Less och trött tjej!

Jag skulle ha gjort klart och skickat in en uppgift som skulle in ikväll, men eftersom min fula dator ska förstöra mitt humör och mina arbeten så gick ju inte det så bra. Jag blev precis klar med uppgiften och skulle spara den, hade döpt den och skulle precis till att trycka på spara knappen, JA MEN DÅ DÖR DATORN?? Asså om den bara kunde vänta i 2 sek till. 2 ynka sekunder liksom.. men nä, det var som om att min dator hade timat in det där.
Jag fick ju starta om datorn igen och öppna alla program igen för att börja om (okej, inte heeelt från början, men hade suttit och pillrar med den i minst en timma innan jag kom på att jag skulle spara). Och 5 minuter efter uppstart så var den död igen. Så höll den ju fan på 5 gånger, så nu har jag gett upp. Jag har mailat min lärare och berättat hur det ligger till. Han vet också om vilket svin min dator är sedan förut då den har dött några gånger på lektionerna för mig. :)))))

Jag får sova bort min ilska och försöka imorgon igen.





Fredarååå

Imorse vaknade jag upp och hade världens kramper i maggropen. Kunde inte göra så mycket än att bita ihop och kliva upp för att göra sig iordning för dagen. Nu har det dock gått över men jag känner ändå hur det lurar där. Hoppas det försvinner helt och hållet!

Idag ser min dag ut såhär:

08:15 - 11:00: Multimedia B
12:00 - 14:40: Mediakommunikation B

And then, END OF THE DAY!

I helgen ska jag bara sitta och plugga en massa, och äta påskgodis. Såg att det hade kommit in en massa på Ica i Gnarp, så det blir lite färgglatt i lördaspåsN min jag ska köpa imåra. :))))

Just nu känner jag bara för att göra det här:


Dagens + och -

Dagens +

+ Jag började redovisningen idag om almanackan, gick as bra och var inte det minsta nervös alls? Hjärtat slog i normal takt och allt bara kändes så naturligt?

+ Fick MVG på min almanacka.

+ Caféteria Ann är på skolan idag och jag köpte nudlar som jag inte har ätit på hur länge som helst.

+ Dricker en kopp kaffe som jag inte har gjort sedan jag var i Brunflo sist.

+ Ska tvätta håret ikväll med mitt nya och alldeles för underbara schampo och balsam jag köpte i tisdags.

+ Fick igång OTH och har tittat på det.

+ Är på ett riktigt bra humör.

+ Har inte lika ont i tänderna i underkäken längre.

+ Jag trivs mer och mer med mina nya tänder.

Dagens -

- Min dator har dött av överhettning två gånger idag.

- Har ont i magen.

- Är trött.

- Brände tungan i kaffet.



Bjuder på denna bild på mig och Zoofie sen i fredags. Hur vackra liksom? ♥








Torsdag

Aaah, det ser ljust ut för mina öron i vår och sommar faktiskt! Roxette har kommit ut med ett nytt album, Kent släpper ett nytt i April och Tokio Hotel ska komma ut med ett någon gång nu i vår. Det negativa är att jag måste rensa min telefon på en massa låtar... måste alltid ta bort en låt om jag ska lägga in en ny och det skär så i hjärtat. Har 367 låtar på min telefon nu... hade runt 600 på min ipod och jag hade en massa filmer och hade inte ens använt upp halva minnet? VARFÖR FICK JAG BARA INTE HA KVAR MIN LILLA ÄLSKLING?

Nåja, ska snart redovisa min almanacka/filofax som jag typ har ''designat'' eller vad jag ska kalla det. Sedan är det lunch och sedan håltimma fram till halv 2 då jag har Religionkunskap.
Jag försöker att få dagens OTH-avsnitt att fungera också, men det vill inte det för mig???? säg inte att jag måste ladda ner det, för då kommer polisen å tar me.

I morse vaknade jag upp och var inte sådär jätte kry, eller jag var bara öm i kroppen men tog en alvedon och det blev bättre. Tror det är biverkningar från vaccinet igår för jag kände lite igår också. Eller ja, är ju inte helt säker eftersom det går ju en massa förkylningar nu. Men vi får hoppas att det går över, ska ta en till alvedon på lunchen också.

Nä, nu ska jag hinna publicera detta inlägg innan min dator dör av överhettning. :)))))



Onsdag

Idag är det onsdag för er som hade missat det. Jag har alldeles nyss suttit och jobbat lite med projektarbetet med Zoofie i typ två timmar och just nu väntar jag på att dagens enda lektion ska börja.

Något som jag blir galen på, det är mina framtänder i underkäken. De ilar konstant och gör ont. Tror jag det med tanke på att de är nedslipade och att de tryckte ner en massa trådar under tandköttet där osv. Tandköttet är jätte känsligt där och det går nästan inte att borsta tänderna där. Men förhoppningsvis läker det så fort som möjligt, för det är verkligen inte skönt. Blir galen!!

Idag åkte jag till Harmånger strax innan 9 och tog andra sprutan. Ont gjorde det men det gick över väldigt fort. Är bara lite öm i armen nu men det kommer försvinna snart.

Nä, nu börjar lektionen snart så jag ska ta och öppna bilden vi ska redigera i photoshop under lektionen. Ha det bra!



Två duktiga tjajor jobbar på med PA:t. Snart klar!

Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar

Sitter just nu med Kents nya låt i hörlurarna och ryser! Den är lika bra som jag hade förväntat mig att den skulle vara. ÅH, ser så fram emot det nya albumet som släpps den 25 April.

Ikväll har jag varit och tränat. En av de verkligen jobbigaste gångerna någonsin. Hade träningsvärk i bena redan sedan igår då jag var på Zumban, och nu gjorde vi benböj till nästan en hel låt. Om jag trodde bena skulle vika? ohja! Jag överlevde i alla fall passet och har ganska nyss ätit lite kvällsfika!




Till fikat var det Bumbi Björnarna.. SKOJA! Bläddrade faktiskt bara igenom och fastnade på MTV där det var ett program för oss vyxna barn, South Park!

I alla fall så har det varit en bra dag. Har bara haft Graf C och Religionkunskap A. Slutade halv 2 och gick på stan och köpte ett par nya pärlörhängen. Jag hade ett par som jag fick av Sandra i julklapp för två år sedan, de var mina absolut favoritörhängen, men tappade ena när vi var i Stockholm, vilket jag blev lite ledsen över. Så nu har jag införskaffat mig ett par nya. Inte likadana då dock, men de duger.

Nu ska jag bara lyssna klart på låten för andra gången och sedan ska jag ta och hoppa in i duschen och efter det dyka ner i sängen. Har egentligen sovmorgon till kvart över 3 imorgon, men ska vara i Harmånger klockan 9 för att ta andra sprutan mot livmoderhalscancer, sedan ska jag ta 11 tåget till skolan för att jobba lite med projektarbetet med Zoofie. Har ju redovisning nästa torsdag, så vi ska planera lite över det osv. Lite stressigt nu faktiskt!

Godnatt och sov gött!



The girl with a brand new smile

Kom hem från Gävle för en stund sedan efter att ha legat i tandläkarstolen från halv 9 till klockan 11. Jag for dit med protesen och kom hem utan den, så det betyder ju bara en sak.. BAM BAM BAM... jag har fått tänder! Jajamen, och slipat ner de skadade tänderna har de också gjort, vilket var lite obehagligt. Speciellt när de skulle slipa på min tand som är extra känslig. Det ilade som fanken fast att jag hade fått bedövning, så det var bara att försöka härja ut medan jag låg och ryckte till hela och spänner mig och låter för det gjorde ont.

Jag är nöjd med de inskruvade tänderna. Fick även provisoriska tänder på de nerslipade, men det ser ju bara konstigt ut? Ska dock ner igen den 17 April och byta ut dem, så förhoppningsvis får jag porslin då. Och att det ser bra ut. Nu ser det typ bara... äckligt ut.

Hur det känns? jo, det känns SÅ SJUKT KONSTIGT! Får panik, allvarligt! Är ju så van att kunna lyfta på mina tänder med tungan lite då och då när det börjar kännas jobbigt i munnen över att ha något där, och nudå? DET SITTER FAST! Det känns så himla obehagligt alltså! Hoppas jag vänjer mig fort, annars åker jag nästan tillbaka och hämtar protesen igen :((( NERÅ SKOJA!

När jag skulle åka hem höll jag på att dö av hunger. Sprang in på Ica Spegeln och köpte mig en yoghurt som jag sedan satt på tåget och försökte äta. Det var ju inte det enklaste när man är bedövad i både över och underkäken. Där sitter stackars jag och suger omedvetet på underläppen medan jag försöker svälja yoghurten med stängd mun, runt omkring en massa folk som stirra.
Skulle skölja munnen flera gånger hos tandläkaren också, vet inte hur mycket vatten jag råkade spruta ut på golvet och i stolen för att jag inte kände om jag hade munnen stängd eller inte pga. bedövningen.

Jaja, slutsnackat! Här har ni resultatet:





Fire Away



Ni får ursäkta min fina sångröst man hör lite då och då. :))))

10 Sanningar om mä!

Eftersom jag inte har något att skriva om alls idag och inte tänker låta min blogg stå och damma så skriver jag 10 sanningar om mig själv istället.

1. Jag lyssnar på musik så fort jag kan. När jag står och sminkar mig, åker buss, på lektioner, hela tiden hemma när jag är ensam. Hemma hos momma lyssnar jag varje gång jag duschar också. Och till och med de korta 100 meterna till Ica härifrån. Får jag inte lyssna så får jag bokstavligt talat abstinens. Musiken helar mig!

2. Jag mår bra av att handla kläder.

3. Ensamhet skrämmer mig. Och att mista någon som står mig väldigt nära.

4. Jag kommer ihåg precis allt från olyckan 20/12 -05 då jag blev påkörd. Varje gång jag ska gå över ett övergånsställ så påminns jag och känner paniken kommer. I början var det väldigt jobbigt att gå över ett övergångsställ, men med tiden går det mycket bättre och idag känner jag bara av den lite.

5. Jag uppskattar livet mycket mer nu än vad jag gjorde för ett år sedan.

6. När jag blir äldre vill jag jobba med något som hjälper alkoholmissbrukare att komma in på ett annat spår i livet så de kan släppa flaskan och leva ett normalt liv istället, nykter.

7. Kroppsdelar jag är mest nöjd med på mig är mina händer, fötter och min svank.

8. Jag har inga problem med mitt ärr jag har på höftbenet efter operationen förra året i December. Skäms inte alls över det och borde väl egentligen inte göra det heller.

