Den enda.

Det är fortfarade så jävla svårt att leva en dag i taget utan dig. Alla fina minnen och alla stunder finns i mina tankar, även dom dåliga och hemska. Snart har det gått ett år, men det känns fortfarande inte som om att du inte är vid liv. Kanske det beror på att du finns här bland oss. Jag glömmer aldrig den dagen jag fick beskedet, där dom kom in för dörren, jag visste precis vad dom skulle säga. Jag har bara gått och väntat på att denna dag skulle komma. När dom sa '' Din mamma finns inte mer '' visste jag inte vad jag skulle ta vägen. Jag ville bara springa till skogs och bara försvinna. Orden snurrar än idag runt i huvet på mig. Samtidigt släppte det en sten från hjärtat, för jag visste att det är över, du behöver inte lida längre. Veckorna gick och jag grät mig till söms och vaknade gråtandes varje natt, jag visste inte hur jag skulle kunna gå vidare. Den 23 Augusti var den dagen du tog ditt sista andetag, dagen efter fick jag beskedet. Den 4 September har varit den allra värsta dagen för mig, då jag fick ta ett sista farväl av dig, fick se dig ligga där.. död, helt livlös. Jag kunde inte fatta att det var du, jag bara skrek. Du var alldeles iskall, hård och jätte blå om händerna, så jag vågade nästan inte röra dig.
Jag får aldrig se dig le, jag får aldrig se dig skratta och jag får aldrig mer känna värmen från dina kramar längre och höra dig säga ''Jag älskar dig''. Jag vill bara att du någonsin ska få veta hur mycket jag älskar dig mamma...
Jag ville absolut inte lämna min klass och börja i en helt ny ännu en gång. Jag ville vara stark och fortsätta mitt liv här nere i Gnarp, jag ville klara skolan, jag ville fortsätta kämpa med mina betyg, för mammas skull. Själv hade jag bara velat lägga mig någonstans och inte finnas mer. Mina vänner är dom som fått mig på fötter, dom som får mig att må bra och jag älskar dom så jävla mycket! Jag är så tacksam att dom finns hos mig, att dom lyssnar när jag måste prata och att dom låter mig få gråta på deras axlar.
Utan er, ingen Jessica.

090629

Första dagen på jobbet.
Jag gick hem till Frida för att hjälpa henne med alla brandvarnare och allt papper som skulle med, så vi gick till Bergesta och var där till kvart över sju. Vi fick sitta och vänta i en kvart tills det kom någon och hämtade upp oss. Dom bestämde vilka vi skulle vara med och sen for vi iväg hem till gamlingar. Haha, mycket roliga gubbar och tanter besökte vi, jag fick byta brandvarnare och kolla så att dom fungerade. Det var en gubbe som var lite fräck, han ba: '' Synd att vi inte hade någon kortlek så kunde vi spela klädpoker ''. Så man fick ju sig ett gott skratt. Den sista i besökte skulle jag och Frida ta med ut på en liten promenad, hon var ju så himla rolig.
Vid 12 slutade vi så jag gick hem och la mig på solstolen och somnade. Det var jätte skönt kan jag lova. :-D

Ha det bra!
/ Jessica

090628

Hejsan. Jag har nyss gått in ifrån värmen för jag klarade inte av att vara ute längre. Hettan tar död på mig. Jag vart lite besviken imorse för jag hade hört att det skulle vara åska idag, men nej. Solen skiner och himelen är alldeles blå, när ska det bli ett jävla åskväder då? :'-(.
By the way. Igår hade jag jätte kul, ja om man bortser vissa saker. Jag, Amanda och Diana gick till cruisingen där vi även väntade på att Sandra skulle komma. Efter ett tag kom Sofie så hon gick med oss med. Sofie hade fixat så vi fick åka en cab runt i Gnarp. Haha fy fan vad kul det var. Vi var ju för många så jag fick ligga över Amanda, Sandra och Sofie där bar i baksätet, ni skulle ha sett oss. Ted och hans dumma kompis som ska skämma ut mig som fan träffade vi där oxå, så vi gick med dom osv.

När klockan började närma sig 2 eller nåt så började jag och Amanda dra oss hemåt. Vi gick jävligt snabbt, ungefär 10 min tog det för oss att ta oss hem. Vi gick hem till henne och hämtade saker och sen hem till stugan vi skulle sova i.

Snart ska jag gå ner och äta hamburgare och vattenmelon, riktigt gott. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och lägga mig tidigt. Jag ska upp tidigt imorgon för jag börjar ju jobba. Om jag bara slapp jobba och få pengarna istället :-D. Deeeet hade varit mycket enklare.

Ha en bra dag i värmen! ♥
/ Jessica

090627

Håller på att fixar för fullt här men är snart klar tack och lov. Håret vill ju inte bli som jag tänkt det heller så nu sket jag i det och får se ut som ett troll. Nu är jag hungrig, men som tur är ska jag strax hem till Amanda och hjälpa till och göra tacos som vi sen ska äta. Vid 8 ska vi till cruisingen igen, vi blir nog där hela kvällen sen. Amanda ska sova hos mig inatt så det kommer att bli jätte kul :-D.
Inatt fick jag besök igen av en geting, den här gången sket jag i den för jag var jätte trött så jag somnade. Den hade flygit ut igen när jag vaknade igen vid halv 12.
Amanda kom över en sväng till mig. Vi la oss och solade i ca 30 min för mer orkade vi inte. Det är ju så fruktansvärt varmt ute, 27 grader varmt.

