En mysig dag med Sandra

Tjeeena fan! Idag har jag haft en riktigt trevlig dag. Vid 11 tiden tog jag och Sandra en varsinn cykel och cyklade ner till Sörfjärden för att vi bada. Det är 1,2 mil ner dit och det var riktigt kämpigt och jobbigt.
När vi väl var framme vid stranden gick vi ner och tog oss ett dopp och sedan lade vi oss under solen för att soltorka. Vi badade lite mer senare och när klockan närmade sig halv 4 tog vi vårat pickelipack och började cykla hem.. typ bara uppför med en trög cykel som har världens hårdaste sadel. Tack vare den har jag fått svårt att sitta. Man undrar väl nästan om jag har fått hemorrojder eller något.
Det var första gången för mig att cykla ner till Sörfjärden. Annars har jag bara åkt bil. Och jag som aldrig någonsinn i hela mitt liv har sett en orm såhär utan fångeskap, såg fan 5 stycken idag. Fast då var ju 4 av dem döda efter vägen och en annan var livs levande som slingrade sig in i gräset i diket. Jag som har bott här i 6 år typ har aldrig någonsinn stött på någon orm, men nu 5 stycken på en dag. Två huggormar och tre snokar.

När vi kom till Gnarp cyklade vi hem och hämtade pengar och sedan for vi ner till pizzan och åt. Mums.
Vi satt där ett tag tills vi cyklade hem och nu sitter vi här i mitt rum. DEt är 25+ grader i mitt rum och jag sitter i min one piece och fryser. Trots att jag dränkte mig själv med solkräm idag nere på stranden så har jag brännt mig ändå. Tror det for bort när jag badade. Men nu är jag riktigt brun!

En död huggorm


En liten närmare titt


En snuskig påkörd snok


De andra orkade jag inte ta bild på och den levande hann jag inte eftersom jag satt på cykeln då.

Stranden ♥


En solbränd Sandra på pizzan




Black and white








Denna soliga och tråkiga dag

Nämen tjena mitt bena! Hur är läget? Jo tack, bara bra. Sitter inne just nu efter att typ ha legat ute i 2 timmar. Har också tagit en dusch sedan jag kom in så nu känner jag mig fräsh.
Idag är det riktigt kokhett ute. Trodde jag skulle dö när jag vaknade imorse. Det var 30 grader varmt inne i mitt rum vid 9 tiden. Så då vaknade jag och kunde inte somna om, så jag gick ner och satte mig ute och åt frukost som bestod av: 2 kokta ägg med salt och vaniljyoghurt med fullkornsflingor, för er som ville veta då.

Mina dagar är så händelselösa eftersom jag har ingenting att göra. Alla mina vänner är antingen på festivaler runt om i Sverige, de jobbar eller så har de något annat för sig. Men imorgon har Sandra ledigt så vi tänkte spendera dagen nere på stranden och sola och bada. Kommer bli skönt!
Har även funderat på att åka till Brunflo lite tidigare än räknat, eftersom det är dötrist här. Men men, vi får se hur det blir :-)
Nu tänker jag ta med mig datorn ut och sätta mig och titta på Bröderna Fluff. Ha det så bra! Puss.


Allergin är tillbaka..

Hallå där! Vaknade vid 6 i morse och var rätt pigg. Det kliade som fan på ryggen och axlarna... tror ni inte de stora böldutslagen har kommit tillbaka då? Jo. Det var bara att försöka ligga still och somna om. Slumrade till bara lite till halv 8 och sedan har jag varit vaken sedan dess. Har dock inte tagit någon allergitablett än, eftersom man blir så himla trött av dem. Fick någon annan sort av min moster, men såklart glömde jag dem i Brunflo eftersom jag fick stressa som sjutton för jag skulle hinna med bussen hem i söndags. Hade då bara 35 min på mig att packa allt, äta frukost, fixa mig och sedan ta mig till bussen.

