Nyklippt..

Kom just hem från frissan. Hårdhänt var hon och själv är man hårömm. Klippte lugg och allt mitt långa hår är borta </3
men det växer nog ut får jag verkligen hoppas. Hår fulla ögonen så det skaver och svider ><, typiskt.

Här har ni resultatet:



haha ja ni får skratta, som jag gör varjegång jag går förbi en spegel.

30 April

Var hos Sandra med Amanda och bakade brownies. Gott var det dom 2 första bitarna sen vart det för mycket. Mycket skratt var det. Kom hem vid 11 för jag var jätte trött, så jag orkade inte skriva blogg igår kväll. Ann-Marie kom in och trodde att jag skulle till skolan så halv 7 imorse kommer hon och väcker mig, innan jag ens hann öppna munnen så kommer ju Bosse och säger att jag är ju ledig. Sov så skönt i natt, somnade med musiken i öronen, fattar inte att jag inte vaknade för det är ju en del skrik musik jag har men jag sov så gott. Snart ska jag gå till frissan och klippa mig, hoppas att det blir bra. Sist jag klippte mig var några dagar innan mammas begravning, och det var i September förra året. Pratade även med moster Elisabeth igår, hon berättade att mommas operation gick jätte bra så nu får vi hoppas på att hon piggnar till så jag kan komma upp till henne i Östersund.

Ikväll ska jag, Sandra och Amanda ner till stranden och grilla korv. Fy vad mysigt det kommer att bli. Kameran laddar nu för fullt så det blir mycket bilder. Filtar och snacks följer med. Läängtar!

Ha en bra dag.
/ Jessica ♥

29 April

Åh vilken härlig dag. Började med svenskengelska och jag hade inget att göra så jag satt mest med Nina och Cicci. Fast jag gick till Gunilla efter ett tag och fick en text jag skulle läsa. Hade sen idrott. Oskar och Oliver skulle leda lektionen idag, rund badminton och spökboll. Själv älskar jag badminton och kom även till final med Patrik :). No sen och tillslut Svenska i en halvtimma. Fick ledigt resten eftersom Sara och Maria skulle iväg till Bergsjö. Satt ute med mina pinglor i solen ett tag och lyssnade på musik, vi gick in efter ett tag för det blåser kallt.



Nu sitter jag och hoppas på att dom ropar '' nu är det mat''. Jag är jätte hungrig och har inte ätit sen frukosten typ. Lunchen var inte alls god så jag åt potatis och sky + 2 hårdbrömackor. Jo och en banan hos Birgitta, jätte goda!
Sen idag så ska jag gå till Sandra med Amanda för vi ska baka. Och lite senare ikväll så ska jag ut och gå med Olivia. Wiho.

Nä nu ropar dom äntligen. Hihi,
Hörs sen ♥

Godnatt!

Kom hem vid 8 från aerobicsen. Skönt som bara den nu när ja ska sova, gott samvete. Jag Amanda och Sandra har planerat lite om helgen och sista maj på bussen hem från Harmånger. Så jag hoppas att det blir roliga dagar och nätter. Men iallafall, min härliga säng väntar på att jag ska lägga mig och bädda ner mig jätte skönt och somna. Huvudet spränger jätte mycket på mig, har ju gjort det i snart 2 veckor. Huvudverkstabletter hjälper inte heller. Men sängen nu...
Jo, jag vill säga lycka till till mormor som läggs in idag på sjukhuset. Hon ska operera sin fot. Önskar dig all lycka som går.

Godnatt. Puss och kram ♥

Livets utveckling = Evolution

Nyss gjort mitt no prov, Livets utveckling. Läste inte Marias mejl så noga så jag såg inte vilken dag eller tid provet skulle in så jag trodde det var ganska lugnt. Så jag sitter och pratar med Sofie på msn och klockan var 16:40, hon frågade om jag hade gjort provet. Så sen sa hon att det ska vara inlämnat kl 17:00 (som stod i mejlet). Så panik satt jag och fyllde i frågorna. 17:4 var jag klar, så nu är det gjort. Det snabbaste provet jag någonsin gjort kan man säga XD. Tack Sofie för att du påminnde mig, Puh x).

Nä nu ska jag fixa ihop mina gympakläder och sedan sticka iväg till Harmånger med Amanda och Sandra då vi tränar. Men inte alldeles än.

/ Jessica

28 April

Jag som skulle lägga mig och sova tidigt igår, ligger och smsar med Amanda och helt plötligt kommer det en mal som smitit in från fönstret. Själv flyger jag upp ur sängen och snappar snabbt åt mig ett häfte om gymnasium. Hela jakten på den där snuskiga saken höll på till kvart i elva då jag äntligen kunde somna. Imorse var jag jätte trött, fan för den där malen, dom borde inte finnas. Engelska första timman, men jag gick till Mariana och pratade. Skönt att få prata av sig lite. Hade matte med Olivia sen, Åsa var på bad med 8orna så vi hade Hasse istället, för min och Olivias del vart det inte så mycket jobb. Stackars Olivia som fick sitta och förklara hur man räknade ut om och om igen för mig, själv var jag så trögfattad. Hon var ju hon så rolig, vi satt och pratade om att Robert Pattinson var ful, men Olivia protesterade såklart.
Olivia - Jag har faktiskt skickad sex brev till honom.
Jag - öööhm, okeej. Det där kan misstolkas
Båda - HAHAHA.
Du är så söt Olivia.

Sen hade vi syslöjd. Jag har kommit igång med mitt tublinne jag ska sy.
Nämen nu kom Ann-Marie upp och sa att det var mat, så jag får väl så lov att gå ner och äta nu snart.
Oj, håller på att glömma.. Det är ju Andra Avenyn ikväll, men det kollar jag på efter jag ätit på datorn för ikväll hinner jag inte, jag ska på aerobics med Amanda och Sandra.

