Det ska stå något här

Hallå där. Ska försöka skriva en liten sammanfattning av denna dag, inte för att det har hänt något speciellt, men ah. Istället för att skriva ett vanligt tråkigt inlägg så tänkte jag skoja upp det med en liten sammanfattning, det gillar ni va? :-)

Jaha, började med att kliva upp halv 6 som vanligt. Började lektionen halv 9 och hade då grafisk kommunikation. Vart klar med den fula och dumma bilden som jag gjorde i illustrator (skit program som inte vill som jag vill..).
Sedan hade vi medie kommunikation då vi skulle göra en egen reklamgrejs jag inte vet vad det heter, men jag kan ladda upp min fiffiga bild.
Sedan var det dags för ca 3 timmars webb. Den lektionen är faktiskt ganska kul och den går snabbt faktiskt. Vi håller på att göra egna webbsidor och har gjort en slarv för att lära oss hur man gör och sedan har vi gjort en idag som är seriösare och lite finare än den första.
Efter skolan fick jag skynda mig till gina för att köpa ett par jeans. Äntligen har jag ett par svarta jeans! Passade på att köpa nya fina underkläder, balsam och en ny deodorant.
Sedan fick jag springa upp till biografen för att hämta ut biljetterna jag bokade igår och sedan skynda mig ner till bussen.

Okej, det här vart typ som ett vanligt inlägg.. Ah men skit samma, jag bryr mig inte!

Det var typ såhär vi skulle göra idag. Hehe.


Poopschool

Howdy alla glada läsare och även ni som inte är glad. Hehe. Sitter på skolan och väntar på att vi ska börja och det är inte föränn om 40 minuter.
Får typ sitta och vänta en timma på att vi ska börja varje morgon, det är galet drygt!
Jaha, och idag är det den otroligt bästigaste dagen...Not! Börjar halv 9 och slutar kvart i 5. LOOOOVELYY <333333333333...

På fredag blir det biomys med Marcus. Vi ska se den där nya svenska filmen I rymden finns inga känslor. Den verkar vara väldigt bra. Så det ska bli kul :-)





Baldern

Ååååh vad jag vill åka Baldern nu! Första backen när det går ner som ett stup i världens jävla högaste fart. Ah, ni som har åkt förstår vad jag menar! Så himla rolig, och jag kan inte sluta tänka på den där hunden och giraffen :') (Bara Sandra och Malin som förstår) Hahah!




Svampbob Fyrkant

Alltså, det finns fan ingen annan serie som är lika rolig som Svampbob Fyrkant. Hehe, jag är på en liten barnnivå just nu, men ääääh! Fortfarande hur kul som helst ju :')
Svampbob är en charmig liten svamp som är så korkad. Haha, asså han/hon som kom på den här serien måste ha världens roligaste humor.
Så nu håller jag på att laddar ner 5:e säsongen som jag sedan ska kolla på. Där finns mitt absolut favorit avsnitt, när Bläckvard blir snygg. Har bara sett det en gång och varje gång jag är i Brunflo och det ska vara Svampbob så sitter jag alltid och hoppas på att det är just det avsnittet, men näeh.

Hahaha, jag dör! :')

Goddag!

Sitter i skolan nu och har för en liten stund haft Samhällskunskap A. Det var väl rätt okej, fick sluta typ 40 minuter tidigare. Nästa lektion börjar om 20 minuter ungefär, så jag passar på att sitta lite vid datorn och blogga. Ehehe..

I natt hade jag alla möjliga konstiga drömmar.. Jag drömde om att jag drömde den där drömmen om demonen igen.. Och en annan dröm om att mamma hade kommit tillbaka till oss.
Jag vart så besviken när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm... Hatar när det blir sådär..

Jaha, jag har ingen aning om vad jag ska göra när jag kommer hem. Det blir till att försöka att inte grina åt morgondagen som jag absolut inte ser fram emot. Sluta kvart i 5. Snyft..

Jag saknar dig mamma ♥


Mardrömmar

Usch, snart ska jag lägga mig och sova igen. Hade en sån jobbig mardröm inatt så jag hoppas att jag får sova och drömma fina drömmar inatt i stället...
Det var typ att jag drömde om att jag vaknade och det stod en demon vid min sängkant... Usch, det hände en massa konstiga saker som jag inte kan skriva, alltså, jag får inte fram det med ord. Men jag vaknade, tände lampan och försökte somna om igen.
Usch, än är de där jävla demonerna och hälsar på mig i mina drömmar.. :-(


Jag saknar er!






Bajsäckeltöntsöndag!

Jaha, idag är det den värsta dagen på hela veckan typ. Det finns ingen annan dag som denna man har en sådan jävla ångest över den kommande veckan. Upp tidigt, gå sent och få nya dumma hemuppgifter att göra.
Ni kanske tycker jag överdriver, men det känns som om att jag kommer att bryta ihop någon gång under detta läsår, för det känns som om att jag kommer att bränna ut mig själv..

Jag kom just hem från Marcus. Vi såg på en film, kollade i gamla skolkataloger (Herre gud vad hemsk och ful jag var.. Pinsamt ju!), fikade och bara hade det mysigt! :-)
Nu ska jag ta och äta något. Är ganska så hungrig faktiskt. Men aah, ma råkes!


Godnatt mina kära!

Ja, nu kastar jag in handduken och lägger mig och sover. Jag börjar bli riktigt trött och mina hörlurare skriker mitt namn. Jag måste lyssna på musik nu innan jag.. ah, går sönder? Jag har lyssnat på musik hela dagen men jag får aldrig nog! Shit alltså..

Sov och dröm sött! ♥

I miss u ♥


Tvekamp - Time out

Jag har legat och tittat lite på Time out ikväll och jag har bara legat och vikt mig av skratt. Alltså, de är så jävla roliga!

Robert Gustavsson :')

Nickelback

Jag har aldrig hört Nickelback förut förutom de låtar som går på radio då.
Men låten If to day was your last day fick mig att börja lyssna på dem eftersom jag gillar låten riktigt mycket. Nu har jag hittat en hel del bra låtar med dem som jag inte kan sluta att lyssna på. De är ju galet bra!

