Det är dåd som det här som förföljer mig var jag än går, och jag flyr i skydd av mitt privata moln

 
Hallå jordmänniskor, det är jag som talar från rymden. Funderar på att invardera jorden och utplåna alla människor ja!
 

NÄÄÄRÅ! Det är ju bara lilla jag som talar. Jag Jessica, ni vet :')))) Där blev ni allt rädda va? HEHE och ni trodde verkligen att det fanns Aliens? Och ni kallar mig knäpp??!!?!?!?!? *fNyz!*
 
Idag har det gått finemangs på jobbe, men lika stressigt idag med rå. Men nu e je heijme och ske val te me nå käk. Ma'e Huskut hungrut.
 
Är nu ledig över helgen och jobbar på måndag från 9-14. Sedan ska jag hem och göra mig klar för flytt och klockan 4 hämtar vi nyckeln och åker till maah lägenheeet och sedan bor jag där. :'-)))))
 
Jaja, hejdå!

I know you will stop needing me

Stressig dag som attans på jobbet idag. Det har varit hur mycket folk som har handlat och vi har haft så sjukt mycket varor att packa upp, vilket vi inte hann bli klar med. Det var så stressigt att jag och Lisa som jag jobbade kvällen med, inte hann äta middag. Jag fick sitta över min kassatid bara för att hon skulle hinna göra allt viktigt som var tvungen att göras innan stängningen. Tog ingen rast alls, varken jag eller hon.
Slutade klockan 08:20 efter att vi hade stängt, tömt kassan och låst in pengarna, larmat och låst osv. Skönt var det att komma hem, men alltså gud vad jag ändå älskar att jobba på ICA här i Gnarp??!!! Personalen är så himla snäll och trevliga så man känner sig bekväm och välkommen. :-)
 
Imorgon jobbar jag mellan 09:00 - 14:00 och sedan är jag ledig fram tills måndag morgon då jag jobbar samma tid då.
 
Nu hade jag väl inget mer att berätta. Ska ta och fortsätta lyssna på musik och göra inget. Bara slappna av och ta det lugnt. Ha det fint!!
 
 

Any day
I know you will stop wanting me
I know you will stop breathing me
'cause that's how the story goes

Det svider till i mina ögon när musiken tar slut igen

Tänkte att jag skulle slänga in ett litet inlägg här jag innan jag går och lägger mig. Har sovmorgon imorgon vilket känns skönt. Börjar klockan 2 imorgon och jobbar till kvart över 8.
Idag började jag klockan 10 och jobbade till klockan 5. Det har gått väldigt bra men har varit så himla trött idag. Det är ju mycket folk som kommer och handlar nu ju med tanke på att det är sommargäster här i Gnarp osv, så det är ju knappt så man hinner andas mellan kunderna i kassan.
 
Ikväll gick jag över till Sandra en sväng och grattade henne eftersom hon fyllde år i tisdags. Hon hade bakat riktigt goda cupcakes och vi spelade spel. Trevlig kväll helt enkelt! :-)

Nä, nu säger jag godnatt. Sov gött!
 
Jagrå i jobbar-outfittan.
 
Sandras riktigt söta och smaskiga cupcakes!
 
 
 
 

Stora känslor, stora ord

Det gick jätte bra på jobbet idag, tack och lov. Satt i kassan för det mesta och när jag inte satt där hade jag telefonen. Det var ju så mycket folk i början av tiden då jag satt och kön bara växte, så jag ringde på telefonen först till ''Golvet'' (ute i butiken), men ingen svarade. Jag ringde en gång till men inget svar. Jag känner hur svetten bara börjar rinna på mig och stressen bara svämmar över när kön bara växte och växte medan jag gjorde mitt bästa för att hjälpa kunden som skulle till att betala. Jag tänkte att då ringer jag till lagret om det är någon som är där, men ingen svarade där heller. Jag började höra hur dom som står i kön bara börjar sucka och säger till varandra ''ja det är verkligen en väldigt lång kö... ja man tycker ju att de borde öppna andra kassan..*suck*''.
Gaaah, då fick jag helt enkelt ringa till kontoret och där var det tack och lov någon som svarade. Tillslut kom det ju någon och kön delade sig itu och hela jag svalnades tillslut.
 
Det är som jag har sagt förut, det är då inte så lätt att vara en kassörska alla gånger. Jag fick vara med när de stängde, eller ja, det var ju bara jag och en till från personalen som skulle stänga. Herre gud vad mycket det är som krävs göras innan man kan gå där ifrån. Piuh, blev ju alldeles för rörigt för lillhjärnan min. Men gick ju mest och tänkte att jag aldrig har varit inne på ICA efter åtta någon gång och tyckte det var spännande. :-)))
 
Just nu ligger jag i sängen och får min dagliga drog som jag inte kan gå en dag utan. Jag är verkligen helt beroende och får efter varje gång en underbar känsla. Kent.
 
