Fredagskväll!

God kväll jordsbor!

Ligger hemma nerbäddad i sängen och kollar på Grey's Anatomy och älskar att det är fredag och att jag har sovmorgon imorgon. Har också världens skönaste träningsvärk i benen och rumpan efter gårdagens gympass med Olivia.
Det enda som fattas nu är mitt lilla hjärtegull som kunde ligga här och värma mig med sin varma famn. Men eftersom han jobbar och börjar aptidigt och jobbar sent så sover han hemma och jag sover hemma och mig.

Huuursomheelst!! Idag har det varit en riktig bra dag på praktiken! Allt har gått som jag velat och hade födelsedagsfika i personalrummet då en i personalen nyss fyllt år. Himla trevligt var det. Sedan har jag mest packat upp varor, gått och samlat en massa tomma kartonger bland hyllorna och sedan gått igenom frukten och grönsakerna. Att leta tomma kartonger och fixa bland frukten är det absolut roligaste att göra! Att leta leta gammal frukt och gamla grönsaker, ändra om och ta bort kartonger så det ser snyggare ut, det skulle jag kunna göra hela dagarna! Och då skojar jag inte! Blev så glad när en i personalen bad mig gå igenom frukten idag. :-))

Asså! Har en dubbelgångare jag! En på Lidl och jag är tydligen jätte lik varandra. Många gånger har andra i personalen gått fram till mig för de trott att jag var den henne och så är det även för henne då de tror att det är jag. Till och med hennes pojkvän trodde att jag var hon. Också idag kom det fram en gubbe och frågade om min storasyster jobbade där med, han tyckte jag var så lik na, Haha!

Imorgon på dagen ska jag hem till Elin och ha en liten fotografering. Jag ska agera fotograf och hon ska agera motivet. En massa skitsnack och sånt ska vi nog också hinna med! ;-)

Nä nu ska jag ta och söva! Gonatt rå!


RSS 2.0