Här är en av favoriterna

Lördag

Idag är det lördag, älskade älskade lördag!
Jag hade en riktigt härlig nattsömn i natt. Somnade runt 11 igår kväll och vaknade upp halv 1 i dag. Det känns så himla skönt att få ha sovit så länge, speciellt efter denna jobbiga vecka.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har fixat en ny header som ni kanske ser och en ny liten rss ikon-figur där nere. Jag vill tacka söt Elin och moster som hjälpte mig lite med bloggen när det gick bajs. Nu går det att se min header för er som kikar med explorer.

Jaha, nu hade jag tänkt att slå på en liten film och gräva och se om jag hittar något gott i min godispåse. Hihi.


Candy for my scull

Sådär ja, nu är de mina! ♥

Det är ett sånt galet bra ljud i dem, så jag tror jag behåller dem på resten av kvällen.

Och, det här är inget jag kommer att ha på mig på stan eller så, det skulle inte se bra ut! Nej, dessa ska jag använda när jag är hemma eller när jag reser, som till exempel till Brunflo. Långa bussresor ju! =)


I will always be there for you ♥

Heh.. Vet ni vilket jävla vredesutbrott jag fick inombords efter att jag hade stängt av datorn och tagit mina matteböcker för att gå till mattesalen som jag hade suttit och väntat på sedan klockan 1? Heh.. JO FÖR DÅ KOMMER DET EN JÄVLA LÄRARE OCH SÄGER ATT MATTEN ÄR INSTÄLLD??!?!!??!?!?!?
Alltså, kunde de inte ha kläckt ur sig det liiiiiiite tidigare så jag kunde ta bussen hem tidigare.. Men nej nej.. "Jessica ska sitta på skolan, helt slut, hungrig som bara den och helt ensam och vänta ännu timmar på att bussen ska komma helt i onödan..."
Tack och lov så bor lilla söta Olivia i Sundsvall så jag tog en lite promenix hem till hennes söta lilla lägenhet och pratade om det senaste. Vi har inte träffats på hela sommaren, så det var riktigt kul att få träffa denna blomma igen! :-D

Nu ska jag ner och äta, ta medicin, tvätta ansiktet, borsta tänderna och sedan lägga mig för att kika lite på time out om jag inte lyckas somna innan. Är så galet trött!

Lägger upp en galet skön och bra låt. H3h3

Still in school

Jag sitter nu fortfarande i skolan. Har håltimma och har haft det sedan 1 någon gång och min lektion börjar 10 över 3 och det är bara jag av mina vänner som ska ha lektion då satte, alla de andra har åkt hem och jag sitter som ett litet mobboffer på skolan och hungrar ihjäl.
Jag ska bara ha matte och sedan får jag skynda mig till bussen så jag får åka hem och äta! Hoppas det blir något gott, för det är galet ur det svider i magen just nu..

Denna dag har gått så otroligt jävla segt! Började med att ha grafisk kommunikation i ungefär 3 timmar. Sedan hade vi lunch och efter det hade vi engelska. Vi skulle egentligen ha mediegrejs efter engelskan, men eftersom våran lärare  har fullt upp med alla ettor så fick vi håltimma. Så nu sitter jag bara och väntar på matten som sagt.

Den som kommer hit med en tacorulle med en massa slisk och gott får fan en stor jävla blöt kyss på munnen! Jag är riiiiiktigt sugen och hungrig på det nu :-(


@ Skolan

Nu sitter jag på skolan. Är första eleven som har kommit, så nu är det bara jag och städtanterna här. Alla de andra har inte kommit än..
Jaha, är galet trött! Somnade så jag sov i ungefär 1 och en halv timma i natt. Det känns riktigt mycket! Jag vet inte alls hur jag ska klara mig genom denna skoldag.
Vi börjar dagen med grafisk kommunikation, och det var ju ganska roligt. Kanske jag kommer att piggna till efter den lektionen. Annars måste jag köpa mig en kopp kaffe, för det här går inte!


02:23

Det här är galet... Ska upp om 2,5 timmar men kan inte sova. Jag är trött men det är helt omöjligt att somna. Undrar hur jag ska överleva morgondagen...?


Jag smakar på ett regn som faller ner

For som sagt iväg till doktorn idag. Han såg att jag fortfarande hade öroninflammation så han skrev ut lite starkare pencillin än den jag hade förut. Och vet ni vad? Jag kan få diarré av den.. Det låter inte kul. Om jag nu skulle få det så har jag ingen aning om när jag får det och hur länge jag kommer ha det. Jag hoppas jag kan gå på skolan imorgon utan några magbesvär.. För då blir det inge roligt!
Känner faktiskt hur det småbubblar i magen, men vi får hoppas på att det går över och att jag slipper det här!
Okej, h3h3. Ska nu ta och hoppa in i duschen och sedan lägga mig och titta lite på time out. Det blir tidigt för mig ikväll eftersom jag är gör trött!
Fast jag har sovit i nästan 13 timmar inatt så är jag helt slut! Galet!

Ma råkes!


Besöka farbror doktorn

Har sovit lite mer än 12 timmar inatt. Jag kunde ha sovit mer om jag inte hade fått tid hos doktorn klockan snart.
Usch, jag vaknade tidigt imorse och hade fulla örat med torkat var. Så i natt måste jag sova med papper eller något i örat, för det är inte fräscht och inte så kul att måste kliva upp tidigt och tvätta bort det.
Det gör inte speciellt ont just nu, men det är värst på kvällen. Så ja, jag kommer nog på skolan imorgon. Tänker inte komma efter redan den första veckan!

Well well, ska nu gå och borsta tänderna och sedan åka till Bergsjö och få pencillin. Have a nice day peoples!


Oooooooh olala jag vill ha dig!

