Plugg.

Ska sätta igång att plugga lite So snart. Fast, ska först äta en banan och göra mig iordning och lägga mig först så kan jag plugga när jag lagt mig :) Vilken idé (I).. Jag hade visst inte utveckligssamtal idag men nästa tisdag. Hade visst tagit på fel tag. Har för det mesta legat i soffan och kollat på Vännder. Det vart inte så mkt plugg eftersom jag känner mig sjuk. Men jag ska gå hela veckan ut i skolan. Imorgon måste jag göra klart min uppsats och på torsdag ska jag göra PISA proven. Om det är borta ynka 5 pers så måsta ALLA göra om proven, och det vill vi ju såklart inte.

Jag funderar på att byta logga.. Fixar kanske en ny i veckan, eller inte. Men det får vi se.
Jag säger godnatt nu för jag har nog sagt allt.
/ Jessica

31 Mars.

Hejsan alla! Har nyss kommit hem från skolan. Sitter nu och skriver lite och lyssnar på musik. Hade tänkt kolla på Andra avenyn alldeles strax efter jag kollat runt lite först. Resten av dagen går åt till plugg. Har So prov nästa vecka och sen har jag en massa engelska läxor som ska in och göras tills på torsdag.  Jag som vill ut och njuta av den fina vår solen :< Men men.
Justja, jag vet inte om jag ska ha utvecklingssamtal senare, hahah måste nog gå och ta reda på det kanske ;)

Nu ska jag kolla på Andra avenyn.
Hej så länge / Jessica

Godnatt.

Ska ta och sova nu. Blir nog skola imorogn iallafall. Känner mig piggare nu i sjukan men endån jätte trött. Det kan ju beropå att jag sovit förlite?

Men jag ska vara pigg tills imorgon för då har jag utvecklingssamtal. Åh vad jag verkligen inte tycker om det, även fast det går bra.

Men godnatt nu på er. Puss
/ Jessica

No more tandställning!

Kom just hem från tandläkaren överlycklig. Har nämnligen tagit bort tandställningen idag. Det kom oväntat men dom sa att jag behövde inte ha den längre. OCH jag ska snart få tid i Gävle för inplantatet i överkäken. Slipper jag gå med den där ruttna plastbiten längre som jag gjort nu i ca 3 år. Men nu går det framåt. Gud vad läskigt det var när dom tog ut tandställningen. Det känndes som om att alla mina tänder i underkäken for med så jag bara hade tandkött o:

Men men, nu ska jag förmodligen bara sitta här vid datorn och inte göra nåt speciellt. Eller jo.. längta sönder röven av mig på Andra avenyn imorgon. Än en gång.. Det är så jävla bra!

Puss puss

/ Jessica

30 Mars

Skolan idag. Vi hade so och vi skulle ha en liten utredning typ. Alla fick olika roller. Så det var hur kul som helst. Sista timman hade vi no. Allt vart drygt, jag är så trött och har feber så det kan nog bero på det. Vi körde jeopardy, så vi fick komma på olika frågor. Sen var det till att åka hem med bussen. Höll på att somna flera gånger på vägen hem.
Men nu är jag hemma iallafall. Jag ska väl gå till ica och lämna tillbaka filmen som jag hyrde igår, sen ska jag väl ta mig en tupplur tills jag ska till tandläkaren i Hudiksvall. Det blir nog tidigt ikväll. Hoppas jag får stanna hemma imorgon så jag kan få vila ut mig. Det behövs verkligen! Så jag kan ju plugga under dagen.

Ska gå iväg nu men vi hörs.
Puss / Jessica

Beck?

Hela dagen har jag legat bara. Orkade inte ta en lång dusch så jag tog en snabb en, gick kanske på 7-10 min? HAr kollat på tv och film hela dagen. '' Låt den rätte komma in'' som jag gick och hyrde var en ganska konstig film men jätte bra. Se den när ni kan! Jag vet inte vad det är med mig men jag tror jag håller på att bli sjuk. Jag har frysit och svettats hela dagen, varit trött och inte orkat gjort nåt. Men jag tänker inte vara hemma från skolan och missa nåt. Jag kommer bara efter och det har jag inte tid med.

Jag som hade suttit och väntat hela dagen på Beck. Men då visade det sig att det sista avsnittet var förra veckan, så jag vart lite paff när jag sätter på 4an och det är ett annat program som började. Men men.. Ska nu snart ta och fixa håret och sen lägga mig igen. Jag är så förbaskat trött.

Godnatt
 / Jessica

29 Mars

Hejsan hoppsan. Det har varit/är en slö dag idag. Sov ganska länge idag och har legat och kollat på den där dokumentären om Josef Fritzl. Fy fan vilken jävel det är.

Var nyss och hyrde en film (ovanligt jag vet.. host). Stog och kollade länge men det finns inte så bra filmer numera, har sett nästan alla som finns där typ. Tills jag hittade '' Låt den rätte komma in'' så snappade jag åt mig den snabbt och gick till kassan. Jag har alltid velat sett den så nu ska jag äntligen se den.

Vi hörs
/ Jessica

Wallander

Har nyss skickat hem Amanda och Sandra. Vi gick till ica och köpte en dricka som vi hade till Wallander som vi kollat på.
Vi har haft det så mysigt ikväll. Nu är jag så trött så jag ska lägga mig på momangen efter jag skrivit klart inlägget.

Men jag har faktiskt inget mer att berätta. Så jag får väl blogga imorgon istället.
Godnatt  /Jessica

Idag..

.. har jag absolut inte gjort någonting. Har fixat lite på rummet osv. Har inte ens fixat håret eller nåt.
Ska snart gå till ica och möta godingarna Amanda och Sandra :D. Vi ska väl köpa nån dricka eller nåt som vi kan ha när vi kollar på Wallander ikväll :). Dom stannar nog här ganska sent ;D <3

/ Jessica

Godmorgon

Annmarie kom in till mig och klockan var knappt 10. Hon pratade osv och sa att dom skulle åka bort en sväng. Men hon kunde väl skrivit en lapp? Självklart så kunde jag inte somna om så nu sitter jag här. Ska gå och hyra en film hade jag tänkt kanske. Och det snöar för fullt ute :'/ Sommaren kan väl endå få komma nu?
Men jag tänkte nu skriva lite om gårdagen eftersom jag bloggade inte när jag kom hem för det vart för sent.

