The notebook

Jag har just sett The notebook. Herre Gud vilken underbar film.. Mina tårar har bokstavligen forsat ner.
En av mina favorit filmer nu.

Nu ska jag bara sitta och gömma mig i mitt rum tills AnnMarie och Bosse går ifrån tv:n. Haha, jag vill inte gå ut och se sönder gråten ut heller. Under tiden får jag sitta och läsa på engelska läxan som är tills imorgon. :-)

♥ Ni som inte sett den, SE DEN! Rekomenderas verkligen.

28 Januari 2010

Söndag = Pluggnig och se på film.
Japp. Det är vad som kommer att hända idag denna söndag.

Kom hem runt halv 2 i natt från Sandra. Vi hade en väldigt rolig kväll med fruktsallad, melodifestivalen (dock satt jag och kollade på en massa gamla bilder på Sandras dator och skrattade istället) och sedan vart det att spela lite spel med en massa skratt.

Ska nu sätta igång med pluggningen. Ha det bra! ♥

Fairytale

Just nu sitter jag och skriver på min as dåliga saga som ska in till veckan. Jag är strax klar med den men måste komma på vad som ska hända mer.

Var rädd om de som står dig nära, för du kommer att behöva dem en dag.
Och när du står där helt ensam, det är då du kommer att inse hur viktiga de är..


Klok text!



Hello handsome!


God morning sunshines!

Herre gud alltså! Det var då inte igår jag sov såhär gott och länge som jag har gjort inatt.
Jag somnade direkt efter att jag hade stängt av datorn igår efter att jag hade skrivit inlägget under. Jag drömde om att jag träffade Tokio Hotel och jag var så himla lycklig. Sedan vaknade jag vid 8 och gick på toa. Kände mig ganska pigg då och trodde inte att jag skulle somna om, men efter nån minuts försök så somnade jag och sov till 12. Jag fortsatte drömmen om Tokio Hotel och vart ganska sur när jag vaknade och förstod att det bara var en dröm..

Nåja. Idag är det varmt ute, 2.7- ute bara. Så jag funderar på att gå ut en sväng och röra lite på mig, men vi får se. Jag har fortfarande en sån jävla träningsverk.
Jag förstår inte vad fan jag har gjort som har gett mig en sådan träningsverk. Vi spelade ju bara badminton i torsdags på idrotten, gjorde några övningar och sprang. Men herre gud, det har vi ju typ gjort förut utan att jag har fått en sådan träningsverk. Aja, jag känner mig duktig iallafall ;-)

Ikväll blir det att gå över till Sandra för att göra fruktsallad, kolla på melodifestivalen och spela spel med Amanda och Fredrik. Det kommer att blir riktigt roligt!

Nu ska jag ta och skriva lite mer på min saga, om min fantasi vill stå på min sida idag.
Ha det gott! ♥

Dagens låt: Tokio Hotel - Final day

And now the sun has sunk below

Det vart ju så plötsligt kallt i mitt rum, jag är tröttare än tröttast, min mage kurrar, jag är kissnödig och jag kan fortfarande inte röra på mig som folk pågrund av träningsverken, så jag har bäddat ner mig under mitt goa täcke, bland mammas morgonrock vid sidan och min sköna filt på magen och ska nu kolla på film hade jag tänkt.
Fast.... jag är så fruktansvärt trött och mina öron börjar spöka med mig.. kanske det är dags för en öroninflammation? -Säg inte det! När jag har det så håller det i i flera dagar och jag hoppas verkligen att jag inte får det så att det förstör för mig när jag ska iväg till Tokio hotel.. Fast, jag har inte haft det i nästan över 2 år nu.
Skiter jag i filmen och sover istället så kanske det har hunnit gått över tills imorgon. Sover man mycket blir man frisk, så godnatt!! ♥


26 Februari 2010

FY HELVETE VILKEN JÄVLA TRÄNINGSVERK JAG HAR!!! Jag trodde jag skulle avlida i morse då jag skulle kliva ur bussen när jag hade kommit fram till Sundsvall. Jag kände av att jag hade träningsverk innan men det gjorde inte så jätte ont. Men då när jag skulle kliva ur så höll jag inte på att ta mig ner för trappen, jag kunde nästan inte gå för varje steg jag tar känns det som om att det är någon som slår mig i benen och rumpan med ett basebollträ.
När jag kom fram till skolan så kom jag ju på att våran skola bara består av trappor typ.
Jag trodde jag skulle dö när jag försökte ta mig upp och ner för trapporna idag. Och jag har skåpet allra längst ner på golvet så Zoofie fick ta ut min väska när jag skulle ha den. Söt tjej!

Dagen bestod av matte, mediekunskap och medieproduktion. Tur tjejen själv hittade en hundring också.
Resten av kvällen ska jag bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Jag tänker inte plåga mig själv och röra på mig i onödan.

Tokio hotel har gjort en låt tillsammans med Kerli (ingen aning om vem hon är). Denna låt ska vara med i den nya filmen Alice in Wonderland. Jag lägger in den som dagens låt eftersom jag föll för den direkt jag lyssnade på den.

Tokio Hotel & Keril - Strange

Sing like a frog

Det är ju så himla härligt att få ha huset själv en kväll så man kan höja volymen och sjunga med utan att tänka på om AnnMarie och Bosse kommer att slänga ut mig med tanke på min otroligt fina sångröst.. *host*.

