Grått nytt hår

Hähä, nä behöver inte tänka på det än på några år, så jag önskar er ett Gott nytt år istället! ;-)
Jaha? Vad gör alla på nyår då? Kan tänka mig att alla är ute och super skallen av sig och smäller smällare ute, men icke jag, för sån är inte jag! Jag ska sitta hemma med momma och Mikael och äta kex och ta det lugnt.

Detta år har jag upplevt en massa saker som nu kommer är ett minne för livet. Kommer 2011 erbjuda något liknande? Kan ju alltid önska. Vet ju i alla fall en underbar grej som kommer att hända, jag ska få ett till syskon barn i Februari. Längtar som sjutton ju!
Ja det här blir nog det sista inlägget det här året. Så ja, vi ses nästa år!

Theo, syster, momma, morbror och moi!


The bad girl power I got

Nah, skriver upp bara nå random grejs från min hjärna sådär bara. Känner för det bara. Bara asså, asså bara.

Igår kom jag på mig själv med att stå och borsta tänderna i kranvattnet, kommer jag bajsa diarré nu?

Jag vill inte börja skolan igen. Ångest så tårarna nästan rinner på mig. Fan åh!

Kommer 2011 bli ett bra år? Vad kommer att hända? Nytt år, nya tag.. eller?

Varför kan man inte köpa Tokio Hotels nyaste konsert DVD på Åhléns för?

Det har nu snöat tillräckligt mycket. Jag som inte ville ha någon snö den här vintern.

Varför blir jag alltid så lätt irriterad att jag bara vill ställa mig och skrika?

Nöjd med mina nya kläder, men kommer lik förbannat stå vid min garderob inom några veckor och typ lipa för jag inte har några kläder. Som vanligt då.

Stan någon dag låter lockande, men nu är det nyår och såna där konstiga dagar så affärerna är ju inte öppen.. Bajs.

Jag älskar känslan att vara här i Brunflo faktiskt!

Varför i hela helvete är det så jävla svårt att bara släppa taget om något?

Min nya handkräm smakar inte gott.

Borde måla naglarna en vacker dag, men det blir ju bara så fult hela tiden.

Sjukt att jag aldrig tröttnar på Tokio Hotel med tanke på att jag lyssnar på dem varje dag och har gjort det i typ 3-4 år. Vill inte tröttna heller och kommer nog aldrig göra det.

Ganska stört att jag drömmer om bajs faktiskt. Att jag och bloggerskan Kenza sitter och äter hennes hunds bajs som kom ut genom Kenzas sko, och sedan att ett mordvapen var en bajskorv.. Kanske borde söka hjälp eller något..?!

Apelsinen jag åt ikväll smakade ju as gott.. Synd att det tog slut ju..

Orkar jag fortsätta med FronterVille på facebook?

Kommer jag få tillbaka känseln under mitt ärr på höften?

Vad fan ska jag jobba med när jag tar studenten? Tänker inte börja på någon högskola fören jag kommer på något jag vill bli.

Skulle det vara möjligt med ett pengaträd?

Varför bär sig vissa åt som de gör?

Blev sugen på att åka pulka någon dag.. Men har ju inga täckbyxor. Skit samma, får ha på mig ett par jeans då.

Får panik, min tandtråd vill inte låssna från mina tänder.. Hjälp, får be momma komma och hjälpa mig.

Nej då, klarade det på egen hand.

Undra hur det skulle vara att bli döv? Får man inte panik? Det skulle jag få.

Skulle vilja ha ett piano

Tänk å ha talang i något, som att ha världens finaste sångröst eller kunna spela piano hur bra som helst.

Undra om jag skulle ta och börja på något gym eller något.

Varför skulle de ta bort Nickelodeon här ifrån? Och MTV..? :-(

Min gammelmomma har sett lika dan ut sedan jag var liten. Lika söt!

Ska man våga sig på att söka sommarjobb på Bergesta nästa år igen? Eller vart fanken kan man söka?

Tänk om det skulle bli krig? Tänk om de bombar vårat hem och saker?

Borde kanske ta och lägga mig så jag kan kolla på tredje Harry Potter filmen.

Ska jag äta fil eller mackor till frukost imorgon.. hm..

Tänk att jag fick de vänner som jag har. Kan inte få bättre, de är verkligen guld värda!

Hm, det är bättre ljud i mommas dator än vad det är min.. orättvist.

Jag och Malin har den absolut bästa humorn i hela vida världen.

Förstår inte vad som har hänt med min prata-i-telefon-lust. Kunde bara ta upp telefonen och ringa till någon vän och bara prata. Vad har hänt? Nu avskyr jag att prata i telefonen nästan. Finns ju aldrig något att prata om. Är det något så smsar man ju bara..

Ska jag flytta upp hit efter studenten eller stanna kvar nere i Sundsvall? Har ju trots allt min familj här uppe, men fanken vad jag kommer sakna allt där nere.

Skulle vilja träffa min gamla klass från Backens någon gång. Hade varit kul med en klassfest som alla där pratar om, men det har ju blivit av något.

Vad hände med mitt powerwalka löfte då?

Det är sjukt att vissa kan vara så jäkla fina. Själv då? Föddes man ju med utséendet som en jävla apa.

Tänk å ha en superkraft som ingen annan visste om. Som typ att bli osynlig precis när man vill eller läsa andras tankar.

Cool, hur är man då egentligen?

Undra hur det skulle vara att umgås med mig en dag? Är jag korkad? Snäll? Dum? Som en annan människa? Eller något annat.

Varför har jag aldrig hört "Peppar peppar ta i trä" förut? Trodde Malin hade blivit knäpp när hon sa så en gång och knackade sig tre gånger i skallen.

Varför tar inte momma bort plasten från datorn? Hon har ju haft den i snart ett år ju..

Det är sjukt hur vissa låtar kan vara hur bra som helst medan andra kan vara så att man håller för öronen för man inte vill lyssna på skiten.

Sjukt att jag nu har gått halva min tid på Gymnasiet.. Vad fan ska jag ha för projekt i 3an? *Gulp*

Undra om man kan ta bort något ämne i skolan nu, som Engelska B?

Asså, vad sitter jag och håller på med?






Harry Potta

Fick låna alla Sandras Harry Potter filmer som finns ute på film just nu, så jag ska kunna kolla på dem under lovet eftersom jag hade bara då sett första filmen och halva 2an. Så igår lade jag mig för att se första filmen. Gosh vad det var mycket som jag inte kommer ihåg från filmen. Inte så konstigt heller eftersom det var ju flera år sedan jag såg den.
Sedan idag tittade jag på andra filmen. Så nu har jag sett två hela filmer av alla 6 som finns ute. Första filmen är ju bäst än så länge, så jag ska väl kanske kolla på tredje ikväll. Bara det att det är lite svårt att se vilka filmer osm kommer efter varandra, mennnnne, ah, jag fixar det!

Ikväll lär jag ska vara med Malin, men vad vi ska hitta på har jag ingen aning om. Kul kommer det i alla fall att bli, för det är det ju alltid med henne! :-)


Why?

Varför är inte han tillsammans med mig för?