Ha det bra, kram
/ Jessica ♥

Godnatt

Är så förbaskat trött, ska gå ner och fika lite kvällsfika och sen tvätta ansiktet. Går och lägger mig tidigt ikväll, klockan är nu bara kvart över 8 men om jag ska kunna orka kliva upp imorgon så är det nog bäst att jag lägger mig.
Imorgon är det bara 9orna på skolan. 7orna har prao och 8orna... vet jag inte vart dom är. Skönt!
Men nu ska jag kila ner, ha det så bra.
Godnatt. Puss / Jessica
-----
where the burst
</3


27 April

Vid halv 6- 6 i morse så låg jag vaken och lyssnade på fiskmåsarna som var utan för mitt fönster och skrek. Hade ju fönstret öppet å allt så jag fick gå och stänga det om jag skulle kunna somna om vilket jag gjorde sedan. I skolan idag så hade vi 3 pass so, den sista 20 minutrarna så fick vi gå ut på en liten promenad, haha skönt må jag säga och sen sista timman hade vi no, vi svarade bara på några frågor tills vi slutade.
När jag och Amanda skulle säga hejdå så råkade jag säga Godnatt. Haha, det blir nog snart det för mig eftersom jag är så himla trött. Jag har inga planer för idag. Blir nog tv eller att jag sitter här.
Om en månad så är jag i Spanien. Fy faro vad jag längtar :D
Nä nu ska jag läsa mina favorit bloggar.

Hörs senare, kramar
/ Jessica ♥

Jag vet!

Usch, önskar att jag slapp må så här. Vissa är jag inte på humör osv som idag. Har gått och tänkt på allt som varit och funderat en massa om jag hade gjort så, vad hade hänt då? och var det verkligen så? Jag har funderat hur mycket som helst och jag vet vem du är. Vad du är ute efter och vilket hjärta du har. Du ljuger, du sviker och du är tamefan en stor jävla idiot som du tror att du kan få oss vart fan du vill. Jag vet vad du gjorde och jag vet vad du gjort. Ett halv år har gått och nu har du startat en ny ''lek'' ? Så liksom vi fanns inte någonstanns hos dig? Vi var väl bara en plåga hos dig, inte sant? Så som du behandlat och betett dig mot oss. Du tror inte att jag fattar vad du håller på med. Att du fick oss att tro att du var en helt annan, du låtsades bara för att du skulle få det du ville. Du sa att den skulle bort men den finns ju för i helvete kvar. Jag har ju för fan sett den, och hur tror du det känns för mig? Jag hoppas att jag aldrig mer får se dig. Det är som att få kniven i magen. Det var en tid som jag verkligen tyckte om dig, men nu är du som luft för mig. Det är du själv som ställt till ALLT ALLT ALLT ALLT!
Skulle du fått läsa det här så skulle du veta direkt vem du är, gör du inte det så dra åt helvete!
Det är självklart inte min älskade mamma jag menar.

Ville bara få ut det, skriva av mig.

26 April

Nyss ätit frukost och duschat så jag ska snart fixa håret. Jag ska väl ut och gå en sväng i det fina vädret och försöka få lite färg på mig. Jag är ju lika blek som en tavelskrita. Fick ju inte sova så länge jag ville imorse. Mitt fönster var öppet eftersom det var så jävla varmt, Bosse var ute med någon sak som lät så högt att jag vaknade.
Men nu ska jag försöka fixa håret och sen ta mig ut i hettan.

Ha det bra. Pussar
/ Jessica

Härlig dag!

Gick och hyrde mig en film som heter Wedding Crashers. Gick sen en liten runda i Gnarp med Amanda och sen gick jag hem och lagade mig lite mat. Haha, jag borde få pris som bästa matlagaren. Makaronerna kokade över och jag brände köttbullarna. Tänkte jag ville ha sky i stekpannan så jag häller såklart i lite vatten så vips vart det ett stort rökmoln inomhus. Åh herre min jesus vad fult det måste sett ut. Jag kollade sen på filmen och den var bra, rolig var den. Amanda kom sen över till mig och vi gick sedan till Sandra. Vi gick ännu en gång runt i Gnarp och sen satte vi oss utan för Ica. Sandra skulle sen hem och spela fotboll och jag å Amanda gick hem till mig. Hon gick hem för en timma sen så jag ska snart lägga mig och sova om jag inte ska kolla på talang 2009 på datorn. Somnade ju till det igår ju. Men men. Det var ju härligt varmt ute idag så det ska ju bli samma väder imorgon. Jag häver igen persiennerna så det slipper bli så äckligt varmt på morgonen.

Godnatt allesammans. Kramar ♥

25 April

Ann-Marie kom in till mig vid 7 imorse tror jag klockan var. Hon skulle in och hämta ett täcke i förådet breve mitt rum. Så självklart vaknade jag och hade lite problem med att somna om men somnade tillslut. Solen stekte in i mitt fönster så det var hur jävla varmt som helst. Vaknade vid 10 och kollade graderna. Jag trodde nästan inte mina ögon när det var 24 och t.o.m nästan 25 grader ute. Så jag slängde på mig något lätt, gick ner och åt frukost och sen gick jag ut och satte mig i 20 min i solen. Det var för mycket flugor och kryp omkring mig så jag tappade suget att sitta kvar. Senare så jag följa med på en promenad med Amanda, jag ska nog köpa en glass med. Mums!

Ha en bra dag people, kramar ♥

Blogg under ombyggnad!