Nä nu ska jag fixa det sista och sen ska jag gå till Amanda. Ha en bra kväll!
/ Jessica

Cruising i Gnarp

Jag och Amanda tog oss en promenad till Sandra, hon fick sina snygga presenter vi köpt åt henne ;-). Hon den lycko osten har fått The sims 3. Så vi satt och kollade in det en stund tills vi bestämde oss för att gå ner på Gnarp där vi även träffade Ted, Linus och några till. Ted den snälla fixade in mig, Amanda och Sandra på cruising. Det hände inte så mycket där så vi gick mest bara och pratade med folk osv. Det var även en tävling där som hette '' wet shirts''. Jävla idioter som ställde upp på det. Man fick köpa en varsin vit tröja och sen ställa sig på scen där några sprutade vatten på dom, såklart har dom ingenting under tröjan.  När klockan började närma sig 1 gick jag och Amanda hemåt i kylan.
Sitter nu hemma helt frusen, ont i huvet och trött som bara den. Mina fötter gör jätte ont :-(.

Nej nu ska jag sova mina vänner. Vi hörs imorgon.
Godnatt, puss ♥
/ Jessica

090626

För det första vill jag säga grattis till Sandra som fyller 16 år idag, hoppas att du får en bra födelsedag och en massa fina presenter :-D. För det andra vill jag säga, Vila i frid Michael Jackson. Inte för att jag brukade inte lyssna på honom, men det är ju synd att han har gått bort. Världskändisen.

Idag har jag legat ute hela dagen i solen och solat, jag hoppas att jag fått mer färg på mig nu och alla mina fula linjer efter linnet och shortsen ska bort! Senare idag ska jag till Sandra och fira henne en snabbis. Och efter det ska jag och Amanda ut på en promenad. Annmarie kommer snart hem med pizza, så det kommer sitta gott i kistan.

Nej nu ska jag fixa mitt hår och sen gå till Ica och lämna tillbaka filmen jag hyrde igår.
Ha det bra. ♥
/ Jessica

090625

Här sitter det en trött Jessica. 2 timmars sömn inatt tack vare snusk kryp som inte borde finnas!! När jag väl har slagit ihjäl den snuskiga malen igår stängde jag igen fönstret så det bara var en glipa kvar, så jag lägger mig ner och håller på att somna då jag hör världens jävla surr. Såklart har det kommit in en geting igenom den där lilla glipan. Jag var ju helt säker på att det var omöjligt för dom att komma in, men tydligen hade jag så fel. Den där surrande getingen var där i en och en halv timma ungefär tills jag tog mod till mig och gick fram till fönstret och öppnade det. Där flög den ut. Jag fick äntligen gå och lägga mig igen, trodde jag skulle dö av värmeslag.

Åkte till Hudiksvall idag då som jag skrev i gårdagens inlägg. Det var den tråkigaste föreläsning jag någonsin varit med på. Som tur var hade Frida oxå sökt samma sommarjobb som mig så jag fick iallafall sällskap :-). Vi fick sitta och lyssna för det mesta, jag fick verkligen sitta och nypa mig i armen så jag skulle hålla mig vaken. Vi gick ut där vi fick släcka eld med brandsläckare och kväva elden på en docka med en filt. Fick sen skjuts av Frida till stan då jag gick lite själv och kollade tills Amanda kom in. Det vart endel inköp.






2 vanliga linnen från Gina Tricot - 99 kr st
Klänning från Gina Tricot - 75,50 kr (REA)
Örhängen från Accent - 10 kr (REA)
Söt väska från Accent - 199 kr
Deo från H&M - 32,50 kr

(för er som ville veta ;))

Nu ska jag rusa till Ica för att hyra film. Hoppas det finns någon bra till mig så att alla inte bra är uthyrda, det gillar jag inte!

Ha en fin kväll!  ♥
/ Jessica

SOS, nödhjälp!!!

♥ Någon sötnos där ute som kan komma hit och döda en mal som smitit in genom mitt fönster nu med desamma så jag kan sova inatt (a)? Tänk om den hinner äta upp mig. Skynda!

Första doppet

Jag fick ett sms av Amanda då hon undrade om jag ville följa med ner till Sörfjärn och bada med henne vilket jag absolut ville oxå. Det vart mycket skratt på väg ner och när vi var där nere. Det var jätte varmt i vattnet men endån för kallt för oss. Vi simmade några simtag och sen gick vi upp på stranden igen och bytte om. Huvudet doppade vi dock inte, eftersom jag tvättade mitt imorse så jag har ingen lust att slita ut det och tvätta det ännu en gång samma dag.


Jag har redigerar himmelen och havet i photoshop så bilden vart lite tuffare :-)
I am the super hero, Im gonna save the word
!

Nu ska jag snart lägga mig eftersom jag ska upp jätte tidigt imorgon. Klockan 9 ska jag vara i Hudiksvall för jag ska på den där kursen angående sommarjobbet.

Hoppas att ni haft det en fin kväll. Puss och kram! ♥
/ Jessica

090624

Hejsan! Jag sitter här inne nu och har just gjort en ny header. Ni som ser den, hoppas ni gillar den :-).
Michaela ringde och väckte mig vid 12 tiden idag tack och lov, annars så hade jag sovit bort halva dagen. Jag klev upp, tvättade håret och åt frukost. Jag låg ute och solade en stund tills hon kom och hämtade mig på hennes systers moppe. Vi åkte hem till henne och åt jordgubbar och bara satt där hos henne en stund. Vi for sen till Ica och köpte en läsk och for sen vidare till kompis gungan på Gnarps skola. Jag har äntligen fått köra lite moppe idag med. Det var ju hur länge sen som helst jag körde sist, trodde nästan att jag hade glömt hur man körde.. Tack och lov hade jag inte gjort det ;-). Vi for bort till hoppskogen och vände då jag fick köra hem.

