss går hem. Snäll du! Vill du gifta dig med mig?

Slutsats: Ja, kan väl säga att dagen började bra men omvandlades till en liten sämre dag. Kunde ju ha varit hemma och strosat omkring i min onepiece med en knut på huvudet och se ut som fan i ansiktet utan smink.

Förresten, har vi fått en tidig vår?


Mi lööve!


~

Promise me you’ll always remember: you’re braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think.


TISDAG

Gud vad Zumban tog igår. Träningsvärk i ryggen som bara den! Det känns för varje steg jag tar och när jag böjer mig. Har verkligen saknat att ha träningsvärk, det var verkligen ett tag sedan nu. Finns inget skönare!

Hur som helst så hade jag inte dirket behövt åka in till skolan idag. Skulle bara ha GrafC men på den lektionen skulle man bara fortsätta med sin bild som jag gjorde klart förra veckan. Fick ingen ny uppgift så jag satte mig och utvecklade min bild istället som jag redan har skickat in. Det tog ungefär 20 minuter och sedan fick jag sluta. Gick ner och satte mig i cafét hos Ann och drack té tills jag gick iväg och tog 10:20 bussen hem.

Nu ligger jag här hemma och ska ta och gå ner och äta något och samtidigt titta på Ellen Degeneres Show.

Bättre än den andra va?

MÅNDAG

Också var det mångdag igen med lite Naturkunskap A och Multimedia A i skolan. Och nu ikväll har jag varit iväg och Zumbat. Banne mig vad otroligt skönt det är efter alltså! När man har duschat och äntligen kan sätta sig ner och ta det lugnt och lyssna på musik. Finner inga ord till den känslan alltså!

I alla fall så har jag inte något speciellt att skriva heller. Något som jag glömde att skriva igår var att julgranen här hemma står nu klädd och är redo för julen. Hela huset kryllar av en massa tomtar.


Varning för ett överpositivt inlägg *host*

Blev lite ledsen i ögat när jag tittade ut och såg att det var alldeles vitt ute och att det bara fylldes på med det vita. Årets första snö har tyvärr kommit till Gnarp nu också och det gillar jag verkligen inte. Hade tänkt att bara ligga i sängen hela dagen och strejka, men känner nu att jag nog itne kan göra det eftersom man måste äta något och jag håller på att dö av hunger. Synd..

Idag är det ju också första advent, vilket jag antar att ni redan visste. Själv känner jag ingen glädje med allt julpynt, snön eller julen och vintern över huvud taget. Jag vill bara att allt ska vara över så det kan bli sommar igen. Samma känslor varje vinter och jul. Får nästan ont i magen när jag ser att allt julpynt har kommit till affärerna och jag blir bara gråtfärdig när jag hör julmusik.




Lördag

Haha herre gud vilken kväll det var igår måste jag säga! Åkte till Sandra efter skolan och åt och gjorde oss klar. Tog sedan bussen in till Hampus i Nacksta för att förfesta lite. Efter det drog vi vidare till Memento och dansade. Sjöng även kareoke någon gång under kvällen med. Halv 1 kom Mange Makers upp på scen och då jävlar blev det ett himla drag längst fram vid scen där jag råkade befinna mig.

När det var dags att bege sig där ifrån så åkte vi med Fredrik till Mc Donalds och köpte lite nattkäk, sedan åkte vi hem till Sandra igen och lade oss och sov.

Idag vaknade jag vid halv 11, jag och Amanda åkte sedan hem vid 1. När jag kom hem rostade jag mig två mackor och sedan gick jag upp och lade mig och sov från typ 3 till halv 6. Jädrans skönt ska ni veta! Klev sedan upp och duschade och sedan har jag stått och gjort en as god omelett till mig själv.

Nu snart ska jag ta och gå till Amanda för att titta på Så mycket bättre och sedan ska vi spela lite tv-spel. Måste kila nu, så ciao!

Såna här fina blåmärken har jag på kroppen idag efter igår: Och ja, Det gör ont!




Mange Makers








Nu mår jag gott!

Eller ja, jag gjorde det tills min dator bestämde sig för att bli överhettad då en av de bästa låtarna kom. Startade om datorn, fick igång dvdn igen (tog jävligt lång tid att få igång den, även första gången med) och sedan så dog den igen. Aha, kanske inte är någon idé att försöka igen. Litar inte på det där med "tredje gången gillt".


Så kul!

Hahahaha åh kan inte sluta skratta!


You got to be kidding me!

Mitt enda hopp om sällskap dog just. Antar att jag får ta och traska till Hemköp och köpa frukost/lunch och även måla en gubbe på ett papper så jag har någon i alla fall.


