Den eviga väntan i skolan

Sitter i skolan just nu och är proppmätt efter allt godis och fika vi hade idag på Mediekommunikationen. Fick även en glass för en stund sedan av Niklas, min graflärare. Så ja, hehe.
Klockan är nu kvart över två och jag måste vänta i stan tills halv 5 för då går min buss till Brunflo. Men tänker sitta här till 3 åt minstonde. Sedan ska jag gå lite på stan och kika. Måste ha mig ett par nya hörlurare också eftersom mina har REDAN gått sönder. Eller ja, ena glappar väldigt mycket så det går typ inte att lyssna. Jag får panik utan ett par hörlurare. Så om jag ska åka buss från halv 5 till halv 7 så vill jag gärna ha ett par hela hörlurare!

Är förövrigt väldigt excited över imorgon då jag ska kika på när Malin tar studenten. Asså, jag kommer stå där och gråta som ett litet barn. Är jätte känslig för sånt där. När min syster tog studenten fick jag verkligen stå och bita ihop. Kände verkligen hur det hettade till i ansiktet och hur det börja rinna tårar, men jag tryckte tillbaka allt igen. Haha pinsamt ju.


Forgiveness helps you move forward

Känner mig så belåten ikväll. Tog mig en springrunda tidigare ikväll och nu ligger jag i min säng helt utmattad. Är så himla trött och det känns verkligen i kroppen. Jag måste försöka få upp min kondition igen. Mina lungor och mitt bröst sprängs (inte själva tutten), det verkligen trycker och det svider typ samtidigt som det känns som om att jag ska svimma och spy samma gång typ efter en kilometer. Men det är bara att försöka trotsa lite men ändå försöka sakta ner lite med lite powerwalk tills det känns bättre.
Efter att jag springer låstnar det en massa slemm i halsen som gör att jag måste gå och harkla mig en massa och hosta. Knepigt.

Men nu ska jag ta och packa min väska och sedan bädda ner mig och titta på One Tree Hill. Är helt besatt av serien!

Bjuder på dessa godingar. Vet inte hur många gånger jag har sett dem och skrattat och skrattat!




Bättre än väntat

Tjena! Idag är en riktigt härlig dag. For in till Sundsvall så jag var vid skolan strax innan 12 idag. Satt där och kikade på datorn tillsammans med Amanda tills klockan blev halv 2, för då var det dags för mig att hålla tal. Var lite nervös i början men tillslut släppte det och jag bara körde och rockade loss. Efter talet sade han att jag hade ett säkert VG men han skulle kolla lite mer i betygsmatriserna igen och se om det även kunde bli något högre. Men tyvärr blev det inte högre än så. Men jag är super duper nöjd med ett VG i alla fall. Hoho! Sedan tog jag bussen hem vid 20 över 2.

Ja, nu har jag inget mer plugg på fleeeera veckor. Det känns så himla skönt! Tror jag firar det med en liten springtur sedan efter att jag har smält middagen lite. Några avsnitt med One Tree Hill måste avverkas också!
Förresten, blev lite ändrade planer imorgon. Måste ändå åka in för att gå på en lektion, mediekommunikationen. Så jag får åka in vid 11 imorgon igen. Men det går bra. Ska passa på att kolla lite på stan också.

Nej, nu väntar min hunk Lucas Scott (Chad Michael Murray) och hans gäng. Puss!



Mitt schema nästa vecka:



Jag klagar inte.

Mammas dag

Hej! Har inte så mycket att berätta idag förutom att jag har legat och tittat på OTH och tagit en lång dusch. Borde snart få liggsår efter att bara ha legat i min säng hela helgen, men skönt är det!

Idag är det alla mammornas dag. Önskar att mamma fanns här så jag kunde berätta för henne hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag älskar henne och sedan ge henne en stor kram. Men jag antar att jag får vänta i minst 80 år till. Önskar att jag åtminstonde kunde vara och hälsa på graven idag. Men bor jag ca 20 mil ifrån så är det väldigt svårt att ta sig dit. Men när jag åker till Brunflo och kan ta mig dit så ska jag lämna en fin liten morsdags present som jag köpte i Nyköping.





Var rädd om era mammor. ♥



Jag saknar dig oerhört mycket att det gör ont! ♥

Strange what desire will make foolish people do

Hej! Ligger i min säng och trycker i mig resterna från gårdagens godis. Typ halva påsen lämnade jag kvar och jag köpte inte ens mycket? Ja ibland undrar jag vad det är för fel på mig. Hade till och med inte ens rört lysmelken som jag verkligen älskar. Kände när jag grävde i den att jag bara hade en massa lysmelk kvar.

Tänkte slå på några avsnitt av One Tree Hill nu och fortsätta gråten där jag avslutade det igår. Haha asså det är en sån himla fin och även sorglig serie. Man gråter av sorg, skrattar, blir förbannad och man gråter av lycka. Det blir också så att man får sig en tankeställare efter att man har tittat på något avsnitt.
Men innan jag sätter på någora avsnitt så ska bara lyssna klart lite på H.I.M. Asså seriöst, de är så himla bra! Satt hela kvällen igår och bara lyssnade på dem och stirrade in i väggen.


Fredag, gotta get down on fredag

Hejsan! Sitter just nu i någon slags matkoma och myser i min one piece. Underbart väder idag ha? Fick mig en otrolig dusch när jag sprang från skolan ner till bussen på Navet. Sedan fortsatte jag duschen från bussen och hem. Men vad bra, då behöver jag inte duscha senare idag :-) Skämt åsido.
I alla fall for jag in och var i skolan till 10. Hade matteprov vilket gick super bra och klarade. Sedan hade jag en lång håltimma och satt och kollade på One Tree Hill och sedan när det var en timma kvar tills jag började satt jag och råpluggade inför nästa prov. När det väl var dags gick det hur bra som helst. Nu kan jag fan inte få IG på det där provet. Efter provet slutade jag.

Nu är det bara mitt tal som är kvar att göra. Så jag ska ta och plugga på det lite och sedan på måndag ska jag framföra det och det är det enda jag kommer att göra den dagen. På tisdag om jag ska komplettera en liten sak på webbdesignen så är det bara det jag kommer att åka in för att göra. Sedan åker jag iväg till Brunflo. Kommer dock bo hos min moster under de dagar jag kommer att vara uppe eftersom min momma skrivs in på operation på måndag. Ska in och hälsa på henne också när jag är upp.

Men nu ska jag försöka vila mitt huvud. Det sprängs på mig.

