Att förlåta dina synder var ett misstag

Hallon! 
 
Efter att ha haft några kämpiga dagar dom senaste veckorna känns det väl lite bättre. Fan vad det inte har varit roligt det här. Har suttit i flera dagar när jag har varit ledig och bara grinat. Jag har känt mig som världens mest ensammaste människa i hela världen, även fast jag har många fina i närheten. Jag har liksom inte känt mig som någon. 
 
Men det börjar väl kanske ändras lite på sig nu. Har i för sig inte haft tid att känna efter något just. Har haft fullt upp med jobb och lite annat. Håller också på att göra om i köket. Ska hiva iväg fulstolarna mina och bygga om det bord jag har nu till ett barbord. Det ska bara slipas, målas om och skuvas på nya och högre stolsben. Det kommer verkligen bli jätte bra! 
 
Snart åker jag upp till Brunflo igen. Lillebrorsan tar studenten i år så jag ska upp och fira honom. Min chef gav mig även lite långledigt då för att kunna spendera några dagar hos familjen. Det ska bli spännande. Lär ju stå och lipa ögona ur mig denna student igen. 
 
Nåja, ska göra mig klar nu. Ska iväg till Ikea och kika på bordsben och färg. 
 
Ha det bra! 
 
 

#3

 
 
When sisters and brothers stand shoulder to shoulder, then who would stand a chance against us?
 
Helena, Niklas, Fredrik och Veronica, älskar er till oändligheten! 

Harpun och Tomater?

Oj oj oj vilka roliga dagar jag har haft nu tills idag. Vinkade av Malin som for hem till Östersund igen tidigt imorse. Hon kom ner hit till mig tidigt på söndagsmorgonen. Vid 10 hämtade hon upp mig här och vi for raka vägen till IKEA för att starta dagens långa shopping med frukostbuffén de har där. Sedan gick vi ett varv runt och även ett inne på Birsta. Kikade in i olika affärer runt om också. 
Vid 5 var vi helt slut och satte oss vid ett bort på Bite Line inne i stan och beställde mat. Efter middagen blev det biomys och såg Bad Neighbour. Så sjukt rolig film måste jag säga! Och att Zac Efron vad med i filmen var ju bara ett stort plus! 
 
I måndags klev vi upp tidigt, käkade frukost och sedan traskade vi iväg till bästa tatueringsstuion och väntade på vår tur. Först tatuerade jag mig och efter tatuerade Malin sig. Förjävla muttont gjorde det men är väl glad och nöjd för det. Vi väntade sedan in Zoofie som skulle justera en av sina tatueringar för att sedan tillsammans gå in till stan igen för att käka. Vi gjorde staden och sedan åkte vi ut till IKEA och Birsta igen för ännu ett varv. 
 
Vi avslutade shoppingen med middag på Max. Sedan begav vi oss hem och bråkade med min toalettsits eftersom jag hade köpt en ny och tänkte byta ut den gamla jag hade. Vi fick ju för sjutton inte lös den gamla och vi hade bara förstört allt ännu mer så det gick ju liksom inte bara att strunta it. Så vi hade inget annat val än att höra av oss till någon händigare, vilket fick bli Zoofie och Lucas. Efter mycket slit och flås fick Lucas till det och vi alla kunde leva glada och lyckliga i resten av våra liv. Blipp blapp slut, då var denna saga slut. 
 
 
 
 
 
Malins snygga chipsskål! 
 
 
 

Tid är pengar, jag svär

 
Det fanns en värld av is i hjärtat mitt.
Du startade en lavin när du gav mig ditt.
Det känns som om vi möttes i ett helt annat liv.
Och jag vet att vi ses på den andra sidan.
 
 
 

Old black and white

 
 
 
 
 
 
 

Sjuk tjaj

Tjenare!!
 
Idag är är jag inte så kaxig nämligen. Jag är sängliggande med feber, huvudvärk och halsont. Tror febern har gått ner lite men huvuvärken vill inte ge med sig och halsen är tjock och gör ont. 
Jag kände av det redan igårmorse på jobbet. Det började efter en nys jag gjorde, men värst blev det på kvällen. Somnade till två timmar efter jobbet. Efter middagen gick jag hem till Olivia för en liten myskväll. Där blev allt bara värre och jag kunde nästan inte fokusera med ögonen för det blev så himla jobbigt i huvudet, bihålorna och kroppen. När jag kom hem visade det sig att jag hade 38.2 graders feber. Jag som ligger på 36 i vanligt.
Jag somnade direkt då jag lade mig och efter 12 timmars sömn vaknade jag upp och mådde lika dåligt.
 
Såhär ynklig fysiskt har jag inte varit sedan veckan innan jag fyllde år förra året. Då var det riktigt jäkla hemskt alltså! Trodde jag hade fulla skåpet med alvedon och grejer, men visade sig att jag redan tryckt i mig det tidigare så jag fick väl så lov att kliva upp ur sängen, gå halvdöd ner till apoteket och köpa med sig lite vitaminer och febernedsättande hem. Sagt och gjort. 
 
Nåja, ska försöka hitta något roligt att kolla på. Har försökt kolla på Games of Thrones också??? HAHAHAHAHAHA. Slutade med att jag startade 112 Aina istället. 
 
 
 
 

Best of snapchat

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dom säger kärlek är en drog, jag tar vilken skit som helst. Men om kärlek är en drog är det ingen drog för mig

TJA! 
 
Kom igårnatt hem från Brunflo efter att ha spenderat tre dagar där. Åkte upp i tisdags medan momma inte hade någon aning. Tänkte jag skulle komma upp, knacka på och sedan överraska henne. Men planen sprack ju helt. Eller ja, överraskad blev hon men det jag hade tänkt gick ju inte an. 
När jag precis hade klivit av tåget i Brunflo ringde jag upp henne för att låtsas som att jag var på väg hem från jobbet. Hon var tydligen på stan och skulle inte vara hemma förrän om 1.5 timmar. Jaha tänkte jag, jag går väl hem och sätter mig där och väntar då. 
När det har gått 1,5 timmar så börjar jag fundera vart sjutton hon höll hus. Ringde då upp igen och då var hon ju tydligen och shoppade loss inne på Coop i stan. 
Malin skrev då och sade att hon var i Brunflo och skulle hämta upp mig eftersom vi var tvungen att handla inför onsdagen. Så jag tog med mig väskorna och slängde in de i mitt sovrum, tänkte att hon verkligen inte skulle gå in dit den korta tiden jag skulle vara borta. Åkte sedan med Malin och Cilla in till stan för att handla. Såklart hade momma varit in i sovrummet och sett mina väskor och ringde upp mig sedan. Typiskt. 
 
Jag hade i alla fall en riktigt grym Valborg. Vi trotsade snöstormen och grillade ändå. Det kom en del folk och alkoholen förtärdes under alla lekar. Tillslut var det dags att bege sig ner till krogen. Drinkar efter shot efter drinkar. Kan säga att det var en helt grym kväll. Skrattade så jag höll på att dö tamigfaan hela tiden. 
 
 
Jag och min goa morbror Mikael.
 
 Vi trotsade det konstiga vädret och grillade ändå.
 
GoMalin och jag.
 
Fräsch!!
 
 Klappa katten.
 
Malin slickade på Fredriks mat medan han var och hämtade något.. Servetter?
 
 

Över och ut! 

RSS 2.0