Bild 12: En bild på din vardag



Typ den bästa bilden som visar rubriken bäst. En massa tok med mina vänner på skolan där det förekommer en massa tråkiga lektioner, plugg och en massa sånt. Men tur man har sina fina vänner som gör så att det blir mycket roligare! ♥

En ledig dag

I natt har jag sovit i ungefär 13 timmar. Hur skönt? Vaknade i alla fall runt halv 2 idag på dagen. Gjorde mig klar ganska snabbt för sedan vid 3 skulle jag träffa Birgitta. Om ni bara visste vad 2 timmars samtal kan lätta för en! Pratade om precis allt som bara har korsat och tvärsat i min hjärna. Nu känns det som om att allt är på plats, just nu i alla fall. Får se hur länge den känslan stannar. Hoppas den bosätter sig i mig.

Åt världens godaste hamburgare till middag också. Puss på den!

Bild 11

En person du kan berätta allt för



Amanda ♥

Saturday night

Hade en riktigt kalaskul kväll igår hemma hos Ida. Det vart mycket skratt, och då menar jag väääääldigt mycket. Hade inte med mig någon kamera, men kan nog låna någon bild av någon som har lagt ut! :-D

Jag, Amanda och Andreas




Andreas, jag, Amanda, Amanda, Josefine, Ina och Maria. Ser ut som om att jag hänger där,
men jag satt faktiskt på toastolet. Dock utan att göra några behov. :-)


29 Januari 2011

Åh, har haft en sjukt mysig kväll/natt hos Elin igår. Vi hade tänkt att gymma men den planen sprack eftersom hennes pojkvän som var i Matfors över helgen hade hennes gymkort. Så vi gick och fettade oss en varsinn kebabrulle och sedan tittade vi på film. Somnade någon gång under en film helt omedvetet. Vaknade sedan då vi satte på oss nattkläder, tvättade sminket och borstade tänderna.
Vi satte sedan på en riktigt gråtfilm. Uvva.. den var ju riktigt hemskt. Fick sitta och torka tårarna hela tiden under filmen. Kommer inte riktigt ihåg vad filmen hette, men det var om en liten tjej som blir misshandlad till döds av sin pappa och sin styvmamma. Hennes riktiga mamma dog av en sjukdom. Sedan somnade jag ganska snabbt efter att filmen var slut.

Just nu ligger jag här hemma och hade tänkt att snart gå och fräscha till mig. Ska sedan ikväll åka på fest hos Ida tillsammans med Amanda. Ska nog bli en ruskigt kul kväll det med får vi hoppas! :-)

Näe, plikten kallar. Blev ganska arg och ledsen just nu. Bara så ni vet.


Håltimma

Är nu klar med min rapport. SKÖNT! Sitter just nu och har håltimma fram till 13:40 och sedan har vi Historia. Man kunde välja att ha historia idag eller att ha det nästa vecka på onsdag, så jag valde idag då jag får sovmorgon till 12 nästa vecka. Och vet ni? Är ledig på måndag eftersom jag är klar med rapporten. Åh, lycka!

Vill ni se min lunch idag? Vet jag väl. Här kommer den:

Äcklig pizza...


Lovisas pizza som såg ut som nå himla köttslamsor som ligger där på sidan.
Såg mycket äckligare ut i verkligheten :-o



Så vi gick till hemköp istället så jag köpte mig en risifrutti och världens godaste apelsin.

Bild 10: Någon du tycker är väldigt snäll



Denna tjej tycker jag är riktigt snäll!

First at school, not cool

Ja rubriken!! Är alltid först på skolan när jag börjar tidigt. Är på skolan halv 8... HAHAHA det kom en nu och han feees. Hahahah, lite roligt var det!! :'-)
Men i alla fall, börjar inte fören om en timma, satte jag får väl sitta här och invänta mina fina vänner som kommer runt 8.

Såhär ser dagens schema ut:
05:30 - 06:45 - Göra mig klar och gå till bussen.
06:45 - 07:30 - Åka till skolan
07:30 - 08:30 - Bara sitta och chilla
08:30 - 09:50 - Ha svenska då jag skriver klart min rapport
10:00 - 11:00 - Ha särmatte
11:00 - 12:00 - Lunch
12:00 - 13:20 - Engelska, men jag tror inte att vi behöver gå på den.
13:40 - 14:50 - Historia
14:50 - 16:00 - Tidsfördriva tiden på staden med Amanda och försöka hitta en liten present till Ida.
16:00 - Möta upp Elin.

Ojsch, vilken dag va?

This Weekend

Jag ser verkligen fram emot denna helg! Imorgon följer jag med Elin hem och stannar där över natten. Vi ska gymma, äta kebab och säkert andra onyttiga saker, titta på film och det lär nog bli en massa snack skulle jag tro. Ja, jag vet vad ni tänker, ni tänker såhär ''Men hallå?! Imorgon är det ju inte lördag, det är ju fredag? Är hon beng eller? Då kan hon ju inte äta godis..?''
Då är mitt svar såhär ''Nog är jag beng, men kanske inte tillräckligt mycket för att inte fatta att det inte är lördag imorgon eheh, för liksom, man går ju inte på skolan på lördagar.. Daah!'' Haha nerå, men jag och Malin kom överens att vi båda byter dag denna vecka, så vi äter godis på fredag istället för lördag. Cool vi. ;-)

Och på lördag åker jag hem från Elin, fixar i ordning mig och sedan åker jag iväg till Ida som har en 18 års fest hemma hos sig. Ska nog bli riktigt kul kan jag tänka mig! :-D

Näe, enough. Nu ska jag grejja lite med mina Grafuppgifter i Photoshop. Bjuder på en bild jag gjorde i tisdags på lektionen.



Orginalet


Bild 9: Någon i din släkt



Min mormor ♥

Today, I am excited!

