Back in Sundsvall again

Helloooo!

Är tillbaka i Sundsvall igen och har varit det sedan i torsdag klockan halv 12 på natten. Tog 9 tåget från Brunflo eftersom jag, Momma och Mikael var och hälsade på min moster för att samlas lite då det var mammas årsdag. Det har nämligen gått 4 år sedan hon bestämde sig för att lämna oss här nere och vaka oss där uppifrån istället.

Helena, Dennis och mina två favvopojkar Theo och Kimmie hade åkt till sundsvall i torsdags de med men hade åkt lite tidigare. De bodde i en stuga typ 8 km från stan så Dennis hämtade upp mig på tågstationen och körde mig till dem då jag skulle sova i extrasängen. Ungarna sov ju såklart då jag kom och på morgonen var det väldigt brydd att jag låg och sov i sängen, haha.
Vi åkte till IKEA/Birsta och var där från 10-4/5-tiden. Vi åkte sedan och åt på en pizzeria och for sedan till mig för de skulle hjälpa mig med att få upp min gardinstång och gardiner. De for tillbaka till stugan och jag for hem till Linus där jag fortfarande är. Han sitter just nu och spelar Diablo så jag passar på att blogga lite.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog åka hem till lägenheten och röja upp lite där samt handla hem en massa mat då mitt kylskåp innehåller en gammal mjölk, en halv citron, rödbetor och en äppelmosburk. :)))

Det var väl allt från den här gången. Ma råkes!


Måndag

Jo men tjena! Är jag inte duktig på att uppdatera bloggen va? Hinner ni ens läsa alla mina inlägg som jag skriver hela tiden? Nä trodde väl det.
 
Det känns inte som om att det har hänt så mycket sedan sist jag bloggade.. Har varit med Linus för det mesta, träffade Zoofie en fredag för att först åka till henne och kolla in hennes nya lägenhet. Åkte sedan ner till stan för att gå in på Memento fram och tillbaka för Zoofie skulle säga hej till en som jobbade där och efter det gick vi ner till Drakbåtsfestivalen för att kolla på när Harleqeen spelade. Sedan kom Sandra hem till mig en kväll efter att hon hade jobbat så vi lagade mat, pratade och hade det trevligt. Elin kom till mig en kväll också för att ha en mysig filmkväll. Vi köpte en varsin film på Hemmakväll och det visade sig att vi båda hade köpt sega och dåliga filmer.
 
För er som inte vet det så är jag i Brunflo just nu och har vart här ända sedan i tisdags. Jag har inte gjort så mycket här heller, varit på stan med momma, solat lite med Malin, hälsat på pappa en stund, hälsat på Helena som också är här nere och så har jag varit med Linus som åkte upp samtidigt med mig till Brunflo för att hälsa på sin farbror.
Just nu sitter jag och tittar på en film med min morbror medan momma är borta på bilbingo.
 
Imorgon ska vi åka iväg och hälsa på min moster och efter det vara med Malin igen. Sedan ska jag väl ta och åka tillbaka till Sundsvall igen någon dag här i veckan. Har inte bestämt än eftersom jag ska åka med Helena och Dennis som också ska ner och hälsa på och även åka på IKEA. De är inte säker på vilken dag det blir så det får vi väl se.
 
Ska ta och lägga upp lite bilder nu och sedan stänga ner. Ha det gott!
 
 
 
Finhjärtat mitt!
 
 
 

Torsdag

God kväll! Jag har lagt mig efter att ha tagit en dusch och gjort i ordning en matlåda inför morgondagens jobbpass. Sista jobbdagen för oss sommarvikarier eftersom ordinarie personal kommer tillbaka nu från deras semester. Känns både skönt och tråkigt. Trivs på ICA faktiskt. Nåväl, får ta och hänga en massa på arbetsförmedlingen nurå. :)))


Och vad har hänt de senaste dagarna då? Jag har varit med en hel del med Linus och jag har jobbat. Fredrik, min lillebror, kom i tisdags med tåget från Gävle så jag mötte upp honom och väntade sedan in pappa som körde från Brunflo. De nattade hemma hos mig på golvet. På kvällen gick vi omkring lite nere på stan och sedan på väg hem svängde vi in på Hemmakväll och köpte filmer och godis som vi sedan tittade på innan vi lade oss och sov. Morgonen efter vaknade vi tidigt och åkte in till Birsta och gick omkring där inne. Sedan tog vi en runda inne på IKEA. Jag fick med mig några hyllor hem som pappa hjälpte mig sätta upp. Fick en jätte fin lampa av han också som han också hängde upp. Nu ekar det inte lika mycket i lill-lyan min. :)))
Idag vaknade jag upp bredvid mitt fina hjärta efter att ha sovit riktigt gott. Åkte in till stan vid 3 för att träffa Sandra för en fika. När jag sitter på bussen så sitter jag och fifflar lite med telefonen och lyssnar på musik, så hör jag hur bussen tutar jätte mycket och tvärnitar, så tittar jag upp och ser en bil alldeles bredvid mig som körde in i bussen där jag satt. Hör en man som sitter på några säten bakom mig ropa "åh herre gud" och jag blev lite småchockad. Men det var ingen stor krock, det var inget som kändes och bussen åkte bara vidare. Såg sedan när jag klev av att det blev en liten buckla på bussen.