Förlåt men jag måste säga det igen.. Det finns faktiskt inget annat band som har haft låtar som verkligen har tagit sig hela vägen in i hela själen med en massa fina, kloka, klockrena och geniala meningar. Som ger mig rysningar ända in ifrån ryggraden och hela vägen ner till tåtopparna att det nästan gör ont. Det är helt sjukt. ♥
 
 

Ska snart gå till jobbe

Snart ska jag gå iväg på jobbe och jöbba! Är faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig eftersom jag inte har varit i kassan nu på några månader. Men det kommer nog gå finemangs!
 
For iväg på arbetsförmedlingen idag och skrev ut en massa kopior av mitt CV. Sedan var jag på en arbetsintervju och sedan åkte jag hem.
 
Nu ska jag ta och göra mig klar och gå iväg!
 

Äger nu officiellt en lägenhet!

Japp, rubriken är helsant, äger en lägenhet nu jarå! Skrev på kontrakt idag ja på Totalförvaltningen. Efter det åkte jag ner till stan och väntade in Zoofie för att sedan åka iväg till IKEA. Hittade en massa välbehövliga grejer till lägenheten och kollade på möbler. Flyttar ju om exakt en vecka så det ska bli så himla kul måste jag säga!
 
Chefen på ICA ringde och undrade om jag kunde jobba imorgon, onsdag, torsdag, fredag och lördag. Det ville jag och jag ser så fram emot att få komma tillbaka till det härliga ICA gänget igen. Så imorgon börjar jag klockan 14:00.
 
 
 
 
No-lifer in Gnarp.

The winner takes it all

Alltså hade en sån där dödsstund nu då jag jag skulle dö. Jag ligger nerbäddad i sängen och har datorn på magen då en fet jävla fjärilsmal flyger rakt in i mig, landar på magen och ligger där och fladdrar. Var ju på väg att slänga datorn i golvet av ren panik, men lyckades flyga upp ur sängen utan att datorn skulle bli skadad. Då jävlar hade jag skickat en jävla räkningsjävel till fjärilen.
 
Det fulaste var ju att jag låg och skypade med Malin samtidigt, så hon undrade väl vad fan det var som flög i mig då som skrek och flög upp ur sängen så hastigt. Tur för henne att jag hade pyjamas på mig, brukar ju nämnligen sova naken ja ibland när det är varm i rummet mitt. HEHE ah.. Nä, slog ihjäl jäveln och sjung sedan till min besegring ''the winner taaaakes it aaaaall, the losers standing small''.
 
Det är som jag säger, fjärilsjävlarna har ju en jävla hobby att komma hit och göra mig panikslagen....
 
 
Här står ja och är alldeles nöjd, har precis dödat jäveln!

Tror du att kärleken är som sångerna vi hör?

Sitter här jag och lökar sönder. Har dammsugit rummet och sedan inte gjort så mycket mer idag. Ska snar ta och gå ner och duscha och sedan lägga mig och titta lite på Vänner och hoppas på att mitt konstiga humör blir glatt. Jag är liksom glad på något sätt och även ledsen på samma gång.
 
Alltså jag har inte direkt något att skriva idag heller så jag tar och publicerar det här och stänger ner.
 
Bjuder på en glad bild bara för att liva upp stämningen här i inlägget. :-)))
 

Min midsommar

Haha alltså jag hade så jävla kul med Elin i natt i Norrfjärden. Ingenting blev ju riktigt som vad vi hade tänkt oss, men vi hade kul och skrattade som bara den ändå. Vi var ute och gick, var ner på Skäret och satt där en stund tills vi började frysa as mycket så vi började sedan gå hemmåt. Det var så fruktansvärt kallt att vi båda fick värma våra ben i kokhett vatten i duschen. Jag hade på mig linne och en tröja, sedan virrade jag in mig i en filt och lade mig under Elins stora och tjocka täcke och bara fortsatte att tokfrysa.
I morse vaknade jag upp varm, inte svettig, utan bara varm och go. Mår fan inte bra idag men det äre värt, för jag hade som sagt en sjukt kul kväll igår!
 

Satt i nå random gungor någonstans inne på någons gård. Hehe aah..
 
Blev 10 igen.
 
Också dansade vi såklart runt midsommarstången nere på Skäret, typ sådär vid 3 tiden i natt.
 
 

Glad midsommar!

Underbart väder alltså! Äntligen har jag kunnat ligga ute och bättra på brännan lite. Hoppas bara att det har tagit lite nu under mina 2,5 timmar ute i solstolen.
 
Ni undrar väl hur jag ska fira min midsommar va? Jo det var tänkt att jag skulle sitta här hemma helt forever alone med mina Sims-gubbar ikväll. Men Elin ringde och bjöd över mig på lite grillning och sleepover hemma hos henne i Norrfjärden, så det ser jag riktigt fram emot. Hon totalt räddade min kväll och även mina stackars sims-gubbar frå att drunkna i poolen. :-)))
 
Nu ska jag och mitt svett ta och avnjuta en skön och behövlig dusch tillsammans. Förhoppningsvis stannar min duschpartner kvar i duschen och rinner ner i avloppet, för jag vill inte ha den med mig ut. HEHE, åh vad töntig jag är!
 