I alla fall så kom jag nyss in efter att ha legat ute i solen i två timmar nästan. Skönt. Blev lite uttråkad så jag gick in igen och nu ligger jag i sängen. Har inte dirket några planer för idag så jag antar att jag ska ligga och titta på one tree hill resten av dagen. Sedan ikväll när det blir lite kallare så tar jag mig en joggingtur, om det inte är jag som har gått och lagt mig redan innan Bolibompa.



Söndag

Hejsan! Är tillbaka i Gnarp för er som inte visste det. Jag kom igår på eftermiddagen och fick gå och släpa på all min packning hem ända från statoil, helt själv. Så idag har jag en jävla träningsvärk i armarna och axlarna.
Igår hände det något speciellt, jag tog min laga-omelett-oskuld och jag måste säga det att det var den godaste omelett jag har ätit. Tänk att jag var så bra allra första gången! ;-)
Hittade receptet på internet men det stod inte så mycket om hur man visste att det var klart, så det hade jag lite problem med. Men tillslut orkade jag inte vänta något mer så jag satte mig och åt istället. 

Ser väl gott ut va? Tycker ni inte det får ni stryk!


Sedan vill jag säga att denna söndag är inte vilken vanlig dag som helst, utan idag fyller min kära vän Sandra hela 18 år. Så idag blir det bara att slappa lite och sedan ikväll blir det tårta hos henne. Måste ta och duscha innan, känner mig som världens lodis.

Sandra och jag förra sommaren

Hurtig är man ju

Hej kompis! Just nu ligger jag helt utslagen i soffan efter en sju helsikes lång joggingtur. Drygt 7 kilometers lång runda tillsammans med Malin blev det. Måste tilllägga att det även blev en liten kiss och stretching paus.
Nu efter känns det så otroligt jävla skönt! Har gruvat mig över det där hela kvällen, men tillslut tog vi på oss joggingskorna och drog ut. Sprang ju inte hela vägen, men det mesta och när vi inte sprang så powerwalkade vi eller gick snabbt.
Jag har en känsla av att jag inte kommer ta mig ur sängen imorgon... Men då kan jag ligga kvar där med ett gott samvete. Hehe.

Nu drar vi iväg


Trött Jessica kryper den sista biten hem


Om sanningen ska fram så togs båda bilderna när vi hade sprungit klart. Glömde ta en fröre-bild innan.. typiskt. Men ah, vi kan ju låtsas!

Onsdag

Hejsan! Idag är det ännu en mulen dag på sommarlovet.. När i helvete ska solen ta och kika fram så man kan känna att det faktiskt är sommar?! Snart är det midsommar, vet inte vad momma har planerat, men på kvällen när hon drar till bilbingo så går jag ner till moster och spenderar kvällen där. 

Igår efter att jag skrev inlägget däckade jag i soffan i någon timme tills telefonen här inte kunde sluta ringa någon gång. Då gick jag ner och lade mig istället och sov tills momma kom ner och väkte mig, och då var klockan halv 6 på kvällen. Haha oops.
Men sedan somnade jag inte fören halv 4 någon gång i natt. Fast det var ju för att jag hade hittat en ny Allers tidning så jag låg och löste alla roliga korsord i den. Ehehe. 

I alla fall så sitter jag här och slösar lite tid tills bussen in till stan ska gå. Jag och Malin tänkte åka in och kika lite. Själv är man pankis och önskar att man hade hur mycket pengar som helst, meen deeet kommer ju aldrig att hända.
Har ingenting att skriva längre så jag lägger upp en så sjukt bra låt som jag verkligen har förälskat mig i.


"Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Ja, det verkar så enkelt vännen
Men ingenting i denna världen var
väl någonsin lätt att förstå."



