Det är upp till dig om du vill vara med mig

 
Jag försöker men förlorar varje gång. Antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom.
Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om.
 
 
 
 

I really wish there was a way to turn off my brain for a couple hours

Tja! 

Är helt slut i huvudet ikväll efter att ha räknat alla papperskassar, de två olika sorters plastkassarna, återanvändbara kassarna och fryskassarna vi har på lidl. Varenda jäkla en har jag räknat! + att jag har räknat varenda jäkla glassbytta, alla grönsakspåsar och alla pommespåsar. Ni som är och handlar på Lidl vet ju att det finns en hel del att välja på. Men så är det ju när det är inventering. Skulle egentligen vara ledig idag men precis alla var tvungen att jobba bara för att påbörja inventeringen som vi ska hålla på med hela dagen imorgon.
 
10 i 10 kom jag hem från jobbet ikväll. Det var egentligen väntat att jag skulle gå hem 20:30, men det blev lite övertid. Imorgon väntar ett 10 timmars pass, 06:30 ska jag vara på plats! Det betyder väl att jag borde sova nu va? Fast det kommer jag ändå inte kunna göra än. Sov inte så jätte mycket i natt. Det var inte förrän efter 7 på morgonen jag somnade om och sov till halv 1 idag....... Men så kan det gå när det är mysigt i sängen. :-)
 
I helgen blir det full rulle med jobb. Måste också försöka få in ett gympass också. Har inte tränat på hela veckan och jag får typ panik?? 
 
Nä, ska slå på ett OTH avsnitt och se om jag kanske somnar till det... Godnatt! 
 
Svettig tjej efter ett Afrikanskdans-pass på gymmet i söndags.
 

Cause a double rainbow is hard to find

Aa tja! 
 
Jag har nu satt på mig pyjamasen, sminkat av mig, borstat tänderna och krypit ner i sängen. Tänkte jag skulle knappa lite på tangenterna i hopp om att få ihop något vettigt å publicera på blogg.se. Vi får väl se hur det går! 
 
Idag har jag varit så sjukt trött. Eller ja, inte på jobbet, men när jag kom hem. Jag började halv 7 imorse och har varit aktiv hela morgonen och dagen med att plocka upp alla kylpallar. Det är inte förrän när jag kommer hem och sätter mig på sängen som jag kan pusta ut och slappna av. Det är ju då jag blir trött som fasen. Brukar ju oftast ta mig en tupplur för att orka med resten av kvällen, men Elin kom till mig idag en stund så det blev inte så mycket sova för mig. Så därför blir det en riktigt tidig kväll för mig. Orkar knappt hålla ögonen öppna..
 
Imorgon börjar jag halv 7 igen. Efter jobbet ska jag iväg till gymmet och ge mina kycklingmuskler en omgång. Sedan blir det till att försöka hålla sig vaken tills halv 9 då vi ska ha personalmöte på jobbet. Lär väl storkna direkt då jag kommer hem från mötet. Lika bra det eftersom det blir en tidig och lång dag på onsdag. 
 
Ska nu försöka sova, vi hörs väl något! 
 
 
 
 

Det stavas r ä d s l a

Älskar det där när man hittar låtar som verkligen stämmer in på sitt liv. På senare tid har jag helt plötligt kunnat relatera mitt liv till låtar jag alltid har lyssnat på, låtar jag tidigare bara har tyckt att texten och musiken varit bra. Men nu helt plötligt får de en helt ny mening och är mycket bättre än vad de var innan. 
 
Denna låt har jag lyssnat mycket på, men det var ett väldigt bra tag sedan sist eftersom jag mest har lyssnat på de äldre skivorna nu under hösten och vintern. Men så var det en dag här jag kände att jag ville lyssna på den senaste skivan och slog på denna det första jag gjorde. Det kändes som att det var jag som sjöng, eller åtminstonde hade skrivit låten. Gåshud till max! 
 
 
 
Det är alldeles för många som jag tappat, som valt att lämna mig och som sårat mig djupt. Jag är ständigt beredd på att bli lämnad och jag är nu för tiden livrädd för att öppna mig och släppa in nya människor tack vare allt. 
 

You know that darkness always turns into light


Every step that you take
Could be your biggest mistake
It could bend or it could break
That's the risk that you take
 

RSS 2.0