Michaela har farit hem för en stund sen så jag sitter här nu och lyssnar på musik.
Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska på någon såndär kurs eller vad det heter angående sommarjobbet. Amanda kommer sen in vid 1 och möter mig så går vi på stan efteråt. Det kommer att bli kul, som alltid då!

Nu ska jag äta upp mina sista vindruvor och försöka ta mig ut igen i värmen igen. Man måste ju passa på för sommaren är kort!?

Höres! ♥
/ Jessica

Godnatt gott folk!

Jag åkte hem ifrån momma idag. Malin har sovit hos mig inatt så vi var vaken väldigt länge och bara skratta hela natten typ och sen skulle vi upp tidigt, så idag har jag varit ganska död om man säger så. Det var jätte varmt ute så jag och Malin satt ute och solade och hade det jätte skönt tills hon skulle iväg och äta.
På tåget hem somnade jag faktiskt och vaknade av att momma ringde mig, min munn var alldeles torr så jag har sovit med munnen öppen, snyggt Jessica! Jag vill inte ens tänka tanken på att jag kan ha snarkat när jag satt där. Undra egentligen hur många det var som såg mig.. Jag hade köpt mig en juice jag skulle ha på tåget men såklart glömde jag den hemma i kylskåpet hos momma. Jag ska alltid glömma något, så typiskt mig.

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och gick sedan till Amanda som var så sugen på Cola. Vi gick till Statoil och köpte oss en varsinn läsk och bara pratade tills myggen började invardera oss. Vi gick hemåt och bestämde att vi skulle gå ännu en bit fast en annan väg. Vi gick någon skogsväg och sen gick vi hem. Vi måste nog ha gått minst 1 mil på den där promenaden.

Nu funderar jag på att gå och lägga mig om jag inte ska kolla på film eller så. Jag ska plocka undan resten från min packning och borsta tänderna oxå innan jag ska lägga mig.

Godnatt, kramar ♥
/ Jessica

090621

Hejsan alla!  Hoppas att ni har haft en fin midsommar trots det fula vädret. Själv gjorde jag inte så mycket på dagen men på kvällen följde jag med momma och hennes granne på bilbingo. Inte ett öre vann vi men kul hade vi. Igår låg jag och kollade så jag hinner med allt jag ska göra i sommar. Det är ju först och främst sommarjobb! Det är gatufesten, Storsjö yran två dagar. Takida på torsdagen med Amanda och på lördagen med Malin på Lady Gaga och Dead by April. Sen måste jag skynda mig hem och bara någon dag efter åker vi till Göteborg och ska på Liseberg. Den här sommaren kommer att vara amazing! Synd bara att mamma inte levde och allt var bra. Vad roligare man skulle haft då.
Jo just det, nu har jag äntligen fått träffat Theo. Han är den sötaste bebis jag sett. Jag kunde inte sluta flina när jag kollade på honom.

 
Lill älsklingen i mosters famn. Han vart hungrig så Dennis (pappan) matade honom och jag
fick äran att rapa honom. Wiiih...



Han sov ju för det mesta. Man kunde inte sluta stirra, lukta eller gosa på honom. Dom luktar ju bebis om dom inte gjort i blöjan, och dom är så himla mjuka.

Nu väntar jag bara på att Malin ska komma. Jag har inte varit nå mycket alls med henne nu när jag har varit uppe här. Sitter hos pappa och gräver i deras godispåse, hehe..
I sommar kommer jag nog inte blogga så mycket, vad jag tror än så länge.

Nu har jag inte så mycket att skriva. Vi hörs någon gång när jag har tid och möjlighet till att blogga.
Ha det så bra! Puss ♥

/ Jessica

090617

Hej alla läsare! Sitter hos pappa nu och passar potatisarna som kokar medan han sprang in till grannen en snabbis. Tokio Hotel har kommit ut med ett hur bra album som helst och jag får panik, det finns inga hela låtar som är tillgängliga här i Sverige. Idag har jag inte gjort mycket alls. Suttit hemma bara och kollat på tv osv. Sitter bara och väntar på att Malin ska höra av sig, hon är och tränar just nu men när hon kommer hem ska vi träffas.
Än har jag inte fått träffat lillTheo. Syster är hemma där hon bor och det är typ en och en halv timma härifrån så jag hoppas att hon tar sig ner hit så jag får träffa dom väldigt snart, innan jag längtar ihjäl mig. Nej nu ska jag leta ställen där låtarna troligtvis finns.

Ha det så bra! Pussar ♥
/ Jessica

Brunflo

Nu drar jag iväg till Brunflo om bara några få minuter. Jag kommer hem nästa vecka. Momma har fortfarande inte fått bort viruset på datorn så jag kan inte blogga där. Det kommer nog ett inlägg lite då och då kanske, det får vi se om jag kan blogga.

Jag orkade inte skriva någontint igår, men jag var med Michaela och vi hyrde film och kollade på den. Sen när hon skulle hem var jag ute och gick en väldigt bra bit helt själv. Det var jätte skönt kan jag lova.
Nej, nu kom min skjuts så ha det så bra.

Pussar ♥
/ Jessica

090614

Fan vilket trist väder ute. Jag har bara en sån stor lust att sova bort hela dagen men det går inte. Josef som bor här kan ju aldrig vara tyst på morgonen så jag vaknar ju klockan 8 på morgonen fast jag lagt mig sent. Kom hem vid 1 halv 2 efter jag hade varit hos Amanda med Sandra. Amanda skulle åka och lämna hennes pappa på bussen så jag och Sandra var ute och gick i regnet och bara pratade. Kvällen hade tänkt å spenderas nere i Sörfjärden, men hur kul var det där då från skala 1-10? Vi var där i 2 timmar och sen kom Amandas mamma och hämtade oss. Hemma hos Amanda satt vi och pratade och skrattade åt dåliga skämt, men Sandra skrattade bara såfort man öppnade munnen.
Imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen och jag kunde nästan inte prata. Nu har jag inte ont i halsen längre av någon konstig anledning, men jag ska försöka ta mig till Ica och köpa halstabletter iallafall.