Nässelutslag var det ja

Klockan 08:15 i morse klev jag upp i sömnen eftersom momma sulle ringa till hälsocentralen och försöka få en tid. När klockan var 9 hade jag tid. Jag kunde inte riktigt ta några prover eftersom jag är inte skriven här, men doktorn kollade på mina utslag och hon var nästan säker på att det var nässelutslag, det var väl också något som vi hade trott att det hade varit också. Hon skrev ut allergitabletter och sedan gick jag och momma och fikade här uppe på fiket.

Efter att ha tagit en allergitablett så började det att klia på andra kroppsdelar som på knäna, höften och även i svanken. I svanken och höften har jag stora knölar som typ jätte stora myggbett. Jag har "smörjt" in mig i potatismjöl för det ska tydligen hjälpa lite, vilket det faktiskt gör. Det kliar ingenting just nu.

Just nu ligger jag i soffan och känner bara hur sömnigare och sömnigare jag blir. Allergitabletterna kunde gör så att man blev tröttare, men jag är även riktigt trött efter att ha bara sovit 4 timmar i natt. Så jag ska ta och försöka sova lite nu hade jag tänkt. Men jag vill också bara ligga och lyssna på musik. Men nä, det blir sömn. Kan inte sluta gäspa!

Så här snygga var mina ben precis när det börja klia:







Jag skrev mitt namn i vattnet så du vet var jag finns

Trots att jag bara har sovit i cirkus 6 timmar i natt så känner jag mig pigg typ. Kunde typ inte somna och när jag väl hade gjort det vaknade jag av att det kliade på ryggen. Jahapp. Då har jag svullit upp på ryggen också så det bara kliar. Kul att man liksom inte kan ligga i en ställning så man kommer åt alla sidor på ryggen. Kunde inte göra så mycket än att bara ligga och bita ihop och försöka somna. Lyckades ju tillslut.

Idag har jag fortfarande kvar svullnaden på ryggen men det kliar inte. Har inte varit där och kliat något så det har gått över. Men min underläpp är uppsvullen och mina händer kliar.

I alla fall var jag med Malin igår. Vi satt här hemma och drack kaffe, spelade kort tillsammans med momma (legenden vann, dvs. moi) och sedan satt jag och Malin och spelade lite. Det var ett tag sedan jag skrattade så mycket. Haha men allra fulast var det ju då jag skulle följa med henne en bit hem. Tänker jag inte berätta vad jag råkade göra, men jävligt tur att ingen såg mig i alla fall.

Är i en riktig Kent period just nu:









Fläskläppen

Här sitter jag och  känner hur min underläpp bara sväller upp i väntan på att Malin ska komma ner. Varför den sväller upp? Jadu, om jag själv ens visste det. Vet fan inte vad det är för nå jävla fel med mig. Mina händer sväller upp och blir alldeles röda att det bara kliar hela tiden. Igår hade jag en stor knöl på handleden som bara kliade + en massa svullnader i handen. Bara jag liksom tar i något så sväller det upp och bara kliar.
Många tror att det är allergi, men det är ju det att jag får det utan anledning. Ibland när jag inte ätit något på hela dagen så kommer det i alla fall. Och det är inte något ute, eftersom jag får även fast jag inte varit ute, typ under natten och sådär. Dessutom har jag tagit allergitabletter åt det här förut, två stycken på samma gång till och med, men ingenting hjälpte.
Momma ska försöka ta mig till någon doktor för hon är livrädd att jag ska svälla upp på tungan och kvävas. Ja, man vet ju aldrig. Finns ju risk för det.

I alla fall så gick kramperna över igår på kvällen så det var ju skönt. Hoppas de håller sig borta ett tag nu, eller typ... för alltid?!

Näe, nu ska jag räcka över internetstickan till momma så hon kan få gå in och kolla. Hörs någon annan gång. Kram!

Kramper

Vaknade av mina kramper i halsen i morse och kunde inte somna om. Mina händer har svällt upp och det bara kliar och bränner. Vet fan inte vad allt beror på. Förut trodde jag att det var stress under tiden jag gick i skolan, men jag har inte direkt något som jag behöver vara stressad över nu.