 

En annan händelse från idag var att jag såg världens absoluta bästaste bloggerska på stan. HanaPee (Hanna Persson). Hehe tyckte det var coolt! :)))

 


Bryan Adams 3/8 -12

Efter att Kent hade spelat igår så spelade Bryan Adams. Och fan vad grym och bra han var! Alla låtar som jag ville höra spelades. Allra mäktigast var när Heaven spelades. Hela publiken sjöng med och jag rös från topp till tå! Bryan tog också upp en tjej på scen som fick en egen mick och sjöng med under en låt. Jag toklog under hela tiden och var så himla glad för hennes skull. Tänk vilken dröm liksom! Jag och Amanda gick tidigare innan konserten var slut. Hon skulle hem och jag var nöjd och hade ont i hela kroppen + att jag var dyngsur. När jag kom hem väntade Linus och så lade jag mig och somnade med han tätt vid min sida.


KENT 3/8 -12

Igår såg jag Kent för allra första gången och det var så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Allt var så mäktigt, magiskt och så sjukt underbart. Trots spöregn och åska så var detta en av de absolut bästa konserter jag har varit på. Jag var dyngsur! Låten som jag allra helst hade velat höra var pärlor, men jag visste att de inte skulle spela den och är så sjukt glad att de spelade de låtar som de spelade. När 747 spelades så fick jag världens härligaste känsla. Hade bara en person i tankarna under hela låten och det var ju såklart han som stod bakom mig och höll om mig under hela konserten. Min fina pojkvän! Också när de spelade MIDVH (mannen i den vita hatten) som också var sista låten de spelade, så var jag världens lyckligaste tjej. Allt under hela konserten var perfekt. Hade inte velat ha det på något annat sätt!


Torsdag

Helloo!
 
Sitter i soffan hemma hos Linus och gör inte så mycket. Vi båda har en varsin dator i knät, jag bloggar och han spelar nå töntspel. :-))))
 
Imorgon är det den dagen som jag har väntat på hur länge som helst nu. Ska äntligen få se Kent live. Och inte bara Kent, även Bryan Adams också som är så himla bra och som jag också har velat sett live. Det kommer bli så sjukt bra!
 
Igår jobbade jag dubbelpass på jobbet. Fick ta någon annans kvällspass eftersom den personen inte kunde jobba då, så jag jobbade mellan 11 till 8. Var ganska segt måste jag säga. Tittade på klockan när den slog 4 och kände sorgen i hjärtat. Det var egentligen då jag skulle sluta, men hade då halva jobbpasset kvar. Men jag klagar inte, får ju kosing för mitt slit.
Var ganska så jätte trött igår när jag kom hem. Åkte till gosepojken och myste i favvofamnen vilket jag måste säga är det bästa som finns! 
 
Lägger upp lite bilder som var meningen att jag skulle lägga upp från mobilen men inte lyckades komma upp.
 
Från gatufesten i väntan på Takida.
 
Takida, så grymt bra denna gång med!
 
Innan Takida spelade The Soundtrack Of Our Lives. Helt ok.
 
Skulle koka nudlar... Hade shorts på mig och fick hetvatten på båda benen, halkade i vattnet så jag sträckte båda benen och ena armen att jag hade ont i flera dagar. :-)))
 
En bild från jobberå. Stod och pressade kartonger efter att jag hade packat upp flingor.
 
När jag precis hade flyttat in i min lilla lya. Nu står det ett tvbord där med en tv. Mina kartonger är upppackade och undan ställda.
 
Här har vi Melody Club också som jag och Linn kikade in och såg från Navet när de spelade på Gatufesten. Denna bild är dock tagen från dagen då de hade sound check.

Hade en bild på Amanda Jensen också som jag skulle ladda upp, men den finns inte på datorn. Har egentligen fler bilder också, men dem får vi ta en annan gång. Nu ska jag stänga ner. Hare fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0