Hej alla glada! Ligger uppe i sängen och tänkte ta och göra lite roliga uppgifter som vi har fått på Grafen. Men först tror jag att jag ska kolla lite på Gossip Girl. Åh, tittade på One Tree Hill igår. 12 avsnittet från säsong 8. Har väntat på det avsnittet ända sedan i november någon gång. Asa länge sen ju... Undra hur länge jag måste vänta på 13e avsnittet?

Idag har det väl ändå varit en rätt onödig dag. Eller ja, hade egentligen inte ens behövt åka in till skolan. Kom in till skolan halv 12, började 12 då vi skulle ha engelska. På engelskan skulle vi gå till Kulturmagasinet och låna en engels bok som vi ska läsa. Men det fanns ju typ inga ungdomsböcker där så jag ska låna en Twilight bok av Zoofie som jag ska läsa på engelska. Blir nog inte svårt eftersom jag har ju sett filmen och läst boken på svenska förut, så jag vet ju vad den handlar om. Så ja, kvart i 1 gick vi där ifrån och fick sluta. 14:20 gick min buss hem.

Förresten, jag och Amanda gick till Ica Stjärnan idag här hemma i Gnarp innan vi åkte iväg till skolan i morse. Vi frågade om sommarjobb och det lät på honom att vi skulle kunna få det. Men han visste inget än eftersom han hade inte satt upp sommar-schemat för personalen än. Han skulle höra av sig. Men om vi skulle få det så kommer vi att jobba nästan hela sommaren, fast inte varje dag då, istället för 3 veckor som jag har jobbat förut. Men tänk vad rik jag kommer att vara sen!! Och han frågade även om vi var intresserade att jobba där annars också på helgerna eller på kvällarna om det är lite kris på personalen. Så ja tack!






Never say never

Tycker att det är grymt skönt att jag har överlevt denna onsdag med. Var inte med på idrotten eftersom min hals börjar krångla igen och mitt huvud är ju inte det bästa. Fick även sluta tidigare så vi hann med 16:25 bussen hem. Härligt!
Haha, så hemskt när man sitter på bussen och halsover och sedan märker man att man sitter med munnen öppen och andas tungt och nästan snarkar. Gjorde samma sak igår... Haha typ pinsamt ju om någon skulle se och höra, vilket någon säkert gjorde eftersom våran buss jämt är proppfull. Ehehe.

Imorgon har jag bara en lektion. Ska egentligen ha nästan 3 timmars Graf på morgonen men jag frågade Niklas snällt om jag fick skippa den så jag kan prata sommarjobb imorgon på Ica här i Gnarp med Amanda. Hoppas nurå att vi får det då!! :-D Sedan åker jag in vid 12 och har engelska och sedan slutar jag. Skulle egentligen ha Meko sista timman, men Mats hade delat upp så man fick välja att komma antingen i tisdags (då jag gick) eller imorgon.

Men buhuhu... Hatar att man inte kan lägga upp videosar här längre... Finns ju så många roliga jag måste visa! Hahaha! :'-)


Bild 8: En person som du saknar

En person Personer som du saknar


Sitter i skolan...

Ja, sitter i skolan nu och gäspar och gäspar. Det verkar aldrig ta slut heller... ´Jag är nog den tröttaste människa på hela jordklotet just nu känns det som. Kan somna nu på stört.
Det tröstas inte heller med att vi slutat kvart i 5 idag heller...

Dagen består av:

08:30 - 09:50 - Historia
Håltimma/Lunch
12:00 - 13:20 - Samhälle A
13:40 - 14:50 - Idrott
15:20 - 16:45 - Projekt och företagande

*Gäääääääääääääsp*

Bild 7: En bild som du aldrig lagt upp

Hahaha jaa, här har ni en bild som jag aldrig har lagt ut förut!


25 Januari 2011

Cha Cha Bloggen! Sitter i skolan och just nu med Zoofie och Julia som precis kom. Somnade vid 1 inatt och vaknade 5. Skönt att gå till kvart i 5 idag. Mheheheh. Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag så jag lägger upp bilder på hur jag ser ut idag.

+ ringar också.


Ärtor

Kan Dee Shop

Åh, dessa vill ju jag ha!!







När jag får pengar, då ni!

Inget ljus utan mörker. Jag står i mitten nu

Hej! Är på bättre humör idag, skönt nog. Hade sovmorgon till 12 men det var ändå smärta att kliva upp. Hade en sån huvudvärk imorse eftersom jag legat och hostat hela kvällen igår. Somnade ju någon gång mitt i natten och klev upp 9. Men det var ju skönt att jag bara hade två lektioner som var Samhälle och Svenska. Skriver ju bara på min rapport på de lektionerna och jag är alldeles snart klar. Har bara tre saker att skriva kvar. Hihi.
Fick även sluta tidigare så jag hann med 14:20 bussen istället för att sitta och vänta på 16:25 bussen. Not kul! Så nu ligger jag här och ska göra en Graf-uppgift då jag ska göra en framsida till min rapport. Har ingen aning om hur den ska se ut, men jag kommer nog på något! :-)

Lägger även in dagens bild här också:
Bild 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge



Nina, min första kompis jag fick när jag började på Backens skola i 7an. Finns många roliga minnen med henne, haha som när hon följde med mig hem första gången och vi råkade låsa in oss på mitt rum, och när vi skulle skriva brev till Tokio Hotel. Haha! Det var hon förresten som fick mig att börja lyssna på Tokio Hotel. Jag fick en annan syn på ''skrikmusik'' och de lite rockigare låtarna när jag var med henne. Jag verkligen hatade sån musik då innan och lyssnade bara på techno typ. Men nu älskar jag de lite rockigare och skrikmusiken.
Hon är en riktigt underbar vän också med ett riktigt varmt hjärta. Bara så synd att vi tappade kontakten med varandra nu när vi splittrades i 9an. :-( ♥

Bild 5: En gammal bild på dig själv



Vi alla har varit liten och oskyldig en gång i tiden.

