Vad som helst utom verkligheten

Halloj halloj!

Just nu sitter jag och gräver i min godispåse som blev kvar sedan igår medan jag väntar på att momma ska laga klart maten. Väntar också på att Malin ska ta och komma ner snart till mä. Hade tänkt gå upp och hälsa på Helena och pojkarna senare, hann ju tyvärr aldrig göra det igår.
Idag har jag hunnit skriva 5 sidor projektarbete, duschat och lyssnat en massa på Kent. Lyssnar lite på Lars Winnerbäck just nu vilket jag sällan brukar göra.. Varför sällan? Det vet jag inte. Ganska bra ju!




Varje dag känns likadan

Jag har nog ingen kommentar för gårdagens utgång förutom att jag hade så sjukt kul och trevligt första tiden av kvällen. Men det slutade med att jag trodde att jag hade tappat ena av mammas ringar vilket gjorde att jag bröt ihop totalt. Även fast jag hittade igen den i byxfickan så kunde jag ändå inte sluta gråta. Det slutade med att pappa fick komma och hämta mig. Hela vägen hem sitter jag och storgrinar, går och lägger mig och bara grinar. Jag antar att allt som jag har gått och tryckt tillbaka under hela veckan kom ut igår. Jag fick verkligen inte stopp på det...

Efter tre timmars konstant grinande så somnade jag tillslut och jag vaknade upp med ett par rejäla svullna ögon. Det känns väl kanske lite bättre idag, men jag har fått gått och trycka tillbaka tårarna ändå.

Ikväll blir det en myskväll med Malin. Jag ska även gå upp och hälsa på Helena och små pojkarna mina. Vi har ju varit på stan idag, momma, jag Mikael och Helena. Fikade, kollade omkring i affärer osv. Hittade en jätte fin tröja på Stadium jag var tvungen att köpa, men annars så har jag väl mest tyckt synd om mina fötter som började göra så himla ont under halva tiden vi var där.

Blev taggad i en bild på Facebook.


In in in i ljuset

Hela morgonen har jag bara haft en känsla av att jag bara vill skriva och skriva för att skriva av mig, men jag vet inte riktigt vad det är jag ska skriva? Jag vet inte vad det är som vill komma ut. Jag vill få bort den där känslan, den där obehagliga känslan i magen och trycket över bröstet. Hur får jag bort det? Den där konstanta känslan att jag vill tömma tårkanalerna.

På senaste tiden har jag tänkt mycket på mamma. Jag känner mig så dum över att jag inte visade henne hur mycket jag älskar henne. Att jag var så arg och besviken på henne så mycket som jag var och bara gick ifrån henne när hon satte sig bredvid mig, hur jag inte brydde mig när hon sa att hon älskade mig och inte svarade tillbaka utan bara gick vidare och smällde dörren efter mig. Hon menade aldrig att göra någon av oss ledsen eller besviken. Det kändes bara inte rätt, för det kändes inte som min mamma, inte när hon var den där andra personen.
Idag förstår jag henne, idag vet jag varför hon gjorde som hon gjorde. Det tog mig inte lång tid innan jag kunde förstå det. Hon har kämpat ända sedan hon var liten, hon har alltid varit en kämpe. Men ibland orkar man inte kämpa längre, det tar aldrig slut med smärtan och de inre rösterna tar över. Man ser inget ljus mer och ser ingen annan utväg. Man tror att alla runt omkring sig får det mycket bättre utan en då de slipper se den andra personen man blir. Den personen ingen känner, inte ens en själv.

Idag funderar jag mycket på hur det skulle vara om du fortfarande var vid liv, hur hade du sett ut? Hur hade du varit som mormor? för du har ju faktiskt två helt underbara barnbarn nu. Hade du fått riktig hjälp och kunnat släppa flaskan?
Det gör ont i mig när jag vet att jag inte kommer att slänga mig i din famn när jag springer ut på studenten, att du inte står där och ler sådär mycket som du brukar göra, och gråter av lycka för att du är stolt över mig.

Jag får ofta upp scener i huvudet hur det var när det var som allra värst. När jag satt vaken flera nätter bara för att se att du inte skulle göra något. När jag satt i din famn och grät en hel natt tillsammans med dig. Och jag kan fortfarande höra när socialarbetaren bad mig sätta mig ner för att sedan säga "Din mamma finns inte mer". Jag ser mig själv framför mig hur mycket jag stod ute och skrek och grinade i mommas famn när vi skulle gå in i kapellet för att ta ett sista farväl av dig när du låg där i din vita kista klädd i vita kläder med händerna på magen. Ena handen hade hunnit blivit blå.

Ända sedan jag var 7-8 år så hade det inte varit en enda dag då jag gick och var orolig över dig, för det var då någon gång jag fick första hejdåhälsningen. Jag bara grinade och grinade, för jag kunde inte föreställa mig ett liv utan dig. Lyckligt vis hann de hitta dig och rädda dig, som så många andra gånger.

Om jag ändå visste att torsdagen den 21 augusti 2008 (två dagar innan du lämnade oss) skulle vara den allra sista gången jag såg dig vid liv, då hade jag aldrig låtit dig släppa mig ur din famn. Jag behöver dig, jag vill kunna sitta och skratta med dig som vi brukade göra, kunna gå och lägga mig bredvid dig i sängen på kvällarna och titta på tv med dig, vakna av att jag hör dig gå på nedervåningen och börjar koka kaffe eller sätter dig och tar en rök, då fanns det inga tankar om att somna om, hur tidigt det än var. Jag gick alltid ner för att krama dig godmorgon.