Börjar med att gratta alla som heter Bartolomeus eftersom det är det namnet som står skrivet i almanackan idag. Haha, alltså förlåt.. men jag tyckte det namnet var lite roligt.
Hur som helst, på fredag delas lönen ut. WOHO! Längtar som ett as för här ska shoppas! Har suttit och räknat upp allt som jag vill ha redan.. hehe 8D *dregglar*

 

Nu ska vi se vad denna lista innehåller:

- 2 st ringar från H&M. Så fina!
- Vinterjackan från ellos
- Lisebergsresan
- Tre par trosor från Gina
- Vitt baslinne från Gina för
- Svarta jeans från Gina
- Hörlurare
- Navelsmycke

Jag kan inte komma på så mycket mer. Det skulle väl ha varit mössa och vantar till vintern, men det får jag ta nästa månad. Höhö!

Ang. rubriken.. Amanda sjöng på en av Ulf Lundells låtar som går så idag, och den har satt sig som smäck på hjärnan min. Tack så mycket Amanda! :c Haha!

Nej nu ska jag sova. Det blir till att åka till doktorn imorgon istället för skolan. Hoppas AnnMarie får någon tid för mig på hälsocentralen. Annars vet jag inte vad jag gör med mitt förbaskade jävla öra som gör så himla ont att jag bara vill skrika och grina! Hoppas jag kan somna inatt i alla fall.. :c

Bajs dag!

Ja, denna dag har väl inte varit varit en dröm dag inte. Började med att vakna till väckarklockan som jag hade ställt på 05:00. Snoozade till halv 6 då jag klev upp och gjorde mig iordning för skolan. Skulle egentligen ha tagit kvart i 7 bussen men missade den, så jag fick ta tåget som gick 07:09.
Kommer till skolan, väntar i typ en timma på att vi ska börja dagens första lektion. Den var faktiskt ganska rolig. Vi fick sitta och skissa en massa.
Sedan var det dags för lunch. Åt någon snuskig lamm-wook, så det vart inte så mycket mat för mig inte.
Jag lämnade matsalen hungrig och gick tillbaka till skolan. Satt och väntade i typ mer än en timma tills nästa lektion skulle börja.
Den lektionen var riktigt seg och mina ögon föll bara igen på mig när Mats stod och pratade.
När det äntligen var slut på den lektionen och mentortiden var över så var det dags för sista lektionen. Klockan 14:20 var det dags för Webb.. Vi fick lära oss hur man gjorde en egen webbsida och typ om nå koder.
Vi skulle egentligen sluta 16:45 men läraren tyckte vi skulle få sluta tidigare, så vi fick sluta 16:25 då min buss precis gick.. Kul.
Jag gick lite på stan och kikade runt lite tills min buss som gick 17:30 kom. Det är ju inte världens finaste väder ute. Det blåser och det spöregnar så det fick jag springa hem i.
Och vet ni vad? Jag har fått tillbaka öronvärken...................................... buhu.. mitt liv suger idag!




Summer's gone

People it's over now, but it will return with a sign, try to keep your head up high.

Eftersom jag inte kan somna så lägger jag upp lite bilder som en liten sammanfattning av denna sommar.

♥ Jag och Sandra var några coola brudar vid midsommar.


Var med Elin en dag. Ah fast, det var ju egentligen
någon vecka innan sommarlovet. Men det var typ sommar då! :-)
Vi var lite småtöntig och lekte på Gnarpsskolan. H3h3


Jag och Sazza_cool var och badade lite. (Premiären för mig)


Jag och Zoofie var och träffade Takida och en massa
andra kändisar på RixFm festivalen i Övik. Kommer aldrig att glömma!!!



Jag och Zoffe den kvällen


♥  Min lillebror och fader min tog båten och for ut på sjön och fiskade. Mysigt värre!
Fredrik hittade ett par skit snygga solbrillor. StekarNNNN''''''''''''!




Jag och Malin åkte världens roligaste virvelvindkarusell på yran.


Sandra fyllde år och fick världens finaste robotpaket av mig och Amanda. (Den ska föreställa Sandra)


Jag och min fina vän Malin bakade gott.


Såg en skitful husvagn när jag skulle gå hem från Amanda. Liksom, titta fönstret!


Promenixer med tjejerna. Sandra bakom kameran!


Jag och Malin var juh über snygga! (döda mig inte nu Malin..)


Ja men sedan vart det Liseberg med Malin och Sandra


Och lite Lotte på Liseberg kvällen innan. Grett!


Ulf Lundell och Takida. Gosh vilken konsert! Den bästa någonsin!




Jaa.. Tror inte jag har nå mer bilder. Det har hänt mycket mer än allt det som jag skrivit... Mycket mer!
Det var allt. Avslutar detta inlägg med en gr8 låt. Yeah!

Ledtråd: Den kursiva texten längst upp i inlägget B-) Tja, ni som är ett fan lär väl veta. Tveksamt med er andra..

Dagen:

Ja, denna dag kommer att se ut/har sett ut såhär:

-Vakna
-Duscha
-Åka till skolan
-Sitta i skolan och vänta
-Gå på upprop
-Sluta
-Byta skåp i skolan (tack gode gud!)
-Gå och fika med Amanda
-Åka buss hem (Tack för att du finns där för mig Amanda! ♥)
-Laga middag
-Äta middag
-Byta om till mjukiskläder
-Lägga mig i sängen och kolla på Svampbob/One tree hill!

Ja, och sedan kan jag inte komma på så mycket mer. Sova till kvällen i alla fall. Måste upp tidigt imorgon och ta mig igenom den riktiga första skoldagen då vi har lektioner. Börjar halv 9 och slutar kvart i 5. Alltså, jag måste kliva upp halv 6 och sedan komma hem till 6 på kvällen. Lagomt hungrig och trött jag kommer att vara!
Är det ens lagligt att få ha såna dagar? Kommer att ha samma på onsdagen också och nästan på torsdagen. Slutar 10 över 4 då istället. Men det är ju för fan samma sak!
Vill inte börja skolan igen... :c

Detta är något som jag vill göra, ligga på stranden
med en kompis och ha en god läskeblask i handen.

Dagens outfit

Haha, seriöst, outfit? Vilket jävla fult ord!