Jag tror jag äntligen förstår, Att det finns ingen magisk genväg, Ingen rök och inga spår

Jag tyckte det var riktigt fint väder i morse när jag vaknade, så jag tog med mig boken och musiken ut efter frukosten, men när jag satte mig så försvann solen bakom ett stort moln istället, så jag började ju frysa såklart så efter 45 minuter gick jag in. Nu är ju solen framme och jätte få moln på himelen, men solen tar ju typ inget nu om jag skulle gå ut och sätta mig. Så ja, får väl sitta här inne med mitt Sims jarå. Finns ju absolut ingenting att göra här i fjant-Gnarp.
 
Kanske jag lånar AnnMaries cykel och cyklar en bit kanske. Får väl se rå om jag orkar.
 
Ahmen hare fint hörreni!
 
 

Snart är det min tur! ♥
 

We'll brave this storm, And face today

Hola Amigoz!
 
Idag är jag glad! Lägenheten var riktigt fin som jag kollar på, så på måndag ska jag skriva på kontraktet och sedan den 2 juli kan jag flytta in. Åh, ser så fram emot att få flytta in dit och bo i Sundsvall. Den ligger väldigt centralt att det typ bara tar 5 min att gå ner till stan.
 
Zoofie var ju med mig hela tiden, så efter att vi hade varit och kollat på lägenheten så gick vi ner till stan en stund och sedan iväg till Ica Bergsgatan eftersom Ben & Jerrys bilen skulle komma och dela ut glass, men tydligen var de försenade och efter 3 timmars väntan så stack vi där ifrån. Lovar att bilen hade kommit precis efter att vi hade gått. Jag som var så sugen på glass!
 
Nåja, ska nu ta och lägga mig och fortsätta läsa boken min. Jag blir ju så trött hela tiden när jag läser att jag måste avbryta läsandet mitt i en mening typ, hur mycket jag än kämpar så orkar jag aldrig läsa klart ett kapitel. Är trött nu så jag får väl se hur långt jag hinner. Vill ju läsa eftersom det är så spännande!
 
Gonatt påer!
 
 

Still a little bit of your words I long to hear

Idag har jag packat ihop de mesta av mina saker här hemma. Hade inte så mycket egentligen, har hittills bara fyllt två kartonger. Tror det kommer bli en till och sedan blir det ju kläderna mina.

Imorgon ska jag in till Sundsvall och kolla på en lägenhet, Zoofie följer med mig vilket ska bli skönt! Går allt nu som jag vill så flyttar jag in där redan den 1 Juli. Håll tummarna för mä!

Nä, har ju börjat på Vänner-serien igen ja, så jag ska ta och fortsätta kika på den. 1 säsongen av 10. Blir tredje gången jag kollar på alla säsonger, men de är ju bara så himla härliga att man kan kolla på dem hur många gånger som helst! Önskade bara att de fortsatte med serien. Det gör alltid så ont i en när man precis har sett klart på det absolut sista avsnittet ever. Men men, så är livet! :-))))


And he said things that no one has told me before

Nu ska jag ta och lägga mig och fortsätta läsa boken som jag köpte idag. Tycker det är så himla intressant att läsa om sånt här.

Godnatt!


Lång dag på stan

Imorse tog jag 9 bussen in till stan för att gå på en jobbintervju. Jag fick en kölapp och en tid som jag skulle komma tillbaka för senare, vilket var 10 över 3. Aha, 5 timmar helt själv i stan, vad roligt tänkte jag. Zoofie kom ner till stan och gjorde mig sällskap vid 1. Vi köpte mjukglass, satt och kikade på folk och pratade tills det var dags att gå på intervjuen. Jag vet inte riktigt hur det gick, det får jag veta nästa vecka. Kände det när jag kom in i butiken att jag nog hade helt fel outfit för en jobbintervju. Jag var helsvart och i princip alla kläderna i affären och kläderna som personalen hade var i regnbågens alla färger. De lär väl inte välja mig pga. att de lär förväxla mig med lie-mannen och tror att jag kommer skrämma bort alla tanterna från att shoppa.

Jag passade även på att dela ut mitt CV till andra ställen i Sundsvall som behöver personal, så det känns skönt att ha lite krokar utsatt i alla fall.

Tiden innan Zoofie kom in till stan försökte jag fördriva tiden på olika vis. Gå omkring på stan, kolla inne på Akademibokhandeln och hittade en riktigt spännande och bra bok som jag sedan gick ut och satte mig nere vid ån och läste.

Nu sitter jag hemma och är helt slut. Sov ju bara 3 timmar i natt. Men ikväll vill jag verkligen sova och det ska jag!!


Snodde bilden av Zoofie. Snygga tjajor! ♥



Fear makes us feel our humanity

Jag har gått och lagt mig och är rätt så trött men känner att jag inte vill sova? Jag som älskar att sova och längtar alltid att få gå i säng igen då jag precis har klivit upp. Det finns ju typ nästan inget skönare än att sova. Jag känner att jag måste sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon, men jag vill ju inte sova. Jag vet inte vad det är med mig. Jag är inte direkt orolig över att jag ska drömma en mardröm heller, för det har jag inte haft nu på ett tag.