Livet är så orättvist, du som hade världens godaste hjärta och var världens finaste, varför skulle just du få ha det så som du hade? Du förtjänade det inte, du hade inte gjort något. Jag förstår ingenting av den biten, och det är väl något jag aldrig kommer att göra heller.



Ord går inte att beskriva hur mycket jag älskar och saknar dig. ♥

Fredag

4 timmars sömn blev det inatt. Så blev det. Ikväll ska jag ut med Malin, Malin, Sara och några andra. För jag kommer ju inte vara trött, nej nej. Men jag ska inte låta mina 4 timmars sömn förstöra kvällen, för vi ska ha förbaskat rolit ikväll!

Asså är jag inte less eller? igår när jag kände för att dränka mina sorger i musiken på väg hem från skolan så upptäckte jag att mina hörlurare glappar? Vad sjuttsingen, det är ju andra paret det här året..?
Så fick jag sitta och lyssna på det här:

".... so... gömme... sig ... upen..
som bid... si.. ...
och dröm... om petrol... och ...taller
so.. dr... om foss.... o... död... koral....
som dröm... om ....kadade ...ller
i na..." 

Fint! För det tröstade mig väldigt bra. :)))) Måste köpa mig ett par nya idag....




Man lär sig att det ordnar sig
Man lär sig att man klarar sig
På nästan ingenting till slut
lever man sitt liv ensam

23:51 och opackad väska

Just nu sitter jag i min sköna sparkdräkt som jag bara kröp in i efter att jag hade duschat tidigare ikväll, och har inte ens tagit fram min resväska än? Ska ju åka till momma imorgon och stanna där tills på tisdag. Okej, ska väl inte ha med mig så mycket ändå, men jag är ju en sådan som vill ha något att välja mellan, you know.

Syrran ringde mig och ba "åååååh det pirrar i magen, jag ska köpa en ny dammsugare" hahahah och sedan satt hon och pratade om damsugare i en kvart med mig? Det vände sedan och det blev istället en massa snack om Theo och Kimmie vilket fick mig att le så sjukt mycket! Ser så fram emot helgen då jag får träffa dem!


Helena och Theo när Theo bara var några månader.

30 minuter kvar

Ja, det är 30 minuter kvar tills jag ska skriva det där jävla provet som jag fortfarande typ inte kan? Satt hela kvällen igår och bara skrev och skrev och läste och läste. Och nu har jag suttit en timma på skolan och gjort samma sak. DET SÄTTER SIG JU INTE?

När jag ska förhöra mig själv:

"Okej, vem var Muhammed? .... hm.. läste ju det där alldeles just.. JA men justja, det var ju han som spred kristendomen vidare.. Eller nej det var ju Martin Luther.... ELLER NÄÄ vem sjutton var det nudå? Paulus var ju grundaren till protensantistmen.. MEN VAD FAN, MÅSTE KOLLA PÅ PAPPERET!"


Ska nog boka tid för en hjärnoperation jag!

Amen


Fancy dinner!

Antingen har Malin väldigt låga tankar om mig eller så känner hon mig bara rakt igenom.

Jag: Har lagat middag idag jao!
Malin: Vad lagade du för något då?
Jag: Jag gjorde värsta steken med världens godaste rödvinssås och örtklyftpotatis. Sedan gjorde jag en sallad till.
Malin: Hahahaha glöm det!
Jag: Okejdå... jag kokade makaroner och stekte korv...

Var ju värt ett försök i alla fall!



Att koka makaroner och steka korv är ingen enkel match om man heter Jessica Engström inte, så jag är glad att jag lyckades göra maten ätbart.


Onsdag

Just nu sitter jag på skolan och har Desktopp. Den enda lektionen idag som alla onsdagar. Jag ska göra två framtidsbilder i photoshop för år 2666. Har världens dåligaste fantasi så det får bli som det blir.

Idag släpptes Kents album och jag är förälskad! Dock är det typ 2 låtar jag måste lyssna lite mer på, men resten av låtarna klingar så fint i örat mitt. Längtar som sjutton nu tills den 3 Augusti!

Ikväll blir det till att råplugga till Religionsprovet jag ska ha imorgon. Satt igår på tåget till Gävle och läste igenom, satt även igår kväll och läste och läste och har nu läst en massa idag i någon timma, men asså typ ingenting sätter sig????? Tur jag har sovmorgon imorgon så jag kan sitta hela natten och läsa, och läsa och läsa. :))))

Fick lite ångest när jag fick ett mail av min handledare i projektarbetet där det stor ''Hoppas det går bra att skriva rapporten, det är bara en och en halv vecka kvar tills den ska in. '' Eh, jag hade bara hunnit göra framsidan till den ja... Men imorse när jag hade tid över så satt jag och skrev en hel sida. Ska försöka sitta i helgen och skriva en massa på den med.

Nä, nu dör min dator snart för jag inte har laddaren i så jag ska ta och höra om jag kan få gå nu så jag hinner med 25 över bussen hem. Adjöken!


Från lipsill till skrattkalas!