Idag är det första dagen i skolan. Jag hade lite svårt att somna inatt och jag vaknade en och en halv timma innan klockan skulle ringa helt pigg. Fast efter när jag kommer att komma hem så kommer jag vara helt död. Och då menar jag trött!
Eftersom jag sitter och är helt klar, eller ja, måste borsta tänderna först, så har jag inte så mycket att göra så jag tog en dagens-outfit-bild.

Jag kör med hög midja idag med ett linne innaför byxorna. Har aldrig testat förut så det ska bli spännande. Får väl se om jag tar ut linnet senare idag eller om jag kör såhär resten av dagen. Vi får se!

Heh, har inte orkat tagit bort Lisebergsbandet än.. ääh!

23 Augusti

Jag hatar att det visar att det är den 23 augusti i hörnet på datorn nu.. Jag har gruvat mig för denna dag och jag kan inte förstå att du har varit borta från mig i två hela år nu.
Imorgon är det 2 år sedan jag fick veta att du inte fanns mer. Jag kommer aldrig glömma de hjärtskärrade orden som sved i mina öron den eftermiddagen. Även fast jag visste precis vad som hade hänt innan orden hade sagts, så gjorde det så ont att höra det.
Jag kan inte vara arg på dig för att du gjorde som du gjorde. Det var din enda utväg från helvetet. Du försökte, men fick ingen hjälp, hur mycket du än ropade.

Mamma, jag älskar dig. Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag saknar dig!
Det jobbigaste är att jag glömmer ibland att du är borta, och om jag ser eller hör något som jag vet att du skulle gilla så kommer jag alltid på mig själv efter att jag har tänkt ''Det här måste jag bara berätta för mamma, Haha!''.
Vila i frid min älskade mamma. Jag slår vad om att du är världens finaste ängel där uppe. Vi ses när jag blir gammal.
Jag lever för dig nu. ♥


Madder red

Jag har hittat en låt som jag blivit helt förälskad i. Den är hur skön som helst, speciellt när man lyssnar med bas!


50 Sanningar om mig själv

Okej, såg en bloggare hade gjort en sådan så jag tänkte ''äh vad fan, testar jag med'', så vi får se om jag lyckas komma på något. Jag som brukar ha svårt med mindre än 10 sanningar. Det här kommer inte att vara en enkel match det e!

1. Jag har blivit helt beroende om mina naglar nu när de har blivit långa och tjocka. Är jätte rädd om dem och såfort det blir ett litet hack eller en spricka i dem får jag panik och måste fort fram med nagelfilen.
2. Jag behöver musik för att fungera.
3. Jag älskar känslan efter ett hårt gympapass eller bara efter en svettig träning.
4. Jag vill så gärna bli fotograf till en tidning som vill ha bilder på natur osv.
5. Ibland kommer jag på mig själv att jag pratar med mig.. Liksom, berättar saker och ting..?!
6. Jag tycker om en person riktigt mycket!
7. Min absolut största idol är Bill Kaulitz.
8. Jag verkligen älskar att skratta, speciellt med mina bästa vänner.
9. Jag gillar inte när tjejer ska hålla på att visa hur stora bröst de har på bilder och stå och hålla på att trycka upp dem i kameran..
10. Jag har väldigt konstiga funderingar som jag vet att ingen skulle förstå.
11. Jag har riktigt svårt att komma på samtalsämnen.
12. Jag gör nästan jämt bort mig.
13. Går jag själv någonstans när det är mörkt så kan jag inte titta bak eller gå snabbare, för då skrämmer jag bara upp mig själv.
14. Jag har skadat mig själv en gång för jag var arg, riktigt jävla arg. Jag ångar det riktigt mycket och kommer aldrig göra om det!
15. Jag tänker mycket på vad folk tycker och tänker om mig. Får jag en negativ kommentar tar jag åt mig. Fel, men kan inte hjälpa det.
16. Jag är rädd för att flytta hemifrån.. Jag vill inte vara ensam igen.
17. Är mitt rum rörigt och jag ska sova så måste jag städa. Annars kan jag inte somna.
18. Ibland kan jag bara börja skratta för jag sitter och tänker på något roligt så folk stirrar på mig.
19. Tycker fladdermöss är lite fascinerande. Tänk att det är möss som flyger, shit!
20. Jag har en garderob fylld med kläder men har aldrig något att ha på mig.
21. Jag är ofta osäker.
22. Något som jag verkligen avskyr är muntliga redovisningar.. Jag verkligen dör när jag står där framme..
23. Jag kan inte lyssna på mig när min röst är inspelad. Låter som världens mes.. förstår inte att ni står ut med min röst s:
24. Jag är riktigt riktigt rädd att jag ska förlora någon som står mig nära igen.
25. Jag tror på spöken och andar.
26. Jag hatar snö.
27. Jag älskar att titta på bilder sedan man var liten.
28. Jag gillar att ställa upp och finnas där för mina nära.
29. Takida och Tokio Hotel är mina absoluta favorit band!
30. Jag kan inte döda små blomflugor eller myggor med mina bara fingrar. Så snuskigt!
31. Jag har blivit kär i dödskallar. Typ på smycken och så.
32. Jag tycker att livstids fängelse borde vara i livstid istället för bara 22 år eller vad det nu är.. Det är ju inte alls livstid?
33. Jag gillar inte att prata i telefonen längre.. Gillar sms istället!
34. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte hade mina fina underbara vänner.
35. Jag är riktigt rädd för smärta.
36. Något som jag önskar mig mest är att hela min familj var samlad, bara en endaste gång till då vi kan skratta, må bra och bara känna att vi är familj.
37. Tycker katter är läskiga djur.
38. Jag kan inte krypa i en gång eller tunnel som är jätte smal. Jag får panik.
39. Jag har verkligen ingen bra fantasi.
40. Jag är fortfarande avundsjuk på den där lilla ungen på Bingolotto för flera år sedan som fick en gubbe som betalade allt han pekade på för en dag. Herre gud vad leksaker jag skulle få, tänkte jag då, men nu, tänk vilka kläder och prylar jag skulle få nu. Så ge mig gubben!
41. Jag avskyr onödiga frågor.
42. Ibland pratar jag innan jag tänker.
43. Jag kan få en rolig bild i huvudet eller få upp en rolig mening, men när jag säger det så låter det inte roligt längre.
44. Jag blir arg när jag hör hur såna som är hur smal och platt som helst säger ''Nu måste jag sluta med godiset, jag ska göra 473997 situps och lika många armhävningar. Jag ska börja träna bort allt fläsk helt enkelt'' Eller vad de nu än säger. Skulle jag vara så smal skulle jag bara äta och äta.
45. Jag blir förvirrad när folk ska hålla på att byta hårfärg hela tiden.
46. Det svåraste jag någonsin har gjort var när jag skulle ta ett sista farväl av mamma. Att få se henne ligga i sin kista i kapellet, helt livlös och veta att hon inte hade gått bort lycklig.
47. Jag gråter ofta till filmer och serier.
48. Jag borde verkligen gå ut och gå någon dag tycker jag.
49. Det ilar i hela kroppen om jag ser ett sår i både verkligheten och i film.
50. Jag hatar den som uppfann godiset! Man är ju helt beroende..