Say that it's gonna be alright. That it's gonna be OK

Ja men tjenare igen! Sitter här ja och väntar på att min lilla pralin ska komma ner till mig. Hon sov hos mig inatt. Vi hade planerat att åka in ganska tidigt till stan men jag råkade trycka på snoozen hela tiden så ja vi kom inte iväg förns halv 2. Ehehe.
Vi gick och fikade och sedan kikade lite i butiker. Hittade ett par as sköna jeanstights för 150 kr på Gina Tricot som jag är as nöjd med. Dom sitter som smäck! Men dem får ni se sedan också, om ni vill dvs.
Har varit på stan tre dagar i rad och hittat något varje gång. Men ah, så är det. Kommer nog inte åka till stan nu på ett tag! ;-)

När Malin kommer ska vi nog sitta och trycka i oss en massa godis och titta på medan våra magar växer. Höhö, men efter jul, då jäklar blir det godislöfte! Ska fanimej klara det, jag SKA! Bara godis på lördagar :-D

Förresten, igår kom min syster yster ner hit och hälsade på med lill Theo och Dennis. Det var så kul att få träffa dem igen! :-D

Tjarrrrå!!

I know you love me, xo xo. - Eheh, har sett på för mycket Gossip Girl

Trött men glad tjej!

Klev upp asa tidigt som jag skrev igår att jag skulle göra, så jag var inne i stan till 10 då de öppnar alla affärer i stan. Jag sprang min väg till Expert och skyndade mig att säga att jag ville ha en ipod. Jorå, visst hade de tre kvar så nu är ena min. Hoho!
Kom hem vid 12 och nu är klockan halv 3. Under den tiden har jag suttit och psykat mig på itunes och försökt komma på hur i helsike man lägger över musik. Kom äntligen fram till det så nu har jag fyllt upp med en massa musik. Hur man lägger över filmer och bilder har jag inte kommit fram till än. Lika bra att inte testa nu, för då lär nog datorn flyga in i väggen. Ehee.

Men efter att jag hade sprungit in och köpt ipoden så gick jag till H&M och hittade 3 tröjor på rean. Två för 50 kr st och en för 79 kr. Tyckte de alla var läckra. Ni får se sedan för nu ska jag ta och koka lite nudlar. Men frågan är ju om jag kan koka i kranvattnet eller om jag måste ta köpt vatten.. Momma är ju int heim så jag kan ju int fråg a. - Ehe, är en riktig jämte ja ;-)

(Så rosa är den inte)


Ljuset är tänt men ingen är hemma

Jaa.. ibland är jag helt ute och cyklar... Ska jag köpa en iphone? Sen när då? Nää det ska jag inte, jag ska köpa en ipod! Wtf? dumhuvve! Såg det när jag läste igenom inlägget efter någon timma och sedan läste jag kommentaren från Zoofie som undrade om jag skulle köpa en iphone. Haha NEJ jag menade att jag skulle köpa en ipod. Haha typiskt!


Fear of the dark

Sitter här ja och lyssnar på Iron Maiden - Fear of the dark som jag precis har öppnat upp öronen för. Den är ju verkligen hur skön som helst ju! hoho!

For en sväng till stan idag med Malin. Den andra Malin kom också in lite senare så vi fikade, kikade runt, handlade och hade det trevligt! :-)
Själv köpte jag en as snygg jack-tröja som ser ut som typ en armé jacka. 150 rikstaler pröjsade jag för den godingen! Hittade även en annan fin och skön tröja inne på Gina. Bilderna är väldigt kassa eftersom det är från mobilen, men shit the same..

Imorgon ska jag in igen asa tidigt och köpa en utav de tre sista iphonerna som finns kvar inne på Expert. MÅSTE ha en sån!
Hej jag ser sär ut och har snopp.




Och här är även min fina julklapp till mig själv från H&M.
Hämtade ut den i torsdags direkt när jag kom hit till Brunflo. Muhuhu, me like!


Komm und hilf mir Fliegen, Leih mir deine Flügel

Denna låt är så jävla fin! Det går inte att tycka något annat. Den har alltid varit en av mina favoritlåtar och kommer nog alltid att vara det.



I've landed here somewhere
I can't tell anymore who I am
I lost the memory
The pictures don't make any sense
Take me back
Take me home
I don't make it out here alone

Come and help me fly
Lend me your wings
I exchange them for the world
For everything i have
I'll exchange them tonight
For everything I have

Tell me all of the lies
Make me believe it
I can't breath anymore
And the silence makes me deaf
Just dark walls and no light
Everything here is without me

Come and help me fly
Lend me your wings
I exchange them for the world
For everything i have
I'll exchange them tonight
For everything I have


I can't find myself here anymore
I don't recognise myself
Come and help me out of here
I would give anything for that
I am eager
And want to go back
Distance myself more and more
With every second

I've landed here somewhere

Come and help me fly
Lend me your wings
I exchange them for the world
For everything i have
I'll exchange them tonight
For everything I have

Come and help me fly
Lend me your wings
I exchange them for the world
For everything i have
I'll exchange them tonight
For everything I have



For everything I havehange them tonight
For everything I have

God Jul

God Jul allesammans! Hoppas ni har fått en massa fina julklappar och god mat!
Själv har jag ätit massa gott och fått fina julklappar. Tittade även en stund på Kalle Anka men tappade lusten efter att jag hade sett när Kalle Anka skulle fota den där fågeln.
Vi åt mat och sedan hade vi julklappsöppning. Är nöjd med mina julklappar!
Har fått pengar, parfym som det följde med bodylotion och duschkräm. Jag fick insektsdödare som jag ska använda flitigt i sommar. Då jävlar ska jag grilla alla äckliga små tönt fjärilar som ska förstöra mitt liv. Jag fick även choklad, tjocksockar, mer duschkräm, smycken och så kommer jag inte ihåg om jag fick något mer.

Asså hur gott? Hemgjorda köttbullar, äppelmos, ägg, grynost, prinskorvar och leverpastej.


Gammelmomma och jag. Bra kvalité och visst är det ett fint finger där i hörnet med?

Blöt jacka på vintern - Hård rock!

Jah men ååh vilken underbar temperatur det är här i Brunflo då. 30- och man kan inte andas ute. LOVELY!!! not!
I alla fall så har jag varit hos papi ikväll och bytte lite julklappar. Har inte gjort så mycket mer så jag ska snart ta och hjälpa momma med all julstök, men orkar inte. Är tröttare än tröttast efter min *host* ljuvliga *host* nattsöm. Äh, skit i det, jag hjälper mommis ja! 

Osså en annan sak, fan vad jag är sugen på vatten...  


Ja, då var det jul igen då

Men hallå? Var det inte typ jul igår? Känns typ som det eftersom året har ju gått så fruktansvärt äckligt jävla fort!
Själv är jag inte den som sitter och längtar efter julafton, som vill klä upp mig eller ens fira jul. Jag vet inte, men jag har helt tappat glädjen för julen. Allt jag ser fram emot är att äta köttbullar och ägg med äppelmos.
Och mina julklappar till alla känns inte så ansträngande, men jag har inte haft tid eller ork. Men det är ju tanken som räknas i alla fall.
Men i alla fall, ska lämna julämnet nu.
Klev upp halv 6 i morse efter 1,5 timmars sömn. Jag och Bosse for iväg till Gävle kvart över så vi var framme där vid halv 9. Hade min tid klockan 10, men jag fick komma in tidigare.
De tog bort stygnen ur munnen och det gjorde ont som satan i gatan! Ni har väl fått sprutor i munnen hos tandläkorna när ni har lagat en tand eller något? Ah men i alla fall, när hon skulle klippa och dra i trådarna så kändes det som om att de tryckte in 13 sprutor där samtidigt som man hörde och kände det där knastret som brukar låta när de trycker in sprutan. Men vid halv 10 var vi klar och for sedan hem så vi var hemma någon gång vid halv 12, så jag har inte behövt stressat något eftersom min buss till Brunflo går vid 3 och jag trodde nästan att jag skulle missa den med tanke på trafiken där nere. Men när vi åkte så var det helt okej i trafiken. Lucky us!