Hann ju bara komma hem från skolan, äta och sen fixa till mig lite tills jag skulle springa iväg till bussen. När vi kom fram till Sundsvall så gick vi raka vägen till bio:n för att hämta ut biljetterna, men den hade inte öppnat så vi fick gå ner till stan i ca 50 min. Jag köpte en tröja som jag kan ha tights under. Vi gick mest och kollade och sen gick vi till bio:n igen och fick stå ute och vänta i ca 10 min. Sen när dom öppnade så betalade vi biljetterna och satt å väntade i ca 40 min typ på att vi fick gå ner till salongerna, men tillslut så fick vi gå ner. Jag är ju så jävla lätt skrämd så jag hoppade ju till en hel del under filmen. Och filmen är en av mina favoriter. Hahah.. ska fan köpa den när den kommer ut. Kenny (Starfighter) Begins. Sen var filmen slut och jag Amanda och Sandra gick runt lite på stan fast alla affärer var stängda men kul hade vi.

k

Vi gick sedan till tågstationen och satt där och väntade ett bra tag på att tåget skulle komma.
Tåget kom ju tillslut så vi satt där och var övertrötta och bara skrattade.





Vet inte vad Sandra gör där bakom tidningen. Haha ;).
När vi kom hem från Sundsvall så gick vi hem till Sandra och kollade på film och bilder.
Vi var ju så jävla trötta så vi bara satt och skrattade så tårarna sprutade på oss.
Klockan närmade sig halv 12 så jag och Amanda gick hem. Jag hoppade direkt ner i sängen efter jag tvättat ansiktet.

Vilken kväll. Måste göras om :)<3

27 Mars - Skolan

Sitter här i datasalen med Nina och annat folk. Skriver min uppsats om slipsar och hoppas på att den blir klar så snart som möjligt. Idag har vi haft Teknik och Bild. Fick veta att jag fick VG på min bilduppsatts, jag är hur glad som helst.
Jag glömde ju bort igår att jag kunde skriva på svensk engelskan.

Men nu ska jag gå, puss hej

Godnatt

Ska sova nu. Är så jävla trött nu så tårarna sprutat såfort jag gäspar. Imorgon är der äntligen fredag och helg. Skönt som fan! Imorgon går nog skolan snabbt och sen är det bara att åka hem och fixa sig och sen ta bussen till Sundsvall. Vi ska ju gå lite på stan först innan vi åker till bion. Ska väl bara kolla runt lite och bli ännu mer frestad att köpa. Hinner inte blogga på morgonen eller när jag kommer hem från skolan så jag bloggar sen när jag kommer hem från Sundsvall. Hur sent det än blir ;p

Men nu ska jag sova gott folk.
Puss och godnatt :*
/ Jessica

26 Mars

Skolan idag. Började med Engelska i 40 min och sen no i 40 min. Hade sen matte med Julia ;) och sen hade vi syslöjd i 2 pass. Är äntligen klar med min vävning så nästa gång får jag ta hem min duk och då får jag börja med min Patrik Stjärna nalle jag ska sy :).

Hann inte skriva någon blogg igår kväll. Men jag gjorde inte nå speciellt. Duschade och kollade på Rent hus. Sen gick jag och la mig och pluggade lite.
Men iallafall, jag längtar som fan tills imorgon. Ska på bio med Amanda, Sandra, Oliver, William, Patrik och kanske Ville :)
Kommer förmodligen bli mycket skatt och väldigt kul :D.

Men nu ska jag gå och..  haha jag vet inte. Bara ta det lungt och lyssna på musik och tänkta bort allt!

Puss och kram.
/ Jessica

dusch

Glömde ju säga att vi hade ju faktiskt brandövning idag. Tur iallafall att vi inte hade idrott som vi hade förra året vi hade brandövning. Vissa stod ju i duschen och duschade när det började tjuta. Dom fick ju springa ut i handduk eller så drog dom på sig ett par byxor och en tröja och sprang sen ut barfota i den kalla snön. Som tur var så var jag förskyld och var inte med på idrotten så jag hade alla kläderna på ;)

Nä, nu ska jag nog ta mig en lång dusch, lyssna på radion och bara stå där och försöka tänka på annat än alla beskymmer och skolan. Sen ikväll ska jag kolla på rent hus och sitta och vara kär i Marie - Louise. Så jävla söt!
Haha..

/ Jessica

25 Mars

Satte igång dagen med nationella Engekska provet. Skulle skriva en uppsats på minst 200 ord. Jag hoppas att det går bra, jag tyckte att det gick ganska bra men man kan ju alltid hoppas. Men om jag skulle underkännas så så skulle jag faktiskt bli lite förvånad. Jag gjorde bra ifrån mig. Dagen fortsatte med idrott, vi hade hjärt och lungräddning och skulle först titta på en film och sen prova lite på mini Anne. Vi skulle oxå prova göra lite på varandra, som att lägga armar och ben på rätt plats innan man kan flytta dom på sidan. Men Diana var väl duktig ? Haha, hon bara tippade mig utan att göra nå annat. Till lunch var det fiskgratäng så jag köpte en mannafrutti (gott) på ica. Sen hade vi no och Maria fick äntligen in lite uppgifter som var efterlängtat. Jag och Amanda satt och målade lite och bara gavade. Tårarna sprutade bara :D. Det är så härligt att skratta, speciellt att skratta med någon. Sen hade vi so och det var hur tröttsamt och jobbigt som helst. Men tillslut så fick vi sluta.

SItter här nu och funderar på att göra min framsida osv till min bild uppsats. Men då är det ju bara hur jag ska få ut den från datorn? Kanske ska skicka till någon så den kanske är snäll och skriver ut (a).
Hehe. Men nu ska jag äta.

Tjingeling
/ Jessica

Te och rostade mackor.

Mums! Sitter och äter rostade mackor och dricker te till. Väldigt väldigt gott. Har pluggat osv idag. Skrev klart en liten sammanfattning om Charles Darwin som skulle vara inlämnad för flera veckor sen men imorgon ska Maria äntligen få in den. Sen måste jag rå plugga som fan till ett prov i har nästa vecka om brott och straff. Sen har jag min bilduppsats som oxå ska vara inlämnad strax. Jag ska skriva e fördjupning i hemkunskapen så jag kan höja betyget där till VG.

På torsdag så har vi nationella i Engelska. Vi ska skriva en uppsats.. Jag hoppas att det går bra för mig. Jag suger verkligen på Engelska. Men nu har jag bestämt att jag ska stänga av datorn, gå och borsta tänderna och bädda ner mig i sängen och plugga.