Söndag hela dagen

Idag är det en sån där dag då jag bara vill sitta i en garderob och gråta typ. Det är en sån där dag då jag känner mig så värdelös och ingenting har gått bra för mig idag. Så jag skiter i resten och bara går och lägger mig. Kommer nog inte kunna somna på ett tag då jag bara kommer att ligga och hosta så jag kräks antar jag, som jag höll på att göra på tåget hem idag. Ja tåg. Missade bussen...

Skulle så gärna vilja ha en sån där sätta på och stänga av knapp. Så jag kan stänga av mina känslor, mig själv och verkligheten ibland. Det hade varit så mycket bättre. Fan.. godnatt!




Bild 4: En bild på en konstig tid i ditt liv



Kan väl säga att hela 2008 var en väldigt konstig tid. Det hände bara jobbiga saker, som att flytta ifrån vårat hus, mamma försvann från oss, fick se henne död, hennes begravning och ja, behöver jag ens berätta mer? Det var verkligen en konstig tid, då jag var tvungen att acceptera att mamma aldrig kommer tillbaka. Det var verkligen konstigt. Jag skulle aldrig mer få se mamma igen.

I just love to be here

Är hemma hos momma nu och hostar en jäkla. Det är dock bättre än vad det var igår eftersom nu låssnar det väldigt mycket. Fick någon snuskig hostmedicin till kvällen. Uvva..

Igår när jag kom fram blev jag upphämtad av momma, Mikael och hans kontaktperson. Vi åkte och handlade och direkt när jag kom hem bytte jag om och sedan gick jag upp till Storvikenskolan med Malin och spelade innebandy tillsammans med pappa, lillebror och några andra snubbar. Jag, Malin, lillebror och pappa (girl-teamet) som vi spelade första tiden, klassade ju ut de andra totalt. Oj oj oj alltså! Ehum...
En snubbe från det andra laget ville vara med oss Eliter så han hoppade över till vårat lag. Eller ah, vi behövde honom... men det behöver vi ju inte säga.. *Schhh!!* Så, vi vann ju stort! Typ förlorade med 4-098674578.
Haha men jag hade jävligt roligt. Skrattade typ hela tiden. Typ när jag fick värsta läget att göra ett mål så började jag gapskratta så jag var typ tvungen att gå ifrån.

Jo förresten, vet ni vilken dag det är i daaag då? ;-) För det är ingen vanlig dag, för det är Jessicas-och-Malins-ätar-godis-dag idag, hurra hurra hurra!
Ska gå upp efter maten och köpa en massa onyttigheter. Är riktigt sugen på kinapuffar och lättsaltade chips. Tycker jag har förtjänat det!


Brunflo efter skolan = Jippi

Längtar tills jag har slutat skolan för då ska jag först ha utvecklingssamtal och sedan direkt efter drar jag till bussen som väntar nere på Navet. Jag åker till Brunflo över helgen och det ser jag riktigt fram emot. Har saknat alla där så himla mycket och jag behöver dem nu. Jag behöver komma bort lite också. 

Måste på lunchen köpa halstabletter eller något som kan dämpa min hosta lite. Det kittlas så mycket i halsen att jag måste hosta hela tiden. Hela natten har jag typ legat vaken och bara hostat. Men när jag kommer till momma så ska jag ta lite Kan Jang. Det är gott och alltid bra. Momma har alltid något som lindrar och det har hon alltid haft.

Vi petar in dagens bild också här:
Bild 3: En bild på någon i din familj



Systeryster från hennes student. ♥

Läst ut boken

Ni vet boken som jag började läsa på i förrgårkväll? Såld? Ja den! I natt läste jag ut den. Kan säga att jag låg och var så jävla förbannad. Jag låg seriöst och grinade. Herregud, hur kan det finnas såna jävla äckliga människor som lurar unga kvinnor som de sedan håller inlåsta, misshandlar, våldtar och sedan säljer dem till en massa andra jävla äckel gris ap ful dumma äckliga erj,. hyl,m dfpjc. gubbar!!!! AAAGGHHH!! Känner hur ilskan kommer tillbaka... gionlkhr. NÄEH!
Näeh.. asså näeh... Varför finns det såna människor? Varför?


I don't think that I can handle it again

Aloha! Är allt bra? Med mig är det rätt bra om man bortser huvudvärken som kommit tillbaka. Kul.
Men i alla fall så åkte jag till skolan imorse. Började 12 då vi hade engelska och skulle bara göra några hörövningar. Sedan hade vi Meko då vi bara tittade på en film som jag typ inte förstod så mycket av. Sedan när vi skulle gå ut från klassrummet och gå till trapporna var dörren stängd. Några i klassen började ropa att det luktade jätte snuskigt där ute, och det hade de alldeles rätt i. Alltså, det luktade bokstavligen bajs blandad med spya i en ladgård. Det var den äckligaste stank jag känt på as länge! Ja, vi hade ju inget annat val än att gå och hålla andan för att komma ner till våningen där vi har alla skåp och så. Det luktade lika illa där nere också så vi skynde oss att slänga på oss våra jackor och grejs och sprang ut. Tur att vi slutade där, för jag hade verkligen inte klarat av att ha lektion i den där snusklukten heller.
Jag och Amanda gick omkring och kollade lite på stan och så tills bussen gick. Så nu ligger jag här och har precis skalat i mig en apelsin. Hade tänkt att skriva lite på min bajs rapport också. Buhu.. Det är inge kul.. :-(



2 - En bild på dig själv

Bild 2: En bild på dig själv



Typ 2 år gammal bild.