MENE! Skulle ju ha uppdaterats igår (torsdag)

Min lärare jag ska första ha lektionen som är typ 2,5 timmar lång, kommer att vara hemma med sjukt barn imorgon, så det kommer att vara eget arbete. Jag är klar med min uppgift och jag tror inte att jag ens behöver gå dit för det skulle komma en annan lärare och hjälpa om det var någon som behövde hjälp. Jag blev så lycklig när jag fick reda på det att jag slipper kliva upp halv 6 för att ta kvart i 7 bussen till skolan. Istället kunde jag ta 11 tåget och börja klockan halv 2. Den lyckan försvann ganska snabbt då jag kom på att jag har utvecklingssamtal klockan 9 imorgon. Vad fan ska jag sitta och göra på skolan från halv 8 till halv 2 (med ett utvecklingssamtal där emellan som tar typ en kvart) och göra?
Slutar i alla fall 4 imorgon och sedan kommer Sandra och möter upp mig på stan för att sedan åka hem till henne och göra oss i ordning. Amanda kommer in lite senare. Ser så fram emot kvällen med mina två pinglor!




Mange Makers @ Memento

I'll be there! Imorgon ska det dansas och sjungas kareoke!



En gång förut då jag sjöng kareoke med Martin som jag tvingade med mig upp på scen, haha stackarn!

Shopping

Idag var jag ledig från skolan, men jag for ändå in till Sundsvall för att gå en sväng på stan. Handlade en julklapp och sedan har jag sprungit omkring och letat efter något att ha på mig imorgon. Fanårå vad svårt det ska vara att hitta något på stan. Var in i varje affär minst 4 gånger och kollade men tillslut hittade jag det jag sökte.
Jag hann inte äta någon frukost i morse innan jag åkte heller, så jag var ju tvungen att sätta mig all by my self på ett fik och köpa en räkmacka att trycka i mig. Haha tycker att det känns sjukt mobbat att gå och fika själv. Tycker inte att det ser dumt ut eller något när jag ser någon annan sitta och fikar själv, men när jag ska göra det känns det så mobbat, som om att folk tror att jag inte har några kompisar. Haha!

Nä men sen när klockan närmade sig 2 så gick jag ner till Navet och inväntade bussen och åkte hem, så nu e ma heime ijann. Hehe oj, där fick vi med lite Jamska också!

Ni får nöja er med mobilkamerabilder. Har inga batterier till min kamera eftersom
mina uppladdningsbaratar slut efter typ 30 sekunder. Orkar inte ladda dem heller för den delen.


Kayne West

Jag typ dog lite. Har nog aldrig hört en sådan skön låt som denna förr:


Patrik's Combo

Haha i somras under yranveckan så gick jag och momma ner till Stråket och kollade lite. Det visade sig att Patrik's Combo skulle vara där och uppträda på Marité just då vi var där. Vi gick in och tog plats på några lediga bänkar och väntade in dem. När de väl kom ut och kom igång så satt man och garvade käften av sig. Haha fy vad roliga de var! Han som är med och sjunger i videon heter Johan och han skulle sjunga en låt själv och tappade bort sig helt under låten.

Han ba: Ahmen shit, vart är jag? *letar hysteriskt i texten framför sig*
Patrik svarade: DU ÄR JU PÅ MARITÉ!  *badam pisch*

Haha det var så kul. Synd att jag inte fick med de roligaste stunderna på videon.


ONSDAG

Har haft en riktigt härlig dag idag! Dock sved det mer idag att kliva upp halv 8 än i förrgår när jag klev upp halv 6 efter 4-5 timmars sömn. Konstigt det där!
Började och avslutade i alla dall skoldagen med en redovisning på Arbetsmiljön och säkerhet. Det var meningen att rektorn skulle vara med och lyssna, men han kunde (tack gode gud) inte komma, så då släppte lite av nervositeten. Vi lyssnade på restens redovisningar och sedan slutade vi, eller ja, jag för dagen.
Det var ingen god lunch på Åhléns heller så jag köpte nudlar och te i skolan istället. Gott! Satt sedan där i cafét och pratade tills Ida och Amanda gick iväg lektion och jag traskade min väg till tågstationen och åkte hem till Gnarp.

När jag kom hem slängde jag mig i sängen under täcket och somnade till. Skönt! Sov dock i 45 min eller något sådant för sedan blev det mat.
Jag fick också veta att min enda lektion är inställd imorgon också, men ska ändå åka in till Sundsvall för en liten stund på stan i hopp om att hitta något fint tills på fredag då det är utgång som gäller. Också skulle jag och Zoofie träffa våran handledare till projektarbetet imorgon, eller ja, jag har ju inte dirket fått svar från honom om tiden så vi får se hur det blir.