Right now:

Summer, all was golden in the sky

Blir ett tråkigt inlägg eftersom det inte har hänt något speciellt idag. Har bara pluggat och sedan legat och försökt tagit det lugnt tills mina kramper försvann lite. Det blev ju bara värre sedan efter jag hade skrivit inlägget. Bra nära att mina tårar skulle komma där. Men det har försvunnit nu och jag känner bara av lite just nu. Hoppas det inte kommer tillbaka inatt bara.

Imorgon kommer det bli en jobbig dag i skolan. Börjar 10 och har lunch 11. Sedan börjar inte min lektion fören halv 2 och då har jag prov. Hoppas jag hinner bli klar tidigt så jag hinner med 20 över2 bussen. Annars blir jag ledsen i ögat. Men sedan är det helg! Ska då bara öva in mitt tal hur mycket som helst och jag hoppas jag får med mig fröken Olivia ut på en liten promenix runt Gnarp också. Länge sedan sist vi umgicks, så vi har ju en hel del att prata om. :-D
Jag ska också försöka hinna ut på en liten springtur imorgon. Hade ju tänkt att göra det idag men jag hade för ont så jag orkade inte. Men nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt med One Tree Hill. Har börjat kolla om på alla säsonger eftersom jag såg sista avsnittet i säsong 8 förra veckan... Och nästa avsnitt, dvs. säsong 9 kommer att komma i januari. Vill inte längta så jag försöker glömma bort det tills då. Vill inte ha någon orsak till att längta till en blöt, mörk, kall, jobbig och hemsk vinter. Nej, fy fan!

Kikade in på Topshop.se och fick syn på denna gräddtårta. Gick på £50.00. Så det är bara att glömma den..



Ledig idag

Idag var jag ledig från skolan eftersom jag är klar med vissa kurser och jag är klar med arbeten i vissa ämnen. Så idag tog jag mig en riktigt lång sovmorgon, en lång frukost framför Ellen DeGeneres Show i min sköna one piece och nu sitter jag och håller på att plugga. Men det går inte så bra eftersom mina kramper i halsen och ända ner till maggropen har kommit tillbaka. Så det gör ont och jag kan inte koncentrera mig. Det bara trycker på och vill inte släppa. Det skaver och det gör ont. Jag som måste plugga. Åh vad less jag blir!



En dag närmare studenten

Japp. Även fast jag tar studenten om ett år så är det nu ännu en dag närmare den. Hihi! Men asså fan vad jävla avundsjuk jag blev på alla treor idag. Alla var så fina och himla glada. Det var nämnligen mösspåtagning idag så hela stortorget var full med studenter och en massa dunkande musik.

För övrigt hade jag en väldigt lång sovmorgon. Tog ersättningsbussen för tåget som gick 20 över 11 in till Sundsvall. Insåg att det var jävligt dumt gjort när jag kommer till skolan och inser att vi inte ska ha någon idrott idag. Så jag var inne i skolan runt kvart över 12 och våran enda lektion började 15:20. Under tiden satt vi och kollade på alla 3orna som var fulla och skrattade lite åt dem.
När lektionen väl började skulle vi prata lite om att starta ett eget UF-företag och sedan kollade vi på en film som var 10 min lång och till slut gjorde vi en utvärdering på kursen och sedan fick vi sluta. Jag behövde inte ens släpa med mig datorn som jag hade gjort. Men sånt är livet. Nu bjuder jag på några bilder och sedan MÅSTE jag bli klar med mitt historiaprov. Hejsvejs!

Mobilkamerabilder gillar vi! Här har de redan släppt sina ballonger.


Här står mina fina kompisar och kollar ut på alla.




Jag med mina snygga brudar! ♥


Zoofie rockade idag!

Don’t Regret Anything You Do Because In The End, It Makes You Who You Are

Kommer verkligen ingen vart med den här historiagrejjen. Om sanningen ska fram..... så har jag bara skrivit två meningar typ ikväll. Det går inte. Jag kan inte koncentrera mig på texten. Så nu släpper jag allt mitt plugg för resten av kvällen och sätter mig och mediterar innan jag går och lägger mig. Måste försöka stressa ner lite.

Bjuder på några gamla låtar som jag jämt lyssnade på förut. Sjukt bra ju!









I'll dance, dance, dance with my hands, hands, hands above my head, head, head

Jomen tjenare världens mest meningslösa dag! Idag har jag inte gjort ett skit förutom att ha skickat in en färdig uppgift, skrivit ut två affischer och satt upp dem i skolan och jag har redovisat som tog knappt 10 minuter. Ända sedan halv 8 till 4 var jag på skolan. Kul? Nej!

Nu ska jag ta och skriva klar det här förjävla provet. Typ 364353 gången jag svär åt det. Och tro mig, det förtjänar den också!

Förresten. Såg att vi jazzdansare var med på st.se (Sundsvallstidningen på nätet).

Fin dubbelhaka och allt!

Pelle plutt

Haha min snygga ramsa:


Min humor ♥

Låg hela kvällen igår och vek mig av skratt när jag kollade på dessa:






Tisdag

Tjena gullon! Idag är jag i skolan vilket jag inte var igår. Hade fullt upp med mitt historiaprov som ska in i morgon så jag hade varken tid, lust eller något att blogga om. Än är jag inte riktigt klar med mitt prov, men det fixar jag ikväll. Har även fram tills imorgon natt på mig.

Vill också säga att mitt nya balsam som jag köpte inte var så bra som jag hade trott. Testade en annan variant i samma märke som jag brukar köpa, men detta får mitt hår att kännas jätte fett. Jag har sköljt ur håret riktigt ordentligt. Det ser inte direkt fett ut, men det känns inte fräscht! Skulle också försöka använda min volymmaster tång så jag slipper se ut som en typiskt häst-tjej, men inte gav den någon skillnad heller. Så idag känner jag mig som om att jag precis har kommit ut från ett rum där det bara osar en massa fett och grejer.

Idag består min dag utav Grafisk kommunikation B, Mediekommunikation och till sist Webbdesign då vi ska redovisa våran hemsida. Ska väl gå bra. Den absolut allra sista gången i hela mitt liv jag kommer att gå på en webbdesignslektion. Åh fy fariken vad jag ogillar det där ämnet!

Hade ju liksom prov i det här: Är så himla glad över att jag klarade det!



Bästa söndagen på länge

Asså idag har jag haft det riktigt bra faktiskt. Har bara känt att sommarlovet verkligen är här, och det gör mig så glad! Vaknade dock rätt tidigt imorse för mitt öra gjorde ont eftersom jag sov med öronproppar inatt. Om man ska kunna sova ut i det här huset så är öronpropparna den enda lösningen. Men tydligen svek de mig i morse. Men inget att hänga läpp över, förutom att jag vaknade från min underbara dröm då såklart. Men jag gick ner och rostade mig några mackor och drack ett glas juice. Sedan gick jag ut och satte mig i en timma under solen och smälte frukosten. När jag kände mig nöjd bytte jag om och sedan begav jag mig ut och sprang. När jag kom hem igen hoppade jag direkt in i duschen och insåg att jag hade fått lite färg. Eller ja, röd då dvs. Men röd är ju en färg så vad sitter jag och babblar om då?!

