12.11.25 ♥

Tjenixen bästa jordsbor!
 
Jag ligger hemma i Linus säng och ska ta och sova om inte allt förlänge. Blev bjuden på middag här ikväll så jag tog bussen hit och hjälpte svärmor med maten och efter det satt vi och kollade på lite program på tv:n innan det var dags att gå och lägga sig.
 
Imorgon är det Miroi som gäller och efter det ska jag träffa bästa Zoofie. Jag lär nog gå och träna lite senare på kvällen och efter det fixa ihop lägenheten lite eftersom momma och Mikael kommer och ska hälsa på mig på tisdag.
 
Hur äre mä erå? Mä mig äre riktigt bra. Och då menar jag riktigt riktigt riktigt bra! Längtar tills Linus kommer hem som sjutton dock, men det är bara mindre än 4 veckor kvar tills jag får slänga mig i famnen på han.
 
Ja men det var väl allt för ikväll! Ma råkes!
 
Bästaste Zoofie och jag på mösspåtagningen! Så glad att jag träffat den människan alltså! ♥

God kväll!

HEEEJ!
 
Ligger nerbäddad i sängen nu ja efter att ha spenderat kvällen hemma hos Elin och Joel med god mat och braiga filmer. Vi tittade också på Så mycket bättre då Sylvia hade sin kväll. Gillar ingen av hennes låtar men Darin gjorde ju såklart en låt så sjukt bra. Kollade förra veckan då det var Magnus Ugglas kväll och då sjöng Darin Astrologen. Alltså jag satt och rös under hela låten, han gör det så sjukt bra!
Har nu sökt upp alla Darins tolkningar som har varit på Spotify och jag gillar dem också. Den där lilla Darinfanet finns fortfarande kvar i mig märker jag. Haha, han som var min stora kärlek 2005. Jag var alltså 12 år, hade fulla väggen med en massa affischer och urklipp på människan och jag kommer ihåg hur lycklig jag var när pappa hade fixat yran-biljetter till mig, han, Niklas och Fredrik så vi kunde gå och kolla på då när han skulle vara där och sjunga. Tider det. Sedan blev det typ samma med Tokio Hotel år 2007 då jag helt förälskade mig i Bill.

Nä hörrni, nu ska jag ta och slå på några Family Guy avsnitt innan jag stänger ögonen för dagen. Ha det fint rå!
 
 

Mosters gullungar!

Åh, vill så gärna gulligulla med mina små favoritungar nu alltså. Det var på tok för länge sen jag träffade dem nu. Hoppas jag kan åka till Hoting snart så jag får rå om dem riktigt mycket, få se dem skratta och busa på.
 
Jag och Kimmie förra sommaren.
 
Theo och jag vintern 2010

In the middle of summer, all was golden in the sky

Tjena folket!
 
Hur härligt är det inte med fredag idag alltså? Nu har jag en vecka kvar på Miroi då jag kommer att måste vara där alla dagar i veckan förutom onsdagar. Nu har jag snart varit där dom där 6 veckorna och gjort dom där 6 modulerna. Efter nästa vecka så kommer jag att få komma dit två dagar i veckan istället i 3 timmar. Jag vet faktiskt inte hur länge jag måste gå där över huvud taget. Det kommer jag faktiskt inte ihåg hur det var. Men måste ligga i lite med det här med jobbsökningen och få ett jobb så fort som möjligt.
 
Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och lyssnar på The Scripts nyaste album. Älskar det där när ett band som man tycker är bra har gjort något nytt och man älskar vareda en av låtararna.
Tokio Hotel jobbar ju på ett nytt album, men när det kommer ut vet jag inte. De hade sagt att det skulle komma ut i våras men icke... Jag är nästan rädd att deras nya album inte kommer vara lika bra som Scream och Zimmer 483 med tanke på hur Humaniod var helt annorlunda från de tidigare och hur alla i bandet har förändrats (BILL, HALLLÅÅ???).
 
JAA MEN det var väl inget mer jag hade tänkt att tillägga. Alla får väl ha en bra fredagskväll då så ska jag ha det med musiken och Linus i skype. ♥
 
 

Onsdag

Howdy cowboys!
 
Sitter nyduschad i sängen och är glad över att jag inte sitter här naken eftersom jag har taklampan tänd på högsta och det gick upp en man på taket och krattade som kan se rakt ner till min lägenhet. Tur att det inte var 10 minuter tidigare, då vet jag inte vad jag hade gjort..Hehe.
 
