2012

Ja året börjar gå mot sitt slut och jag börjar tycka det är dags för en liten sammanfattning av året. Tänker först skriva om de absolut bästa minnena från året och sedan lägger jag upp en massa bilder.
 
Efter alla dessa 6,5 år och tidiga mornarna för att sitta på en buss eller ett tåg i någon timma ner till Gävlesjukhus för att sedan sitta i väntrummet i någon timma till tills det blir min tur, efter alla hemska operationer, ilningar, smärta, tårar och fan allt som har varit så fick jag tillslut mina tänder i överkäken på plats efter att jag slog ut dem då jag blev påkörd av en bild vid ett övergångsställe när jag var 12 år.
Det var en sådan sjuk känsla att äntligen slippa behöva ta ut en plastbit ur käften varje gång man skulle äta något, borsta tänderna eller sova. Att slippa behöva skämmas mer, att kunna prata riktigt under skollunchen istället för att sitta och skymma munnen så fort man öppnade den.
 
Sedan har vi projektarbetet som jag och Zoofie fick MVG på. Vi som hade satsat på G och nästan trott att vi inte skulle få det. Men som vi kämpade med den där jävla pysselboken!!!!
 
Den där festen som aldrig tog slut med Malin. Tog taxin hem då krogen stängde. Åkte hem till Malin för att sedan blanda en massa shottar av allt möjligt och sedan sjunga singstar resten av natten. Däckade väl vid 7 tiden på morgonen och vaknade vid 9 sittandes under ett skåp inne på toaletten.

Mösspåtagningen! Att efter de två åren då man själv stått och varit så sjukt avundsjuk på alla treor som hade sina mössor ute på torget och var fulla och glada över att deras student snart var där.
Äntligen blev det min tur, att smygdricka på skolan tillsammans med mina vänner, stå ute på torget med min mössa tillsammans med alla andra studenter och sjunga med i alla partylåtar som spelades.
Vi fortsatte festandet sedan hemma hos Sandra med grillning och sånt innan vi drog vidare ut till Stadshuset där det var mösspåtagningsfest.
 
Balen! hade en sådan himla rolig kväll med vännerna med riktigt god mat och dricka. Skrattade så tårarna sprutade då Thomas Järvheden körde stand up under maten. Sedan blev det dans resten av kvällen tills det var dags att bege sig hemåt.

STUDENTEN!!! Fy bannemig vad jag vill göra om denna dag! Att sitta i sin klänning man redan köpte då 3 skolåret började, och ha sin fina studentmössa, få sitta med sina fina vänner i busbacken innan vi skulle samlas på skolan tillsammans med lärarna. Vi kollade igenom en film som några i klassen hade gjort, satt och skrattade så tårarna rann på mig eftersom de hade filmat från mösspåtagningen och en massa annat.
Sedan var det dags att samlas inne i Stadshuset för att äta lunch och få betygen. Det delades ut stipendium också. Jag hade inte alls en tanke på att jag någonsin skulle få ett stipendium, aldrig i livet liksom. Men så ropades mitt namn upp mitt under utdelningen och chockad och glad som jag blev började jag lipa och skratta.
Sedan var det dags för oss att ställa sig nere vid entrén och vänta på att vi skulle få springa ut. Min klass var först ut eftersom vi vann studenttävlingen för vår skola. Dörrarna öppnades och ut springer vi och skriker och sjunge, upp på scen och väntar in de andra klasserna. Mötte sedan upp min familj och storlipade lite mer.
 
Midsommaren! Jag som hade planerat att sitta inne på mitt rum och tortera mina stackars simmar under hela den dagen och kvällen, men så ringde Elin och undrade om jag ville komma hem till henne i Norrfjärden och fira tillsammans med dem vilket jag ville. Jag åkte dit och hade nåt jävulskt kul! Helt ensamma nere vid Skäret så började jag och Elin dansa runt stången klockan 3 mitt i natten. Ingenting blev som vi hade tänkt oss men ändå blev det så sjukt bra! Haha!
 
Skrev på kontrakt till min nya lägenhet och flyttade in i den den 2 Juli.
Att flytta ifrån fosterföräldrarna efter att ha bott med dem i 4 år så kändes det verkligen skönt att kunna få bo och ta hand om mig själv och kunna känna mig hemma.
 