Jag tänkte nu ta och leta fram lite kläder som jag kan ha imorgon och sedan lägga mig och läsa ur min bok som är hur jävla bra som helst!
Mja mja... hmm.. kommer inte på så mycket att skriva. Ha det så bra och godnatt! ♥

Malin skickade en rolig youtubefilm. Jag dog några gånger!!


♥ Han är ju så fin!


And the sun will come on thru, It's gonna shine for you

♥ Slänger upp mina favorit låtar. Lyssna och njut!



















25 Februari 2010

Är hemma redan och har varit hemma i en timma nu ungefär. Slutade 11 idag som jag gör på alla torsdagar.

Började dagen med att stå utanför där vi skulle ha idrott och frysa medan vi väntade på våran idrottslärare som var väldigt försenad.
På idrotten spelade vi badminton och gjorde en massa övningar vilket var jätte roligt.
Efter idrotten hade vi svenska och sedan slutade vi. Det är så tråkigt för Amanda, Julia och Zoofie är hemma och är sjuk så det är bara jag och Ida nu. Det är inte tråkigt att vara med henne utan det är tråkigt att de andra ska vara sjuka.

Nu ska jag ta och skala en apelsin och sedan fortsätta skriva på sagan som ska in nästa vecka. Jag måste skicka in den tidigare eftersom jag ska iväg på på den torsdagen den ska in. HIHIHI!

Dagens låt: 3 Doors down - Your arms feel like home

When dreams are coming true

GAAAAHAHAHBGFHDKNGDAIHADSNDSVKNDSBLAAAAAAHHAHAHAHAAAA!!!!
Jag ryser, jag blir tårögd och jag vill bara skrika när jag ser denna video.
Jag tror nästan att jag kommer att svimma när jag hör musiken börja spelas och ser när de kommer ut på scen och börjar sjunga. Jag kommer att skrika och vara den allra lyckligaste personen i hela världen!



♥ Imorgon är det en vecka kvar... en vecka!!

24 Februari 2010

Bläh.. Har ingenting att blogga om. Jag är helt slut och funderar på att gå och tvätta bort sminket och sedan lägga mig och sova. Jag har frysit hela dagen idag så jag har suttit med 2 linnen, 2 hoodtröjor och vinterjackan inomhus och frysit.
Höll på att somna på bussen hem idag. Kommer på mig själv att jag sitter och gapar när jag håller på att somna. Det värsta av allt var att jag satt med ansiktet ut mot gången och det var väldigt mycket folk på bussen. Attsingen då!
Nej nu pallar jag inge mer. Godnatt! ♥

Dagens låt: t.A.T.u - How soon is now?

Vem ska jag tro på tro på tro på när...

Hehe, ja... Berättar lite mer om rubriken lite senare. Ska först berätta att jag just kommit hem från en rolig timma från jazzdansen. Jag har skrattat så tårarna har sprutat, speciellt på stretchingen och på vägen hem då en tant som kom åkande på en spark skrämde så jag sket knäck i byxan..

Idag började vi dagen med lite datakunskap då vi bara behövde göra en uppgift som vi sedan skulle skicka in och sedan fick vi sluta från lektionen. Sedan skulle alla ettor från olika skolor iväg på en mässa och lyssna lite på olika föredrag om högskolor osv.
Nu kommer vi till rubriken.. DAM DAM DAM.... THOMAS DI LEVA var där också och han pratade om någonting jag själv inte förstod ett ord på. Vi skulle även sitta och meditera och lyssna på när vi andades?! höh, konstig typ det där.
Efter han hade pratat och spelat tre låtar så gick jag, Ida och Julia fram och fick en autograf. Jag fick även en kram och tog en bild tillsammans med honom. Haha, jag stod verkligen och höll mig för skratt där framme.

Jag har träffat kärleken ♥(pinsamt ful bild på mig, men stå ut med det)

Hårda ord!

Det skär i mitt hjärta när jag får höra vad folk kallar sina föräldrar.
Visst, är man förbannad över att man inte får göra saker och ting så kan man tycka att de är dumma och det blir lätt att man säger att de är dum i huvet men man vet att man absolut inte menar det innerst inne.
Jag har aldrig sagt till min mamma eller pappa att de är dum i huvet eller att jag hatar dem. Det är någonting jag aldrig skulle kunna säga. Jag skulle bara ligga och grina på nätterna för att jag ångrar mig så hemskt mycket att jag sade det. Något som ''Fan vad du är dum!!'' kan ha flygit ut ur min mun men det är ju ingenting om man jämför med en massa könsord och diskriminerande ord.
Det kan vara väldigt hårt för en förälder att få höra att de är dum i huvudet varje dag när de försöker göra sitt bästa och hjälpa en.
Sina föräldrar ska man vara väldigt rädd om. De har uppfostrat dig till den du är och de älskar dig över hela sitt hjärta. Man ska vara tacksam över det liv de har gett dig.

Att vara ung och förlora en förälder är så svårt att man inte ens kan beskriva hur ont det gör och för en vuxen och förlora sitt barn är något så fruktansvärt det med att man inte kan beskriva.
Jag valde inte att mamma skulle försvinna från mig och mina syskon. Jag kunde inte göra någonting, men om det fanns ett sätt att rädda henne så skulle jag offrat mitt liv bara för att hon skulle få leva ett liv som hon aldrig fick leva.
Det finns så mycket jag aldrig hann berätta för mamma, om vilken underbar mamma hon var, hur duktig hon var, hur värdefull hon var, hur mycket jag älskade henne osv. Jag får aldrig chansen att berätta det för henne.