Godnatt och sov gott alla.
Puss & kram, hälsningar Jessica

24 Mars

Hej alla. Det fina och det varma vädret är tillbaka men det är fortfarande jätte mycket snö. Jag hoppas att det försvinner så fort som möjligt! Jag hoppas att vädret håller i sig nu ett braaa tag.
Idag på skolan så hade vi engelska, matte och syslöjd. Jag ska snart äta mat och sen ska jag kolla på Andra avenyn. Gud som jag har längtat. Var ju så jävla sugen på nåt salt så jag köpte en liten saltlakritspåse som jag ska smaska på senare efter maten. Det kanske inte är säkert jag får ett sommarjobb isommar :/. När alla jobbar.. vad ska jag göra då?

Men nu ska jag äta, men vi hörs
puss hej
/ Jessica

Godnatt.

Gud så trött jag är. Ska sova nu alldeles snart, ska borsta tänderna och så innan. Tänkte ju ha ansiktsmask nu ikväll men jag var alldeles för trött så det får bli imorgon när jag kollar på andra avenyn. Annmarie kanske ska operera sig. Om hon ska göra det så måste vi flytta på Spanien resan till Augusti innan jag börjar skolan. Och jag hoppas inte att hos ska göra det.

Det bara snöar och snöar ute.. Kan inte någon bli my hero och trolla bort allt snö och ge mig sommar?
Hoppas på att vakna upp imorgon och det är sommar.

Godnatt, puss & kram
/ Jessica

23 Mars

Vart så jävla arg imorse när jag vaknade och kollade ut. Det är ju hur mycket snö som helst och det snöade. Det har nu snöat hela jävla dagen. På skolan idag så är det någon sån där undersökning som heter PITA. Självklart var jag en av dom eleverna som ska göra dom där jävla testen, och inte bara det, jag vart ju utvald att göra nå jävla dator test med. Men vi får pizza av rektorn vi som ska göra det här så det är bra (y). Har pratat med momma och hon hjälper mig med sommarjobben i Brunflo. Jag hade ju frågat i Östersund men dom hade lovat ut det till nån annan så jag ska söka via komun och om momma hittar ett jobb i Brunflo så  tackar jag sen nej till jobbet via komun. För jobba måste jag göra i sommar och black tänker jag fanimej inte vara!

Nu ska jag lägga mig och kolla på film och försöka tänka på annat än den förbaskade snön som bara har vräkt ner idag i stora melon flingor. Jag är så jävla trött på snö nu.

/ Jessica

22 Mars

Äntligen hemma nu från Brunflo. Höll ju på att missa tåget. Vi satt i bilen och pratade, jag hör bommarna men tänker inte att det var dom så jag tänkte på nåt annat. Sen helt plötsligt så ser momma tåget stå där så hon skriker ju till och själv var man ju fast spänd och fick ju springa ut och hämta väskan bak i bagaget och sen kuta till tåget i mina stövlar på blank is. Men som tur så hann jag med tåget.

Idag åkte jag momma och Mikael in till stan. Jag skulle ju köpa hörlurare igår men jag glömde ju såklart bort det. Men nu har jag köpt ett par! Sandra ska få tillbaka sina hur-bra-som-helst hörlurare imorgon på skolan och Sofie ska få tillbaka sin 10:a ;).

Men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa håret och sen ska jag kolla på Beck !
Puss och Godnatt
/Jessica

21 Mars

Som sagt momma har virus på sin dator så jag kan inte sitta vid den. Just nu är jag hos pappa och hälsar på. Vi har nyss varitpå affären och köpt lite gotta för det är faktiskt lördag idag.

Var till stan idag och köpte en mascara, eyeliner, ögonfransböjare och fika med Malin och Malin.
Åkte in med momma och Mikael först och sen kom Malin och skrämde mig som fan. Hahah..
Vi var inne i stan mest hela dagen. På bussen hem så är det en liten unge som sitter och skriker och är jätte jobbig. Tycker så synd om sånna barn!

Men nu ska jag gosa mer med Kickan och Killen så jag skriver imorgon när jag har kommit hem.
Puss hej

/Jessica

Brunflo

Är nu hemma från skolan och ska göra mig färdig och snart åka till Brunflo. Tänkte jag skulle skriva några rader för jag tror att jag inte kommer att kunna skriva så mkt blogg i Brunflo för momma har virus på hennes dator :/

Men nu ska jag skynda mig på affären och köpa en tidning och juice!

Puss hej
/ Jessica

20 Mars

Idag  var det jobbigt att kliva upp från min härliga säng. Åkte iväg till skolan och bara hoppades på att Nina skulle komma. Men hon kom inte för hon är sjuk idag med. Jag skulle nämnligen låna ett par hörlurar av henne för mina är kaputt. Så jag får låna Sandras hörlurare under helgen så hon räddade mig. Ska köpa ett par nya i helgen tror jag det blir. Har nyss ätit glass ;> mycket godare än den jag åt igår kan jag garanterat säga!

Sitter i datasalen med Karro och Sofia. Jag ska fortsätta på min slöjduppsats så jag kan inte skriva nu. Jag skriver senare när jag kommer hem.. Om jag hinner dvs för jag måste skynda mig packa ihop mina saker och sen åker jag till sundsvall och hoppar på tåget och senare åker jag till Brunflo till min kära mormor.

Puss & Kram
/ Jessica


Ansiktsmask

SItter här med min ansiktsmask i ansiktet. Kan inte fatta att jag var inne på toan och fixa med ansiktet i nästan en timma. Haha.. Imorgon får jag pengar och det är så jäääävla mycket jag vill och måste köpa. Nästa vecka blir det förmodligen bio med Amanda, Sandra och kanske Oliver och hans kompis han tar med sig :). Vi ska kolla på Kenny starfighter filmen och innan det så ska vi gå på stan lite. Blir inte så mkt shopping i helgen när jag åker till Brunflo. + att jag måste lägga undan nån hundralapp till Spanien resan.

Bloggar förmodligen inget mer ikväll. Så jag säger godnatt direkt nu.

Godnatt & Puss!

19 Mars

Amanda har nyss gått hem. Vi vart så sugen på glass så vi gick till ica och köpte oss en varsinn magnum. Min glass var äcklig typ, den var hård och jätte gul. Den var jätte isig oxå. Jag tänkte gå in och klaga men jag vågade inte så vi gick ut igen och jag slängde min glass på backen. Haha..

Var på skolan idag. Hade Engelska i 40 min och sen No i 40 min. Vi hade sen rast och jag köpte mig lite varm choklad. Den var lite för varm så jag brände tungan ):  så nu känns det konstigt i tungan.. Sen hade vi matte och sen hade vi syslöjd i 2 pass. Jag har börjat väva och den blir as tuff min duk eller vad det blir. Längtar tills den blir klar.