Chris Medina

Jag gillar inte att jag har 0 minuter kvar på min spotify.. Det här är den enda låten som finns på youtube från hans nyaste album. Han är ju helt fantastisk. Synd bara att jag inte kan höra på What are words längre, den har ju spelats sönder som bara den!



Min kära blomma, överge mig inte!

Hej!

Har väl ändå haft en rätt bra idag måste jag säga. Det har inte direkt hänt något speciellt utan den har typ mest sett ut som vanliga tisdagar. Börjar med Graf sedan ha 4 håltimmar och tillsist göra ett matteprov vilket gick bra hoppas jag!

En sak som jag undrar.. Mår min blomma bra? Ska den liksom bara släppa iväg alla ''grenar'' (eller vad jag ska kalla det) sådär? Skulle plocka bort en liten blomma på den som hade vissnat nu i helgen, sedan låssnade en hel stor gren. Jag trodde att jag hade förstöt den, men tänkte inte så mycket mer på det sedan. Efter det så har den släppt gren efter gren så nu ser den ut såhär:





Har min blomma dött eller kommer det att växa ut igen?

Grafisk kommunikation C

Just nu sitter jag och har grafisk kommunikation C och gör en spökaktlig bild. Har noll idéer men det går väl bra ändå, tror jag. Vet inte om jag är klar eller inte.. Ska höra vad fröken Niklas tycker om den först, men han har ju just nu gått på rast en sväng.
Är väldigt frusen just nu också. Det ilar i hela kroppen och jag känner att ett stort glad med citron-te med honung skulle sitta finemangs nu. Ska ta och köpa det i cafét sedan på lunchen.
I morse var jag inte frusen. Jag som brukar kliva upp som värsta ismannen och sedan fryser jag ännu mer när jag går iväg till bussen. Men idag var det lagomt när jag vaknade och jag svettades nästan när jag gick till bussen. Trodde att jag skulle svettas ihjäl på bussen innan jag klev på, men det visade sig vara perfekta värmen och jag bara satt och njöt istället för att det var så lagomt som det kunde bli. Brukar också vara frusen när jag kommit in i skolan och tagit av mig jackan, men idag var det lagomt. Men i det här klassrummet är det alltid kallt, så idag var det ingen skillnad alls. OOOKEJ, inte för att ni bryr er då.

Åh, nu kom min lärare. Ska haffa han nu innan han springer iväg och hjälper någon annan!

...

Så, nu har han kollat på min bild och han tycker att den var jätte bra. Ska skicka in den bara och sedan är jag klar.


Måndag

Banne mig vad trött jag är idag! Två timmars nattsömn och sedan Zumba nu ikväll då jag helst hade velat bädda ner mig i sängen och gjort kväll. Men det måste jag vänta ett tag till eftersom jag måste göra klart en förbannad uppgift som jag måste skicka in ikväll.
Annars har det ändå varit en rätt bra dag. Började med Naturkunskap A då vi bara lyssnade på redovisningar, körde Jeopardy och sedan gick igenom om ekologi. Tänkte på pengar och sånt när hon frågade vad ekologi var för något. Haha hade varit ganska pinsamt om jag hade svarat på den frågan. Ekonomi och ekologi är fan samma ord!
Efter Naturkunskapen hade vi Multimedia då jag och Amanda gjorde klart vår fina animation. Haha, efter det satt vi och kollade på en massa söta hundvalpar på google och youtube. Fy bubblan vad otroligt söta hundvalpar det finns asså!

Nä, ska ta och gå ner och fika så jag kan sätta mig med uppgiften så fort som möjligt. Ma råkes!



Gamla bilder

Haha hittade mitt USB-minne där jag har en massa gamla bilder sedan 2008/2009.





















(Nyår med Amanda. 08-09)




















(Våra gamla ansvarslärare. Sakna!)
































(Systra mi med Theo i maggen!)







Pain is part of learning who you are

Idag är det söndag och imorgon är det skola igen. Känns inte så pepp faktiskt. Känner inte för att ställa klockan på 05:00 och kliva upp halv 6. Men går ju inte så länge imorgon så det ska nog gå bra ändå. Dessutom är det ju Zumba imorgon också, det ser jag mest fram emot!
Jag måste försöka ta tag i allt plugg idag hade jag tänkt. Ligger efter med en uppgift så jag ska väl ta tag i den först och främst och hoppas jag hinner klart med den så jag kan skicka in den någon gång!

Igår städade jag hela mitt rum så nu är det skinande rent och doftar rosor. Eller inte rosor direkt, men skurmedel däremot. Tog mig typ två timmar. Men efter det slängde jag mig in i duschen och sedan traskade jag mig iväg till Amanda och tittade på Så mycket bättre. Sedan satt vi bara och pratade tills klockan blev över 1 då jag gick hem. En mycket trevlig och mysig kväll med andra ord! :-) ♥

En liten före bild:


En liten efterbild:

Come and go

Jag blir så himla danssugen när jag lyssnar på sån här musik! Jag vill dansaaaa!