Just nu ligger jag i soffan och vilar och tänker bara göra det idag tills kramperna går över. Hoppas bara att det börjar något bra på tv:n snart så jag har något att kolla på.

Måste bara visa vad momma hittade när hon rotade i några gamla skåp. Haha se vad kreativ jag var förut:














Uppdatering så du vet att jag lever

Blir nästan deprimerande när jag tittar ut. Det är ju ingen sol ute och det har det inte varit på flera dagar. Okej, igår tittade den fram lite då och då och det var väl varmare än vad det har varit här under hela veckan. I alla fall så har ni väl märkt att uppdateringen har varit sämst, men jag har inte haft tid eftersom jag har tillbringat min tid med mina nära och kära. Tror inte heller att någon har lidit eller ens märkt att jag inte har uppdaterat så bra. Hehe.

I onsdags for jag tillsammans med pappa och mina syskon iväg och åt middag hos farmor. Vi tittade sedan på film som farmor har en roll i. Den har inte haft premiär än, men snart ska den ha världspremiär i Kanada. Coolt va?! Den är också inspelad här i Jämtland.

Igår for jag in till stan med min momma. Vi gick och fikade och sedan mötte vi upp Mikael på stan för att sedan gå och äta middag. När vi kommer hem kommer Malin ner och vi går upp på byn för att köpta lite gotta och sedan sitta här nere och titta på tv och Hem till Midgård.
Somnade inte förän halv 4 i natt eftersom jag låg och tittade på One Tree Hill och snyftade en jävla massa. Åh, sista avsnitten på 4 säsongen... Insåg också att jag inte har 5 säsongen än. Damn.

Idag är jag en trött tjej. Har för en stund sedan tryckt i mig två goda mackor men insåg nu att jag inte drack något till så just nu håller det på att damma som bara den i halsen. Ska väl gå och ta någonting att dricka om en stund. Orkar inte just nu. Eheh.
Idag har jag inga planer alls för dagen. Min käre vän Malin jobbar vilket hon även gör imorgon, men jag ska väl ta och gå upp till farsgubben min och hälsa på. Vill även gosa och pussa på mina älsklingar Kickan och Killen. ♥ Ikväll blir det i alla fall bilbingo tillsammans med Momma och hennes kompis Doris. Hade suttit jävligt fint med en stor vinst!

Nä, nu måste jag gå och ta något att dricka. Ni får ha det så bra så hörs vi något mer. Puss! ♥




Don't Jump

"Always remember, believe in today, believe in tomorrow, believe in yourself, and whatever happens, don't jump." - Bill Kaulitz

Tokio Hotel kommer alltid att vara det band som kommer att stå mig närmast i hjärtat. Det kanske låter konstigt men de har hjälpt mig igenom väldigt mycket. De har gett mig inspiration om livet, de har gett mig hopp och de har även fått mig att må bra då jag har haft det jobbigt. Bara genom att trycka på play på stereon och maxa volymen mådde jag riktigt bra vilket jag fortfarande gör och kommer alltid att göra.

Varje gång jag hör en låt med Tokio Hotel i framtiden, kommer jag alltid att påminnas om min styrka att ha tagit mig igenom min absolut värsta tid i livet, den styrkan jag har nu och den styrkan jag alltid kommer att bära med mig i resten av mitt liv.


Kalas i Hoting

Igår har jag varit i Hoting hela dagen. Åkte klockan 9 på morgonen och kom hem strax över 10 på kvällen. Har haft det himla mysigt och busat med storkillen Theo som fyllde 2 år igår och sedan myst väldigt mycket med Kimmie. Det gick även åska i någon timma så jag stod även ute på balkongen och kollade på blixtrarna. Så himla mysigt alltså!

Jiust nu ligger jag och väntar på att Malin ska komma över. Vi ska springa i elljusspåret hade vi tänkt. Får väl se hur jag överlever det.