Bild 1: En person som du umgås mycket med



Min fru Amanda.
Umgås mest på skolan eller på helgerna då även våran Sindi är med. Blir aldrig på vardagarna efter skolan eftersom då kommer vi hem sent och har annat att göra. Dessutom är man ju så trött att man knappt orkar göra något.
Puss! ♥

Bild lista i 30 dagar

Blev också sugen på att göra denna när jag såg den på Zoofies blogg. ehehe.

Bild 1: En person som du umgås mycket med
Bild 2: En bild på dig själv
Bild 3: En bild på någon i din familj
Bild 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Bild 5: En gammal bild på dig själv
Bild 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Bild 7: En bild som du aldrig lagt upp
Bild 8: En person som du saknar
Bild 9: Någon i din släkt
Bild 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Bild 11: En person du kan berätta allt för
Bild 12: En bild på din vardag
Bild 13: Du och någon klasskompis
Bild 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Bild 15: En person som du vill vara med
Bild 16: En bild på dig själv
Bild 17: En ovanlig bild
Bild 18: En bild på din fritid
Bild 19: En person som är snygg
Bild 20: En bild på dina närmaste
Bild 21: En person som alltid ställer upp för dig
Bild 22: En bild på en tid du saknar
Bild 23: En bild från i somras
Bild 24: En bild som gör dig glad
Bild 25: En person som alltid gör dig glad
Bild 26: Någon/några du alltid har roligt med
Bild 27: En bild som du alltid skrattar åt
Bild 28: En tokig bild
Bild 29: Den nyaste bilden på dig själv
Bild 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om


När man stänger en ond dörr, öppnas en ny ond dörr

Ja... Trodde jag var fullt frisk nu ja tills jag stod i duschen och kände hur jag fick lock för högra örat. Det gör även lite små ont ibland, men jag hoppas att det inte är så allvarligt så det blir öroninflammation. För då skär jag av mig mina öron, för jag känner inte för att ha den hemska smärtan i flera dagar. Man ligger om nätterna och gråter för att det värker så mycket så trummhinnan spricker. Gjorde ju det sist jag hade det, skönt va?

Näe, skiter i det där och sticker på skolan imorgon i alla fall. Har ju ändå sovmorgon till 12 imorgon. Skönt de!

Haha, en ful bild jag hittade på google


Onsdag idag

Igår när jag skulle försöka sova så hade jag en sån jävla huvudvärk. Det gjorde så fruktansvärt ont att jag trodde att jag skulle börja grina. Det var som om att en stor jävla lastbil körde över den. *Snyft*. Men tillslut lyckades jag att somna och sov i ungefär 12 timmar. Vaknade upp och kände mig bra, men det var bara halsen som gjrode lite ont bara. Men jag fick hosta till och harkla ganska mycket och nu har jag inte ont i halsen längre. Dock kittlas det till där ibland så jag måste hosta. Senare nu under dagen har huvudvärken kommit tillbaka också, fast den är inte lika brutal som den var igår. Men jag hoppas på att få gå till skolan imorgon. Känns som om att jag har hamnat as mycket efter...

Ska väl bara ligga i sängen idag med och vila huvudet. Tänkte lägga ifrån mig datorn en stund och fortsätta läsa en as bra bok som jag har fått lånat av min moster. Den är också riktigt hemsk att man får ont bara utav att läsa den. Såld heter den.



"Såld är en skrämmande, gripande och sann berättelse om en ung rysk flicka som drömmer om ett bättre liv men istället faller offer för trafficking. Sjuttonåriga Natasja lockas av ett erbjudande som barnflicka i Sverige. Hennes biljett till frihet blir en värre mardröm än hon kunnat föreställa sig. Gång på gång säljs hon till olika män, men trots att hon sakta bryts ner vägrar Natasja in i det sista att ge upp. I all tysthet börjar hon planera sin flykt. I Såld berättar hon om hur hon mot alla odds lyckades bli fri."

Freddeboii

Följ min lillebrors blogg. Hahahah gullunge! Freddebboii


Headace Every Moment

Vill bara såga bort mitt huvud från kroppen nu med detsamma! Det känns som om att någon river med en sönderslagen glasflaska där inne. Det gör sjukt ont! Och det värsta är ju att det inte hjälper när jag tar medicin. Kewl! Jag har inte lika ont i halsen och kroppen längre som tur är. Men stannar hemma imorgon också.

Räknade ut att det är 142 dagar kvar tills sommarlovet. Åh fy fanken vad jag längtar ska jag säga er! Ingen skola på 2-3 månader. Ska gifta mig med den som uppfann sommarlovet.. OCH den som uppfann apelsinerna. Det är ju så gott ju! :-o

Jag vill bada i havet :-(

Sjukis

Har sovit och drömt konstigt i natt. Har legat och varit jätte varm hela natten. Det har typ brännts as mycket. Jag har även ont i kroppen och i huvudet. Halsen är dock lite bättre, men det känns där fortfarande. Och med allt det där resulterade att jag fick stanna hemma idag. Och som det känns just nu så är jag inte så pigg för skola imorgon heller. Suck.

Idag blir det till att bara ligga i sängen och titta på Gossip Girl. Jag orkar inte röra på mig och det gör bara ont om jag gör det. Huvudet som är värst. Det jobbiga är att det hjälper inte när jag tar en alvedon. Bajs :-(
Hoppas det är bra med er i alla fall! :-)

Blev visst taggad i några bilder på facebook från Heaven & Hell.

Why can't we make this darkness feel like home?

