Valborg

Glad Valborg eller något..
 
Tänkte att jag skulle ta en lång sovmorgon imorse men gick ju inte så bra då när man får en massa sms av Elin först vid 10 och sedan en liten stund efter. Jag gav upp och startade morgonen med att mjölka mina kor och mata mina höns på Hay Day i vanlig ordning, för att sedan hoppa in i duschen och raka bort all päls på bena. :-)
 
Jaha, och vad har ni för planer såhär på sista April då? Gå och kolla på majbrasan och köpa korv? Själv är man bortbjuden till Elin och Joel för lite grillning för att sedan dra ner på stan och dansa fötterna av oss på någon krog och så rå. Kan inte komma ihåg senast jag var på ett dansgolv och dansade senast? Måste väl ha varit på studenten skulle jag tro. Eller ja, senast jag var ut kanske.. Men tycker inte det räknas eftersom det endast var jag och Elin på dansgolvet och Dj:n spelade as dålig musik så jag fick gå och säga åt honom och spela nå bättre..
 
Nää men så atte, ska ta och slänga på mig lite kläder och göra mig klar för att ta bussen till Pelin och fortsätta göra mig klar där.
 
Ha en bra kväll hörrni och lyssna på min nya favvo låt! 
 
 

HEJ!

Nu ska jag alldeles snart gå ner till Navet och möta Elin för att gå och handla. Efter handlingen sätter vi oss på en buss och åker hem till henne. Vi ska ha en skräckfilmmyskväll ikväll vilket ska bli... skrämmande. HEHE.
 
Idag har jag varit på en arbetsintervju på ICA Maxi ute i Birsta. Var inte nervös alls och allt kändes bara så himla bra. Dock är det sommarjobb vi snackar om och det kommer börja med två veckors praktik. Åh, som jag ser fram emot det!
 
Jaaaaaaaaaaaaa... Har väl inge mer å säga nurå. Hörs väl!
 
 
Hihihihihih skrämmande va???
 

MALIN 20 ÅR!

Grattis min älskade vän på din 20 års dag! ♥ Jag hoppas du får en massa fula paket och en äcklig tårta! :'-)
 
 
 

Onsdag

Hej!
 
Alltså igår var jag nå himla trött! Jag hade typ sovit 3 timmar på natten eftersom jag först och främst inte kunde somna och sedan var jag tvungen att kliva upp tidigt för att hinna till Agera. När jag kom hem där ifrån så lade jag mig i sängen på en gång och försöker somna. Linus kom och lade sig han med och somnade på stört. Jag tog upp datorn och kollade på några Secret Diary Of A Call Girl tills att jag knappt orkade hålla ögonen öppna. Somnade och sov i två timmar tills Linus vaknade och väckte mig. Jag var fortfarande helt död men lyckades kravla mig ur sängen och hoppade in i duschen. Vi for sedan hem till Linus.
 
Idag gör vi inte så mycket. Ligger i sängen endast och håller på med våra datatorer. Har ingen ork till något annat, är så trött..
 
Nåja, ska inte trötta ut er nå mer.
 
Tycker ni ska lyssna på denna: 
 
 

Måndag

Hallon!
 
Tidigt i morse vaknde jag av att något rör min kind lite ömt och försiktigt, jag kollar upp och märker att det är Linus som ligger vaken och smeker mig på kinden. Underbara människa! Somnade sedan om och vaknade klockan 11 och klev upp klockan 12 för att sedan ställa mig å göra en omelett med avokado *nYtTiGa TjEjEn*. Gjorde mig sedan klar och gick min väg ner till Agera nere på stan.
Det vi fick göra var att presentera oss själva, berätta vem man var, vart man hade praktiserat/jobbat och vad man hade för drömmar och visioner. Såklart fick ju jag börja. Men det gick bra, kändes så himla naturligt och var inte nervös alls. Mitt hjärta brukar i vanliga fall hamna i halsgropen samtidigt som det slår 10 gånger mer än vad det brukar, men hjärtat slog inte ens ett extra slag. Wohoo!
Vi fick också göra en gruppuppgift och prata med varandra för att lära känna.

När jag kom hem så började jag med att diska och sedan gjorde jag middag. Det var inge gott men Linus verkade tycka om det, och det var väl huvudsaken. Stekte kycklinginnerfiléer och en bröstfilée och gjorde klyftpotatis till det. Linus gjorde en currysås. Hövva!
Önskar jag hade nå gratängformar så jag kan göra olika gratänger och Lasange!!!!!!!
 