9. Min favoritfärg är Royal Blue (min balklänning ♥). Min momma och farmor måste ha smittat mig.

10. Har inte haft någon allergi alls i år och det tackar jag gudarna för! *PEPPAR PEPPAR*

That's who I am



Be the spark, be the fire, set the light on me

Kvällen levde helt upp till mina förväntningar! Eller ja, i stort sett. Hade ett jättehärligt sällskap, drack två drinkar varav ena var äcklig, fick platserna längst fram i mitten, grabbarna gjorde verkligen bra ifrån sig och man själv lever sig som in i allt och bara sjunger och skriker med, fångade Mattias plektrum, och sedan var det efterfest på nedervåningen med bandet. Takida var dock inne på den ''finare'' sidan av lokalen och där verkade man inte få gå in. Jag drack ett glas vatten medan Zoofie köpte en drink och sedan tog vi en taxi hem till henne, trötta som vi var. Fanns inte någon plats att sitta heller och det var mest bara 30+ där.

Kvällen får verkligen 10 av 10 toastar!



















Lycklig tjaj med sitt nya plektrum!

Today is the day

Idag är den dagen som jag har väntat på i några månader nu. Idag är den dagen då jag och Zoofie ska äta kebab på Pompei och sedan iväg på Stadshuset och se Takida klockan 10 ikväll. Åh, har sett så fram emot detta!

Blev lite ledsen faktiskt när de ringde från ICA alldeles nyss och undrade om jag ville jobba från 8 på morgonen till 2 på dagen imorgon. VILL JAG JUUU! Men jag kommer inte kunna komma hem förrän klockan 2 på lördagen på dagen *gråter floder*. Så jag fick tyvärr tacka nej med gråten i halsen. Hoppas de ringer fler gånger, så de inte tror att jag är världens mest upptagnaste människa och inte vill ringa och störa mer. Var ju även tvungen att tacka nej när de frågade om jag ville jobba på Sportlovet också. Jag som har tackat ja för att jobba på helger och lov?! De kommer sparka mig för jag verkar vara uppbokad varenda helg och lov... Hädan efter ska jag göra spontana saker på helgerna och loven istället. Jag ska sitta där och vänta hela dagen på att de ska ringa, ringer det inte så gör jag mig klar på en timma och drar iväg på utgång i sista sekund eller tar sista tåget till Brunflo eller något.

Och nej, jag är inte nöjd med min mascara jag köpte igår...



"He'll be okay, It's Grandpa Dan"

Just nu sitter jag här med ett par röda, svullna och söndergrinade ögon efter att just ha kollat på denna veckas One Tree Hill avsnitt. Redan från första början kunde jag inte hålla tillbaka gråten. Nu skojar jag inte med er, men genom hela avsnittet låg jag och grät som ett litet barn. När det liksom precis skulle till å lugna ner sig för mig så kom ännu en gråtattack. Så... jaha, nu måste jag vänta ännu en vecka tills nästa avsnitt...

Hur som helst så har det varit en bra dag, som jag hade känt på mig. Mysig lunchstund med Elin samt en runda på stan. Gick tillbaka till skolan och hade ReligionA och sedan slutade för dagen. Bussen gick inte förän om 1,5 timmar så jag gick en runda på stan igen för att köpa mig en ny mascara och halsduk. Mascaran gick det inte sådär jätte bra med eftersom de har slutat med den sorten och kommer aldrig komma tillbaka med den. Snacka om ledsen jag blev när hon vid sminkhyllorna berättade det för mig. Happ.. så får vi börja på det där eviga helvetet med att hitta en ny perfekt mascara som man trivs med. Brukar inte gå sådär jätte bra för mig när det gäller det.

En annan sak asså, shit vad mycket snö det har smält bort! Kolla här:

Denna bild tog jag den 20 Mars förra året.


Denna bild tog jag idag, den 22 Mars. Det är samma väg fast jag tog denna bild från andra änden av stigen.

Torsdag

Trots min feta huvudvärk så har jag en känsla av att det här kommer bli en väldigt bra dag! Har roliga ämnen (GrafC och ReligionA), sedan ska jag luncha med Elin och det är även One Tree Hill idag. Jag är även på bra humör och längtar som en galning tills imorgon! Så därför blir det här en väldigt bra dag.

Just nu sitter jag på skolan med Amanda och Julia och lyssnar på ettornas dåliga dunkmusik som de spelar. Ska alldeles snart ha lektion så vi ska ta trapporna och gå längst upp.

Ha en riktigt bra dag ni med! :-)



Hahahahah!

Asså jag hade lite å göra och laddade upp min bild jag har gjort på Bill Kaulitz på Bill Kaulitz gilla sida på facebook. Oj, hade inte förväntat mig detta:





Edit: 722 gillningar nu. GALET!


ONSDAG

Hej bloggennnn! Ligger i sängen nu och känner att jag verkligen måset springa iväg och morgonkissa. Fast jag tänkte försöka skriva ett inlägg här innan jag kliver upp ur min varma och sköna säng!
Inatt har jag sovit riktigt skönt. Vaknade strax innan 11 av att jag fick ett sms från Malin, gick väl inte att somna om då inte, snorunge.