Igår kväll satt jag och kollade på slutet av American History X på youtube och bara storlipa. Åh, den är ju så förbannat sorgligt att det inte är sant! Mitt upp i lipandet skickar Malin detta klipp till mig och jag brister ut i skratt. Jag kunde verkligen inte sluta skratta. Jag vek mig dubbel för att magen börja värka så mycket för att jag skratta. Istället för ledsna tårar kom det ut "glädje" tårar. Känns lite små hemskt att skratta åt detta klipp, men asså hahahahahhahahahha!




Skrattar lika mycket idag också!

Tisdag

Besöket hos tandläkaren i Gävle idag gick jätte bra. Har dock ont i tänderna i underkäken nu när jag inte har någon bedövning kvar.
Idag tog bedövningen bättre och jag fick även lugnande. Jag var så lugn att jag blev så trött och höll på att somna. Jag hoppade till några gånger då jag råka "snarka" till, eller ni vet sådär när man andas tungt när man har munnen öppen.
Jag orkade inte bry mig när de hackade bort de provisoriska tänderna, när de slipade, tvättade rent, blåste med kall luft, skrapade och tryckte ner en massa trådar i tandköttet på mig så blodet bara rann. Jag orkade inte ens bry mig när de tryckte fast porslinständerna så hårt att jag fick sendrag i halsen/käkarna. Jag bara låg där och orkade ingenting.
Det tog undefär en timma, och sedan blev jag klar. Eftersom jag inte hade något sällskap med mig ville de att jag skulle stanna en stund och sova bort lite av lugnet så de kunde känna sig säker att släppa iväg mig. Jag fick lägga mig i en säng och sov där i två timmar ungefär tills ena tandläkaren kom in och väckte mig och sa att jag kunde gå för min buss skulle snart gå. Jag klev upp och gick därifrån som om att jag hade alkohol i kroppen. Fast i huvudet var jag helt klar, men min kropp var något helt annat än klar.

Jag somnade på bussen fram tills Söderhamn, sedan var jag vaken resten av vägen hem. Tur det, för annars hade jag nog missat min hållplats.

Nu ska jag ta och byta om och sedan springa iväg på träning! Ha det bra! :)


GRATTIS GRATTIS!

Idag vill jag gratulera två utav mina absoluta favoritmänniskor.



GRATTIS MALIN PÅ DIN 19 ÅRS DAG! Jag hoppas du får en fantastisk dag! Jag önskar jag vore hos dig nu, men vi får ta firandet på fredag. ;) ♥

Också har vi:



GRATTIS AMANDA TILL KÖRKORTET!!!!!! Fan vad bra du är! Nu bannemig ska vi ut och åka :D ♥

Gävle imorgon igen

Imorgon bär det av till Gävle igen för att ta tag i underkäken. Jag hoppas att bedövningen tar den här gången och att jag får något lugnande så jag kan slappna av.
Jag hoppas jag orkar med gympapasset på kvällen också så jag inte är så sjukt trött av lugnandet, vilket jag brukar bli av det.

Nu ska jag fortsätta plugga lite Religionkunskap eftersom jag inte lär hinna plugga det imorgon något. Om inte på tåget dit då om jag tar med mig datorn. Jo, tror fanken att jag tar med datorn och pluggar lite då. Det är ju trots allt 2 timmars resande helt by myself, so why not?





Det är Det Magiska Tänkandet Man Behöver För Att Klara Sig




"Du faller men är uppe på fem
Det finns magi i ditt motstånd
Ett mirakel i din envishet
Du faller men du reser dig igen
Ett år utan sommar
En barndom utan lekar..."

Måndag

Här hade jag påbörjat ett sådant positivt inlägg, att trots spöregnet utomhus, naturkunskapen jag hade kvart över 8 imorse, äckliga skollunchen och multimedia b som jag har nu, så var jag på bra humör. Men precis när jag skrev denna mening "Men jag vet inte riktigt hur länge det kommer att vara då min dator snart lär stänga av sig själv då jag sitter med ett Adobe program och har batterisladden i", så dog datorn precis. Jag har en känsla av att jag inte kommer få så mycket gjort denna lektion utan kommer då bara sitta och grina och räcka finger åt min fula dator. Det hade bara gått 25 minuter av lektionen innan datorn dog, och denna lektion varar i 2 timmar och 40 minuter...

Ja, humöret sänktes en aning när datorn dog, och det lär nog sänkas ännu mer när jag inte begriper mig på alla dom där förbannade koderna i Flash. Dumma dumma kurs! Jag vill inte kunna sånt här???!??!?!?!


Välkommen till en liten ljusare blogg

Jag kunde inte låta bli att lägga in den nya headern på bloggen innan jag gick och lade mig. Hehe, aja. Hoppas ni gillar den. Själv vet jag inte. Kändes så konstigt att gå från kolsvart till ljust, som det var att byta från ljust till kolsvart.. Jag kommer sakna det svarta lite.. Men jag kommer snart vänja mig. Hade tänkt ha denna över sommaren men vi får se ifall det skulle börja klia lite i figrarna lite tidigare än tänkt.

Ser ni inget nu, uppdatera sidan!


Som mirakulöst förblev oupptäckt, något som gömmer sig i djupen som bidar sin tid och drömmer om petroleum och kristaller

Hann klart med min uppsats om växthuseffekten och har skickat in den. Skönt att ha den ur världen! Nu ska jag ta och göra det här:

 

Godnatt!