Men ah, tror inte att det blir så mycket bloggande under lovet. Slänger in ett inlägg lite då och då för att visa att jag inte förfrusit. Man vet ju aldrig med Östersund. Är ju tydligen 31- där nu. BUHUHU!! :'-(



Team Edward

Haha! Fan vilken rolig skoldag jag har haft idag! Har fått sprungit omkring i skolan och letat efter julklappar och varit med i tävlingar som man till exempel skulle kasta pil, smaka julmust och sedan gissa vilken sort det var och vi fick även svara på frågor.
Jag har varit taggad för den här dagen ända sedan de berättade vad vi skulle göra, typ förra veckan. Så när vi började och jag sprang in i ett rum och hittade ett litet paket så skrek jag av lycka ''JAG HAR HITTAT ETT PAKEEET!'' och så fortsatte det för varje paket jag hittade. Haha överlycklig? Närå ;-)
Min grupp hade ju världens bästa lagnamn.. "Team Edward" HAHAHA wtf? Är glad att vi inte vann något pris så vi blev uppropad för hela skolan. Haha! :-D
Efter skolan gick jag, Amanda och Ida en sväng på stan och kikade. Hittade en julklapp och åkte hem med bussen som gick halv 3.

Nu hade jag bara tänkt att lägga mig och titta på Gossip Girl. Ehehe, jag har fastnat för den serien nu. Har sett 4 avsnitt och gosh vad jag älskar det! Jag fastnar väldigt snabbt!
Är ju så himla trött också så jag lär nog somna riiiktigt tidigt ikväll. Satt och sov på bussen hem också vilket jag inte brukar göra, och då är det illa. Har bara sovit 2 timmar ungefär inatt. Ja, kunde inte sova helt enkelt.

Såhär många julklappar hittade/vann vi. + att vi vann en grankula med. GO TEAM EDWARD!

Drömmar

I natt drömde jag om att jag vaknade upp och jag hade klippt av mig allt hår. Jag hade axelkort. Det kändes så jäkla verkligt för jag hade vaknat upp på en morgon. Jag visste ju inte hur jag hade fått så kort hår så jag gick ju omkring och letade det och funderade om jag hade klippt det i sömnen.. Jag började typ grina osv tills jag vaknade på riktigt. Då var jag tvungen och känna om jag hade mitt hår kvar, vilket jag hade. Piuh!
Sedan somnade jag om jag jag drömde om att jag var på en Tokio Hotel konsert inne i en teater salong. Jag satt längst fram och Bill stod mitt emot mig och grejjade med hans mikrofon, då vinkade jag hejvilt och han såg mig, så jag mimade ett hej och log as mycket. Han log också och mimade tillbaka ett hej. IHIHIHIHI!

Nej nu ska jag ta och gå ner och käka frulle eller något. Längtar as mycket tills imorgon för då ska vi till skolan på avslutning. På våran skola brukar de alltid göra någon lek som förra året så var en lärare en ''mördare'' som hade mördat en annan lärare. Så vi skulle lista ut hur han dog, vart liket var och vem det var som hade mördat läraren. Den gruppen som hade listat ut fick priser. 
I år ska vi leta julklappar som ger poäng. Den som har samlat ihop mest vinner. Hehe, jag är as taggad! Vi ska vinna! :-D Sedan slutar vi vid 12 och jag måste gå på stan och köpa julklappar. Bajs!



Gamla bilder

Haha gud hur man har sett ut..
2006
2007 (fina teckningar på garderobsdörren som jag och Malin har målat)
2008
*emo-style*
Jag och min Kickelicka



2009 - Nog fan saknar jag mitt stora hår..
Jag och Nina på balen. (Hur kunde jag se ut sådär i håret? :s)
2010
Jag har väl förändrats va? :s

I want to break free

Morsning alla glada och sura! Hur står det till med er då? Med mig så är det helt okej. Hade en as kul kväll igår tillsammans med Amanda och Sandra hemma hos Amanda. Vi bytte julklappar, spelade "Jag har aldrig" (istället för dricka hade vi vindruvor) och vi spelade Sanning eller konsekvens. Haha mycket skratt blev det! Sedan tittade vi på två Beck filmer.
Vid 2 inatt kom jag hem och lade mig på en gång efter att jag hade borstat tänderna osv.
Nu hade jag tänkt att springa iväg på toaletten och sedan ställa mig i duschen och bara.. stå där. Sedan ska jag lägga mig och titta på Gossip Girl. Många säger att det är as bra så jag var tvungen att ladda ner första säsongen så får vi se då om det är så bra som sagts.
Hade velat gå till Ica också, men vädret hindrar mig. Snöstorm och grejs ute.. :c
I denna söta kasse som jag fick av Sandra låg..
..denna söta rosettklämman och...
...Och dessa söta trosor.

Av Amanda fick jag denna söta nalle som hade en liten lapp där det står...


..."Du är en riktig kalaskompis!" på :'-)


Och jag fick även detta söta halsband.


Tack så jätte mycket för julklapparna tjejer! :-D ♥

Julbordet

Det absolut bästa på julbordet:

Ägg
Äppelmos
Hemgjorda köttbullar
Prinskorvar (som har en krona på varje ände)
Och julmusten såklart!

14,5 timmar - ♥

Ehe, trodde verkligen inte att jag skulle kunna somna om igår efter att jag hade vaknat vid 1. Men jag hade fel! Efter att jag hade gått och kissat, borstat tänderna, tvättat ansiktet och lagt mig i min pyjamas så somnade jag nästan på direkten.
Jag sov ända till 8 i morse då jag vaknade och kände mig utvilad. Så jag gick ner och åt aprikoskräm med mjölk och sedan gick jag upp för att fortsätta att kolla på filmen från igår. Trodde inte att jag kunde se den eftersom jag råkade trycka bort den, men eftersom jag hyr den så kan jag se den så många gånger jag vill fram tills halv 7 ikväll. Great!
Men efter att jag hade kollat lite på filmen kände jag mig ännu mer sömnigare, så jag pausade och jag tror jag somnade igen i en timma ungefär. Sjukt!
Men nu ska jag inte sova något mer! Måste slå in lite julklappar och sedan ska jag träffa Amanda och Sandra för att byta julklappisar.
Har samlat ihop en massa låtar som jag har lyssnat på under 2010.



Lyckat!

Hela dagen idag har jag varit så himla trött! Det var verkligen pain när vi kollade på South Part och Family Guy och fikade på Engelskan, trodde jag skulle somna flera gånger.
Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt, kolla på film och sådär. Jag hade så jag kunde hyra en film gratis på en sida, så jag hyrde 22 Bullets som jag tyckte verkade as bra. Så jag kollade bara lite i början då jag var tvungen och pausa så jag kunde somna en liten stund bara. Men istället så ska jag sova i flera timmar och vakna alldeles nu. Från 6-7 tiden till 00:40.
Skulle jag gå och tvätta bort sminket skulle jag bli ännu piggare än vad jag är nu, så jag skiter i att ta bort det, men jag ska nog ta på mig nattkläderna och lägga mig under täcket istället för filten kanske. OCH gå på toan. OCH borsta tänderna. Kände att jag var hungrig också men skulle nog bara bli piggare av att äta.

Ska förska somna om för lite trött är jag, men kanske inte tillräckligt för att kunna sova hela natten ut. Godnatt!

Stig

Grattis på namnsdagen Stig!