Jag vill att ni tänker på hur ni behandlar era föräldrar och tänk på vad ni kallar varandra. Man kanske inte tror det men orden kan såra en oerhörd mycket. Tro mig, jag vet.
En vacker dag kanske de inte finns där och du kommer att ångra dig så himla mycket över vad som flygit ut ur din mun och allt skit du gjort. Era föräldrar vill dig bara väl och de älskar dig så mycket. Tänk på att de offrar sina liv för dig. De har sina brister, så lev med det!


Jag älskar dig! ♥



Öronorgasm

Har ju halkat efter en massa med dagens låt så idag tänkte jag inte komma undan.

In flames - Cloud Connected

22 Februari 2010

Jag sitter själv, i ett tomt hus, utan AnnMarie, Bosse och Backary...så, HELLO HÖG MUSIK!!!

Jag har just skickat in 2 engelska uppgifter och nu kan jag inte se några läxor eller prov så lång ögat kan nå, om man inte räknar med sagan som ska in nästa vecka, men den hinner jag.. Hoppas jag.
Idag har det varit en helt okej dag. Hade matte och fortsatte att räkna ekvationer som är jävligt roligt, iallafall när man kan och det flyter på och få slippa min mattelärares andedräkt när han ska förklara något för mig... huvva. Sedan hade jag svenska och efter det slutade jag. Jag hade ingen engenska eftersom vissa i klassen skulle hålla tal i deras grupper.

Jag måste bara berätta hur mycket jag älskar mina hörlurare. Jag riktigt avgudar dem. Det är verkligen en riktigt bra bas i dem och man hör inget annat än den härliga musiken man lyssnar på. Scullcandy
Jag rekomenderar dem starkt. Dem kostar 199 kr. Dock är mina pluppar svarta.


Dessa ska jag köpa när jag får pengar över. Kostar 499 kr?


Det är ännu bättre ljud i de större. Det blir nog mysigt att ha dem när man reser mycket som jag gör. Mums mums mums!

Godnatt kära läsare!

Nu ska jag alldeles snart säga godnatt. Först ska håret torka och jag ska läsa ur min nya bok jag köpte igår, "14 år tillsalu".

Hela kvällen har jag suttit och tänkt på hur det kommer att vara den 4 mars då jag äntligen ska se Tokio hotel live på hovet.
Jag kommer bergis att gråta hur mycket som helst, haha. Jag höll ju på att börja grina när jag skulle se Takida för 3e gången så jag tror nog jag kommer att se ut som ett emo när jag kommer ut där ifrån, min röst kommer att vara helt förstörd och jag kommer inte att kunna andas när de kommer ut på scen. Men det är lätt värt det, så jävla lätt!
Det är ju bara 10 dagar kvar nu. Tänk, inte den här veckan utan nästa vecka på torsdag. GAAH! Så jävla lyckig!




Vilken helg!

Nu är det tyvärr slut på helgen och jag ska snart ta och sätta mig på bussen som ska ta mig hem igen.

Var in i stan igår med Malin för att leta efter sommarjobb. Dock var det för kallt och långt för att gå till Jamtli så vi bestämde oss för att ringa dit istället så jag väntar på att hon ska komma ner till mig just nu så vi kan ringa.
Vi gick och tog en fika, pratade och bara hade mysigt. Sedan gick vi en stund och kollade på stan.
Själv köpte jag en bok som jag länge velat ha, "14 år tillsalu" och en jätte söt tisha från Gina.

Efter en stund på stan tog vi bussen hem till Brunflo igen och gick till Ängegården (ålderdomshem) för att höra om de kanske tog emot sommarjobb. Men när vi stod där inne var det inte en enda kotte där inne. Så vi fick gå ut och skynda oss hem.
Jag sprang över till Pappa och var där en stund tills jag skulle hem och äta.
Efter en stund kom Malin igen och vi kollade på tv och satt vid datorn och skrattade hela kvällen.





Hahahahah åh den är så jävla rolig!!! :'D


I skolan och sedan en tripp till Brunflo

Det är så fruktansvärt kallt i detta klassrum jag sitter i. Jag har vinterjackan men ändå sitter jag och darrar som fan. Jag har träningsverk sen idrotten igår. Jag kan nästan inte ens skratta, och då är det illa!

Nu ska jag ha mediekunskap och sedan medieproduktion. Efter det sätter jag mig på tåget till Brunflo och stannar där i helgen. Vi får se om jag orkar blogga något när jag är där.
Imorgon ska jag och Malin leta sommarjobb i Östersund. Så håll tummarna på att vi hittar något roligt som vi kan jobba tillsammans med.

Nej nu ska börjar lektionen. Ha det så bra! ♥

♥ Haha, en bild på mig och Sandra när det var lyskvällen i höstas.

En imponerad engelska lärare

Lyckades somna tillslut igår kväll. Jag låg och tänkte på roliga minnen så jag ligger och garvar lite för mig själv. Hehe..
Första timman skulle jag och några till i min klass hålla tal i engelskan. När det var min tur och jag stod där framme kände jag hur hjärtat började slå, men efter jag hade läst några meningar gick det jätte bra.
Jag pratade om att ha en vän och min engelska lärare vart imponerad så jag fick VG på mitt tal. HIHIHIH!
Jag är så glad. Det går verkligen bra för mig nu på skolan.