Ikväll ska jag kleta på min ansiktsmask som jag köpte igår. Jag hann inte ha den igår eftersom det blev för sent och hade annat att göra så jag tänkte lyxa till det ikväll istället. Ska även klyfta mig ett äpple och sen bara ta det lungt :D

Väntar bara på att Amanda ska logga in på msn ;)

/Jessica

Marie-Louise

Har nyss fixat håret efter en dusch och jag har kollat på Rent hus. Åh vad jag tycker att Marie-Louice är så söt!
Ska snart sova. Är så jävla trött och jag måste byta tillbaka tangentbordet till det jag hade innan fär det här är cp. Det går inte att trycka på vissa tangenter engång. Man måste trycka om och om igen och ganska hårt. Åker ju till Brunflo på fredag. Jag hoppas att det kommer bli en bra helg och att jag kommer få sova ut vilket jag vet att jag inte kommer att få eftersom momma och Mikael vaknar så tidigt och slammrar och har sig :/




Puss och Godnatt alla :*

Fotade i fin vädret

Gick ut och gick en liten runda i det fina vädret och passade på att fotografera lite. Jag ska skynda mig lägga upp lite bilder innan klockan blir 8 för då ska jag kolla på rent hus. Mitt och mammas favorit program.. eller ja, en av dom iallafall.





Det har änligen kommit lite små knoppar :D
                                  
 
Även en liten söt kisse kom till mig när jag stog och fotade. så söt, men det var väldigt svårt att fota den för den stog aldrig still.



Men nu ska jag skynda mig till tv:n för nu ska jag kolla på rent hus :D
/Jessica

fint väder!

Är hemma nu, har köpt en ansiktsmask som jag senare ikväll ska använda. Idag så har vi haft sv/eng. Sen hade vi utegympa. Sofia och Tove skulle leda en lektion idag så vi skulle spela rugby. Det var lite svårt att springa i dendjupa snön och jävligt ansträngande var det. Men mitt lag vann! Sen hade vi no och vi kollade bara på film :) och sen hade vi so, satt bara och pratade och gjorde veckans nyheter. jag fick även ett tangentbord av Asse :) så snäll så.

Jag tänkte gå ut och fota lite, det är så himla fint väder så jag är bara glad :D.
/Jessica

18 Mars

Sitter i datasalen i skolan och har Svensk Engelska. Jag ska skriva en uppsats om slipsar hade jag tänkt. Den ska ju vara inne v15 så jag har inte så mkt tid på mig. Det är lite svårt att hitta fakta och på wikipedia står det inte så mkt så jag får fortsätta googla.

Jag får blogga mer när jag kommer hem.
/ Jessica

Andra Avenyn

Har nyss kollat på mit älsklings program Andra Avenyn. Det är så jävla bra och spännande hela tiden! 40 min varje vecka är för lite ><. Minst en timma borde det visas istället. Men men.. Sitter här och ska snart ner och fika lite, inte för att jag är hungrig men jag åt vid halv 3 satt det är nog dax för ett glas o'boy och en ostmacka. Jag ska iallafall lägga mig tidigt ikväll, för det brukar alltid vara jobbigast att kliva upp på onsdagar, vet inte varför men det är sant. Just det, jag får även pengar på mobilen imorgon och det innebär att jag får gratis sms. Nu kan jag vara social .hehe. Pengar får jag på fredag tror jag. Det är så mkt jag måste köpa nu och får jag verkligen råd? vi får väl hoppas det. Jag vill vara Amanda som har truren och hittar pengar på backen x). Jag var så förut när jag var mindre. Hittade alltid.. och då menar jag Alltid pengar på backen. Men vart har den ''talangen'' tagit vägen? Det finns nog inget svar på det.

Det blir förmodligen inget mer inlägg för dagen så jag säger godnatt nu ;)
Godnatt :*

17 Mars

Var pigg imorse faktiskt när jag skulle kliva upp men svin kallt i rummet. Ville helst inte kliva upp för det var så skönt under täcket. Började dagen med Engelska. Vi höll mest på med sjukdommar och så. Sen hade vi matte. Jag och Anton fick göra muntliga och det gick väl sådär. Sista tiden av mattelektionen så masserade vi varandra.
Syslöjd sista lektionen, det var så himla lungt och skönt. Nu märker man verkligen att våren är här eftersom snön bara rinner bort och solen skiner och det är jätte varmt när det inte blåser. Höll ju fan på att blåsa iväg när jag gick ifrån bussen men jag klarade mig som tur är ;)

/ Jessica

Mina och sandras bilder

Hahah, här kommer bilderna jag och Sandra målat idag x)
Så jävla fula så!

5
4
3
2
1

Åh vad jag och Sandra satt och garvade när vi kollade på resultaten. Tårarna bara sprutade !

Ska sova nuja. Har ju muntliga nationella i matte imorgon >< aja, hoppas att det går bra.

Godnatt /Jessica

Vikbilder

Faktiskt så var det en ganska god lunch idag, det var någon stark korv och pasta :). Efter lunchen så fick vi gå till bibblan och låna en bok. Jag lånade Robin Hood, för jag ska sen skriva om författaren och så sen. Men det gick inte så bra för mig när jag skulle låna. Min adress, mitt namn och allt var borta så jag fick ett nytt kort och gjorde så att dom flesta kom försent till lektion (A). Men jag har ingen susning om vad det handlar om s:.
Efter vi läst lite i boken och så hade vi No. Jag och Sandra som redan var klar med våra uppgifter satte oss och målade vikgubbe. HAhahah gud vad ful dom blev! Bilderna kommer sen i nästa inlägg, Sandra ska lägga över dom och skicka till mig men hennes msn krånglar så det får nog ta sin lilla tid och jag får så snällt sitta och vänta om jag ska ha dom ;)
Idag har jag inte alls gjort så mkt, mest glott på tv (Svampbob). Hahaha såg ett nytt avsnitt och det är nog fan det bästa av dom alla.

Här kommer en söt bild på Sandra och även jag finns med på bilden..
Sandra, you know I love you!
Jag och Sandra

Just det, nu är det ju dax för resan till Tyskland. Jag som velat åkt med och så lär förståss inte få eller kunna åka med eftersom det är samma månad som jag åker till Spanien och Annmarie lär nog säga nej. Så jag frågar inte ens.. :<

16 Mars

Sitter i bibblan med Diana. Vi söker fakta på Internet om nå tråkigt skit. Men klar är vi nu så jag tänkte skriva lite blogg medans hon sitter och läser en bok som heter ''Fittstim'' hahaha den bara låg här. Snart har vi lunch och jag är jätte hungrig, jag hoppas på nåt gott idag vilket jag inte tror att vi får. Men nu ska vi gå.