Hur som helst så har jag träningsvärk som attan idag. Hela min rygg, rumpa och lår känner jag än så länge i liggposition. Åh, var så länge sen jag hade träningsvärk nu, älskar det ja!

Nu måste jag nog springa iväg och slå en drille i toan. Sedan ska jag göra en ordentlig frukost hade jag tänkt och sitta och äta den i lugn och ro och söla med min lååånga tid jag har på mig. Hade tänkt rosta en fibermacka med skinka på, lätt yogurt med fiber flingor och banan och sedan ett klyftat äpple på det. Men nyttig eller?!

Ha en bra dag idag! :-)





Natti natti!

Nu tar jag och min sjukt trötta kropp och går och lägger oss. Efter 8 km vandring i ett högt tempo och en timmas hoppandes och sparkandes så är både jag och min kropp så.himla.trött! Tagga träningsvärk imorgon! ♥

Somnade så himla skönt igår kväll. Klockan 9 satte jag mig nere i köket med lite kvällsfika och tittade på Det Okända. Tittade första kvarten men sedan kände jag att det började bli lite kusligt och jag blev så himla trött så jag stängde tv:n och gick och lade mig istället. Strax efter halv 10 somnade jag och sov hela natten fram tills klockan 5 och snoozade fram tills halv 6.
Har sovmorgon imorgon fram tills kvart över 3, så det ska bli himla skönt alltså! Och imorgon ska jag bannemig hinna med tåget! Hade visst inte missat något speciellt förra onsdagen på lektionen då jag sjukanmälde mig eftersom tåget åkte ifrån mig, så det var ju himla tur!

Innan jag lägger mig lägger jag upp en liten länk till en sådan himla bra låt. En låt som kan vara skönt att gråta till. Inte för att jag är i behov för att gråta nu, men om det är någon där ute som släpper på trycket eller vill göra det, klicka HÄR så kommer ni in på Spotifyn och låten direkt.

POK!


länk

Tisdag och onda fötter

Var på skolan halv 8 som vanligt och vi skulle inte ha samling förän halv 10 i Sidsjön. Då var det bara att sitta och vänta tills klockan blev 9 så vi kunde ta bussen dit bort. Amanda, Oliver och jag fördrev tiden med att spela lite kort.

När vi väl hade kommit dit skulle vi gå på tipsrunda runt Sidsjön ett varv. När vi kom tillbaka var det lunch då det bjöds på en helt okej hamburgare och en festis. Efter lunch var det dags för andra varvet runt Sidsjön. Det var inte sådär jätte roligt att gå där eftersom marken bara bestod av is, asså jag skojar inte. Hela vägen runt fick vi gå och försöka hålla balansen.
Tipsrundan gick väldigt bra för mitt lag som bestod av mig, Amanda och Ida. Första rundan fick vi 8 rätt av 10 möjliga, och andra rundan 5 rätt av 10. Det betyder att vi har 13 poäng, så vi får se när de ska presentera vinnarna på skolan någon dag, haha *hoppas*.

Klockan var strax efter 12 och vi skyndade oss upp till busshållsplatsen som ligger en bra bit ifrån (tog 20 minuter för oss att gå, trots att vi typ powerwalka). Kom till skolan vid halv 1 ungefär och sedan satt jag och Amanda och drack lite té och pratade tills klockan blev 2 då vi gick till bussen och åkte hem.

Nu har jag så fruktansvärt ont under fötterna. Har ju bara varit hurtig idag och ikväll väntar det ännu en timma med hurtigheter på gympan. Jag hoppas mina fötter har vilat sig lite tills dess, för jag vill gärna vara med denna tisdag!

Denna sträcka gick vi två gånger idag, fort också dessutom:


It's monday morning

Måndagens första timma var Naturkunskap A som började kvart över 8. Hela lektionen pratade min lärare om alla olika energiformer och sånt där. Lite jobbigt att lyssna på då man blev dåsig och så sjukt trött helt plötsligt. Hur som helst pratade jag med henne efter lektionen om matten och några uppifter som jag har haft en sådan ångest över som jag måste komplettera. Det har känts som om att jag har måstat komplettera om hela kursen typ, men så visade det sig inte att det var. Det var så sjukt lite som hon visade mig att jag hade kvar, och på matten har jag bara 3 moment kvar. Ni anar inte vilken lättnad jag kände. Helt plötsligt kändes allting såå mycket lättare!

Just nu sitter jag och har håltimma tillsammans med Julia. Vi har snart lunch och jag hoppas på att det bjuds på något gott på Åhléns, men det där hoppet har egentligen försvunnit alldeles för länge sen. Synd att Cafét är stängt idag. Får i värsta fall gå på Hemköp och köpa mig en yoghurt eller nå.

Efter lunchen väntar älskade Multimedia B från 12:00 till 14:50. CAN'T WAIT! :)))))) (hoppas ni förstod ironin).


Imorgon blir det ingen vanlig skoldag, för imorgon ska vi ha utedag... Ska gå tipsrunda runt Sidsjön. Det lär väl vara hur geggigt och slaskigt som helst ju. Härligt. :-)

Förresten, vad tycker ni om min fina ponny jag målade förra veckan med vänster hand? är en dutti tjaj!



Gonattiz

Såg att KENT släpper en ny singel den 28:e, om 10 dagar alltså. Åh, kan knappt bärga mig alltså!