Efter att jag hade kommit ut ur duschen satte jag mig med plugget. Det har väl gått sådär. Har väl hunnit skivit lite mer än en halv sida på det där jävla provet. Men ska ta tag i det där lite mer sedan.
Till middag åt jag as god omelett med mycket skinka, sallad och gurka. Fan vad gott det var alltså!
Efter middagen satte jag mig med plugget igen och tog några youtubepauser emellan och råkade såklart fastna där. Har suttit och kollat på en massa roliga klipp från Pyjamas och Situation Magnusson och garvat.

Nu mot kvällen känner jag verkligen hur det hettar på kroppen. Svettas verkligen. Har verkligen bränt mig idag. Undrar hur jag ska kunna somna inatt då utan att jag ska få något värmeslag? Vill inte sova med fönstret öppet eftersom då kommer det bara in en jävla massa snusk fjärilar. Och jag vill inte spendera hela min natt på att vara uppe på fjärilsjakt heller. Har viktigare saker för mig då. Ska sova då ju!

Imorgon är jag som sagt ledig. Så morgondagen kommer att bestå utav en massa plugg, jakt efter chefen på ica, städning och sedan ska jag väl ta mig en liten promenad. Antar att jag inte kommer att kunna få sova ut då heller eftersom det ska ju slamras och hållas när de andra ska kliva upp. Bäst att försöka vänja mig så snart som möjligt. Har ju gått ett år snart så det är väl på tiden.

Oj, nu blev det ett riktigt långt inlägg med bara en massa skitsnack. Men ha det så bra så råkes vi imåra. Godnatt!

Can't believe att thats jag i summeras. Var typ as brown ju!

Årets första bränna!

Wow. Check this out! Okejdå, nog att jag är född i en kräftamånad så behöver jag inte likna en heller. Vill ju bli brun! Men så småningom så förvandlas detta till brunt. Hehe. Hur mycket har ni bränt er då?


Som en ny människa!

Känner mig verkligen som en ny människa! Sprang och powerwalkade i drygt 4,5 kilometer. Nu har jag just klivit ur från duschen och såg att jag har fått färg sedan jag satt ute idag. Hihi.

Nu väntar det där förbaskade hemprovet i historian. Dö.


Knytit springskorna- Check!

Japp, nu har jag äntligen knytit mina springskor och ska ta och bege mig ut på en liten springrunda. Med mig tar jag Lady Gaga och HIM. Får väl se om någon fler dyker upp efter vägen. Aeh, nu måste jag skynda mig lite. Lady Gaga sitter och väntar på mig.




Kom tillbaka Bill Kaulitz :(

Åh, hatar det där när man drömmer något helt sjukt och underbart och sedan vaknar man och inser att det bara var en dröm. Inatt drömde jag om att jag hade Bill Kaulitz här på besök. Stackarn, jag sprang ju omkring och letade efter saker som han kunde signera och jag tjatade på att ta bilder med honom och allt, men han ville så gärna hinna med att gå på en rundtur i huset med AnnMarie också. Men han signerade en t-shirt och gjorde en massa hjärtan på den. Miihih.

Idag är det fint väder. Jag ska sätta mig ute om det inte blåser så himla mycket. Sedan måste jag försöka göra klart mitt hemprov i Historian och som ett avslut ska jag ta mig en springtur. Men först börjar jag dagen med ett toalettbesök och sedan en god frukost! Ha det så bra idag!



Whyyy God, Whyyyy??

Jomen dansuppvisningen gick väl bra. not. Gjorde fel i precis alla danserna vi dansade. Och då menar jag inte såna där småfel som knappt syns utan enorma jävla fel. Som tur var var det inte bara jag som gjorde fel, utan alla gjorde något fel i alla danserna. Är väl ändå glad över att det mest bara var gamlingar som kollade. Haha! Men övrigt var vi riktigt duktig!

När klockan var typ halv 1 hade vi dansat 4 danser och jag och Sandra var typ överlycklig över att vi var klar så vi var på väg att gå hem, men då fick vi höra att vi skulle samlas igen 1 så jag och Sandra gick och satte oss på en bänk långt ifrån folkmassan. När klockan var 1 så skulle vi dansa 2 danser igen tydligen. Så vi valde de två danserna som gick bäst, och det gick bättre än första gången. Gjorde nog inga större fel på de danserna, inte något som syntes i alla fall.

Nu ska jag vara inne hela helgen och inte visa mig för någon. Haha närå, men känns lite pinsamt. Började typ as garva varje gång någon gjorde fel. Haha!

Haha en rolig bild på oss sen Nyköping. Haha "OH NOO!! THE SHIT IS COMNG!"

Dansuppvisning i Gnarp

Drar mig iväg och ska ha dansuppvisning UTE. Typ storm ute så det är inte så varmt. Får väl hoppas på att det går bra... Nervös som fanken. En dans är jag lite osäker på och sedan har vi ändrat lite i två andra danser och vi övade bara lite på det i tisdags, så vi får väl se hur fan det här ska gå.

Önska mig lycka till!

Kompis det går bra nu!

Åh, lättade lite för mig just nu. Såg att jag klarade Engelska provet och kommer då att få godkänt i kursen. Och jag har skickat in en svenska uppgift som jag har haft problem med hela veckan. Haha men fick äntligen till det och har nu bifogat den på Schoolsoft.

Känns även skönt med lite helg. Men hela helgen kommer att gå åt till att plugga. Har fortfarande en massa saker att göra, tyvärr. Har ett hemprov i Historian, öva på min redovisning på webben, plugga till ett salsprov och även plugga på mitt tal lite mer. Ska även komma ut på en springtur också. Har varit sugen på det jätte länge nu, men har inte riktigt haft tid och vädret har inte direkt varit vackert. Men på söndag, då jävlar! Känns skönt också att komma ut och rensa tankarna lite med. Jag har en sådan tur också att jag är ledig på måndag också. Samhällskunskap A kursen är avslutat och den avslutades i onsdags då jag satt och hade nationella i matte. Och på svenskan behöver man inte komma på om man inte har något att komplettera, vilket jag inte har förutom mitt tal som jag ska göra på fredagen istället.

Nu tänker jag avsluta inlägget med en så himla fin bild på min kära vän Malin, som jag snodde, från hennes studentbal. Så himla fina!