När det endån regnar och blåser nu kan det väl komma lite åska? Jag längtar som bara den tills det kommer ett hårt åskväder så man bara får sitta och mysa och kolla på blixtarna.
Ikväll ska jag, Sandra, Diana och Amanda hyra film och vara på Kulturstjärnan och kolla på film. Hoppas att vi inte får igång larmet som vi fick sist då vi skulle låsa och släcka lamporna. Vilken jäkla panik jag hade då må jag säga. Hahaha.. Nä, vi gör nog inte samma misstag igen får jag hoppas.

Vi hörs senare! ♥
/ Jessica

Lång orm :-o

Okej, det här var en jätte lång orm.

Grattis syster

Än en gång grattis Helena. Jag är jätte stolt över dig och du blir en jätte bra mamma.
Fick en bild av honom som Helena skickat via MMS. Det är verkligen en jätte fin bebis.


Söt Theo!

090613

Godmorgon! Nu är jag alldeles svullen i ögonen och jag är jätte trött. Jag har inte fått sovit ut eftersom Josef är här och han har suttit och skrikit hela morgonen. Syster ringde även och jag hörde lillTheo skrika,. Ååh, vad jag längtar efter att få träffa lillen.

Igår hade jag en suverän kväll. Jag dansade, åt och dansade. Jag hade verkligen en jätte rolig kväll, synd bara att jag inte kan spola tillbaka tiden. Senare när det drog ihop sig till slutet började ju såklart tårarna komma och man började storböla. Vi kramade varandra och sa hejdå. Tack så jätte mycket för dom 3 bästa skolår jag haft. 9C, en oförglömlig klass. Lycka till i framtiden alla och jag hoppas vi kan fixa en åter träff om några år.





Vi ses i Sörfjärden ikväll? ♥
/ Jessica

090612 - Skolavslutning

Jag kan inte fatta att det är slut nu. Idag har mina tårar sprutat som bara den och dom kommer nog göra det ikväll med. När vi började åka i våran vagn hade Sofie bränt en skiva med några sommarlåtar. På skivan fanns bland annat låten '' Det är över nu '' Med Gyllene Tider. När den började spelas kunde man inte hålla tårarna inne, inte bara jag heller så vi bytte låt. När vi kommer till skolan skrikandes tills vi blir hes ser vi Sara i solglasögon lipandes. Tårarna börjar ju såklart att rinna. Vi gick sedan och kollade på uppträdanden och alla sjöng jätte fint. När alla skulle sjunga den blomster tid nu kommer kunde jag inte ens sjönga första raden, jag började grina och sminket vet ni bara rann, jag kunde ju ha köpt vattenfast ><. Vi gick sedan till matsalen där vi fick tårta, saft och även våra betyg. Vi fick höra fler uppträdanden och även all personal gick upp på scen och sjöng för oss nior. Jag grinade ännu mer när Anna sjöng, jag kommer inte ihåg vad låten heter men jäkligt fin var den. Efter många tårar och mycket blommor var det dags att splittras ifrån klassen och bege sig hemåt. Men vi syns ju ikväll alla! :)

Just nu har tårarna tagit slut. Jag ska lägga mig och försöka sova om jag ska orka ikväll. Nu är det över, den abslout bästa klass jag gått i har splittras och Sara och Maria är inte våra ansvarslärare längre. Tack för 3 helt underbara och roliga skolår med er klass 9C.
Det är över nu, men jag kommer ihåg alla stunder med er.

Bilder kommer senare, orkar inte ladda upp just nu.
/ Jessica

Förkyld

Men jippi. Det har börjat kännas i halsen nu. Bara för att jag skulle ta mina jävla skor imorse. Kunde jag inte tagit det lite lugnare i morse så jag kunde tänka efter någonting iallafall? Jag kunde klä mig varmare och inte ta mina ballerina skor. Man lär sig av sina misstag. Kul nu när sommarlovet börjar imorgon.

Nu ska jag göra mig iordning och lägga mig och sova, om jag nu ens kan det, jag lär nog ligga och tänka på min syster hela natten :'). Godnatt alla läsare. ♥
/Jessica

Blir moster.

Måste bara berätta hur glad jag är. Min storasyster ligger nu inne på BB på förlossningen. Hon är öppen men har fått medicin så hon kan sova tills i natt då hon troligtvis föder. Min storasyster är jätte duktig, hon är verkligen det. Jag är så stolt över henne och jag sitter här nu och gråter av lycka. Du kommer att bli en jätte bra mamma, det vet jag.

Fan att jag inte åker till Brunflo förens på tisdag. Vad jag bara vill sitta vid sängkanten hos henne nu.
Tiden har ju gått så fruktansvärt snabbt. Det var ju nyss jag fick reda på att jag skulle bli moster?
Jag älskar dig Helena ♥

/ Jessica

090611

- Vad heter du då, flicka lilla?
 - arin. - Men K:t då?
- Jo tack, lite grann.