Imorgon är det början på en ny vecka, en vecka som jag faktiskt ser fram emot. Har två mycket trevliga saker inplanerat, nämnligen på torsdag lunchar jag med min kära vän Elin och på fredag blir det Takida på Stadshuset med min kära vän Zoofie. Innan blir det kebabrulle på Pompei. Hehe vi har pratat om den där kebabrullen länge nu, haha så himla gott där alltså! Sover över hos henne också och kommer hem till Gnarp på lördag.

Ja nu ska jag nog ta och släcka ner här. Om ni undrar ifall jag blev klar med uppsatsen? Nä blev ju inte det eftersom jag inte förstod frågorna riktigt så jag ska be min lärare förklara dem för mig imorgon så jag kan skriva klart den imorgon istället. Är inte så mycket kvar på den heller ändå.
Nä, nu blir det sängen med min otroligt spännande bok som jag nyss börjat läsa, har mindre än halva boken kvar... Så himla bra och spännande, men man blir så otrolgit förbannat på människorna där inne och så himla ledsen över hur de behandlar folk alltså. Inspärrad heter boken, här har ni en liten handling:

Teresa Coopers historia är hjärtskärande från första början. Hennes mor var psykiskt sjuk och hennes far var alkoholist, och Teresa omhändertogs redan som bebis.

Efter att ha tillbringat sin barndom i diverse hem, skickades hon till Kendall House i Kent. Det var innanför dessa fängelsemurar som hennes mardröm började. Inom tjugofyra timmar blev Teresa utsatt för den ökända inspärrningsmetoden, under vilken hon blev injicerad med farligt höga doser av sinnesförändrande droger och isolerad i kvarsittningsrummet om hon kämpade emot. Det var inte långt efter detta som det sexuella utnyttjandet tog sin början.

Detta är berättelsen om en ung flicka som blir utnyttjad och misshandlad på alla tänkbara sätt, och hur samma flicka slogs tillbaka till att bli den överlevare hon är idag.



Söndag

Söndag idag och har halva min puppsats kvar. Skrev inte ett ord på den igår för jag var fast på msn med Malin hela dagen och kvällen så jag hade inte en enda tanke på den alls. Så jahopp, bara att skriva och vara glad idag nurå.

Ja, trodde jag skulle skriva mycket i detta inlägg men jag sitter bara här och stirrar och får inte fram något, ja förutom det här då. Har ingenting att säga, så hejdå!


Lördaaaaaaaaaaaag

Inatt vaknade jag två gånger över att jag fick världens hemskaste sendrag i höger vad. Jag trodde jag skulle avlida för det gjorde så fruktansvärt ont. Jag fick ligga och massera min spända och hårda vad tills det släppte. Asså två gånger liksom? Idag gör det typ ont i vaden. Det är alldeles som att jag har sträckt den. Fattar nada ja.

Idag är det lördag och måste skriva klart min puppsats. Måste göras idag eftersom den ska in imorgon. Okej, har imorgon på mig också, men vill inte sitta där imorgon och ha mer ångest över att det är Söndag än vanligt.
Ont i magen idag med har jag också, men nu den där känslan att jag har fått ett slag i magen igen och är nästan illamående. Löv it.

Ikväll blir det lörsdagsmys med govännen som vanligt! Måste skrapa ihop mina sista småslantar för Kola (cola) och Marabou Polka ska införskaffas.




What's love, tell me what's love

Min favoritlåt just nu:



Jag och Malin just nu:







It makes it hard to breathe

Idag är det fredag vilket jag tycker är himla skönt! Något som är mindre skönt är att jag har Multimedia B just nu, och det gillar jag inte. :)))) ♥ Men med lite musik så ska det gå bra. Ska bara sitta och måla bilder i photoshop till min långa interaktiva berättelse. Ja, från 08:15 till 11:00.
Efter lunch har jag Medieproduktion och där ska jag också göra typ en sådan berättelse och ska måla en massa bilder, från 12:00 till 14:50. haha åh kommer vara riktigt less på photoshop sedan. Eller ja, jag typ redan är tack vare projektarbetet, haha.

Dagens lunch på Åhléns:
- Bräckt kassler med chilisås och ris.
- SUB med kycklingfyllning, sallad.
- Het räkpanna med ris.

Det blir nudlar och en kopp té på skolan.


And I heard you swallowed the tears when you held me in your arms

Denna dag har gått rätt snabbt ändå känns det som. Har haft Grafiskkommunikation C, håltimma i någon timma och sedan Religionkunskap A. Jag har även pratat med våran handledare vi har i PA:t så lite av ångesten jag hade över den där jävla pysselboken har släppt. Tre veckor kvar till redovisning.. VI KLARAR DET ZOOFIE! * försöker peppa*
Tittade på One Tree Hill med Maria under håltimman och herre.min.je vad spännande det var och SLUTADE. Jag orkar verkligen inte vänta tills nästa torsdag. Asså det är helt sjuuuukt!