Efter maten diskade Linus och jag tog fram dammsugaren och dammsög. Ligger nu i sängen och njuter av min fina lägenhet medan nörden sitter inne i köket och spelar.
 
 

You're barely sleeping, no longer dreaming. Now what you do to feel alive?

Kära ni,
 
Jag är hemkommen från Brunflo nu och har väl i för sig varit det i några timmar nu. Har hunnit med en del efter att jag kommit hem. Ätit på Subway, handlat mat, kollat på film och gosat ner mig i Linus som var hemma när jag steg in genom dörren flåsandes med mina väskor.
 
I Brunflo har det varit bra till och från.. De bra stunderna var när jag och momma åkte till stan och fikade, var och hälsade på pappa och syskonen och när jag var med Malin. De dåliga stunderna var när jag igen fick ringa ambulansen mitt i natten för momma. Denna gång för att hennes hjärta inte kändes bra. När ambulansmänniskorna kom så kollade de blodtryck och gjorde andra koller och allt såg bara bra ut, så hon fick välja om hon skulle följa med eller inte så hon valde att stanna hemma. Den natten somnade jag halv 6 någon gång och sov jätte dåligt till 10-halv 11 någon gång.
 
Nä nu ska jag ta och lägga mig och sova. Är så trött. Godnatt!
 
 
Jag, Malin och Mikael åkte till Rett inn för att käka middag. Jag och Malin beställde såklart Tacoviking vilket är bland det godaste jag vet. Släng dig i väggen, kebabrulle.
 
Min fina momma ♥
 
Fina lillebror.
 
Doppade banan och skumgodisar i smält choklad.
 
 
 

Tisdag

Hola Amigoz!
 
Sitter och slösurfar på datapatan hemma hos Linus medan han spelar det där fantastiska spelet, Wow alltså!
Har packat min röda rullväska idag också eftersom imorgon åker jag till Brunflo tills på söndag. Malin sa åt mig å ta med träningskläder så ska hem imorgon och försöka pula ner dem också innan jag går iväg till tågstationen! Ska även hinna förbi Lidl och prata med chefen också och höra hur det blir med jobb. 
 
På måndag börjar jag på Agera, ska vara där klockan 1 på dagen fram tills 4. Kom ju på att en där ifrån ringde mig igår och frågade om jag kunde maila mitt CV och PB till honom, sa att jag kunde göra det lite senare under dagen vilket blev till aldrig eftersom jag glömde bort det. Såklart kommer jag på det nu när jag är hemifrån och har mailadressen hans på kylskåpet mitt. Får maila det imorgonkväll istället och skylla på något.. typ livet. :-)
 
Jo men såatte.. ah. Ma råkes väl!
 
 
 

I believe that we all fall down sometimes

Jag har länge lyssnat på Black Veil Brides men har inte direkt lyssnat igenom alla låtar. Så idag satte jag mig och lyssnade igenom lite medan jag väntat på att maskinerna ska bli klar. Började lyssna på Lost It All och föll direkt. När man liksom trodde att den inte kunde bli bättre så blev den helt plötligt ännu bättre att jag fick gåshud. Bland det bästa jag ska ha hört alltså!
 
 

Måndag

I natt hade jag inga som helst problem med att somna. Efter att jag skrivit godnatt till Linus vid halv 2 tiden i natt så skulle jag bara mjölka mina kor på Hay Day och efter det somnade jag och sov så gott till klockan 10 på morgonen. Låg då kvar i sängen och inväntade in Linus som äntligen kom hem vid halv 11. Han hoppade in i duschen och efter det lade han sig också och somnade.. Vilket jag snart också råkade göra. Vaknade upp strax efter 12 och klev då upp. Samlade ihop all möjlig tvätt som gick och tog med mig det ner till tvättstugan och slängde i en maskin.
 
Just nu sitter jag i köket och lyssnar på musik. Ska snart ta och gå ner till tvättstugan igen och stoppa i en ny tvätt. Hoppas tumlaren funkar, det gjorde den inte sist. :'-(
Ska också ta tag i disken jag samlat på mig i diskhon och på bänken ända sen i fredags.
 
 

Me and my boobs

Vet inte riktigt vad det blir med mig när jag är med Zoofie och ska kolla på Takida.
 
 
 
Helt plötligt blir mina tuttar jätte intressanta?

