Lördag

Hej!

Vaknade i morse efter en natt med as konstiga drömmar. Drömde om att jag var upprörd över en sak vilket jag inte tänker säga här i bloggen, för då lär ni ju tro att jag har något fel. Men då kom mamma och tröstade mig som en ande. Hon sa till mig att hon älskade mig och jag sa att jag älskade henne och frågade om hon brukar höra mina tankar, hon sa att hon inte gjorde det men att hon alltid fanns vid mig. Vaknade upp och var alldeles gråtfärdig.

Idag for jag in tidigt med momma och Mikael för att gå och kolla runt lite på yranmarknaden och på krogstråket. Vi såg att Patrik's Combo skulle spela på Marité så vi gick dit och satte oss. Fy fan vad jag skratta, de är så jävla roliga asså! Solen stekte på jävlaranamma så man satt där som en levande fontän. Vi tog oss sedan en fika och efter det åkte vi hem. Sitter nu och lyssnar på Takidas nyaste och bara längtar tills den 13e då det är Ljungarocken. Woho!





Igår kollade jag på Eric Saade, The Ark och Big Boi på Storsjöyran. Var dock inte inne på området utan jag stod på ett tak. Hehe. Men asså när The Ark spelade, gud vad jag önskade att jag stod där nere bland alla de andra. Fan vilket drag det var och fan vad bra de var. Blev nästan tårögd.

Här har vi Eric Saade. Tack för att ni satte för händerna precis jag tog kortet.


The Ark. Smockat med folk alltså!


Men för helvete vad dåliga bilder. Okejdå, det är mobilkameran.. Så det är förlåtet.




Fick visst ingen på den där Big Boi. Men har några videosar som jag ska ladda upp. Filmade när Eric tog upp en tjej från publiken under en låt. Gud vad lycklig hon måste ha varit asså! Men hur det syns på videon, ja det vet jag inte riktigt.

Emotions you can't control anymore

God kväll!

Imorse ringde pappa och väckte mig och frågade om jag ville hänka på en liten cykeltur, jovisst ville jag det så jag slet mig ur sängen för att sedan trycka i mig frukosten. Sedan promenerade jag upp till honom och satte mig på cykeln. Vi cyklade en mil ungefär. Svetten bara rann på mig. Vi hade knappt kommit iväg fören jag började flåsa och längta efter vatten. Konditionen måste verkligen tränas upp asså, för det här går inte längre. Haha.

Ikväll ska jag följa med in till stan för att kolla på allt folk som är ute och yrar på Yran. Ganska coolt att man ändå kan se den stora scenen när man står en bit ifrån insläppet. Hehe får väl se om det är några bra som ska spela där ikväll. Hörde att Eric Saade ska vara där ikväll, men vilken tid det är, det har jag ingen aning om.
Var iväg igår med och kikade omkring. Blev bara hungrig ja så vi gick och åt på Mc Donalds, sedan kollade vi lite mer tills klockan började bli ganska mycket så vi for hem.
Hade lite svårt att somna så jag var till och med tvungen att ta en allergitablett så jag skulle bli trött vid halv 5 tiden. Då lyckades jag äntligen somna. Har legat en stund i soffan och tittat på Vänner. Höll på att somna flera gånger då, men jag ville bara fortsätta kolla.

I alla fall så ska jag hinna lägga upp dessa underbara låtar innan jag måste sticka iväg. Är helt betuttad i dem.




Efterbliven

Asså på den senaste tiden har jag lärt mig att:

Hakkors inte heter hatkors.
Urinvägsinfektion inte heter urinvärksinfektion.
Rötmånaden inte heter rökmånaden.

Fan också, det var ju något mer.. Återkommer när jag har kommit på.

See the light in your fall

Haha fan vilken rolig kväll jag hade igår. Det var ett tag sedan jag skrattade så mycket som igår. Vi åkte två karuseller. En tredje hann vi inte med för det stängde. Sedan spenderade vi resten av kvällen inne på Stråket. Det var så jävla långa köer till alla tält förutom till ett som vi kom in efter 5 minuters väntan ungefär. Där inne satt vi och kollade på alla som dansa och sjöng med i låtarna. Hahaha det var en jätte ful man som dansade så jävla fult. Kunde inte sluta skratta åt honom. Något också som var så fult var att jag träffade på Arlindo (ni från Gnarp vet vem han är, och Malin) där inne. Haha såg han på dansgolvet med sin fru och när han var på väg ut så sprang jag och haffade honom pratade lite. Han tyckte också att det var tråkigt att jag inte kunde följa med till Liseberg i år.