Igår vid 5 bokade jag en tvätttid från 15-19 och från 19-22 eftersom ingen annan hade bokat och jag tänkte slå till stort och tvätta handdukar, lakan osv. Halv 7 var jag på väg ner och skulle tvätta, ja men tro int på faan att broccolin som bor på våningen ovanför mig höll på att tvätta. Så jag ställde min påse där nere med all min tvätt och gick upp. Väntade tills jag hörde att hon var på väg ner för då tänkte jag väl att hon skulle ta med sig sin tvätt upp. När hon väl hade gått ner och kommit upp så gick jag sedan ner i hopp om att hon var klar, men nä. Då har hon pulat in fulla torktumlaren med kläder och stoppat in en ny maskin.
Strax efter 10 fick jag nog eftersom jag ville sova på rena och torra lakan så jag gick ner, hängde upp hennes tvätt och tog ur hennes torra kläder ur tumlaren för att sedan tvätta min tvätt.
Vid 1 i natt gick jag ner för att hämta min sista tvätt ur tumlaren. Jag som var hur trött som helst och hade tänkt försöka sova tidigt.
 
Aja, nu ska jag ta och göra mig klar för att gå till Linus mammas jobb för att sedan åka in till Birsta. Det ska bli kul! :-)
 
Ma råkes!
 
 

I've got a ticket for a world where we belong

Hej!
 
Hur mås det? För mig så mås det bra, tackar som frågar!
Just nu ligger jag i sängen hemma hos Linus med han och ska snart sova. Ja över Skype då, han är ju i Skottland..
Jag blev bjuden på jätte god middag här ikväll så då stannade jag över natten också. :-)
 
Idag hade jag tänkt träna men det blev ju inte så, utan jag satt och krånglade med en sak som jag var tvungen att fylla i och skicka in, men det tog faneme 3,5 timmar att få iväg det där så då var det ju liksom bara att skynda sig och fixa sig och bli upphämtad av Linus mamma.
 
Imorgon är det ju såklart Miroi som gäller. Ska sedan försöka ta mig iväg till gymmet och gymma då istället. Jag som var så sugen på att träna idag.. :-(
 
Nåja, godnatt påer!
 
Förra sommaren då jag och Malin var ute och sprang i 7 km.

En dag i Brista

Hej bästaste!
 
Igår hade jag en riktigt mysig kväll hemma hos Elin och Joel med kebabrulle till middag och en massa filmer hela kvällen. Jag åkte från Elin vid 12 tiden idag och for in till Birsta med Olivia för några ärenden samt julklappsshopping. Så sjukt svårt att hitta till alla, men julklappen till Theo och Kimmie är klara och julklappen till mig (*ViKtIgAsT*), hehe. ;-) Nä men det var ju absolut inte meningen att jag skulle köpa något till mig själv, men råkade ju såklart gå förbi perfektaste och billigaste nyårsklänningen ever så kunde fanken inte låta bli.
Det sjukaste idag var att jag sprang på min farbror och hans sambo. Det känns så konstigt när man ser eller träffar på någon som bor i Brunflo eller Östersund. Som när jag sprang på Helenas farmor Pirkko inne på IKEA i somras, haha. Samma känsla när man ser någon från Gnarp/Sundsvall i Östersund.
 
Efter att vi har gått omkring i princip alla affärer på Birsta City så kom Olivias Mikael och hämtade oss. Vi for in till stan för att äta middag på Mc Donalds och sedan skjutsade de hem mig till lillettan min.
 
Ikväll blir det att mysa framför tv:n med några apelsiner och skypa med Linus. Blir nog att somna tidigt också eftersom jag är så sjukt trött!
 
Ah, men ma råkes!
 
 
 
 
 
 

Godnatt rå!

Tjena tjena!
 
Idag är jag fullt frisk! Inte en ända snordroppe som jag har behövd snytit ut eller dragit in i snoken. SKÖNT!! Firade det med ett skönt gympass med Olivia i eftermiddags och sedan en typ halvtimmes lång varm och skön dusch.
 
Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och dricker en kopp te och pratar med gosen och Olivia. Jag kollade på Fråga Olle men var tvungen att byta kanal då jag höll på att skämmas ihjäl. Satte på nyheterna istället.. HEHE.
 
Imorgon är det Miroi som gäller igen. Efter det ska jag försöka hinna med ett gympass och efter det ska jag iväg till Bosvedjan för lite film och kebabmys med Pelin och Joel.

Jahopp, hade inget intressant att berätta så jag säger väl hejdårå!
 

Tisdag

Hola jordsbor! 
 
Hur äre mä er rå? Med mig är det i alla fall bättre. Det blev ingen Miroi idag eftersom jag inte mådde sådär jätte bra imorse när jag vaknade så jag sjukanmälde mig och bestämde mig för att sova bort det. Jag har legat och vilat precis hela dagen förutom då jag fick panik på odammsugen lägenhet, så jag tog fram dammsugaren och tog mig ett varv i min 25 kvadratare och sög upp mina dammråttor till husdjur. När jag hade dammsugit klart så blev det så jobbigt i hela kroppen och jag blev kvav så jag fick lägga mig igen och fortsätta vila.
 
Just nu Skypar jag med Linus och äter en apelsin. mMMmm, mums på det! Och imorgon är jag ledig från Miroi och ska gå på bio på kvällen med Olivia. Gissa vilken film vi ska se? JUST DET!! Breaking Dawn part 2. Har väntat i ett helt år nu på den filmen så imorgon är det äntligen dags!
 