Fästmön och jag vet hur man gör sina moves on the dancefloor.

Godnatt!

Nu är jag bannemig trött! Har tagit en allergitablett ikväll eftersom det börjar bildas så fina utslag på mina kroppsdelar som bara kliade. Klockan är 02:43 men jag känner inte för att sova. Jag vill bara sitta och lyssna på musik, även fast jag är sjukt trött. Jag antar att det inte är någon idé att sitta och trotsa emot, så jag tar väl och stänger denna burk och sedan slaggar jag väl då. Ska bara lyssna klart på denna låt som just började. Hehe.

I alla fall så har det varit en bra dag. Vi var bara 5 stycken på Filmkunskapen idag då jag var ensam tjej. Vi skulle bara titta på en dokumentär som faktiskt var väldigt intressant. Sedan skulle vi bara diskutera den och sedan slutade vi. Fick även pejling på frågorna så direkt när jag kom hem satte jag mig och skrev nästan en hel sida. Har även en punkt kvar som jag måste fundera lite mer på så jag skriver den nog imorgon eller på söndag.

Nu börjar låten ta slut så jag måste skynda mig att bli klar med inlägget innan nästa låt börjar. Annars blir jag fast. GODNATT!!




FREDAG

Tjenamos snyggingar!

Idag är det fredag och jag sitter på skolan och väntar in min första och sista lektion idag, nämnligen Filmkunskap. Måste komma ihåg att fråga Kent om lite hjälp med frågorna till filmrecensionen som ska in på söndag, till filmen som vi såg förra fredagen. Fattar nada om hur jag ska skriva och jag vet att jag inte är själv som har problem med denna recension heller.
Jag börjar om 45 minuter och jag ser inte en enda kotte som läser filmkunskap med mig.. har jag missat något? Är Kent sjuk idag? eller vad är det fråganom? Snart lämnar i alla fall mitt enda sällskap mig som jag har idag, caféteria Ann. Fast klockan är ju fortfarande så lite än, så mina klassisar dyker väl opp snart, förhoppningsvis.

Hur som haver drömde jag en rätt så underbar dröm inatt till skillnad från igår natt då jag blev jagad av en massa kriminella killar som sedan sköt mig i huvudet och magen.
Blev väldigt besviken när jag vaknade i morse, så jag sjunger som Jocke Berg i Kent - "Visst känns det som att kääääärleeeeeken väääntaaar".

Såhär ser jag ut upptill:


Honey, I miss you

Jag saknar dig min fina fina älskade vän! Kom hit och få mig att skratta och må bra som du alltid gör! ♥


Önskelistan 2011

Det var så enkelt när man var liten att önska sig en massa saker, för då ville man ju bara ha en massa leksaker. Barbies, dockor, dockkläder, sminkdockor, Hits for kids skiva och vad fan allt småtjejer önskar sig. Eller ja, det där var i alla fall något av det jag önskade mig när jag var liten. Vet ju inte vad dagens småtjejer önskar sig idag.. Ipad? IPhone? Ipod? Wii? Bärbar dator? Systemkamera?

Så här ser i alla fall min önskelista ut i år:


Slänger in en liten mamma-låt bara för att jag saknar henne mest i hela världen!


Det är dig, bara dig jag vill ha:

Asså jag är helt kär i dessa förbaskat snygga skor som jag samtidigt hatar mest av allt för att de är så svinigt dyra! Men en gång i en framtid ska jag äga ett par av dessa, om inte två par (hehe), men först måste jag antingen sälja mig själv på ica, råna en bank/rik pensionär, skaffa jobb eller bara börja spara pengar nu på momangen. Skulle ju också kunna köpa dem nu och sedan leva med en massa skulder resten av mitt liv. HEHE nejdå! Skoja bah! Typ.








Asså dom här sista. Blir ju nästan tårögd för att mina ögon inte har skådat något så otroligt snyggt förut i hela mitt liv någonsin!

Skrattar för mig själv

Jag sitter och ska alldeles precis börja lektionen. Jag och alla elare. Och jag kan verkligen inte sluta skratta! Hur mycket jag än biter mig i tungan så kan jag verkligen inte sluta skratta! Ni förstår mig nog när ni ser denna bild:


Skön vecka!

Såhär ser min skolvecka ut:


NOT EVEN ON SATURDAYS

Asså vill ni veta något sjukt? Jag har varit utan godis sedan förra söndagen och i vanliga fall borde jag sitta och vagga mig fram och tillbaka i fosterställning i ett hörn på golvet vid det här laget, men jag är inte ens godissugen och har inte varit det sedan dess? Har tackat nej till godis när någon har bjudit på't.
Jag började med ett godisförbud förra söndagen och jag har faktiskt klarat det än så länge. Var stolt över mig!