Jag slutade lektionen för 20 min sedan och har slutat för dagen. Just nu sitter jag i cafét och är utsvulten och väntar på att bussen ska gå, dvs om en timma och 25 minuter. Jag får försöka fördriva tiden med en massa musik och skolarbeten om min dator inte vill stänga av sig hela tiden av överhettning. :))))


ONSDAG

Hade tid hos tandläkaren idag i Hudik klockan 9. Jag var i Hudiksvall redan strax innan 8 så jag fick sitta i väntrummet en stund. Fick dock komma in kvart över 8, 45 minuter för tidigt. Halv 9 var jag klar där inne. Tåget skulle inte få förän om 2 timmar, inga affärer var öppna eller något. Vad gör man? Sitter på en bänk i 1 och en halv timma och bara lyssnar på musik.
När jag väl kunde åka hem och kom hem så lade jag mig i sängen en stund och vilade, fikade sedan och halv 2 gick jag hem ifrån för att ta tåget iväg till skolan (börjar 15:15 idag). Tåget åkte ifrån mig precis så jag hann inte med det. Jag är helt säker på att det där förbannade tåget brukar gå 14:50, för jag har åkt med det förut, men nä, när klockan visade sig 13:40 så åkte den bara iväg, när jag var på parkeringen och försökte springa på isen i mina converse.
Jahopp, då var det bara att traska hem då med min tunga datorväska för att sedan sjukanmäla mig från dagens enda lektion.

Hur är måendet idag då? Jo sådär faktiskt. Har en klump i magen och i maggropen. Katarren är och spökar för me idag, så det är ju skönt...



Redo tjaj för att gå och släpa på sin datorväska till tågstationen fram och tillbaka. :)))))

Jag måste tro att det kan hända, jag måste drömma min egen dröm

Hejhej och hemskt mycket hej!

Sitter och jobbar lite med PA:t och har typ gjort det hela kvällen. Känns inte som om att jag kommer någon vart.. Men men.
Hämtade ut min studentmössa idag. Haha asså det är helt sjuuukt att jag äger en sådan nu. Jag också liksom, att jag är så gammal. Jag fyllde ju 8 nyss?

Nä, men det var faktiskt rätt kul att vara tillbaka till skolan. Har skrattat så tårna har runnit på mig på Grafen. Köpte mig en kopp citron té med honung i (som jag har saknat!!!). Hade sedan Religionkunskap då vi hade genomgång vilket var ganska intressant faktiskt. Sedan slutade jag för dagen och åkte hem med 14:20 bussen. Kom hem och åt middag, sedan har jag suttit och haft panik över PA:t och försökt tagit tag i det.

Känner hur kramperna i maggropen ligger och lurar på där. Snart lär det väl bryta ut riktigt och jag får ligga sömnlös inatt. Eller okej, har fått tabletter för det där så det ska nog hjälpa. Åh, känner mig så himla stressad nu alltså!

Hade inte så mycket mer att skriva, så jag delar med mig av en otroligt fin text från en av mina favvolåtar:

"Det jag vill ha kan inte köpas
Inte stjälas, få till låns
Det jag vill ha kan inte ägas
Det är så mycket större än så
Jag kastar pappersplan från höghus
Mot en gnista gömd i snön
Jag måste tro att det kan hända
Jag måste drömma min egen dröm
För du och jag ska aldrig dö
Nej du och jag ska aldrig dö

Jag tror vet vad allt går ut på
Jag tror jag äntligen förstår
Att det finns ingen magisk genväg
Ingen rök och inga spår
Och finns ingen enkel lösning
Inget svart och vitt, bara grått.
Man får ta det man blivit given försöka älska det man fått
Du och jag ska aldrig dö
Nej du och jag ska aldrig dö
Nej du och jag ska aldrig dö
Det vi har ska aldrig dö
Nej, det vi har ska aldrig dö"


- Kent, Mannen i den vita hatten (extra verser).


Bilder från Brunflo

Mitt lov i Hoting och i Brunflo har varit fantastiska. Jag hann dock inte med allt jag hade tänkt att göra eller hälsa på alla jag ville, men det blir svårt när det är alldeles för många som vill träffa en, hehe.

Det jag har hunnit med är att ha varit i Hoting hos världens finaste ungar och storasyster, varit med Malin varenda dag jag varit i Brunflo, fikat på stan med momma och Mikael, kollad på Gregoriemarknaden med dem, tittat på Melodifestivalen, utgång, skridskoåkning, hälsat på pappa och en massa massa skratt!

Här kommer en massa bilder. Först har vi Hockeyhunkarna. Fick en hockeyskada ja i ansiktet. (Om sanningen ska fram började jag helt plötsligt bara blöda näsblod.. men det låter mycket coolare med hockeyskada, så schh!)















Utgång. En öl på Cuprum blev det innan.




Sedan blev det goda drinkar inne på Oleary's med en massa dans.
Ramlade 3 gånger där inne på dansgolvet för det var så mycket folk och så mycket knuff.
Fick ett fint blåmärke bak på ryggen/svanskotan/höften efter att jag ramlade på Malin, haha.










Här var det lite Melodifestivalen mys :))))




















Hahahahahahahhahaahahahhahah dör!

MÅNDAG del 2

Kom alldeles nyss hem från Gävle. Det har väl gått bra därborta men kom inte hem med någon förändring, tyvärr. Idag provade jag bara en ny sån där krona och sedan tog en massa röntgen. De ska se till att ha tänderna klara tills nästa gång jag ska iväg vilket är om 2 veckor. Passar dem och ser bra ut då, då slipar de de skadade tänderna och fixar nya.

