...

Jag ska starta en ny blogg så småningom. Antingen börjar jag om helt från början eller så flyttar jag mina gamla inlägg och så dit till den nya bloggen.

Iallafall är jag hemma från skolan idag. Dumma bivärkningar från vaccinet jag tog igår morse.
Jag vart ju lagomt less igår när jag kom till skolan.
Jag hade fått klivit upp tidigt på min sovmorgon för att ta sprutan. När jag kom hem somnade jag i en kvart tills jag var tvungen att gå till 9 bussen. På bussen somnade jag hela vägen in till Sundvall. Jag var så himla trött! När jag kom till skolan och hade hämtat mina saker och hade satt mig vid alla andra så Zoofie ba: Datakunskapen är inställd. Vi börjar klockan 12.
Suck..

Jag fick sluta tidigare från skolan så jag hann med 20 över 2 bussen. Även då somnade jag nästan hela vägen hem. Jag lade mig i soffan invirrad i min filt och kollade på tv tills vi skulle äta. Efter maten gick jag upp och lade mig igen och somnade. Tillslut vaknade jag vid 7 och gick in på mitt rum för att starta datorn. Medan den startade tänkte jag bara lägga huvudet åt sidan en stund tills den hade laddat klart, men jag somnade igen. Jag vaknade tillslut och bestämde att jag skulle tvätta ansiktet och göra kväll. Men jag somnade inte förens vid 11 inatt. Jag var hur trött som helst men kunde inte somna.

Okej, det här var ju sååå intressant att läsa. Haha, ha det så bra. Själv ska jag starta en film nu och försöka glömma bort mitt sprängonda huvud och min onda arm. Hoppas jag kanske somnar en stund också! ;)




Videor från den 13/11

Nu har jag äntligen fått till det. Här kommer det två inspelningar sen tAKiDA i fredags.



Här fick jag med när Zoofie fick Robbans vattenflaska ^^


As you die.

Dumma youtube!

Jag sitter här och försöker ladda upp videor på youtube men det blir bara fel. Jag som ville lägga upp på bloggen :<.
Men när jag får till det så lovar jag att jag lägger upp här!

Jag kan inte sluta kolla igenom mina bilder eller videosar sen konserten igår. Alltså, jag ryser i hela kroppen. Speciellt när jag tänker på när jag vinkade till Robert (Robban) och han vinkade tillbaka, när han kastade sin handduk till mig och när jag formade händerna till ett hjärta så Tomas såg. Han pekade på mig, gjorde respekt tecknet och sedan en tummen upp. HIHIHIHIH! Lite måste jag väl få skryta va? ;)

Jag SKA iväg på fler spelningar när de kommer hit till Sundsvall eller Östersund om inte båda. Har sett dem totalt 4 gånger nu, och fler kommer det att bli! Jag håller tummarna på att de kommer till Gatufesten.

?


tAKiDA 13/11 - 09

Video klipp från den akustiska spelningen inne på Jack and Jones :)

♥ Never alnoe always alone


♥ The things we owe

091114

Hejsan alla fina läsare!

Vilken dag/kväll igår. Så jävla underbart!

Jag började dagen med matteprov, och det kändes som att det gick bra. Håll tummarna med mig! Dagen fortsatte.. Eller kanske man säger morgonen? Men iallafall vi hade mediekunskap och vi gjorde inte ett skit om jag minns rätt. Sedan hade vi lunch och vi gick efter den till Jack and Jones där tAKiDA skulle spela akustiskt och signera. Själv var jag lite småtöntig när dem kom in till affären och gick förbi oss. Jag höll på att börja grina.. Haha! Efter en timmas väntande kom de äntligen ut och spelade 2 låtar och sedan signerade dem min skiva.

När allt det var klart gick jag, Amanda och Sandra iväg till hemköp där vi köpte en mannafrutti vi smakskade i oss på Åhléns sedan. Där satt vi i nästan 2 timmar innan vi gick iväg till Subway och åt. Då kom även Fredrik som åt där med. Efter vi hade ätit gick vi ner till navet för att ta bussen till sporthallen för att köa. Men väl där nere upptäkte jag att jag hade mitt busskort kvar i väskan som Bosse hade hämtat. Så typiskt mig! Bussisen sa att jag fick springa och köpa en bussbiljett så jag gjorde det och jag hann precis med bussen.