PUST! Det där tog ungefär 2 timmar att göra. Och nu måste jag verkligen springa och kissa och sedan lägga mig och sova. Godnatt! ♥


Toy Soldiers

Denna låt var min favorit låt när jag var mindre. Jag hade helt glömt bort den tills jag såg att det var en som lyssnade på den på Msn. Så jag letade genast upp den och nu sitter jag här och lyssnar.
Den är ju fortfarande lika bra som den var när jag var mindre!

Lyssna och njut, precis som jag!


I feel safe in your arms

Sitter här och lyssnar på musik medan jag hjälper moster med några saker i photoshop.
Jag hittade en person som hade världens jävla grymma musik så jag vill inte stänga av och sova.. Vill ju sitta här och lyssna ju. Aja, det är en dag imorgon, och sedan en dag till och efter det är det skoläckel57etihgiludyubajs... JAG VILL VERKLIGEN INTE!!!
Vart fan tog sommaren vägen? Det gick ju bara så här snabbt *knäpper med fingrarna*.. Jag hoppas denna vinter kommer att gå sååå otroligt jävla snabbt! Jag står inte ut med kylan.. Det gör jag verkligen inte!

Och vill ni veta vad jag sååååå fruktansvärt så gärna vill ha nu? Jo ett par såna här:




Eller ett par såna här:





Tänk er vilket ljud och vilken bas! Mina små har ju ett sådant himla bra ljud. Och vet ni? de har typ gått sönder.. (de som jag köpte nya). Man hör mindre i den ena luren och ibland funkar den inte.. Alltså, buhuu!! :'-(

Depp fashion

Yes, idag är jag inte på bra humör. Jag är riktigt trött och lite smått gråtfärdig. Varför vet jag inte, men jag har såna dagar ibland.
Idag har jag spenderat dagen i min säng. Har tittat lite på One Tree Hill och några Svampbob avsnitt som man kan ladda ner.
Herre gud vad denna serie är roligt! Fan vilken störd humor han som gjorde den måste ha, haha, Marry me!

Det är även sista dagen det är sommarlov idag.. Sedan är det ju bara en vanlig helg och sedan börjar skolan... Jag vill seriöst inte. Ni anar inte vilken jävla ångest jag har!
Märker även att hösten är här... Löven börjar bli gula, det är kallt och det är jätte mörkt på kvällarna nu. Åh vad jag saknar sommaren :'-(

Naeh, ska nu ta och kolla lite mer på One Tree Hill. Det är så himla bra och så himla spännande! Är också väldigt sugen på Ramlösa - Citrus...

Herre min je vad god denna dricka är! Den ligger topp två på min lista. Först ligger såklar coca cola!


Home in Gnarp

Amen hallå bloggen! Har inte haft ork att blogga och jag tror inte ni läsare har lidit ett dugg av det. Ni kanske inte ens har märkt att jag inte har bloggat? Haha, vem vet :-)

Snart ska jag gå över till min fina fru som blir hela 17 jordsnurr idag! Hjärtliga gratulationer till dig pärlan :*


GLAD GLAD GLAD

Hallå! Idag är jag på ett riktigt strålande humör, fast jag bara sovit 2,5 timmar inatt. Men det är inget jag känner av precis. Det finns ju en orsak till att jag är så glad idag, men jag berättar det lite senare.
Vet inte hur vissa av er kommer att reagera men ni får väl ta det som ni gör, jag bryr mig inte!
Hehe ja, ska väl försöka vara glad någon annan stans. Magen kurrar och momma står och steker lite pannkakor så det ska bli riktigt gott med lite jordgubbssylt! :')

<3

The big day

Yes, idag är det den stora dagen då Amanda förflyttar arslet från en håla till en annan håla här i Sverige. Hon kommer nämnligen hit till mig i Brunflo och ska vara här i 3 dagar. KUL SOM FAN!
Just nu sitter jag i pyjamasen och typ ett helt smörpaket i håret (smutsigt som fan) så jag ska alldeles snart ta en dusch och sätta på mig lite kläder.

Trodde jag skulle börja grina igår kväll/natt för mitt jävla äckelöra gjorde så fruktansvärt jävla ont. Momma frågade om vi skulle åka in till akuten men jag tyckte bara att det var lite onödigt. Klockan var 3 på natten och jag kände mig inte för att tillbringa resten av natten på sjukhuset..
Så när jag ska gå och möta Amanda på tåget så måste jag stoppa i vadd i öronen. För igår när jag skulle följa med Malin en bit hem så blåste det i mitt öra och det var då öronvärken började komma..
Nej nu måste jag hoppa in i duschen, ha det bra!!