Svar på tal

Hej!
Fin blogg, bra att du mår bra efter operationen och så! Tänker bara fråga varför du opererades? Förstår ifall det är personligt och så, nyfiken :O
Hoppas du får en bra Jul och ett Gott nytt år!
/Emma

Svar: Hej och man tackar så mycket! Det verkar som om att jag har fler läsare än min familj och vänner. Haha vad läskigt, men kul! :-)
Jag har ju inte tagit upp varför jag var tvungen (tvungen och tvungen..? men det var det bästa i alla fall!) att opereras förut eftersom min familj och vänner vet orsaken till det.
När jag var 12 år blev jag på körd av en bil vid ett övergångsställe. Jag hade väldigt tur i oturen och fick inga större skador än att jag slog ut 4 tänder i överkäken och skadade flera tänder samt en spricka i tummen. Jag slog även i vänster höft väldigt mycket eftersom bilen krockade i mig där, men idag känner jag som tur ingenting av det. De har inte kunnat sätta in nya tänder på mig förens jag har vuxit färdigt vilket jag har nu (17år).
Sedan skickades det en remiss och jag fick komma till Gävle sjukhus några gånger för att ta en massa röntgenbilder, undersökning osv. De kom fram till att jag inte hade så mycket ben i överkäken som de kan sätta fast skruvarna i, då de började planera att jag skulle ta en liten benbit från min höft knöl och bygga upp där.
Sedan fick jag en tid den 3:e december då jag opererades.
Jag fick välja att göra denna operationen eller gå med en protes (löständer) resten av mitt liv, och det är ju inte så kul. Måste ju ta ut den vid varje måltid, den blir äcklig och den slits ut. Det är ju inte så kul när man sitter med väldigt många så måste man ta ut tänderna. Nej men jag är glad att jag har gjort det här. Det ska ju bara bli bättre och det värsta är ju över nu. Det här ska nu bara läka i 9 månader ungefär och sedan ska de sätta in skruvar som ska läka yttligare i några månader. Efter det får jag tänder. 
Den 20 december har det gått 5 år sedan olyckan skedde.

Där fick du nog svaret på din fråga! :-)
Och jag hoppas att du får en riktigt God jul och ett riktigt Gott nytt år!
Kram

Några veckor efter olyckan.


Tung i skallen

Oj oj oj vad trött jag är! Har bara sovit 3 timmar inatt.. Stängde datorn vid 00:00 något inatt. Var ju jätte trött eftersom jag bara hade sovit några timmar natten innan. Men näe, låg där ja och kunde inte sova.
Det har gått bra hela dagen. Sista lektion var det bra nog nära på att ögonen skulle fara igen, men fick sitta och spärra upp dem och försöka koncentrera mig.

Efter skolan så gick jag en runda på stan och handlade lite julklappar. Har bara nååågon kvar, men det ska jag hinna innan jul hoppas ja! :-)
Haha, åh vad jag gjorde bort mig idag inne på tågstationen där det var fullsmockat med folk.. Går och ska titta på tavlan för att kolla när tåget skulle komma. Sedan vänder jag mig om och ser en enda ledig plats, så jag börjar gå mot den. Men då ser jag inte den stora klumpen som en skylt står på som var alldeles framför mig, så jag snubblar över den och samtidigt säger jag ''oooooooh''. Haha åh det kan ju inte ha sett vackert ut inte..!

Nej men nu ska jag väl ta och äta lite fruksallad och försöka plugga lite. Det känns som om att jag håller på att bli förkyld också.. Nös femtioelva gånger på stan idag, det känns lite konstigt i halsen som det brukar göra innan man börjar få ont och huvudet är väldigt tungt och smärtande. Men man måste gilla läget, gillalala läget! -Whot? Sa jag just det där?

My comeback

Så fort jag bara klev av tåget imorse så ville jag bara tillbaka till min säng. Den som jag har tillbringat de 2 senaste veckorna i och som jag har legat och varit nästan förbannad på för jag bara har legat där. Men nu vill jag bara tillbaka och sova, gud vad underbart!
Jag har märkt hur min kondis har försämrats under dessa veckor också. Haltar sakta mot skolan och jag hade inte ens hunnit halvvägs innan jag blev anfådd, och det kändes lite stört när alla bara kutade om en. Man brukar ju vara en av dom som typ springer för att komma fram så fort som möjligt, men idag tog det typ 20 min för mig att komma till skolan när det vanligt vis brukar ta ca 10 min eller något annars.

När jag kommer fram till skolan så är det typ inga elever alls, speciellt ingen från min klass. Jag vet att de som läser textkommunikation inte har lektion idag, men vart var alla Grafare då? Jag satt från 8 till halv 9 och trodde det inte var någon för det var ingen som kom, men jag gick upp till klassrummet i alla fall. Det stod öppet men tomt, men jag satte mig på min vanliga plats och bara en liten stund sedan kom Lovisa. Hohoho, räddarn! Sedan kom Niklas som ville prata betyg med mig. Hihi, ska bara skriva en bildanalys så är jag ett MVG-barn. Näeh, obeskrivlig känsla! Haha, närå. Men har aldrig haft ett MVG i ett ämne förut så det känns ju asa kul!
Sedan kom Julia och nu sitter vi här tillsammas :-)
Näe, nu måste jag fortsätta leta efter en bra reklam som jag kan analysera. Så svårt att hitta någon.. :-(

PÖWZZ!

Ge mig sommar nu tack och ta bort eländet som far ner och lägger sig på backen!

Castle walls

Ni anar inte hur fruktansvärt trött jag är. Vid 5 någon gång lyckades jag somna igår. Jag var ju jätte trött men det tog år alltså innan jag somnade. Sedan skulle jag upp klockan 8. Mys!
Men runt 10, halv 11 kom vi iväg och var framme i Gävle vid ett, så vi åt lite innan vi satte oss i väntrummet.
De tog bort stygnen på höften. Jag låg och spände mig medan de tog bort de för jag förväntade mig världens smärta fast det bara nöp till lite. Kunde inte slappna av fören de hade tagit bort det sista stygnet.
I munnen tänkte han vänta med att ta bort för det hade spruckit upp (som jag sa tidigare) så vi ska ner igen den 23 December. Jag som tänkte åka till Brunflo den 22 efter skolan.. Men ja, får sätta mig på bussen direkt när jag kommer hem från Gävle, för det tar ju inte länge där heller.
Imorgon är det skola. Gruvar mig för det känns som om att alla kommer att stirra på mig och min munn. Jag antar att det är många som inte vet att jag har haft protes, att det inte har varit mina riktiga tänder. Så nu kommer jag haltandes, tandlös med en massa svarta trådar i munnen som syns as väl när jag pratar. Hoppas det serveras god lunch som man kan mosa också...



Ja, tror inte att det var så mycket annat än denna sjukt sköna låten då som jag tänkte dela med mig av.


Godnatt...

Ögonen är röd, näsan rinner, huvudet sprängs och kudden är alldeles blöt. Det bara sprack, kunde inte hålla det inne mer.
Det gör ont av så många anledningar. Så jag går och lägger mig och hoppas på att allt bara är bra imorgon, men det tvivlar jag på.


Julklapp till moi

Heheh, tycker det här är as pirrigt. Har för första gången i hela mitt liv beställt hem något helt själv med mitt namn och allt. Har länge varit ute efter en kavaj. Den ska helst vara svart, men det fanns inga kvar i min storlek så jag beställde en grå istället. Den var på rea och kostade endast 250 riksdaler.

Den sista december ska jag hämta ut den på Ica Supermarket i Brunflo.

Besök!