Hahaha, jag har en jätte bra humor jag :'D
--
Urtrist väder ute idag. Hoppas så himla mycket att solen skiner riktigt starkt imorgon.
Idag var det skol IF dagen och det var riktigt blött och kallt. Självklart hann jag inte tänka så mycket imorse när jag var tvungen att springa iväg till bussen att vi kommer att vara ute i blött gräs. Så jag tar mina ballerina skor som jag även ska ha på skolavslutningen. Jätte bra Jessica! Var redan blöt innan vi ens hade börjat på skolan. Sen var det fotboll på skolan, lärarna mot Niorna. Niorna vann såklart!
Efter skolan åkte nästan hela klassen hem till Anna för vi skulle pynta våran traktor vagn vi ska åka till skolan i imorgon. Den kommer att bli den bästa av dom alla :). Även då var vi tvungen att gå i den blöta skogen och fixa lite björk. Så en riktig förkylning sitter jag bara och väntar på. När jag tog av mig strumporna efter jag kommit hem vart jag nästan lite rädd. Mina tår var alldeles vita så jag ställde mig och sköljde varmvatten på dom.


Maria och Sara. Dom absolut bästa lärarna som finns och jag kan riktigt se er när vi kommer på vårat flak och sjunger imorgon. Usch, vad jag kommer att gråta imorgon.

Ska snart ställa mig i duschen och fixa lite inför imorgon. Sista dagen, det känns så overkligt. Visst, det kommer att bli jätte skönt att sluta skolan men jag kommer att sakna allt!


Hare! ♥
/ Jessica

Hejsan hoppsan lillebror..

Jag längtar tills på fredag, vill ni veta varför? - Betygen. Jag vet att jag kommer att få jätte bra betyg (enligt mig) och inte ett enda IG. Jag längtar även till på fredagkväll då vi har våran avslutningsfest, den kommer att bli grym.

Tänkte nu gå ner och rosta mig en macka och dricka ett iskallt glas o'boy. Ska senare lägga mig tidigt för mitt huvud bara värker och mina ögon svider av trötthet. Jag ska även läsa ur boken med '' När jag hör din röst'' när jag lagt mig, den är så jäkla bra!!!
Har ni tänkt på en sak? vilken dag som helst blir jag moster. Det är helt sjukt. Jag längtar så mycket tills jag får barn, min lilla Michelle. Hahah... Ja nu är jag verkligen trött.

Jag skriver godnatt här nu. Vi hörs imorgon. ♥
/ Jessica

090610

Hade ingen lust att kliva upp imorse. Det är alldeles grått och det började regna när jag var påväg till skolan. Hoppas att regnet regnar bort så vi får fint väder på fredag åtminstonde. Hela klassen åkte hem till Sara i Hudiksvall. Vi kollade mest bara på film, Vi såg halva ''Shrek den tredje'' och typ halva ''Trångt i kistan'' eller vad den hette. Den sista filmen var inge bra så man satt mest och bara pratade. Chips, godis och popcorn fick vi sitta och smaska i oss med. När det var dags att åka hem så vart det lite krångligt om med vem man skulle åka med hem, men det löste sig tillslut.

Nu är jag hemma och har ingenting att göra. Man vill ju inte precis gå ut en sväng heller för regnet öser ju ner.. Så jag får väl lägga mig under filten och slå på någon film, fast vänta lite... Jag har ingen bra film. Jag får väl gå på Ica och hyra någon då kanske. Men om det inte finns någon bra där då? ska jag bara gå hem igen och se dum ut? Äh, jag lägger mig och läser istället. Bra idé!

Vi hörs senare någongång ♥
/ Jessica

090609

Somnade inte förens klockan hade slagit 2 inatt. Jag fattade varför jag inte kunde sova. Mina ögon sved och jag var hur trött som helst. När jag väl somnade sov jag så himla gott och ville inte kliva upp ur sängen imorse. Jag låg och snoozade tills klockan hade passerat 7, då jag fick ta och ge mig. 16 + och det är riktigt fint väder ute. Det skulle tydligen regna på fredag och lördag, just då dom speciella dagarna är. Hoppas att väderprognosen visar helt fel. Jag hade mina mjukisbyxor idag, jätte mysigt men väldigt varmt. Vi har inte gjort något alls idag typ. På engelskan kollade vi på Grease, typ halva filmen bara och sen hade vi skåptömmning.  Sista timman hade vi syslöjd och det var den sista riktiga lektion vi haft nu i nian. Jag kan inte tänka mig att vi aldrig mer kommer att ha mer lektioner på Backens, nu är den tiden över. Imorgon har vi klassens dag och hela klassen beger sig iväg till Hudiksvall hem till Sara och grillar. På torsdag är det skol IF dagen då vi gör en massa aktiviteter och spelar fotboll med lärarna. Dock kommer jag nog inte vara med och spela för att jag suger på fotboll och jag kommer bara bli utskrattad, haha.

Jag tänkte nu gå och lägga mig och läsa en stund. Jag får hoppas att jag somnar för jag är väldigt trött. Som jag och Sandra stod och pratade om idag att man är ju så himla trött dom sista veckorna även fast vi inte har nå läxor eller några seriösa lektioner.

Ha det bra! ♥
/ Jessica

Sova middag...

Är precis vad jag nyss har gjort. Du milde vad trött jag är. Jag sov nu i ungeför 2 timmar och ska nu gå ner och fixa en macka och ett glas iskallt oboy och sen ska jag lägga mig ner och läsa igen tills mina ögon inte kan hålla sig öppna längre så jag somnar. Det värsta av att var att jag fick en chock när jag vakna. Jag ligger påklädd och sminkad och trodde jag skulle iväg till skolan tills det sen slog mig att jag somnade.