Tänkte därför berätta om några av mina rädslor:

Demoner: Av någon konstig anledning så har jag så länge som jag kan minnas, haft mardrömmar om demoner som försöker fånga mig och ska döda mig. Jag vet inte när det började kanske vid 5 års åldern? och jag har dem än idag.

Världskatastrofer/jordens undergång: Jag har alltid varit rädd för världskatastrofer och jordens undergång. Det är också något som jag har haft mardrömmar om, att jag försöker fly från lavor, turnados och försöka överleva domedagen. Jag kommer ihåg när jag råkade höra mamma och momma sitta och prata om jordens undergång en gång, jag fick panik och började storgrina för jag blev så rädd. Det där sitter fortfarande kvar, rädslan alltså. Jag ångrar så himla mycket att jag såg filmen 2012 och jag tänker mycket på om det nu är så att jorden kommer att gå under i December. Tänk om det verkligen händer, vad fan ska man göra? försöka överleva? men om man nu skulle göra det, kommer familjen och de närmaste göra det? kommer man att plågas till döds?

Tortyr: Jag är livrädd för att bli torterad. Smärtan, tänk er den outhärdiga smärtan man ska ha om någon skär i en med en kniv, skär av ett finger eller något sånt där från Saw filmerna. Alltså det gör så ont i hela kroppen på mig om jag ser någon sådan film, till och med om de bara gör en operation i en film då de skär upp eller om de bara tar en spruta. Att se sår och sånt där gör också ont i mig. Okej, kanske inte ett litet skrubb eller rivsår, men riktiga blodiga och köttiga sår, brutna ben osv.

Döden: Att någon nära dör, jag hatar det! Det finns nog inget annat som jag är räddare för än att mista någon med döden. Jag hade ingen aning om hur det kändes att mista någon som betyder så otroligt mycket och liksom är en sådan stor del av ens liv innan jag miste mamma. Den där riktiga smärtan och den otroliga sorgen är inte att leka med. Jag har aldrig varit med om något värre och jag vill inte gå igenom allt det där igen vilket jag tyvärr kommer att göra eftersom ingen överlever livet.

Det finns mer men jag ser att klockan är mycket och jag måste verkligen sova om jag ska orka kliva upp halv 8 vilket jag förmodligen inte kommer att göra. Men jag får så lov att göra det! Godnatt!


Det finns hål i allting, i de väggar vi reste omkring oss

Jag är hemma i Gnarp nu igen efter några mysiga dagar i Brunflo. Momma hade gjort en sådan himla god smörgåstårta till mig för att fira studenten, tryckte i mig två stora bitar och typ en och en halv timma efter så var det middag. Trodde jag skulle dö av matkoma. Jag hade gärna stannat och ätit upp resten av tårtan imorgon, men jag måste packa ihop alla mina saker här i rummet och imorgon ska jag på en arbetsintervju i Sundsvall. Jag vet inte nästa gång jag kommer åka upp igen till Brunflo, det får vi se när jag har fått schemat från ICA. Japp, har fått jobb där i sommar jag. Det värmer lite när jag möter på några från personalen när jag är och handlar och de säger att de längtar tills jag börjar igenför de tycker att det är så kul när jag är där.

Jag ska även hälsa till Zoofies dumma ben att det ska bli bra så hon kan följa med på en fika imorgon en stund. Är det inte det så får jag gå och våldgästa henne då! :-)))




Har haft denna låt på hjärnan hela kvällen igår och idag. Har gått och sjungit den hos momma, och det är väl kanske tur att hon inte förstår något av det jag sjunger. :-)))

Må du inte vila i frid

Här sitter jag nöjd som om att jag skulle ha vunnit värsta OS-guldet eller något sånt, men det har jag icke, jag har däremot vunnit över ett snusk nu ikväll. Utan att behöva springa omkring i rummet av ren panik, kasta strumpor på den så den ska flyga och sätta sig på ett bättre ställe där den kan mosas på, möblera om eller hållit på i typ två timmar för att få den död, så satt den på perfekta stället då jag lungt och fint (OBS! hade världens pulserande hjärta) kunde mosa den. Tog mig knappt en halv minut? Skönt att den ville sammarbeta med mig för en gångs skull.

Att de aldrig lär sig? Är det verkligen så kul att göra någon riktigt äcklad och panikslagen ett tag innan man dör? Är det verkligen värt det? Ja tydligen, eftersom de bara strömmar in varje sommar. Blir lika äcklad och panikslagen varje gång.



Lördag

Gårkvällen blev väl inte riktigt som vad vi hade räknat med, men i vissa studer hade vi jätte roligt. Bra musik spelades vilket var ett stort plus!

Det roligaste under hela kvällen var när vi stod i kön för att gå in på Olearys när tjejen framför oss lämnade fram sitt legg.

Vakten:
Vad har du för personnummer?
Tjejen: Jag vet inte.
Vakten: Kan du inte ditt personnummer?
Tjejen: Nej.
Vakten: Det är ju inte du på bilden?
Tjejen: Nej..
Vakten: ?
Tjejen: Asså jag glömde mitt pass hemma..
Vakten: Gå här ifrån innan jag ångrar mig.