/Jessica

Godnatt

Har inte gjort så mkt sen jag skrev sist. Duschat, fixat håret och kollat på film med Annmarie, Bosse, Annmaries barn Christer och Annmaries barnbarn Rasmus. Kommer inte ihåg vad filmen heter men den var rätt så bra :)
Handlade om 2 män som har cancer och träffas på sjukhus för dom ligger i samma rum. Båda får veta att dom inte har så mkt tid kvar i livet så dom bestämmer sig för att göra det dom absolut skulle vilja göra.

Tänkte bara skriva några rader här i bloggen och sen lägga mig och sova.
Måndag imorgon och en start på en ny vecka. Jag måste börja med min uppsats i syslöjden. Den ska vara inlämnad v. 15 och jag vet inte ens vad jag ska skriva om o;
Bäst jag sätter igång!

Godnatt :*
/ Jessica

grilla korv

Blev visst ingen promenix idag inte. Pratade med Michaela om vi kunna hitta på nåt men hon skulle höra av sig vilket hon inte har gjort så då skiter jag i det och går på Ica och lämnar tillbaka min film jag lånat och köper en ansiktsmask som jag kan ha till ikväll när jag kollar på Beck. Idag nurå så tittade solen fram, vi gick ut på gården och grillade korv fast jag inte ens var hungrig och en timma efter det så åt vi mat ><
haha, så jag är super mätt nu! 

Imorgon är det skola, och jag orkar fan inte.
/Jessica

15 Mars

Hehe, idag har jag fått sovit ut faktiskt, men inte riktigt. Jag behöver faktiskt sova ut mer. Men idag är det söndag och vad ska man hitta på?  Det är inte lika fint väder som det var igår och det är 4+ ute. Men det ska nog bli en runda idag hoppas jag. Ska höra med Amanda om hon följer med mig.

Puss
/Jessica

Melodifestivalen

Har nyss kommit hem från Sandra. Haha fan vilken rolig kväll.. Tror Sandra smsade upp alla sina pengar på H.E.A.T eller? XD. Själv röstade jag på Sarah Dawn Finer med sin braiga låt Moving on. Höll på att dö för jag trodde att Carolina af Ugglas vann men som tur var vann Malena Ernman med låten La Voix som ni kanske vet ;). Mamma hade nog varit glad nu för hon vann, för jag tror mamma skulle älskat den låten. Förra året tror jag det var? så var det en annan låt med lite opera i och hon tyckte att den var stört skön och lyssnade på den hela tiden. Så jag är glad för mammas skull att den låten vann! Visst, jag tyckte den var bra jag med men jag hade hoppats på Sarah >< Men hon är fortfarande en vinnare för mig och jag gillar henne som person. Hon verkar var så himla glad och trevlig, vacker är hon dessutom med :)
hoppas jag får träffa henne nån gång :D

Gick sen hem från Sandra direkt efter. Skit rädd vart jag när jag gick där på vägen, det kom en bil och tvärnitade när jag gick förbi och jag trodde att dom skulle vända och dra in mig i bilen eller vad som helst så jag blev alldeles stel. Men då visade det sig att som skulle svänga in där vid huset alldeles breve. Dom hade nog missat infarten x)

Ska sova snart tror jag, är så jävla trött. Jag får väl inte sova ut imorgon heller eftersom barnen vaknar tidigt och dom vill nog leva rövarn imorgon med i guess (suck). Jag hoppas på ett lika fint väder som det var idag imorgon. Tänkte kanske ta mig en runda runt Gnarp, det var ett tag sen det. Jag och Amanda som hade bestämt dagar och så när vi skulle ut och gå haha men ingenting har blivit x)

Det här är nog mitt längsta inlägg tror jag XD. Hahah men godnatt allt folk.
/ Jessica

Vårvårvårvår!

En riktig vår dag idag. 6 + och solen sken. Det luktade så mkt som vår och det innebär att det snart är sommar.
Ska snart gå till Sandra med Amanda och Diana och kolla på Melodifestivalen. Jag hoppas på Sarah Dawn Finer - Moving on, en riktig super låt de!

Bloggar när jag kommer hem :)
Puss hej

Beebis

Sitter här och har så tråkigt. Moster har nyss lärt mig hur man lägger in bilder på bloggen så nu kommer det att komma bilder i inläggen :D. Snart ska jag själv bli moster. Min storasyster Helena ska få barn till sommaren, Gosh vad jag längtar mer än resan till Spanien.

Här kommer det ett foto på Helena och hennes bebis tröja som
 jag momma och Mikael köpte till henne :)
Helena

14 Mars

Godmorgon. Tänkte att i helgen skulle jag sova ut och vara utvilad på måndag. Men eftersom vi har främmande och det bor barn här så går det ju inte ><. Dom vaknar ju vid 9 och lever rövarn utanför mitt rum, så efter att ha tryckt täcket och kudden mot örorna så gav jag upp. Klev upp och tvättade bort gårdagens smink och så. Ska nog sen på ica och köpa en ansiktsmask som jag ska kleta på antingen idag eller i morgon. Ikväll ska jag till Sandra med Amanda. Vi ska kolla på Melodifestivalen och ha det så mysigt.

Nu kurrar min mage så jag ska gå ner nu och äta lite frukost. Ska sedan lägga in bilderna på bilddagboken sen igår.

Ha en bra dag
/Jessica

Gnarpsrocken

Gick och mötte Elin vid kvart i 6. Vi gick hem till mig och jag fixade hennes hår och sen gick vi till kulturstjärnan efter en timma. Hahah Sandra Sundberg gjorde bort sig lite x). C-tåven, Black night, 12 Dollars och Armonia (stavning). Dom flesta var bra, synd bara att man blir typ döv när man står där ><. Bilder kommer att laddas upp på bilddagboken imorgon så håll utkik. Jessengstrum heter jag där. Snälla Arlindo som gav mig Sandra och Amanda en varsinn macka. Mums, men bara det att den var lite vattnig.

Nu skiter jag i att tvätta bort sminket och så. Dels för att Annmarie och bosse sover alldeles utanför eftersom vi har främmande och dom sover i deras rum. Och jag är för trött och orkar inte hålla på att smyga och slammra så jag väcker hela kåken. Bättre vara lite ofräsh så jag lägger mig med sminket på!