När vi kom fram var redan Zoofie och hennes kompisar där som redan hade stått och köat sedan halv 3. Man kunde köpa en massa tAKiDA tröjor och andra saker så jag köpte en "flagga" som jag sedan ska hänga upp.
När klockan började närma sig 7 släppde de in oss och vi sprang allt vad vi kunde till platsen längst fram i mitten. Kl 20:00 började förbandet spela, Sonic Syndicate. De var rätt så bra faktist! Jag hade aldrig hört dem förut. Klockan vart halv 10 då tAKiDA äntligen kom ut på scen. Kvällen som jag väntat på sedan storsjöyran, är över nu. Huhuh.. Men jag kom hem med halva Robbans handduk (både jag och Amanda fångade den så vi klippte av halva), en signerad skiva, en tAKiDA "flagga" och även en tAKiDA påse.
Jag är så glad! Det var den bästa kvällen i hela mitt liv! Jag kommer att leva länge på det här.

♥ På Jack and Jones i Sundsvalls in galleria. Mattias, Robban och Tomas.



♥ Signerad skiva.



♥ Sandra i väntan på att vi skulle bli insläppt.


Robban och Tomas.


♥ Mattias.



♥ Robban.


♥ Sandra, jag och Amanda sjunger med i låtarna.



♥ Robban.



♥ Här ser ni en lycklig Jessica med sina saker. Hihihi.





091112

Här pumpas det Takida för fullt i mina högtalare. Högtalare och högtalare, det som är inbyggd i datorn rättare sagt! ^^ Det har varit en rätt så rolig dag idag. Började med idrott och jag råkade döda Amanda lite, hihi förlåt (a). Jag råkade först vara tjock och stod i vägen när hon skulle springa och sedan råkade jag skjuta en hård fotboll rakt på henne. Men mycket skratt vart det!
Sedan hade vi svenska och sedan hade vi bild i 3 timmar.

Efter skolan mötte jag upp Marianne för att fika och prata lite. Det var verkligen skönt att få prata av sig lite grann.

Nu ska jag ta och öppna matteboken, för imorgon ska jag ha ännu ett prov.. Det är bara en refliktion/reflektion (om det ens hette så?!) typ.

♥ Min allra första tAKiDA konsert.
( Jag, Amanda och Sandra skriker ju så fint! Men mest hörs ju Amanda ^^)


091111

Idag har jag varit på topp humör. Dels för att tAKiDA spelar på fredag och att jag fick höra att dom spelar och signerar i Birsta också samma dag innan.
Vill ni veta en sak till? Den 4 mars ska jag på Tokio Hotel i Stockholm. Jag hade fel med att mina drömmar aldrig går i uppfyllelse. Det här är den bästa julklapp jag någonsin fått.
Jag som nästan har gråtit för att jag har trott att jag aldrig skulle kunna gå på en av deras konserter. Det kommer att bli grymt kul både på fredag och den 4 mars.

Hihihiih. Jag kommer äntligen att få se min drömprins in real life :'D
.





♥ Mitt gamla rum. Åh vad jag vill ha tillbaka det!





091110

3 DAGAR KVAR!

Denna dag har varit helt okej. Har haft datakunskap och medieproduktion idag.
Eftersom vi slutar 20 min efter våran buss har gått så gick jag och Amanda tidigare så vi hann med 20 över 2 bussen hem. Mötte upp Elin oxå innan så jag fick tillbaka min telefon :D!

Sitter här hemma och ska till och fortsätta skriva på min engelska uppsats. Jag blir nästan deprimerad när jag ser hur mycket alla andra har skrivit. Oj, hur mycket har jag skrivit då? He he..... Skärpning nu Jessica!
Fast innan jag sätter igång med det så ska jag gå ut och ta bort all snö. Gubben vinter är ju så vrång och kunde inte vänta tills december, suck..

♥ Storsjöyran 09. Ser ni mig och Amanda? (har ringat in.)
Även Zoofie och hennes syster är med i bilden. Ni ser dem i röd tröja
nästan bredvid mig och Amanda? Det är dem ;)




Tänk er för innan det blir försent!

Jag är så jävla ledsen och trött på allt det här. Varför är det jag som ska gå runt och vara en måltavla för? Varför det alltid ska vara jag som alla drar och sliter i tills jag går i tusen bitar varje dag? Jag behöver absolut inte det här. Jag har nog mycket med skolan och andra saker än att bara få ännu mer tyngd att bära. Nog är jag stark men inte tillräckligt! Fortsätter det så här så släpper jag och skiter i precis allt och alla, DÅ vänder jag ryggen om er.tänk efter för! Det är för eran och mammas skull jag fortsätter att kämpa, inte för min.
Jag önskar bara att det fanns en utväg från det här.

