Valborg

Just nu sitter jag och väntar på att momma ska måla sig klar så vi sedan kan gå och hoppa på bussen in till stan. Vet faktiskt inte med vilken anledning jag följer med. Jag har inga ärenden att uträtta. Men jag följer med i alla fall som sällskap. Annars lär jag väl bara ligga och sova hela dagen eftersom jag somnade inte fören halv 6 i morse och sov till 10. Hade en sådan huvudvärk efter att jag hade legat och tömt mig på tårar. Kändes skönt att släppa på trycket. Har inte gjort det på någon vecka nu. ¨

Ikväll blir det att äta tacos och sedan följer vi väl den gamla traditionen att vi går ner till båthamn och tittar på en brasa.
Nu måste jag kila. Hejdå!


I wish I could fly Out in the blue

Känner mig helt off idag. Jag har inte lust med något och jag har inte heller gjort något idag. Jag har legat på soffan och i sängen hela dagen.
Nu ikväll har jag myst med min mormor och min morbror framför Talang. Kunde inte sluta skämmas när den där Iranen skulle köra stand up. Alltså, jag fattade inte ett skit om vad han pratade om.
Nu ska jag bara sitta här och låta musiken bara strömma in i öronen på mig tills jag går ner och lägger mig. Ha det fint...




Ingen jävla fucking rubrik...

Vet inte hur jag ska tackla detta, men jag känner mig så jävla besviken, ledsen och bortglömd...


Torsdag

Tjenare! Idag tog jag och min morbror bussen in till stan och mötte upp min mormor som redan hade hunnit åka iväg innan vi ens hade vaknat. Vi gjorde ett besök på banken och sedan gick vi och åt.
Nu är jag hemma och har just slurpat i mig en kopp kaffe och läst Aftonbladet. Hur vuxet?! Nu väntar jag bara på att min kompis ska ge ett klartecken så jag kan gå och möta henne och sedan gå en promenix upp till ica och köpa något sött. Men hoppas på att jag hinner springa på toaletten innan. Kaffe gör en kissberoende typ. heheh.

Tänker bjuda på gamla bilder som jag och momma hittade längst in i hennes proppfulla skåp i bokyhyllan. Så sött!

Storasyster Helena håller i mig. Ser bekvämt ut det där...


Mommis håller i mig medan Helena sitter och äter något som ser ut som nyponsoppa med glass.


Gammelmomma badar moi


Min mormor, morbror Mikael, gammelmomma och en nybadad Jessica. 


Haha, Mikael och Niklas.

Ny sommar design kanske?

Funderar på att göra om lite här i bloggen så det blir lite roligare att klicka sig in här och läsa om mina fantastiskt ointressanta dagar i bloggen. Den designen jag har nu är ju så grå och trist. Har gjort två. En är typ inte klar för jag vet inte riktigt om det är något som jag ska ändra. Och den andra blev väl hyffsad. Men vet ändå inte riktigt hur jag ska göra, därför låter jag det gå över till er så slipper jag sitta och fundera tills vintern är här igen (ja det finns risk för det). Ni säger vad ni tycker och tänker. Kom med förslag!



Eller den som är halvfärdig:


Hatar det här. Har en sån sjukt dålig fantasi känner jag. Men tror ändå att jag fortsätter med den sista. Fick ändå en liten idé. Mehehe.

Just nu har jag lagt mig och lyssnar på musik. Ska väl ta och sova snart också. Trött tjej! Har inte gjort något speciellt idag heller. Min lillebror kom över en stund idag och sedan gick jag iväg till Malin och satt mest bara med hennes Rubikskub och försökte lösa den. Slutade hela tiden med att jag gav upp och gav den till Malin som löser den hur enkelt som helst. Sedan får jag tillbaka den och jag tänker "okej, alltså, hur svårt kan det vara? jag försöker igen!" och sedan efter att jag har suttit där med den där ett tag så ger jag den till Malin igen. Fattar inte ett skit av sånt där.
Sedan gick jag hem till farsgubben min och hälsade på. Vi tittade på Big Brother och sedan gick jag hem.  Ja det var väl ändå allt. Och nu tänkte jag lägga mig och sova faktiskt. Imorgon ska jag till stan fram och tillbaka och äta lite. Frågan är ju vad jag ska ha på mig imorgon. Känns inte som om att jag har med mig någe kläder hit fast jag tryckte ner hela min garderob i väskan. Ja, får väl se imorgon då. Godnatt nu!


Tisdag

Haha trodde det var måndag idag, men var ändå tvungen att dubbelkolla och såg då att det var Tisadag redan. Buhu. Snart är ju påsklovet slut ju... Vill inte tillbaka till skolan! Det är farligt för mig att vara ledig en längre tid. Jag släpper allt det jobbiga och sedan när det är dags har jag världens ångest över det. Men snart äre fan sommarlov!!!

Idag ställde jag klockan på halv 8 eftersom jag skulle följa med pappa in till sjukhuset för att hälsa på min nyopererade bror Niklas. Jag hade inte fått en exakt tid av pappa när vi skulle fara, men han sa tidigt och då fick jag ett känn på att det skulle vara vid 8-9. Men låg och snoozade väldigt länge tills mitt larm slutade att låta eller så kanske jag stängde av det?! När klockan var halv 9 fick jag ett sms att vi inte skulle åka fören efter 10 någon gång. Och då tänkte jag att jag kunde sova till 9 i alla fall och sedan kliva upp, men då råkade jag somna till halv 10 istället och fick värsta panik. Jag skulle ju hinna duscha och grejer innan. När klockan var 20 över 10 var jag klar, men hade inte fått något klartecken av pappa än. Så jag sitter och tittar på tv en stund tills han skrev att vi skulle åka.
Jag satt en stund inne hos Niklas en stund och sedan gick jag ner till stan och mötte upp Malin. Vi gick och köpte mjukglass och sedan gick vi in på en smyckesaffär för hon skulle köpa en ring. Sedan gick vi och satte oss på bussen och åkte raka vägen hem till Malin. Var där en stund och sedan gick jag hem och åt.