Hur som helst, i Gävle är det värsta våren. Kommer dit i vinterjackan jag och höll på att dö av värmeslag. 14+ visade termometern, typ ingen snö kvar alls och jag såg att det växte blommor vid huskanterna. Åh, vill också bo i Gääävlee..
Vid 11 var jag framme med tåget och hade 2 timmars vänte tid. Tog mig en tur på stan och kollade lite i olika affärer, det enda jag slösade pengar på var en ice chailatte. Höll på att rinna bort jag ju.
Kvart över 2 var jag klar hos tandläkaren och väntade bara på att 3 bussen skulle komma och kunde åka hem.

Just nu ska jag ta och äta middag och sedan ska jag äntligen kolla på OTH. Har inte kunnat kolla något i Brunflo eftersom internet där är inte så där jätte bra inte. Hade täntk kolla igår men kom hem en timma senare än vad jag egentligen ska göra eftersom tåget stod stilla i Pilgrimstad i 1h och 25 minuter. Så istället för att vara hemma strax över 9 på kvällen var jag hemma vid 10 istället.

Nej nu är maten klar så nu ska jag tysta min skrikande mage.






MÅNDAG

Tjena! Tänkte göra en liten uppdatering nu lite snabbt. Ska ta 9 tåget till Gävle idag för att prova ut nya tänder och eventuellt slipa ner de skadade tänderna och sätta fast porslin där istället. Det beror på om tänderna som jag ska prova idag passar.

Nej nu måste jag verkligen springa och kissa och sedan äta frukost. Måste sedan kila iväg till tågstationen. Har min tid där nere klockan 1, så jag hoppas att jag hinner med 15 bussen hem.

Ett inlägg kommer senare ikväll med en massa bilder. Hehe, har mycket att visa nu!

Lägger upp en bild på mig och min goa tönt.

Everything feels so damn different now

Oj oj, här står bloggen bara och dammar. Kände att det var dags för en liten uppdatering och visa att jag lever här borta i Brunflo. Saker och ting kunde ha känts bättre men annars är allt bara bra.

Var på stan igår och fikade tillsammans med Malin, momma och Mikael. Sedan gick vi bara omkring och kollade lite på Gregoriemarknaden och lite på stan. På kvällen tog vi fram rillorna och åkte upp till skridskobanan på Storviken och slipade lite på våra fina hockey och konståkningsskills. Var duktiga tycker jag! Ska lägga upp lite videor och bilder sedan när jag har fått dem av Malin, haha!

Inatt har jag sovit ganska dåligt. Har vaknat flera gånger av att magkatarren har spökat för mig, magen har svidit och jag har mått illa. Vaknade sedan vid halv 1 och klev upp och åt frukost. Magen känns lite bättre nu i alla fall.
Just nu sitter jag fortfarande i pyjamasen och ska väl ta och hoppa in i duschen, äta mat och sedan gå över till Malin. Ikväll vaknas utgång. Gissar på att det kommer vara mycket folk eftersom det är marknaden här. Hoho me like!

Avslutar detta inlägg på en av mina favoritpojkar Kimmie som blev så sömnig i famnen min innan jag skulle lämna dem för att åka hem till Brunflo igen..


Sista dagen...

Idag är det tyvärr sista dagen här i Hoting. Just nu sitter jag här med Kimmie i knät och snusar honom i nacken. Ska snart bygga garage med Theo.
Imorse vaknade jag av att det dunsar och har sig inne i köket. Trodde först det var Helena så jag lät det vara, men insåg sedan att hon nog inte skulle slamra så mycket, så jag flyger upp ur soffan och springer in. Där sitter Theo på golvet med verktygslådan och leker med borren. Hehe, ajjabajja säger jag!

Klockan 6 ikväll går min buss. Tårarna kommer rinna ner från kinden min. Jag vet ju inte när jag kommer träffa allihopa igen nästa gång, för jag kommer inte kunna komma upp något mer innan sommaren i alla fall, så vi får hoppas att de kommer till Brunflo något. Annars träffas vi på min student, om knattarna följer med dit.
Nåja, ska passa på allt vad jag kan idag och pussa, krama och leka med dem. Det är helt sjukt hur mycket kärlek man kan känna för dessa två pojkar.

Nu ska jag kila.

Hepp Hepp!

(Gammal bild på mä)

Årets prao!

Tänk vad gulligt om det hade varit någon på Ica som hade tatuerat in mig på armen sin. Jag är ju trots allt Ica praktikanten Jessy!


I Hoting och mår godare än gott!

Igår kom jag hit till Hoting halv 10 på morgonen. Halv 5 var jag vaken och tog en buss från Brunflo in till stan som gick kvart över 6, för att sedan byta buss som gick 7. Det var inte många timmars sömn på natten så jag var lagom trött när jag hade anlänt, men då var det att vara aktiv och busa med mini-männen här heeela dagen. Gick jag för att sätta mig, då kom go Theo och tog mig i handen och säger ''Mostej Jessica, kom vi byggej garajs, kom'', hela jag blir ju varm och kan ju inte säga nej. Såklart jag vill bygga garage med honom. ♥

Vid 8 somnade småknattarna och jag kunde sätta mig och andas och längta till morgondagen, haha.
Helena och jag satt och pratade minnen och påminde mig om ett minne som jag hade förträngt, haha det var när jag och hon hade följt med pappa för han skulle besikta bilen. Jag hade somnat och vaknade av att ratten bara snurrade runt hela tiden. Haha gud vad vi satt och skrattade åt det där!