Jag är evigt tacksam över att jag har haft mina otroligt fina och underbara vänner som har funnits, uppmuntrat och lånat ut sin axel när jag har mått som mest dåligt, vilket dom gör fortfarande. Om jag inte hade haft er hade jag aldrig klarat mig så långt som jag gjort. Om jag bara visste hur jag ska kunna tacka er? Ni är allt för mig och ni är ljuset i det mörka. Försvinner ni ifrån mig överlever inte jag.

Tack för allt mina käraste, vad hade jag gjort utan er?









091109

Idag har jag inte varit så äckligt trött som jag har varit de senaste skolveckorna. Kanske är för att jag har sovit ut ihelgen? Men jag slår nog vad om att jag kommer att vara dö trött i slutet av veckan. På fredag kommer jag minsann inte att vara så trött antar jag. Utan då kommer jag att vara så uppspelt att jag inte ens märker att jag är trött, om jag nu skulle vara det. Ni kommer väl ihåg att på fredag är det den 13e? och det innebär älsklings tAKiDA! ♥ Det kommer att bli hur jävla underbart kul som helst!

Nu har jag en massa läxor att ta hand om. Ska skriva klart en dum engelsk uppsatts som ska in på onsdag. Det är verkligen as tråkigt, speciellt när man inte hittar någon bra information.. :< Sedan blir det till att plugga inför kompliterings matte provet jag har på fredag. Suck.. Ge mig en ledig dag i veckan åtminstonde?

Efter vi hade slutat idag gick jag och Amanda till CoffeHouse och köpte oss en varsinn varmchoklad med småa marshmallows bitar i. Det var gott i början men det vart för mycket efter man ätit några marshmallows. Vi pratade en massa och gick sedan till bussen.

Det har faktiskt varit en bra dag idag. Det vart mycket skratt när jag, Zoofie, Julia, Amanda och Ida skulle planera att göra en film. Själv har jag rollen som våldtäckts Jens, Haha! :'D


♥ Skolprojekt på bildlektionen.







091108

Ännu en morgon med lång sovmorgon. Riktigt skönt kan jag säga!
Idag har jag inte gjort något alls. Vi fick främmade som kom på middag och tårta. Det är ju farsdag idag så, Grattis pappa!

Jag ska snart gå iväg till Ica och köpa mig lite godis. Jag åt ju inget lördagsgodis igår så det får bli lite söndagsgodis istället. Jag är en riktig godisråtta!

Oj oj vilket inlägg va? Det har inte hänt så mycket idag så jag kan berätta lite om min trevliga kväll igår :)

Jag gick över till Sandra och kollade på Släkten är värst. Haha, den är så jävla rolig! Sedan gick vi ut och gick en runda runt gnarp och några rundor runt Ica i spöregn. Men det var lätt värt det. Jag hade det mycket rolig och trevligt.





Önskelistan 2009

♥ Jag har suttit och klippt ihop bilder i photoshop jag önskar mig i julklapp.






Snälla groggtomten (a)





091107

Klarade mig inte från bloggen längre. Jag kände att jag ville skriva lite så jag börjar blogga igen.

Hejsan! Är allt bra med er? Med mig är det helt ok.
Under veckan har det väl inte hänt något speciellt. Prov på måndag, brandövning i tisdags, matteprov i onsdags och min bror Niklas fyllde 18 år! I torsdags så tror jag inte att det hände något speciellt. Och i fredags (igår) hade jag mediekunskaps prov som inte gick bra.
Jag följde med Elin hem till hennes lägenhet igår för hon skulle hämta några saker. Vi for sedan hem till Gnarp och köpte chips, dipp och dricka. Väl hemma upptäckte jag att jag hade glömt min mobil hemma hos henne i Sundsvall. Jag känner mig så otroligt lyckad! Så här sitter jag mobillös tills på måndag. Eller ja, jag har min gamla halebop utan pengar, hehe.
Men det känns skönt att bara få vara mobilfri ett tag. Ingen som ringer eller ska bomba med sms. Men såklart saknar jag all musik. Hur ska jag klara resan till skolan på måndag, utan musik? Nog om detta nu.

När vi kom hem till mig igår, jag och Elin, så åt vi mat och kollade sedan på Idol och åt vårat snacks vi köpt.
Elin åkte hem vid 11 och jag slog på en film och somnade vid 01-02 någon gång.
Det var verkligen kul att få vara med dig igen Elin. Det är jätte tråkigt att vi inte har kunnat vara med varandra lika mycket som vi var förut. Åh vad jag saknar tiden :( ♥









Hejdå bloggen!