Moster Elisabeth hjälper mig att fixa lite färger och en ny logga. Det är tyvärr inte klart än och hon kunde inte fortsätta mer ikväll, så det blir nog någon annan dag. Iallafall så var jag ut och gick med Olivia, vi gick bort till Sandra Sundberg och fortsatte långt in mot hoppskogen. Vi pratade, skuttade och hade allmänt trevligt och kul. Sen vände vi och Sandra gick hem till sig, jag och Olivia verkligen frös så vi skyndade oss vidare hemåt. Vi båda skrek till, det var en padda på backen >< hahaha omg. Tillslut så kom jag hem. Jag har jätte ont i fötterna nu :<. Ska tvätta ansiktet om jag orkar och sen ska jag skriva träningsrapport. Och tillslut ska jag sova. Ann-Marie och Bosse åker ju iväg tidigt på morgonen imorgon och är borta till 4-5. Fest hemma hos mig! Haha nejdå, men jag får sova ut och inte behöva vakna att Ann-Marie kommer in och frågar om jag är vaken eller lämnar någon tvätt. Nu ska jag få sova vilket jag verkligen behöver. Huga.. Nä nu ska jag dra mig mot badrummet utan att slammra och väcka hela kåken. Vilket jag kan vara expert på.

Godnatt. Puss! ♥
/Jessica

24 April = Grattis Malin :D

Det första jag vill säga är grattis till Malin som fyller hela 16 bast idag :D. Hoppas du får dig en riktigt bra födelsedag och en massa fina presenter :).

Denna dag har varit jätte bra! Bosse kom in halv 6  och väckte mig (han hade tagit fel på tiden), själv så visste inte jag det så jag låg kvar lite och snoozade några minuter som jag alltid brukar göra tills jag hör Bosse komma upp och närmar sig min dörr då jag sätter mig upp och låtsas leta mina kläder. Bosse kommer in och säger "nämen, klockan är bara halv 6. Jag tog fel på klockan " så jag ba "åååååååh" och lägger mig igen och somnar på direkten.
 Började med teknik. Vi har börjat bygga på våra bilar osv, sen skulle hela skolan till Bergsjö för att kolla på någon musikalteater. Den var inte så bra och jag var så jävla trött så jag höll på att somna på bussen dit och på teatern. Sista lektionen hade vi svensk engelska, jag har äntligen blivit klar med min uppsats om rengöringsmedel så nu kan vi säga hej till mitt VG jag får i hemkunskap :D. Gick dom sista 20 minutrarna till skolsyster, mest bara för att få tablett för jag hade så ont i huvudet. Men jag blev kvar där ända tills vi slutade, lite längre än det och bara pratae av mig. Så skönt! Sen var det bara att åka hem med skolbussen och äta och sedan gå till den andra bussen som sedan förde mig Amanda, Sandra och Diana till Sundsvall. Jag och Sandra hade så jävla kul, vi satt och knäppte kort på allt och alla vi såg på vägen in. Vi kollade på Gina och jag provade den billigare jeans jackan. Den var oxå fin men inte lika fin som det andra, jag skulle tänka lite på det och vi gick vidare till Cubus där min älskling hängde. Hittade den inte först, eller det fanns bara en kvar mitt framför ögonen på mig när jag står och letar med gråten i halsen att den inte var kvar. Rätt storlek och allt. + att det var 30% billigare på alla varor, den skulle igentligen kosta 400 kr men jag fick 2 BHar och jackan för så mycket. Snacka om fynd. Jag köpte även en mascara och ett  par pilot brillor
.

Nu är jag hemma och har fortfarande på mig min jacka, ååh vad jag inte vill ta av mig den. Helt besatt av den och som Ted sa: " så du hittade ditt livs kärlek på stan durå ". Haha, precis så är det ju :'D.

Nej nu ska jag höra med Olivia om vi skulle göra nåt ikväll eller om vi inte ska, själv är jag så jävla trött och kan somna när som helst men jag vill träffa sötisen, det var ju länge sen vi var med varandra :<.

Tack för en sån förjävla rolig dag mina flickor, <3

Här vi tog en liten paus från shoppingen och smaskade i oss en varsinn Ben & Jerry's glass. Första gången för mig jag åt det så det var kul att få prova något nytt. ♥

Svett, åter igen svett.

Kom just hem från aerobicsen. Jätte skönt och jag har svettats hur mycket som helst och det betyder att jag har kämpat, eller ja.. Ni fattar vad jag menar. Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen kolla på Medium. Ha det bra. Pussar och Kramar
/ Jessica ♥

23 April

Vilken dag jag haft. Började med Engelska i 40 min och sen Nationella i matte. Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara det men Åsa hade kollat på mitt prov och sa att jag var en av dom bästa som gjort. Fatta vad glad man blir då :D. Sen hade vi syslöjd i 2 pass. Jag tänkte börja sy ett par rosa siden tennisshorts, men mallen var helt försvunnen. Vi letade över allt men hittade den inte. Så jag fick måla upp en skiss på ett tublinne jag ska sy. Hoppas att det kommer att bli bra så jag kan använda den, jag är inte så bra på att sy och göra fint ><.

Somnade ju sent igår. Tiden bara for iväg och kl 11 satt jag här och inte hade fixat håret eller borstat tänderna osv än. Men faktistk så var jag inte så trött imorse som tur var. Nu ska jag packa ihop lite träningskläder och skriva lite träningsrapport som skulle lämnats in i 7an. Faktiskt så hade jag gjort hälften på min förra men tappade bort den när jag städade. Haha låter konstigt men jag tror jag slängde den. Ikväll är det ju aerobics så det blir med Amanda och Sandra, och kul ska vi ha.

/ Jessica♥

22 April

Solen skiner, det är varmt ute och jag fick G+ på provet lag och rätt. Min dag har varit jätte bra. Den började med att jag knappt orkade ta mig ur sängen jag var ju alldeles för trött, jag var lite förvånad att jag inte hade träningsverk någon stans på hela kroppen efter aerobicsen igår ( hann ju inte stretcha heller). Första lektionen hade vi svensk engelska, jag fortsatte med min uppsats om rengöringsmedel. Andra lektionen hade vi idrott. Karro och Julia som skulle leda och bestämma. Det vart innebandy och "svansleken" eller vad man kallar det. Jag vart i samma lag på bandyn med Nina och Linus, vi spöade ju skiten ur alla. Vi vann alla matcher vi spelade. 3:e lektionen hade vi no, det var inte direkt någon seriös lektion det heller. Nästan alla vek flygplan av papper och kastade ut genom fönstret, även Maria ><.