Min fina Linus! Att efter 3 år som vi har känt varandra och han har gjort allt för att få mig, så fick han mig tillslut. Det går inte att beskriva med ord hur lycklig jag är som valde att lyssna på mitt hjärta när jag satt där i början av sommaren och storlipa medan jag pratade med Malin och inte visste hur jag skulle göra. Jag bestämde tillslut att jag skulle höra av mig och ge han en chans. Nu står vi här tillsammans och är förlovade. Jag är kärare än någonsin och kan inte önska mig något bättre!
 
Takida konserterna på Stadshuset och på Gatufesten med Zoofie. Även fast jag inte lyssnar lika mycket på Takida idag som jag gjorde förut så älskar jag att gå på deras konserter och sjunga med i låtarna. De är så himla härliga på scen och ger verkligen allt ifrån sig. Man får som världens kick när man står där i publiken. Det finns inte en enda konsert med dem som jag har varit på som jag har känt mig berusad på, även fast jag varit spiknykter. Det är något speciellt med dem live.
 
KENT och Bryan Adams på Norrporten Arenan. I vintras/vårkanten såg jag att Kent skulle komma till Sundsvall. Redan då bestämde jag mig för att gå, även om jag så var tvungen att gå själv eller råna en bank för att få ihop pengar till det. Sedan hörde jag att Bryan Adams också skulle dit vilket jag absolut inte heller ville missa! Bryan Adams är någon som jag lyssnat mycket på och som jag velat sett live. Nu fick jag äntligen chansen. Samma sak var det för KENT.
Jag köpte mig en biljett och gick tillsammans med Linus, Amanda och Sandra. Först var det ju Magnus Uggla när vi kom in. Han har jag redan sett en gång förut så han var inget jag dirket planerat att se. När klockan äntligen blev 9 kom Kent ut på scenen och jag hade mitt hjärta bakom mig och höll om mig under hela konserten. Hela konserten var magisk. Det går inte att beskriva. Trots världens spöregn och världens åska så var det nog en av de absolut bästa konserter jag har varit på (Tokio Hotel på första plats!!!)

Klockan 00:00 (tror jag??) spelade Bryan Adams. Även det var sjukt. Det var någon låt som jag inte kände igen, men annars var det bara mina favorit låtar som spelades. När han sjöng Summer of 69, Heaven och Everything I do var det så mäktigt för man hörde då typ bara publiken sjunga.
Var tvungen att gå lite tidigare och gick då när sista låten spelades för att slippa trängseln. När vi hade kommit in mot stan så hörde vi fyrverkerierna och ångrade att vi hade gått där ifrån, så himla grymt det hade varit att stå där då.
 
Julafton! Årets julafton har varit så himla mysig och bra! Det har allvarligt varit den bästa julafton på flera år, helt ärligt. Är så tacksam över den fina julen jag fick i år tillsammans med käraste och hans underbara familj.
 
Ville också ha ett par såna där skor som Zoofie kom till skolan med.......
 
Utgång på Olearys med Malin och Sara.
 
Jobbade i flera veckor på stora idolen min.
 
 
Blev äntligen klar med Bill Kaulitz och min lärare blev riktigt imponerad och gav mig ett MVG. Tack och bock!
 
HAHAHAHAH snyggisarna var i farten. 2 girls, 1 cup.
 

Praktik på ICA i Gnarp.
 
Tog första sprutan mot livmoderhalscancer och fick inget Bamseplåster. Här är man duktig och inte blir man belönad....
 
Var i Hoting och hälsade på favoritkillarna! ♥
 
En av alla tandläkarbesök jag har gjort i år.
 
Hockeyhunkerz och Breakdance on ice mä Millapilla aka Malin.
 
Utgång igen mä Malin.
 
Myskvällaaaaaar.
 
 
Takida på Stadshuset. Fångade Mattias plektrum.
 
Zoofie och jag var nå jävulskt snygga!
 
Spelade in skateboardfilmen med Malin.
 
Fick nytänderan.
 
Fixade inför redovisningen för projektarbetet.
 
Pysselboken redovisades.
 
Dampade ett antal gånger med Flash på Multimedian.
 
MmMmmm, tandläkarbesök.
 
Utgång i Östersund med Malin och hennes vänner.
 