Pluggsöndag

Idag är det jag som är sittandes med naturkunskaps boken i nyllet och skriver klart min puppsats som ska in imorgon. Har inte så mycket kvar på den så det ska nog gå gå bra. Ska efter det svara klart på alla Religionsfrågor som vi ska ha prov på på torsdag.
Jag påbörjade på projektrapporten igår, men min dator dog var 5e minut så det gick inte så bra att skriva på den och jag hann aldrig spara när jag väl hade börjat, så jag får börja med den imorgon eller om inte ikväll om jag hinner klart med det ovanstående.

Idag är det endast 47 dagar kvar till studenten. HUR FORT GÅR DET INTE DÅ? hur ska jag hinna klart med allt på 47 dagar? Och jag har inte hunnit fixa klart allt inför studenten, balen och mösspåtagningen än heller. Dags att lägga på ett kol kanske?

Jag längtar som sjutton tills på fredag då jag åker till Brunflo. Då kommer även Helena, Dennis, Theo och Kimmie dit också. Ser så fram emot att få hålla mina favvisar i famnen igen. ♥




Lördag

Igår kväll var jag så himla trött att jag fick pausa ett One tree hill avsnitt som jag var så himla inne i, bara för att jag skulle lägga mig och sova. 23:30 var klockan då jag somnade. Tänkte också att om jag somnade nu så lär jag vakna innan 12 på morgonen vilket är bra.

13:40 vaknade jag av att någon gick i trappen. Jag var fortfarande så himla trött att om jag hade legat kvar så hade jag somnat om och sovit bort hela dagen. Jag bestämde för att gå ner och äta frukost och hoppas på att piggna till under dagen, men nä. Gick och lade mig under täcket igen och kolla klart på oth avsnittet och sedan ska jag ta tag i lite puppsatser som måste skrivas klart! Och kanske börja på projekt rapporten??


Överglad tjaj

Såhär glad blev jag när jag fick DENNA spotifylistan skickad till mig:



SER NI GLÄDJETÅREN I LILLÖGA MITT???!!?!??

(för er som inte fattar så är det låtar från Kents nya album som har kommit ut på spotify, dock i något slags kodnamn)

Fredag

Imorse vaknade jag helt av mig själv av ren panik och trodde att jag hade försovit mig. Jag slängde mig efter telefonen och ser att klockan är 06:02. Jajamen, som jag trodde, jag hade försovit mig. Jag hade lyckats sova bort de minutrarna jag brukar äta frukost, så jag hann inte med det idag. Halv var jag påväg till bussen.
Jag som låg och höll på att avlida igår kväll av hunger när jag hade lagt mig för att sova. Var ju inget direkt som försvann med sömnen.
Fick springa in på Pressbyrån och köpa en yoghyrt och en banan. Magen kurrar ändå.. :))))

Jaja, idag är det Multimedia B och det är den enda lektionen vi har idag. Niklas är inte här idag så det blir ingen Mediaproduktion B idag. Jag slutar 11 idag och sedan ska jag vänta på att min lilla gräddblomma Olivia ska sluta, för vi ska sedan gå och ta en fika och mysa på!


Ge mig nåt lika trasigt som du och jag

Det finns ingen Kent låt som gör en besviken. Den här låten skulle egentligen vara med på deras nya album som släpps om 5 dagar, men den fick inte plats. Låten är helt underbar. Den är helt magisk och texten är så fruktansvärt vacker!


Mini shopping!

Drog ju iväg på Subway och lunchade med Elin idag som sagt, och efter lunchen gick vi och kollade in den nyöppnade butiken New Yorker som öppnade idag. Det fanns en del fina kläder men det var mycket som inte passade mig i smaken. Priserna tycker jag däremot om! Köpte mig en fin blus för endast 99 rikstaler.
Vi gick sedan på en massa andra affärer och kollade lite. Hittade ett par nya solbrillor inne på H&M för endast 49:90. Precis ett par såna som jag har varit ute efter.




Ser ut som om att jag har hängrattar :))))


LISA HAR JU FAKTISKT LINGONVECKAN!!

Hahahahahah sååå jävla underbar!!!



In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on

Hola amigoz!

Sitter och funderar på något projekt jag kan göra här på Grafen som jag kan hålla på med i några lektioner, men det står stilla i huvudet just nu. Allt jag kan komma på är att måla av Bill.. men har ju redan gjort det??? Orkar inte måla av någon heller för den delen, för det var så jävulskt jobbigt och pillrigt!

Jag har alldeles nyss haft betygssamtal med min lärare för Graf C och han sa det att om jag fortsätter jobbar lika bra som jag har gjort under hela kursen så får jag mitt MVG. hehehehe.

Idag ska jag luncha med Elin. Det ska bli jätte kul och jätte mysigt! En rostbiffsmacka med vitlökssås från Subway står på menyn. Jag som inte hann äta frukost heller, så det ska bannemig sitta fint i kistan min.

Fryser om stortån min också bara för att strumpen min har gått sönder så att tån är utanför, som en potatis. Bara så ni vet liksom.


Idag vet jag inte riktigt hur jag känner. Jag liksom känner ingenting alls. Allt kvittar liksom. Men det känns att det är på bättringsvägar. Sakta men säkert så går det uppåt igen. Tror jag..




Onsdag

Just nu sitter jag i cafét på skolan och dricker mitt favvoté. Gjorde för en stund sedan ett matteprov vilket kändes bra. Hoppas det gick lika bra som det kändes.
Kvart över 3 börjar min enda lektion jag har idag och jag brukar få gå några minuter efter 4 för att hinna med 25 över bussen.