Feel good

Genom att jag måste äta pencillin nu i fem dagar så måste jag kliva upp tidigt på morgonen och äta och 2 timmar efter måste jag ta tabletterna. Det ska ju vara 8 timmar emellan så det blir att jag måste kliva upp på morgonen om jag ska kunna ta tabletterna andra gången 2 timmar efter middagen.
Så jag är riktigt trött just nu. Jag kommer säkert att somna tidigt ikväll vilket jag hoppas på också!

Eftersom jag har legat och varit sjuk i några dagar så har jag inte hunnit träffa Malin, syskonen eller pappa än. Så ikväll ska jag träffa Malin i alla fall. Vad vi ska hitta på för bus vet vi inte än. Själv hoppas jag att vi kanske kan gå upp på byn och köpa gotta och sedan kanske glo på film. Det är ju alltid mysigt! :-)

Godbyyye!


Sjukare..

Det här var ingen höjdare ska jag säga er! Vaknade upp med lock för ena örat så momma ringde doktorn och fick en tid idag. Vi började gå lite sent men var uppe där på hela jävla 5 minutrar eftersom vi typ sprang?! Vantligt vis ska det väl ta 15 - 20 min att gå upp, men inte för oss racerpeoplezzzz!
Farbror doktorn kollade i mina öron och såg att jag hade öroninflammation. Fick pencillin och vi gick sedan iväg till fiket och fikade.

Sedan när vi kom hem åt vi middag och sedan joinade jag tanterna och for på bilbingo. Ingen vinst hur jäkla nära jag än var. ÅÅÅH, blir så förbannad när man sitter där och verkligen stirrar på siffran man ska ha för att få bingo, och så är det någon jäkel som tuta. Jag kunde väl få vinna lite pengar åtminstonde..? :-(
När det började mot sitt slut så började örat att verka som fan och jag vart hur trött som helst. Även att det värker lite smått i mitt andra öra med.
Kommer ihåg när jag hade öroninflamma nonstop när jag var liten. Varenda gång jag hade feber så hade jag alltid öroninflammation.
Det här är första gången på 2 år som jag har det, vilket har varit skönt. Men jag kunde väl få ha sluppit denna omgång? Det är inge kul att sitta och lyssna på ett jävla tåglok som kommer och kör eller en gatparad som kommer och går. Det låter precis som så, högt också!
Ska försöka hitta trollstaven och trolla bort all sjuka så jag kan bli frisk till när Amanda kommer på söndag. Det kommer att bli hur grymt som helst när hon kommer!! :-D

Nej nu ska jag nog gå och fika något. Magen svider. Godnatt!





I just wanna feel real love

Sitter hos momma och har för en liten stund sedan tagit en lång dusch. Så nu känner jag mig lite piggare i sjukan. Jag har inte ont i kroppen längre, halsen känns mildare nu och huvudet kommer och går.
jag har mest bara badat i min egen svett hela dagen idag medan momma har suttit och hackat tänderna för hon frysit. Haha, knepiiigt :-)

Nu har jag inte så mycket att skriva så jag avslutar inlägget här. Godnatt!

Beautiful blogger award

Fick awarden av Zoofie, haha, sötis!



Grejen med detta "priset" är att man ska berätta sju saker om sig själv som läsarna förmodligen inte vet.

1. Ibland kan jag få ett jävla sug efter cocacola.
2. Jag skulle vela kunna spela instrument och sjunga.
3. Jag brukar sitta och lyssna på världens värsta skrikmusik när jag är arg.
4. Jag tycker Marie Louise från rent hus är så himla söt!
5. Jag skulle mer än gärna besöka den lilla staden Leipzig i Tyskland (där Bill Kaulitz bor).
6. När jag skulle till att födas var sjukhuset bombhotat.
7. Jag vill lära mig prata flytande jämtländska.

Jag ger denna awarden vidare till tre andra personer.

Malin - Sämst på att uppdatera!
Elin 
Olivia


Äckelschema

Detta fick mig inte att börja längta till skolan i alla fall.. Liksom, titta på onsdagen! Börjar tidigt och slutar sent, jag kommer brätta ut mig själv.. Kommer ju inte ha tid att plugga ju o:


Sjuk tjej

Usch.. Idag mår jag inge bra. Har legat vaken nästan hela natten för att min kropp, min hals och mitt huvud gör jätte ont. När jag väl sov sov jag väldigt oroligt, drömde en massa konstiga saker och vaknade typ hela tiden. Jag var nästan helt säker på att AnnMarie kom in till mig vid 8 någon gång i morse och sa att jag skulle kliva upp, men det hade hon inte gjort.
Antingen har jag inbillat mig det eller så har jag drömt det. Men jag kommer ihåg att jag vaknade men var helt borta. Jag satte mig upp, gnuggade i ögonen, mummlade något och pep. Sedan kollade jag på klockan och såg att den var vid 8 och jag hörde AnnMarie gå på nedervåningen.

Idag skulle jag ju packa klart.. Men jag orkar inte. Jag vill bara ligga i sängen hela dagen, men det går ju inte. Har en 3 timmars och 20 mins bussresa framför mig idag. Det ska bli kul.. Inte!
Jag som inte orkar röra mig, för min kropp gör ont :-(




Ica

Hahahaha åh vad jag inte kan sluta skratta! Denna Ica reklam är fan en av dem bästa! :'D