Anton och Malin. Matchisar! ;-)

Live like you are going to die tomorrow

Godmorgon alla läsare! Just nu sitter jag och har svenska är är alldeles strax färdig med min uppgift. Känner mig glad över det.
Sitter även och lyssnar på Banditrock och väntar på att Takidas nya låt som ska spelas alldeles snart för sin första gång. Mattias och Tomas är där och pratar, så det är lite roligt att lyssna också. I alla fall så är det fredag, och hur skönt är inte det då? Idag får vi passa på att leva livet. Imorgon går jorden under. Gör allt som du någonsin velat göra!

Nu spelas Takidas nya låt. Jag ryser. ♥





Men asså va?!

Ge mig ingen jävla anledning till att längta till någon jävla Januarimånad....


I could be your girl, But would you love me if I ruled the world

Hej! Här ligger jag och jäser efter middagen. Bosse körde ner mig till pizzerian så jag köpte en kebabrulle som jag för en liten stund sedan tryckt i mig. Fick lite ångest då jag samtidigt satt och bläddrade igenom H&Ms katalog som jag fick idag, där det är en massa bruna, smala och snygga tjejer i bikini på stranden. Liksom, vad fan hände med beach 2011? Jag är då fan inte redo för den i alla fall. Kör på beach 2085 istället tror jag.

Idag efter skolan gick jag direkt och träffade Birgitta. Eller ja, när jag hade klivit av bussen här i Gnarp då såklart. Det går inte att beskriva lättnaden efter att få prata av sig en stund. Fick med mig en liten lista hem med tips på olika böcker om barn som levt med en föräldrer som är missbrukare eller är psykiskt sjuk, om inte båda. Många av dem utsätter barnen för en massa som misshandel och grejjer. Man får liksom läsa om deras kamp. Det är mest bara sådana böcker jag läser nu för tiden, som ni kanske har märkt. Men det är något speciellt med de böckerna. Man får som kraft av dem.

Näe, nu ska jag ta och sätta igång med mina ¤%#""!&¤% uppgifter... Vi hörs väl om några år!



TORSDAG!

Nämen, vad hände med solen? Igår var det ju sjukt fint väder och jätte varmt ju. Trodde det skulle vara det idag med så jag tog fram sommarklänning och allt tills idag. Men när jag vaknade imorse så lös inte solen in igenom mitt fönster så jag satte mig upp och tittade ut och såg att det var grått och regnigt... Jaha, hade ju inte direkt någon plan b så jag fick skynda mig och rota i garderoben och hitta något som jag kunda ha på mig idag.

I alla fall så sitter jag i skolan nu och dunkar Lady Gaga med Amanda. Får passa på när det inte finns en enda kotte till elev på skolan förutom oss då. Hehe.
Dagen består av Grafisk kommunikation B, Engelska B prov och till sist Mediekommunikation. Vet inte ens om jag behöver gå på den lektionen eftersom jag är klar med mitt arbete där och ska bara skicka in det.

Efter skolan ska jag träffa Birgitta. Ska bli skönt att få prata lite. Var ett tag sedan.

Ni får ha en sådan bra dag idag. Puss!






Exclamation mark!i

Tjena! Idag har det varit en riktigt skön dag! En massa sol! Men min morgon var inte lika rolig! Tappade mitt jävla puder på golvet så det gick i tusen bitar! Fick lite bråttom så jag fick sopa under det under byrån så länge! Hehe vilket ängla barn jag är!

Men min dag har bestått av historia a första timman, sedan håltimma + lunch, Nationella i matematik a, sedan idrott som jag inte var med i så mycket eftersom jag inte tog med mig något ombyte för jag trodde att jag skulle sitta på nationella i 40 år! Men jag spelade lite badminton tillsammans med Amanda och Oliver! Sedan gick jag ut till de andra tjejerna och pratade lite med dem tills vi slutade! Efter det var det dags för redovisning i POF (projekt och företagande) och det gick jätte bra!
På bussen hem var det lite roligt när vi precis svängde in här i Gnarp! Det var en som hade somnat och satt på ett jätte konstigt sätt så hon hade handen på ett olämpligt ställe och typ stönade?! Fick försöka svälja skrattet på något vis och titta ut genom fönsterrutan istället!

Just nu ligger jag och lyssnar på Lady Gagas nya album på Spotify! Jag måste säga att jag älskar det! Åh, jävlar vad hon är bra alltså!

Hehehhehehe heeeeeeej Amanda! Tycker du att det var kul att läsa mitt inlägg? ;-) Phööööss på dig!


Piano

Alltså jag måste säga att jag verkligen älskar piano spel. Jag kan sitta och lyssna på bara pianospel utan att det är någon som sjunger. Jag skulle kunna sitta i 2 hela timmar på en konsert och bara lyssna. Det är så fint och det är så avslappnande. Jag själv skulle vilja lära mig spela piano, och det har jag nämt tidigare. Vi har ju ett piano hemma, men det är ju det att jag har aldrig tid och jag vill inte att någon ska lyssna på när jag spelar heller. Haha vi får se när jag flyttar hemifrån, om jag skaffar ett piano. Stackars grannarna ;-)

Nej men lyssna och bara flyt iväg! Det är så himla fint att man nästan blir rörd. Haha :-)



Jag ryser varje gång jag ser Edward spela denna låt för Bella i Twilight. Den är så himla fin!


Och vi får inte glömma min absolut favorita.


Det finns så otroligt mycket. Det är bara att söka och ha sig på youtube och Spotify.

Sömning, men har en hel sjö i håret...

I've got some huge problems alltså. Jag är svinigt trött men kan inte sova för mitt hår är jätte blött efter duschen. Rätt logiskt ändå. Men jag kan inte sova när håret är blött. Sätter alltid upp håret när jag ska sova eftersom det har blivit så himla långt och då slits det extremt mycket när man ligger på det + att det luggas så mycket också. Men om jag sätter upp håret när jag ska sova så blir det fan inte fint i morgon. + att det alltid är fortfarande blött på morgonen också, och det är inte bra att sova med blött hår eftersom det kan mögla då har jag hört. Men äh, vad gör det om 100 år? Nu släcker jag lampan och sover. Godnatt och sov gott!

Bjuder på denna gamla bild då jag också är nyduschad. Är jag inte vacker så säg!

Ska jag eller ska jag inte?

Borde verkligen plugga just nu men jag har så himla ont i huvudet och jag somnar snart i vilken sekund som helst. Jag har haft ont i huvudet sedan igår kväll. Det verkligen spränger. Jävla stress. Hela den här veckan har vi en massa grejjer som måste redovisas eller lämnas in. Varje dag har det varit något.