(Alla flygplan syns inte på bilden, det var minst dubbelt så mycket mer än det som visas på bilden)
Den sista lektionen hade vi So, det var oxå en sån där slö lektion. Vi gjorde veckans nyheter och pratade om att vi kanske skulle ha en 9C dag. Vi har ju gått med och ska hjälpa dom från Afghanistan att samla ihop pengar. Vi skulle få jobba ihop pengarna helt gratis. Så istället att jobba så tänkte vi ha en 9C dag med shower osv.

Just nu sitter jag och petar ut alla kärnorna i mina vindruvor som Bosse kom upp med till lilla mig. Tyvärr så fanns det inte kärnfria så jag får då vara så snäll att peta ut alla :< . Jag tänkte gå på ica och ta ut busspengar som jag kan ha till imorgon när jag ska till aerobicsen. Och sen tar jag mig en liten promenad i det fina vädret, jag tar med mig kameran så jag kan fota några fina bilder.
Senare ikväll så är det Rent hus. Det är så snuskigt att kolla på men det är jätte bra, speciellt Marie-Louise. Den sötaste!

Jag hör av mig senare, jag finns på mobilen.
/ Jessica ♥

Aerobics

Åh herre gud vad trött jag är nu. Verkligen kämpade dom sista minutrarna innan vi skulle hem jag och Sandra. Svett svett svett!!!
Ska bara ta emot några bilder från Malin sen hon var här och sen hoppar jag in i duschen. Ikväll kommer jag somna med ett gott samvete, helt klart! På torsdag är det oxå träning och jag följer helt klart med dit. Det är ju inte så många gånger kvar så jag ska se till att vara där alla gångerna som är kvar.

Ha det bra, puss ♥

Bli medlem

Haha, Bli medlem där och få gratis presentkort : D
http://www.freestreet.se/?r=9718

21 April

SItter här och smaskar på en banan, ska strax äta för jag är svin hungrig. Dagens lunch på skolan var ingen hit så jag åt en potatis och 2 mackor. Köpte senare en youghurt som mättade mig för stunden just då. Men iallafall när jag kom av bussen så gick jag till frissan och beställde tid, nästa torsdag kl 2. Som tur så är vi ju lediga både torsdag och fredag så om det skulle bli misslyckat så har jag hela helgen på mig att hitta nån ny uppsättning så det inte syns.

Senare så följer jag med Sandra på Aerobics i Harmånger. Nu jävlar ska jag ge gärnet. Önska mig lycka till! ♥

Moppe tur med Amanda

Fy fabian vad jag fryser fingrarna av mig nu. Åkte en sväng till havet och kollade lite. Var lite oroliga om vi tog oss hem sen eftersom det visade inte så mycket bensin när moppen stod still, men oron lättade när vi började köra då vi såg hur mätaren steg (y). Så nu tänker jag gå och skölja mina stackars små röda händer i varmvatten så jag slipper vara stel som glasspinnar i dom ><. Nere vid havet så upptäckte Amanda en fin svan som stod och sov eller vad den gjorde i vattnet så jag flera kort och gick närmre och närme den, tillslut så började den fälla ut vingarna så jag och Amadna sprang iväg för vi trodde att den skulle gå till attack x).


20 April

Kom nyss hem från skolan. Vi har inte gjort nåt speciellt på skolan heller. Vi fick gå en tipsrunda och kolla på en massa film hela dagen. På lunchen idag var Amanda så himla rolig "det smakar Sandra" hahah. XD. Nu ska jag väl vika in lite tvätt och sen klär jag på mig lite tjockare kläder för jag ska nämnligen ut och åka moppe med Amanda. Hon ska skjutsa mig, hur det nu än kommer att gå.. x). Vi kör nog ner till havet så jag tar med mig kameran och fotar 8). Längtar tills jag tar mitt moppe kort, då jävlar ska jag köra.

Ha det gött ♥

Malin har åkt :/

Åkte till Sundsvall och skickade tungt iväg Malin på tåget till Ånge - Östersund. Vem ska jag nu sitta och nöta Curtan med nurå? fuck.. Nu ska jag städa upp efter oss. Det var inte så lätt att hålla det fint när hon var här eftersom vi hade så trångt, luftmadrassen hon sov på var uppblåst. Det vart ju så tomt här sen hon åkte. Malin, jag saknar dig redan. Kom tillbaka hit till mig igen. <3



Ska hoppa in i duschen sen och kolla på tv tror jag. Är det når bra eller? om inte så får jag sitta här.

Jag kan inte vänta med att köpa min jeans jacka, ska köpa den så fort jag kommer till stan, när det nu än blir..
Ska röjja upp lite här nu innan jag hoppar in i duschen. Hejdå ♥

19 April

Godmorgon. Vaknade 10 och kunde inte somna om. Hade ställt klockan på 11 för jag tänkte eftersom vi somnade sent igår vid 4 halv 5 tiden så skulle vi kliva upp tidigt på morgonen, vi vill kunna somna ikväll för det är ju skola imorgon. Malin ligger fortfarande och sover så jag får väl skriva lite blogg och kolla runt lite på internet. Hon åker hem igen ikväll och det kommer nog dröja jättttte länge tills jag får träffa henne igen. Jag kanske inte åker till Brunflo på fredag. Och momma läggs in på sjukhus för hon ska operera sin fot så hon kommer ligga där inne ett tag. Well, vå får se hur det blir.
Nu vaknade Malin.. Tror jag. Hoppas jag kan får upp henne så vi kan gå ner och äta frukost, min mage kurrar.
Undra vad jag och Malin ska hitta på idag innan hon far hem...? ♥

Fotografering

Om ni inte visste så älskar jag att fotografera, fast mest natur bilder osv. Jag vill bli fotograf när jag blir större fast det vill jag ha som sido jobb. Jag och Malin var ut och fotade idag några bilder, men jag fotade med min mobil kamera. Lägger upp 2 bilder här på bloggen.