Ligger här i min säng och är sjuker. Tänkte försöka sova lite nu och sedan se hur jag mår imorgon. Känner jag mig lite krasslig imorgon när jag vaknar så stannar jag hemma från skolan. Känner inte att jag vill sitta i skolan och kanske bli sämre och må dåligt ända från halv 8, då jag är framme i skolan, till kanske halv 6 om jag inte får sluta tidigare.
Det var ju värsta stört. För i morse kände jag att det var något tjorv med halsen. Trodde bara för att det var att jag hade spänt den eller så så jag fick harkla till och hosta lite. Kände att det gjorde lite ont, men inte förkyldont. Så jag tänkte inte mer på det eftersom det gick ju över under dagen.
Sedan när jag kom hem kände jag bara att det spände lite i huvudet, men bara lite. Sedan kände jag bara att det blev värre och värre. Har även tagit en tablett men har inte känt någon förbättring heller. Men vi får hålla tummarna att det här inte håller i sig länge, för jag har inte direkt tid att vara sjuk.

Godnatt!


Tja bloggen!

Julia och Lovisa lämnade mig just själv på skolan eftersom de skulle springa till bussen. Själv går min inte fören om lite mer än en timma. Buhu.
Idag har vi bara skrivit rapport på lektionerna. Har ju haft Samhällskunskap och efter det svenska. Har ju kommit en bit i alla fall, så det är ju bra.

Blev väldigt sugen på Chailatte så jag tror nästan jag går och köper mig en mugg på Waynes innan jag kilar iväg till bussen. Det är ju så himla gott! Malin och Amanda, you know what Im talking about!

Sedan när jag kommer hem har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Ta tag i en massa plugg antar jag och sedan hade jag tänkt att locka håret. Eller ja, försöka. Får se hur det blir om jag kanske måste raka bort det om det ser förjävligt ut eller något. Ehehehe. Men först och främst ska jag ÄTA! Om ni bara visste hur snorhungrig jag ääär! Oj, inte hungrig på snor, utan väldigt hungrig på mat. EHEHEH. Men tror inte ni är helt slut i huvet och inte fattade det. ;-o

Ja, men tjarå!

Blev jag ju ännu sugnare på det när jag satt och googlade på det. Muh, måste kila iväg nuu!

Tokyo Hotel

Lyckliga och fina pojkar (Inte han där vid skyltarna dock) i Tokyo. Fina Bill!


OPERATION B

Skojade bara lite med er tydligen. Ska visst till Gävle igen inom 6-8 månader. Fick hem nå papper igår då de har satt upp en tid för röntgen den 9 Maj och sedan för den andra operation den 29 Juni. Faktiskt så är jag glad att jag slipper vänta så länge, för jag vill bara ha det här undanstökat och få tänder så snart som möjligt. Vem vet, jag kanske får tänder i år? Men tyckte bara att det var lite tråkigt att operationen var några dagar innan min födelsedag. Kommer ju svälla upp igen och få såna där blåmärken igen.. Kul.. Jag som hade planer då :-(.
Men det är ofattbart att det här äntligen händer. Får glädjetårar när jag tänker att jag snart har tänder igen. Haha, det här är stort för mig. Ni anar inte! :'-)
Är inte lika orolig över denna operation som jag var med första. Jag är nog inte alls orolig över huvud taget, utan jag känner bara att jag längtar faktiskt.




PARROT

Aw, vill också ha en sån här skön pippi :-(


They did not play your favoritesong, sorry

Ouff vad trött jag är och vad trött jag var igår! Kom hem vid 3 och gick raka vägen och tvättade bort sminket, borstade tänderna och sedan lade jag mig. Somnade nästan på en gång. Sandras pappa kom och hämtade oss, och i bilen hem somnade jag visst och tydligen ska jag ha suttit och snarkat, eller ja, andas tungt. Pinsamt. Haha, men hade ju nästan varit vaken i ett dyng. Ungefär 22 timmar för att vara exakt, eftersom jag vaknade 5 igår natt.

Kvällen var väldigt kul förresten. De spelades dock ingen bra musik där så det var väl det ända som var dåligt. DJsarna spelade någon slags låt när en tjej stönade... Man ba: "Jaha, ooookeeej... Hur dansar man till det hääär då? :s". Fick även en knock i ansiktet för det var några knäppisar på dansgolvet, men man fick sig ett gott skratt i alla fall! ;-)

Näe, har ätit frukost redan ja så jag ska väl ta och gå på toaletten känner jag. Sedan ska jag nog bara ligga här i sängen idag. Det kändes riktigt skönt!

Hann inte ta någon bild innan vi åkte så det fick bli efter. Håret har dock blivit
lite rakare än vad det var innan vi åkte och det är inte lika volym i det.


Heaven & Hell

Ja men tjena gullon! Sitter nu och väntar på att min fru Amanda ska komma över så vi kan börja fixa hårena våra innan vi åker iväg sedan. Vi hade tänkt att våga håret, locka alltså, på varandra! Fick låna en tång av Olivia den söte igår, tack så mycket igen gullplutt! :-D ♥

Hoppas jag lyckas hålla mig vaken ikväll på Heaven & Hell, för just nu är jag så trött att jag kan somna på studs. Somnade efter 12 någon gång i natt och vaknade 5, och jag kom hem halv 6. Har hunnit duschat och sminkat mig med nu ikväll. Ja, om ni ville veta då. Vi får se om jag slänger in någon bild här imorgon eller så, bara kanske!

Jag hoppas på en riktigt bra kväll med mina pinglor Amanda och Sandra! ♥


Man förstår när man blir äldre

Oj oj vilken trött tjej det är som ligger i sin säng med datorn på magen här... Ja jag syftade faktiskt på mig, om ni inte fattade det ;-P. Somnade strax efter 11 igår och sov till kvart i 9 imorse då Annmarie kom in och väckte mig. Skulle ju vakna halv 10 då jag hade ställt klockan ju.
Har ju inte direkt gjort så mycket i skolan heller. Började 12 då vi hade engelska. Vi skulle göra nå hörövning som vi sedan rättade tillsammans. Sedan ha meko (media kommunikation) då vi skulle leta en reklam som bröt några regler, i tidningar. Hittade dock ingen så det fick vara. Vi skulle sedan göra en liten tävling då vi fick ett papper där det stod en massa slogans som vi skulle gissa från vilken reklam det kommer ifrån. Som ''I'm Lovin It - Mc Donalds'', faktiskt väldigt kul! :-)

Har haft en riktigt snuskig låt på hjärnan idag... igen! En låt som sätter sig som smäck på hjärnan. En låt som man alltid lyssnade på när man var liten, typ på discon och så. De fanns ju alltid med på alla skivor man köpte, som Hits For Kidz skivorna och så.
Hittade låten i någons spellista och tänkte ba: ''Åh, men gud vad längesen''. Så startade jag den och när han redan hade sjungt första meningen så såg jag typ ut sådär -->. Haha ja, lyssna på den själv! Lägger upp texten här, bara för att den är så ful och snuskig!
 

