Fredag

Ja men hallå! 
 
Tänkte att jag kanske ska göra ett normalt inlägg här för en gångs skull? Det kanske har varit lite för mycket känslor här på sistonde, eller vad tycker ni? Inte för att ni kommer svara rå, men ni kan ju nicka där hemma framför skärmen istället? Tack på förhand! 
 
Det har varit en rätt bra vecka, fast att jag sovit ett dygn mindre och haft världens huvudvärk. Det är mycket som har vägt upp till det dåliga och gjort allt mycket bättre.
Igårkväll somnade jag strax efter 10, idag vaknade jag vid 9 och kände mig helt utvilad. Jag låg kvar i sängen tills klockan blev 1 och gjorde mig då klar för att möta upp Elin på stan för att springa och göra en massa ärenden. Vi gick sedan hem till mig och lagade mat och hade det mysigt. 
 
Jag tänkte att jag ska ladda upp lite bilder jag har på min telefon och skriva lite om dem då. 
 
Bokade tvättstugan och satt där nere och väntade på att tvätten skulle bli klar.
 
 Lagade lax hemma för första gången i hela mitt liv. Försöker lära mig äta fisk, så det är därför.
 
 Hittade mina drömbyxor. 299 riksdaler på Bik Bok liksom.
 
 Mysisälsklningar! 
 
 Tog med mig en snygging på bio och såg 100 åringen. Var väl kanske onödigt å köpa en stor popcorn, eller vad tycker ni? Nicka i såna fall.
 
 Och sedan så har vi lilla antilopJessica här med. 
 
Nu blir det att lägga sig och tagga inför en helg fullspäckad med jobb. Imorgon blir det ett 9 timmars pass och på söndag blir det ett 11 timmars. 
 
Godnatt nurå! 
 

Just some healing stuff

Låtar som jag lyssnat på minst 1000 gånger under hösten och vintern 2013:
 
"Vi har en mikroskopisk chans att bli gamla tillsammans."
 
"En plats, ett slut, så släck mitt ljus."
 

"Så här lät det medan ångesten kom ikapp."
 
"Hur kan det spela någon roll? Framtiden är ändå utom räckhåll för oss"
 
"Du förlorade ditt krig, du står ensam kvar."
 
"Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd."
 
"But I have grown too strong to ever fall back in your arms. And I've learned to live half alive."

Mina bästa vänner, mina hjärtan, mitt allt!

Jag antar att jag nu snart kommer få säga hejdå till er, om jag ens hinner komma upp och hälsa på innan. Hur mycket det gör ont i mig och hur mycket jag önskade att jag kunde ha er här så finns det väl inte så mycket att göra längre.
Mina älskade goklimpar, som alltid har funnits där. Som alltid kommer springandes till dörren och skriker av lycka när man kommer och hälsar på, som jag alltid tryckte ansiktet i när jag grät, ni får en alltid att må bra. Ni förstår alltid.  
Hur ska jag kunna säga hejdå till de som finns så himla långt in i hjärtat att jag aldrig skulle läka? Hur ska jag kunna säga hejdå till de som funnits med halva livet och som jag älskat redan från första stund? Lillmattes älskade älskade små hårbollar. Mina fina fina vovvar. Vad ska jag ta mig till utan er? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You've got a lot of heart, Is this real or just a dream?

Jag älskar då man hittar nya låtar som är så otroligt jäkla bra att man inte kan sluta lyssna på dem, och nu har jag hittat ett par stycken med The Killers som spelas i mina hörlurar 24/7, typ. AAAH får ju nå allvarliga fel vad sjukt bra de är! 
 
 

 

 
 

But you’re still on my lonely mind

Jag förstår inte hur jag orkar vara vaken nu. Jag har knappt sovit något i natt och klockan ringde 5 imorse. Började jobbet 06:30 och jobbade till 16:00. Jag har ont och är helt slut både psykiskt och fysiskt. Allt tar verkligen på krafterna, och speciellt när jag jobbar på så som jag gör på dagarna.

 

Imorgon åker jag till Brunflo och stannar där i några dagar. Jag känner verkligen att jag behöver byta ut vardagen mot tryggheten en stund.

 

Jag skulle packa väskan och dona på lite här hemma när jag kom hem från jobbet, men istället tog jag en lång och varm dusch, kröp sedan ner i pyjamasen och låg såhär i sängen: 

 

 

Och för er som har snapchat så har jag sett ut såhär:

 

 

Jag orkar inte fortsätta så jag gör kväll istället och fixar allt imorgon innan jag åker. Godnatt på er! 


Det hjärta som skulle bli ditt på något vis, det fryser nu sakta till is

Efter att ha jobbat i nästan 40 stressiga timmar sedan i torsdags så känner jag att det ska bli riktigt skönt med en dag ledig imorgon. Det har varit en sjuk helg. Jobbade i 12 timmar igår (lördag), och det var en riktigt kämpig dag! Det var inte bara för att vi hade mycket att göra, utan det var mycket som hände i mitt huvud, i mitt hjärta och i min kropp. Dagen gick mycket åt till att fejka ett leende till alla kunder, gå ifrån en stund för att ta några djupa andetag så jag sedan kunde andas riktigt igen. Jag fick även vända mig om när jag kände hur tårarna började brännas i ögonvrån. 
 
Är det inte lite sjukt att ett hjärta kan brista så många gånger och fortfarande fungera? Är det inte lite sjukt att jag fortfarande kämpar igenom motgångar? Jag vill kunna slå mig till ro någon gång jag med. På riktigt. Lugn och ro som varar i resten av mitt liv. Jag vill kunna njuta av livet. 
 
 
Ge mig en ny drog som tar mig nånstans
Jag behöver en ny medicin och ett nytt land
När jag faller lycklig och fri var det falskt alarm, falsk marknadsföring
men även inbitna lögnare har sin charm

Nytt år, nya möjligheter

Och nu var det ett nytt år också, för er som missat det. Själv firade jag in det nya året hemma hos Elin tillsammans med härligt folk! Vi hade helt andra planer i början inne i stan med några helt andra personer, men i sista sekund ändrades planerna och vi hamnade hos Elin istället. Men så kan det vara! Kul hade väl vi för det!
Alkoholen förtärades, hurrade in det nya året tillsammans med Jan Malmsjö, kollade på alla raketer och sedan var det dags för lilla mig att stuka fotjävlen igen. Men först sätter jag mig kladuns rakt ner i den isiga gräsmattan också med rumpan först. Japp, har lite problem med att sitta på ena skinkan. Men så kan det också vara.
 
Igår hade jag den värsta bakfyllan någonsin och somnade halv 10 på kvällen. Klev sedan upp klockan 5 imorse och var rätt utvilad och fit for fight att börja jobba 06:30 - 16:00. Ikväll har jag klippt håret och snart ska jag klippa tånaglarna innan jag tar och kryper ner i sängen tillsammans med O.C gänget. 
Imorgon är det jobb som gäller, vilket det även gör hela helgen också. Öppning till stängning. *tummen upp*
 
Här kommer lite ''fina'' nyårsbilder och sårå. 
 
Innan jag ledsnade på att ha det utsläppt och satte upp det! 
 
Pelin och Dannyboy 
 
Marcus, Pär och jag
 
 
Jan Malmsjö
 
 
Nyårskyssen rå! 
 
 

RSS 2.0