Just nu ligger jag nere på mitt rum och är hur trött som helst och har ont i kolan. Men ska ta och gå upp nu snart och dricka lite kaffe och äta ballerinakex tillsammans med min momma. Jao det gör jag, för nu hör jag hur de ropar på mig där uppe. Ha det så bra mina fina!

Hahaha en sjuuukt gammal bild på min bror och jag. Sjukt dålig bildkvalle.

If You Feel It Let It Happen

Jag och momma ligger i en varsinn soffa och jäser. Hon tittar på tv:n och jag ligger med datorn på magen. Är så himla mätt! Har grillat idag, eheheh grillade korv. Nu ikväll har vi fikat kaffe och tryckt i oss en massa ballekakor. Jag har typ varit ute hela dagen så jag är så himla trött. Det blir en tidig kväll för mig kan jag säga er! Nu ska jag titta lite på That's so Raven.







Stekarmomma och stekar moi.


SjälvutlösarN. Morbror, mommis och moi








Tänker även lite extra på min storebror Niklas som ligger på lasarettet för operation. Hoppas på att det kommer att gå bra, käre bror! ♥



Svettas som en gris - men jag klagar absolut inte!

Åh, trivs så himla bra i värmen. Hellre svettas jag som en gris än att frysa så jag hackar sönder tänderna. Jag kommer absolut inte klaga något på den härliga värmen ett dugg nu i vår och i sommar. Det gjorde jag inte heller förra sommaren.

Men i alla fall så for vi iväg till mammas grav och satte nya fina blommor. Sedan for vi in en sväng till gammelmomma och sade hej. Efter det åkte vi till stan för att käka. Det blev en sliskig jävla kebabrulle. Åhuga vad god den var!











Nu ska jag kila iväg till far mi. Morsning!

När det blir varma sommardar, Kom ihåg mig då

Sitter här och lyssnar på Lars Winnerbäck i väntan på att åka iväg till Fåker och göra fint på mammas grav. Är så himla mätt efter frukosten. Havregryns gröt dränkt av äppelmos tar priset! Så himla gott alltså.



Nu må ja kile! Ha det så bra i det underbara fina vädret! ♥


Ha den äran bästaste

Grattis min fina fina Malin på din 18 års dag! Jag hoppas du får den bästa födelsedagen någonsinn, lillskit! ♥ ♥ ♥









Underbara älskade vackra väder

Alltså, blir på ett sånt jäkla bra humör när det är sånt här fint väder som det är ute nu. For in till stan tidigt tillsammans med min lillasyster. Vi gick omkring och kollade lite. Med mig hem fick jag en skjorta från Gina för 49 kr. Jätte söt! Så himla snyggt att ha den nerstoppad i ett par lite högre jeans.

När jag kom hem kom Malin över och jag bytte om till shorts och linne. Vi gick sedan över till Malin L och sedan hem till Malin för att sedan ligga ute i solen. Tittade även på hennes otroligt söta och lilla lillebror som bara är någon dag gammal. Alltså, hur underbar?!

Nu hade jag tänkt att få tag i Malin, men först ska jag baka lite chokladbollar tillsammans med min morbror.

Kycklingar som delade ut godis på stan. Jag fick minsann ingen godis. :-(


Hur härligt alltså?!


Såg lite muppit ut på denna bild, men batterierna höll på att då på kameran.



PÅSKLOV!

Ah, nu äntligen har jag påsklov och ska om en stund åka till Brunflo. Jag ska bara packa ihop mitt sista och sedan fika något. Limpmackor asså, så himla gott!

Idag var det jätte kallt på morgonen. 3+ vad min termometer visade. Väl på skolan skulle vi bara kolla på treornas projektarbeten vilket var väldigt intressant och roligt. Det var några som hade gjort jätte god choklad. Asså herre gud, ville ju bara ta med mig hela det där fatet och gå iväg. Så underbart alltså! Sedan vid 11 slutade vi, så jag, Amanda och Ida gick och åt lunch på Åhléns och sedan åkte jag och Amanda med tåget som gick halv 1.

Jag tror inte det blir något mer bloggande idag, jag tror inte ni blir ledsna för det heller. Hehe.

Ha det så bra!

Ska försöka pula ner det där i min proppfulla väska som ligger där under + en massa till. eheheh.

Städtant mitt nya yrke?

Tycker väl ändå att jag har varit riktigt duktig nu alltså! Har dammsugit och dammtorkat inne på mitt rum och inne på toaletten. Har även stått och gjort rent duschen också.
Just nu är jag helt slut, fast det har jag väl ändå varit hela dagen. Har legat i sängen och har hållt på att somna flera gånger, men tog tag i all städning ganska snabbt innan jag somnade och det inte skulle bli något av.

Nu ska jag ta och packa min väska och sedan hoppa in i duschen. Tror inte det blir en sådan tidig kväll som jag hade hoppats på... Håret hinner ju inte torka vafan. Men aja, bättre sent än aldrig ;-)

En bild från i lördags då jag och Amanda var hos Sindi, som jag snodde från Sindis blogg :-)


Så himla coolt liksom




Här har du gullet!

Elin ville också vara med på såna där roliga bilder - så här har du gullet! :-D ♥

Du och jag Elin, du och jag!




You rock honey!




Har för övrigt träningsvärk i magen idag efter gårdagens skrattattacker. Hahaha!