Just nu ligger minstingen och sover, Theo sitter och tittar på tv och dricker blåbärssoppa, systra mi går omkring och pratar i telefon och jag sitter här och dricker en kopp kaffe. Var vaken halv 7 imorse, men var ovanligt pigg. Konstig ja.

Aja, idag vettifaen vad det blir för na. Blir väl till att fortsätta att bygga lego och kaplastavar med Theo samt gosa och bära sönder Kimmie. GULLUNGAR! VILL INTE HÄR IFRÅN IMORGON!!!!!!!!






Hem mot Jämtland

Idag åker jag hem till Brunflo igen efter att inte ha varit där på 3 veckor. Måste ta 12:10 bussen här ifrån Gnarp med all min jävla packning och sedan vänta en timma i Sundsvall på mitt tåg i typ 1 tim. Men men, så är det..

Imorgon åker jag till Hoting vilket innebär att bloggningen kommer vara kass. Vill umgås och gosa så mycket med mina favvopojkar samt umgås en massa med min syster.

Igår hade jag en riktigt mysig kväll med lilla Olli. Tittade på One Tree Hill och en massa fula klipp på youtube som vi bara satt och dog åt, och vi pratade en massa. Så himla mysigt! ♥

När jag kom hem spelade jag in en fin liten sminkvideo till Malin. Haha asså seriöst, det var så himla svårt att hålla mig för skratt, men det var verkligen sjukt hur mycket jag ändå höll mig. Sedan råkade jag riva ner hela ställningen som kameran stod på. Men ja, ser verkligen fram emot att få visa videon för henne och jag är väldigt nyfiken på hennes fina musikvideo hon har gjort till mig.

Vardagssminkning:


Just feeling good!

Aaah, har sovit som en gud inatt. Somnade innan 11 igår kväll och sov till typ 8 och var pigg? Nä, jag tänkte att jag ska bannemig somna om vilket jag gjorde, sedan drömde jag om att en spindel kröp in i örat på mig och jag vaknade av att jag hade panik och petade mig själv i örat. Haha... Halv 11 var jag vaken och kunde inte somna om, så jag låg i sängen en stund och nu har jag klivit upp. Eller ja, inte nu men för typ 40 min sen. Har hunnit äta frukost också.

Idag är det ett strålande väder, ska ta och gå ut och gå om en stund. Just nu sitter jag här och snackar med Malin och lyssnar på musik och bara känner att jag mår bra!

Ikväll ska jag gå över till min lilla blombukett Olivia för lite One Tree Hill tittande och godis ätande och bara en massa snack och mys i våra one piece. Eftersom vi inte har träffats på typ 70 år så lär vi ha mycket att ta igen. hihi.

Nä, ska nu ladda mobben med en massa ny musik och sedan ska jag väl ut i det fina vädret. Ut med er ni mä :) Herrå!


Kalabalik på praktiken

Sjukaste dagen på länge idag alltså! Sista praktikdagen idag tyvärr, men hoppas på att kunna jobba så snart som möjligt!
Idag tror jag nästan att hela Gnarp bestämde sig för att komma och handla alla på en och samma gång. Huuuur mycket folk som helst alltså, så det blev typ kortslutning i hjärnan när man satt i kassan. Så himla stressigt! Och på det så kom det in typ 10 zigenare och började tränga sig i kön, och spred ut sig över hela butiken. Alla i personalen fick typ panik och sprang efter de och kollade så att de inte snodde något. Hon som satt i kassan bakom mig skrek att vi var tvungen att ringa efter hjälp så hon gjorde det. Jag blev så himla chockad!
Zigenarna hade plockat på sig en massa, lagt tillbaka lite saker så det såg ut att de inte hade tagit något. Ingen av Zigenerna hanldade något. De hade lagt upp lite grejer på rullbandet vid kassan men de betalade det inte utan typ gick där ifrån bara.
När jag slutade skulle jag gå in till kontoret och säga hejdå. Där inne satt chefen och två andra i personalen och kollade på det övervakningskameran hade filmat, för att se om ziggisarna hade fått med sig något. Stod där ett tag och kollade med dem, haha var så roligt att se mig själv sitta där i kassan :)))

Nä, ikväll blir det fredagsmys med film och grejjer! Ha en härlig fredag! :)




22 dagar kvar!


FIRE AWAY

Ja men jag kanske skulle ha lagt upp videon också, haha!


Varit med i en musikvideo - Check!

Goddag mina damer och herrar! Är det inte en sådan förtjusande dag idag? Helt underbart! Jag hade gärna varit ute men jag ska till att plugga typ nu och ska alldeles snart äta.
Idag på praktiken har det gått bra. Har bara suttit i kassan typ och bytt ut etiketter i butiken.
Vet ni vad? eller ja, det gör ni, men jag har skaffa mig ett jobb ja. Chefen ringer när de behöver mig, hoppas det är allt för ofta, för det skulle slantponga min bli glad över!

En annan sak, fick ett sms från Zoofie att vi är med i Takidas nyaste musikvideo. Jag kollade så fort jag kom hem och jajamen, där ser jag mig själv vid några tillfällen! Haha, det gäller att vara snabb. ;-)

Huuur mycket folk var det inte då???? Där stod vi i mitten längst fram :))))




04:03






Nu orkar jag inte printa nå mer. Haha!

RSS 2.0