Somnade inte fören vid 5 i natt tror jag det var. Svårt å somna när man har en massa funderingar som man inte kan släppa. Låg även och chattade lite med Zoofie som också hade lite svårt att somna. Haha, någon borde ju skicka in oss på psyke. Klockan 9 imorse kom AnnMarie in och väckte mig som vanligt så jag skulle ta medicin. Sedan somnade jag om, trött som jag var. Men så ska de hålla på inne i klädkammarn inne i mitt rum så jag vaknade igen. När hon var klar där så somnade jag en stund tills de skulle byta vatten hos fiskarna som är alldeles utanför mitt rum. Ja, så då vaknade jag till igen då. Sen tog det stopp och jag somnade igen. Då vaknade jag av att AnnMarie knackade på dörren så då tänkte jag "Men vad fan är det nurå?!" Så hon ba: " Du har besök. Birgitta, skolsyster är här." Och då kliver Birgitta in med lite blommor.
Då försvann mitt dåliga humör och blev genast glad. Aw, gulliga Birgitta! :'-)

Men, jag är ju fortfarande riktigt trött, så jag ska nog lägga mig riktigt tidigt ikväll så jag kan kliva upp tidigt imorgon och duscha. Ska även till Gävle på morgonen för att ta bort stygnen. Och i övermorgon blir det skola 8-) Näe, inte så pepp på det, men vill inte komma efter något mer!


Some dreams comes true

Ehehe, fick rusa till tv:n och slå på pensionärsjävlar. Hann precis, piuh!
Nej men vart var jag? Om drömmen min? Ja, det är jobbigt det där när man vaknar upp och inser att allt bara är en dröm. Speciellt alla gånger jag har varit på en Tokio Hotel konsert och träffat dem bara sådär. Fast, den drömmen har ju blivit till verklighet ju. Hihi! Men ni förstår vad jag menar. 
Vet ni? En vacker dag när jag har as mycket pengar så ska jag åka till tyskland och gå på en Tokio Hotel konsert! Det hade verkligen varit något. Åker inte själv såklart! Får se om Matilda vill följa med mig eller så får jag leta efter en kompis som tycker om Tokio Hotel och kan tänka sig följa med lilla mig. :-)

Nej, nu ska jag sätta på Mulan 2. Tittade på första igår kväll så jag får titta på andra idag. Hehe, Disneyfilmer är ju då bara för bra!

Haha, älskar hennes mormor, den tjocka snubben och den lilla röda draken :'-)

Lucia

Grattis på Luciadagen, eller vad man säger? Glad Lucia kanske? Äh, skit samma! Idag har jag bara legat och haft en sån ångest över skolan och försökt att göra några uppgifter. Ligger efter så mycket känns det som, och det gör mig bara stressad och får ångest över det. Har bara en sån lust att hoppa av skolan, men vilken framtid kommer jag att få på det? och hur ofta kommer jag att träffa mina fina vänner då? Ne, har ju gått 1,5 år på gymnasiet så det är lika mycket kvar tills studenten, så jag får försöka stå ut ett tag till.

I natt hade jag en sån känslig dröm.. åh, tänk å få ha dessa armar om sig igen och att allt var så som i drömmen. NEEJ NU BÖRJAR JU PENSIONÄRSJÄVLAR!

Can anyone see me down here?

Lägger mig nu och tömmer mig själv på tårar. Känner att jag inte kan hålla dem tillbaka längre så det är väl bäst att släppa ut dem. Vet inte vad det är. Godnatt!

Förresten, är klar med mitt projekt på Grafen.


Under mitt 2010

Äh, har inget annat för mig och 2010 börjar gå mot sitt slut. Tror inte att det kommer att hända så mycket mer under detta år som är värt att nämna, kommer ju fira jul då men det gör ju alla. Så jag tänker göra en liten sammanfattning om mitt år. Enligt mig har det varit ett bra år. Men det har ju även händ en del väldigt tråkiga och jobbiga saker också, men med allt det positiva så har jag aldrig varit så lycklig.

- Jag var i Hoting hos min syster när 2010 räknades in. Vi firade hos Dennis föräldrar då vi åt god mat och spelade någon frågesport. Jag och Karolina var inte så jätte duktiga på det ;p


- Farfar gick bort.. ♥ :'/ Var på min andra begravning.


- Hoho, tränade lite på Golds gym i Sundsvall. Känner mig stolt över att jag lyckades springa på en sån där cykel i hela 53 minuter utan en paus eller något. Kunde ha hållt på lite längre men vi var tvungen att gå och göra oss klar för att hinna med bussen. Synd! :c

- Åkte till Gävle sjukhus några gånger.

- Åkte till Ida några gånger och hade super kul!


- Dansade loss på G-festen några gånger så benen knappt orkade bära en längre.


- Höll tal på engelskan och min engelska lärare blev imponerad. *Stolt*
- Hahah, träffade Tomas Di Leva på en mässa som alla ettor skulle på.




- Jag fick min absolut största dröm uppfylld. Jag fick träffa Tokio Hotel och sedan stå näst längst fram på sjukt bra konsert. Det bästa på hela året!!!!!!


- Blev filmade när vi dansade. De skulle göra en dokumentärfilm om Gnarpsviljan.

- Min älskade hund var bara för sötast!


- AnnMarie och Bosse åkte till Stockholm över en helg, så jag var ensam hemma. Ja, då kan ju stuffs like this hända:






- Köpte min as snygga jacka!


- Jag var snygg!




- Hade en as rolig friluftsdag


- Åkte till Nyköping med danstjejerna och hade uppvisning. Så himla kul det var!


Genrep


- Ja, satt ute en timma ungefär i solen. Resultat:


- Jag var duktig i duschen


- Hade en as skön sista vecka innan skolavslutningen. For också och hälsade på på Backens och träffade Birgitta. Hon skjutsade hem mig, Amanda och Sandra för det ´gick inga bussar hiihihi.



- Gick ut ettan med bra betyg.


Klänningen vid ett annat tillfälle


- Hade träningsvärk och var helt död efter en vecka med gymbesök och 4 kilometers jogging med Malin.

- Jag och Zoofie åkte till Övik på rix fm festivalen. Hade backstage pass så vi träffade en massa kändisar som Takida, Star Pilots, Rebound, Love Generation, Broken Door, Ramsells, Lovestoned och Apollo Drive. Det var verkligen en helt sjuk upplevelse. Fick ju stå där framme vid scen och ta en massa bilder och springa in och ut i tältet där alla kändisarna satt, hur mycket vi ville.




- Jagade äckelfjärilar i mitt rum hela nätterna.
- Firade min födelsedag med Amanda och Sandra. Vi grillade och hade det jätte mysigt.
- Sommarjobbade på bergesta med alla söta gamlingar.


- Åkte världens roligaste virvelvind på Yrantivolit med Malin


- Åkte till Göteborg och gick på Lotta på Liseberg på samma kväll som vi kom. Då var Anna Bergendah, Rigo och Jill Johnsson där. Dagen efter så var vi hela dagen på Liseberg och åkte karuseller, ända från när de öppna tills de stängde. Måste åka nästa år igen!!




- Var på den absolut bästa Takida konsert jag någonsin har varit på. Ulf Lundell var förbandet.

Fångade Ulfs flaska






- Jag blev kär
- Hade öroninflammation
- Började 2 ring och har fått börja ha världens roligaste ämne, Grafisk kommunikation.

 
- En tjej med mycket pirr i magen


- Köpte äntligen mina älskade hörlurare som jag använder flitigt!


- Sabbade två biokvällar. Dumma fula biljetter som ska jävlas.
- Jag och fina vänner (bild lånad av Zoofie)


- Det gick över till att vara kär till olyckligt kär.