Senare hade vi matte och sista lektionen mediekunskap då jag, Amanda, Ida, Zoofie och Julia skulle spela in en live sändning. Amanda var programledaren, Ida och Zoofie fick prata om filmen Fast and Dangerous som är våran senaste film. Jag och Julia fick spela författare så vi berättade om våra påhittade böcker. Det kommer att bli sjukt pinsamt att visa upp den på fredag inför hela klassen..

Nej nu har jag en massa engelska uppgifter att göra. Ha det så bra! ♥

Dagens låt: The morning of - Shine


Kan inte sova

Ligger nerbäddad och kan inte sova. Jag är nästan rädd för att somna för jag drömde så hemska mardrömmar i går natt två gånger efter varandra. Jag hatar verkligen att drömma mardrömmar och det gör jag väldigt ofta och det har jag alltid gjort sedan jag var liten.
Jag kommer ihåg mina jävla mardrömmar jag alltid hade förut om att det skulle börja brinna och att det skulle komma lava. Sedan drömde jag om att det fanns dinousarier, att det var en demon jag inte kunde se som ville döda mig, att det var varulvar under sängen som försökte dra under mig, man ser något hemskt som ögon eller något och man bara vill skrika men det går inte och när man måste springa och det verkligen inte går att springa.
Jag drömmer till och med om saker som jag  har sett som tillexempel bilder, filmer och jag har även mardrömmar om mamma.

Jag önskar att en vacker dag så kommer dessa drömmar att försvinna och slippa göra mig orolig under nätterna när jag ska sova eller vaknar och ligger är alldeles rädd och vågar inte somna om.
Jag har haft drömfångare men de hjälper inte mig faktiskt. Suck...

Nåja, jag ska försöka sova igen. Jag vill inte se ut som en fågelskrämma imorgon på skolan. Ha det bra och sov så gott! ♥




Dagens låt: Secondhand Serenade - Supposed


16 Februari 2010

Herre min Jesus vad trött jag är. Att ha datakunskap första timman är fan plågeri. Jag blir alltid lika trött och less efter åt.
Dagens andra och sista lektion var medieproduktion (bästa lektionen). Vi har börjar med något nytt nu så idag har vi gjort framsidan till våran saga vi skriver på svenskan, i programmet Adobe Illustratior CS3. Det var riktigt klurigt att komma på hur man skulle måla och fixa där men efter ett tag så kom man på och då gick det väl ganska så okej.

Efter skolan var det dags för utvecklingssamtal som faktiskt gick jätte bra. Bosse är stolt över mig.. hehe..
Nu ska jag ta och öva på mitt tal imorgon som vart uppskjutet förra veckan tills imorgon. Så, önska mig lycka till!

Min framsida vi gjorde idag. Hahahah!


Adjöss. Puss! ♥

15 Februari 2010

Jag börjar med att svara på en kommentar från pappa angående förra inlägget:
Postat av: papi
du skulle hellre varit här å druckit te ist för att ligga där å kladda på benen.saknar

Svar: Hahahaha ''kladda på benen'' Du gjorde min dag pappa :'D.
Jodå, jag kommer till Brunflo på fredag :-), Saknar ♥.


Här poppas det musik för fullt. Jag blir som sagt på bra humör när jag lyssnar på musik, speciellt sånt som jag gillar.

Ska alldeles strax ta och börja med att göra lite skoluppgifter. Just nu har jag en jävla massa som måste göras så det ser jag fram emot att göra... *host*. Nåväl, det är bara att bita ihop om man vill få betyg och lyckas här i livet.. Inte sant?

Imorse när jag skulle iväg till bussen så hann jag inte tänka så mycket. Jag trodde jag var jätte sen och fick slänga på mig kläderna och springa iväg. När jag är nästan framme vid busshållsplatsen så slog det mig att min buss inte går förens klockan 09:00 och klockan var då 08:39. Jag var helt inställd på att bussen gick 06:45 som jag brukar ta på torsdagar och fredagar. I D I O T!
Så där ute fick jag stå och frysa tills bussen kom.
Sedan sitter jag jätte skönt i bussen och lyssnar på musik. När vi hade åkt igenom Njurunda märker jag att det droppar brunt vatten på mig. Då var det en jävla läckage vid knapparna så jag fick sitta med gardinen och torka resten av vägen in till Sundsvall.
Efter ett tag så kände jag att det även började droppa i huvudet på mig. Såklart började det läcka på ett annat ställe så jag fick sitta i en jävla särställning. Undra vad fan folket som satt i säterna bakom mig undrade vad fan jag höll på med..?!

Nej, nu måste jag återvända till mina skoluppgifter.

Dagens låt: 3 Doors down - It's the only one you've got (Inte världens bästa video)
You've got to live this life you're given
Like it's the only one you've got.

Blubb blubb :-)

Jag ska förska skynda mig att skriva ett litet kvälls inlägg här innan AnnMarie stänger av Internet.

Jag hoppas alla har haft en mysig alla hjärtans dag. Själv har jag bara suttit vid datorn och lyssnat på musik hela dagen. Jag har även ätit tårta med AnnMarie, Bosse, Annelie, Backary och Christoffer för att fira denna dag.

Nu ska jag ta och smörja in mina torra ben i min jätte goda body lotion. Den luktar som ett the som jag alltid drack hos pappa för jätte länge sen med mjölk och en massa socker. Utsökt! Så det blir till att ligga och sniffa på mina ben i natt. Hehe, Skämt åsido.
Godnatt alla! ♥

That's all i've ever wanted from this world
Is to let me be myself
So i can shine with my own light
.