Sedan när vi skulle hem var jag och Malin tvungen att gå på toaletten. Det var huuuur lång kö som helst, men vi ställde oss först och ingen märkte något. Haha skrattade så jävla mycket. Samma sak när vi sprang in på pressbyrå-ståndet där det var smockat med folk så hamnade vi också först i kön.
När jag väl kom hem så gick jag och lade mig på en gång. Hade lite svårt att somna först, men efter ett tag så gick det bra. Vaknade vid 6 imorse alldeles pigg och kunde verkligen inte somna om. Vid 9 halv 10 tiden somnade jag om och vaknade av att någon jävla telefonförsäljare ringde efter 40 minuter. Men lyckades somna om igen.

I alla fall så har jag kommit fram till vilken min favoritlåt från Takidas nyaste skiva är. Lyssna och njut:
Takida – The Artist

Onsdag

Tjenis penis! Sitter i soffan och lyssnar på Takidas nyaste album som släpptes idag. Har inte fått någon favoritlåt än, för alla är nästan lika bra, så jag får återkomma med det.

Idag är jag happy! Ska in till stan sedan för att sedan åka karuseller på yrantivolit med Malin. Det är lycka. Karuseller är det bästa jag vet. Efter några roliga karusell åk så blir det krogsstråket. Första gången jag gör något myndigt ever.
Höm. Har absolut inget mer att säga förutom att igår var jag på stan och köpte ett par jätte sköna jeans som sitter som smäck för endast 79 kr på Cubus. Snacka om vad jag är fyndig asså. Ni kan ju anteckna om ni tycker det är intressant.

Nä, nu har jag lyssnat klart på hela albumet så jag sätter om den. Ska också ta ett snabbt bad om ett tag. Kanske om jag hinner innan jag måste laga lite mat till mig och Mikael. Ah, bäst jag sätter mig där nu. Ha det bra. Kram!

Vill så gärna till Liseberg och åka balder :-(

Hopp står skrivet i väggen men blickar stannar vid golvet

Tjena! Sitter i soffan och smälter ner middagen jag för en stund sedan stod och lagade till. Duktig va?
Idag har jag varit en stund med Malin. Vi gick och köpte glass och världens godaste strössel för att sedan gå hem till henne och sleva i oss det.
Ikväll ska jag nog vara med Malin igen, men vad vi ska göra vet jag faktiskt inte.

Dagens middag bestod av: Stekta franskamackor med stekt ägg, ost och skinka. Så underbart gott!

Lite borde man väl få roa sig vid matbordet när man ändå sitter och äter helt själv?
Nej jag är inte svullen längre. Eller bara lite, men inte så som det ser ut på bilden. Gör bara en konstig min.

Mums!

Gone.

 


En upprörd Jessica




Blev förbannad när jag såg detta på facebook. Vad är det med folk egentligen? Att ens göra en sådan idiotisk jävla onödig fråga. Varför skulle man inte sörja Amy Winehouse? Har läst på flera ställen att de inte sörjer någon jävla knarkare. Men om man är knarkare, är man mindre viktig då och inte förtjärnar att bli sörjd? Svar: Nej! Alla människor på hela jordklotet är lika mycket värda.
Amy Winehouse hade ett missbruk och hade svårt att ta sig ifrån det. Hon fick väl inte tillräckligt med hjälp. Detta tog riktigt hårt på mig eftersom jag har haft en mamma med missbruk av alkohol. Hon fick inte den hjälp som hon behövde. Och det är alldeles som om att de som bara har röstat på "De döda i Noge" på frågan ovan, skulle tycka att mamma inte var värd att sörjas eftersom hon hade ett missbruk.
Det har nu gått snart tre år sedan min mamma gick bort, och den där stora sorgen jag bär efter hennes död kommer alltid att finnas. Jag kommer alltid att sörja min mamma.
Livet är riktigt orättvist, men vi kan ju göra den mer rättvisare om vi ger alla dem som behöver hjälp den hjälp som den behöver, eftersom alla förtjänar att leva ett bra liv (förutom mördare och såna som gör folk illa då).
Det är ju så respektlös.