Dagens mående är väl typ som igår, men snäppet bättre faktiskt. Jag har ingen aning om vad det är heller utan de senaste dagarna har jag bara haft ett sådant tryck och bara velat ligga i sängen och grina. Jag verkar vara i en sådan period nu. Har mått alldeles för bra ett bra tag nu, men det har trappats ner en aning. Men det ska väl bli bra igen?



But I can't keep running after yesterday

Här sitter man och försöker tänka bort gråten som lurar i halsen så gott som det går. Men så började den här låten nedan spelas på min spotify och pang bom, här sitter jag med tårar på kinden bland en massa gammalt folk mitt i caféterian. Tack John Mayer, för det var ju verkligen rätt tid och plats!



Sitter på sjukhuset

Just nu sitter jag på sjukhuset i Gävle och väntar på att min buss ska gå hem om 2 timmar. Har väntat en timma redan...

Dagens tandläkarbesök var en av de värsta. De tog bort den provisoriska tanden som de bara hade klistrat på över en nedslipad tand, det är typ bara pulpan som är kvar av den. När de tog bort den provisoriska tanden trodde jag att jag skulle avlida. Aldrig i hela mitt liv har jag känt en sådan outhärdlig ilning i hela mitt liv. Det gjorde så förbannat ont att jag verkligen fick trycka tillbaka gråten. Bedövningen hade inte tagit vid mina tänder utan bara i läpparna och kinden. De ville inte ge mig så mycket mer bedövning eftersom jag hade fått jätte mycket redan. Jag hade så mycket att till och med halsen hade domnat bort lite så det blev svårt att svälja. Men de gav lite till i alla fall.
De skulle ju såklart vara där och skrapa, göra rent, pillra och fan allt de gjorde. Men bedövningen hade ändå inte tagit. De satte dit porslinstanden tills vidare som skydd mot min ilande tand. Sedan fick jag gå ut i väntrummet en kvart ungefär och försöka slappna av. Jag blev ju också väldigt skakis av själva adrenalinet i bedövningen så jag bara satt och darrade. När de kom tillbaka och hämtade mig hade jag fortfarande inte hunnit slappna av men följde ändå med tillbaka och satte mig i stolen igen. Vi bestämde att vi bara skulle göra klart tanden i överkäken eftersom vi redan hade börjat på den och sedan avbryter vi behandlingen och fortsätter nästa vecka med underkäken. Och tills dess ska jag fundera om jag vill ha lugnande den gången, med tanke på hur jag låg och spände mig idag.
De cementerade fast porslinstanden så den är på plats nu. 2 timmar tog det för den, och det var egentligen beräknat 2 timmar för både över och underkäken idag. Men eftersom att det gjorde så himla ont när de bara var där och petade eller fick kall luft där så tog det extra tid då hon var extra försiktig.

Aja, just nu sitter jag i caféterian och väntar på bussen som sagt. Jag är på ett jätte dåligt humör idag och känner bara hur gråten trycker på. Ska starta ett OTH avsnitt och försöka tänka på något annat och ignorera min onda tand och hela världen. Ma höres!



Typiskt min humor!

Haha sitter och garvar lite sådär helt för mig själv.












Show me there are some tears behind your eyes


I'm glad that I learned to know you!

HAHAHAHAHA satt och läste gamla blogginlägg från 2009 då jag precis hade börjat första ring här på NTI.



Fina Zoofie, en av mina goaste och finaste vänner! ♥



















(JAG AVLIDER!!!)











Fulla och glada sjunger karaoke på Memento. :) Dubbelhaka ♥



Tillbaka till verkligheten igen

Hej hej!

Just nu sitter jag på skolan igen och väntar på att Naturkunskapen ska börja. Jag har haft ett väldigt bra lov men har dock inte sovit ut en endaste dag/natt. Har somnat runt 4 varje natt och typ vaknat 11-12 varje morgon bara för att inte sova bort hela dagarna.
Min syster Helena, Dennis, Theo och Kimmie kom aldrig i fredags eftersom de fick förhinder, så de planerar att komma upp om två veckor istället då jag åker till Brunflo igen.

Jag kom hem igår, duschade med mitt underbara schampo och balsam som jag har saknat, packade upp min väska och kom i säng halv 12. Jag var alldeles för pigg för att somna så jag slog på ett OTH avsnitt, kunde inte sova efter det så jag tittade på två avsnitt till. Klockan var strax över 1 när jag stängde datorn och försökte sova. Jag låg inge skönt och jag kunde inte somna, men tillslut lyckades jag väl lägga mig till rätta och somnade efter halv 2.
Klockan 5 ringer klockan och det var inte ens skönt att Snooza???? vad har hänt med mig? Låg ändå kvar till halv 6 då Bosse kom in och skulle väcka mig. Huvudet är tungt och ögona svider... lov snart?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hade väl inte så mycket mer att skriva nu ja. Så ska väl snart ta och gå iväg till Naturkunskapssalen och fortsätta skriva på min puppsats och sedan ha Multimedia B och animera i Flash :'))))))))))))))))))))))))) I hate mondays...


Jag var lite hungrig i fredags:



Eller ah, vi var faktiskt 8 pers som delade på den där. Pappa, Niklas och Fredrik tog två bitar, men ändå blev det en stor bit kvar.