30 minuters lektion

Japp. Idag klev jag upp 5 efter 3 timmars sömn, sminkade mig, tog bussen till skolan i regnet, satt i skolan och väntade i en timma på att vi skulle börja. Sedan hade vi 30 minuters lektion då vi bara hade lite genomgång. Då satt jag bara och gjorde allt för att försöka hålla mig vaken. Mina ögon ville så gärna falla igen.. Sedan slutade vi för dagen. Min buss hem gick då inte fören om en timma och 20 minuter. Rätt meningslös dag egentligen tycker jag.

Jag kom hem vid 11 och tog mig två limpmackor och åt. Sedan slängde jag av mig kläderna och tog på mig sköna mjukiskläder och lade mig under täcker och tittade på One Tree Hill. Det har jag väntat på ända sen i början av mars. Kan säga er att jag har längtat som bara den alltså! Det slutade så himla spännande. Man blir alltid så himla rörd i varje avsnitt. Dom alla är så himla fina!

Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Ska även städa rummet, duscha och packa väskan. Imorgon drar jag iväg till Brunflo och stannar där hela påsklovet. Kommer bli minde blogginlägg då dock för jag och momma måste samsas om datorn och jag tycker det är mycket roligare att umgås med mina nära och kära istället för att sitta här. Just so you know liksommmm. 

Men nu ska jag nog slå igen ögonen lite känner jag. Är så himla trött alltså! Hörs sen. ♥


Yearbookyourself

Åh herre gud var mina tårkanaler måste ha torkat ut efter i dag alltså. Som jag har skrattat så tårarna har sprutat på mig! Hahaha det började på morgonen redan när jag satt själv och väntade på att de andra skulle komma. Sedan när Julia hade kommit så skrattade jag bara. Sedan under håltimman satt jag och skrattade och sedan på Webbdesignen satt jag och försökte trycka tillbaka det, men jag kunde inte. Det bara brast så jag sitter där och skrattar så jävla mycket att magen värkte och tårarna bara forsade ner. Och allt skratt är för dettas skull:







Hahaha jag är helt beroende av det här!

MVG barn

Har just varit på ett betygssamtal med Niklas för Grafiskkommunikation B. Guess what? Jag ligger på ett MVG :'-). Det känns SÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄR bra!


Whatever I do I still remember

Hi Fans!

Just nu befinner jag mig i skolan tillsammans med Julia. Om 20 minuter börjar vi och jag ska hinna springa på toaletten en snabbis innan.

Denna dag ser ut såhär:
08:30 - 10:30 Grafiskkommunikation.
10:30 - 14:20 Lunch/Håltimma i 3957 år.
14:20 - 16:45 Webbdesignmördarlektion.

Så ja, jag tror nästan jag måste springa på toaletten nu innan det händer en liten olycka.
Ska bara slänga in en asa bra låt med Bryan Adams. (Bara för att just den låten inte fanns på Youtube så får jag väl lägga in den själv där)..... less.


Om ett skratt förlänger livet vore jag odödlig nu

Haha alltså ikväll har jag suttit och skrattat så himla mycket! Mina tårar har sprutat på mig och jag har nog fått en massa magrutor. Först och främst åt videorna i förra inlägget och sedan åt dessa bilder:








Du är som en vacker prinsessa, vackra ögon har du också precis, du har ju blåa ögon tror jag

Hej kompis!

Idag har det varit en jätte bra dag. Vaknade av mig själv vid halv 9 för att det blåste så himla mycket. Sedan gjorde jag mig klar och gick iväg till tåget som gick 11. Klockan 12 började jag i skolan och hade då samhällskunskap. Efter det hade vi svenska då vi gick igenom svenska nationella tal och sedan fyllde vi i en enkät.
Efter det var det dags för idrott. Onsdagens idrottslektion blev flyttad tills idag eftersom det var två stycken som skulle lära oss att dansa Bachata (en lättare variant av salsa). Och det var inte bara våran klass som skulle vara med i den undervisningen, utan två klasser till. Haha, men kul var det! :-D

Nu ligger jag här och tittar på olika youtube klipp och snackar med Malin. Hahahhahahaha alltså, jag älskar dom här:







Så jävla BÄST!



Följ mig på Bloglovin

Följ mig via bloglovin bara genom att trycka på knappen nedan :-)


Svårt att komma på rubrik idag

Gillar inte det där mer rubriker jae. Det är så svårt att komma på en passande till vareda inlägg man gör. Ibland brukar jag köra på en mening från en bra låt om hur jag känner just då. Men idag kom jag inte på någon. Men skit samma.
Idag sov jag till halv 9 någon gång och jag måste ha somnat om för sedan när jag kollade på klockan igen var den halv 12. Det kändes bara som om att jag hade legat och försökt somnat om ett tag, men jag tänkte att det inte var någon idé så jag tänkte kolla på klockan igen och då var den så mycket. Stört.
I alla fall gick jag ner och åt frukost och sedan gick jag ut och satte mig i en timma ungefär. Det är lite svårt att se om jag har fått någon färg just nu. Jag kanske måste vara ute lite mer eller så.
Sedan när jag gick in åt jag middag och alldeles just har jag plockat på rummet och rensat mina lådor. Tog alla mina FRIDA tidningar och lade dem i en påse. Antingen slänger jag dem eller så ger jag bort dem. Det är tidningar från 2006. Hehe.