Det blir inge mer inlägg för kvällen. Hoppas jag får sova riktigt gott inatt, det förtjänar jag!
Nu säger Jessica godnatt, många pussar och kramar ♥
/ Jessica

090608

Hejsan! Idag har det  varit strålande väder. Jag trodde det skulle  vara mulet och kallt så jag tog huvtröja och jeans på mig. Så det har  varit alldeles för varmt idag. Hoppas nu bara på att vädret håller i sig hela veckan nu så vi får en fin avslutning på  fredag och  en varm kväll på lördag. Vi  skulle ha ett extra pass idrott idag  för Linn ville leda  en lektion. Såklart hade jag glömt bort det  så jag hade inga kläder med mig. Jag gick en liten promenad med Diana och Nina som oxå hade glömt kläder. Hela dagen har sen gått åt till att fika med klass 9D, arbetsutdelning, kolla på gamla bilder sen  7an (hemska bilder...)  och en slö lektion No.

9C ♥ och 9D (alla är ju förstås inte med)


My ladies ♥     and some sweet people behind.



Haha, Nina var så rolig när vi skulle knäppa kort på Sara och Maria så dom börja skratta.


Sista lektionen No, som sagt.


Nu har jag ingen aning om vad  jag ska göra.. Planen idag var att jag skulle  ut och gå med Olivia men jag vet inte hur det blir nu för  hon vart hindrad hemma, om vi hinner eller om vi kanske ska skjuta upp det till någon  annan dag. Tills vidare ska jag lägga mig ner och läsa  lite ur boken jag fått lånat av  Olivia. Den andra delen av den andra boken  jag läste ut förra veckan.

Vi höres. ♥
/ Jessica

Ensam hemma

Nu har Olivia fått igen boken.. Och vet ni vad? Jag ska få låna den andra delen imorgon :') Den där Olivia är bäst! Hihihi.
Just nu är jag ensam hemma för AnnMarie och Bosse har åkt på bilbingo och kommer hem vid 9 halv 10 ikväll, så nu ska jag sätta på musiken på det högsta och bara stänga ut allt.

Ha en fin kväll alla! ♥
/ Jessica

Klass 9C ♥

Här är min fina klass, synd bara att vi inte får gå i 3 yttligare år tillsammans. Den bästa klassen jag gått i, 9C ♥



Hoppas att det kommer att gå bra för alla sen i framtiden. På fredag splittras vi och mina tårar kommer att ösa ner.

090607

Godmorgon. Det vart visst bara ett inlägg igår, jag hade annat å göra så jag glömde bort. Kom på det sen jag hade stängt av datorn och lagt mig. Amanda kom över till mig så vi satt mest och pratade och mina panikutbrott.. Hahah, det måste sett sjukt ut. Men sen gick vi ut och var ute och gick runt Gnarp och bara pratade. När klockan var halv 12 nästan så kom jag hem. Inatt var jag helt borta när jag vaknade och skulle kolla vad klockan var, jag fick panik för jag hittade inte mobilen som låg mitt framför ögonen på mig. Så jag drog och slet i alla mina tidningar jag har breve sängen och kollade under kudden och över allt, haha.

Idag ska jag träffa Olivia så jag kan lämna tillbaka hennes fantastiska braiga bok. :)
Men ska gå och borsta tänderna nu och sen fixa håret.. Ser ut som en höstack, hahah :D

Vi hörs senare. ♥
/ Jessica

090606

Sveriges nationaldag idag. Och vad ska jag hitta på idag mån tro? Iallafall ska jag ut och gå eftersom det var ett tag sen jag var ute och rörde på mig så kan jag passa på att posta skolkort papperet som jag har varit så slarvig av mig att inte postat. Jag glömde ju det när jag skulle göra det förut. Jag har väl berättat om mitt minne va? Bara så ni vet har jag världens dåligaste minne, jag glömmer bort hur snabbt som helst om någon säger någonting till mig. Vissa verkar ju inte fatta det, så dom kan blir arga och sura som om att dom inte tror att jag lyssnat på vad dom sagt. Bara så ni vet är det inte meningen, jag kan inte rå för det.

Vaknade 20 i 2 idag och somnade någon gång vid 1 igår natt. Så jag är utvilad och inte så trött jag har varit dom senaste dagarna.
Om mindre än en vecka går jag ut nian. Jag kan inte tro det, att alla dom 3 åren har gått. 9C, den bästa klassen. Jag älskar den.

Vi hörs senare :)
/ Jessica

Barbados

Här sitter jag och är lite småsur på bloggen eftersom jag har bytt design nu och min ''header'' vill inte sitta som den ska. Efter några 100 tals gånger så sitter den på plats men nu ser ju själva blomman konstig ut. Det får se ut sådär tills vidare jag orkar göra en ny. För dom flesta som läser min blogg ser inte min ''header'' (bilden längst upp på bloggen). Så jag föreslår att ni laddar ner Mozilla Firefox. Jag vet inte varför min ''header'' inte syns när jag har det vanliga Internet. Aja.
Just nu lyssnar jag lyssnar även på Barbados och tänkter lite osv. Jagf kan lyssna på hur dåliga låtar som helst men det är bara för att dom väcker minnen och får mig att må bra. Men Barbados är inte dåliga, dom är rätt bra faktiskt. Och ja, jag har ett ganska konstig musiksmak.. So what? huvudsaken jag trivs med det jag lyssnar på.
Min mamma lyssnade väldigt mycket på dansband ända sen man var liten så det blir ju att man vrider på Thorleifs, Lasse Stefanz eller nå andra typiska dansband och bara sitta och tänka tillbaka på alla goda stunder man hade tillsammans med MIN familj. Åh, saknar den så mycket.


Jag var dum idag och köpte lite godis så det har jag smällt i mig. Jag vart så godissugen när jag skulle lämna tillbaka filmen på ica så jag var bara tvungen att köpa mig en påse lösvikt med mina favoritisar. Eftersom jag åt idag så blir det ingenting imorgon. Gick över till Amanda där Sandra oxå var. Vi kollade på bilder och en massa trailers på internet. Haha, Sandra skulle visa upp en trailer på Ica Age 3 och jag kunde inte hålla mig för skratt. Tårarna bara sprutade på mig..