I feel it so bad in my chest

Att känna saknad är ingen skön känsla.. Det finns några stycken som jag saknar så mycket att det gör ont. Och imorgon åker jag från Brunflo också vilket betyder att jag får ännu fler att sakna, igen. Får försöka hålla ut ett tag till, i två veckor, några månader och även resten av mitt liv.



Kommer ialla fall tillbaka till skolan på måndag och träffar mina efterlängtade vänner som jag har saknat som sjutton under hela lovet.


Vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer, och som aldrig kommer att hända

Igår hade jag en väldigt trevlig stund med pappa, lillasyster Veronica, Malin och någon annan som hette Johan. Vi spelade spel och skrattade en massa. Vi spelade Med andra ord, Med vilda gester och Så det kan låta. Haha jag och Malin vann alla gånger mot de andra! Team-Elit är ju vi det!
En utav det roligaste från kvällen var när jag nynnade på en av Carolas låtar till Malin för hon skulle gissa vilken person jag var, och hon ba ''ÅH, DU ÄR TOMAS DI LEVA?????''....eeh???

Idag har jag inte gjort ett skit förutom att ha legat i soffan och tittat på One Tree Hill. Har två avsnitt kvar från första säsongen, sedan ska jag höra med Malin om jag får andra säsongen av henne som hon redan har börjat kolla på, haha! Som en fluga i ett spindelnät - lika fast!

Nu ska jag nog lägga mig där igen och kolla klart på hela säsongen. Ma råkes!




Herre gud, hittade denna bild i arkivet sedan jag gick i första ring...


Spelkväll

Ikväll har jag och Malin varit hos pappa och spelat "Så kan det låta" med pappa och Veronica. Jag skulle nynna ''Öppna din dörr" med Tommy Nilsson och jag nynnade hur bra som helst, men Malin ba "ÅH, ÄR DET MY LITTLE PONNY?"
Man ba: You are dumber than you look, don't you?

Fast jag var väl inte så jävla smart jag heller alla gånger, om jag ska erkänna. Alla satt och skrattade åt mig ett antal gånger... 
Vi vann faktiskt ganska stort andra omgången också! Men ja, vi är ju Team-Eliterna så det var ju självklart att vi skulle vinna. Första gången värmde vi bara upp och spelade snällt och lät pappa och Veronica vinna. Så var det ju. :))))

Har inga nya bilder på mig så jag bjussar på en sedan nyår som jag hittade på mommas dator. Redo för utgång ja!


Ett-noll till Jessica

En serie som man aldrig kan bli less på är One Tree Hill. De som inte har kollat på det vet inte vad de går miste om. Malin höll på att göra det misstaget, att aldrig kolla på det. Jag vet inte hur länge jag har tjatat på henne att börja kolla på det. Hon har sagt att hon inte orkar osv.
Nu innan jag åkte hit till Brunflo laddade jag ner hela första säsongen. I helgen när jag och Malin var här hemma och jag kom med förslag att vi skulle kolla på en film så bad jag henne titta bort för jag skulle överraska henne med någon film. Såklart satte jag på första avsnittet, annars hade hon nog aldrig gått med på att kolla på det. Så jag tvingade henne att kolla när hon upptäckte att det var oth och brast ut ''MEN NEJ VI SKA INTE KOLLA PÅ ONE TREE HILL''.
Hon kände väl att hon inte hade något annat val för jag vägrade stänga av.

Efter 5 minuter av avsnittet:

Malin: Jaha? vad är det som är så bra med det här då?
Jag: Men vad fan Malin, det har gått 5 minuter av första avsnittet på första säsongen, tyst med dig och kolla istället.

När avsnittet var slut:
Jag: Då sätter vi på andra avsittet.
Malin: Men neeeeej Jessica, jag orkar inte kolla på oth!
Jag: Malin, du ska visst kolla. Du vet inte vad du går miste om, det här är den absolut bästa serien någonsin. Du kommer älska den, jag vet det!

Malin tog ur hörluren och sneglade på tv:n medan jag fortsatte kolla. Efter typ en kvart ser jag henne sakta men säkert ta upp hörluren och stoppa in i örat igen och börjar kolla igen.
När andra avsnittet var slut så hon ba: Okej, det var ganska bra ändå.

Jag ba:

 

Nu har vi snart sett klart på hela första säsongen och hon är så inne i det. Ibland är det bra med tvång!


It's probably not fair to you...

Somnade vid halv 5 i natt efter att jag har legat och funderat en jäkla massa så jag inte kunde somna tidigare. Efter några tårar och en överhettad hjärna somnade jag tillslut och nu idag när jag vaknade så känns allt mycket bättre, vilket är skönt!

Idag ska jag gå upp och hälsa på pappa och syskonen hade jag tänkt. Jag hoppas också att jag och Malin tar oss iväg på gymmet ikväll, för det skulle vara skönt!

Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen, även fast att jag vaknade för 1,5 timmar sedan. Ska ta och gå upp och äta frukost snart för magen kurrar och sedan göra mig klar.

Hade inte så mycket att skriva idag. Och det här kändes som ett helt meningslöst inlägg också, men publicerar väl det ändå..



MÅNDAG

Har suttit och bråkat med internet bara för att kunna blogga, men nu när jag väl har kommit hit så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva? Jag som är så bloggsugen nu ju..

Igår hade jag en förjävla bra dag. Det var ett väldigt bra tag sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Speciellt då vi satt och klippte ihop våran Skateboard film. Vi båda var ju så himla duktiga måste jag säga! Malin ramlade hela 3 gånger och jag inte en enda gång. Kanske beror på att jag faktiskt är proffs... eheheh.