You drive me crazy, it's easy to se

Okej, om mindre än 2 veckor börjar skolan igen. Jag längtar inte en enda sekund, och det verkar bara vara jag som inte gör det.. Men jag har en sådan ångest, känner redan stressen och huvudvärken som jag hade hela förra terminen.
Jag gruvar mig så himla mycket för att ha engelska. Dock kommer vi inte att ha Sannie någe mer, utan nu ska vi ha Mark. Även fast jag höll på att få VG på Engelska A förra terminen känns det som om att jag kommer att faila Engelska B. Varför vet jag inte, och jag ser inte fram emot alla tal man ska hålla eller alla jävla uppsatser som ska skrivas.
Dock kommer det att bli jätte kul att få träffa tjejerna igen. Jag har träffat alla mer än en gång i sommar förutom Julia som jag inte träffat en enda gång, så det ska bli kul att träffa henne igen när vi börjar. Det är typ det enda positiva med att börja skolan, att få träffa vännerna igen.
Nu kommer vi inte att ha lektioner tillsammans som vi hade i ettan, eftersom nu har vi valt olika inriktningar. Jag ska gå Grafisk kommunikation/Grafisk design (tror det betyder samma, hoppas på det) tillsammans med Zoofie och Julia. Det ska bli kul faktiskt!
Och snart är ju fan vintern här.. Måste gå omvägar för att ta sig till bussen i snöstormar, komma sent pga. snökaos, frysa ihjäl när man väntar på bussen även fast man klätt på sig så att man knappt kan gå, och när man går till lunchen, alla böcker och papper blir blöt i skåpet pga. alla blöta ytterplagg, 45698765 minus grader, det blir mörkt på dagen, man är trött och orkar inte göra något och ja.
Det finns faktiskt bara en orsak till att jag längtar till vintern i år, och det är för att jag ska få ett syskonbarn till. Det är ju helt fantastiskt!

Nej nu ska jag fortsätta vara glad och packa väskan, för imorgon åker jag till Brunflo. Och ja, jag är faktiskt glad idag. Ni kanske inte har märkt det, men det är sant! ;-)

Pussar!

Vampyrer suger

Hahahaha fy fan vad jag vill se denna film!


Världens största blogg läser ni just nu!

Cha Cha bloggen! Jessi Här! MM, hoppas att ni har det bra. Idag ska jag ut och shoppa för tredje gången denna dag. Sedan ska jag och mr x gå och sola solarium. Börjar ju blekna, men ska ut och resa först till Spanien om två dagar, sedan när jag kommer hem ska jag åka direkt till Thailand. När jag har kommit hem där ifrån blir det Italien och Egypten. Ska försöka hinna Frankrike, Kreta, Madrid och 8r7487e8736t7 länder till innan Jul. Pengar har jag gott om och kan köpa allt jag vill ha.
Jag har 48786 garderober fullt med märkes kläder som jag shoppar varje dag och som bara ligger där med prislapparna kvar utan att komma till användning. Jag är ju ute och festar varje dag, har hoppat av skolan och lever på min blogglön jag ofta skryter om i min blogg.
Ja vad ska jag mer skriva? Jo juste, ser ni hur jävla snygg jag är? Har bantat som ni kanske ser. Jag lever ju bara på Kellogs och mjölk varje dag.


Det är så styggt när benen går ihop. Mina gör ju inte det som ni ser. Det är snyggt!



Herre gud vilka jävla bloggare det finns... Man blir bara förbannad av att läsa dem även fast det är mycket som är provocerat, men det är mycket som inte är det också. Alltså, en 16 årig som har ledsnat på att dricka och festa? Det är så jävla illa. Hennes föräldrar, sociala? Vart fan finns ni?
Det är ju så jävla synd om dem.

9 Augusti 2010

Jaha, vill ni veta vad jag väktes av imorse då? Jo av detta: ''BOLIBOOOOMPAAAA! Bolibompa, bolibombompa, bolibompa, bolibombompa, bolibompa....'' Irriterande!
Haha, lillpojken som bor här kollade såklart på Bolibompa imorse, tidigt dessutom... Nåja, då var det väl bara till att kliva upp och sedan gå ner och käka frulle.
Idag har jag mest bara kikat på One Tree Hill - Spännande som bara deeeeeeeeen!! Och jag har även tittat på en dokumentär om Britney Spears som var väldigt bra.

Jag hade tänkt att gå ut och powerwalka idag, men vädret förbjöd mig. Det regnar idag...
Jahaaaa.. Vad ska jag göra idag då? I know, glo på One Tree Hill! 8D



Vinterjackan 2010

Jag har hittat min vinterjacka som jag ska ha i vinter. Väntar bara tills jag får lönen!


Blä!

Okej, är det något jag verkligen inte tycker om är när folk ska hålla på att byta hårfärg hela tiden. Bleka, färga, bleka, färga om och om igen. Förstår ni inte att håret slits som fan? Liksom ba:
Måndag: Svart hår
Tisdag: Brunt hår
Onsdag: Bleka
Torsdag: Bleka
Fredag: Bleka
Lördag: Ångrar sig och färgar till brunt eller någon annan färg.
Söndagen: osv..
Det är inte fint när håret är så slitet att man kan typ knippsa på det så det går av. Var rädd om det för fan!
En annan sak jag verkligen inte tycker om är när folk som använder löshår som inte kan sätta i det riktigt. Alltså, så att man ser själva spännet man sätter fast det med.
Jag vet inte hur många gånger jag har retat mig upp på det där.
Men visst, om det är så att de trivs med ny hårfärg varannan dag eller att visa upp att man har löshår så får de väl ha det då. Men uuuääh vad jag inte gillar detta!


Söndag

Idag har jag inte gjort ett skit. Vaknade upp med svullna ögon eftersom jag tittade på The last song igår och grät igenom hela filmen typ. Den var så sorglig. :'-(
Just nu ligger jag och läser lite bloggar. Hittade även två bilder från konserten i Zoofies blogg. Lånar dem av henne :-)

Här står vi längst fram i mitten innan det skulle till att börja.
Bråkar med mina öronproppar som inte ville sitta kvar i mina öron. Skitsaker..


Här hade jag just fångat Ulfs flaska. Eller ja, jag fångade den inte precis,
den gled ur händerna på mig när han hade kastat den till mig så den for ner på backen.
Sedan kom det en security som tog upp den och gav den till mig. Snäll gosse! :-)


Roxette i Sundsvall

Åh, skulle så gärna gå på Roxette ikväll :c Men jag har inte råd med en biljett som kostar runt 500kr. I våras när jag hörde att de skulle hit så vart jag ju hur glad som helst och bestämde mig för att gå på det. Men när jag hörde hur dyrt det var så ångrade jag mig. Nåja, jag får sitta här hemma och drömma mig bort genom att lyssna på mina favorit låtar med dem ikväll.
Dessa låtar är ju såklart It must have been love, The look, Joyride, Sleeping in my car, Listen to your heart, Stars, How do you do, Crash! boom! bang!, One wish och så mycket mer! Har lyssnat på dem sedan jag var liten.