En bild på Malin :)


Och en annan fin bild. Nu är det så lite snö ute så sommaren är verkligen verkligen snart här.
Men jag vill ju inte sluta på Backens. Trivs ju som fisken i sjön där. Aldrig har jag gått i en sån bra klass eller haft så otroligt bra lärare. Har fått så otroligt många och underbara vänner som funnits för mig. Hoppas vi kommer att hålla kontakten även fast vi kommer gå på olika gymnasier.

Men nu ska jag och Malin gå ner och hämta upp våran iskalla cola och äta upp våran godispåse vi köpte idag (a). Nu fan är det här det sista godiset jag äter på lääääänge!

Ha det så bra. puss puss ♥

Birsta med Malin/Film på Kulturstjärnan

Nu äntligen har jag listat ut hur jag förde över bilder. Inte enklare än så vare. Men nu ska jag skriva och lägga upp bilder sen vi var på Birsta. 17/4


Vi provade hur mycket kläder som helst, speciellt som snygga tightsen som jag ville ha
förra året. Jag och Malin letade så hysteriskt över allt efter dom men fanns inte. Men nu finns dom.





Vi provade även en body och en varsinn midjekjol. Jätte sött var det.
Nackdelen med bodyn var att den skavde som fan i skrevet och det var
en u-ringad rygg. Snyggt på andra men inte på mig ><




Själv hittade jag min framtida jacka jag ska köpa när jag får råd. Finns mycket annat jag måste köpa
innan jag kan lägga ner pengar till jackan synd nog. Vart så jävla förälskad i den, ville inte ens hänga tillbaka
den ><. Så jävla snygg jacka!




Efter en stunds strosande rund i affärer så började magen kurra på oss båda, vi beställde oss en varsinn mini meny på
Mc Donalds.




Sen hade vi inte så lång tid kvar tills Bosse skulle hämta upp oss. Jag hade sagt klockan 3 men hade jag och Malin
fått för oss att han skulle komma halv 3 så vi satt och väntade ett tag. Fast vi gav upp väntan och sprang till vero moda för Malin ångrade att hon inte köpte en tröja. Själv köpte jag en tröja på Gina, jätte fin. Jag köpte ett linne på Vero Moda, jätte fint det med. Bra kläder till sommaren (y). Köpte även en liten söt body till Theo som han ska få när han är ut ploppad ur syster Helena :). Den var jätte söt och är nästan det bästa köpet jag gjorde idag.


I väntan på att Bosse skulle komma.

Själv har jag haft en förjävla bra dag. Malin åker hem imorgon (söndagen) och jag hoppas att hon kommer fler gånger. Mycket har vi skrattat och tryckt i oss godis fast vi sagt att vi ska ge fan it. Haha.
---------
Senare på kvällen gick vi till Ica och mötte upp Sandra och Amanda. Vi hyrde film men hade ingen stans att vara, vi ringde Arlindo om lov att få vara på kulturstjärnan och kolla där vilket vi fick. Filmen vi hyrde hette Pineapple Express, haha det var en bra film men det var lite strul med den, vi fick inte till nån färg så vi kollade på svart vitt vilket jag inte la märket till efter ett tag. Amanda fick äran att låsa efter oss men det gick inte så som vi hade tänkt. Amanda skulle sätta på larmet och låste dörren men upptäckte att hon glömt att släcka lamporna. Hon låste upp och gick in och så började det tjuta. Jag Malin och Sandra började kuta upp för halva trappen i en stor klump men stackars Amanda stannade kvar och försökte få av larmet. Under den tiden hann jag tänka så jävla mycket. Jag kände mig till och med som en brottsling och vart så jävla rädd att polisen skulle komma ><. Men vi ringde Arlindo och fick den rätta koden så sen slutade det tjuta. Fan vad rädd jag var, trodde nästan jag skulle börja grina x). Men men, sen fick vi gå och lämna tillbaka nyckeln till Arlindo och sen gå hem. Jag och Malin la oss och kollade på Hey Baberiba och sen somnade vi.

18 April

Vaknade sent idag, somade fort igår efter jag och Malin kollat på Hey Baberiba. Haha.. Men nu har vi gjort oss iordning och ska gå ut och fota lite. Är fortfarande arg för jag inte kan föra över bilderna. Jag hade ju tänkt ha bilderna här, sen jag och Malin var på Birsta. Men men.. Malin väntar på mig nu. Ha det så bra, pusss ♥

17 April

Arg. Får fan inte till så man kan föra över bilder från mobilen. Bilder jag har tagit idag när jag och Malin var inne på Birsta city och handlade. Därför jag inte kunnat skrive blogg för jag vill ha bilderna. Fy vad förbannad jag är, nån får komma hit och ta ifrån mig datorn innan jag slår sönder den. Och jag menar det bokstavligen, och då är det illa!

Jacuzzi

Gud vad skönt! Jag och Malin har nyss badat jacuzzi i en timma ungefär. Det passade bra efter våran långa promenad. Hela jag ser ut som ett russin nu ><. Malin är i duschen och jag sitter här och lyssnar på Westlife. När Malin är klar så ska vi ner och rosta oss ett par mackor och äta kiwi. Väldigt mycket mys ska hon och jag ha :)

Haha, hela dagen har jag lekt eller vad man ska säga med min nya mobil. Jag är så jävla glad över den. Ni kanske förstår vad jag menar?
Men nu ska jag kolla runt lite på datorn och hoppas på att Malin snart blir klar i duschen så vi får gå ner och fika. Min mage kurrar ><. Hoppas ni har en lika bra kväll som vi har ♥

16 April

Somnade vid 2 inatt efter att vi hade kollat på 2 filmer. The Strangers och Patrik 1,5. Haha jag höll på att skita på mig när vi kollade på The Strangers. Så jävla läskig film. Inatt drömde jag om att det snöade, och det har ju snöat på rikigt. Deprimerande, väldigt deprimerande.