Ikväll ska jag väl bara ta det lugnt. Göra lite skolarbeten antar jag. Annars ska jag väl bara ligga och kolla på That's so Raven. Tänker också göra lite fysövningar på golvet här också. Känner mig som världens otränaste människa på hela jordklotet! :-o

I will always be there for you my friend. I love you ♥


En mysig kväll med mycket skratt

Jag har precis lagt mig efter att ha varit hos Sandra hela kvällen. Jag har ätit riktigt god mat och sedan har vi mest bara suttit och pratat, tagit riktigt fula cambilder och även sjungit karaoke tills vi blev riktigt hesa. Sedan satte vi igång och bakade chokladbollar utan vaniljsocker och mycket kaffe. Haha mjaaa, var inte sådär riktigt gott, men det gick ner i alla fall.
Nu tänker jag bjussa på några bilder från ikväll och sedan tänker jag lägga mig och sova. Jag är riktigt trött! Hoppas det är lika fint väder imorgon med som det har varit idag, för då ska jag sitta ute och försöka få lite färg. Godnatt allesammans!

Har funnit min nya favoriträtt!


Efter maten tryckte vi i oss en massa nötter. Gottt!!


Våra fina chokladbollar som vi kanske kan kalla kaffebollar.
Den avlånga skulle likna en bajskorv tyckte Amanda. Så fina! :'-)



Såhär söt var hon ikväll:

Hahah!


Jag vann!!

Kommer ni ihåg tävlingen om en OnePiece som jag skrev om här och var med och tävlade om? Den avgjordes inatt (?). Jag gick in och kollade vilken det var som hade vunnit och då ser jag att bilden på den OnePeicen som jag ville ha var med i inlägget. Och då tänkte jag "Haha konstigt, denna person som har vunnit valde en lika dan som mig" och sedan tryckte jag på länken till bloggen som vann och då kom jag in på min blogg. Då tänkte jag "Men hallå? Nu är det ju något fel med internet också...". Haha jag var helt inställd på att det inte var jag som hade vunnit, men sedan slog det ju mig att det var ju jag som hade vunnit. Haha ja jag är trög!

Längtar tills den kommer! OMG, jag härmar Kissie :o


If darkness blinds you, I will shine to guide you


















Soliga lördag

Hallå där! Idag vaknade jag vid 9 redan av Andreas ljudeffekter inne på hans rum. Klev upp för en stund sedan efter att ha legat och spelat sims nu på morgonen. Gick ner och åt en brakfrukost och nu tänkte jag gå ut och gå en sväng. Termometern stod på 22 +  för en stund sedan, men det verkar som om att det har tittat fram lite moln nu så solen försvinner lite då och då. Typiskt. Men det ska inte hindra mig från att ta en lång promenad. Tar med mig min underbara musik och sedan rensar jag tankarna. Svänger in på Ica på vägen ´hem för att köpa lite lördagsgodis. Tar med mig kameran ut också.

Senare ikväll blir det mys hemma hos Sandra tillsammans med Amanda. Så det ska bli kul! :-)

Såhär snygg var vi år 2008


Ska vi älska så ska vi älska till Rock'n Roll

Men tjenare!

Just nu befinner jag mig i sal 305 och har Engelska. Vi ska typ bara ha betygssamtal så jag hänger på Facebook och här på bloggen tills det är min tur. Annars har vi inte så mycket annat att göra eftersom jag har gjort klart alla de andra engelska uppgifterna, förutom ett prov som vi hade när jag låg inne och opererades. Men det ska jag göra veckan efter lovet. Har hört att det var enkelt, så vi får väl hoppas på det. Är ju inte världsbäst på engelska heller.
Efter engelskan har vi historia och sedan går jag och gör helg! I helgen ska jag börja skriva på min dumma artikel som ska in på torsdag och sedan ska jag bara sitta och nörda Sims. Har tyvärr inte 3an, men jag nöjer mig så gott och väl med 2an. Har fått lånat Amandas Nattliv nu också eftersom mitt är helt spårlöst försvunnen. Hade till och med han som har gjort spelens autograf på den som min moster hade fixat. Den kanske ligger ute i garaget bland mina grejer eller om den har fått fötter och sprungit sin väg. Eller så kanske det är någon som tycker att de behöver den bättre än mig. Vad vet jag?!

Idag mår jag prima och är inte sådär överdrivet trött. Däckade i sängen halv 11 igår och sov till 7 någon gång för då var Andreas i farten och lekte inne på sitt rum innan han skulle åka till sin skola.
Men jag klev upp strax innan halv 8 för att tvätta håret och sedan vid kvart i 9 gick jag iväg till bussen.
Klockan 10 började min mattelektion. Är ÄNTLIGEN klar med Volymenheter - Thank God! Så nu ska jag börja på gradenheter och vinklar under påsklovet, för det lovade jag min lärare.

Men nu blev det ett långt och tråkigt inlägg här. Så ska ta och avsluta innan ni bläddrar vidare, men det kanske ni redan har gjort? Who knows!

Ha det så bra gullon! ♥

Saknar mina långa naglar. Dessa hade jag hela förra sommaren:


Taylor Momsen

Taylor Momsen är en utav mina favoriter i Gossip Girl. Hon är så jävla läcker alltså.




















Goda nyheter

Nämen nu har jag något roligt att berätta för er! När jag kom hem idag så bemöttes jag av en ljuvlig mening. Den löd såhär "Nu har internet kommit tillbaka". Haha så nu ska jag ta och sätta igång och plugga och skriva klart uppsatsen i historian.

Förresten, det gick bra på nationella. Trodde att jag inte alls skulle komma på något att skriva av det som fanns och att jag skulle sitta kvar sist ända fram tills tiden tagit slut och inte ens hunnit färdigt. Men jag blev klar vid halv 11 redan så jag tog halv 1 tåget hem. Jag skrev om Tokio Hotel konserten, vad som skiljer sig från en livespelning och en inspelat framträdande och jag skrev om hur jag vill uppleva en konsert. Så enkelt var det. Men bara just därför har jag säkert skrivit på fel sätt eller att jag har missuppfattat uppgiften. Det skulle ju vara så typiskt mig de.

