Det kanske kommer en förändring

 

Älskling, i natt kom du tillbaka
och allting var förlåtet
I en återvunnen dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
hänger skuggan av hoppet kvar på mitt rum

Älskling, jag har hittat in från mörkret
det finns hopp om en förändring
men det tar den tid det tar
En ny start, jag tänker nya tankar
men allt det där du föll för
finns fortfarande kvar
Allting har förändrats
men jag känner likadant

 

Fyll min mun med din, fyll min tid med någonting

Hej kompisar! 
 
Sitter här endast i hudkostymen och har absolut ingenting för mig. Har varit ledig från jobbet idag och trots min sovmorgon är jag ändå helt slut idag. Har inte gjort något speciellt förutom att ha gått ner på stan fram och tillbaka, bara för att kolla om jag hittade något fint. Kom endast hem med en Cola Zero. Menar inte att det var ett dåligt inköp, gick nöjdt hem från min shoppingrunda ändå. 
 
Igår efter jobbet åkte jag till Elin och hjälpte henne att packa ner det sista av hennes lägenhet. Runt 10 åkte jag hem med tårar i lillögat mitt och fick kämpa för att inte bryta ihop när jag gick igenom stan för att komma hem. Imorgon flyttar hon.
Ett stort lycka till! Räknar ner dagarna till midsommaren! Älskar dig♥
 
Har absolut inget mer att skriva så laddar upp lite bilder istället.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 Days to go

Hej! 
 
Snart är det endast en vecka kvar tills 2 års väntan är över. Snart kommer mitt hjärta och själ fyllas med den absoluta bästa känslan någonsin. Jag kommer känna frid, lycka och andra möjliga känslor jag inte ens kan beskriva. Pojkar och flickor, Tigerdrottningen släpps då.
Efter 10 fantastiska, geniala och helande album är det snart dags för Kents 11 album. Jag ser så förbannat fram emot det. Jag har så höga förväntningar och jag vet att jag inte kommer bli missnöjd. 
 
Är så glad att jag är ledig den dagen och dagen efter. Jag kommer låsa in mig i lägenheten, höja volymen, ligga i sägen med ansiktet tryckt mot väggen och ha skivfodralet i famnen och totalt ignorera världen. Ni skulle bara våga försöka kontakta mig då. Stänger av telefonen för säkerhetens skull! ;-) 
 
 

Men bara låt det dö, bara låt det va

Hej kompis! 
 
Hur går allt? Hur är allt? Jo tack, jag känner att det går åt rätt håll. Jag börjar få pli på mina tankar i alla fall. Ångesten är väl si sådär, lite bättre kanske. Har fortfarande svårt att somna om nätterna. Ligger vaken och kan inte sova och går sedan och är trött hela dagarna. Men förhoppningsvis ska väl det bli bra med snart. 
 
Idag var jag ledig från jobbet. Jag klev upp tidigt imorse och tog bussen tillsammans med Elin in till Birsta. Vi åt frukost på Ikea, var in på ÖB, Rut mf, Coop, systemet och sedan Boom. Fick med mig lite matvaror från Coopish, ett par nya byxor från Rut, en ros och en ljuslåda från Boom. 
Imorgon blir det jobb, lika så på lördag. Det blir sedan utgång på lördagen tillsammans med Elin. Sista utgången innan hon flyttar.. 
 
Nåja, ska försöka somna tidigt ikväll. Om det går det vill säga. Ska i alla fall lägga mig i sängen i tid och vänta på att den där John Blund kommer och gör mig sällskap. 
 
Ha det bra! 
 
 

Du orkar ta dig igenom det här. Du räcker till, så var den du är

Ja hörreni, påbörjade i förrgår en process som jag skjutit upp ända sedan i höstas och jag insåg faktsiskt nu att jag inte kan skjuta på det längre. Jag måste ta tag i det. Jag måste gå vidare från allt jag bara tryckt undan och smitit ifrån under det här halvåret. Alla känslor och alla funderingar som jag har förträngt. Rädslan och ångesten för ensamheten. Jag måste ta mig igenom det här för gott och bli lycklig med mig själv. 
Det gäller att fokusera på allt jag ser fram emot. Och än så länge har jag en liten lista faktiskt:
 
1. Kents album som släpps den 30 April.
2. Då jag har fått till i köket med nytt köksbord och stolar. 
3. Kents konsert i Stockholm i Juni med Amanda.
4. Då Helena, Dennis, Theo och Kimmie kommer ner hit till Sundsvall vecka 29. 
5. Midsommaren med Elin.
6. Min och Malins eventuella Göteborgsresa till Liseberg :'-)
7. Att få skriva på mitt fasttjänstkontrakt på Lidl. 
 
 
Ge mig världens lyckospark i arslet och önska mig ett sjuhelsikes med lycka till. Ska klara det här! 
 
 

-

 

You sent me out in the cold but I saved me

Aa tja bloggen! 
 
Sitter just nu i en alldeles för stökig lägenhet och känner mig så fruktansvärt lat. Skulle ju ta tag i städningen och disken när jag kom hem från jobbet idag men hamnade i sängen på en gång. Skulle ha duschat också men inte sjutton orkar jag det nu. Tänker fortsätta spendera min kväll med att sitta och lyssna på musik och slösurfa på intranätet. Ska sedan kolla klart på de sista OTH avsnitten och lipa ihjäl mig för att sedan slå igen ögonlocket. 
 
I lördags hade Pelin en utflyttningsfest hemma hos sig. Ja, människojäveln ska flytta långt ifrån mä.... I slutet av månaden..... 
 
:'-( :'-( :'-( kommer ju grina ihjäl mig. 
 
I alla fall så hade vi en fantastiskt rolig kväll! En av de bästa festkvällarna faktiskt! Vaknade upp på söndagen och mådde som man förtjänade med världens fulaste blåmärke på ryggen. Vet inte riktigt vad som orsakade det, kanske när jag och Elin ramlade ner på golvet då vi dansade på hennes säng?? Vem vet. 
 
 
 
 
 
 

En fredag hos Jessica

Klockan har just paserat 11 på kvällen och jag sitter fortfarande och funderar på vad sjutton jag ska äta till middag. Orkar inte direkt ställa mig och steka på den där köttbiten som ligger i kylen och jag orkar inte tina upp något från frysen. Förmodligen lär det bli en macka eller två, bara för att få i mig något. Känner mig inte ens hungrig fast det var 11 timmar sedan jag åt något. :-) Nä jag bantar inte. Har bara inte hunnit med middagen idag. 
 
Dagen såg ut såhär: 
 
♦ 07:30 - 16:00: Jobb.
♦ Rensa avloppet.
♦ Få psykbryt och grina en skvätt när man inte fick tillbaka alla rördelar eftersom man glömde bort hur de satt från första början. Ringde pappa och förklarade situationen, och efter det funkade det. Behövde bara vrida ena röret lite. :-)
♦ Bara suttit och filosoferat och haft asa tråkigt och drygat på snapchat som vanligt.
 
Nä, måste ta och bre mig en macka och sedan kanske jag ska ta och sova? GONATT!
 
 
 
 
 

RSS 2.0