World behind my wall

They're telling me
It's beautiful
I believe them
But will I ever know
The world behind my wall

The sun will shine
Like never before
One day I will be
Ready to go
See the world behind my wall



(17 dagar kvar! ♥)

Alla hjärtans dag

Hoppas alla får en mysig alla hjärtans dag, singlar som upptagna. Själv har jag lite skoluppgifter att göra.

Vaknade av att AnnMarie kom in med en ros till mig och önskade mig en bra alla hjärtans dag. Det var väldigt gulligt gjort! :-).
Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen och lyssnar lite på musik. Jag ska väl strax ta och kliva upp, klä mig och sedan äta lite frukost för min mage skriker efter mat just nu.
Jag har inge speciellt att blogga om just nu. Mina dagar har inte varit så händelserika på sistonde, men jag slänger upp en dagens låt och sedan säger jag Ha en bra alla hjärtans dag!

In flames - Alias



12 Februari 2010

Jag är riktigt glad över att det är fredag. Det finns ingen annan dag i veckan man längtar efter så himla mycket som fredagar. Det känns så skönt när man sitter på bussen hem just på fredagarna.

Idag har det varit en bra dag. Började med matte, sedan mediekunskap och sista lektionen hade vi medieproduktion då vi visade upp våran film och vi fick se de andras filmer. Ska jag vara ärlig så tycker jag faktiskt att våran film var bäst! Efter vi kollat klart på filmerna fick vi sluta.
Ida hade en överaskning till oss idag, dvs. mig, Amanda, Zoofie och Julia. Hon hade bakat jätte goda dumlemuffinsar. Jag har aldrig ätit några så goda förut!

Ikväll ska det bli lugnt för min del. Köpte en Ben & Jerrys glass - Cookie Dough, idag efter skolan så den ska jag sitta och sleva i mig framför en bra film. Ska se vad som finns på Voddler.

Hoppas allt bara är bra med er. Ha det bra! ♥

Dagens låt: Takida - Losing
Tycker det är så coolt att de spelade in denna video i
Sundsvalls stadshus som ligger alldeles precis vid min skola. ^^


Nail painting

Har just tagit bort mitt svarta och utnötta nagellack från naglarna. Gosh vad det ser konstigt ut utan nagellack! D:
Denna gång får mina naglar bli lila. Vi får se om jag orkar sitta och hålla på att pillra och göra någon krumelur eller något men det tvivlar jag på.

Jag har varit och är så jävla trött idag. Efter att jag hade laggt upp det första inlägget så lade jag mig och somnade. Efter ca 30 min när jag ligger och sover som allra skönast stormar AnnMarie in och ska in till frådet och hämta något. Såklart kunde jag inte somna om efter hon hade gått så jag har varit flitig och gjort lite skoluppgifter.
Det ska då allt bli en tidig kväll för mig. Ska jag orka kliva upp halv 6 imorgon och inte se ut som världens jävla hej-kom-och-hjälp-mig!
Just nu sitter Backary utanför och spelar tv spel med Christoffer. Undrar om Christoffer tycker Backary sjunger fint där ute.. För det jag nämnligen inte jag! Hahaha.

Nej nu ska jag ta och måla färdigt mina naglar, tvätta ansiktet, borsta ansiktet och sedan dejta sängen. Godnatt! ♥

Hahahahaha, jag dog när jag såg den här bilden.



- Oh god, something smells like a fish.
*Sniff sniff*
- I think it's my vagina
- Really? I thought it was mine.

Saknar er mina fina syskon!

Vem ska jag tjaffsa med? Vem ska jag reta? Vem ska jag låta all min ilska gå ut över? Vem ska jag smyglåna grejer av? Vem ska jag umgås med när jag får tråkigt? Vem ska stjäla godis av? Vem ska jag slå utan anledning? - Jag låter hemsk, jag vet. Men ni är precis lika dan och riktigt sådär går det inte till faktiskt!

Åh vad jag saknar er, önskar bara jag fick träffa er varje dag som jag alltid har gjort förut.
Vi går igenom mycket och vi har tagit oss igenom väldigt mycket. Jag kommer alltid att finnas för er!

Jag är så stolt över dig Helena!
Du är en stark person och jag ser verkligen upp till dig. Du har världens finaste son och jag är väldigt glad över att få vara Moster till honom. Du gör det jätte bra som mamma och jag önskar jag blir lika bra som dig när det är dags för mig. Det är jätte tråkigt att ni bor nästan 40 mil ifrån mig och jag saknar och längtar efter er alla hela tiden!

Jag kanske inte har varit världens bästa
syster men jag klarar mig inte utan er.
Jag älskar er så himla mycket och jag vet
inte vad jag skulle ta mig till om det skulle hända er något.



♥ Min lillasyster Veronica och jag för flera år sedan.


Min storebror Niklas, min lillebror Fredrik och jag.


Niklas, jag, Helena, Fredrik och Veronica.


Systersonen Theo. Jag glömmer aldrig den dagen
du föddes. Vad jag satt här hemma och grät av lycka.
Jag var så lycklig. Du växer så det knakar lille killen.


(Bilen lånade jag från min storasysters blogg.)

Trött? - JA!

Herre gud vad trött jag ÄR! Jag vart helt slutkörd på badet idag, så imorgon kan ni räkna med träningsverk!
Att livrädda gick faktiskt jätte bra. Varken Amanda eller Zoofie drunknade när jag skulle livrädda de så det är tur :-).