När jag såg på nyheterna igår då de berättade att Amy Winehouse hade hittats död fick jag en chock. Jag är inget fan av henne, men det är ju så himla tragiskt att hon är borta. Jag hoppas att hon nu har det bättre än vad hon har haft det. Vila i frid Amy!




Min bejbis..


Jag trodde du var mer än så, det är klart du får se mig gå

Hej!

Jag ligger i soffan och lökar sönder. Lyssnar även på musik och trycker i mig ballerina kakor. (Kakor. JA. Malin, det är kakor jag säger och inte kex).
Jag har inga planer för idag och jag känner inte direkt för att göra något heller, så jag tänker bara ligga och fortsätta svettas i soffan. Kan inte skratta eller le heller eftersom den där strängen man har under överläppen ni vet? Den klippde de av under operationen och har satt ett stygn där så det spänner och svider som sjutton när jag ler. Tänkte försöka åka någon karusell på Yrantivolit under veckan någon gång, men det lär ju inte gå om det ska göra så ont att bara le. Det är ju inge kul att åka karuseller om man inte kan skrika eller skratta så magen gör ont.

Från yran 2009. Jag, pappa och min lillebror Fredrik sitter där i någon stans.

Klantarsle

Idag har mitt humör inte riktigt varit på topp. Irriterad och uttråkad. Det har även gått åska så jag har inte kunna sitta vid datorn eller kollat på tv:n. Råkade även snubbla i hörlurarna som är ikopplad i datorn så datorn for med ner på golvet. Tur att det inte är så långt till golvet från storrumsbordet och att momma har en mjuk matta under, annars hade det gått riktigt illa. Datorn klarade sig men mina hörlurare fick någon cp skada.. De blev böjda på den där saken man stoppar in uttaget på datorn, själva skaftet på dem. Minsta lilla beröring nu så blir det konstigt när man lyssnar. Ahapp. Får vi se hur länge dessa håller då...

Har följt det här som har hänt i Norge på tv:n innan åskan började att gå, och nu efteråt. Det är ju riktigt hemskt. Herregud. Mina tankar går till de drabbade och deras anhöriga. ♥

Lördag

Men för i helvete. Skrev ett jätte långt inlägg här och sedan när jag skulle sudda ett stavfel så såklart gick jag bakåt långt åt helvete. När jag gick fram igen så var ALLT borta. Roligt. Är i Brunflo nu och igår var jag på kalas. Nu snart blir det stan. Hejdå.


Snyft

Hej, jag ville bara säga att jag är sjukt ledsen över att jag aldrig i hela mitt liv kommer att äga ett par såna hära:



Vem i hela helvete betalar 4000 kr på ett par jävla byxor? Fast ah, den dagen jag blir rik så är det nog jag.

Onsdag

Tjeeena! Ligger här och har för en stund sedan kommit hem efter 2 timmars promenad runt Gnarp tillsammans med Amanda. Måste säga det att det var riktigt skönt att få komma ut efter att bara ha legat i sängen i några dagar. Min svullnad blev mycket mindre efter promenaden, så frisk luft gjorde nog susen. Tog på mig solglasögonen för att dölja svullnaden runt högra öga, men äppelkinden och käken gick inte att dölja. Kunde ju inte direkt gå omkring med huckle. Hehe.

Idag har jag haft ont lite till och från. När det har gjort ont har det bara svidit lite. Har mest haft ont i magen, och det kan jag förstå. Har levt på yoghurt och kräm de senaste dagarna. Idag har jag dock fått i mig en omelett också. Men jag hoppas att jag kan gå över till riktig mat imorgon. Har varit en plåga. Har varit så himla sugen på salami, ägg, ostmackor, köttgryta och grönsaker ända sedan i måndags.

Nu ska jag väl ta och göra mig klar och krypa ner i sängen för att kolla på Andra Avenyn.