Näe, nu får jag sätta igång med arbetet så jag blir klar med det snart!

Just nu - Ligger i soffan med världens tovigaste hår.

I am proud of who I am and who I have become


Bara genom att blunda blir jag kung

Hej hej! Idag är det ingen vanlig torsdag med lektioner, utan idag ska vi ha 5 timmars Nationella i Svenska. Är inte så jätte pepp med en ond mage och ett huvud som värker, men har med mitt ett jätte gott päron och en banan + en risifrutti. Ska även fylla min vattenflaska vid lunch eftersom nu kan man inte göra det för det finns inge kallvatten på skolan på morgonen. Ljummen vatten är inte gott!

Nationella börjar klockan 9 och jag har suttit här i skolan sedan halv 8, och nu är klockan prick 8. Så det blir väl att bara sitta här och vänta. Passa på att lyssna på musik som jag inte kan göra hemma eftersom internet inte funkar. Hörde igår att Internet skulle komma tillbaka på lördag. Halva Gnarp är utan Internet.. Till och med Ica affären, för igår när jag skulle köpa lite fika tills idag så kunde jag inte dra mitt kort så jag fick gå hem tomhänt och sedan återvända med en sedel istället.

I alla fall så sorgligt nog har jag inte något mer att berätta. Såg årets första tussilago i måndags och igår såg jag ännu några stycken när jag gick från idrotten.



Detta har jag sysselsatt mig med utan internet. Känner mig väldigt handikappad utan internet alltså. Sitter hemma i fosterställning och vaggar mig fram och tillbaka. Haha nerå.. Nästan så.





Lill Kimmie med storebrorsan Theo


Fanns en bild till men hittar den inte. Buhu.

Inget internet hemma

Cha cha bloggen! Har inget internet hemma så bloggen kommer väl ligga död ett tag nu. Det dyker väl upp något inlägg ibland då jag sitter på skolan och har tråkgit. Bara så ni vet så ni inte tror att en häxa har kidnappat mig bort till Brunkulla. CIAO

Edit: HEHHEHEHEHEH.. Ja Malin, det är Påskkärringar som åker till Blåkulla.. Inte häxor som åker till Brunkulla... Haha, fick lite brådis igår för vi skulle precis gå på lunch så jag hann inte läsa igenom innan jag publicerade det för mina vänner väntade på mig. Skulle ju också lägga upp en låt men hann ju inte det och fick avsluta med ett "CIAO" Hihihi.


Bajs

HEJSAN SVEJSAN ALLA SVENNOR! Eh, ja. Sitter just nu och har Grafisk kommunikation. Tror nästan att vi har slutat för alla har gått.. till och med läraren. Men kvar sitter jag, Zoofie, Lovisa och Julia.
Jag ska väl snart ta med mig mina tappra män och gå och se vad Åhléns bjuder på för krubb. Har för mig att det bland annat var räkkreps idag, men vi får låtsas att jag hörde fel.

Ja Zoofie, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Men här fick du i alla fall något att läsa :*


Godnatt folket!

Haha, sitter i mitt rum med bara nattlampan tänd, jag har dörren öppen och utanför mitt rum är det bäcksvart och ser absolut ingenting, jag lyssnar på musik i hörlurare och rätt som det är ser jag att det är någon som står vid dörröppningen. Tror fan jag kommer kunna skita knäck i flera dagar nu framöver. Blev så jävla rädd! Men det var ju bara Bosse som skulle säga godnatt. Haha!

Ikväll har jag pluggat. Har inte gjort så himla mycket mer, men nu ska jag väl i alla fall lägga mig och sova. Imorgon slutar jag så pass tidigt att jag är hemma till 1. Eller ja, egentligen ska jag gå till kvart i 5, men jag kommer att ha världens håltimma från 11 till 14:20, och då börjar våran Webbdesign som jag vet precis vad jag ska göra, så jag kan ju lika gärna göra det hemma. Känner inte att jag orkar sitta i skolan så länge. Satt jag far hem och pluggar inför provet på onsdag istället då.

Nåja, ska släcka the computaah nu. Godnatt, puss!


OMG Det spökar i mitt rum!!



Hahaha aeh, så jävla kul jag är!

Haha nej men sånt där ska man inte skämta om. Tänk om det bara sjulle börja göra det nurå? Då byter jag rum med Andreas! :o

11 April 2011

Hello Bananas!

Är helt förälskad i vädret ute just nu! Eller ja, värmen åtminstonde. Såg nu att solen har gått i moln... Men det har varit super fint och varmt idag. Höll ju på att rinna bort när jag gick iväg till tåget trots att jag bara hade min sommarjacka.
I alla fall så började jag 12 idag, vilket jag gör alla måndagar. Vi hade samhällskunskap då vi bara pluggade inför provet och sedan hade vi svenska som Jimmy bara gick igenom lite inför nationella på torsdag. Efter det slutade jag och gick och satte mig på bussen hem.

Nu ligger jag här hemma och borde egentigen plugga inför provet, men jag tänker titta lite på That's so Raven före. Mohahahah.

Ma råkes!

Kl 10:00 imorse

FETLÄNK

Lovade att jag skulle länka till min vän Sandras blogg, så här kommer det en FEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETINGLÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄNK!



Sunday afternoon

Ligger i min säng och är helt slut och huvudet värker. Ska sätta igång med en massa skoluppgifter nu också. Har prov på onsdag i Samhällskunskap, tyvärr. Men med lite Roxette i hörlurarna så ska det nog allt gå bra!

