11 Maj

Idag började vi dagen med att ha ett muntligt bokrecension. Som tur var så fick vi vara i grupper och berätta så vi skulle döma varandra, vilket är ganska svårt. Vi fick ha idrott idag på grund av att vi inte har så många idrottslektioner kvar och det är många som siktar på ett högre betyg som vill leda en lektion. Idag hade vi hinderbana och stafetter. Stafetter är inte min grej, jag förstör bara för andra. Haha. Resten av dagen har gått åt till att springa och leta efter Gunilla, handlat indgridienser och sen bakat. Haha, min och Julias kaka vart jätte bra... * Host*. Haha, men vadå? inte mitt fel att jag inte föddes till en kock/bagare. Jo just det, jag sökte omval idag med till gymnasiet.

Sen idag när jag kom hem så gick jag en liten promenad med Olivia. Hon tog med sig den första Twilight boken som jag ska få låna. Tack så mycket Olivia :*. Efter ett litet tag vi hade börjat gått så fick jag så ont i fötterna, jag har ju gått så himla mycket idag speciellt när vi sprang efter Gunilla. Haha.

Jag längtar tills ikväll så jag kan få läsa lite ut boken. Jag ska lägga mig tidigt så jag orkar med morgondagen. Vi som bakar inför föräldramötet på onsdag kommer att stanna kvar på skolan och fortsätta baka och senare är det aerobicsen. Vi får ju inte glöma nationella provet i fysik heller som vi ska ha i 150 min. Jag kommer nog vara skapligt trött på onsdagen.

Här kommer det lite bilder sen vi var och bakade idag.

Amanda gör en äppelkaka :) (väldigt god smet (a))


Julia  är så duktig och diskar :)

Ha det bra alla, pussar ♥

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: - Hanna

Haha ja, hemkunskap med Gunilla är ju extremt roligt.. :P

2009-05-11 @ 19:20:03
URL: http://hnaolsn.blogg.se/
Postat av: Olivia

Inga problem med boken darling ;)<3

2009-05-11 @ 23:04:32
URL: http://olivialindqvist.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0