Höstterminen i ettan





Hej hå

Åh, det luktar så gott ner i från. AnnMarie håller på att laga till något kött och det luktar ju hur gott som helst. Dessutom är jag också väldigt sugen på kokta ägg. Hade ju varit jätte gott nu ju.
I alla fall så har svullnaden stigit ända upp till högra ögat med. Jag mår dock inte illa men det svider lite bara. Hade så svårt att somna inatt. Runt 2 halv 3 lyckades jag somna, men vaknade igen vid 5. Mådde så himla illa och det gjorde ont. Låg kvar i sängen tills klockan blev halv 7, då gick jag ner till AnnMarie och fick något annat istället för Alvedon. Satte mig och åt yoghurt också men det var jobbigt. Kändes som om att jag skulle spy i vilken sekund som helst, men jag lyckades få i mig allt och sedan lade jag mig igen. Somnade efter en liten stund och vaknade vid 11 igen. Låg bara vaken en stund och sedan somnade jag om till kvart över 3 något. Så nu ligger jag här och har för en stund sedan ätit middag. Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Sängliggandes framför Andra Avenyn kanske. Ja, blir väl så. Finns inte så mycket alternativ heller. Skulle jag gå ut skulle väl morgondagens Aftonbladets rubriker lyda "Aliens har invarderat jorden".. typ. Vågar inte ta några risker.

Ännu en sömnlös natt kanske?

Borde sova nu, men jag känner att jag inte riktigt kan. Mår illa och det svider.
Mitt face är väl inte världens vakraste nu. Världens äppelkind och en Kissie-överläpp. Min mun fylls med en massa äckligt dreggel som smakar urk. Det gör mig illamående att måste svälja det hela tiden.

Jag har sovit i två timmar sedan jag kom hem och även druckit två glas med yoghurt till middag och ätit en mannafrutti som kvällsfika. Var inte det enklaste att sleva in, men fick suga in det och svälja på en gång.

Svullnad och smärta

Operationen idag var rena rama mardrömmen. Kommer in där i operationssalen, fick lägga mig i en stol, fick smärtstillande och sedan något ''lugnande''. Efter ett tag fick jag bara ligga i den där stolen. De hämtade ett täcke till mig eftersom jag bara låg och skakade för det var så kallt. Sedan började de förbereda operationen och lade ett sånt där skynke över ansiktet på mig så de bara hade munnen framme. De skulle nu börja. Jag fick ju panik och frågade om jag inte skulle få något lugnande, men de sa att jag redan hade fått det och att jag inte kom ihåg det för man brukade kunna få minnesluckor av det där lugnandet. Men jag kände ju fan ingen skillnad någon gång. Så de började ge mig bedövning med 96e9583479 miljoner sprutor i gommen och i tandköttet. Det gjorde ju så fruktansvärt ont. Låg och spände mig som fan. Sedan när bedövningen hade tagit så började de att skära upp i tandköttet i överkäken. Då kunde jag inte hålla tårarna borta.
Jag är livrädd för sånt där, bara tanken att de skulle skära i mig skrämde fan livet ur mig. Samma sak var det förra gången jag skulle opereras. Jag klarar inte ens av att kolla på operationsserier då de skär i andra, för jag får ont i mig själv då. Det jag är mest rädd för är att jag ska bli torterad till döds. Jag hatar smärta.

Inte för att det gjorde ont när han skärde, men jag visste att han skar i mig och jag hörde hur det knastrade. Sedan satte de i skruvarna och de skruvade fast med en skruvmejsel och en jävla borrmaskin. Jag tror de använde en sån där jäva skifsnyckel också om jag inte minns fel. Jag låg och spände mig hela tiden så de fick ju be mig att jag skulle slappna av, men det var helt omöjligt. Sedan sydde de igen och jag skulle egentligen ligga kvar en timma, men jag ville bara där ifrån så jag fick något starkt smärtstillande som inte hjälpte och sedan åkte jag hem. Bedövningen började gå ur direkt efter operationen.
På vägen hem sov jag för det mesta. Det är ju som förra gången att det är svårt att hålla koll på allt dreggel så min tröja var inte så torr direkt när jag vaknade. Lite sådär blodigt dreggel.

Nu ligger jag hemma och torkar tårarna. Vet fan inte vad jag ska ta mig till. Jag har så jävla ont och jag sväller upp i kinder och läppar. Jag kan inte le för jag har en jävla massa stygn i käften igen. Jag är sur för att jag inte har sovit något inatt. Jag orkar inte. Förvänta er inte att jag ska vara trevlig idag.

Helt omöjligt

Sova är inte min bästa vän för tillfället. Det går inte att sova. Nu är det ändå ingen idé att ens försöka eftersom min klocka ringer om preics 29 minuter nu när jag skriver det här. Har legat och konstanterat alldelles för mig själv att "bajs" är ett riktigt fult ord. Sedan har jag legat och skrattat åt det, och en massa gamla och roliga minnen. Ja, helt för mig själv. Normal? Nej.