Årets första dopp i Storsjön

Tjena tjena! Är i Brunflo nu och just nu sitter jag hos Malin. Ikväll har vi tryckt i oss en massa godis och även checkat av årets första dopp på listan. Kallt som satan, men det gick bra sedan när man hade domnat bort i fötterna och benen. Hehe.

Här kommer det någora tjusiga bilder!

Efter the dopp




Malin tar sig ett bad


Och sedan jag

Jag är duktig!

Jag måste bara säga det att jag är riktigt stolt över mina betyg som jag har kämpat för under båda ettan och tvåan. Trots att det har varit otroligt mycket att göra att man liksom bara har badat i uppgifter, trots att jag tappade min motivation helt och hållet, att jag har varit så himla skolless att jag bara har haft lusten att elda upp skolan, så har jag ändå på något vis lyckats bitie ihop och gjort uppgifterma.
Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle få MVG i något ämne, men tro på fan att jag har samlat på mig två stycken. Det känns riktigt bra. Jag är duktig!

Nu när sommarlovet äntligen är här så ska jag ta igen mig och inte stressa över någonting alls. Jag ska samla kraft tills det absolut sista året i Gymnasiet. Mindre än ett år tills jag tar studenten.


Härliga sommarkväll!

Kom för en liten stund sedan in efter att ha varit ute med fröken Olivia. Vi har gått runt Gnarp en sväng och pratat en massa. Alltid lite kul och trevligt att träffa henne! ♥ :-)
Innan vi var ute låg jag i mitt rum och höll på att koka över efter att ha legat ute i solen någon timma idag. Men gick ute i bara kortärmad så det blev bara skönt efter att solen hade gått ner. Svalkas av lite. I am smoking hot! ;-)

Insåg också att jag säsong 4 av One Tree Hill hade laddats klart så jag lär nog ligga hela natten och kolla. Hehe. Har ju inte precis någon skola att behöva kliva upp till ;-). Ska dock inte sova bort hela dagen imorgon eftersom jag åker till Brunflo på eftermiddagen. Tänkte försöka fixa klart med packningen och ta det lugnt utan någon stress innan jag åker. Städa ihop på rummet skulle också behövas. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag just nu.

Men nu ska jag ta och göra mig klar och sedan krypa ner till kojs och kika på några avsnitt av OTH. Godnatt läsare!

Jag och Olivia på balen 2009 - Fattar fortfarande inte hur jag kunde gå och se ut sådär i håret?!

Fantastiska dag!

Oj oj vad jag har längtat efter denna dag. Fan, nu har jag sommarlov! Hur snabbt har allting inte gått då? Nu när jag tänker och känner efter så känns det verkligen som att det var typ förra veckan det var sommar.

I alla fall så fick vi glass och tårta i skolan. Vi gick på en tipspromenad och sedan satt jag och tjejerna vid ett bord och pratade. Hade på mig ett par klackskor idag och ja, mina fötter är ju inte helt kry just nu. Blåsor, skavsår och det bränner som fan på trampdynorna under stortåna. Är väldigt glad över att jag tog med mig ett par extra skor, bytte dem när jag hade hoppat av bussen här i Gnarp. Kunde verkligen inte gå annars.

Direkt när jag kom hem åt jag något och sedan gick jag ut och lade mig i solen. Har fått riktigt med färg nu tycker jag.
Senare ska jag packa storväskan för imorgon drar jag iväg till Brunflo. På kvällen blir det en massa mys med Malin som jag saknar riktigt mycket.
Ska även upp till Hoting på söndag eftersom då fyller ju Theo 2 år. Storkillen! ♥



Grattis till stipendiet Amanda, du förtjänar det! ♥



Färg

Hoho, check this out:



Nu ska jag sova. Imorgon är det absolut sista dagen som andra ringare.

CP-DATOR!