Det här är allt som måste göras/har gjort i veckan:

√ Intervjua ett litet företag
• Redovisa intervjuen
√ Göra klart hela min hemsida samt skriva en dokumentation om den.
• Göra ett prov som kommer att avgöra hela mitt slutbetyg i Engelska B
• Svenska uppgift
• Hålla mitt tal
• Uppsats då jag ska skriva ett eget träningsprogram och motivera och blablabla...

Det är säkert något mer som jag har glömt. Kan säga er att det finns verkligen ingen annan människa på hela jordklotet som längtar efter sommarlovet lika mycket som jag gör. Alltså det går verkligen inte att beskriva hur mycket jag verkligen längtar! Ända sedan den dagen vi började i skolan har jag längtat som en tok tills sommarlovsdagen är kommen. Men snart så, snart äntligen är det fan lov! Har knappt två riktiga veckor kvar i skolan. Sick!

Hur som helst så funderar jag på om jag verkligen ska gå till dansen ikväll. Måste ju träna inför lördag då vi ska ha uppvisning på Gnarps dagen. Vet inte om jag orkar och det spöregnar ute. Men hade ju varit rätt bra att veta vilka danser vi ska dansa på lördag. Ser faktiskt inte fram emot det. Känns jätte hemskt när man ska dansa inför hela Gnarp typ. Känns som om att jag aldrig mer kommer att kunna gå utanför dörren något mer utan en papperspåse på huvudet.

Men nåväl. Måste ta och fortsätta plugga. Ska bre över mig täcket för det är verkligen jätte kallt här. Mina fötter är som istappar. Ha det bra! Puss.

Hade inte det här varit skönt nu eller?



Lördag kommer bli slutet

Asså jag får panik!

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag

När vi var små grät vi över mardrömmar. Nu gråter vi över verkligheten

Jag idag. Tog dock ur hårspännena innan jag gick in till skolan för de for bara ner och jävlades med mig bara.

H3h3h3h3 jag står och sover. Hur många kan göra det egentligen? Inte många iaf!!!



Onödig dag

Hejsan mina vänner! Så här har min dag sett ut:

Den här tiden gick jag till Ica för att träffa chefen, men han var inte där.


Den här tiden står jag och väntar på tågstationen på en ersättningsbuss...


...som skulle komma denna tid:


Men den kom inte fören denna tid:


Så då var jag inte på skolan fören den här tiden:


Skulle egentligen börja hel, men Samhällskunskapen var inställd.
Så vi fick sitta och vänta på nästa lektion som började denna tid:



Då gick vi bara igenom en uppgift och sedan fick vi gå denna tid:


Min buss gick hem den här tiden:



Sedan gick jag iväg till Ica för att se om chefen var där då, men det var han inte. Så jag får väl gå dit någon annan dag då. Jävla onödiga dagfan.

Hur söt får man va?!



Söndag

Sårry för bäd uppdejts. Jag har befunnit mig i Brunflo hela helgen så just därför har det inte blivit något bloggande och knappt någon datatid alls. Jag ville bara passa på att umgås med mina nära.
Just nu är jag hemma i Gnarp, men en kul helg i Brunflo, det har jag då allt haft!

Kollade på Eurovision Song Contest igår. Hahah det var ju värsta kallabaliken hemma hos mormor. För jag, Malin och momma satt typ och skrek, hoppade och fan allt under poängutdelningen. Jag har hela tiden känt på mig att Eric skulle komma långt eller vinna. Och det gjorde han ju också. Låg ju på första plats ganska länge, men kom på en tredje plats. Där ser n, ni som inte trodde att vi hade en chans alls! Meheh.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och tvätta bort mitt smörpaket till hår.


Tjena mos tjena mos!

Ligger i min säng helt nyduschad och ska väl ta och packa en liten väska med ombyte som jag ska ta med mig till Bruffe imorgon. Japp, det är ju Brunflo helg så det ska bli kul att få träffa alla igen. Sedan ska jag även ta och göra klart historiafrågorna som ska in i morgon.

Idag hade jag utveckligssamtal. Det gick mycket bra! Fick komma in och prata med min metor redan vid 1 istället för halv 3 eftersom jag slutade redan vid 11. Eller ja, jag har inte haft någon lektion alls idag. Satt och jobbade med vårat grupparbete från 10 till 11. Sedan gick vi och åt hamburgare och strips till lunch på Åhléns.

Plikten kallar! Ha det bra! ♥


Tatueringar

Asså, jag är så himla sugen på att tatuera mig. Förut var jag helt säker på den där Alive på handleden, men jag har funderat väldigt mycket på den och har ändrat mig. Liksom, jag ska ha den där i resten av mitt liv. Men har många andra idéer också. Check this out!





Kenzas arm. Tog bort hennes tatuering och klistrade in svalan istället.


Gjorde denna själv i photoshop. Därför det ser lite knäppt ut.


Blev väl ändå mest sugen på denna:

She's got the look









Bury me deep inside your heart

Oj oj vilken träningsvärk jag har sedan gårdagens springtur. Liksom, det är i rumpan, låren, smalbenen, magen och i ryggen. Skönt som attan! Kommer nog ha ännu mer imorgon eftersom vi var på gymmet på idrotten. Var helt torr i halsen så jag kan säga er att en iskall cola med mycket kolsyra satte mycket fint efter åt!

Denna onsdag har varit väldigt skön! Jag hade sovmorgon till 12 idag, hade samhälle då vi pratade om brott och straff lite som var väldigt intressant. Efter det hade vi idrott och sedan slutade vi.
Imorgon har jag inga lektioner alls men måste in i alla fall för jag måste jobba med ett grupparbete och sedan har jag utvecklingssamtal halv 3.

Just nu sitter jag här i min one piece och ska ta och lägga mig och sova. Det ska tydligen gå åska i natt. Synd att det är inatt och inte på dagen.. Men det hade tydligen gått åska i morse i Sundsvall. Näe, är faktiskt väldigt trött så jag måste sova nu. Ha det bra och sov gott! Kolla en extra gång under sängen ifall det skulle finnas ett monster där under.

Älskar låten! ♥



Sjukt deprimerande...



Det är bara början av denna månad och jag har redan brukat upp mitt gratislyssnade på spotify FAST att jag har försökt snåla och även inte lyssnat några dagar som nu i helgen. Hade 10 timmar att lyssna för. Fuck! Måste jag hänga på youtube resten av månaden. Och nej, jag tänker inte betala någon jävla premium. Det har jag som fattig student inte råd att lägga ut varje månad.

Edit: Nu är tiden ute...