 
Tog ut mina aggressioner på mitt stackars tuggimmipaket när min dator dog och förstörde mitt arbete för femtioelfte gången.
 
Snusklunch på skolan. Tappade helt matlusten när Julia sa att svamparna såg ut som sniglar.
 
Fick överleva dagen med detta istället.
 
Mösspåtagningen, nå himmelsk rolig dag/kväll.

Låg ute och pluggade medan jag jobbade på brännan.
 
Balen


STUDENTEEN!!!
Midsommaren med käraste Elin.
 
Tog mitt flyttlass och flyttade ifrån fosterföräldrarna till en egen liten lya.
 
Jobbade på ICA.
 
Skulle göra nudlar men gick inte så bra att sila ur vattnet med locket när varken handtaget till kastrullen och lockhandtaget var fastskruvade. Inte nog med detta så fick jag kokvatten över båda benen och sedan halkade jag i detta och sträckte mig. Jag är så lyckad!
 
Blev nå jävulskt kär!
 
Gatufesten och såg Amanda Jenssen, The Soundtrack of our lifes, lite av Corroded och sedan Takida.
 
 
Myskväll hemma hos Elin och Joel.

En annan myskväll hemma hos jäntan.
 
Bästaste och underbaraste Kent.
 
Bryan Adams!!
 
Låg ute i solen med Malin och glassade.
 
Fika på stan med momma.
 
Käraste på tåget upp mot Brunflo.
 
Mosters hjärtan kom och hälsade på mig i Sundsvall. Tog även en tripp till IKEA.
 
Myskväll med Olivia och Elsa.
 
Tacos och mys innan utgång med Linus och Tony hemma hos Elin och Joel.
 
Skaffade gymkort på StarGym tillsammans med Olivia.
 
Soffmys med darling.
 
Elin och jag gick på bio och såg Bitchkram.
 
Fika på Waynes med Zoofie och Sofie.
 
Momma och Mikael kom på besök.
 
Satt på toa och läste i min spännande bok.
 
Blev förlovad.
 
Klippte av mig allt hår...

Gymmet!
 
Julbak med Elin.
 
Malin kom hem till mig i Sundsvall. Låg och var sjuk hon den största delen av besöket, men jag klagar inte.
 
Julafton hemma hos Linus och hans underbara familj.
 
Byggde snökanin.'
 

Julafton imåra

Asså shit vilken bra uppdaterare jag är må ja säga! NÅJA!

Imorgon är det julafton (var det inte midsommar nyss??)...
Jag har längtat efter denna dag i någon vecka nu (hör och häpna). Det är väl första gången på flera år jag någonsin längtar till julen och anledningen till att jag längtar till julaftonen nu är för att jag ska fira den med Linus och hans fantastiska familj.
Vi ska upp vid halv 9 imorgon för att gratta Linus lillebror Hampus, som fyller år, sedan kör vi igång med julfirandet. Det kommer bli så himla mysigt!

Just nu har vi lagt oss. Linus somnade för en och en halvtimma sedan. Trodde att jag också skulle somna tidigt ikväll eftersom jag kände mig helt utslagen när vi satt nere i soffan. Men här ligger jag med världens huvudvärk och en hals där motorsågsmassaken är och härjar. Hoppas att jag sover bort allt i natt när jag väl somnat.

Det blir till att åka upp till Brunflo i mellandagarna och sedan får vi se hur nyår ser ut.

Nu ska jag lägga armen om gullet och försöka sova jag med. Han har ju secklat ner mitt täcke han också.. Blev ju alldeles dyngsurt efter att han sovit på bröstet mitt en stund. Gör ej något, så värt det! :'))))


Magsjuka och sånt

Hej!

Idag var det meningen att jag och Malin skulle ränna omkring på Birsta och Ikea hela dagen men det blev inte av. Malin har råkat ut för magsjuka och ligger helt utslagen i sängen min efter att ha spytt. Vad jag ska göra idag är att ta hand om henne och försöka få i henne mat och så, för det är ju viktigt!

Det blir ingen Brunflo resa för mig imorgon i alla fall. Jag kan vara smittad och det vore ju jätte tråkigt om jag smittar de andra. Det är bättre jag isolerar mig här och hälsar på när allt är bra. Jag får åka upp efter jul.