Godnatt alla.
puss / Jessica

13 Mars (fredagen den trettode)

Sov så skönt inatt och klev upp som jag skrev i det förra inlägget att jag skulle kliva upp klockan 7. Hela dagen har jag haft nationella i Engelska och då menar jag bokstavligen. Sammanlagd tid jag fick ta paus var 40 min då jag åt lunch och hade lite rast i 20 min typ. Men jag hoppas att det gick bra för det var skit svårt s:
Åsa, våran Engelska lärare var så snäll och gick upp på ica och köpte godis till oss (y). Förut så köpte hon en tårta till oss när hon fyllde år så hon är verkligen jätte snäll :).

Är nu hemma från skolan nu. Har just tagit en dusch och ska snart föna håret och fixa. Elin kommer senare och jag ska fixa håret på henne med, sen så går vi till Gnarpsrocken.

/ Jessica

Godnatt

Nu är klockan halv 10 och jag är redo för att gå och lägga mig. Tänkte bara skriva lite blogg innan.
Hoppas jag somnar nu så jag är utvilat tills imorgon till nationella -.-

Godnatt puss
/Jessica

tråkigt

Sitter här och väntar fortfarande på att Michaela ska ringa. Men det blir nog inget ikväll eftersom det blir för sent. Lyssnar på TH och kollar på videos. Längtar tills dom kommer ut med det nya albumet och Takida lika så!
Haha jag vet att jag tjatar men ikväll SKA jag lägga mig tidigt. Tror jag ska skippa sminket imorgon och sova till kl 7. Så jag behöver bara kliva upp och äta och fixa håret och sen tralla iväg till bussen.

Juste, det är ju fredagen den trettonde imorgon och vi har nationella i Engelska. Fan vad det kommer gå fel för mig :/
Jag ska göra mitt bästa.

Nä nu ska jag nog spela lite Sims tror jag :)
/ Jessica

12 Mars

Bra början av dagen, försov mig så jag fick verkligen stressa idag. Men idag är jag faktiskt inte lika trött och det förvånar mig mycket. Jag sov bra inatt helt enkelt och jag tror att det är för att Annmarie bytte ut täcket till mitt eget hur mysigt som helst. Så jag hoppas att jag sover lika bra inatt med och jag ska fanimej lägga  mig i tid ikväll

Idag så var jag i skolan. Dom 2 sista lektionerna hade vi syslöjd, satt och garvade så tårarna har bara runnit på mig. Och jag håller på att stickar men det går fan inte bra för mig.

Väntar på att Michaela ska logga in på msn så ska vi sen hitta på något roligt som vanligt antar jag :D.
Jag är så sugen på fruktsallad och juice s:. Någon snäll som kan komma med lite? (A)

/Jessica

godnatt

Hahah, jag som inte ens har fixat håret än och tänkte lägga mig tidigt. Klockan är nu 10 i 10 ><
Har tvättat håret nu ikväll och inte alls gjort så mkt. Ska nu fixa håret någon gång så jag kan få sova snart!

Puss Godnatt!

11 Mars

Ännu en trött dag i skolan. Fast jag var inte lika trött idag som tur var. När jag sitter på bussen in till skolan så märkte jag att ena hörluren inte fungerade :/. Så jag måste köpa nya hörlurare när jag får pengar. I skolan hade vi först svensk engelska och jag gjorde mitt hemkunskaps prov då. Jag tror faktiskt att jag klarat det på goda vägar för det gick ju hur bra som helst. Sen eftter hade vi idrott. Patrik skulle leda en lektion så det vart fotboll då. Hahaha fy fan vad kul det var, garvade för det mesta. men det var mest bara för att jag tyckte jag var dålig och så x). hahah. Aja men mitt lag vann iallafall! Sen hade vi no och sista lektionen hade vi Svenska. Håller ju på med nationella och så nu, så idag körde vi lite muntliga och det gick väl ganska bra typ. Denna dag får ett +

När jag kom hem från skolan så åt jag mat och så. Vi ska få nytt golv nere i hallen så vi har tagit bort det golvet vi hade innan så nu är det ett annat fult gult som ska få vara där inge länge alls. Vårat nya golv som ska läggas är jätte fint iallafall.

Men jag bloggar senare idag.
/Jessica

plugg

Har nyss kollat på andra avenyn. Fy fasen vad bra och spännande det är!
Jag är trött och vill bara ha sommarlov nu. Men jag vill inte gå ut 9c :/ vill inte ens tänk på den dagen. Sitter nu och pluggar till hemkunskaps provet imorgon. Lyssnar på facit som Gunilla (läraren) har läst in så det är ju ganska enkelt då.

Ikväll ska det bli tidigt. Ska försöka ligga i sängen 10 om inte tidigare!
/Jessica

10 Mars - dentist

Skit trött idag! Jag som skulle somna tidigt igår kväll men jag somnade ju aldrig och jag råkade sitta vid datorn lite längre. Måste bli ett slut på det, jag är så jävla trött på dagarna nu. Höll på att somna flera gånger idag på Engelskan. Men iallafall efter 2 lektioner så kom Annmarie och hämtade mig. Vi åkte till tandläkaren i Bergsjö så jag fick sånt där lack på tänderna och så. Annmarie skulle ju oxå till tandläkaren så jag fick sitta och vänta på henne för det tog lite längre tid för henne. Kom äntligen hem och jag satte mig direkt vid datorn och lyssnade på musik som jag haft på hjärnan hela dagen.
Men fan! kom just på att jag måste plugga till hemkunskaps provet imorgon jag aldrig hann färdigt med tisdagen innan lovet. Aja det är ganska enkelt, behöver bara sitta och lyssna på inspelning på datorn ^^
Sen ikväll är det ju andra avenyn och det vill jag såklart inte missa!!!

På fredag blir det Gnarpsrocken iallafall :)

michaela

Michaela ville träffas idag och såklart ville jag träffa henne med. Så jag gick och mötte henne på ica och tyvärr så köpte jag en chokladbit och hon lika så, men lite nyttig var vi för vi köpte juice, haha. Vi gick sedan hem till mig och gjorde inte alls nå mycket (finns inte nå och göra hos mig) så vi satt bara vid datorn, pratade och skrattade. Hon skulle på handbollsträning efter ett tag så jag följde så snällt med henne dit. Själv hade jag lite svårt att få upp utterdörren, det är ju lite svårt att låsa upp när dörren redan är upplåst (a). Men iallafall så kom dit till själva träningen så skulle dom inte ha någon träning för det var inte nå mycket folk (3 st). Så jag följde med henne en bit hem istället :)

Sitter här och bara... döör?
haha Malin, bara du som vet! 