Tisdag

Vaknade av att jag hade så fruktansvärt ont i magen i morse att jag knappt kunde röra på mig vilket resulterade att jag blev hemma från skolan idag. Jag kände inte för att sitta på skolan från halv 8 till 4 och må dåligt.
Nu ska jag försöka pallra mig ner till nedervåningen och äta frukost. Ska även titta på Ellen Degeneres show också som man alltid missar när man går i skolan hela dagarna. Jag verkligen älskar det programmet, hon är så fruktansvärt rolig!


It's all up to you now

Hejsan kära läsare. Såhär har min dag sett ut:

 

05:30 - Kliver upp
06:45 - Sätter mig på bussen
07:30 - Anländer till skolan
08:15 - Börjar skolan
14:00 - Slutar skolan
15:00 - Hemma
19:00 - Zumba
19:15 - Dusch

 

Och det som återstår är att:
Gå ner och fika samt titta på Raven. Sedan sitta med Naturkunskapsfrågorna och skicka in dem.



Farsdag

Grattis far mi på farsdagen! Jag älskar dig! ♥


Om igår kväll

Jag kom hem för ungefär en timma sedan från Ida. Jag hade en riktig toppenkväll igår och dansade och bara släppte loss på dansgolvet. Träffade på gamla klasskompisar och även två från nurvarande klassen. Det hade varit lite roligare om det var fler från klassen som hade varit där, men vi hade jävligt kul ändå. Hittade 15 kr på golvet också! Hihi!

Kvällen började i alla fall med att jag och Amanda tog bussen till Njurunda. Där hämtade Ida och hennes pappa upp oss och vi åkte till dem. Vi sminkade och fixade oss tills vi skulle äta, sedan åkte vi iväg till Nacksta där det var förfest hos Bella och Hampus.
Efter någon timma drog jag, Amanda och Ida vidare till Stadshuset och satte oss och pratade tills dansgolvet fylldes med en massa sudenter. Då drog vi ut bland dem och dansade. Det tråkiga var ju att de spelade samma låtar hela tiden så öronen nästan blödde.
Klockan 2 stängde de där och Idas pappa stod utanför och hämtade upp oss. Sedan satt vi och fikade hemma hos henne och pratade en massa tills klockan blev 4, då gick vi och lade oss.
Amanda och jag vaknade och var pigg vid 9 tiden. Vi låg sedan och pratade och fnissade tills klockan blev 11, då klev vi upp och gjorde oss färdiga, sedan åkte vi hem.

Idag går åt till en massa plugg. Har nå jävla naturkunskaps frågor som jag måste svara på och göra klart dem tills imorgon. Bäst att jag sätter igång nudå om jag ska få de där två sidorna klar med bara en massa frågor.

Jag vetti fan vad det är jag har på läppen.


Frugan och jag



200 dagar kvar

Usch vilken natt.. Låg vaken så länge som jag kunde efter att jag hade skrivit inlägget. Jag låg och grinade och lyssnade på musik tills jag somnade om. Och denna gång utan såna där obehagliga "drömmar", thank God! Glömde att skriva i förra inlägget att jag också försökte skrika när jag hade den där drömmen, men det gick ju såklart inte. Jag tänkte att om jag skriker så kanske AnnMarie och Bosse hör så de kan komma in och hjälpa mig, men allt jag fick ur mig var bara en massa luft, inget läte.

Idag är det 200 dagar kvar till studenten, och det ska firas med Amanda och Ida ikväll på stadshuset i Sundsvall. Jag ska om ett tag hoppa in i duschen och fixa ihop lite grejer jag ska ha med mig till Ida och göra mig klar där. Stannar även över hos henne i natt så jag kommer hem imorgon någon gång.




Jag vill inte sova...