- Malin, mormor och morbror kom ner till mig och vi åkte tillsammans till Hudikmarknaden. Jag och Malin åkte bara dit för karusellernas skull. Hihi!

- Störande uppgifter på Webbdesignen. Detta hade vi prov på. Gick ju as bra, klarade det ju!


- Såhär snygg var jag och Amanda under en lektion


- En header jag hade någon gång i våras


- Praktiserade i 3 veckor på Ica Esplanad vid Navet. Det var kul, tråkigt, äckligt, långsamt och det gick snabbt.


- Fick syn på en riktig läckerbit. Andy Sixx från Black Veil Brides


- Åkte till Hoting igen och hälsade på min kära syster. Det hade börja snöa där uppe och allt. Men underbart att få träffa henne och lill Theo igen. ♥


- Jag och Zoofie gick på Saw 7 3D. Stannade över hos Zoofie och tog min sova-över-i-sundsvall-oskuld. Hihi! Men åh om ni bara visste vad kul och mysigt det var!


- Tittade på dansbandskampen på lördagarna och hejade på Patrik's Combo. De kom trea i alla fall!
- Hade en otroligt skön vecka i skolan. Men också en vecka med väldigt många tankar och funderingar.


- Blev helt kär i Tokio Hotels nya låt Hurricanes and sun.
- Har samlat in pengar genom att sälja kakor på julmarknaden uppe på Bersberget här i Gnarp och även jobbat på Bergmanplast i Bäling.
- Haha, blev helt besatt av pensionärsjävlar.

- Jag lades in på sjukhus och opererades. Idag mår jag bra. Stygnen i munnen har börjat låssnat och jag kan gå riktigt utan att behöva få ont i höften.



Det har ju såklart hänt en massa mer, men detta är väl ändå det jag kommer ihåg från detta år :-)


I'll spread my wings and fly

Ligger nerbäddad under mitt sköna älskade täcke i min säng och försöker att inte släppa in någon kall luft samtidigt som jag lyssnar på H.I.M. Har känt mig lite ledsen idag och har även mått jätte konstigt. Tänkte jag skulle duscha innan maten, och rätt som det var började jag att få jätte ont i magen. Det kändes som om att jag skulle spy och sedan började allt snurra och jag såg jätte brusigt. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag skyndade mig att tvätta av mig all tvål och grejs. När jag kliver ur känner jag värsta tyngden på mina axlar och mina ben kändes jätte svaga. Jag trodde jag skulle falla ihop i vilken sekund som helst. Men jag lyckades klä på mig och sedan satte jag mig på sängen ett tag och hämtade igen mig en stund tills jag skulle gå ner och äta.
Hela tiden vid matbordet kände jag ett värsta tryck längst ner på ryggen. Jag kände mig skakig och jag andades häftigt. Så efter maten lade jag mig igen och nu känns det i alla fall bättre. Har lite ont i magen lite då och då.

Snart kommer mina tjejer över för att se på lite film. Kommer att träffa Sandra som jag inte har träffat på nästan 9 veckor. Åsna vad kul det kommer bli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'-) ♥


DISNEY

Hoho, antar att alla sitter och trycker i sig en massa fett medan de tittar på idol ikväll. Själv trycker jag i mig små chokladkakor som innehåller 70% kakao. Inte gott till en början men nu vill jag bara ha meeer. Också tänkte jag dra på en disney film. Funderar på Micke och Molle, men då kommer jag bara att börja gråta. Skulle vilja se Skönheten och odjuret eller Prinsessan och Grodan. - Hehe, vuxet! Men har inte sett någon av dem så jag får se vad som finns att... *tittar efter poliser men ser inga*...ladda ner. Hihihi, vad buuuusigt Jessica!!! :3


Mun mot mun metoden

Hahahahah! Det här är fan den roligaste Ica-reklamen någonsin! Hahah Jerry i slutet! :'-)


Vår tredje bröllopsdag!

Hihi, idag är det ingen vanlig dag för det är min och Amandas 3år dag, hurra hurra hurra!

Det finns så otroligt mycket fint att säga om dig. Jag skulle kunna skriva en hel
bok om allt. Men det skulle bara ta flera år att skriva så jag har skrivit ner allt i mitt
hjärta istället, och där kommer allt att stanna i resten av mitt liv. Jag kommer aldrig
att släppa taget om dig, aldrig.
Jag älskar dig Amanda, mer än vad du tror! ♥


Tillsammans har vi världens finaste son, Sandra. ♥

Hurricanes and sun - Mädchen aus dem all (Girl from space)

Jag älskar Tokio Hotels nya låt Hurricanes and sun. Ju mer jag lyssnar på den desto mer älskar jag den.
De har ju en musikvideo till låten också. Varje gång jag ser den ryser jag. De visar från nuet och tillbaks i tiden då de började Tokio Hotel. Det är helt sjukt hur mycket de har förändrats och utvecklats. Jag kan kolla på den hur många gånger som helst! Men ändå, det är som om att videon har ett dolt budskap.. Alldeles precis som typ ''Hejdå, det var allt, tack för oss!'' NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ JESSICA!! Får inte tänka så!! Slutar Tokio Hotel så slutar jag, så är det!
Har sett en massa ljus från Tokio Hotel under mina år jag har lyssnat på dem. Och jag tycker de är lika bra nu som då jag upptäckte dem. Det är helt sjukt. Tokio Hotel är mitt absoluta favoritband och kommer alltid att vara det. Bill Kaulitz är min gud och kommer alltid att vara det! - Heellloo nörd!



Sedan så har vi en nygammal låt som heter Mädchen aus dem all. Denna låt gjorde de när de fortfarande var Devilish. Fast då hette den Schönes Mädchen aus dem all, vilket betyder (Beautiful girl from space).
Denna musikvideo är tvärt emot den Hurricanes and sun, för denna börjar dem ända från första början till nuet. Man får hänga med hela deras framgång. Underbart!


Vanilla Twilight

Suck... Inte somnade jag någon gång fören 5 i natt heller. Hur mycket jag än försökte sova så gick det inte. Tankar bara snurra omkring i skallen på mig. WHYYY?????? Låt mig få sova i tiiid.. :c
Ja, dagen består väl av skolplugg, ligga i sängen, få besök av min fina fru (imorgon har vi varit gifta i 3 år, hihih tänk så fort åren har gått! :-') ) och ja, bara ligga här och bilda liggsår. Kanske dö en skvätt också.

Men chiao bella!

-
The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly


Scream till you feel it, scream till you believe it

Dumma trådar i munnen som gör så att jag inte kan skratta. Eller ja, jag kan skratta men då gör det ont och trådarna går typ sönder. Det blev lite jobbigt nu ikväll när Michaela och Ted kom över. Kunde inte sluta skratta. Men nog allt var det lite trevligt med besök. Har ju bara legat här på samma fläck ända sen jag kom hem. Jag har endast rört på mig när jag ska på toaletten, byta om, äta osv. Jag har inte ens varit nere på nedervåningen sen i söndags. Det är ju för att jag ska undvika trappor och så.
Det har ju varit ensamt då jag har legat här inne helt ensam. Det har väl bara varit AnnMarie som har kommit in här med mat och mediciner, annars så är det bara Michaela och Ted som jag har träffat idag då. :-)

Håller även på med politikfrågorna som jag bara vill trycka in i någons anus. Så ja, jag ska nog återgå till dem.