Får nå jävla fel på min dator. For in till skolan i morse bara för att jag skulle ghosta  (omformatera) om den. Nu när jag startar den och ska försöka få in alla mina grejjer igen och ladda ner alla program igen så ska ju datorn bli så jävla överhettad och stänga av sig hur som helst var 5 minut ungefär.
Pratade med Zoofie och hennes var likadan. Det tog ca 2 veckor för henne tills den blev återställd. 2 VECKOR??! Hur ska jag klara mig med någon dator så länge? Visst det kan ju gå snabbare för mig... eller saktare...

Har även legat ute idag och solat. Fått färg = Happy Jessica :-)

Nu  måste jag publicera innan den stängs av igen. Ha det bra!

Sega dag fan...

Asså fy fan vad jag är trött! Kom hem från Gävle för ungefär en halvtimma sedan efter att ha tagit några röntgenbilder, snygga bilder (not) och en massa pill i munnen.
Halv 5 i morse var jag uppe med tuppen, som jag tyvärr slängde i väggen på väg upp. Vid halv 6 for jag till Hudiksvall och vid 7 tiden hoppade jag på bussen till Gävle. När klockan var 9 var jag framme och satte mig i väntrummet. Hade ju min tid klockan 11 såklart. Efter att ha somnat klockan 1 inatt så kan ni ju inte tro att man var så särskilt pigg, utan jag sitter där och somnar. Vaknar upp och det sitter en massa folk omkring mig. Undrar hur många facebookssidor jag är med på nu?! Skämt å sido. Var mest bara gammelfolk.

När klockan äntligen blev 11 tog vi röntgenbilder som tog ungefär 10 min. Sedan fick jag sitta och vänta i 40 minuter tills jag skulle träffa tandläkarna. De gjorde sitt och när klockan var halv 1 var jag klar för dagen. Jag gick ner till entrén och köpte mig korv med mos med DILLkrydda på? Sa ju att jag ville ha grillkrydda.... I alla fall satt jag där ända tills klockan blev halv 3, för då gick jag iväg och satte mig någon annan stans i närheten där bussen skulle gå. Den kom klockan 3 och sedan 10 över rullade vi iväg mot Hudiksvall.

Ja, ikväll blir det då en jävla tidig kväll för mig ska ni då allt ha klart för er!


Måndag

Godmorgon! Om jag har sovit gott? Knappast! Somnade aldrig när jag lade mig för att sova. När jag väl somnade sov jag kanske bara en halvtimma eftersom jag vaknade av en jävla massa fågelkvitter, fiskmåsar också något annat hemskt ljud alldeles som att det var någon som klev på en hundvalp. Sedan somnade jag om och vaknade. Höll på sådär tills halv 7 i morse då jag fick nog och stoppade in öronpropparna. Varför jag inte satte in dem från första början? Det vet jag faktiskt inte.

I alla fall sov jag inte lika länge som igår som ni kanske har märkt. Min momma är på väg ner hit för att hämta min moppe och hämta upp mig så vi ska åka till Hudiksvall en sväng för att fika eller något. Sedan släpper hon av mig här i Gnarp igen och far hem igen.

Imorgon är det dags för ett Gävle besök igen. Jag ska ta en buss som går klockan 7 från Hudiksvall. Denna gång ska de bara ta röntgenbilder och sedan kolla hur allt har läkt. Sedan i juli är det dags för skruvar och grejjer. Det ser jag riktigt fram emot!

Men näe, ska nu ta och göra mig klar och gå ner och äta frukost. Ha det så bra!


We climb the mountains, walk the desert for our love

Kan titta på dem om och om igen.




Söndag

Fick väl ändå lite panik när jag vaknade och insåg att klockan var halv 2. Vill inte sova så länge för då vänder jag bara på dygnet och sover bort de fina och soliga dagarna. Men jag försökte att inte hänga läpp och satte på mig bikinin, gick ner och käkade frulle och sedan gick jag ut och lade mig i solen i en och en halv timma. FÄÄÄÄRG!