Skrattade som fan åt det där vi. Fattar inte att hon ens vågade att försöka ta sig in med någon annans legg. Haha!

Idag har jag hjälpt momma lite med att göra en smörgåstårta, eller ja, skärde lite skinka och en tomat, annars satt jag väl mest och kollade på. Också jag har typ bara spelat Sims hela dagen. *Heltberoende!*

Jag ska snart ta mig en lite promenix upp till far min och hälsa på honom och syskonen och även mina gosevovvar, men först ska jag spela lite hockeyspel med morbror Mikael. Ska också upp på Ica och köpa något gott med Malin också, fast lite senare då. Är så himla sugen på melon ja, så det blir nog det för mig. 


Jag och min finaste innan vi tog bussen in till stan.

Utgång på gång!

Och vad har lilla Jessica sysslat med idag lär ni undra? Ja hon har rännt en del på stan tillsammans med momma, Mikael och Malin. De tre M:en. Fick med mig en svart baströja och en grå hoodväst. Vi fikade och hade det trevligt.
När jag kom hem har  jag hjälpt momma lite och nu snart gå över till Malin för att sedan tagga lite tillsammans innan vi drar iväg till stan för lite förfest och sedan utgång på Olearys. Kommer bli kul! Hoppas bara att det spelas bra musik, för det brukar vara ganska kass musik där ibland.

Ja, men ska väl ta och sätta igång nurå så man blir klar någon gång. Ha det fint! POK.



Ska ju som sagt bättra på sminket, men vad tror ni? kommer jag få nå ragg ikväll??????

Torsdag + bilder från studenten

Nu sitter jag äntligen i Brunflo efter en sömnlös natt och en stressig morgon. Tog 9 bussen in till Sundsvall och sedan halv 11 tåget hit. Var framme halv 1 då pappa hämtade mig på stationen. Kom sedan hit och drack kaffe och fikade med momma, fick studentpresenter osv.

Momma har pyntat fulla bron med björkar, ballonger och ett sånt där plakat med en jätte vacker bild på mig *host*. Jag frågade om hon inte kunde ta in bilden, tänkte så den inte blir förstörd ifall det skulle råka bli världens stormoväder eller kanske någon snor den. Men nä, hon skulle absolut ha den kvar där ute på bron... så att alla grannar ser den... det är ju.. kul..

Malin kom ner en sväng också innan hon skulle iväg och jöbba. Fick ett jätte fint armband av na i studentpresent, så ska hitta några fina berlocker som jag sedan kan sätta på den.

Fick bilder i natt från studenten. Här kommer några:


MP3C


Här kömme vi! Jag med mina blåa ben.


Gruppkram rå!




Jag försökte peta gud i arslet.




Smiling but we're close to tears

Något som jag absolut inte tycker om är att somna med ett par tårar som rinner ned längs kinden efter att ha gråtit konstant i två timmar. Dagen efter är man alldeles blodsprängd i ögonen, huvudet sprängs och man är alldeles svullen. Så var det imorse, och jag skulle iväg till arbetsförmedlingen också. Som tur var så hade allt försvunnit när jag kom in till Sundsvall.

Jag fick ett litet "sammanbrott" i natt, jag kunde inte sluta grina. Jag är en sådan som biter ihop när jag känner hur jag bara vill släppa ut allt. Jag vill inte gråta och jag vill inte visa någon att jag gråter, men igår så tryckte precis allt på och jag kunde inte hålla tillbaka det längre.

Idag har jag fått gått och tryckt tillbaka allt igen. Jag väntar tills ikväll då alla har gått och lagt sig, då kan jag tömma tårkanalerna igen och lätta på trycket.


Don't let these words tear you down

Bara för att jag har varit lite ledsen nu ikväll och gråtit en skvätt av olika anledningar så lägger jag upp en av mina favoritlåtar!


Me ♥ Candy

Jag är väl den där tjejen som aldrig kommer att växa upp från godiset man åt när man var liten. Bland det godaste jag visste var kinderägg, smarties och jag älskade att få en sån där Lördags och Tom och Jerry påse.

Jag kunde inte hjälpa mig från att köpa ett kinderägg idag när jag var förbi Ica. Jag och mina syskon åt alltid såna när vi var små och vi var alltid så himla ivrig att få upp själva gulan för att se vad det var för leksak man fick med. Jag älskade att få såna med klistermärken och en massa småbitar så man kunde klura ut att sätta ihop allt.

För några veckor sedan i Brunflo så köpte jag Smarties så Malin stod och skämdes över mig i kassan, hon anser att sånt där är endast för barn upp till 10 år. Naah, håller inte riktigt med den där tokstållan ja. Jag köpte faktiskt en Lördags påse för några månader sedan, tur för henne att hon inte var med då, haha!








Säg hej till min nya vän, han gillar ollon! :-)))))

Theo tre år!

