Hejdå!

Stänger bloggen nu.
 
Efter att ha skrivit här sedan i början av Januari 2009 så tänker jag inte blogga mer. Tack kära blogg för att jag har fått skrivit av mig så många gånger här och fått mig att må bättre, men nu orkar jag inte med det här längre och då menar jag inte bloggandet.

Nattinlägg

Hej alla barn! Lyckades ju somna tillslut när klockan började närma sig halv 7. Jag sov till 12 då jag också klev upp och hoppade in i duschen. Gjorde mig sedan klar för att gå upp till pappa på kalas för att fira 15åringen och äta tårta. Mosters underbaraste Theo och Kimmie var på plats så jag har fått busat och gosats en massa med dem hela dagen. Blir ju alltid lika varm i hjärtat! Finare ungar går det ju inte att hitta!
 
Imorgon blir det ju hemresa. Åker med 13:40 tåget så jag är framme vid 4 tiden. Ska springa några ärenden på stan och sedan ska Limpan komma över.
 
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar lite på Roxette och tänker tillbaka till då mamma alltid spelade deras skivor. Tycker det är så himla tråkigt att hon missade deras comeback, för jag vet att hon hade älskat det lika mycket som hon skulle älska deras nya album. Men men, jag får lyssna åt henne istället.
 
Här kommer det några söta bilder från idag.
 
Födelsedagsbarne ♥
 
Storsystra mi ♥
 
Theooo ♥
 
Kimsen ♥
 
Finisar ♥
 
En tårta som jag för en gångs skull tyckte var god och kunde äta upp.

05:09

Klockan har slagit morgon och hade jag gått i skolan så hade klockan min ringt för 10 min sen. Jag ligger vaken och kan inte sova. Ligger bara och vrider och vänder på mig med alldeles för många tankar i skallen.
Har hört konstiga knackningar i natt också vilket har gjort att jag har legat på min vakt.

Är hos Momma min i Brunflo och har varit här sedan i onsdags. Återresa på måndag igen, både med sorg och glädje i hjärtat vilket det även var när jag åkte från Sundsvall. Känns så trist att lämna familjen men samtidigt ska det bli skönt att få komma hem igen och gosa in sig i favoritfamnen.

Just nu ligger jag och funderar på om det är värt att somna? Är ju trött så frågan är ju om jag klarar mig vaken hela dagen? Ska ju på kalas imorgon då min 7 åriga lillasyster fyller 15........ Tjejen som typ igår sprang omkring med en enögig docka som hon kallade för Jonathan, som jag hjälpte till att byta blöja på typ förra månaden och som jag hämtade på dagis för någon vecka sedan??? Herre Gud, vart är världen på väg? Allting går ju så fort? Även att min lillebror fyller 18 snart.... Även fast han är ett år yngre än mig så kommer han alltid att vara typ 13 år för mig.

det är så sjukt hur långt in i livet vi har kommit. Min storasyster Helena har två barn redan, ett på 3,3 år och den andra på 1,7 år.
Också Niklas då som blir 21 snart. Lillkillen som hade sitt egna snorkusparadis och som alltid sov med sina goseelefanter.

Så mycket som vi fem har gått igenom under våra år. Trots att vi har varit världens bråkigaste ungar som slogs och typ ville döda varandra, så står vi varandra så nära idag. Ni har gjort min barndom. Det är med er som jag har dom bästa minnena med som barn. Jag älskar er!


Two months and I love you

Träningen igår har då satt sina spår. Har ont i varenda muskel under midjan. Men jag älskar det! Älskar deras löpband på Gold's då man kan koppla in sin ipod/Iphone för att lyssna på musik och man kunde även kolla på tv och byta kanaler. Tittade på Family Guy när jag sprang där ja. :-) Sedan kan man ställa in om man vill springa uppför också. Himla bra. Nästan så jag tror att jag ska stoppa ned en sån maskin i väskan ikväll när jag gå där ifrån.
 
Ikväll ska jag och Zoofie gå på ett pass. Dance-aerobics har vi bokat upp oss på vilket kommer bli så sjukt roligt! Älskar att dansa och jag älskar aerobics så Dance-aerobics är väl den bästa kombon. Fanns så himla mycket roliga pass denna vecka. På Torsdags ska vi på Bodypump. Och imorgon tror jag att det var Zumba.
 
Nåja, gör nirå? Själv sitter jag i Linus säng och väntar på att han ska komma hem. Han är nämnligen och övningskör han.
Funderar lite på vad jag ska ta och göra. Skriva några fler personligabrev och skicka iväg till en massa ställen tillsammans med mitt CV? Eller sätta mig i Linus datastol och fortsätta spela på hans Diablo som han bara har pausat? Mja, blir nog det viktigaste... Förstöra för Linus på Diablo. :DDDDDDD... SKOJA!!
 
Nä, ska ta och skriva några personliga brev och klämma på mina muskler för att känna den sköna smärtan! Ma råkes.
 