Jag orkar inte skriva något mer just nu. Jag är jätte trött och jag funderar på att stänga ögonen en stund. Ha det så bra! ♥

Dagens låt: Lifehouse - From where you are.
Jag har gått och blivit helt förälskad i denna låt!


Badkrukan Jessica!

Nu ska lilla jag ta och säga godnatt.
Imorgon första timman så ska vi ha bad, vilket jag absolut inte gillar. Hatar verkligen att visa mig i bikini och simma längder är verkligen ingenting för mig. Nåja, jag har packat badkläderna nu iallafall så nu tänkte jag lägga mig och samla kraft så jag orkar simma längder och livrädda imorgon.

Ha det så fint! :) ♥


10 Februari 2010 /Jessica säger godnatt (inlägget publicerades inte igår)

Hoho!

Är det bara jag som har Torsdag i huvudet idag? En gång per kvart tänker jag ''Fan vad skööönt, fredag imorgon!'' Sedan kommer jag på att det bara är onsdag idag.. Attans då!

Idag har det varit en helt okej dag. Började med att kolla på film på engelskan, sedan hade ci matte och efter det mediekunskap.
Jag kände att jag inte hade så mycket att skriva idag. Jag ska nu kolla på Andra avenyn som jag hade glömt bort helt att det sändes idag. Kanske för att jag har torsdag i huvudet?! Nåja, det är spännande så jag ska kolla nu med en gång.

Lägger upp kvällsinlägget jag inte kunde publicera igår. Det vart något fel på Internet så det kom aldrig upp..


Nu har ännu en dag bara susat förbi. Jag ska alldeles strax ta och ta bort min Saddam Hussein-handduk på huvudet och sedan lägga mig och sova. Försöka sova iallafall.

Denna dag har jag pluggat, dansat och duschat nu ikväll.
Såklart hade jag kvar handduken i mitt rum medan jag står och duschar. Jag såg att handduken inte hängde där den skulle så jag fick lite småpanik när jag nästan var klar med duschningen.
"Vad fan ska jag göra nu då?" gick jag och tänkte hela tiden. Jag kunde ju inte springa ut naken in till mitt rum för utanför i soffan ligger Christoffer, AnnMaries barnbarn, och sover. Det är 2 meter i från badrummet till mitt rum. Så jag fick då ta den vanliga handduken och torka det värsta och sedan ta på mig pyjamasen och springa till mitt rum och torka resten där inne.
Jag ska alltid extra kolla att handduken hänger där den ska innan jag hoppar in i duschen!

Godnatt!

Dagens låt: Bullet for my valentine - Tears don't fall


Klänning

Till sommaren vill jag köpa en sån där lång jätte fin klänning. Jag vet inte vad de heter eller om det har något speciellt namn? Nåväl, jag lägger upp en bild på klänningen. Fast helst kan det vara några fina sommarblommor med mycket färg eller så får den vara enfärgad i en fin färg. Inga avokado klyftor som på denna, om det nu är det. :-)



Ledighet gillas!

Hur härligt är det inte att få sova till halv 11 på en tisdagsmorgon utan att vara sjuk? Det är mindre skönt med en massa skoluppgifter som måste göras. Så denna dag ska jag vara en flitig plugghäst.

Hm.. Jag har inte så mycket att skriva så jag får väl slänga in ett inlägg senare ikväll eller något. Ha en fin dag! ♥

Fast and Dangerous

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Vårat skolarbete på mediaproduktionen. Så jävla snyggt!

The song of the day!

Har märkt att jag hamnat efter med ''dagens låt''. Haha, så jag lägger upp en låt som väcker många fina minnen.
En låt som mamma väldigt ofta brukar lyssna på.
Jag har en full spellista på spotify med bara låtar som mamma brukade lyssna på sedan jag var liten. Jag brukar sitta och lyssna när jag saknar henne som allra mest.

Attans! Märkte just att låten inte finns på youtube.. Lägger väl upp en spotify länk så är det bara att klicka på den så börjar låten spela av sig själv! :-)
Joyride – Tiden som vi fick

Jag spelar för dig min älskade mamma. ♥

8 Februari 2010

Efter en lång helg i Brunflo är jag tillbaka i Gnarp och har redan utfört en dag i skolan, och då var det en väldigt soft dag.
Började dagen med matematik och räknade ekvationer (kul). Sedan hade jag svenska och har på börjat min saga som vi alla måste skriva. Vet ni vad vi fick göra sedan? Jo det ska jag säga er: Vi fick sluta för dagen. Woho! Sluta klockan 13:00 och skippa engelskan på en måndag är något som alla drömmer om!
Imorgon är vi lediga från skola så jag vill bara pussa på veckans schema just nu.

Nej nu ska jag ta och kolla lite på Hem till midgård. Åh, fy satan vad jag älskar det programmet! Synd att det inte sänds på tv som det gjorde förut för flera år sedan. Det var mitt älsklings program. Tror nästan jag skrivit det i min ''mina vänner bok'', haha.

Ha det så bra! ♥

Som jag trodde. Haha fan vad snyggt jag skrev när jag var 9-10 år :')



6 Februari 2010

Jag har inte haft lust till att blogga så jag skriver lite nu tänkte jag i väntan på att Malin ska komma till mig.