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet. Jag blir nog här ett tag ikväll tills jag ligger här medvetslös i datorstolen.

Vi hörs nog imorgon om jag inte orkar skriva ikväll. Puss ♥
/ Jessica

Edward Cullen's Lullaby (to Bella Swan) ♫

Det är en sån fin melodi. Jag kan inte sluta lyssna på den.


090605

Det var riktigt skönt att komma tillbaka till skolan och skratta med mina kompisar jag saknat som bara den. Det kändes som som att jag inte hade skrattat på en månad och allt jag samlat ihop brast ut idag när vi var hos skolsyster och flamsade då som vanligt. Jag kunde inte ens prata.. Hahaha. Nu är det bara en vecka kvar tills vi går ut nian. Det är deprimerande eftersom jag har aldrig trivts så bra på någon annan skola än på Backens. Så himla mycket underbara kompisar som finns för en och som ställer upp i vått och tort. Men vi ska hålla ihop även fast vi alla kommer att gå på olika skolor.. Right?

Idag har det varit slappt. Började med teknik och vi skulle köra med våra pappersbilar vi byggt där. Min var dock inte klar så jag fick låna Dianas bil och tävla med den men tyvärr vann vi inte, utan det var Ville som fick vinnarplatsen :). Efter 3 körningar var det dags för mig att göra ett matteprov som gick hur bra som helst, gick sen upp på bilden som jag egentligen hade. William skulle även redovisa någonting inom No. Riktigt duktig är han. Sista timman hade vi svensk engelska och vi skulle bara göra nå diagram och sen fick vi sluta.


Amanda, den duktiga analundersköterskan. :>
Hahaha, ni kanske märker hur flamsig vi är!? Det är ju nästan så att skolsyster får köra ut oss. Haha, nej men hon kommer sakna oss.

Hörs sen. ♥
/ Jessica

Natti natt.

Inte ens ett sockerpaket är sötare än dig!

Jag har nyss duschat och håller nu på att prova kläder jag ska ha imorgon. Det kommer ju att blåsa som fan imorgon med antar jag men jag kör med ett av mina nya snygga leggings. Ska sen plocka ihop mina kläder jag skulle fixa för ett bra tag sen men det har jag glömt.. Ooops!
Ska sen kolla på Twilight jag hyrde förut idag när jag lägger mig. Jag riktigt längtar till att få komma till skolan imorgon. Allt folk jag saknat. Det här blir nog sista inlägget för ikväll, men innan jag säger godnatt ska jag bjuda på en bild av mina leggings jag fick av Kate i Spanien.



Fast, nu har jag ändrat mig tror jag, Ska jag köra med vanliga jeans bara tro?
Hm, fan. * suck *

Godnatt. Puss
/ Jessica

Twilight - New moon

Okej, jag är definitivt inte ensam om att suttit och kollat på New moon trailern så himla många gånger. Jag riktigt längtar tills den kommer ut på bio för då ska jag baskemig se den!  Jag har till och med hyrt Twilight idag med som jag tänkte kolla på sen när jag har lagt mig. Haha, jag är besatt.

När jag gick och skulle hyra filmen gick jag så jag kunde möta Sandra och Amanda från skolbussen. Träffade även Olivia som oxå saknat mig efter den långa veckan i Spanien. Av Amanda fick jag min julklapp från Diana som har stått hos henne nu jätte länge. Jag fick ett par jätte söta örhängen med rosa fjärilar på. Tack så jätte mycket Diana :).

Nej nu tänkte jag springa upp på ica ännu en gång och köpa 2 liter mjölk till AnnMarie. Tänkte sen göra någonting av mina kläder jag bara slängt på golvet ur väskan.

Vi hörs senare!
Love ♥

Hemma i Sverige.

Gud vad skönt att vara hemma i Sverige. Bilder håller på att laddas upp för fullt på Bilddagboken.se. Där heter jag Jessengstrum, men jag har gästlösenord som jag inte får bort och har till och med glömt vad det är. Så ska ni se bilder får ni starta ett konto där om ni inte redan har det. Jag har köpt en massa saker så bilder på det kommer. Jag fick 2 par jätte snygga leggings av AnnMaries kusins fru som heter Kate. Gracias. Jag har köpt 2 par shorts, 2 klänningar, smycken, bebis klädsel, trosor, strumpor.. Jag kommer inte på något mer. Flygresan gick super bra men lite långtråkigt hade jag påvägen dit, jag var skit trött och hade inte sovit någoting alls på natten innan, 1 timma ungefär när vi var hos Hans och skulle vila. Tänkte göra en liten samanfattning om det saker vi gjort under den här veckan vi varit på Gran Canaria.

Dag 1, Onsdag. när vi kom fram.
Vi checkade in och sen kom upp till vårat lilla hus där vi skulle bo. Jag duschade osv och gjorde mig iordning och tog taxin till något ställe och åt mat. Själv vågar jag inte prova något nytt för det hade ju varit synd att slänga allt om jag inte tyckte om det. Så jag åt Spagetti och köttfärssås. Det kom en som sålde klockor och han lämnade oss aldrig ifred förens vi fick så lov att köpa en som jag fick (a). Jätte snygg tycker jag iallafall. Jag kom inte ihåg vad vi mer gjorde sen.