Nä men nu så ska jag väl ta och sluta skriva. Vi hörs imorgon!
 
 
 
 
 

Sjuk tjaj!

Hallon!

Skrev ett jätte långt inlägg men så försvann allt utan att det hade autosparats... Suck!!

Just nu ligger jag i sängen vilket jag har gjort sedan 3 tiden. Är sjuk ja och blev det igår då jag satt på tåget hem från Brunflo. Trodde jag mådde bättre när jag vaknade vid 7 imorse men under dagen på Miroi så blev jag sämre och mådde riktigt dåligt.
Just nu mår jag sådär. Det spänner och gör ont i huvudet, näsborrarna turas om att vara igentäppta, halsen ömmar och jag nyser stup i kvarten. Så tänkte snart försöka sova och hoppas jag mår bättre imorgon och orkar gå iväg till Miroi.

På väg hem idag så passade jag på att handla lite. Köpte bland annat en påse med en massa apelsiner eftersom jag varit sugen på det ända sen i fredags. Mitt apelsinsinsug kommer i perioder. Har märkt att det är vid vintertid som jag alltid är det, och det kan ju också bero på att det är då dem är som godast. Ikväll har jag skalat i mig två stycken. Hade det inte varit för att jag nyss har borstat tänderna så hade jag skuttat till kylen och hämtat en till.

Nu tänkte jag ta och sova bort min sjuka! Godnatt!


Us against the world

Hej!
 
Just nu ligger jag i sängen hemma hos momma i Brunflo. Jag tog tåget i eftermiddags och stannar tills söndagkväll. Hade gärna stannat längre men måste ju på Miroi på måndag tyvärr..
 
Idag har det varit en ganska jobbig dag. Imorse vinkade jag av Linus som for iväg till Skottland. Det var meningen att jag skulle till Miroi efter det men så fort att jag vände ryggen mot bussen som han hade klivit på så brast jag ut i tårar, så jag gick hem och sjukanmälde mig. Lade mig ner och råkade somna, drömde om att jag träffade mamma och vaknade sedan av att momma ringde till mig vid 10. Somnade sedan om och sov till klockan 12 då jag vaknade och hade så sjukt ont i magen.
Min lägenhet såg förjävlig ut och kände inte direkt för att göra något åt det, men städade ihop allt ändå och satte på två tvättmaskiner. Kände inte för att gå i försmåa reservtrosor en dag till så det var nog på tiden jag tvättade min stora tvätthög.
 
Just nu känns det i alla fall lite bättre. Kanske för att jag är i Brunflo och har kära människor omkring mig? Men det känns konstigt att somna utan att ha någon att hålla om eller som håller om mig. Men jag antar väl att jag vänjer mig.
 
Nu tänkte jag försöka somna för imorgon ska jag upp tidigt för att åka in till stan tillsammans med momma och Malin. Momma ville besöka frälsningsarmen så vi ska väl gå dit och efter det fika som vi alltid gör, hehe.
Alltså jag tror fan inte att jag har gått med momma på stan utan att gå och fika en endaste gång? Det har vi alltid gjort, alltid ända sedan jag var liten.
 
Nä, säger godnatt jag nu med denna fina låt som jag har gått och förälskat mig i :
 

I know we can make it

Hej!

Det var ett tag sedan jag bloggade. Det beror lite på att jag inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Har tankar och känslor nu som kom som en smäll för några dagar sedan, men har fått pli på dem flesta och kunnat sätta dem i rätt fack. Jag har hunnit smälta det lite och även fått positiva tankar trots det negativa.
Linus ska nämligen flytta till Skottland och jobba nästa fredag. Trots att jag helst vill att han ska stanna hemma så vill jag även att han ska vara lycklig och stötta han i det han vill, fast det är svårt ibland.
Jag mår alltid bra när jag är med Linus. Jag mår som bäst och när vi är ifrån varandra så känner jag mig halv. Men istället för att gå runt och vara ledsen och tänka på det negativa så försöker jag ta vara på den här tiden innan han åker och göra det till något bra, även fast det är svårt att tänka på hur det kommer kännas när han väl har åkt, Hur tomt det kommer bli och hur konstigt det kommer kännas.

Det är sagt att han ska flytta hem till sommaren och förhoppningsvis komma hem en sväng under julen.
Plötsligt blev förra inlägget helt omvänt. Nu kändes vintern bara bedrövlig samtidigt som jag längtar till julen...

Förut har jag alltid varit skeptisk mot långdistansförhållanden, men eftersom jag har alldeles för starka känslor för Linus och älskar han på tok för mycket så är jag villig att ge det en chans. Jag vill inte avsluta det vi har. Om det kommer fortsätta lika bra (om inte bättre) när han kommer hem som det har gjort nu så är det verkligen värt dom här långa månaderna ifrån varandra. Men hur jag ska klara mig utan honom är en annan femma.

Att ha fått skriva allt det här kändes mycket bättre. Faneme att jag tänker sluta blogga igen!!!



RSS 2.0