Asså jag har legat här ett tag nu och försökt att sova och när jag väl somnade, eller jag vet faktiskt inte om jag somnade, så blev det som om att jag ligger och inte kan röra på mig. Eller jo, men det går jävligt segt. Man måste verkligen ta i som fan om man ska lyfta på armen eller någon annan kroppsdel. Allt var kolsvart och jag var helt säker på att jag var vaken. Jag skulle försöka skriva ett sms till någon och berätta vad som händer och att jag var livrädd, men mobilen var svart. Det gick inte heller att tända lampan. Jag ligger där, kan typ inte röra på mig och börjar få panik. Sedan fick upp ögonen och då var allt som vanligt igen.
Jag kände inte för att somna om då så jag vänder på mig och försöker att hålla mig vaken. Ju mer jag känner att jag håller på att somna, desto mer känner jag hur trögheten kommer smygandes och ser hur allt svartnar. Jag försökte göra allt för att hålla mig vaken, men ändå kom det där tillbaka, jag försökte hålla ögonen öppna men det där svarta kom och det gick åter igen inte att röra på sig. Nu när jag kämpade för att lyfta på armen så tjöt det i öronen (jag har tinnitus) och det kändes som om att jag skulle bita sönder mina tänder eftersom i "drömmen" så spänner käkarna av sig själv ju mer jag rör på mig. Men i verkligheten så hade jag inte spänd mina käkar och när jag gäspar i verkligheten så tjuter det lite extra i mina öron, men det är inget jag tänker på längre eftersom jag är så van vid det. Men det tjutet som jag var med om i den där "drömmen" var ju fan inge kul...
Nu vill jag verkligen inte sova. Jag känner bara för att sitta och gråta. Vad fan är det som händer med mig?
Jag vet att jag lider av ångest och stress, att det är det som brukar hålla mig vaken om nätterna, är det här något slags ångestattack? Eller vad sjutton är det?
När jag hade lagt mig kände jag även av att mina kramper i maggropen var på väg. Känner det nu också då det känns som om att jag har en stor sten där.
Jag måste också tilllägga att jag har sovit en enda natt utan några besvär alls, på hela den här veckan, och det var igår natt.

Stick iväg alla otäcka "hålla-Jessica-vaken-metoder"! Jag vill inte ha något med er att göra, dra åt helvete!


Godnatt min skatt

Trött tjej hela dagen! Somnade till på bussen in till skolan, hade Multimedia A och blev nästan klar med min förbannade animation, hade lunch/håltimma från 10-2, hade filmkunskap A då vi först hade genomgång då jag verkligen höll på att fara in i drömmarnas värld, blev ännu svårare när man sitter så skönt i sofforna. Jag var helt säker på att jag skulle somna under filmen vi sedan skulle se efter genomgången, men inte blev det så, jag piggnade till då filmen visade sig vara väldigt spännande och sorglig. Där satt jag och hade svårt att sitta still för man får en sådan panik och sedan försöka göra allt för att trycka tillbaka tårarna när den sorgliga delen kom. Vi såg: I Am Legent - Förbannat bra film asså!

Och nu fanken tar jag och kastar in handduken och lägger mig och sover. Har redan sovit i typ 3 timmar. Jag somnade visst i sängen och vaknade med ihopklibbade ögonfransar och en massa liggränder på halva ansiktet efter min randiga kudde. Fint. Jag är fortfarande trött, så jag hoppas att jag ska kunna somna inatt.
Godnatt och sov så gott!





Helt okej dag

Idag har det varit en helt okej dag. Detta har jag gjort:

  • Skrev en bildanalys på Grafen.
  • Åt hamburgare till lunch.
  • Satt och skrattade så tårarna rann på mig åt fula serier.
  • Tog tåget hem så jag var hemma till 1.
  • Legat i sängen och latat.
  • Ätit fiskpinnar och potatis till middag.
  • Träffat Birgitta och har nu en aning om varför jag ligger vaken om nätterna, fast jag är dödstrött.
  • Legat här med datorn.

Och såhär ser typ mina händer, handleder, panna och axlar ut just nu:




ROXETTE ♥

Roxette är, som ni kanske har förstått, ett utav mina absolut bästa favorit band. De delar första plats med Tokio Hotel. Jag har lyssnat på Roxette ända sedan barnsben då mamma var ett stort fan, och sedan har det följt med mig. Det har dock varit en tid då jag aldrig lyssnade på dem, men det berodde inte på att jag inte tyckte om dem, utan att jag lyssnade på annan musik.
Det var för typ 2 år sedan ungefär jag började lyssna på dem igen. Och varje gång jag lyssnar på dem så får jag den där härliga känslan. Det är precis samma som när jag lyssnar på Tokio Hotel, man ryser och man kan lyssna på samma låt om och om igen hur många gånger som helst utan att man ska ledsna, och känslan sitter fortfarande kvar.
Det finns inte en enda låt med Roxette som är dålig, och de har med än 200 låtar. Alla låtar är så otroligt fin med jätte fina texter. Det finns många texter jag känner igen mig i.

Jag blev så glad när de körde igång Roxette igen efter att de hade lagt av då Marie blev sjuk. Och jag SKA gå på en konsert med dem. Jag har en sådan ångest att jag inte gick på dem när de var här i Sundsvall. Fy fan!








(You will love it, Linn!)