Igår klev jag upp tidigt för att göra mig klar för begravning på farfar. Det var jätte fint och mycket bra musik som spelades. ♥
Jag kom hem runt 5 och jag bakade chokladbollar och gjorde ingenting efter. Vid 7-8 tiden kom Malin och vi kollade let's dace och åt upp chokladbollarna.
Efter let's dance kollade vi på någon tråkig Revy här ifrån Jämtland som momma hade inspelad. Satt mest och kollade för momma kliade min rygg och mina armar, så varför inte liksom?

Idag har jag inte heller gjort så mycket. Jag har bara suttit vid datorn. Det är tragiskt, jag vet. Men jag har inte haft så mycket annat att göra. Jag tänkte gå och hälsa på pappa och syskonen om en liten stund. Sedan ska jag träffa Malin så vi ska köpa glass och sedan kolla på Melodifestivalen gissar jag på.

Men först: Gå ut med soporna...

Vila i frid farfar. ♥

Brunflo

Jag kom fram till Brunflo runt 5 i eftermiddags och klev på tåget klockan 2 i Sundsvall.
Trots det äckliga vädret, den långa väntan helt ensam i Sundsvall i någon timma och förlite sömn är jag på jätte bra humör.
Helt tvärt igår kväll vart jag glad och det har jag varit sedan dess. Jag är dock inte på humör att blogga just nu, men jag återkommer kanske imorgon kväll.

Idag har vi haft idrott. Vi spelade något tråkigt och konstigt volleyboll spel hela tiden.
Efter idrotten hade vi svenska och jag skrev en egen myt om hur fotbollen kom till. Hehe, fantasi!! ;-)

Nej nu har jag inte allt något mer att berätta. Ska ta och vara lite social med mommis och så nu. Morsning! ♥

3 Januari 2010

Just nu sitter jag i caféterian i skolan och har mediekunskap. Jag, Julia, Amanda och Ida sitter och planerar en livesändning vi ska göra snart. Vi har redan planerat klart och nu är det 50 min kvar tills vi ska ha mentorträff och klassråd.

Jag pratade med min engelskalärare idag ang. mitt betyg. Är jag lika duktig som jag varit och får minst VG- på nationella så har jag VG i engelska.. Hallå? Jag som alltid hade IG varningar förut. Tror ni jag satt och gapa när jag satt där inne eller?
Så idag är jag på braa humör!

När jag kommer hem ska jag för det första kolla på Andra avenyn, (Så jävla bra och spännande!). Sedan ska jag ta och packa väskan eftersom jag åker till Brunflo imorgon efter skolan. Slutar 11 vilket jag gör på alla torsdagar och min buss går 14:10. Så vad ska jag göra i Sundsvall i 3 timmar tills bussen går?

Nej nu ska jag försöka komma på något annat roligt att fördriva tiden med. Ha det så bra! ♥

♥ HAHA, en ful gammal bild på mig och min lilla sockerbit Kickan.

Full fart!

Haha, nu går det undan med bloggen. Hinner mina små få läsare med att läsa allt? ;-)
Tänkte väl det!

Nu har jag just kommit hem från dansen. Riktigt skönt att få röra på sig efter att bara ha legat i flera dagar och inte rört på sig på något vis typ. Vi fick lära oss de sista stegen så vi dansade hela dansen idag.
Stegen är svåra att utföra och det är svårt att komma ihåg när man ska göra stegen. Vi måste lyssna på själva låten för att veta när och inte räkna till ått.

Nu tänker jag ställa mig och dricka massvis med vatten innan min hals dammar sönder. Är riktigt törstig!
Sedan ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag lägga mig och sova.
Iallafall försöka ;-)

Ha en trevlig kväll! ♥

Dagens låt: Tokio Hotel - Automatic (29 dagar kvar :'))

Malin Jönsson ♥

Sitter och tänker tillbaka på alla gamla minnen jag och Malin har. vi har alltid haft så himla kul och jag saknar henne för varje dag som går! ♥

Skriver upp några roliga minnen sen flera år tillbaka.

När hon ringer till mig och frågar om jag vill komma över och äta thekakor med henne för hennes mamma hade köpt jätte mycket. Jag springer över till henne och vi sitter och äter hur många som helst.

När hon fyllde år (kommer inte ihåg hur gammal) och vi åt smörgåstårta. Vi började sjunga som åsnan i Shrek sjöng ''Men om jag hade en vän..'' och sedan kom Shrek och sa ''SLUTA ATT SJUNGA''. När vi hade sjöngt det så tryckte vi ner ansiktet i tårtan.

När vi skulle gå hem från mig till henne och började fantisera om att det kom en jätte stor larv efter oss och jagade oss. Självklart vart vi rädd och började springa allt vad vi kunde hem till henne.

Alla våra töntiga camvideor med Alexandra. Åh fy fan vad jag skäms när jag sitter och kollar på dem.. HAHA.

När vi sov ute på studsmattan och hade bäddat så varmt och gott och sov hela natten lång under stjärnorna.

När du jag och en till var ute och gick påskkärringar och hamnade hemma hos Brunflos stolthet Curtan. Han var så stolt över hans nya låtar han spelade upp.

De kvällar vi skulle försöka slå vårat rekord att vara vaken hemma hos dig.

Paradiscupen och paradisbadet med innebandyn. Låg och höll på att dö av skratt när tränaren började ställa sig och skrika på oss.

Alla de gånger vi kommit försent till skolan och Britt började skälla på oss in för hela klassen och hon ställer sig och skyller på att det var jag som inte kunde bestämma mig om jag skulle ha kjol eller byxor på mig.