Ska väl fixa håret nu efter jag duschat. Tänker inte gå och se ut som ett miffo.
Ha det bra. Puss ♥

I Gnarp

Yes, nu har jag fått min mobil. Jag trodde att jag skulle få en blå men jag fick en rosa som jag ville ha :D. Är hemma i Gnarp nu med Malin. Vi glömde ju att kolla på Andra avenyn igår så vi får kolla på det strax efter maten med uppladdat av påskägg jag fått av Annmarie och Bosse. Senare ikväll ska vi ut och gå en låååååång runda så vi kan gå av oss det mesta godiset vi ätit och ska till och äta. Får ju så dåligt samvete för att jag äter så mycket godis, eller att jag har ätit så mycket nu under påsk. Jag har ju fått 4 påskägg med massor av godis så det kan jag ju inte bara släga. Haha..

Men nu har jag inte så mycket att skriva om. Nu ska jag gå och vara social med Malin och äta godis ;)
Ha det bra ♥

Mammas saker

Sitter fortfarande hos pappa. Vi har inte hunnit blivit klar med sakerna än så vi ska fortsätta strax bara dom andra har ätit klart. For ju in till stan idag och skulle hämta nå papper angående passet. Men då kunde jag ju göra det då så nu är det gjort. Ska bara hämtas sen. Kickan och Killen är ju här hos pappa så jag får ju aldrig nog av dom när jag är här.
Jag saknar och längtar efter dom hela tiden. Mina små ögonstenar :') ♥

Jag har ätit godis varje dag nu under påsk. Sen när jag kommer hem så lär jag nog få mer godis då å. Så jag ska baskemig ut och gå på min lediga tid då jag inte har nå skolarbeten eller om ska träffa någon. Känner mig som en köttbulle..
Ha en skön kväll. För det ska jag ha. Ska ju då allt träffa Malin :) ♥


14 April

Hejhej, sitter hos pappa och bara väntar på att vi ska börja dela upp mammas saker. imorgon far jag hem och Malin kommer med mig. Vi ska ha det så kul som fan och göra allt som går. Sorry för jag inte kunnat blogga. Jag har inte suttit vid datorn så ofta som ni kanske inte har märkt. Men nu ska vi starta.
Vi hörs sen ♥

10 April

Så mycket som jag kan skriva men jag gör en kort samanfattning. Idag har jag hjälpt till att flyttat på alla mammas grejer från mommas garage hem till pappa. Har varit väldigt sur och nere idag, jag blir bara så less. Men iallafall så efter vi vart klar med att flytta på sakerna så åkte vi till mammas gravoch tände ljus, innan det så svängd vi in till gammelmomma och sa hej. Vi skulle sedan äta någon stans men alla ställena var stängda. Det enda stället som ´var öppet var på kinaresturang, vi köpte hem mat. Nu sitter jag hos pappa och ska snart följa med dom på kalas till farbror Pelle och kusinerna.

Jag kan inte skriva så mycket blogg nu i veckan. Momma har ju virus på datorn.
Så närjag är hos pappa så får jag låna en dator och skriva några rader.

Ha ett bra påsklov!  ♥


9 April

Sitter här nu och ljudet funkar nu på datorn. Var tvungen att sluta tidigare från syslöjden (y) idag för jag har lite bråttomt för jag ska med tåget om 2 timmar. Ska hinna packa klart och sen ska vi åka. Tänkte jag skulle hinna skriva ett blogginlägg innan jag åker. Förmodligen blir det inte så mkt blogg hos momma. Hennes dator har ju som sagt virus så den ska helst inte användas. Fick tillbaka min uppsats om slipsen idag. Fick G+ så det är bra.
Mobilen kom inte idag ): så det skulle inte förvåna mig om den kommer imorgon när jag inte är hemma. Nej men nu ska jag packa vidare och göra mig klar så jag inte glömmer nåt.

Ha en bra dag. Puss ♥

Trött

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem från skolan. Ljudet på datorn försvann.. Vet inte varför s:
Jag har duschat och kollat på rent hus. Ska packa för jag åker till Brunflo imorgon. Bosse hämtar mig kl 2 imorgon så jag hinner hem för att äta och sen åka till Sundsvall. Jag får också min mobil imorgon med (längtaar).

Skriver nog inge mer blogg ikväll, så jag säger godnatt nu ♥

8 April

Dagen började med en försovning. Somnade om när Annmarie var in och väckte mig. Drömde att jag åkte till Spanien och en massa grunks. Orkar igentligen inte skriva blgg just nu. Det har varit ett tung dag för mig och säkert för fler. Vi skulle lyssna på en tjej som berättade hur sin uppväxt var och vad hon har varit med om. Fan vad jag kände igen mig i det mesta hon sa. Kunde inte hålla emot gråten så det kom. Amanda, Nina och Sofie, tack för ni finns, ni värmer jätte mycket. Gick sen upp och pratade med hon som föreläste för oss och jag sa att hon var jätte bra osv.

Missade no provet idag, så vi ska få göra det på datorn istället. Maria ska skicka via email. Men nu orkar jag inte sitta här, ska antingen lägga mig eller lägga mig i soffan och kolla på tv.

Smsa med mig. ♥

W595i Sony Ericsson

Var ner och kollade på lite mobiltelefoner med Annmarie och hennes barn Christer. Kom slutligen fram till den här jätte snygga mobilen. Den är beställd nu och jag får den på torsdag. Ville hellre ha den rosa men om jag skulle ha den så skulle jag fått väntat ännu längre men den blå är super den med. Nu ska jag se till att jag inte glömmer den ute i regnet, råkar tvätta den i tvättmaskin eller att den blir stulen som andra mobiler jag haft. Antagligen får jag nytt nummer, haha jag som precis lärt mig nummer jag har nu.



Snygg va? :D

Andra avenyn.