Åh, det var då, som nu, till sist, för alltid

Yo friends!
 
Sitter här jag och lyssnar på musik och bläddrar bland en massa gamla videosar på Youtube samtidigt som jag småsneglar mot Linus som sitter och tittar på Doctor Who. Tycker inte att det ser så spännande och bra ut över huvud taget, men han gillar ju såna där serier och filmer med rymdskepp, pangpang, riddar, konstiga monster, superhjältar och stora plåt''robotar'' som kan gå och prata. Men jag älskar väl människan för det!
Själv så är jag inte så där jätte förtjust i såna filmer, men skulle ljuga om jag sa att jag inte tyckte en enda sån film var bra, för jodå, det finns faktiskt någon enstaka sådan film som jag tycker är bra... faktiskt.
 
Hur som helst. Åt surströmming igår för första gången i hela mitt liv. Linus föräldrar åt det igår så jag bestämde mig för att övervinna rädslan och faktiskt smaka. Det var helt okej. Men det var väl inte sådär gott att det är något som jag kommer att gå och längta efter, men det är ändå något som jag kan äta igen.
 
Spelade också Diablo för första gången i mitt liv igår med. Linus lillebror hjälpte mig med att fixa det till min dator och så att jag fick komma igång. Har fått en liten inblick på det så förstår jag mig på det mer än vad jag gjorde förut. Det var lite roligt att spela men inte så pass att jag vill sitta och nörda 24/7. Spelade tills jag kom till level 9 och dödade en boss, sedan kunde jag inte spela mer för eftersom det var en gratisgrej så jag måste betala för att fortsätta spela, vilket jag inte tänker göra. :-)))
 
Imorgon ska jag iväg och träna på Gold's med Zoofie. Eftersom att vi båda har skrivit oss i Sundsvall nyligen så har vi fått en gratis provapå vecka där som vi hade tänkt utnyttja till veckan. Det ska bli skönt att röra lite på sig. Har ju inte gjort det sedan jag slutade på konditions-gympan och Zumban i våras förutom en gång i somras då jag följde med Elin till gymmet hemma hos henne. Jag ska även träffa Elin någon dag i veckan med, men vilken dag det är vet vi inte riktigt än.
 
 
 

Torsda rå

Tjenamos tjenamos!
 
Har sovit riktigt bra och länge i natt vilket var skönt. Somnade vid 1 tiden och sedan vaknade jag vid 10 då Linus klev upp. Somnade väl om i en halvtimma till och gick sedan upp och åt frulle.
Idag har jag dammsugit golvet, diskat all disk och nu håller jag på att tvätta. Funderar också på vad sjutton vi ska äta till middag idag? Synd att jag slängde det jag hade i slasken, hade nog kunnat steka ihop något gott med det. Aja, gjort är gjort.
 
Nä hörrni, måste nog gå ner till tvättstugan igen och hämta upp tvätten så jag kan hänga den. Adjöken!
 
 
 

Nattinatti!

Äntligen funkar det att ansluta med telefoninternet till datorn. Har haft lite problem med det förut men nu ville det typ bara funka? Knepigt det kan vara med teknik ibland.
 
Vad gör jag då? Har alldeles just skrivit klart inlägget nedan som jag har suttit och hållit på med i en timma typ. Annars ligger jag i sängen och lyssnar på musik.
Ringde vårdcentralen idag i hopp om att få en tid där fortast möjligt vilket jag fick. Gjorde mig i ordning och var där lagom till 5. Fick sitta och vänta i nästan två timmar på att få veta provsvaren. När klockan var 18:40 fick jag gå, och då skulle jag på apoteket som stängde 19:00 och hämta ut medicin. Fick ju så lov att kuta min väg dit.
Det är ju så att jag har urinvägsinfektion. Fick det för någon vecka sedan men tänkte först att jag skulle hälla i mig vatten, tranbärsjuice och citronvatten. Det funkade faktiskt men det kom sedan tillbaka och jag kände bara av det till och från, men idag fick jag nog och tog tummen ur röven och ringde till vårdcentralen. Har fått antibiotika som jag ska äta i fem dagar så jag håller tummarna mina att det ska hjälpa. Ja, inte för att ni säkert ville läsa om mina puppbesvär rå, men aah. Så ligger det till... :-)
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Har peelat ansiktet och kroppen, lyssnat på bra musik, tittat på tv och även spelat Sims. Nä hörrni, nu är det väl dags att tänka på refrängen. Har sovit jätte dåligt de tre senaste nätterna så jag tar nog och stänger ner datorn och såver litte.
 
 
Lägger upp en av mina videosar från Kent konserten.