I'll fly away on a trip to your lips

Såklart skulle jag ha svårt att somna igårnatt med. Jag som låg och var så himla utmattad, huvudet var så himla tungt och jag orkade inte hålla ögonen öppen, så gick det ändå inte att somna. Jag bara låg där och blunda, men slocknade aldrig. Efter någon timma så lyckades jag äntligen att somna. Trött var jag i alla fall när jag vaknade imorse, men det fanns ju inte direkt något jag kunde göra åt så jag klädde på mig och gjorde mig klar till skolan.
På bussen in så sitter det en kvinna på säterna snett mitt emot mig och Amanda och spyr. Det var ingen vacker syn ska ni veta. Jag såg alltihop och hörde hur spyan splashades på golvet. Yeah...

Började i alla fall skoldagen med lite Arbetsmiljö och säkerhet då vi redovisade våra frågor vi hade svarat om våran APU plats. Sedan gjorde vi inte så mycket och fick sluta tidigare. Sedan hade vi lunch och jag hade håltimma fram till kvart över 3. Så jag och Zoofie jobbade lite på vårat projektarbete. Zoofie åkte sedan hem och Amanda kom efter att hon hade slutat sin lektion, och vi satt och kollade på en massa söta hundvalpar på datorn och blev helt kär. Vi pratade med en sån där puttinuttig röst, haha.
Sedan skulle hon åka hem och jag hade en timma kvar på min 4 timmars långa håltimma. Nåt så jävulskt trött och hungrig var jag, men fick allt bita ihop. Sedan blev klockan äntligen kvart över 3 och jag änlände till lektionssalen. Min lärare tog närvaro och sedan säger han "Ni som är klar med affischen, grattis till er, ni kan ta bussen och åka hem". Man ba inombords: SHGDSBZFSGAAAAAAAAAAH KUNDE DU INTE HA KLÄCKT UR DIG DET DÄR LITE TIIDIGARE DITT JÄVLA FAAN??!! I wish I had the outbreak, men fick bara ur mig: *Suck*.
Jag har varit klar med den där jävla affischen i flera veckor nu. Ååååh, så det var bara att packa ihop och gå på stan en sväng all by my self och kolla i en timma tills min buss gick hem. Var också tvungen att gå och köpa något att äta på Hemköp eftersom jag var så sjukt hungrig, och jag kunde inte äta direkt jag kom hem, för då var det dags för att köra ett Zumbapass. Ja, de har börjat med Zumba på onsdagar också.

I alla fall så ligger jag i min säng nu och väntar på att mitt hår ska torka. Jag är så sjukt trött också så jag hoppas verkligen att jag ska kunna somna tidigare ikväll. Men jag har en del att göra ikväll, så jag ska ta och sätta igång med det och sedan lägga mig och sova. Vi hörs imorgon!

Affisch-jävel!!!!

TISDAG

I går kväll var jag så fruktansvärt trött, men ändå somnade jag typ aldrig. Förstår inte?! Somnade någon gång vid 1 halv 2 och sedan ringde min klocka klockan 5, och baldersballe vad jobbigt det var att kliva upp.
Jag gick och pratade med min mattelärare om hon hade förberett ett prov till mig idag vid 3, jag hade ett känn på att hon inte hade det och jag hade rätt. Så mitt prov är uppskjutet en vecka så jag kunde åka hem med bussen som gick alldeles då.

När jag kom hem åt jag och sedan inte så gjort så mycket. Lade och kurrade ihop mig i mammas morgonrock för att titta på något program på svtplay. Jag orkade verkligen inte göra något annat. Men efter typ 10 minuter var jag tvungen att pausa och sedan blunda ögonen. Jag somnade direkt och vaknade alldeles för en stund sedan. Det blev typ 3,5 timmar vilket jag verkligen behövde. Jag är fortfarande trött så jag är inte orolig att jag inte kommer att somna inatt. Men asså gud vad jag älskar den som kom på powernapen asså, den borde ju få nobelpriset eller något annat fint pris!


MÅNDAG

Hej bloggy!

Var tillbaka på skolan idag och det var kul att träffa alla igen.
Hade sovmorgon till halv 10 imorse, men det kändes ändå som om att jag klev upp typ 5 inatt. Jag har typ inte sovit en blund inatt nästan. Jag somnade kanske vid 2 men vaknade igen vid 3 av att det kliade så mycket på kroppen eftersom jag hade fått stora svullnader (allergin) och min överläpp var dubbelt så stor. Så jag fick försöka leta efter min väska i mörkret (svider ju i ögonen om man tänder lampan!!!) och ta fram allergitabletterna och svälja en med en massa saliv. Sedan blev jag liggandes vaken där hur länge som helst innan jag lyckades somna om. Vaknade igen efter en stund och somnade sedan om. Blev väckt vid 6 tiden också då AnnMarie kom in och frågade när jag skulle upp, men jag var nog ändå vaken då redan innan hon kom in tror jag. Sedan har det typ hållit på så ända till halv 10. Det sved verkligen när jag klev upp. Fy bubblan!