Jag kommer att sluta blogga nu. Det finns en orsak till att jag slutar blogga och det är verkligen tråkigt.

Vi får se om jag börjar blogga om en lång tid. Jag kommer att måsta skriva av mig någon gång också.

Ha det bra!♥


Framtiden erbjuder något finare

Jag vart tipsad om en jätte bra låt man kan lyssna på när allt känns skit. Den är verkligen värd att lyssna på.
Jag lägger upp texten.

Danish - Hur det än känns
Jag blickar framåt med en blick som blinkar utan någon glädje
Men jag känner inombords att ingenting har vart förgäves
För det spelar ingen roll vad som än händer för jag
Vet att jag lär mig av det som händer till en annan dag
Så jag stannar kvar och krigar kommer aldrig att besegras
Kommer aldrig att ge upp mitt liv har jag fått för att leva
Kommer stanna här
För jag vet att det e värt det
Stunden kommer komma då det hela kommer till ett slut
Då jag är i tusen bitar men då starkare än nu
För jag lär mig av min sorg den förbereder nästa gång
Jag är tillbaka här igen finner då tröst i denna sång
Jag tror att allting har en mening vill se meningen i allt
Men ofta är det svårt som nu då allting känns så kallt
Men jag kämpar
För det är mitt enda val

Hur det än känns här i mörkret får jag inte blicka ner nu
Och jag måste tro på framtiden
För jag vet att efter regnet kommer solens strålar fram och
Jag vet att allt blir bra igen

Jag står i tunneln tittar fram och ser att ljuset leder mig
Det ger mig styrka att fortsätta och berätta för dig
Ingenting kommer bli bättre av att deppa ihop
Tar hellre tag i saken krigar och gör sak av mitt rop
Jag tittar bak jag tittar fram och vet nu vart jag ska gå
Jag följer ljuset nu istället för att bara se på
Och jag hoppas
Att tiden läker såren
Dagen kommer komma då man blir nåt annat än man var
Och jag är redo för det steget som jag vet jag måste ta
Har du varit där jag är så vet du vart jag nu står
Det kanske är så man får vad man ger och ger vad man får
Det jag vill säga e att
Hur svart det hela verkar blir det ändå gryning efter natt
Så jag väntar
Och gör mig vän med sorgen

Jag orkar inte mer nu får det vara slut
Jag knyter mina händer tittar upp så svara nu
Säg ska det va såhär e detta meningen
Allt jag vill är att i spegeln kunna se mig le igen
Och jag vet att om jag bara fortsätter kämpa
Fortsätter att hålla blicken uppåt så e jag på rätt väg
Mot dit jag vill nå
Där ingenting har vart förgäves när ens liv varit svårt
Och jag måste nu blicka framåt hålla hoppet vid liv
För ljuset är det som leder en när man bottnar i skit
Men jag vill kunna spola förbi stunder som denna
Det är för såna här tillfällen jag vill kunna blunda för jämnan
Och det som jag nu vill säga till dig e att
Försök inte gömma dig för verkligheten hinner ifatt
Du vinner i takt med att du lär dig och går vidare
Och inser att framtiden erbjuder nåt finare






091101

Nu är jag hemma i Gnarp. Jag åkte hem till Brunflo från Helena, Dennis och Theo från Hoting igår och var hemma runt halv 12 på natten.

Vi firade pappas födelsedag i Hoting så jag hjälpte Helena med maten och annat grejs som skulle fixas. När resten av mina syskon och pappa kom så drack vi först bål. Sedan åt vi middag, efterrätt och till sist fikade vi lite kex och godis. Jag ville egentligen inte åka där ifrån men jag hade inget annat val. (Jag kommer snart tillbaka, det lovar jag!).

Jag ska nu ta och fortsätta plugga och sedan ta en snabbdusch.
Här kommer lite bilder:

I väntan på att Helena och Dennis skulle hämta mig i Strömsund. Bussen
gick inge längre. Annars så hade jag fått väntat as länge tills nästa buss gick.



♥ Jag och ny duschade Theo.




♥ Theo hade fått ett jätte sött diadem när vi var på Dollar.



♥ Dennis, Theo och Helena.



♥ Theo, Helena, Veronica och Fredrik.



♥ Sötnos.




Nu:
Plugga!


RSS 2.0