Ojdå, kollade just på klockan och den är REDAN 22:28 s: 
jag som skulle lägga mig tidigt ><

Godnatt puss

9 Mars

Usch vad trött jag var imorse. så jävla trött nu oxå men iallafall.. Hade sett fram emot denna dag eftersom.. ja ni som vet ni vet. Det var en ganska slapp dag idag. Hade Svenska och vi gjorde inte så mkt, pratade mest. Sen hade vi Svenska i 2 pass till. Vi läste lite om lag och rätt och andra passet så kollade vi på film '' Flykten från Alcatraz ''. Hade visst sett den förut men den är värsta bra! Slutade dagen med No. Vi fick en massa uppgifter att göra så vi jobbade flitigt med dom.
synd bara att det saknades en liten detalj på denna dag :/ .
 Asså jag har inga planer alls för resten av dagen. Blir nog datorn, tv och pluggning.

pusshej

8 Mars

Är nu påväg hem till Gnarp snart. Har idag träffat Helena, vi gick på ica och köpte glass osv och gick hem till henne och åt. Fick sedan skynda mig hem och äta och så. Pratade även med Amanda i telefonen och hon var på väg hem från Stockholm. Imorgon är det skola och jag vill ha sommar nu!

Bloggar mer när jag kommer hem.
pusshej

melodifestivalen

Sitter och kollar på melodifestivalen.  Jag hoppas på Sarah Dawn Finer - Moving on, den är jätte bra och hoppas att den kommer vidare till finalen.

Idag har jag inte gjort så mycket. Gick till pappa och hälsade på lite och var där ett tag, tog sedan ner hundarna Kickan och Killen ner till momma och Mikael för dom ville träffa såklart. Kickan och Killen fick även en massa hundgodis och hundben, och momma var så duktig så och klappade dom och gav dom godiset :).

Jag ska väl nu fortsätta kolla på melodifestivalen och sedan baka lite citronkaka och så.
Ha en bra kväll puss!

God morgon 7 Mars

Vaknade av att momma ringde imorse vid 11. Har inte kunnat somnat om så jag och Malin har kollat på film. Filmen som jag köpte ''American pie -  The nakedmile''. Den var bra.. Blev ingen stan idag så vi ska göra passet nästa gång jag kommer.

Ha en bra dag!

hos malin

Sitter här hemma hos Malin Jönsson hur övertrötta som helst. Jag ska sova hos henne inatt. Jag, Malin Jönsson och Malin Lindmark var ute och gick en bit och sen hamnade vi på shell som Malin och Malin köpte en varsinn dricka och korv,  jag köpte nå annat. Vi gick sedan hem till Malin Jönssons pappa och spelade Guitar Hero/Trummor och sjöng Singstar. Hahaha, vi hade så högt ljud så pappa och Helena hörde ända ut några meter från huset. Sedan så satte vi oss och åt lite rostat bröd och Malin och Malin hade smörkrig eller vad vi ska kalla det.. x). Sen efter vi fikat klart och så gick vi hem till Malin Jönssons mamma och Malin Lindmark gick hem. 

Just nu är jag hur jävla trött som helst och Malin ligger bara och pruttar helatiden x). Hahah nee men hon ligger och kollar på Cold case medans jag kollar lite och skriver blogg :)

Jag åker till stan imorgon med. Jag har varit i stan varje dag nu sen jag kom hit till Brunflo, men imorgon måste jag fixa passbilden och så. Jag kommer se förjävlig ut eftersom jag kommer inte hinna fixa håret imorgon så jag ska bara ha uppsatt och bara nå påkletat smink om jag hinner eller orkar häva på. Jag måse köpte hårspännen imorgon med kom jag på nu. Jag har fan inga alls s:

Nu har jag inte så mkt att skriva längre men jag bloggar mer imorgon.. eller rättare sagt, senare idag. För det är ju trots allt efter 12 ;p.

Godnatt och simma lungt!

hemma från stan

Äntligen hemma från stan. Jag har gått och frysit och varit kall hela dagen, men nu har vi fixat sommarjobbet. Det är inte säkert att jag får det eftersom det var flera som hade sökt så dom ska ringa om 2 veckor, då får jag veta. Håller på att gå i mommas klackskor. Det är inte så hög klack på dom för jag ska träna att gå i sånna skor så jag måste börja med lite smått. För jag ska lära mig att gå i höga skor till sommaren. Syster Helena är påväg ner hit, så hon ska få sin tröja jag momma och Mikael har köpt till henne. En sån där som det står ''Bebis'' fram på magen :').

Momma håller på att göra min favorit mat nu så jag ska snart äta (korv och potatis). Åh det är så jävla gott med ägg till!

Skriver mer sen
puss hej

6 Mars

Sitter här och är hur trött som helst. Ska igentligen fixa pass idag  men jag ser ju förjävligt ut idag så vi sparar det tills imorgon istället. Men idag ska vi nog fixa mitt sommarjobb o.s.v. Just nu sitter jag här och försöker fixa lite på mommas dator. Snart så åker jag in till stan och jag vet inte om jag kommer handla nåt, jag måste spara till Spanien resan ju. För där vill jag shoppa som bara den hehe.

Idag är det bara 5 månader kvar tills jag fyller 16 år. Och jag läängtar!
men nu ska jag åka till stan
puss hej !

5 Mars

Hann inte skriva någon blogg igår eller tidigare idag. Hade varken tid eller lust att sitta vid datorn satt. Malin sov hos mig inatt, somnade sent eftersom jag var ganska övertrött och bara låg och garva hela tiden (härligt). Vi somnade tillslut och vaknade vid halv 10. Vi skulle ju åka tidigt till Svenstavik för vi skulle till Dollar Store. Köpte ett nytt sött navelsmycke där och en massa annat. Vi åkte senare och fikade, ångrar som fan det jag åt >< det var inte alls gott! Vi gick in på en affär och köpte gravljus som vi sedan tände på mammas grav. Vi åkte senare in till stan och jag köpte en jätte söt bikinitopp och vi kollade runt lite bara. När vi hade kollat klart så gick vi ner till Gregoriemarknaden och bara kollade runt och tyckte synd om dom som inte hade nå kunder och så (hahah). Vi vart hungriga och åkte till Frösön och åt mat och sedan åkte vi hem. Jomen juste, innan vi åkte hem så åkte vi till Lillänge och handlade. Jag och Malin passade på att gå in till skopunkten och prövade en massa skor. Jag gjorde även bort mig då såklart som vanligt, men sen åkte vi hem.