En fittig Jessica

Måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv. Jag, aka sängliggaren 24/7, tog mig en spring/powerwalking tur i drygt 4,5 kilometer. Känns så himla skönt nu alltså! Måste ju bli fit någon gång, så det är väl lika bra att börja om man ska bli det innan man går i pension.

Idag blev jag lite ledsen i ögat när jag fick höra att Niklas, min graflärare, inte var på skolan och att vi kunde vara hemma från den lektionen och jobba i stället. Vi skulle hålla på med ett grupparbete men det var bara jag från hela gruppen och även från alla grafare över huvud taget, som var på skolan. Så, fick kliva upp 5 och sitta på skolan vid halv 8 än att kliva upp halv 10 och vara på skolan klockan 12.
Efter min långa håltimma hade vi Meko. Jag monterade bara in en logga i en affisch och sedan kunde jag inte göra så mycket mer på mitt arbete och sedan slutade vi för dagen.

Det känns som om att det var något mer jag skulle berätta, men jag kommer inte ihåg.
Nu ska jag gå ner och trycka i mig lite frukt och sedan måste jag ta tag i en massa skolarbeten. Ha det fint! :-)



Hemma från Nyköping

Hallå där?! Saknat mig? Klart ni har! Var hemma från Nyköping runt halv 9 ikväll efter 6 timmars tågresa samt 45 minuters bussresa. Jag har haft så himla kul och vi var så himla grym!
Uppträdandet gick suveränt, förutom sista dansen. Det vill jag bara glömma! Men jag var så äckligt nervös innan vi skulle kliva ut på golvet. Jag kände mig så himla stressad innan också då vi höll på att sminka oss och fixa håret. Vi hade typ ingen aning om vilka det var som visade upp sina nummer så vi kutade mellan toaletterna och omklädningsrummet med hårspray och smink. Men det visade sig att vi hade mer tid på oss när vi hade ställt upp oss. Det var visst tre eller fyra nummer till innan oss. Men när vi väl hade uppvisning gick det så jävla fort. Asså, det var över på bara 10 sekunder kändes det som :o!

Annars har vi sprungit på stan, ätit god mat, svullat hotelfrukost och bara haft det bra!

Lägger upp lite bilder som jag har tagit och även bilder jag lånar av Josefine :-)

(Josefines bild) På tåget från Stockholm till Nyköping. Vinkar glatt!


(Josefines bid) I väntan på att vi skulle få öva på våran dans.


(Josefines bild) Inmarchen i början. Just när vi vände oss mot publiken där så trodde jag att
hjärtat skulle stanna. Hade inte slängt upp blicken innan mot publiken, och där var det smockat!
Går in som andra person i uppsatt om ni inte såg mig.


(Josefines bild) När vi dansade våran dans till Telephone. Jag längst fram hitåt.


Åt så jävla goda vårrullar till middag sedan.


(Josefines bild) Glada tjejer som lyckades ta en hoppbild på första försök!


Söt Amanda då vi alla tog oss en liten promenix.



Nere i lobbyn på vårat as fina hotell. Så himla mysigt!


Trötta tjejer hänger nere i lobbyn efter en lång dag.


-''-


Hotellfrukosten! Fanns så mycket att välja emellan så jag tog lite av allt möjligt. Haha om ni bara visste hur mätt jag var efter att jag hade tryckt i mig allt det här? Jag som bara brukar äta två limpmackor med ost och ett glas mjölk eller juice till frukost i vanliga fall.


(Josefines bild) Sitter ute i den as fina vädret och äter as god glass!


Glass ♥


Nu måste jag verkligen packa upp väskan och sedan lägga mig och sova. Har sovit så himla dåligt de här nätterna. Det gjorde jag även förra året när vi var där borta. Jag kunde inte somna hur trött jag än var. Och när jag väl hade somnat så vaknade jag och låg vaken. Sådär höll det på.
Och denna gång sov jag bredvid Sandra som skulle breda ut sig över hela dubbelsängen i sömnen. Haha! ♥
Men innan jag ska sova MÅSTE jag läsa ut min bok. Har läst hela resan ner och hela resan hem och nu har jag typ bara ett kapitel kvar. Älskar boken alltså!

Puss och kram, skum banan!

Okej, ett inlägg till då!

Just nu ligger jag i sängen med en hals som gör ont och ett huvud som spränger. Annars mår jag bra men ännu mer nervösare. Jag vaknade halv 8 i morse av att små barna som vi har i främmande här, var uppe och kutade, skrek och levde rövarn här uppe på övervåningen utanför mitt rum. Men lyckades somna om en liten stund då de gick ner och gick ut och lekte, men när de väl satte i gång så vaknade jag igen för då var de utanför mitt fönster och skrek. DFNHJFIAGN. Så jag är väldigt trött också, men ändå känner jag mig utvilad. Men jag får nog sova på tåget. Synd bara att vädret är så himla fint och att det är varmt ute nu då jag ska åka tåg hela dagen.

Förresten, ni missade nog inte min nya header. Den blev ljusare :-)

Ha det så bra!

Här hade vi genrep förra året. Vi Michael Jackson då. I år kör vi Lady Gaga.


Vår dassgrupp i blått. I år är vi grön.

Miss me!

Imorgon drar jag som sagt iväg till Nyköping. Är väldigt nervös, men det ska nog gå bra. Är bara rädd för att jag ska bli sjuk för nu ikväll har jag blivit lite krasslig. Min mage gör ont, huvudet spänner, kroppen är riktigt slö och gör ont och min hals skaver. Fan också! Hoppas bara att det är lite sömn som jag behöver. För i såna fall ska jag lägga mig asa tidigt och sedan hoppas på att jag vaknar upp och har sovit bort det här krasslet. Men gruppen behöver inte oroa sig. För jag åker även fast jag skulle ligga döende på sjukhuset eller något, fan vill ju inte missa det här ju. Har ju sett fram emot det här så himla länge nu!

I alla fall blir detta det sista inlägget innan måndag kväll då jag kommer hem. Kan inte lova några bilder då, men det får komma på tisdagen då isånafall.
Jag lägger upp några låtar som ni kan lyssna på tills jag kommer hem igen. Ha det så bra och önska mig lycka till!









Zoofie, jag har blivit helt besatt!!

Judas

Jag gillar Lady Gaga. Jag tycker hon har jätte bra låtar och hon är en riktig jäkel på att dansa. Men jag måste hålla med om att många av hennes låtar är uttjatade, men låtarna är så himla bra när de är nya. Det är bara lite synd att de spelas sönder ganska fort.

Låten och danserna är så himla grym!


Grattis mormor!