Idag vaknade jag vid 9 igen och kunde inte somna om. Låg kvar tills magen skrek efter mat så jag gick väl ner vid 11 och åt mannagrynsgröt och en macka. Gott! Sedan vid 1 gick jag iväg till Kulturstjärnan för att ha en heldagsträning med dansen. Vi dansade framför speglar denna gång för att se hur det ser ut och det ser hur coolt ut som helst! Efter två timmars dans gick jag hem och tog mig en rejäl dusch och sedan en stor portion med mat. Så ja ni kanske förstår att jag är slut just nu, men måste verkligen ta tag i skolarbetena. Sköt om er så länge!


That's so Jessica

Hallå där! Det är strålande väder ute men det stormar som bara den. Hade tänkte ta mig en liten promenix idag för att rensa tankarna lite, men risken är ju att jag kommer blåsa bort. Så det är nog säkrast att stanna inne, eller vad tror ni? (förväntar mig inget svar...)

Idag vaknade jag redan vid halv 9 tror jag. Höll på att somna om men då precis fick jag ett sms av Malin så jag kunde inte somna om sedan. Jag låg kvar ett tag och lyssnade lite på musik sedan kikade jag runt lite på internet tills jag kände att magen skrek efter frukosten. Då gick jag ner och rostade mig några mackor och drack ett iskallt glas med mjölk, om ni ville veta det.

Jag har inga som helst planer idag. Antar väl att jag blir liggandes i sängen med datorn på magen och tittar på några avsnitt av That's so Raven. Haha ja den serien som brukade gå på Disney Channel förut. Tittade alltid på det förut när det gick... Har sett att det har börjat igen men tyvärr har vi inte den kanalen kvar längre... inte Nickelodeon heller... Så jävla tråkigt! Har ju inte sett Svampbob och Kejsarens Nya Skola på evigheter.
Men i alla fall, håller på att laddar ner första säsongen av That's so Raven. Haha så jävla rolig!













Kastar in handuken nu

Näe, vet ni vad. Nu är det jag som kastar in handduken. Orkar fan inte vara vaken längre. Har legat hela kvällen och gjort en header till min vän Sandra för hon har precis startat en blogg, -äntligen! Haha. Hon verkar ha lite problem med sin inloggning just nu, men hoppas att det ska lösa sig snart så hon får komma igång så snart som möjligt. Länkar till den då! :-D
Jag har även legat och tittat på Talang ikväll. Var väl ändå inga märkvärdiga som var med, förutom han som kunde lösa de där kuberna hur snabbt som helst. Begriper mig inte på sånt där jae.

Namen nu drar jag täcker över skallen och sleepar. Nightynighty!


I'ts friday, friday gonna get down on friday

Haha ja idag är det fredag. Har gjort helg så nu ligger jag hemma i min säng i myskläder och har redan påbörjat en myskväll. Jag ska bara leka lite i photoshop och kolla på någon film. Tänker fan inte göra något alls som jag något med skolan att göra mer idag i alla fall. *fnys*

Idag har det väl inte varit riktigt toppen. Började dagen med att hålla tal.. eller ja, stå och skämma ut mig rättare sagt. Mer tänker jag inte säga. Sedan gjorde jag matteprov vilket gick sådär. Efter det skulle vi sitta och prata i grupp på engelskan och ha en engelsk diskussion. Gick bra det och sedan hade jag historiaprov som också gick bra, får jag hoppas!

Vädret har varit riktigt konstigt idag. Först var det soligt, sedan molnigt, sedan snöade det jätte stora flingor, sedan spöregnade det, sedan började det blåsa jätte mycket och nu skiner solen. Haha.

Näe, nu ska jag öppna photoshop och spotify. Maha.



Paus i pluggandet

Hej igen! Jag tar nu en liten liten paus i pluggandet och skriver några rader här istället. Är skitnervös inför morgondagen då jag ska hålla tal. Brr.. Undra om jag kommer lyckas somna ikväll.

Idag har jag väl ändå inte gjort så jätte mycket. På Grafen jobbade vi vidare med våran grafiskmanual. Den ska vara klar nästa vecka tror jag. Har inte så mycket kvar så jag hinner nog. Sedan hade vi engelska då vi inte gjorde något alls. Man skulle gå in tre stycken och prata lite engelska med våran lärare. Vi hann inte med min grupp så jag, Amanda, Ida, Anton och Sam satt och pratade hela lektionen istället.
Efter engelskan hade vi Meko och fick bara en uppgift och sedan fick vi sluta. Är så himla trött på skoluppgifter nu alltså! Vi har något att göra precis hela tiden. Det går inte en dag utan att man måste plugga. Och nu pratar jag inte om en uppgift, utan det är flera hela tiden. Liksom, när man kommer hem halv 6 efter att ha varit i skolan sedan halv 8 så vill man inget annat än att bara ligga och slappa resten av kvällen och lägga sig tidigt eftersom man ska ju upp hur tidigt som helst igen.
Det tar så på krafterna. Man orkar inte!

Ja nog om detta nu. Måste fortsätta plugga in de här jävla tråkiga frågorna. Fattar inte vad detta är så viktigt att veta "Hur skulle Napoleon genom kontinentalblockanden kunna knäcka Storbritannien?" Det är ju knappt så man fattar frågan typ. 

 


Tävling

Jag är med och tävlar i denna blogg om ett ekologiskt foundation som passar alla hudtyper. Det kommer ifrån smashit.se.


River flows in you

Något som jag så gärna vill är att lära mig spela piano. Det är ju hur fint som helst! Jag har kunnat spela Blinka lilla stjärnan och Gubben Noak, men det var ju evigheter sedan. Men fan vad jag skulle vilja kunna spela denna låt. Jag älskar den!