Längtar tills jag kan skratta såhär mycket!! :-(


För många många år sen för 30 år sen

Haha fan vad jag saknar dig Malin. Vill kunna skratta och lyssna på vår absoluta favorit Curtan med dig. Vill hitta på en massa tokheter med dig! Men vi måste ses i helgen när jag kommer till Brunfloooo!! :-D

Tror nog inte att jag somnade fören halv 5 i morse. Kunde inte somna + att mina kramper som jag hade våren och sommaren 2008, har kommit tillbaka. Gick till skolsyster om detta och hon sa att det var nå slags kramper jag hade. Kommer ihåg en tidig morgon på sommarlovet då jag skulle åka in till körskolan för mopedkortet. Jag sitter och äter frukost och det krampar så in i helvete att jag bara satt och grina. Det gick inte att svälja för det gjorde så ont.
Kramperna var liksom mellan tuttarna ner till maggropen. Knasigt..

Jaha, sitter här och äter mosad korv tillsammans med mosad potatis. Det har dock hunnit blivit jätte kallt, så det vart inte så aptitligt längre. Det spelas Tokio Hotel ur mina högtalare också, satt hihihihhi nu mår jag gött!
Senare skulle min söta vän Michaela komma över och hälsa på mig. Det var ju ett tag sedan vi råkades, så det ska bli kul att få prata om det senaste liksommm.
Ne, nu lämnar jag maten och lägger mig i min varma sköna säng igen. Ska försöka komma på ett jävla perojektarbete som ska in i morgon. BLIR GALEN! Har ju fan ingen fantasi. Tänk å vara Svampbob, då hade det ju varit mycket enklare.

♥ en gammal bild på farbrorn ;-)

Picture

Bara för att jag har världens bästa storasyster så lägger jag in en bild på mig hur jag ser ut idag. Hon ville att jag skulle lägga ut såattee, ja här kommer den då!

Har ringat in det gula (blåmärkena) Kan ju säga att det här var ju då inte
den finaste bilden jag har lagt ut på mig själv heller. Hahahh!



Höftisen

Vilka är dessa då?

Haha ja, någon som kan se vilka dessa söta killar är då? *fniss*
Hihi, alla som gissade på Tom Kaulitz, Georg Listing, Bill Kaulitz och Gustav Schäfer hade full pott!
Det här är killarna innan de döpte om sig till Tokio hotel. Innan hette de Devilish. Här är Tom och Bill ungefär 13-14 år. För er som ville veta dåå! :-D Men se så sööt de är!! :'-)



GulleBill!


Durch den monsun - Tokio Hotel

Of all the lonley people I want to be loved by you

Cha Cha! Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det sådär. Har knappt sovit något i natt eftersom jag har hostat och inte kunnat legat på något sett utan att det skulle strama och göra ont i höften. Det gick inte ens att ligga på ryggen. Men tillslut orkade jag inte bry mig och somnade tillslut. Vaknade tidigt i morse för att ta medicin och äta.
Svullnaden har tack och lov gått ner ganska mycket, men jag har fått blåmärken, eller ja, det är gula märken i ansiktet och även på höften. 2 stora på kinderna och en runt högra öga. Jag har även ett annat blått blåmärke under överläppen. Visste inte ens att man kunde få blåmärken där, haha.

Idag har jag bara legat i sängen och fysit och svettats. Är alldeles kallsvettig om fötterna och händerna men ändå svettas jag om resten av kroppen. Rätt som det är så börjar jag frysa och då drar jag på mig täcket, men sen efter några sekunder svettas jag igen. Så jag ska nog ta en varm dusch senare.
Jag har även gjort lite skoluppgifter. Alltså, det är så jävla mycket! Har skickat in Mediakunskaps uppgiften om rondellhunden idag, sedan har jag ett hemprov i Samhällskunskap, måste skriva klart min novell som skulle in i fredags, har en massa uppgiter i Historia, plugga engelska för jag lär väl ska göra prov nästa vecka, måste komma på en idé och påbörja ett projekt på Grafen som ska in på torsdag. Det är säkert något mer som jag har glömt. Vi får säker 438309360396 uppgifter den här veckan också. Gillar inte det här, kommer ligga efter som snor efter denna vecka jag har legat hemma.. Anus!

Ne, bäst jag fortsätter. Sedan tänker jag vila ögonen. Blir så trött av medicinen.


HOSTJÄVEL!

Neh, kan inte sova jag e.  Har råkat ut för en sån jävla irreterande hosta nu när jag fan inte kan hosta utan att det gör så fruktansvärt jävla ont. Så jaha, ska jag ligga här hela natten och hosta och hosta tills min höft ramlar av mig eller? För varje host jag gör känns det som om att jag blir knivskuren. Okej, inte för att jag har blivit knivskuren någon gång, men jo, det känns precis som ett knivskur!
Och sedan så har jag blivit trött på att sova på ryggen också. Kan inte sova på sidan för då gör det ont. Skulle kännas skönt att få hälla en stor hink full med bajs på någon, det skulle kännas mycket bättre!
Men kan trösta mig med att min svullnad har gått ner ganska mycket och att jag älskar fruktsoppa. Mumsis!


Potatishuvud

Ja, trodde att svullnaden igår hade tagit rekord, men ack så fel jag hade när jag vaknade imorse. Kunde ju knappt se något med högra ögat.

Igår


Idag


Hjäääälp!!! :-( Hur fan kommer jag att se ut imorgon då när svullnaden bara stiger och stiger?

Imorgon?


Hjärtats ensamma slag

Har vant mig att få sova hela dagarna under tiden på sjukhuset. Så efter att jag hade sovit 11 timmar inatt så väcktes jag och var ganska pigg. Sedan under dagen har jag bara blivit tröttare och tröttare så nu håller jag seriöst på att slockna här.

Så jag ska nog inte göra så mycket mer. Tänkte väl slå på en bra film och somna till den eller något. Ska äta lite yoghurt först kanske och borsta tänderna/skölja munnen och ta medicin kanske. Eller ja, jag ska göra det. Sedan kan jag lägga mig :-)
Ska bara ringa AnnMarie så hon kan komma upp med lite yoghurt och vatten till mig. Hoho, roomservice!

Just the way you are

Men aaaaaaaaaw! Linn skickade mig en jätte söt video. Rös som bara den när jag tittade, det är så sött ju!


Hemma från sjukan

Sådär ja, nu är jag hemma. Allt har bara gått bra och så då. Tänkte berätta lite om mina ensamma dagar på sjukhuset.

Torsdag:
Åkte till sjukhuset och träffade en läkare som skulle undersöka öron, hjärta och näsa. Han ställde några frågor och så. Efter det träffade jag en narkosläkare. När det var klart så fick jag komma till mitt rum, äta och bara ta det lugnt. AnnMarie och Bosse åkte hem och jag skulle få en slang i armen som de trycker in med en kanyl. Efter det skulle jag duscha.
Jag gjorde inte så mycket mer så jag somnade någon gång runt 10.

Fått bedövning i armväcken och även på högra hand. Skulle få slangen i
armen men de kunde inte se i vilken blodåder de skulle trycka in den i, så
de satte bedövningar på en massa olika ställen för säkerhetens skull.



Där ja


Fredag:
Blev väckt klockan 7 då jag skulle kliva upp, duscha och få lite smärtlindring. När jag står i duschen så slocknar hela sjukhuset. Det blev alldeles kolsvart. Jag står där inne och får värsta paniken. En massa tankar började strömma in i skallen, allt som hade med skräckfilmer att göra. Men efter några sekunder så var allt igång igen. Haha.
När jag hade duschat klart fick jag ta på mig såna där as snygga sjukkläder som består av ett par as stora trosor och en rock som man knyter där bak i nacken. Sedan fick jag sitta på sängen och vänta tills de skulle komma in och hämta mig.
När de väl kom så skjutsade de mig i sängen ner till operationsalen. Där fick jag byta säng och de pratade lite. Hade en jätte gullig sjuksköterska med mig som höll mig i handen och tröstade mig. Tårarna rann ju såklart på mig. Jag fick något lugnande och såg allt bara snurra. Då frågade doktorn vilken linje jag gick på. Då svarade jag media och jag kunde inte sluta skratta. Tyckte det var as kul det där ja..?!
Sedan slutade det att verka och jag började grina igen. Sedan kommer jag inte ihåg något mer.