Idag fyller min älskade mormor 62 år. Jag ringde tills födelsedagsbarnet tidigare idag, men fick inget svar. Så jag antar att hon har lite fullt upp hemma. Får ringa igen om en stund :-) Synd att jag inte kan vara i Brunflo just nu.. Jag hade gärna varit det om jag inte skulle till Nyköping imorgon. Men jag får gratta henne om två helger, för nästa helg hörde jag att det var klassfest i Harmånger för oss gamla 9c. Får ju inte missas. Ska bli kul att träffa alla igen!

Jomen idag nurå så började jag dagen med engelska prov. Jag kan inte säga hur det gick, men vi får hoppas på det bästa. Tänker inte känna efter om hur det gick, för jag kommer nog bara bli besviken.
Efter provet hade jag svenska och efter det matte som slutade 11. Från 11 till halv 2 hade vi håltimma och sedan hade vi historia då vi bara kollade på en dokumentär. 

När jag klev av bussen här i Gnarp gick jag raka vägen till Ica med Sandra och köpte lite matsäck och grejer tills imorgon.
Just nu ligger jag här och hungrar. Jag var så äckligt hungrig på mattelektionen att det lät som om att det gick världens jävla åska. Sedan på lunchen åt jag en normal portion med spaghetti och köttfärssås + två hårda mackor. Blev inte riktigt mätt på det.. Nu är jag typ lika hungrig igen. Man skulle kunna tro att jag är gravid eller något. Haha, näerå, inte än på ett tag i alla fall :-D.
Men i alla fall så ska jag ta och planera vad jag ska ha för kläder med mig. Asså, tänk om det är jätte varm och jag inte tar med mig typ varma kläder för jag tror att det skulle vara kallt där, eller tvärt om..?! Jag kan ju ta med både och, men asså det blir så himla mycket packning ju. SKIT SAMMA. Stoppar bara ner något i väskan, så. bra!

Födelsedagsbarnet och jag.


Jag älskar dig ♥

Paus i pluggandet

Har suttit sedan 5 och hållit på att plugga till det där jävla engelska provet som jag har imorgon. Nu bannemig tar jag mig en liten paus och går ner och fikar något innan min hjärna börjar koka över. Har väl lärt mig hälften än så länge, men jag ska inte ge upp! Jag ska kämpa, jag ska lära mig allt i minsta detalj trots att det ska behöva ta hela natten. Eller näe, det där menade jag inte. Men jag ska fortsätta plugga lite mer sedan så det sätter sig lite mer.

Är totaly in love i denna låt. Så himla fin!


We never quit, we never rest on the school

Tjenare mannen! Just nu sitter och degar i soffan på skolan i väntan på att vi ska börja. Är sjukt trött men jag tror inte jag går så länge idag. Ska ha engelska prov idag egentligen, men jag fick skjuta på det tills imorgon istället så jag kunde få en dag extra. Låg hela kvällen igår typ och pluggade, så lite sitter väl... hoppas jag. Sedan har jag meko, men jag tror nog vi kommer att få jobba på valfri ort. Ska göra en affisch bara i photoshop, så det kan jag ju lika gärna göra hemma.

Jag måste göra en packlista och planera vad jag ska ha med mig för kläder på lördag till Nyköping. Jag kommer väl göra som alltid annars, att plocka med mig hela garderoben men ändå använda samma kläder som jag kom i och ett annat ombyte. Händer ju hela tiden jag åker sådär. Men det är för att jag inte kan bestämma mig vad jag ska ha på mig, och jag tycker att det kan vara bra med ett extra ifall jag skulle råka skita ner, svettas sönder eller om jag skulle växa ur något. Ja, får ta tag i det där när jag kommer hem.

För övrigt mår jag sådär. Är cp trött, hungrig, ont i magen och ont i huvudet. Men med lite musik och softing on the soffa is doing it bättre. Sa jag att jag hade engelska prov imorgon?

Näe, nu ska jag sluta tråka ut er och göra någon nytta istället - kolla på youtubeklipp och skratta lite.

Mosters gohjärtan, jag saknar er! ♥


Ilar i kroppen

Sitter nu på skolan med världens ilningar i ryggraden och armarna. Jag fryser även fast jag har två huvtröjor på mig samt en jacka. Skulle vilja ha något varm och gott i mig just nu. Eller så skulle jag vilja ha mig i något varmt och gott.. Min säng som står där hemma och längtar efter mig. Men, den får jag kramas med sedan när jag kommer hem halv 6 idag.

Dagen består av historia a, håltimma, lunch, samhälle a, idrott och sedan projekt och företagande. Hoppas jag hinner med 5 i halv 5 bussen i alla fall. Om jag inte gör det dör jag. Ha det bra. Phöwss!


Ny gaddad!

Tjena folket! Här sitter jag med en ny gaddad arm. Blev så himla sugen att tatuera mig idag att jag var tvungen att göra det. Förstår inte alls att folk tycker att det gör ont att tatuera sig. Det här kändes ju inge alls!



Igår efter att jag hade stängt datorn lade jag mig och läste ett kapitel ur boken. Efter det somnade jag nästan på en gång.
Imorse vaknade jag upp såg att det var kritvitt ute. Eller ja, om vi ska överdriva så var det kritvitt ute. Men i själva fallet så var det lite snö på backen. Tänkte ta min höstjacka i dag, men kom ju på att den ligger i en säck som är fullt med tejp, instoppad i en kartong längst in i kläkammaren. Så den sket jag i, så jag fick ta min kalla sommarjacka istället.

Ikväll blir det dans. Sista träningen innan vi åker iväg till Nyköping. Är så äckligt nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men nu innan måste jag plugga. Ha det göttans!

Godnatt och sov gott!

Asså, det här med att väcka mig och sedan försöka föra en konversation med mig är ju ingen bra idé har, vi lärt oss nu. Nu hade jag somnat helt utslagen i sängen ikväll. Och då kommer AnnMarie in och väcker mig för att fråga vilket tid jag ska upp imorgon. Hon stod ju och babbla om något annat tror jag med. Men alltså, det tog mig 5 minuter innan jag fattade vad hon pratade om. Jag sitter och tittar på henne som om att jag vore dum i huvudet, ovh sedan gissade jag mig fram till svar. Det var inte fören hon hade gått och stängt dörren jag fattade att jag var helt borta. Hahah fattade ingenting.

Näe, nu har jag varit nere och fikat lite så nu ska jag ta och lägga mig och sova igen. Är så himla trött! Slänger in en låt av ett av mina favoritband, H.I.M.


Måndag vecka 18

Asså shiiit! Nu är det ju bara 5 veckor kvar till sommarlov :o Hur taggad är jag egentligen? JO SÅHÄÄÄÄR MYCKET!!! Asså det ska bli så himla skönt!