Igår hade vi väldigt trevligt hemma hos Linus. Åt god mat och fikade gofika med hans stora släkt. :-)

Imorgon blir det hemfärd för Malin. Om hon nu klarar det, annars får hon stanna någon dag extra. Inget mig emot direkt! :-)

Det var väl det rå. Hejdå!!






Walking between the raindrops with you

Käraste, har ej haft någon lust att blogga de senaste dagarna. Har faktiskt börjat på en massa inlägg men har inte riktigt orkat fortsatt med dem eller bara tyckt de har varit dåliga så jag bara har tryckt bort och struntat i'et.
 
Hur har allt varit de senaste dagarna då? Allt har bara varit riktigt bra. Allt känns bara så sjukt bra! Har min fina fästman hemma för gott (för er som missat så har vi förlovat oss rå) och det är jag så lycklig över!
Längtar tills imorgon också för då kommer äntligen Malin ner till mä och ska sleepa over tills på måndag då jag bilar med henne hem till Brunflo (hoppas på att få dunka Curtiz och Backstreet Boys i bilden då). Stannar då i Brunflo tills på torsdag då jag åker hem till Sundsvall igen. Under tiden Malin är här så ska vi hinna med att göra IKEA och Birsta City. Vi ska även på kalas imorgonkväll hemma hos Linus då hans lillebror snart fyller år på julafton samt hitta på nå annat trevligt i Svallet. :-)))
 
Just nu ligger jag i min iskalla lägenget och lyssnar på Lifehouses nyaste och är typ kär. Älskar när jag hittar låtar med det där lilla extra! Tyckte det var dags för Lifehouse att komma med ett nytt album dessutom. Såg på Spottan att de hade kommit ut ett och jag började genast lyssna.
 
Nä nu ska jag nog ta och sova så det kan bli morgon snabbare och Malin kan komma någon gång! Lägger upp lite bilder från de senaste dagarna.
 
Fingre mitt nu för tiden rå
 
 
 
Klippte av mä håre
 
Bakade knäck och ischoklad med Pelin
 
Knäckjävel...
 
Blåsan sprack..
 
Skinnflörpen låssnade.
 
Har tränat och så.
 

Godnatt nurå!
 
 
 
 
 

So happy I could die

Var hälsad jordsbor!

Idag är det en riktigt bra dag. Den bästa på länge måste jag säga. Jag fick stressa mig igenom ena änden av stan till andra änden i 22- idag. Anledningen till det var att jag skulle på studiebesök med Miroi på Himlabadet. Allt tog en timma ungefär och sedan fick jag gå tillbaka i kylan och gick då upp till tågstationen och väntade. *håll i er nu*
Jag väntade in Linus som kom med tåget från Stockholm. Han anlände i Stockholm igår natt och fick då ta ett tidigt morgontåg. Nu är han hemma för alltid och det går inte att beskriva hur glad jag är för det.

Just nu ligger han och sover. Jag somnade till några gånger jag med i gofamnen hans. Som jag har saknat det!
Nu är allt som det ska vara! Jag kan äntligen känna mig hel igen.


Söndag

Denna dag är som bortkastad. Har inte gjort ett skit. Vaknade kvart över två idag med världens ångest och har inte klivit upp en endaste gång förutom då jag klev upp och morgonkissade för en timma sedan. Gick och lade mig igen så nu ligger jag här i min kolsvarta och iskalla lägenhet i pyjamas under täcket. Borde väl kliva upp och göra något att äta, men känner inte för det.
 
Jag låg vaken till halv 5 inatt och bara tömde mig själv på en massa saltvatten från ögonen. Det resulterade ett par riktigt svullna ögon idag. Det gör inte så mycket, har ändå ingenting planerat att göra utanför min lägenhet precis.

Näe hörrni, måste stoppa något i maggen innan den tar död på mig. Måste kliva upp och rota i frysen och se om jag hittar nå ätbart. Hare grettans gott folk!
 
Lättar upp stämningen med en massa fina videosar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Less tjej

Ahmen vad faaaaaaaaaaaaaaan.... Skrev ett långt jävla inlägg till bilderna i förra inlägget men så försvann allt bara och bilderna publicerades bara? ÅÅH DUMMA CP. Tänker jag fan inte skriva om heller. Gonattrå eller nå.


Toss me in the ocean and see if I float


RSS 2.0