I'm gonna give you a lick with my razor tongue,
and no I'll never stop, no I won't shut up.
Don't you feel I'm hotter than the sun,
you can believe it or no I'm just warmin' up.


Friday I'll Be Over U

Har just inget att säga än att jag är tröttare än tröttast efter denna långa skoldag. Ville inte kliva ur bussen när vi hade kommit till Gnarp.. Höll ju precis på att somna då ja.. :-( Men det skulle nog bli ännu jobbigare om jag hade suttit kvar och åkt till Hudiksvall istället... Så jag fick väl ta mina väskor (dataväskan och idrottsväskan) och bege mig ut all snö som vräkte ner. Måste ju även gå en omväg också för min lilla genväg är det ju 86879 meters snö där så det är ju omöjligt att ta sig igenom. Typiskt!

Näe, är hemma nu och stoppade ganska nyss in en tvätt i tvättmaskinen. Ska bara vänta på att den blir klar så ska jag hänga den och sedan tror jag nog att jag lägger mig och sover.

Denna låt spelas mycket på min spellista :-)

Wild dances

Ja, nu tänker jag gå och sova lite. Hoppas på att jag drömmer något trevligare denna natt än vad jag gjorde förra natten. Jobbiga mardrömmar...
Ikväll har jag duschat och jag har även tränat lite på våran jazzmass som vi ska dansa med alla dans och gymnastik grupper där nere i Nyköping. Imorgon ska nämnligen jag och Amanda leda idrott, igen. Haha, gick ju inte så bra förra gången då det inte riktigt funkade med musiken. Hade ju Amandas ipod och hennes högtalare till dem och hade på högsta. Det slutade med att vi fick avbryta uppvärmningen eftersom högtalarna sprängdes. Ja, inte poff rakt ut i luften, utan att det blev väldigt brusigt. Så vi fick ju ställa in och sedan fortsätta lektionen med att spela badminton.
Så nu har vi en CD som vi kan använda i stereon där borta. Hoppas att det inte ska bli något avbrott för oss nu, för då skämms jag ännu mer än förra gången! Men i alla fall så ska jag och Amanda lära ut våran dans och hoppas på att vi lär ut den så bra så vi tillslut kan dansa den alla tillsammans, like a family. Haha nerå, men det hade varit kul :-)

Nej, nu går jag och min snygga frippa och lägger mig. Ni tycker också att den är fin, inte sant?


Kommentar från Anonymus





Hey! Vem är du? vad menar du med din kommentar? och varför är du anonym?
Jag skriver om mina vänner, familj eller nå kändisar i min blogg, och jag skriver absolut inget negativt om dem. Jag "hänger" inte ut folk för det är bara idiotiskt. Däremot kan jag skriva min åsikt om en känd person, men det händer ytterst sällan. Kan inte komma ihåg någon gång jag har gjort det.
Enligt dig, vem du nu än är, så verkar det som om att jag har skrivit något dumt om någon person.. Har jag det? Vart då?
Jag vet att du kommer ifrån krokom, så på internet är du inte helt anonym.

Skriv igen och berätta gärna vem du är och vad du menar med din kommentar. Om du menar att jag har skrivit något dumt om någon så visa mig det.

Bara en dag med en massa +

Ja, som det står i rubriken. Idag har det bara varit en bra dag faktiskt. Hade sovmorgon till 10, satt och hade en trevlig pratstund med Sofia på tåget in till Sundsvall. Sedan började vi med att ha meko och sista lektionen var webbdesign i nästan 3 timmar. Jag och Julia satt och kollade på en massa fula bilder och skrattade. Jag skrattade så tårarna sprutade på mig. Haha.
Vi fick sluta tidigare så jag hann med 16:25 bussen hem. Skönt kan jag säga er! :-)

Detta fick jag även reda på idag också: (fnizz)

Första skoldagen för i år

Ja, och jag överlevde.. nästan. Hade samhällskunskap första timman då vi ska börja skriva en rapport. Den är kombinerad till svenskan, så vi ska grejja med den där rapporten på både samhällskunskaps lektionerna och svenska lektionerna. Hade svenska efter samhällskunskapen så hela idagen har det bara pratats om den där rapporten...

Efter skolan gick jag en liten sväng på stan och kikade, mest bara för att fördriva tiden. Hade ungefär en och en halvtimma kvar tills min buss hem skulle gå. Svängde in på Gina och hittade ett jätte sött spetslinne som var på rean. Tyckte att det skulle vara finemangs då det är Heaven och Hell på fredag i Sundsvall (det är som en Gymnasiefest typ). Så linnet fick flytta hem till min garderob idag. :-)

Nu ska jag bara kika på min bildanalys, som är nyckeln till mitt MVG som slutbetyg i Grafisk kommunikation A, och se om det är något som behöver ändras. Det räcker så gott med ett G på den och jag är ett lyckligt MVG-barn! :'-)

Så styggt när benen går ihop. Det gör ju inte mina och så ska de va'

What do you think? Det blir mina svarta jeans till och några smycken. På fötterna har jag mina svarta converse.