Jaha, ska väl ta och spela det där roliga bubbelspelet på Spela.se då för att fördriva tiden lite. Tjopp tjopp.



23 minuter kvar...

Borde väl egentligen sova men..

äh, känner mig inte riktigt trött så jag kan sova så jag tänker kolla lite på Andra Avenyn tills jag blir tröttare. Ska ju upp klockan 6 imorgon vilket är om 3,5 timmar. Halv 8 åker vi här ifrån ner till Gävle. Kommer inte ihåg vilken tid jag hade där, men då jävlar sätts skruvarna in. Det ska läka i ungefär 3 månader och sedan äntligen kan jag le igen utan att blotta en massa plast. Det är väl egentligen ingen som har märkt eller tänkt på att jag har en protes, men fan vad skönt det ska bli att slippa den där pinsamma stämningen bland främlingar när man ska äta då jag måste ta ut den. Det är väl ändå det värsta med att ha den. Och att det blir jobbigt efter en hel dag med att ha den i munnen, det skaver och har sig. Har den aldrig i när jag är hemma. Ibland inte ens när jag har mina vänner här.
Jag kommer inte ihåg hur det kändes att ha riktiga tänder som sitter direkt i tandköttet fram i överkäken, jag är ju så van att vara utan och med den där protesen.

Denna vecka kommer jag att leva på kräm, youghurt och nyponsoppa skulle jag tro. Eller typ passerad mat, men det hoppas jag att jag slipper denna gång.

Näe, klockan tickar, ska ta och kolla på Andra avenyn nu. Hungrig som fan är man också, så ska försöka bli trött så jag kan sova bort det tills jag kliver upp och äter frukost. Får jag äta frukost förresten innan en operation? Snälla säg att jag får det. Annars kommer jag ju att svälta. :-( Godnatt!


That heartache is still there

Hittade några gamla låtar i mina gamla spellistor på Spotify som mamma brukade lyssna på. Jag spelade dem och då kom alla tårarna. Jag tänker fortsätta att lyssna på alla låtarna hela natten lång och bara låta tårarna få rinna medan jag kramar om mammas morgonrock. Jag har inte låtit dem fått rinna på ett bra tag nu så jag känner att jag måste lätta på trycket lite. Alla minnen spelas upp i huvudet.

Jag hoppas att mamma stannar natten hos mig.


Trotsade vädret

Idag är det ett riktigt skitväder vilket det har varit under hela veckan typ. Men idag fick jag nog. Jag tog med mig musiken ut på en promenad i regnet. När jag hade kommit mer än halvvägs kände jag att jag började få skavsår på hälarna. Det var inte kul att härda ut, men nu är jag hemma igen och har ett gott samvete av mitt ryck jag fick.

I natt drömde jag om att jag var gravid. Asså det var en riktigt härlig känsla som inte går att beskriva. Jag hade bara varit gravid i någon vecka och magen hade precis börjat att växa så jag tryckte på magen och kände det där lilla fostret. Blev nästan besviken när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm.

Ikväll blir det att titta på Sommarkrysset. Takida ska vara där och spela ikväll så det ska bli kul :-). Nu ska jag bara kolla på ett avsnitt på Andra Avenyn innan jag sätter mig framför tv:n. Ha det så bra!


Glömde ju en bild...

Haha hade ju en till bild till inlägget där jag lade upp bilderna som jag hade glömt att lägga upp.



Detta är i Brunflo då jag och Malin var på väg upp på Ica för att köpa glass. Det var så äckligt för katten lekte ju med den där råttan. Huvva. Sedan när vi kom ifrån Ica var katten borta, men hade då lämnat sin trasiga leksak kvar med alla inälvor och skit utanför kroppen. Det var då inte det fräschaste jag ska ha sett i alla fall!

Underbara dröm

I natt var första gången jag drömde att jag ramlade och vaknade med ett ryck. Jag stod i en trapp och tappade balansen så jag föll. Precis då vaknade jag innan jag hann slå i något. Jag har vaknat många gånger förut av ett ryck, men jag har aldrig drömt om något att jag har snubblat eller fallit ner någonstans. Det har liksom bara varit som en vanlig dröm.