Idag vet jag inte riktigt hur jag mår. Känner bara en sådan saknad av allt möjligt. Också har jag som någon annan känsla som jag inte kan sätta finger på vad det är, om det är någon slags ångest eller något. Allt jag vet är att det inte känns bra. Något fattas liksom och jag vet inte riktigt vad.

Nåja, ska ta och göra mig klar nu och gå upp till Malin nu. Ha det så bra!


Sk8_girlz_93

Jag och Malin har åkt skateboard idag. Tycker vi var bättre än Tony Hawk, om jag ska vara ärlig. :))))
Bilderna blir liggandes av någon konstig anledning, ni får vri på hövve erat!
-
-
-
-
-
-
-

Saturday

Hej hej!

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll! Dansade och bara hade kul! Men en sak som jag inte fattar... vem fan ställer sig och fiser mitt på dansgolvet så det luktar äggmök så det typ svider i ögonen så tårarna rinner? Två gånger också dessutom? Nästan alla som var vid just det stället typ flög på varandra för att ta sig där ifrån hur fort som helst från lukten. Haha usch, det var så vidrigt!
Vi fick skjuts hem och jag var hemma till halv 3. Somnade runt halv 4 men har sovit så himla dåligt de timmarna jag sov. Halv 11 var jag tvungen att kliva upp imorse för att följa med momma och Mikael till stan. Vi fikade, kollade lite i affärer och sedan handlade vi innan vi tog bussen hem igen.

Just nu sitter jag här och får nå psykbryt på mommas förbannade internet som är så segt att en snigel skulle klassas som snabb i jämförelse. Men ska försöka få det att fungera så jag kan publicera detta inlägg i alla fall så jag kan gå här ifrån innan jag tar med mig internet och spolar ner det i toaletten.

Idag är det ju lördag vilket betyder att ikväll så blir det myskväll med Malin. Och denna gången behöver vi inte ha det över cybervärlden, utan nu kan vi sitta i samma soffa, prata med våra munnar och se varandra med våra egna ögon och inte någon profilbild på msn. Vi ska även snacka om gårdagen/natten också. ;))))

Åh, momma berättade att systra mi, Dennis och mina älskade småpojkar ska komma hit till Brunflo på fredag. Blev ju jätte glad att det började brännas lite under ögonlocke på mig. Åh, som jag har saknat dem! Har aldrig känt en sån här kärlek för någon förut, som jag gör för Theo och Kimmie. Bara någon nämner deras namn så värms lillhjärtat mitt och jag ler som en fjant samtidigt som jag försöker tränga tillbaka tåren. Så som det är nu vid skrivande stund.

Ska kila nu, men ma råkes!

Momma å 'n je! ♥

Utgång nästa!

Just nu sitter jag och väntar på att Malin ska ta och bli klar så vi kan sätta oss på bussen in till Oleary's så vi kan dansa hela natten. Eller okej, till 2 då de stänger. Var längesen jag var ut och dansade så detta ser jag fram emot som bara den! Hoppas på att de spelar bra musik hela tiden!


Torsdag

Jag tror jag börjar se ut som folk efter att ha gråtit igenom hela sista One Tree Hill avsnittet som jag kollade på för typ två timmar sedan. Hade kollat i 17 sekunder och kände redan hur tårarna började välla fram. Hela avsnittet var så fint och allt slutade så himla bra, men vill ju absolut inte att det skulle sluta. Det finns seriöst ingen serie som är så fin som One Tree Hill... Så just därför ska jag kolla om på alla 8 säsonger för tredje gången och den 9e för andra gången.

Hur som helst så hade vi redovisning idag på projektarbetet. Det gick så sjukt bra och vi fick bara en massa beröm över våran pysselbok. Våran handledare såg nöjd ut och han gillade våran monter, så det känns ju extra bra!

Vid 11 plockade alla ihop och vi fick gå på påsklov. Tog halv 1 tåget hem med Amanda och Oliver och sedan har jag inte gjort ett skit här hemma. Ska ta och packa väskan min eftersom jag åker hem till Brunflo över lovet. Har en del planer med Malin som jag ser fram emot.

Nä hade väl inte så mycket mer att skriva antar jag, så här kommer några znygg bilder!







Sail with me into the dark


Marléne

Har ni kollat almanackan idag? Inte? Nä men då har ni väl missat att dagens namn är Marléne. Vad betyder det då tror ni? Jajamensan, att lilla jag har namnsdag. Jag och gomamma min. Jag hoppas att en massa gratulationer kommer att strömma in i kommentarsfältet nedan. :)))))

Hur som helst så har det varit en bra dag! Tog 1 bussen in till skolan för att fixa ordning montern tills redovisningen imorgon tillsammans med Zoofie. Jag önskar att någon hade filmat oss när vi skulle hämta ett bord i ett klassrum högst upp i skolan och försöker få in det i hissen och sedan få ut det där ifrån, för det hade jag velat sett. Lärarna stod och skrattade åt oss och ville inte hjälpa, för det där var visst något man skulle kunna när man flyttade hemifrån sade dem. Så jag gissar på att jag inte är redo på att flytta hemifrån alltså.
När vi väl hade fått bordet på plats så var det ju något fel på ena benet och kunde inte använda det, så vi fick ju byta bord. Som tur var så fanns det ett bort på samma våning som vi gick och hämtade. Sedan pyntade jag och Zoofie våran fina hörna och gick sedan och köpte godis som vi ska ha i en skål på bordet. Ja, för att bjuda alla ettor och tvåor förstås.