Jag och Malin gick upp till Brunflobadet och gymmade. Är så trött nu och har ont i fötterna och benen, men jag har ett gott samvete nu.

Puss & Kram


fruktsallad

Har varit inne istan och ätit, vi har svängt in på en massa olika affärer. Själv gjorde jag inte så mkt köp, en film och en läkerol ask. Filmen heter American Pie - The naked mile, som jag ska kolla på ikväll kanske eller någon annan dag. Momma köpte även en webbcam som jag har suttit och installerat. Så det är ju kul för henne:).

Malin är påväg ner hit, tänkte kanske köpa frukt och göra fruktsallad och kanske gå upp till min far, syskonen och mina småskitar. Åh vad jag har saknat!

Ha en bra kväll alla
puss

4 Mars

Har sovit dåligt inatt, vaknade klockan 3 och hade det svårt att somna om och sen baknade jag halv 6 och hade svårt att somna om och sen vaknade jag vid 8 och hade lite svårt att somna om och sen vaknade jag 10 och jag har varit vaken sen dess. Jag gick ner och tog mig en dusch och fixat håret. Jag hoppas att denna dag kommer att bli bra, jag ska hälsa på pappa, syskonen och mina små älskade hundar. Malin ska jag absolut träffa! Snart så åker jag momma och Mikael in till stan, vi ska äta mat och ha det mysigt kan jag tänka mig.

Bloggar mer sen
puss


brunflo nuuu

Åkte till Annelie och Bauhaus innan vi åkte till mitt tåg. Det var kanska krångligt för tåget åkte förbi Brunflo in till Östersund och där vände det och stannade sedan i Brunflo. Mommas granne kom och hämtade mig vid tåget, vi åkte bara hem och lämnade mina väskor och sen åkte vi in till Östersund igen och gick på bio. I taket lyser stjärnorna för andra gången och jag grinade lika mycket som första gången. Jag har inga pengar på mobilen och det suger!

Andra avenyn börjar snart och jag har längtat efter det ända sen förra tisdagen. Det är så jävla spännande och bra så jag vet inte vad. Ska göra iordning lite fika och sen sätta mig och kolla.

ha en bra kväll
/ Jessica

3 Mars

Ann-Marie väkte mig kl 9, så jag låg och drog mig ett tag oxå och det är så skööönt.
Skulle äta gröt till frukost, Annmarie hällde i jätte mycket salt i gröten så det var lite svårt att äta men hon gjorde en ny till mig.  Snart så ska vi åka till sundsvall och handla, sedan så åker jag till tåget och fortsätter upp till Brunflo.

Jag har inte så mkt att skriva, men jag skriver sedan när jag är framme i Brunflo och så :)
Ha en bra dag!

nattt

Har nyss kollat på Tsatziki morsan och polisen och vänner för alltid. Dom är så jävla rolig och bra. klockan är nu snart halv 2och jag är jätte trött, jag borde sova nu.

Är så jävla sugen på att köpa mig ett par pumps. Jag SKA lära mig gå i högklackat innan sommarlovet. Så jag måste köpa ett par nu och gå i dom varje dag. Jag har typ aldrig gått i högklackat så ni kanske förstår hur dålig jag är. Men iallafall så ska jag nog lägga mig och sova och så nu. Och imorgon far jag äntligen till brunflo. Jag momma och Mikael tänkte gå på bio imorrn kväll med några andra. Jag vill helst att jag momma och Mikael går själva. Men som sagt så ska jag sova nu!

Godnattt, pusspuss

otur

Fan, Annmarie hade beställt biljett på fel dag så det var ju en annan tid så vi missade ju
tåget.. eller ja, jag kunde ju endån inte åka med. Så vi tänkte buss kunde jag ju alltid åka men då hade sista bussen precis
gått. Men tänkte iallafall åka in och hämta ut biljetten för hem resan för det var på rätt dag men då hade annmarie skrivit fel nummer på lappen jag fick så vi kunde inte hämta ut biljetten heller.
Vi har beställt en ny resa till imorgon och tåget går kl 13'50. Och det tänker jag inte missa!!!!!

Jag är jätte trött och tänker nog knalla upp till ica och hyra en film och bara ta det lugnt.

Puss

2 Mars

Jag håller på att packar för fullt. En vecka och jag har med mig hela min garderob typ. Men jag är en sån som måste ha mycket att välja på när det gäller kläder. Det snöar jätte mycket ute, och jag som är så jävla less på snön, vilket jag har varit ända sen den fösta snön kom. Så no more snow please!  Jag har så himla mycket planer inför sommarlovet och jag vet inte hur jag ska hinna allt. En sak som jag iallafall ska är Storsjöyran med Amanda och Takida ska vara där :'). Men nu måste jag fortsätta packa så jag har det klart tills jag ska åka, för jag vill inte glömma något som jag jämt gör haha.

Bloggar senare när jag är framme i Brunflo,
Ha en bra dag.

Elin

Har nyss lämnat Elin vid ica för hennes mamma skulle hämta henne :/
Det var verkligen kul att få träffa dig igen och det måste vi göra oftare. Nästa
gång är det min tur att komma till dig :).
Men iallafall tänkte vi gå på lan men fick inte för dom som hade det x)
så vi gick och hyrde en film '' Järnets Änglar '' hette den. Konstig film, hade typ ingen handling
men bra och rolig var den :).
SItter här och nöter  Seconhand Senerade -  your call, alltså det är en hur bra låt som helst.

Ska väl snart börja planera vad jag ska ha med mig till brunflo. Hoppas att jag inte glömmer nåt
den här gången med, som jag gjorde sist.. mobilladdaren. Men det var stressigt den gången.
Innan jag börjar planera så ska jag sitta här i nån timma bara ;)

Juste, det är väl beck ikväll? ska nog kleta på en ansiktsmask och sitta och kolla :)  får inte missa

Ha de bra!
puss

1 Mars

Idag kommer Elin till mig :D.
Det var hur jävla länge sen som helst ju men nu ska vi ha det så kul.
Vaknade vid 10 imorse och gjorde mig iordning och så. Annmarie har nu beställt
min tågbiljett tills imorgon till Brunflo,  längtar som faan.
Hade inte så mkt å skriva just nu, men jag frår blogga lite senareidag :)

pusshej

RSS 2.0