Ska fan ta och börja spela piano!

Haha så kul!












- Tjuvlyssnat.se

Torsdags morgon

Hej! Tänkte börja skriva ett inlägg för en halvtimma sedan ungefär, men hann inte för jag var tvungen att lämna mitt rubb och stubb här för att springa ut eftersom brandlarmet gick. Märkte ju inte det först för jag satt och lyssnade på musik. Men sedan tog jag ut ena hörluren och hörde att larmet gick så då fick jag lite panik och visste inte vad jag skulle göra. Jag var ju liksom typ den enda eleven på skolan. Så jag springer ner till portdörren och där står det några elever och lärare + några andra som skulle till tandläkaren. Vi stod där nere ett tag tills de gav klartecken att gå upp.
Stod och tänkte mycket där nere ja. Det var liksom "Jaha, hur fan ska jag ta mig hem då? Mitt busskort ligger i jackan som är i mitt skåp, jag måste köpa ny jacka + halsduk, undra vart vi ska gå i skola nurå?, Min dator... alla bilder och skolarbeten..." Haha ja, det var väl några av tankarna som snurrade i huvudet där nere.

Men nu så ska jag snart ha grafiskkommunikation. Tänker ta med mig min jacka och halsduk upp ifall det skulle börja gå igen. Då kan jag känna mig säker. Haha!

Denna torsdag bjuder på detta idag:
Grafiskkommunikation
Lunch
Engelska
Mediekommunikation


The sun is smiling today

Heeeeeej! Har inte hunnit bloggat något idag för jag har haft fullt upp. Känner mig även lite krasslig idag... Kände även igår kväll redan när jag skulle lägga mig hur halsonten började komma. Men just nu känns det bara tjockt i halsen, slut i kroppen och huvudvärk. Hoppas jag slipper bli sjuk så jag måste stanna hemma från skolan. Är inte så pigg på att bli hemma hur skönt det än skulle vara, men det skulle bara ge mig så mycket mer att göra i skolan istället. Så jag går i skolan så länge jag orkar.
Men i alla fall, VILKET VÄDER DET HAR VARIT IDAG!! Jag älskar det! Haha, blir så glad av våren och solen och allt det där. Tog även min sommarjacka idag istället för min vår/höst jacka. Svettades till och med när jag gick iväg till tåget. Det var ju trots allt 15+ i solen då. Underbart!

Idag hade jag sovmorgon så jag började 12. Då hade vi samhällskunskap, efter det hade vi idrott - teori och till sist hade vi projekt och företagande.
Nu ligger jag hemma och ska till och plugga på lite mer historia och läsa mitt tal. Buu.

HAHAH vet inte om jag har lagt upp denna förut,
men här är en bild på mig alldeles svettig efter ett pass på gymmet.


Det där med kläder alltså...

Har just hoppat ut från duschen efter ett svettigt pass på dansen. Insåg att det är typ en månad kvar tills vi åker till Nyköping för uppvisning. Fan. Är redan nervös ja! Men det kommer att bli så kuuul! :-D

Nu ikväll tänkte jag bara lägga mig och sova, men kom på att jag inte har någon aning om vad jag ska ha på mig imorgon. Tänkte lägga mig tidigt ikväll men det sket sig ju nu. Lär väl stå hela natten och rota i garderoben istället då. Suck. Har fulla garderoben med kläder men hittar inget att ha på mig. Då känns det som om att jag inte har någe kläder alls! Haha eller hur?

Ja jo jag vet att jag har en fin ordning på mina kläder.
Ligger till och med lite utspritt på mina stolar i rummet också.


Life goes on and on and on after all

Ligger här och läser på lite historia som jag har prov på på fredag. Måste även träna in mitt tal också som jag också ska hålla på fredag. Åh..
Snart är det dans vilket jag ser riktigt fram emot. Blir även en tidig kväll för mig för jag är hur trött som helst! Har sovmorgon imorgon vilket är ett stort +. Mja, har inget speciellt att skriva så jag slänger in en låt som jag har gått och förälskat mig i. Lyssna och njuuut!



Ni kan verkligen inte komma och säga att den är dålig! :o

Glad och pigg tjej.. fast ne

Åh herre gud vad jag är trött. Gäspar var 15 sekund och så tårarna och snoret rinner på mig. Jag sitter just nu och har Grafiskkommunikation och Niklas står där framme och pratar. Känner att jag inte orkar sitta och lyssna för då far mina ögon igen hela tiden. Har ju trots allt sovit i 4 timmar inatt.

Idag är vädret underbart så jag sitter och funderar på om jag ska köpa en mjukglass på lunchen. Hade ju varit jävligt gott! Jag går till kvart i 5 idag. Om jag kommer att överleva? Det får vi återstå att se!
Ne måste nog lyssna nu. Han går igenom hur man gör en egen faktura.

Säg mig vänner, hade det inte varit underbart med sommar nu?









-

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/808684/jessica-engstrom?claim=6ve2utxwyjr">Följ min blogg med bloglovin</a> - Bry er inte om detta.


Godkväll!

Har läst igenom och tränat på mitt tal som jag ska hålla på fredag. Vet dock inte om det är bra eller dålig. Bajs. Men i alla fall så ska jag ta och nanna nu. Eller ja, åtminstonde göra lite fysövningar, duscha, borsta tänderna och sedan lägga mig. Sedan kan jag nanna bäst jag vill! :-) Kände att det började grumla lite i magen så jag antar att det blir en kvällsmacka innan också. Hihi!

Men godnatt mina kära läsare! ♥

Haha, ni som inte har sett denna underbara film, SE DEN!

Vad gör jag egentligen?