Älskling slut ögonen. Hör du melodierna i natthimlen?

Hej ni! 
 
Jag lyckades somna tillslut i morse efter 5 någon gång. Sov till 11 och halvsov till klockan 1. Suck.
Idag har jag hållit igång och varit riktigt duktig. Dammsugit lägengeten, dammat sängkläderna och sedan har jag haft lite hemma träning här med mig själv då jag i princip har tränat hela kroppen. Välkomnar morgondagens träningsvärk med ett stort leende!
 
Annars då. Ska ta och hitta på något å äta. Det står mellan potatisbullar och kycklingwok.. Kan inte bestämma mig riktigt. Äh, får fippla peng.
 

Har klippt av mig håret mitt ja förresten. Tycker ni då?
 
 
 
 
 
 
NERÅ. Ba skoja. Hade håret innanför tröjan bara.. Lättlurade jävlar. :-)
 
 
 

04:23

Klockan närmar sig halv 5 på morgonen och jag ligger fortfarande och väntar på att John Blund ska komma och strö nån magisk sand över mina ögon så jag kan sova. Vad har hänt? Har han blivit kidnappad eller blivit påklörd av en buss påväg hit? Får väl läsa på Aftonbladet imorgon då.
 
Kommer ihåg för lite mer än ett år sedan då jag sov endast 2-3 timmar varje natt och sov jätte oroligt, under en veckas tid. Jag var ju helt slut men kunde inte somna. Gick ju i skolan och var tvungen att kliva upp tidigt på morgonen och kom hem sent och sedan satt jag med skolarbeten hemma tills att jag lade mig. Tog till och med en sömntablett en natt eftersom jag var så frustrerd att jag inte kunde somna. Inte ens den hjälpte...
 
Nä, ska väl lägga mig på magen och försöka sova så. Har ställt klockan på 11 så jag inte sover bort hela dagen imorgon heller. Sov så gott!
 
En bild jag tog på mä häromdan.

God lördagskväll!

Hej!
 
Här hemma så strömmar Roxette in i öronen medan jag tänker tillbaka på tider från förr och verkligen inser hur mycket det där bandet betyder för mig. Tänker på när mamma var väldigt sjuk när jag var 7-8 år, jag tog bussen själv från Brunflo och mötte upp henne på stan i Östersund för att sedan gå vidare till psyket där hon för tillfället bodde. Vi satt ute på balkongen och lyssnade på Roxette och pratade, bara hon och jag. Hon hade fixat en Roxette affisch till mig som jag sedan sparade och hängde upp inne på mitt och Veronicas rum då hon kom hem.
 
Jag är nästan arg på mig själv som köpte en Takida biljett istället för en Roxette när de var här i Sundsvall och spelade sommaren 2011. Jag hoppas de kommer i närheten igen så man kan spara ihop pengar för att se dem! Det vore verkligen en sjukt underbar upplevelse.
 
Hur som helst, mår mycket bättre nu ikväll än vad jag gjorde igår och idag. Har ingen huvudvärk längre vilket är skönt! Har inte gjort så mycket idag förutom att jag skulle gå och handla på Ica nere på stan. När jag kom dit så hade de stängt.. Fick jag traska min väg till Hemköp som också visade sig vara stängt. Aha, då fick jag väl promenera upp till Ica Bergsgatan då. Visste att de skulle ha öppet eftersom de stänger 22 och inte 19 som fjantaffärerna inne i stan. Ja, ni som vet hur Sundsvall ser ut och vet vart jag bor så förstår ni att det blev en väldigt lång omväg. Aja, fick tillslut det jag skulle ha så ligger bara här nu och ska väl ta och göra mig klar å bädda ner mig. Klockan är visst mycket.
 
Imorgon ska jag hem till Elin och kolla på skräckis. Får hålla tummarna att jag inte blir ihjälskrämd. :-)
 
Nä, hare fint! Lägger in en nyheader också. Puss!
 

Underbara sommar, kom nu!

Hej, vill bara säga att jag typ vill ha sommar nuu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 April

Hallon!
 
Är det bra mäer? Med mig är det inge vidare. Vaknade upp och mådde helt okej, men under dagen började jag tappa orken och mitt huvud ville inte hänga med och när jag lade mig i sängen så blev det ännu sämre. Feber, mMmm! Hade planer ikväll men får väl ligga och dö i sängen istället dårå. Har ingen aptit heller så har gjort två omgångar med omelett idag bara för att få något i magen så jag inte svälter.
 