All I need is a time machine

Jaa.. Ska väl ta och nanna nu hade jag väl tänkt. Skola imorgon vilket känns riktigt pyton! Känner inte för att komma tillbaka till skolan och låta all stress och ångest piska mig i ansiktet. Meeeeeeeeeeen men, finns ju inget annat val.
Längtar som sjutton tills jag tagit tagit studenten. Då jävlar ska jag börja jobba innan jag pluggar vidare till något som jag vill bli. För just nu har jag inte en blekaste aning om vad jag vill bli ''när jag blir stor''...

Näe, nanna var det. Godnatt!




Lördag = Gottegrisens dag!

Mitt nyårslöfte för i år är att jag bara ska äta godis på lördagar! Både jag och Malin ska kämpa med det här eftersom vi äter på tok på för mycket godis!
Vi känner oss tragisk.. Vi har gått och haft nerräkningar tills idag då vi äntligen får äta godis. Haha, så jag ska om en liten stund tralla iväg till ica och köpa mig något riktigt gott. Har inte bestämt mig ännu, men jag tror det blir en Polly påse.

Vad mer ska jag göra idag då? Tror nästan jag måste ta tag i lite skolarbeten.. Och sedan kolla på Gossip Girl. Åh vad det är spännande! :'-o


Skrattat idag

Hahah asså jag håller på att dö.. Här är något som fått mig att skratta idag:

2 bajskorvar spelar hockey.
Då kommer en diarreklump och frågar:
- Får jag vara med?
- Tyvärr. Det är bara till för hårdingar!


"Baby, baby, baby ooh!"
Mom: *walks in* Are you listening to Justin Bieber?
Daughter: No, I'm watching porn.
Mom: Oh thank god..





"Okej, det var jag faktiskt. Jo men det var det :D" HAHAH RUNAR ♥





Galet trött tjej!

Ja, det var som om att jag precis somnade och bara efter någon sekund så skulle jag upp igen. Jag somnade inte fören 4-halv 5 i natt, så jag har knappt sovit 2 timmar detta dygn. Skulle upp 6 imorse, och det sved kan jag säga er. Men sedan åkte vi iväg till Gävle. Somnade till lite då och då både på dit vägen och hemvägen. Drömde om att jag skulle fånga en tv som höll på att ramla ner på backen, så skulle jag sträcka ut armen i en jävla fart så gjorde jag det i sömnen och vaknade till det. Haha, det var så jobbigt att vakna då. Det gör ju typ ont i kroppen.
Haha kommer aldrig glömma när Malin var här nere hos mig i Gnarp då jag bodde med mamma. Vi sitter uppe vid datorn och hon somnade bakom mig i fotöljen. Sedan smäller mamma igen toalettlocket så det lät as högt, och Malin rycker till så jävla mycket att jag själv blev rädd. Malin trodde att det hade flygit in en fluga i örat på henne. Haha!

Näe, det är nästan pain att kolla vad klockan är. Den är ju så lite.. Jag vill ju lägga mig och sova nu :-( Men det kommer definitivt att bli en riktigt tidig kväll för mig. För jag kan slockna i vilken sekund som helst. Det är helt stört!

Förresten, nu behöver jag inte åka till Gävle fören om 6-8 månader. Skönt va? Är väldigt less på att åka dit typ en gång i veckan. Det har ju typ varit så på sista tiden.
Ne, nu ska jag ta och kolla lite på Gossip Girl, xo xo!



Sarah Dawn Finer

Hon är nog den mest vackraste kvinna på denna jord! Hennes röst är ju hur vacker som helst och hennes låtar är ju helt.. Ja, helt underbara!
När hon sjöng Moving on på Melodifestivalen var första gången jag såg och hörde henne. Jag älskade låten och jag rös när hon sjöng. Jag hejade på henne och satt verkligen och hoppades på att hon skulle vinna! Sedan satt jag och var nästan tårögd när hon sjöng Kärleksvisan på Victorias och Daniels bröllop.
Hon ser även ut att vara världens varmaste och goaste tjej med ett stort hjärta.

Liksom, hör!



Back home

Är nu hemma i Gnarp igen efter ett skönt lov i Brunflo. Jag har rännt lite på stan med Malin, shoppat på rean och inte på rean, umgåts med momma och morbror, hälsat på hos far mi och syskonen, hälsat på hos farmor och fikade, Helena, Dennis och Theo kom ner på besök från Hoting och ja.. Sedan har jag väl kanske inte gjort så mycket mer, förutom igår då jag och Malin satte på oss våra täckbyxor och hoppade omkring i snön som små barnungar. Skämde ut oss också, men hur, det ska jag inte skriva här ;-) Sedan låg vi ett tag innan vi skulle somna och sjöng en Pippilåt, lite låtar från Torkel i knipa och en James Blunt låt. Vi låg och skrattade så jävla mycket för den där Pippilåten. Haha herre gud..

Just nu ligger jag nyduschad i sängen med benen på min proppfyllda väska som ligger i min säng och väntar på att få bli uppplockad.. Åh jag orkar inte.. Hela min garderob och lite till ligger där i typ. Får ta och fixa det nu.. Eller om en stund för jag låg så skönt här, så jag kan somna någon gång. Är super trött och jag ska även upp 6 imorgon och åka till Gävle. Den tiden som jag brukar somna om nätterna under lovet. Hur ska detta gå?

Om ni visste vilken känsla jag har nu, en känsla att jag äntligen kan riva murarna och ta steget. Det känns bra, väldigt bra!

Ärtor!

Nytt i November

- TH har väntat på denna spelning i åtta år: I mitten av december hade de en konsert för att marknadsföra deras Best-of-CD i Tokyo, staden som de har döpt sig själva efter. Från den japanska huvudstaden är killarna spända: "Staden är grym. Allt är stort, stora lampor, galna människor. Jag vill komma hit igen", förklarar Bill.
- De tyska TH-fansen måste ha tålamod: Under 2011 kommer TH inte vara i närheten. Tom: "Vi gömmer oss i vår studio i Los Angeles och skriver låtar!" Det nya albumet ska komma i september och en ny världsturné planeras i november. Bill förklarar: "Vi kommer chockera våra fans med den nya stilen och soundet!"