Tänk för att jag hade glömt bort att det var Andra avenyn idag. Det är nog för att det är mycket i skolan att jag inte ens har haft tid att tänka på det. Så nu ska jag ta en paus från pluggningen och njuta av det bästa :)

/Jessica

7 April

Nyss kommit hem från skolan. Har haft utvecklingssamtal och det gick bra. Första lektionen så hade vi engelska, muntliga nationella. Hoppas att det gick bra för det kändes så. Sen hade vi matte, hann inte klart med stencilen så jag fortsatte med den på elevensval tiden.
Jag hoppas på att jag snart ska få äta och sen blir det en promenad med Olivia :D .

Jo juste, jag ska få en ny telefon. En 3 telefon. Så förmodligen inget gratis sms eller ringa billigt. Jag har haft en 3 telefon förut och jag hatade det. Men men, hellre en ny än den jag har.

Nu ska jag läsa på lite No. Så jag är fullt laddad tills imorgon.
Puss ♥

Roliga filmer

Haha åh vad jag har skrattat nu. Jag har kollat på en massa filmklipp på roliga människor som klantar sig eller blir skrämda. Haha, och stackars Olivia som jag skickar allt jag kollat på x)

Här kommer min favorti. Tant slår tant.


Jag hittade ju ett papper i väskan som vi bör plugga till på provet så jag ska nog plugga jätte mycket ikväll.
Annmaries barnbarn är här och hälsar på, ena av dom fixade spotify åt mig som jag är hur tacksam som helst för :)

Men nu, åter till pluggningen. ♥

6 April

Nu är det bara 3 månader kvar tills jag fyller 16. Fy vad jag längtar. Det är så mycket som jag önskar mig, jag kommer nog inte få allt jag vill ha. Men ialllafall idag nurå så var jag i skolan. Eftersom inne skolan var lite nerkladdad av blyertssträck och en massa klotter så fick vidå allt ta och skrubba bort det. Men det gick inge vidare så vi gav upp efter en liten stund. Vi hade även provet idag. Hoppas att det gick bra nurå vilket det kändes, men man vet aldrig. Sista lektionen hade vi No. Skulle plugga nu när jag kom hem från skolan till No provet. Och när jag höll på att damsuga igår inne på mitt rum så plockade jag ihop allt i samma bok och den boken tog jag med till skolan idag utan ens att tänka på att jag hade papperet där i. Fan oxå, jag har inte ens kollat på papperen än. Så jag antar väl att jag är ledig idag då så får jag verkligen plugga imorgon. Jag ska oxå ut och gå med söta Olivia imorgon. Det kommer att bli mysigt. 


Jag bjuder på bilden, även fast jag ser knepig ut.


Malin till Gnarp.

Fan vad kul det kommer att bli på lovet. Först så åker jag till Brunflo på torsdag och åker hem på onsdagen med Malin. Hon stannar hos mig hela veckan ut. Jag längtar så jävla mycket och så jävla kul ska vi ha oxå.

Nu ska jag fixa håret och sen plugga till provet imorgon och sen sova ^^
Godnatt, sov gott  ♥

/ Jessica

Minnen får en att gråta

Gosh vad jag saknar tider. Men endån så gör jag inte det pga en sak. Den sommaren jag och Elin var nästan jämt med varandra, åh vad jag saknar det. När jag sov hos henne 2 nätter i rad och vi gick från norrfjärden till sörfjärden och tillbaka. Jag verkligen verkligen saknar det. Haha när vi kollade på pokémon innan vi skulle sova.
Min Sandras och Amandas sommar som var. Fast den sommaren var väldigt väldigt deprimerande. Men med dom så var allt fantastiskt. Sommaren jag var väldigt mycket med Diana, när vi tog kort på oss när vi hoppade studsmatta och när vi flamsade som allra mest.  Det är så mycket mer jag saknar så det  är nästan så jag börjar grina så fort jag tänker på det. Jag får ju absolut inte glömma alllllllla minnen jag haft med Malin. Hon och jag som gjort det mesta med varandra. Sov ute på studsmattan, hälsade på vrål kändisen Curtan och en massa mer.

Och jag saknar mammas och mina dagar i stan när vi fikade, pratade och skrattade. Alltså, det känns fortfarande så jävla overkligt att hon inte finns mer. Det känns som om att det var igår som jag träffade henne sist. Det är så mycket som jag bara vill berätta för henne. Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit när jag bara har suttit tänkt på allt. När hon drar bak håret med händerna, när hon kommer småfnissandes och bara vill skynda sig iväg för hon gjort bort sig eller nåt liknande. Jag brukar inbilla mig att jag hör hur hon går på nedervåningen och sätter sig på pallen hur den knakar och ränder sig en rök. Då jag gick ner och kramade henne. Folk ser mig som en glad person och jag ser oftast verkligen glad ut, men inombords så gråter jag. '' Flickan ler men gråter när ingen ser'' så är det.
Jag känner mig oftast ensam men jag har jätte många som bryr sig om mig och jätte mycket kompisar som finns för mig. Och jag är väldigt tacksam för att dom lyssnar och stöttar mig och att jag kan lita på dom ända upp till 110%. Om jag inte hade mina vänner så vet jag inte vad jag skulle ta mig till. ♥

5 April

Skit väder idag. 1 till 0 + idag och inte alls nån sol idag ): Hoppas jag överlever denna dag.
Har inte alls nå planer för idag. Blir väl tv och plugga som satan. Jo jag måste städa rummet också, det ser ut som ett bombnedslag.
Usch vad det suger att inte ha nå mycket pengar. Men jag måste lägga undan till Spanien om jag ska kunna shoppa där. Jag måste köpa balklänning, skor och avslutningskläder. Så det får inte bli nå onödigt köp fram tills dess. Jo jag måste ju ha yran biljetter och eventuellt till gatufesten. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh, måste snålas!