Halv 12 vaknade jag av att någon ropade mitt namn. Jag låg i min säng på uppvakningen. Jag hade en slang i ena näshåla som gick ner till matsäcken, plattor på magen som kollade hjärtat, ännu en slang fast i handen och sedan en annan grej i min andra näshåla. Jag låg bara och skakade och var alldeles röd i ansiktet. Sedan somnade jag igen eftersom jag var så himla trött. Efter en stund vaknade jag igen, och då hade jag stora värmedynor på mig, as skönt var det! Sedan var det någon annan som låg en liten bit bort som också hade opererat sig. Hon mådde inge bra så hon låg och spydde, och jag somnade till det.
När klockan blev 3 så åkte jag tillbaka till mitt rum. Jag var så himla trött så jag sov resten av dagen. Men vid 5 tiden skulle jag testa att gå på toaletten, fast jag inte var kissnödig. De skulle hjälpa mig upp ur sängen och sedan hålla i mig när jag skulle vidare till toaletten. Men så fort jag ställde mig upp höll jag på att fara ihop för allt snurrade på mig. Så jag fick lägga mig igen och de hämtade bäcken, så jag skulle få ligga och kissa i sängen. Men näe, var ju inte kissnödig heller. Så de gick och hämtade mer dricka åt mig.
Jag somnade ett tag och sedan kom de in igen och jag skulle testa kissa. De hämtade in en liten toasits som jag fick sätta mig på. Gick lite bättre den där gången. Sedan fick jag lägga mig igen och sova mer.
Jag gjorde inte så mycket på fredagen än att sova.

Duschad och klar i min snygga outfit


Efter operationen. Helt slut och svullen


Lördag:
Vaknade någon gång mitt i natten av att jag behövde gå och kissa. Fick ringa på klockan så jag fick hjälp att ta mig upp och sedan ta mig till toaletten. Efter det fick jag komma tillbaka och sova lite mer.
Jag fick åka och träffa tandläkaren som kollade så att allt såg okej ut, vilket det gjorde också. Sedan låg jag hela dagen i sängen och tittade på tv och sov. På kvällen tittade jag på Dansbandskampen och hejade på Patrik's Combo såklart, men näe.. Inte fan kom de vidare till finalen heller. Dumma Willez som tror att de är något och Elisas som kan åka tillbaka till Mars. Patrik's ska ju vinnnnna juuuu!
Ja, efter det trodde jag verkligen inte att jag skulle kunna somna för jag kände mig jätte pigg eftersom jag hade sovit på dagen. Men efter att jag hade gjort mig klar iför kvällen så somnade jag någon gång vid halv 11.

Såhär vacker var jag igår. Svullnaden går bara upp och upp.


Söndag:
Vaknade vid 10, åt frukost, fick mediciner och sedan fick jag göra mig klar för AnnMarie och Bosse kom och hämtade mig. Så nu ligger jag hemma och har precis duschat. Skönt! Så ja, har inte så mycket mer att berätta nu då. Så ha det göttans!

(Idag är svullnaden ännu värre, så jag tror det är bäst att inte bjuda på någon bild för att inte råka skrämma skiten ur er!) Det är lite svårt att hålla allt säckel kvar i munnen. När jag ska prata så kan det bara forsa ur munnen på mig. Det är även lite svårt att svälja för då blir det som att jag suger på överkäken där alla stygn är. + Att jag blöder inne i munn så det smakar och luktar inte så gott kan jag säga er.


Speed of sound

Din och min låt Malin :'-)


Haha, den här låten sjöng alltid jag och Malin jämt för något år sedan på Singstar. Vi skulle sätta den långa tonen i slutet där men vi fixade det aldrig. Men efter att vi har sjungt låten 857765 gånger så då jävlar satte vi den.

Haha, tänker alltid på dig när jag hör låten! :-) ♥


It's meant for me to feel this pain

Vill vakna upp och se ljus. Vill inte finnas kvar i det mörka längre.
-
Har alldeles just sett första avsnittet med julkalendern. Faktiskt bättre än vad det har varit sedan Dieselråttor och sjömansmöss! Åh, det var den absolut bästa julkalendern enligt mig!

Jag lyckades ta mig igenom denna onsdag. Skulle leda idrottslektionen med Amanda idag, men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Hade musiken vi skulle använda oss av på Amandas Ipod. Hon hade med sig sina Ipodhögtalare, och när vi började med uppvärmingen så sprängdes högtalarna på dem. Inte så att det sa poff och det började brinna, utan det brusade och man hörde bara en massa brus. Sååååattteee, vi får leda lektionen efter jul någon gång då jag har hämtat mig efter operationen. Vi fick istället spela badminton hela lektion. Men pinsamt var det!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och packa. Skrivs ju in på Gävle sjukhus imorgon. Vet inte hur länge jag kommer att ligga kvar där. Det beror på hur jag mår och så. Men inte längre än måndagen i alla fall. Känns ju kul att vakna upp efter och inte ha någon där vid min sida.
Tänker packa med mig min Tokio Hotel dvd! De bara måste ha en dvd på rummet, annars vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med. Får köpa med mig en massa tidningar så jag kan läsa och lösa lite korsord också. Också måste jag ha med mig mammas morgonrock som jag alltid har i sängen när jag ska sova. Det är min trygghet om nätterna. Bara det att den luktar inte mamma längre, för Annmarie vädrade den förra året.

Det är vid såna här tillfällen jag önskar som allra mest att mamma var vid liv. Jag skulle vilja höra henne säga att det bara kommer att gå bra och att allt kommer att bli bra. Hon skulle följa med mig hela vägen och inte låta mig stå ensam en enda sekund. Hon skulle sitta där vid sängkanten när jag somnar och sitta där när jag vaknar.
Jag hade varit mindre rädd för operationen om hon hade varit med mig hela vägen. Men nu står jag ensam och är livrädd.


1 December

Guten tag! Wie getz? Ich bin gut. Hihi nejdå, ska inte skriva ett blogginlägg på tyska heller ;-) Så duktig är jag inte. Ehe.
Sitter i alla fall på skolan och väntar på att mina vänner ska sluta deras matte lektion. Under tiden så sitter jag här och lyssnar på musik och fryser. Varför ska det alltid vara så kallt för? Och caféteria Ann är inte här idag så jag kan inte köpa mig en kopp med världens godaste varmchoklad. Fy.
När de kommer tillbaka från lektionen så ska vi bege oss ut till Åhléns där vi äter vår dagliga lunch. Tror det serverades bland annat fiskpudding idag.. Så jag tror nästan jag åker en rulltrappa ner till hemköp istället. Finns ju mycket godare saker där att välja på.

Ohoho, hittade min sladd i morse också. Knackade på lärarrummet och bad om en nyckel till klassrummet som vi hade igår och där låg min stackars älskling alldeles ensam. Hoppas den kan förlåta mig för jag glömde den där. Såja såja, ska vara extra rädd om den nu!

I've been worried about you!! :'-( ♥


Tönt Jessica!

RSS 2.0