(Källa: http://schwarz.blogg.se/)

Behöver jag säga mer än att jag längtar som bara den ellö?


Looking for answer

Har nu gjort något som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle våga göra.. Är så nervös att jag sitter och har stora svettringar under armarna. Vet inte om jag ångrar mig eller om jag kommer att göra det snart. Men nu är det gjort och bara vänta på svar.
Det här är enda sättet för mig. Kanske jag kan gå vidare nu. 
Du ska veta att varje ord kom från hjärtat...

Skolfoto från 98367 år sedan!

Haha, satt och kollade på gamla skolkort jag och Malin.
Här har vi från 3e klass. Jag gick i lilltrean och Malin i stortrean. Undrade länge
vad i helvete jag gjorde med munnen, men då kom jag på att vi skulle säga ''krokodilfis''. Kameramannen var för snabb med att ta bilden. Det syntes på alla andra också som inte alls log, utan hade typ samma smile som moi. Och det var bara Malin  som hade munnen stängd. Haha söt!
Det var lite hemskt eftersom att det är en kille på detta foto som vi känner igen men kommer absolut inte ihåg vad han heter. Han gick ju inte i vår klass så länge heller.. Men ändå. Haha!

Oh why...

Do you want to talk about it?
I dont know
Do you want to say some words?
Oh, I can't let go

I'm talking 'bout my world, my love, my life
Everytime I try to close my eyes
You just entered my mind
and you lay yourself down beside me... oh why...





Blitt sjuker

Ja, har nog gått och blivit lite sjuk ja. Jag fryser, det spänner i huvudet, kroppen är svag och det känns lite svagt i halsen. Jag kan tänka mig att det beror på min otroligt taskiga sömn de senaste dagarna. Har ju inte direkt sovit som Törnrosa inte. Har somnat 7-8 tiden på morgonen de senaste dagarna fast att jag går och lägger mig vid 2 då jag är asa trött.
Imorse skulle jag upp lite tidigt för jag skulle in till stan en sväng med Malin. Ställde klockan på halv 10 så jag skulle hinna fixa iordning mig, men råkade snooza till 10:10, så jag fick lite smått brådis. Sängen var ju så otroligt skön då. Somnade ju trots allt vid 8 i morse. Förstår inte, var ju så sjukt trött igår att jag satt och gäspade och gäspade hela tiden. Sedan gick jag och lade mig vid 1 och försökte sova, men ne.. Löste lite korsord och sedan försökte jag sova, men ne.. Sedan spelade jag lite kort på Ipoden och försökte sova efter det, men ne.. Sedan låg jag bara och pratade med mig själv (ja jag måste ha schizofreni eller något..) och sedan försökte jag sova efter det, men ne.. Låg och funderade lite och sedan vid 8 tiden somnade jag.

Hann inte äta frukost i morse så både jag och Malin köpte oss en varsinn räkmacka inne i stan. Pillade bort mina räkor eftersom det är äckligt. Skulle ju kunna beställa en räkmacka utan räkor ju! :-D
Haha nerå, men sedan kollade vi runt osv. Hade presentkort inne på Lindex så jag köpte värmeskydd, torrschampo och en concealer. Vi hade lite och göra så vi gick in på H&M och plockade på oss de fulaste klädesplaggen vi hittade och testade dem. Sedan satte vi oss på bussen och gäspade ikapp. Satt och skrattade så tårarna rann för att vi gäspa. Snacka om trött?

Äh, bjuder på denna. Såhär vacker var jag vid frukosten:
(skulle göra peace tecknet, och vad fan är det här då?):



Muuuums!



Storsjöyran 2009

Det här var en mäktig kväll!

Jämtlandssången på torget


Lady Gaga (Konstig version av Poker Face) "I love you Östersund" Haha



Här ser man hur jävla mycket folk det var





Save me with your love tonight, come and bring me back to life

Blä! Sitter här och är hur äcklig som helst. Håret är fett och kan tänka mig att jag inte luktar nå vidare gott heller, så jag ska väl ta och duscha för första gången på det här året om en liten stund. ;-)

Jag har ingen aning om vad som har hänt med min sömn. Jag har så fruktansvärt svårt att somna. Igår var jag as trött men somnade inte fören halv 7 imorse. Jag gick och lade mig vid 2-3 tiden och försökte då, men gav upp efter några timmar, så jag låg och löste lite korsord ur mommas Allers tidningar och lyssnade på musik. Jag låg och funderade på om jag skulle skita i att sova och vara vaken resten av natten, för jag trodde det inte var någon mening att ens försöka sova, eftersom jag ändå skulle upp snart. Men jag somnade tillslut och vaknade riktigt vid 12. Sedan låg jag bara kvar och halvsov till 3 idag då jag klev upp med världens huvudvärk.
Ja, det blir då i alla fall en tidig kväll för mig kan jag säga er. Nu hade jag tänkt att sno en Allerstidning av momma och lösa lite korsord. Chiao!

2011

Första inlägget för i år. Har haft en bra och lökig nyårsafton, så nu hade jag tänkt att göra kväll. Är galet trött!

Är det bara jag som sitter och ryser när den där gubben med vitt hår på tvn säger ''Ring klocka ring''? Ikväll satt jag och rös som en tok, speciellt när Sarah Dawn Finer sjöng ''Kärleksvisan''. Åh, hon är så himla duktig och så himla fin! Låten är så himla fin! :'-)

Näeh, godnatt nu!



Förresten? Kanske man ska ta och leva sitt liv detta år? Nästa år går ju jorden under.. D:

RSS 2.0