Idag fyller en utav mosters absoluta favorit pojkar år. Fina, goa, underbara och söta Theo, grattis på din tre års dag! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! ♥


2009 - Endast 7 dagar gammal


2012 - Mars

Tagit arbetsförmedlingsoskulden - Check

Jo idag har jag varit på arbetsförmedlingen. Mycket folk, långa väntetider (kanske för att jag först råkade ta fel nummerlapp och för att jag hade glömt fylla i allt som behövdes så jag fick ställa mig sist i kön två gånger) HEHE. Nä men efter 2 och en halv timma så var jag äntligen klar och kunde ta 12 bussen hem.

Så nu sitter jag här och har just fikat lite mellis så åskvädret i magen har avtagit lite. Jag har även börjat på en ny bloggheader också... Men vi får se om den blir bra. Jag vet inte riktigt än. Den jag har nu känns inte riktigt 100 så jag vill göra en ny som känns bra. Antar att jag får göra några stycken och sedan försöka välja bland dem.

När jag blir klar med det så väntar Sims på mä. Ska göra en ny familj hade jag tänkt som ska se jätte missbildade ut. Jag kommer ihåg när jag och mina syskon precis hade fått Sims 2 och vi satt och gjorde as fula familjer. Min bror Niklas gjorde en sådan sjukt ful familj att det nästan var synd om dem. Underbart att man kan dra och bestämma hur ansiktet ska se ut, hahaha!
En sak som är så himla kul, det är att döda simmarna?!?!?! HAHA asså det är så kul att lura ner dem i poolen och sedan sälja stegen så de inte tar sig upp. Det är också kul att bygga in en sim i ett rum då det inte finns någon dörr så simmen svälter ihjäl, heheheheheh. Jag hade aldrig gjort så om det hade varit riktiga människor, så ni vet! :))))

Or is it God who is really playing?????




Arbetsförmedlingen imorgon

Jajamen, imorgon är det jag som ska iväg till arbetsförmedlingen tillsammans med Zoofie. Hehe ja, måste ju det för jag är ju typ arbetslös. :-))))))

Jag åker nog till Brunflo imorgon också och stannar där i några dagar. Ska sedan hem och packa alla mina grejer och så eftersom jag flyttar under sommaren till Matfors med AnnMarie och Bosse tills vidare då jag har hittat en egen liten lägenhet. Förhoppningsvis hittar jag någon snart för jag känner verkligen att jag vill bo alldeles för mig själv. Förut var jag livrädd för det, jag var så rädd att jag skulle känna mig ensam, men nu känner jag att jag vill ha ett eget, gå och handla åt mig själv, bestämma hur jag vill ha det hemma, laga vad sjutton jag vill till middag, ha sleepovers, gå runt naken 24/7 osv. SKOJA... Eller nä... JORÅ!
Jag har så sjukt många bilder som jag vill rama in. Jag ska ha en vägg fullt med en massa bilder i olika ramar. Ååh, tycker det är så ballt! Måste hitta fina ramar först dock.

Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan ladda upp för kvällen då det blir myskväll tillsammans med Malin över skype. Så himla mysigt det ju! Men innan jag hoppar in i duschen måste jag lyssna klart på en låt med InFlames. Bland det värsta jag vet är att stänga av en bra låt innan den är slut, jag måste alltid lyssna klart på den innan jag kan byta eller kliva från datorn.

Här kommer lite mer studentbilder:


Bild från ST.nu. Anton, Sam, Zoofie, Sandra, Ida, Jag, Amanda och Oliver inne på Oscars på studentkvällen.


Jag klockan 6 på fredagsmorgonen.


Bäst!!!!

Dagen efter studenten

Inte fick jag sova som jag ville i morse heller... Andreas jävla legolåda var i farten igen och Bosse kände för att gå loss på grästrimmern utanför rummet. Skönt det när man är så jävulskt trött!

MEN FAAAAN VILKEN UNDERBAR DAG IGÅR!! ÅH, det var så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! Halv 8 anlände jag, Amanda och Oliver i Busbacken och satt där och inväntade alla andra tills klockan blev 9 för då tog vi bussen tillbaka till skolan och satt där nere i cafét till halv 10 för då skulle hela MP3C samlas i ett klassrum och kolla på en film som två i klassen har gjort, det var klipp från mösspåtagningen och annat från alla dessa 3 år. Och de har filmat några lärare när de pratade om oss och när de sjöng och gjorde annat. Jag satt och skrattade så jag grät.
Första dagen i ettan så tog dom ett enskillt kort på oss, och det där kortet hade jag glömt bort tills den dök upp på HELBILD på världens största bildskärm. HAHAHA TÖKKA HEMSKHEITER!

Efter att vi kollade på det så skrev vi i varandras mössor och sedan gick vi till Stadshuset där vi fick jätte god lunch och efterrätt. Jag fick ett stipendium också som jag sedan satte mig och storlipade av glädje åt efter att jag hade satt mig. Jag var så chockad, hahah! Vi fick sedan betygen som jag är så nöjd med och sedan var det dags för uppställning. De släppte ut oss och vi kutade och skrek som nå jävla gamar, men så jävla lycklig var ja! Upp på scen med oss och sjunger halva studentsången och sedan slutade med huvud axlar knä och tå.
När vi klev ner och gick till min familj så började jag storlipa igen samtidigt som jag log med världens största léende och skrattade. Haha!