Sedan somnade jag om och drömde om att jag skulle på en Tokio Hotel konsert. Jag var där med pappa, som för en stund hade klätt ut sig till Bill Kaulitz, min lillasyster Veronica, Malin och Sandra är de som jag bara kommer ihåg att de var med. Det blev inte riktigt som en riktig konsert. De sjöng några av deras låtar och några andra låtar. Kommer inte ihåg vilka, men de höll inte på länge. Gustav kastade ut sina trumpinnar, hann inte fånga den första men den andra studsade omkring så den gick sönder. Sprang som fan efter den och tillslut fick jag tag i en halva av den. Kom tillbaka till min plats och där står Malin och skrattar åt mig.  Efter ett tag gick de ut i publiken och pratade lite med alla fans. Jag var en av dem. Sedan var vi ute helt plötsligt och jag tog hur många bilder som helst med Bill.
Kommer inte ihåg så mycket mer, men asså åh, hur underbart som helst ju!

Precis när jag hade lagt mig så skulle såklart en jävla snuskfan komma in. Jag har nog mött malarnas drottning. Den var ju hur jävla stor och fet som helst ju. Fy helsike vad jag stod och rös och äcklades efter att jag hade slagit ihjäl den.

Här har ni snusket sönderslagen:


En dag på Birsta och en myskväll med Elin

Igår for jag in till Sundsvall vid 11 tiden för att gå och strosa omkring på Birsta i någon timma. Vi gick runt och kollade lite tills vi kände oss hungriga. Då gick vi in till IKEA och köpte lite lunch.
På kvällen blev det kebabrulle, spel och film. Har sett första Kung Fu Panda filmen nu och jag måste säga att det är nog en av de roligaste filmerna jag ska ha sett!

Under lunchen:


Det jag fick med mig hem från en dag på Birsta var:

1. Ett navelsmycke



2. Smarties från ÖoB



Haha wow vilka fynd från en dag på Birsta va? Nä men jag hittade verkligen ingenting. Men idag när jag väntade på min buss i Sundsvall så spenderade jag min lilla dötid med att kika lite inne på IN gallerian fram tills bussen gick. Gick in på Gina och hittade ett rosa linne jag inte kunde hålla fingrarna borta från. Var tvungen att köpa det. 49 riksdaler gick det på.

Säger ju det, har ju världens sämsta kamera.




Blixtrar och dunder

Vaknade vid 10 imorse efter ca 18 timmars sömn inatt. Somnade vid 5 tiden igår på eftermiddagen, sedan kom AnnMarie in och väckte mig vid halv 8. Var då vaken i en timma och tittade på Andra Avenyn tills jag somnade om igen. Vid 3 inatt vaknade jag och trodde att jag inte skulle kunna somna om igen vilket jag tillslut gjorde efter någon minut.
När jag vaknade imorse gick det åska och det gjorde det i några timmar. Det gick så hårt att ett billarm på gatan här började att gå. Hörde också att det haglade jätte stora isklumpar i Sundsvall också.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har legat och lyssnat på åskan och även tittat en massa på Andra Avenyn. Tycker att det är så tråkigt att det inte sänds på tv längre.. De kan ju åtminstode sända de gamla avsnitten om de inte tänker göra nya.

Just nu ligger jag med ett sprängande huvud. Ska ta och gå ner och ta en alvedon eller något och hoppas på att det släpper.

Ikväll kommer Amanda och Sandra över. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det kommer nog bli mysigt! :-)
Imorgon åker jag till Sundsvall för att umgås med Elin. Tänkte ta oss en tur till Birsta och sedan stannar jag hos henne över natten. Ska bli så kul att få träffa henne igen, det var ju så himla länge sen nu. :-/

Näe nu tänker jag gå ner och övervinna huvudvärken. Önska mig lycka till!

Bjuder på en sjukt bra låt:


Gör som Egoina

Egoina gjorde ju en riktigt bra grej för ett tag sedan. Hon lade upp bilder som hon hade tagit som var menat att hon skulle göra ett inlägg av men det har inte blivit av. Jag har också en massa bilder som var menat att de var till olika inlägg, men bara glömt bort dem. Här kommer mina.

Satt och knåpade lite på tånageln medan jag checka facebook, men det råkade gå alldeles för långt.


Satt på bussen på väg till Brunflo en gång och hade köpt med mig juice.


Hade en macka med mig hemifrån.. Verkade inte trivas bra i väskan under dagen.