Igår åkte jag till Elin. Vi kollade på nå youtubeklipp och skrattade så tårarna rann på oss och efter det var vi ut och gick. Från Bosvedjan in till stan och sedan tillbaka. Lite mer än 9 kilomerter blev det och det känns i kroppen idag. Jag som hade träningsvärk igår också, hehe.
När vi kom hem så bäddade vi ner oss och kollade på några Ebba och Didrik avsnitt innan vi somnade. Riktigt mysig kväll med andra ord!

Linus har ju åkt till Holland också på nån sån där dunkadunkamusiks-party-hardcorenågot-bussgrejs så jag kan inte lida med min feber på hans bröst ikväll och spela Hay Day. Hepp. Får jag väl ta hand och tycka synd om mig själv rå.
 
Ja men ska väl säga hejdårå! Hejdå!
 
 
 

Det är inte slagen som känns

Rös igenom hela videon.
Children see, children do. Så himla sant!
 
 
Här har ni hela låten om ni vill lyssna:
 
Det här är en av de bästa låtarna som KENT har gjort.

Hej igen!

Haallååå?? *eko* *eko*
 
Oj oj oj, kommer ni ens ihåg mig? KLART NI GÖR!!!
Jag har helt tappat lusten med att blogga, har inte heller haft något direkt att skriva om heller. Har haft så mycket att tänka på nu på senaste att jag fan snart kopplar ur hjärnan, drar ut den och sedan slänger iväg den. Jag måste fatta ett beslut ganska snart, ett väldigt svårt men ändå enkelt. Hur jag än väljer så kommer jag bli både lycklig och olycklig. För vissa är det en stor självklarhet att jag ska göra det och det lutar åt det hållet faktiskt, men det är så skrämmande och läskigt att jag inte vet vad. Gör jag det inte kommer hela jag gå sönder, men ändå inte. ÅÅÅÅÅH!
PS. Nej jag har ej en bulle i ugnen DS.
 
Ja men vad händer annars i livet? Jag väntar på att de ska ringa från Lidl och be mig komma och jobba. De pratade om att jag skulle få börja jobba i maj redan på kvällar, och det är ap bra! Och på fredag är det min sista dag på Miroi. Börjar på nå annat grejs den 22 April istället och det är inte nå jobbcoachning utan bara nån aktivitet som jag måste göra enligt AF så jag inte bara går hemma och ruttnar.
 
Har även intervjuats av Sundsvalls Nyheter för nån vecka sedan och var till Bräcke med Linus och hans bror över påsk och hälsade på deras farmor. Nå himla mysigt var det! OCKSÅ får jag inte glömma att Linus tog med mig på en Monday Bar kryssning till Riga heller. Första kvällen var väl mindre mysig då den slutade väldigt tidigt för mig. Förkyldning + alkohol = icke trevligt handfat. Somnade vid 11 tiden på kvällen och vaknade när Linus kom tillbaka vid 4 tiden och halvsov fram tills 6. Sedan kunde jag inte sova nå mer och var då vaken till klockan 3 natten efter. Jag hade väldigt roligt och träffade på mycket trevligt folk.
 
Idag så vaknade jag upp av att mitt ben var fastklibbat i Linus täcke. Kollade vad det var och det var visst ett Wienegum som hamnat i sängen och fört mig och täcket närmare. Så trevligt!
Linus är hos sin jobbcoach idag och jag sitter hemma hos honom och fördriver tiden med datorn.
 
På lördag har jag en dejt med Olivia på dagen för lite lunch. Har inte träffat henne på hur länge som helst så det var väl äntligen på tiden att vi träffas då. På lördagskväll ska jag och Linus hem till Elin och Joel för att käka tacos och roliga sällskapspel.
 
Nä, tar väl och avslutar detta inlägg innan jag tröttar ut er totalt. Här kommer det några bilder:
 

Fotograferade Elin hemma hos henne.
 
 
 
Linus on tha Monday Bar med någon random.
 
Jag och en nalle på kryssningen.
 
 
Var på dop.
 
Spelade kort med pappa, Niklas och Fredrik.
 
Momma och jag tog en fika på stan.
 
Elins fina kissemiss Bruce.
 
Soligt och fint i Bräcke.
 
Jag och Linus lagade gomiddag hemma hos mig.
 
 

RSS 2.0