Sedan var det dags för flakåkning. Vårat ljud hade slutat att fungera så vi fick åka omkring och sjunga och skriva för fulla halsar istället för ljudet. Men vi orkade inte mer tillslut och man blev rätt less och orkade inte åka mer.

Efter flaket så mötte jag upp pappa, farmor och syskonen för att gå vidare och äta på Opus. GOTT som bara den var det där och jag fick jätte fina presenter från alla samt kusinerna och dom. Pappa skjutsade sedan hem mig och jag bytte om och gjorde mig klar för att sedan gå över till Amanda där hennes härliga och sköna familj var på besök. Jag och Amanda spelade ett spel och hade det trevligt tills vi sedan skulle in och fortsätta firandet inne på Oscars. Det var packat med folk att det inte gick att dansa. När man var på dansgolvet fick man antingen en armbåge i huvudet, ivägknuffad, fötterna sönderstyckade av klackar, dricka över hela kläderna, hår piskandes i ansiktet osv. Ja, det var väl vad jag blev utsatt för igår.
Jag, Amanda, Oliver och Sandra lämnade stället tidigare än tänkt och köpte oss en korv i väntan på skjutsen hem. Jag somnade så himla gott när jag väl kom hem.

Idag nurå så ska jag duscha ur all cider som jag så duktigt råkade spilla i håret när jag råkade dricka med hela ansiktet, hehe. Ska sedan över till Sandra på hennes mottagning tillsammans med Amanda. Ikväll har jag planerat att spela Sims hela kvällen. :-)))))

Några bilder har jag lånat av andra från från Facebook.


I Busbacken vid 8 tiden på morgonen.


I väntan på bussen från Busbacken.


Här kommer hon, storliparN'







Kommer mer bilder sedan.

PIRRIG TJAJ

Kära läsare, idag är jag så sjukt pirrig att jag tror min mage ska ramla av på mig. Dagen som jag har väntat på ända sedan jag började tycka skolan är tråkig, är imorgon.  Jag kan fortfarande inte riktigt fatta det.
Jag, Amanda och Oliver åkte in till Sundsvall och kollade på när Sandra tog studenten idag. När den första klassen sprang ut och man hörde alla skrika och jubla, alltså hela jag rös. Det fick mig att längta tills morgondagen ÄNNU mer. Jag som trodde att jag hade nått toppen. Haha.

Efter att vi hade kollat på när Sandra sprang ut så drog vi vidare till Åkersvik och pyntade vårat flak så fint. Vi hade världens mysigaste och bästaste väder. Jag hoppas att det är lika fint imorgon med.

Alltså frågan är ju om jag kommer lyckas somna inatt? Ska ju upp typ klockan 5 imorgon för att göra mig klar då. Det hade ju varit jävligt bra om jag lyckas få några timmars sömn åt minstonde eftersom partandet håller ända till 2 på natten. Ska sedan upp tidigt på morgonen dagen efter för att åka till Brunflo och fira mer tillsammans med momma och morbror Mikael som också tar studenten imorgon. Hehe ah, vi får väl se hur med sömnen då.

Idag har jag bränt mig ute i solen. Innan vi for in till Sundsvall så låg jag ute i solen från 11 till halv 1. Såg ingen bränna då ja, men nu bannemig ser jag i både ansiktet och bröstkorgen. :))))










Nationaldagen

Hur har jag firat Sveriges national dag idag? Helt ärligt så har jag faktiskt inte brytt mig om någon nationaldag. Jag har bara legat ute i solen en timma, spelat en massa Sims, vikit in kläder i garderoben, ätit korv och mackaroner och sedan inte ett skit. När jag låg ute och solade så såg jag att världens åskmoln var på väg. Blev ju jätte glad och hoppades på världens dunder åska då det bara dånar i hela huset när det mullrar och det lyser upp i hela rummet när det blixtrar. Solen gick i moln och jag bara väntade men jag blev väldigt besviken då det bara kom en liten regnskur och inget muller alls... Åååh.

Imorgon ska jag in till Sundsvall med Amanda för att först kolla på när Sandra tar studenten. Efter det ska vi träffa klassen och pynta vårat flak. HeHeHeHEHEHe I öVeRmOrGoN!!!


Skype med den bästaste

Jag och Malin skypar just nu och tydligen hade jag fastnat i bilden. Malin printade och skrattade sönder. Jag med när hon hade skickat den till mig.

Nå? är jag inte riktigt förtjusande?


I bet that a monkey is more grown up than you

Hej amigoz!

Idag har jag varit på skolan och fikat tillsammans med klassen och våra mentorer. Medan vi fikade så hade vi musikquiz vilket var riktigt roligt. Efter fikat så gick jag en stund med Zoofie och hennes kompis Therese. Vi skiljdes åt och jag gick vidare på stan och gick sedan upp till skolan igen och väntade på bussen där. Drack min absolut sista té-kopp ever med citron té och honung. Fy vad jag kommer sakna det! Den där speciella honungen. ♥

Ikväll blir det en skype-dejt med Malin och sedan blir det till att sova tidigt. Är så sanslöst trött idag att jag skulle kunna somna bums.