Hahah, alla våra Emil och Alexander-historier.. :')

HAHAHAHAHAH när vi var hemma hos henne och dansade till E.M.M.A och Bubbles. Pinsamt!!

När vi var typ 9 eller 10 år och lekte med dockor hemma hos henne. Vi gick omkring med barnvagnen i lägenheten.

Prova fula kläder.. Hahah och en förliten klänning så ena knappen sprätte iväg när hon andades.. Hahah fan vad fult det var.

När vi var på Expo norr och skulle kolla på Shirley Clamp och åkte den där jävla lyftkranen flera gånger. Även att vi tyckte det var kul...?! xD

De gånger vi varit dumma med momma och skämtat om vissa saker. Och när du halkade och skar upp hälsenan så du blödde jätte mycket så vi skyndade oss fort till momma för att plåstra om. Momma trodde inte på oss, hon trodde det var sylt vi hade hävt där..
(Vi har lärt oss en läxa)

Våra kojor vi hade ute och Fredrik var våran slav. Dumma vi :')

När jag hade kaniner hos momma och vi var hos dem hela tiden och vi insåg att kaniner verkligen kan simma.

När vi skulle sminka oss så fint och målar på läppstift runt läpparna.

När vi hade varit på byn och skulle ner till henne för att vi var så kissnödiga. När vi kommer och går i backen ner till henne så upptäcker vi att det är ett ungdomsgäng alldeles bakom oss. Malin sa till mig ''Halka inte nu Jessica'' (det var vinter och jätte halt). Precis när hon säger det så halkar jag till och sätter mig på rumpan. Malin kutar frammåt och sätter sig på backen och bara skrattar och skriker. Jag trodde jag skulle dö av skratt och kissa på mig. Ungdomsgänget går bara för bi oss och vi sitter bara och skäms på backen och skrattar.

När hon kom till mig och jag skulle till Harmånger på ridklubben där för min konfirmation. Malin följde med och såklart var vi flamsiga. Satt och skrattade hela tiden och spillde ut en massa sallad när vi satt och åt på golvet. Så jävla kul!!!

Ja inlägget kan bli långt. Har alltid haft så roligt med Malin och vi kommer att få så mycket mer roliga minnen tillsammans.

När vi provade Simon Tallroths kappa. HAHAHA..












IKEA tjejen :')









Snygg varning!


Sova ute på studsmattan.




HAHAHAHAHA!



Ska be pappa logga in på msn så han kan skicka mer bilder från hans dator.. Det finns nästan miljoner :')
Men jag ska inte ladda upp några mer.

Jag saknar dig Malin. På fredag träffas vi igen. ♥

Frisk och kry!

Det vart ingen skola för mig idag. AnnMarie ville ha mig hemma som en ''efter-sjuka-vilo-dag'' eller vad man ska kalla det.
Efter att ha sovit gott i natt så är jag pigg och kry. Dock har jag lite lite lite ont i halsen, men det känns knappt.

Idag kände jag att jag var tvungen att plocka och fixa i mitt rum. Jag får lite små panik när jag ser att det är rörigt. Jag kan till och med ställa mig mitt i natten och städa i mitt rum. Faktiskt, när man har börjat så är det kul.

Jag funderar faktiskt på att gå ut och röra lite på mig och få lite friskluft. Men när jag tittar ut så är det lite tveksamt för det snöar ute..  Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. - Jomen tjena hörru! Hur mycket man än klär på sig så fryser man ihjäl iallafall. Det är väl inte meningen att man ska behöva komma och se ut som en sumobrottare när man ska gå ut en liten stund?
Nåväl, jag får väl klä på mig en massa då..

Städat och fint!





♥ Lägg märke till mina almanackor :')




Fint va? :')
.... host.

I've been waiting for someone like you

Godnatt mina kära läsare! Nu ska jag ta och krypa ner under mitt täcke och hoppas på att jag mår bra när jag vaknar imorgon. För jag känner att jag måste iväg till skolan men det beror på vad AnnMarie tycker, hon vill inte släppa iväg mig förtidigt så jag riskerar att bli sjuk igen.
Eftersom jag är ledig på fredag så känner jag att jag inte vill vara borta från skolan någe mer. Men är man sjuk så har man inget val. Suck..

♥ Sandra's på Amanda och mig medan vi satt och åt lite nattkäk i fredags.

Haha, jävla bajsturk som glömde bort min beställning. D:


En kväll som jag sent kommer att glömma. Jag hade så himla trevligt och kul! :-)

Less..

Jag har så mycket annat att tänka på. Jag behöver inte det här. Snälla... sluta, jag ber er!


Hemma från skolan!

Trodde jag var död imorse när AnnMarie skulle komma in och väcka mig. Mitt huvud sprängs och halsen gör så ont.
Jag har ingen feber kvar tack och lov, så nu ska vi se hur länge mitt huvud och min hals ska plåga mig!

Jag kommer inte att göra så mycket idag. Det blir mest att ligga i sängen med datorn, sova eller ligga i soffan och kolla på nå bra på tvn. Så vi får väl se om jag kanske bloggar någe mer senare ikväll..

På Torsdag åker jag till Brunflo och stannar tills på Söndag. På fredag är det begravning för farfar :-(, så det kommer att bli en tung dag för mig.

Ha det så bra! ♥


I hope we meet again!

RSS 2.0