Summers Gone

Asså ååååh!!! Hade skrivit ett jätte långt inlägg på telefonen som jag hade tänkt lägga upp för flera dagar sedan men det gick inte eftersom jag hade många bilder i inlägget och det går tydligen inte att publicera på telefonen då. Så jag tänkte kopiera inlägget på telefonen och istället för att publicera från appen så tänkte jag testa publicera från själva blogg.se sidan.. Men råkade ju såklart radera allt när allt var markerat så ja... Får väl skriva om allt rå. :)))
 
Ja, eftersom det nästan är minusgrader ute på kvällarna, löven börjar bli allt gulare på träden och skolorna har börjat så kan man inte förneka att sommaren är över. Även fast jag inte har badat en enda gång denna sommar, knappt solat, så har denna sommar varit den absolut bästa måste jag säga. Det har hänt så otoligt mycket.
 
Jag tog studenten med betyg som jag är så himla stolt över och ett stipendium för Årets kämpe som jag också är lika stolt över. Satt och lipade efter att jag hade gått upp och hämtat det.. hehe.
Hela flytten från fosterfamiljen i Gnarp till lill-ettan min i Sundsvall har varit en stor händelse för mig. Jag har ju blivit vuxen nu ju och får ta mina egna ansvar vilket bara har gått bra hittills, och så ska det ju fortsätta. Stortrivs som fisken i vattnet asså!
 
En annan viktig sak som bland annat gjorde denna sommaren till den bästa var att jag blev förälskad i Linus. Efter allt så föll jag tillslut och kan inte vara lyckligare.
 
Den 4 Augusti var jag nog världens lyckligaste tjej, fick då äntligen se Kent live för första gången. Allt var så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig, och då hade jag väldigt höga förväntningar. Känslan som spred sig över hela kroppen går inte att beskriva. Var nära tårar flera gånger.
Och sedan efter en riktigt toppenkonsert med Kent så blev det en riktigt toppen konsert med Bryan Adams. Har alltid lyssnat på han men lyssnade som mest förra vintern/våren.
 
Tänkte lägga upp lite bilder från olika händelser från denna sommar.
 
 
 
Studenten!
 
Midsommar med bästa Elin, så jävla vrickad men kul kväll/natt. Stelfrusna men fulla och glada på bilden klockan 3 på natten typ.
 

Skulle på arbetsintervju på Fannys. Fick inte jobbet, men hade ändå en mysig dag på stan med Zoofie.
 

Skyyyyype mä Malin. Hade precis dödat en fjäril som attackerade mig när jag satt helt stilla i sängen och pratade med kompizen min. Datorn min höll på att flyga i golvet då jag flög upp ur sängen fortare än blixten. Strax efter att jag hade satt mig till rätta i sängen så kom fjäril nummer 2 och gjorde exakt samma sak.......... :(
 

 

Jobbade en massa på ICA Stjärnan.
 

Så var det ju flytten.
 

Såg Kill! Kill! Pussycat med Zoofie och Melle.
 

Melody Club hade soundcheck inför deras konsert på Gatufesten som jag satt utanför tillsammans med Linn och såg. HEHE.
 

Var mästerkocken i lillköket mitt.
 

 

 

 

Gatufesten och såg The Soundtrack of Our Lives, Amanda Jenssen, Corroded och till sist Takida tillsammans med Zoofie och Melle. Elin och Linus var även med en stund under kvällen. 
 

Tacos stod på menyn hemma hos mig för mig och Limpan.
 

Mys nere vid ån med Elin.
 

Spontanutgång med Elin och Zoofie.
 

Åt frukost vid ån med Elin.
 

Det kom en kissmiss och ville smaka.
 

mmMmm!
 

Satt i 6 (!!) timmar och skruvade ihop en byrå. Fick hjälp på dagen av Amanda att skruva ihop matborden och stolarna mina. Linus skruvade ihop tv-bänken åt mä.
 

Myskväll hemma hos Elin tillsammans med henne, Joel och Linus. Grillade, pratade och gick sedan in och tittade på film tills det var dax för mig och gullet att åka hem.
 

Kent
 

Bryan Adams
 

Elinpelin och jag skulle till affären och shoppa glass som vi sedan satt och käkade till skräckisar.
 

Fika med Sandra.
 

Åkte hem till Zoofies och Sams nya lägenhet för att kika in den innan vi for in till stan för att först gå på Memento fram och tillbaka för att Zoofie skulle säga hej till en kompis. Gick sedan ner till Drakbåtsfestivalen för att se Harleqeen.
 

Tågade med Linus upp till Brunflo.
 

Glassade ute i solen med Malin.
 

Fika på stan med momma.
 

Gosade med lillmattes älsklingar, Kickan och Killen.
 

Åt frukost.. :'))
 

Du är bäst!
 


Nu är det ju så att det har hänt med denna sommar än bara det jag har bilder på. Men bestämmer mig bara för att nämna det jag har bilder på, för annars blir det inget roligt inlägg. Okej, inte för att det här var ett jätte roligt inlägg heller, men ändå. :)))
 

RSS 2.0