Just nu ligger jag och är trött i min säng. Smälter lasangen som jag alldeles just tryckt i mig och gruvar mig för Zumban ikväll. Jag är så himla trött, hur sjutton ska jag orka? Men jag behöver verkligen röra på mig, speciellt efter allt sött jag har stoppat i mig varenda dag under lovet som var.

Såhär såg jag ut idag:


LÖRDAG

Hej alla fans!
Kvällens planer blev inställd då Malin har råkat ut för magsjuka under natten. Stackarn! Vi hade planerat att ha en liten Twilight-maraton och se alla tre filmer som kommit ut. Malin har inte sett tredje filmen av en riktigt underlig och konstig anledning, men jag antar att hon får se den by her self utan mig. Det får hon så lov att göra, för den tredje filmen är ju för sjutton den bästa av dem alla och snart kommer ju första delen av 4 filmen ut!

Har planerat om min kväll och ska ha myskväll med momma och Mikael istället. Sista kvällen här för imorgon åker jag hem till Gnarp igen. Ska också gå upp till far min och gratta min storebror Niklas som fyller hela 20 år idag. Herre gud, kommer ihåg när han och Mikael fyllde 12, jag tyckte de var så himla stora då.

Ma råkes!


Premiär-åket

Ikväll kom Malin ner och hämtade upp mig med bilen för att sedan köra in till stan och köpa lite godis. Vi åkte till Willys fram och tillbaka för att sedan åka hem till mig igen och titta på Idol. Första gången sedan något audition-avsnitt som jag ser det.
När den där Amanda F pratade kände jag bara för att kliva in i tv rutan och klappa till na', klarar inte av när hon pratar, men hon var jävligt duktig på scen måste jag säga. Dock tycker jag att det var fel att Olle åkte ut, för jag tycker hellre att den där André eller John-Travolta-Molly skulle åka ut. Olle var ju bra om man jämför med dem.

Efter idol tog vi en biltur in till stan, men först hämtade vi upp Malin och Tobias. De var sugen på Max mat så vi körde drive-in. Själv var jag så äckligt mätt efter att ha tryckt i mig en massa godis till Idolen så jag var utan mat. For sedan hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska ta och göra mig klar och gå och lägga mig för att sova snart. Är inte så trött men det börjar bli väldigt sent. Vill inte direkt vända på dygnet när skolan börjar på måndag. Fan å. Blir till att kliva upp 5 varje morgon då. Jag som var så himla trött när jag skulle kliva upp klockan 8 under APU:n. Hur sjutton ska det här gå nudå? Kommer ju gå i sömnen i skolan ju.




Ändrad tid

Fick ett samtal idag och fick veta att min tid för inplantatet som jag har på måndag, är uppskjutet i en hel jävla månad. Det är andra gången de skjuter upp min jävla tid. Jag som var så överlycklig att det var så otroligt nära nu, att det bara var några dagar kvar, att när jag sätter min fot på skolan nästa gång så är allt över. Visst, har jag klarat 6 år så borde jag väl klara en månad till.. Men snart orkar jag fan inte det och gör den där operationen själv om jag är så illa tvungen. 

Nåja, ska inte klaga. Det blir ju i alla fall gjort i år, om de inte får för sig att fortsätta skjuta upp det tills jag är 40 bast.  


Bild sen i våras.


Tar tummen ur röven

Nu sätter jag mig och börjar. Såhär går det om man inte läst bloggar på en vecka. Hör väl av mig nästa år då jag förhoppningsvis har hunnit läst klart alla.






Personlig chafför - check!

Grattis min bästa lilla snorbobba till körkortet! Fan vad bra du är!!  :-D ♥


The moment I met you

Livet rullar på som vanligt här i Brunflo. Var iväg på bio igår kväll också och såg på Jägarna 2 tillsammans med min momma och min morbror. Satt och hade panik lite då och då och jag skvatt till jävlaranamma i vissa stunder. Men filmen är verkligen sevärd och så sjukt bra!

Idag har jag inte gjort något speciellt. Sovit länge, duschat och mest bara suttit och kollat på en massa program på tv:n.
Just nu väntar jag på att Malin ska komma ner och umgås med mig. Jag har ingen aning om vad vi ska ta och hitta på för stoll, men det visar väl sig. :-)



Förresten, för er som har suttit och haft ont i magen och oroat er hur mitt stackars finger mår efter den brutala händelsen i torsdags, så mår mitt finger bara bra. Drog bort skinnflörpen för någon dag sedan, och nu är det bara ett märke kvar. Det gjorde inte ens ont att dra bort den heller. Hihih!!


RSS 2.0