Igår gick jag och mötte upp Amanda och Sandra inne på ica och handlade mat som vi sedan lagade till. Det blev super god nudelwok med kött och grönsaker. Måste säga att det blev betydligt mycket godare än vad woken är på skolan. Det var då inte sista gången jag åt denna maträtt kan jag säga er!

Just nu ligger jag i min säng och ska ta och hoppa in i duschen en snabbis. Behövs efter dagens svettstund under solen. Hehe. Så vi får väl råkes lite senare då. Ha det bra!

Sommaren 2008 - På Sandras födelsedag



Vart tog solen vägen?

Vaknade, solen sken, termometern stod på 25 grader, jag klev upp, tog på mig bikinin, gick ner och åt frukost och sedan försvann solen bara. Aha. Jag som hade planerat att spendera hela förmiddagen i en solstol under solen inkletat i en massa solkräm, men näe. Det är meningen att jag ska gå runt och se ut som en riktig snögubbe. Ska väl bara skaffa en morotsnäsa och en svart hatt så lovar jag er att vi är som bär. Nästan så man måste ha solglasögon om man ska kolla på mig, man blir ju bländad. Hehe.

I alla fall så gick jag upp igen och lade mig i sängen och nu ligger jag och lyssnar på musik och känner bara för att kladda en massa i photoshop. Har dock inga idéer, men får googla lite i hopp om att få någon inspiration.


All the nights I've prayed, must this all be untrue?

Usch.. Hade en sån hemsk dröm inatt. Drömde om att jorden höll på att gå under. Vägarna började gunga och det blev en massa sprickor där det kom ut en massa rök. Vi alla trängde oss in i en massa bilar och försökte fly för våra liv, men den hann aldrig gå under för jag vaknade.
Jag hatar att dröma såna där drömmar. De känns så fruktansvärt verkliga.

I alla fall somnade jag inte fören vid halv 4 i natt, så idag är jag lite seg. Sov till halv 1 något och kände att jag inte kunde fortsätta sova eftersom då sover jag bort hela dagen. Så jag får lägga mig tidigt ikväll istället. Har inga som helst planer för idag. Blir nog en springtur och sedan hade jag tänkt att ligga i sängen och trycka i mig en massa godis och titta på one tree hill. Det ser jag fram emot.
Imorgon ska jag agera kock hemma hos Amanda tillsammans med henne och Sandra. Antar att det lär bli som förra gången då vi var hos Sandra och lagade mat... Hehe, att jag får sköta salladen och de andra tar hand om maten. För allas skull liksom. För bränd mat är inte så gott faktiskt, tro mig. Hehe :-D

Nä, ska nu ta och gå över till fredagssysslorna, ONE TREE HILL!!


VG

Har kännt mig nere idag ända sedan jag satte mig på tåget hem från Brunflo. Har kämpat med att trycka tillbaka tårarna. Kan inte riktigt sätta finger på vad det är heller... Det blir såhär ibland.
Och även fast vi är helt klar i skolan med uppgifter och kurser så kan jag inte släppa skolstressen. Det känns som om att jag har sjukt mycket att göra och det stressar bara upp mig. Jag är verkligen inte van vid det här med att inte ha några plugg-dagar.

I alla fall så blev jag väldigt glad då jag loggade in på Schoolsoft. Det här omprovet i historian gick bättre än vad jag hade förväntat mig. Se själva:


En gång i en framtid ska jag glömma

Hej! Försökte blogga från bussen i tisdags men internet sög verkligen så jag sket i det och tittade på en massa One Tree Hill avsnitt istället.
Jag har haft två riktigt mysiga dagar tillsammans med min moster. Tyckte det var så tråkigt att behöva åka hem idag.

Igår var jag på Malins student tillsammans med papi och lillebror Freka. Kunde inte vara så mycket annat än glad för hennes skull.
Grattis till både stipendiet och studenten bästaste! ♥





For sedan runt och kollade på alla flak.












Malins flak


ÄRTOR! (Sprang efter för att få en bild.. men råkade sträcka benet)



RSS 2.0