Bild från skolan då jag och Julia målade i väntan på att vi skulle gå på lunch. Roligt var det då i alla fall.


Jaha. Trodde det skulle vara mer bilder, men jag kan inte hitta någon mer. Haha aja.

I'm ready to fall, i'm ready to crawl on my knees to know it all, i'm ready to heal, i'm ready to feel

Jag lovar att jag inte ljuger när jag berättar detta, men asså jag har suttit och bölat sönder till denna video. Och det är faktiskt inte första gången jag sitter och torkar bort tårarna från kinderna efter att jag har kollat på den. Även fast detta inte var från konserten som jag var på i Stockholm så älskar jag att kolla på den.


Hemma i Gnarp igen...

Imorse vid 7 tiden gick min buss hem till Gnarp. Jag lade mig vid 1 tiden igår kväll men somnade aldrig fören.. aldrig. Jag har inte sovit en blund inatt. Låg vaken när väckarklockan ringde klockan 6 imorse. Jag vet fan inte varför jag inte kunde somna heller.
I alla fall så höll jag på att somna till flera gånger på bussen men lyckades aldrig somna helt. Bytte buss i Sundsvall och jag var då nära på att börja gråta. Det var så fruktansvärt varmt, jag var hur trött som helst, jag hade två jävla bobbaväskor i en varsinn hand + en jävla bobbaväska på ryggen och jag mådde så himla illa för att jag inte hade sovit ett skit. Precis alla skulle gå och trängas och ha sig så man knappt kom fram till bussen med sin packning. Busschaffisen sprang bara runt bussen och lyssnade inte på när jag sa att jag skulle till Gnarp så jag kunde slänga in mitt bagage i den luckan så jag kunde gå in och sätta mig. Men nej nej. Jag skulle ju såklart komma in typ sist i en buss som var tom när den kom, men fanns knappt några lediga säten när jag skulle sätta mig.
När han inte lyssnade blev jag sådär frustrerad som du Malin brukar bli när vi åker buss och bussen stannar och aldrig åker, sitter och stampar och slår i sätet i hopp om att chaffisen ska lägga märke till dig och köra iväg. Haha själv stod jag ute och stampade i marken. Kände det att när jag precis hade lagt ifrån mig mitt bagage så minsta lilla som kom ivägen för mig så skulle jag få något jävla vredesutbrott och skrika på den att den ska akta på sig för jag ska fram.

När jag kommer innanför dörren får jag höra att min operationstid som jag hade på onsdag var framflyttad en vecka. Jamenvadkulsägerjag. Kunde jag ju lika gärna stanna kvar i Brunflo en vecka till. Kände mig inte alls redo att åka där ifrån nu.

Ja nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Kan ju inte lägga mig och sova eftersom då lär jag ju aldrig somna ikväll. Happ. Det var ju ett kul liv jag hade nu.


Lördag

Hej mina vänner! Idag är det en riktigt varm och solig dag, men jag sitter ändå inne och har inte satt min fot ute än. Malin kom just, så vi ska väl hitta på något.

Igår åkte jag på kalas i farmors stuga. Medan alla vuxna åt surströmming fick vi barn/ungdomar sitta och plågas i lukten och grilla korv, haha. Men mycket mysigt och trevligt var det! :-)

Mina bröder är väl.. ja.. eheh, men jag gillar dem ändå!

Min vecka

Oj, nu var det ett tag sedan jag bloggade. Har inte haft någon lust att blogga under veckan så jag har bara låtit bli. Är i Brunflo nu och detta är vad som har hänt under veckan:

Måndag: Kom hit till Brunflo, Malin kom över och vi gick upp på Shell och köpte lite godis och satt utanför där en tid över att de hade stängt. Gjorde bort oss gjorde vi också. Men man blir ju inte förvånad direkt.

Tisdag: For in till stan med momma, vi fikade, mötte upp Mikael och sedan sprang vi några ärenden på stan tills de åkte hem. Då kom Malin in till stan och vi gick och kollade runt en del. Mycket fint på Gina som är på rea. Fick med mig 3 plagg hem som jag är helt förälskad i, och för det betalade jag 247 riksdaler sammanlagt för. Sprang sedan omkring på stan och kollade runt, köpte mjukglass och satt ute i solen. Vid kvart i 7 var vi hemma.

Sjukt dåliga bilder. Gick inte att få bättre, tyvärr.