Jo, det var väl allt just nu. Ma råkes.

En oserri Jessi!


Hockeyskador... på riktigt!

Alltså jag har verkligen fått hockeyskador jag från att jag spelade hockeyspelet några gånger idag. Min rygg värker när jag böjer mig ned eftersom jag har stått och böjt mig då det var ett lågt bord. Sedan har jag ont i min högra tumme efter att jag har vridit till ordentligt på dom där svarta plupparna på pinnarna när jag skulle skjuta. Den har ömmat och varit jätte svullen hela dagen. Tänka sig.

Nä, nu ska jag ta och lägga mig och sova. Imorgon ska jag iväg till skolan och fika med klassen och lärarna. Det absolut sista. På onsdag och torsdag är vi lediga. Och vad är det som händer på fredag då? Hä? Hä? CAN'T BELIEVE IT!

Godnatt mina fanz!


Måndag

Idag har det varit en riktigt bra och rolig dag! Vi har varit på Höglunda hela dagen och haft aktivitetsdag. Det spelades innebandy, fotboll, hockeyspel, fia med knuff, minibiljard, tvspel, små minitävlingar osv. Man utmanade andra i andra klasser och den som vann utmaningen/matchen fick poäng till hela sin klass. De treor som fick mest poäng kommer att få springa ut först på studentdagen. Jag vet inte riktigt hur ställningen blev, antingen kom vi etta eller tvåa. Jag lyckades samla ihop 4 poäng i hockeyspelet mot elkillarna. Vann 4 matcher av 5 då den matchen slutade 2-3. HEHE.

Vi slutade halv 1 så jag, Amanda, Zoofie och Oliver gick på stan och fördrev tiden tills klockan blev 2 då vi gick till bussen. Roligt hade vi! :-)

Snodde en bild av Zoofie på facebook. Amanda, Oliver och jag. :-))))))


Studentbalen 2012

Jag hade en riktigt toppen balkväll måste jag säga! Så himla god mat, flashande tuttar och rumpor på scen, skrattade så jag fick ont i magen till Thomas Järvheden, dansade sönder till Segertåget och någon Dj som spelade emellan, fina tal *host*, trevligt sällskap osv. Ja, det var mycket mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.

När jag kom hem så var det inte kul att reda ut mitt hår. Allt hår är i en enda stor knut. Jag fick ur en del igår, men det är fortfarande hur tovigt som helst. Jag ska aldrig mer locka mitt hår sådär mycket och dränka det i hårspray!




Kolla vem som var på plats, hon i grönt! :'-) ♥

Laddar upp mer bilder sedan, det är något konstigt fel så det går inte att ladda upp några bilder nu. Zoofies syster som har fotat. :-)

Redo för bal





Är väl kanske lite mer taggad nu idag än vad jag var igår. Men idag är det ju ett sådant strålande väder att jag bara vill ut och rulla sig på gräsmattan. :'-))))

Nä, men jag hoppas man ser ut som folk när man väl har anlänt så att håret inte har blivit platt och ser ut som ett skatbo medan klänningen är alldeles genomblöt och smutsig tack vare blåsten och regnet.

HEJDå!

Studentbal imorgon

Jag ska nu ta och lägga mig och hoppas på att jag är mer pepp imorgon inför studentbalen. Jag känner att jag måste börja typ klockan 12 på dagen med håret då jag måste duscha, föna, locka och sätta upp det. Känns som om att det kommer ta 70 år för det. Senast klockan 4 måste jag åka hem ifrån till Södra berget i Sundsvall då det börjar klockan 5 där borta. Men ska väl möta upp mina vänner innan det och gå in tillsammans.

Alltså jag känner mig inte pepp för studentbalen för fem öre. Jag vet inte vad det beror på? Jag som har sett så hima fram emot detta. Aja, nu blir det några OTH avsnitt innan jag stänger ögonen.

Ungefär sådär kommer håret mitt se ut bakifrån imöra. Fast lite mer nogrannare uppsatt och mer ofettigt hår.
Eh, ah jag vet, så himla fin bild. Men skulle visa Malin i skype och hon tog kort så jag fick se hur det såg ut. :-))))


En heeelt nyyy väääärld (8)

Hahahah alltså jag skrattar så jävla mycket varje gång jag lyssnar på denna från förra fredagen.

Malin Jönsson, mina damer och herrar:



Godmorgon

Godmorgon på er! Efter att ha sovit i undefär 16,5 timmar i natt så har jag väl äntligen vaknat till liv. Jag känner mig så utvilad nu jag! Jag drömde bland annat att jag skulle ta studenten och att jag var med i Lotta på bråkmakargatan av någon konstig anledning. Hehe aah.

Idag ska jag väl ta och testa balfrisyren och sminkningen igen. Kanske gå ut och sätta mig i solen med eftersom den skiner. Men det verkar inte vara så varmt tyvärr.

Nu måste jag verkligen ta och springa iväg och morgonkissa innan blåsan spricker. Ha en fin dag!


RSS 2.0