Dag 2. Torsdag
Jag fick inte sova ut så AnnMarie kom in och väckte mig klockan 9 varje morgon. Bra det, för jag vill inte somna bort det fina vädret. Men en sak jag undrar VARFÖR hon gjorde. Hon kom in vid 6 tiden på morgonen och ryckte upp dörren och säger '' Nu får du sova hur länge du vill och att vi har semester nu.
Så vid nio kom hon in igen och vi gjorde oss iordning och gick sen på marknaden där jag köpte ett par shorts. Vi mötte även upp AnnMaries kusin Jacob och Kate. Vi satt hemma hos dom i solen som bara stekte. Jag fick sitta där från 1 till 5-6? och bara sitta och lyssna på vuxenprat. Vi gick sen och åt då jag fick sitta och lyssna ännu mer i några timmar till.

Dag 3. Fredag
Jag och Bosse gick till stranden där som hade byggt upp så man kunde gå. Vi gick där blek som man är och man möter alla som ser ut som bajs. Det var jätte fint och så. Jag har tagit mycket mycket kort. Alltså, mitt minne är så jävla dåligt så jag kommer faktiskt inte på något mer vi gjort den här dagen. Så vi hoppar till nästa dag nu.

Dag 4. Lördag
Klev upp den vanliga tiden efter AnnMarie hade väckt mig. Ställde mig och borstade håret då det gjorde så fruktansvärt ont. Det kändes som om att någon slet bort en hårtuss. Det visade sig att jag hade bränt hårbotten. Jag hoppade in i duschen och det bara brändes på kroppen med. Jag hade bränt mig på låren och axlarna så det såg ut som om att någon hade piskat mig. Aja, jag fick vara försiktig i duschen. Vi gick på marknaden en jätte stor marknad och hittade jätte mycket saker. När vi kom hem satte jag på mig min bikini och gick ner till poolen och lyssnade lite på musik. Mest bara för att få vara lite för mig själv en stund. Det kom ju såklart moln när jag hade lagt mig där för att sola lite i hettan. Men klockan var ju vid 7 på spansk tid och 8 i svensk tid. Så efter 20 min ungefär gick jag upp och satte mig och läste istället.

Dag 5. Söndag
Vi gick ner till poolen såfort vi hade ätit upp frukosten osv. Vi solade och jag simmade lite i den svalkande poolen. Jätte skönt! Märkte att hela gräsmattan kryllade det av gräshoppor och det var fullt med taggar efter kaktus. Gå aldrig barfota där!!!
Själv fick jag en sticka och det gjorde jätte ont. Men iallafall, vi gick hem och gjorde oss iordning och gick till en svensk kyrka som fanns där i närheten. Bosse och AnnMarie har gift sig i den för ca 12 år sen så vi deltog i en gudstjänst -.- . Själv var jag tvungen att hålla mig för skratt. Eftersom att det är en sån liten kyrka så hade dom inga sånna där stora ringklockor så dom hade såna där småa som dom pinglade på. Haha.. Efteråt så gick vi och åt.

Dag 6. Måndag
Bosse hade beställt 3 platser för en tur genom Gran Canaria med en finsk/norsk/svensk guide. Jag fattade ingenting nästan om vad hon babblade om så jag satt i mina egna tankar och kollade ut genom fönstret på dom stora bergen vi skulle åka upp för. Det var ju så jäkla brant så man fick ju nästan svindel. Vi började halv 10 och kom hem vid 5. Vi trodde att det skulle bli kallare när vi hade kommit upp på bergen så jag satte på mig mina svarta mjukisbyxor och tog med mig min tjocka tröja. Och det var molnigt när vi åkte iväg. Efter någon timma så var hettan tillbaka. Jag trodde jag skulle dö i värmen. Det var så jäkla varmt. När vi kom hem bytte vi om och gick sen på marknaden. Vi gick förbi en unge som stod och spydde i en papperskorg alldeles intill oss. Snuskigt..
Jag köpte min avslutningsklänning då och jag tycker den är fin. Men på mig så vet jag inte.. Aja..
På kvällen var det så mycket kackelackor utanför oss så jag kunde inte vara ute. Dom var ju jätte stora. Brrr...

Dag 6. Tisdag
Vi gick på en strandpromenad som var några kilometer lång. Vi gick förbi nakenbad så man fick ju gå och blunda. Vilka vågor säger jag bara, synd att jag inte badade i havet någonting utan jag bara var i med fötterna. Det är ju inte så kul å bada själv precis. Hittade även snäckor jag ska lägga på mammas grav som hon delar med gammelmoffa och mommas syster Louise. När vi hade gått klart gick vi och köpte en stor glass åt mig och dom andra vet jag inte vad dom drack, äckligt var det iallafall. Vi tog sedan taxin hem och jag la mig vid poolen och även simmade lite för att svaaaalka. Gick upp för Jacob och Kate skulle komma och vi skulle gå vidare att äta. När vi kom hem igen så läste jag ut boken. Åååh vad jag längtar tills jag har den andra boken i handen och slår upp första bladet för att börja läsa. Så jäkla bra!

Dag 7. Onsdag
När jag hade vaknat fick vi städa och packa ihop våra saker och sen checka ut. Bussen kom och hämtade oss och förde oss till flygplatsen. Jag köpte lite godis för att förbereda en 6timmars lång flygresa. Den här gången var det inte allt lika jobbigt att flyga eftersom dom visade film och ett avsnitt med Vänner. Så jag hade något att göra under resan. Vi var hemma i Sverige vid 9 på kvällen och sen körde vi bilen hem. Trött som jag var gick och la mig direkt när jag kom hem.

Jag har haft det jätte bra och jätte kul på resan. Hoppas jag kommer att få åka ännu en gång till utlandet fast om jag får ha med mig en kompis skulle det bli bättre än bäst :D.
Nu har jag mycket att göra. Läsa bloggar och packa upp det sista. Ska sen gå och hyra en film.

/ Jessica

RSS 2.0