Kunde inte bestämma mig vilken färg jag ville ha, så jag köpte båda.


Skitsnyggt instoppade i ett par jeans.


Onsdag: Den stora dagen. Idag blev jag myndig. Fick lite främmande, åt tårta, spelade cs och gosade sönder mina hjärtan Kickan och Killen hos pappa och sedan på kvällen gick jag ner till min moster och vi åt marängswisch och tårta och pratade en massa. Mysigt!



Haha snygg bild. Not.


Tosdag: Klev upp, gjorde mig i ordning, satte mig vid busshållsplatsen och väntade på bussen men då kom pappa och åkte förbi så jag åkte med honom in till stan. Sprang bara in fram och tillbaka in på ÖP och köpte en biljett och sedan åkte vi hem.
Vid 7 tiden gick jag över till min moster och åt där. Vi pratade ännu mer, tittade på Ondskan och vi målade naglarna.

Min födelsedagspresent till mig själv.


Fredag (idag): Vaknade vid halv 1 och nu ligger jag i soffan och håller på att kissa på mig. Jag envisas att skriva klart detta inlägg innan jag kan springa iväg till toan. Måste sedan göra mig klar för sedan ska jag på kalas. Idag är det min farmor som fyller år. Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Hoppas på att få vara med Malin. :-)

Okej, nu MÅSTE jag verkligen springa iväg på toaletten.

Bill och Tom ska bli filmstjärnor

Läste på en sida att Bill och Tom från Tokio Hotel, ska ha huvudroller i en ny tysk film som heter Die Raeube (rövarna på svenska). Ser fram emot det! =)

"For a long time fans were puzzled over the new project of Bill and Tom. But now the wait is over. The German producer Christoph Gampl published a detailed script about the movie “Die Raeuber” (engl.: the robbers) two weeks ago.
The drama “Die Raeuber” from Friedrich Schiller will be implemented into an animation but also with real scenes with Bill and Tom in the leading parts. "



Källa

Now I know

Haha vaknade i morse och tittade på klockan och fattade som att den var nästan halv 2 på eftermiddagen. Jag fick lite små panik och klev upp, slängde på mig kläderna och sedan gick jag ner och gjorde ordning frukost. När jag sitter och äter frukost slänger jag ett öga på klockan och inser att den knappt var halv 11. Men åh, tänkte jag. Haha men det gör inte så mycket. Vaknade jag i lagom tid i alla fall.
Jag har hunnit hänga tvätten så här långt, så jag ska ta och dammsuga rummet och sedan packa väskan, imorgon åker jag till Brunflo igen.

Jo förresten, ni kommer ihåg det där ''skalvet'' förra kvällen? Haha jag vet nu vad det var. Check this out:





Takplattorna var boven. Om jag känner mig dum och pinsam? Ja. Smsade ju runt och frågade om de kände "skalvet". Ehehehe..

Några välutbildade apor kommer att lösa mitt problem


Lite små kusligt...

Okej, jag vet inte vad som hände för en stund sedan, men jag ligger och tittar på One Tree Hill och helt plötsligt hör jag världens jävla oljud nerifrån. Alldeles som att trappen for ihop eller att någon körde in i väggen med en bil. Det till och med skakade så en massa glas klirrade från finrummet nere. Jag tog mod till mig eftersom det är ju jag som är mannen i huset nu, till att gå ner och kolla så att allt var okej och allt var precis som det ska vara. Asså, kan det ha varit en jordbävning, skalv? (eller heter det samma sak?) Eller vad i helvete var det för något? Nämnde jag att jag är helt ensam hemma resten av helgen?


Fredag

Hej jag heter Jessica Engström och kan inte ha tråkigare än såhär. Alla mina vänner har någonting för sig och Annmarie och Bosse har åkt iväg till Örebro hela helgen så jag har huset för mig själv. Jaha. Vad ska jag göra då? Försökte ladda ner The Sims 3 som inte gick att installera. Försökte sedan att ladda ner Mulle Meck bygger bilar, men gick inte heller att installera för jag var tvungen att ha något jävla licens eller vad det nu heter.
Nu har jag i alla fall laddat ner en film så jag ska väl ta och kolla på den. Håller också på att få ner första Vänner säsongen så ska jag börja kolla på alla dem igen. Haha så himla kul ju!

Näe, tråkigare än såhär kan man inte ha. + Att det är världens fulaste väder ute också.



RSS 2.0