Men nu ska jag ta och göra lite nytta så man vågar komma in i mitt rum. Okej.. Så farligt är det faktiskt inte x)

Ha en bra dag. pussar  ♥

Rådjur på vägen

Har nyss kommit hem från min lilla runda. På vägen mötte jag 3 st rådjur som stod ungefär 6 meter ifrån mig. Självklart hoppade jag till så dom vart rädd och gick iväg en liten bit.



Den tredje hittade jag inte på bilden om jag ens fick med den. Men det var skönt att komma ut och röra på sig.
Ska nu läsa lite i min Samhälle bok och lära mig lite mer om brott och straff. Suck!!

Vi får höras senare.
/ Jessica

Fina fina väder

Hejsan alla. Jag ska nu gå ut en sväng i det fina vädret. Tar med mig kameran så det blir nog lite fina vår bilder får man väl hoppas. Jag vet inte hur långt jag går men det blir nog en sväng runt Gnarp. Jo jag svänger in på Ica och köper lite gotta tills ikväll oxå.
Btw, jag har med mig mobilen oxå såklart, det är bara å höra av sig ;)

Ha en fortsatt bra dag. ♥

4 April

Godmorgon. SItter här och har nyss ätit min älsklings frukost, myskläder och toffs på huvudet. Bosse och Josef var ju utanför mitt rum och Josef såklart kan ju aldig hålla käften så han skriker så jag vaknar klockan 10 när jag vill sova. Men vi får väl hoppas på att han inte är lika högljudd imorgon.

Idag nurå så har jag inte alls nå planer. Så jag kanske går till ica och köper lite lördagsgodis och sätter mig framför tv:n.
Det skulle ju vara nåt bra program ikväll halv 10 med Julia Roberts. Hoppas jag hinner få tv:n ikväll innan Bosse tar den. Annars så ska jag nog bara plugga.

Vi hörs ♥

Godnatt.

Ska nog gå och lägga mig nu och plugga lite Brott och straff. Längtar tillls imorgon så jag kan äta frukost. Är jätte hungrig nu, får ju äta rostade mackor med juice. Så mums! Har bestämt att inte äta nåt på kvällen föutom nån frukt eller så. Eftersom att jag inte sover bra på nätterna.. Vi skyller på det ;)

Kan aldrig få nog av Dead by april. Ännu en orsak till att jag längtar tills imorgon, jag får lyssna på dom !

Godnatt, pussar och kramar ♥

Dead by april

Sitter här helt förälskad i bandet Dead by april. Låtarna går om och om igen på youtube.
Här är en låt som jag älskar..



pussar  ♥

3 April

Gosh vad trött jag är. Tog nyss tempen och den visade inte feber, men jag känner mig inte alls pigg s:
Idag har jag legat hela dagen, och då menar jag bokstavligen hela dagen framför teven i myskläder. Jag har inte orkat eller haft lust med att göra nåt annat heller. Eller jag har ju inte kunnat för jag varit hemma från skolan. Så ikväll vet jag baskemig inte vad jag ska göra. Jo ta mig en dusch, det vore skönt!

/ Jessica

Sängdax

Tänkte krypa ner till kojs och sova länge imorgon. Hoppas bara att inte Josef ( en pojk som bor här, 6 år) inte springer och skriker eller så och väcker mig. Jag behöver verkligen mycket sömn nu. Men jag fattar inte vad jag gör vaken den här tiden, jag som brukar ligga och nästan sova förut. Nä nu måste jag skärpa till mig.
Jag måste sluta äta godis, hur sugen jag än är så ska jag ge fan och jag ska lägga mig tidigt på kvällarna. Jo en sak till.. Jag ska SPARA pengar och inte handla upp allt på engång. ehehhee

Sov gott. Puss och godnatt
/ Jessica

2 April

Fy fan, höll på att missa bussen imorse. Klev ju upp 7 imorse, sen gick och sminkade mig. Jag tänkte att det bara gått 20 min så jag tog god tid på mig. Sen när jag kommer ut och kollar på klockan så är den 07:37. Jag som brukar gå när klockan är 07:32. Så jag fick ju springa ner men då kommer ju Annmarie och skulle krångla till det ännu mer. Men jag hann precis till bussen. När vi kom till skolan så fick vi gå till sal 40 och fick frukost där. Sen började proven. Vi fick ett häfte med en massa frågor och texter man skulle läsa och så, det var jätte tjocka häften. Sen fick vi pizza till lunch, faktiskt inte så gott men det gick ner. Jag Sandra och Diana skulle göra nå data prov oxå och tillslut så fick vi tårta i caféterian. Men jag som inte är så förtjust i tårta fick glass istället.  Jo juste, tidningen var där oxå så dom frågade en massa och tog kort.

Imorgon blir det ingen skola. Det har sprängts i huvudet hela dagen, svettats och frysit för det mesta. Så jag ska väl snart gå och sova lite, jag är hur trött som helst.

Puss & Kramar
/ Jessica

1 April

Första april idag, det betyder att man får luras ;) Själv har jag inte blivit lurad.. Vad jag vet, och jag har inte lurat andra heller. Hade liksom inget jag kunde luras om heller så jag låter bli. Idag har det väl varit en helt ok dag om man bortser att jag har feber men det ska jag förtränga. Blev iallafall klar med min slöjduppsats om slipsar idag, så jag är väldigt stolt och glad över mig. 6 + grader imorse och hela dagen har det varit 8 +. Fy vad skönt det är. Hoppas att det kan hålla det här fina vädret nu så all snö försvinner så sommaren kan komma snart.

Imorgon får jag sova länge. Vi får ju fika på skolan imorgon vi som ska göra dom där PISA proven så jag slipper äta frukost hemma och det betyder att jag får sovmorgon. Funderar på om jag ens ska sminka mig imorgon, jag ska ju endån sitta inne i ett klassrum hela jävla dagen och skriva prov. Aja det får vi se.
Jag ska ladda batterierna till kameran så jag kan gå ut och gå och samtidigt fotografera. Men det blir nog ingen lång runda eftersom jag ska duscha och sen kolla på rent hus ikväll.


 / Jessica

RSS 2.0