Nå, vad tycker ni då? Där ska jag och Zoofie sitta imorgon hela dagen bredvid elkillarna och se söta ut.



Grattis till dig och mig på namnsdagen lilla mamma, du är bäst och så himla saknad! ♥

It Won’t Ever Get Old, Not In My Soul

Klöckan bare tickar på och jag sitter enhena och har inte döschat än? Skärpning Jessica! Eller ne, ska inte skälla på mig. Skyller på Malin som chattar med mig på msn. Knepigt att vi hela tiden har konversationer även fast vi pratar varenda dag hur länge som helst och ändå är vi fullt inne i konversationerna! Men jag gillare, älskar att prata med ståårsa mi! :))))

Nä, nu fanken måste jag ta och säga godnatt till datorn, inte Malin än, vi får flytta oss över till sms istället!

 

Goa varma kramar till er fanz!


Vecka 14

 

Jag tycker att min vecka ser och har varit väldigt fin! Måste ändå åka in till skolan imorgon fast att jag är ledig, bara för att paxa plats till våran monter vi ska ha på redovisningen. Vi ska pyssla om lite osv så det är klart tills på torsdag. Istället för att redovisa inför en stor grupp med ettor och tvåor så har jag och Zoofie bestämt att ha en utställning för pysselboken istället. Har skrivit ut några stycken som ska ligga på bordet. Sedan får den som vill komma fram och ställa lite frågor och äta lite godis, om inte jag lyckats trycka i mig allt. :)))))


PROJEKTARBETET ÄR KLART!

Asså jag bokstavligt talat kände hur all ångest och stress över pysselboken bara rann av mig när jag och Zoofie satte ihop den sista boken. Jag vet inte hur många gånger jag sa till Zoofie ''Asså fy fan vad skönt det här är, åååh är så jävla nöjd!!''. Och ja, jag blev så jävla nöjd! Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig!
Hela dagen höll vi på med det sista av projektarbetet och satte ihop allt. I slutet av allt blev vi båda så himla förvirrade och jag kände mig typ bara för att vagga mig fram och tillbaka i vissa stunder. Allt blev som en gegga i hjärtan!
Nej men från att ha jobbat med projektarbetet och gjort det klart från halv 8 till klockan 3 idag så känns det här så jävla skönt att det är över!

Jag hade också utvecklingssamtal från halv 9 till klockan 9 idag också vilket gick jätte bra! Kan inte säga så mycket mer än att jag är jävligt nöjd över mina betyg!





Ikväll blir det att fira med ett hårt pass på gympan!

And then I woke up


Måndag

Här sitter jag och lyssnar på mitt favvo band Tokio Hotel och ska snart till att börja med projektarbetet igen. Tror nästan jag gör det efter maten. Ska snart äta och har hört att man jobbar bättre på en mätt mage :))))

Hur har min dag varit? Jo tack den har faktiskt varit bra! Har haft Naturkunskap A och påbörjat en puppsats och sedan haft Multimedia B då jag påbörjade att animera mina bilder i Flash.... hemskheiter.
Jag var även med tjejorna mina och köpte balbiljett så det är klappat och klart nu. Eftersom vi var typ de första som var och köpta så fick vi bra platser.

När jag skulle gå iväg till bussen så kom kramperna i maggropen tillbaka... När baskemig ska det försvinna för me? Kind of sick and tired of it!



Snodde egentligen Amandas biljett, hoppas hon inte läser detta inlägg!

Söndag

Hej hej!

Idag är jag lika upptagen med projektarbetet som jag var igår. Jag har varit tvungen att göra om en pysselbild eftersom jag upptäckte ett fel som jag hade gjort och sedan har jag gjort facit till alla bilderna, eller ja, har inte hunnit alla än, men hälften. Det tar mycket längre tid än vad man tror!
Måste bli klar med allt ikväll och imorgon. På tisdag ska vi skiva ut allt och sätta ihop den. På Torsdag är det ju redovisning... Det ska bli så skönt att det här snart är över!!

Just nu tänker jag ta en liten paus och hoppa in i duschen. Man skulle kunna bre smörgåsar med mitt hår just nu. :))))


Bland fanor, stöveltramp, hör jag din puls.
Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden, tysta alla nätverk, stoppa trafiken.


01:11

Hehe oj, har inte tänkt på att blogga idag, kanske beror på att jag inte direkt har haft tid då jag har suttit med projektarbetet hela dagen. Programmen har krånglat för mig så jag har tjurat lite över det.

Vaknade klockan 9 imorse av att AnnMarie kom in och lämnade ren tvätt på rummet mitt. Sedan har det inte direkt varit lugn och frid här i huset så jag sov varannan kvart ungefär + att Malin terrade mig på sms, fram tills klockan blev 12. Då klev jag upp.
Vaknade även några gånger i natt och hade kramper i maggropen. Som tur var så somnade jag om alla gånger.

Annars så är det väl bra med mig idag. Har myskväll med Malin samtidigt som jag försöker arbeta lite just nu. Nä, är inte i Brunflo, vilket jag önskar att jag vore. Men vi har ju vårat lilla vis som ni vet.

När jag tittade ut genom fönstret i morse blev jag inte glad. Fick syn på detta: Allt snö var ju liksom borta???


RSS 2.0