Varje gång jag sitter vid datorn hemma så sitter jag alltid i sängen. Jag kan ha suttit ett tag och helt plötsligt ligger jag istället. Vet inte alls hur jag bär mig åt, för jag sitter ju liksom still.

Först sitter jag såhär. Eller ja, man kanske inte kan kalla det för sitta.. Men sittligga då.


Och sedan ligger jag såhär. Haha ser jävulskt obekvämt ut, men jag ska säga er att det är sjukt skönt!


Finn ett fel

Dagens outfit. Upptäckte en sak nu när jag gick igenom bilderna. Gör ni det också?



Rätt svar: Påsen med reservknapparna hänger kvar. Haha, tog bort dem idag precis innan jag gick iväg till skolan. Såg det då. Och sedan att mitt hår ser ut som det gör, ja det är en annan femma.


Tävling

Jag är med i denna tävling:



Så snygg jacka!

Marléne

Tjena mos! Sitter i skolan nu och har Samhällskunskap och ska till och börja med några instuderingsfrågor. Tänkte bara slänga in ett inlägg här först. Hihi.

Idag har jag och min mor namnsdag för idag är det Marléne i almanackan. Så släng iväg ett grattis till henne och mig i kommentarsrutan ;-)

Idag slutar jag tidigt men stannar ändå kvar på stan för att springa ett ärende. Fast, kanske hinner med 14:20 bussen hem i alla fall.. Hm. Men nu ska jag ta och fokusera på Samhällen. Ha det göttans!

Jessica Marléne Kerstin Maj Engström - Kärt barn har många namn ;-)

Ångra ingeting du har gjort, ta lärdom av det & gå vidare

Tog dock ett tag, men nu är jag nästan framme.


I'm in the corner watching you kiss her

Wopsss! Blev inget bloggande igår eftersom jag hade så mycket annat för mig. Började dagen med en fika inne på stan med min momma. Sedan gick vi på stan och kikade. Fick med mig ett par höga jeansshorts hem som jag älskar. Bara en liten detalj som jag ska ändra på med nål och tråd. Hehehe.
Sedan åkte momma hem och Malin kom in till stan. Vi gick och kikade runt lite och sedan gick vi och såg Hur många lingon finns det i världen på bio. Herre gud vilken underbar film. Man hade alla möjliga känslor när man satt där inne och tittade. Man blev glad, rörd, ledsen och alldeles varm. Haha, tårarna och snoret bara rann på mig och Malin. Hahah. Lite hemskt när alla lamporna tändes i slutet. Biosalongen var ju fullsatt...

Vi insåg att vi hade 45 minuter på oss innan bussen skulle gå hem så vi gick in på Sibylla på busstorget och köpte oss en varsin strips. Efter det satte vi oss på bussen och åkte raka vägen hem till mig så jag åt och sedan gick vi upp till Malins mamma för hon skulle hämta något och sedan traskade vi hela vägen hem till hennes pappa för att sjunga lite Singstar och spela lite Guitar Hero, hela kvällen. Tillslut blev klockan mycket och jag gick hem och lade mig och sov.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har bara åkt buss i 3 timmar. Kan säga att jag inte kände min rumpa när jag klev av.
Nu ska jag väl göra söndags-göra, dvs. pluuuuuuuuuuuuuuuugga. huhuhuhuuh vill inte.

In the biosalooooong i väntan på att det ska börja


Godis som tog slut under reklamen. Hihiih


Jag var kreativ på Bylla


Malin var... kreativ!


I want to hurt you just to hear you screaming my name

Chena! Sitter hos min mormor helt ensam. Hon har åkt iväg på en revy och min morbror är hos sin kontaktperson under natten. Jag tänkte gå upp till far min och hälsa på. Tänkte också höra med lill Fredde om jag får låna hans dator och spela lite cs också. Heheh. Halv 10 slutar Malin sin praktik och då ska jag vara med henne :-)

Hade tänkt plugga ikväll men känner inte alls någon lust till det. Näe, fan får ta det på Söndag. Denna helg ska jag bara umgås med mina kära! Så är det!

Dagens lunch:


Åkte ifrån Sundsvall där det var grått och regnigt med 3+ bara. Här i Brunflo var det sol och 6+. Hihi!


På matten idag räknade jag allt det här + lite till på ett annat papper. HATAR DET! Fattar ingenting!


Me right now now now now now nöff

ONE PIECE

Jag är med och tävlar om en valfri One Piece hos min vän Zoffis. Hon samarbetar med http://chillunited.se.




April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill

Jag har inte hunnit blivit lurad fören nu när jag läste detta inlägg på en blogg http://schwarz.blogg.se/2011/april/utkast-mars-26-2011.html#comment, Haha kan säga att hjärtat mitt höll på att stanna där. Gick på det där så jävla hårt och tänkte att det var väldigt olikt dem. Men sedan läste jag kommentarerna och kom på att det är den första april idag. Haha!

Annars då? Jorå, det är fint fint. Har just skrivit klart mitt tal jag ska hålla nästa vecka. Vet dock inte ens om det är bra eller om det är så man SKA skriva.. Men det visar väl sig om mina lyssnare börjar skratta.
Snart har jag matte och efter det blir det lunch. Efter lunchen har jag engelska och tillslut historia. Känns cp över att det är fredag igen, eller alltså, jag ÄLSKAR att det är fredag, men alltså, det var ju fan fredag igår typ? Veckorna går så himla fort. Hinner ju inget känns det som.

Efter skolan är det jag som sätter mig på Y-bussen då det väntar en 3 timmars lång bussresa. Ska nämnligen till Brunflo this weekend! :-D

Men ja, se upp för alla lurendrejerier idag! Ha det bra! ♥


RSS 2.0