Idag klev jag upp halv 7 och gjorde mig iordning. Åkte sedan till Bergsjö för ett tandläkarbesök. Kommer aldrig vänja mig med de där jävla röntgensakerna man måste ha i munnen och bita på. Asså, man får ju sår i kinden, tandköttet och i gommen. Till och med under tungan.
Efter tandläkarbesöket åkte vi hem så jag var hemma till halv 10 då jag brukar kliva upp på måndagarna, men jag lade mig och tittade lite på That's so Raven, även fast jag var hur trött som helst.
Sedan gick jag iväg till tåget och det visade sig att tåget var ersatt med buss och den var 20 minuter försenad. Så jag stod där ute i 20 minuter tills det kom en taxi. Han som körde taxin berättade att det inte skulle komma en buss så vi skulle åka med honom istället, så det gjorde jag och den andra som också skulle med till Sundsvall.

Väl på skolan så hade vi samhällskunskap och sedan svenska b. Efter skolan tog jag mig en sväng till stan och träffade på Sandra så vi compade varandra. Vi gick till alla möjliga affärer men shoppade loss inne på H&M. Eller ja, ett linne och ett par shorts blev det för mig. Betalade bara 149 kr samanlagt. Tycker att jag gör väldigt bra affärer. Kanske borde satsa på att bli affärsman? Får se.

Nu måste jag väl fortsätta fundera på vad jag ska prata om på muntiganationella i svenska b. Vi ska ju såklart hålla tal. Bara sjukt mig. Bara gör det och låt det gå fort!

Blev arg när jag såg att det snöade ute i morse.


Helt tvär alltså...


Sedan slängde jag ett snabbt getöga ut och såg att det hade slutat snöa = happy_girl_93


Bara log framför kameran då asså.


Tills jag skulle gå ut och gå till tåget. Jävla snöstorm alltså!

Ojrå

Har legat och läst från 10 till 12 ungefär, alltså i två timmar. Jag har lånat några böcker av min moster som verkar vara jätte bra. Den jag har hållit på att läsa nu ikväll heter Trasig. Jag har stått länge och funderat på om jag ska köpa den eller inte på bokhandeln, men har tänkt på att jag ska köpa den vid något annat tillfälle. Nu hade jag turen att min moster hade den boken, så jag har kommit väldigt långt i den. Fan alltså hur man kan utsätta barn. Kunde inte hålla tillbaka några tårar, fyfan!
När jag hade läst klart ett kapitel kollade jag på klockan och insåg att jag hade glömt att borsta tänderna och kände mig väldigt törstig. Jag smög in till toaletten och borstade tänderna och drack lite vatten. Sedan kommer jag tillbaka hit och nu insåg jag att jag skulle ha passat på att gå på toaletten också. Men det får vänta tills imorgon. Orkar fan inte kliva upp nu heller och smyga där ute i det mörka. Man vet aldrig vem/vad man stöter på där ute.
Känner nu även att jag skulle ha fikat i kväll i alla fall. Kände mig inte alls sugen på något, men nu svider magen min. Blöh. Det får också vänta tills imorgon. Och imorgon ska jag upp tidigare än vanligt. Jag ska tyvärr besöka käftis i Bergsjö på min sovmorgon. Så ja, jag antar att jag måste sova nu så jag inte somnar i tandläkar stolen imorgon. Det hade ju varit lite pinsamt. Det är ju inget de lär hålla tyst om. Liksom, de lär väl säkert sitta och prata om det i lunchrummet. Eller vad fan, de lär väl inte känna igen mig. Och jag vet inte varför jag håller på att skriva det här när jag egentligen ska ligga och sova just nu. Godnatt fan!

I alla fall så är detta om boken som jag läser:
"Jag föddes och trasades sönder i Birkenhead. Oönskad, misshandlad, såld, bortbytt, fotograferad, filmad, lämnad att dö, fördärvad, skuldbelagd, sviken och förbigången. Men jag föddes även med en brinnande eld inom mig. Jag kallar den för min Fenixeld. Jag är inget offer - det ordet beskriver bara vad jag råkade ut för. Inte heller är jag en överlevare för det antyder att jag kommit över allting. Jag är en Fågel Fenix och det pågår en ständig process inom mig. Detta är min berättelse."

Orden kommer från Shy Keenan. Under hela sin barndom blev hon systematiskt våldtagen av sin styvfar. Och hennes mor misshandlade henne så svårt att hon hade både nedsatt hörsel och syn den dag hon började skolan. Vid 10 års ålder var hon nära att dödas av en grupp pedofiler som hon blivit såld till.

I vuxen ålder beslutade sig Shy för att berätta sanningen och få de skyldiga ställda inför rätta. Efter en utdragen process dömdes både styvfadern och några av hans medhjälpare till långa fängelsestraff inte bara för vad de gjort mot Shy utan för flera fruktansvärda brott även mot andra barn.

Trasig är en av de mest skakande och ärliga skildringar av barns utsatthet som någonsin skrivits. På ett rakt och självutlämnande sätt berättar Shy Keenan om sina fruktansvärda upplevelser. Men hon uppvisar även en inneboende styrka och förmåga att trots allt överleva och vända smärtan till något positivt som kan hjälpa andra i liknande situation. "


Bild från Google

Call me Dipsy

I mitt paket som jag hämtade ut fanns min fina vinst jag vann för några dagar sedan. Min fina One Piece. Ser ut som en Teletubbie, men ack så skön den är!

Är vi lika?
 

Hemma i lilla Gnarp

Ja nu är jag hemma i lilla Gnarp igen. Passade på och hämta ut ett paket på posten samtidigt som jag for hem från statiol där jag klev av bussen.
Igår hade jag en jätte trevlig kväll. Tog mig en promenix upp till Shell med Malin och vi köpte lite gotta. Sedan gick vi hem till mig och pratade och hade trevligt med momma och moster, tills det var dax att gå till brasan. Alltså, de tände ju för fan brasan vid 8 redan och vid 10 gick vi ner och då skulle de typ börja släcka den, så momma och Malin köpte sig en varsinn korv istället och sedan gick vi hem, svullade och sedan lade vi oss och tittade på några avsnitt av That's so Raven och även nått avsnitt av Svampbob tills jag började höra några snarkningar från Malin. Då stängde vi av och somnade på en gång.
Idag vaknade vi vid halv 12. Jag packade ihop mina saker och sedan gick vi upp och jag kokade lite havregrynsgröt till oss. Sedan gjorde vi inte så mycket tills det var daxs att kila upp till bussen.

Gårdagens middag. Fy helsike vad jävla gott det var!


Från sjön igår. Så himla fint!


Brasan som redan har stått och brunnit i någon timma...


RSS 2.0