Kvällens planer

Ikväll ska jag bara ligga ner och glo på film i min säng helt själv.
Jag behöver vara själv en stund känner jag. Så dessa filmer nedan ska jag se.





Och sedan blir det lite One tree hill avsnitt.

Evil eye


Underbar kväll!

Åh vilken underbar takida konsert det var igår! Den bästa som jag någonsinn har varit på!
Det fanns inget som var mindre bra, vilket det aldrig brukar vara. Vi stod längst fram i mitten, fyrverkerier och deras energi på scen. Jag är mållös!

Ulf Lundell började kvällen klockan 8. Gissa hur jävla länge han höll på då? Jo i 2 långa jävla timmar och 15 minuter. Jag var kissnödig, hungrig, hade ont i ryggen, i benen och i fötterna. + Att jag frös som en galning.
Men när Takida kom ut på scen så försvann allt och nästan min röst med. Haha, åh ni som inte var där kan verkligen inte ana hur jävla bra de var!

Fångade hans flaska han kastade till mig. Han kunde väl sätta på korken eller dricka upp vattnet innan han kastade.. Haha. Sedan började han prata om oss tjejer som stod längst fram och tyckte att vi såg uttråkad ut och att det såg ut som om att vi undrade hur vi hamnade där. Sedan sa han att han förstod att vi väntade på Takida. Haha!


tAKiDA ♥

















Göteborg/Liseberg

Här kommer lite bilder från min kamera och från Malins.

Jag och Malin på tåget på väg ner till Götet


Lotta på Liseberg på måndagen


Jag och Sandra på Lotta på Liseberg


Vi åkte även Balder på måndagen


Nervösa tjejer som stod i kön. Nästan framme här


Lisebergsdagen. Ser ut som om att jag håller på att kissar på mig..


Arliiindo var snygg!


Vi åkte FlumRide


FlumRide


Stod i kön till hökdskräcken


Åkte höjdskräcken


Åkte klart höjdskräcken = Helt förstörd! Jag kommer aldrig mer att åka den!


Här står vi och jag försökte hålla tillbaka tårarna. Haha


Vi såg en 3D film


Snygga brillor i biosalongen


Stekar brudarna


Glass i stora lass




Haha, jag var lite mobbad som inte hittade ut från kristallsalongen..
Malin och Sandra stod och skrattade åt mig :c



Träffade några coola typer som härmade mig.. bajs på er


Vi kände oss sugna på att åka kaninresan. Spännande!!! 8D


Höll på att ramla några gånger


Kaniiiinerrrr :D


Sådär ja, då var denna dag gjord. Gud vad jag vill göra om den. Ont i fötterna redan efter några timmar bara. Men det var bara att bita ihop och le vilket jag gjorde hela tiden! :-D


Går från vandrarhemmet


På tåget hem i bistron där vi satt hela tiden och spelade kort och skrattade.


Siiindii :'-)


TAKIDA!!

Nu måste jag göra mig i ordning för ikväll blir det Takida hela kvällen. Förbandet är Ulf Lundell.
Har lämnat Malin på bussen för en stund sedan.. Saknar henne jätte mycket redan :-(


Hemma i Gnarp igen

Ja, nu är jag hemma i Gnarp igen efter några sjukt jävla roliga dagar i Göteborg. Herre gud vad jag har skrattat!
Jag kom hem igår kväll.
Det var lite drygt att åka tåg från halv 3 till 9 någon gång på kvällen, men vi hade det kul i alla fall. Det var även en himla konstig kille på tåget som kom och frågade om han kunde sätta sig med oss inne i bistron. Öh, ja vad säger man? Man kan ju inte direkt säga nej så vi sa att det gick bra. Han var en tråkig prick!

Bilder och sånt kommer sedan. Jag tog inte så värst mycket bilder så jag kommer nog sno några från Malin och Sandra sedan ;-)
Skriver lite kort om allt det vi gjorde.

I måndags när vi hade kommit fram till Göteborg bytte vi om, gick och åt och sedan var vi på Lotta på Liseberg. Jag syntes NÄSTAN i tv. Filmade närbild på 2 som stod alldeles bredvid så jag kom alldeles precis inte med. Surt!
När det var slut kunde vi inte hålla oss från att åka Baldern. Jag hade glömt hur jävla snabbt den gick men den var fortfarande lika rolig.
Vi åkte sedan tillbaka till vandrarhemmet där vi bodde, gjorde oss iordning och lade oss och sov. Eller ja, försökte. För de som vi delade rum med kunde aldrig hålla käften..

Tisdagen: Vaknade upp tidigt, klev upp och åt frukost och sedan åkte vi till Liseberg. Vi började med Lisebergsbanan. Så jäkla kul alltså!
Vi åkte en massa karuseller som vi aldrig åkte förra året. Jag hade lovat mig själv att aldrig mer åka Kanonen igen men Malin och Sandra lyckades övertala mig. Jag höll seriöst på att börja grina när vi åkte, den är så jävla hemsk! Jag kommer från och med nu aldrig mer åka den igen... Lika med Höjdskräcken (fritt fall), näeh, höll på att börja grina när jag och Sandra åkte den med. Aldrig mer!
Vi gick spökhuset och innan vi ens hade kommit in så blev vi hur rädd som helst.
Det var en gubbe som stod där som ett spöke. Han vände sig om när vi hade gått förbi och följde efter Malin så hon vart ju rädd och började skrika och springa på mig och Sandra. Jag blir ju uppskrämd då och börjar skrika och började springa så jag snubblade och for ner på backen så Malin for över mig. Det måste ha sett hur jävla sjukt ut som helst och jag fattar inte hur det där ''spöket'' inte kunde hålla sig för skratt. Herre gud!
Vi såg även Rigo som gick med sin familj.
Jag och Malin åkte även en barnkarusell som faktiskt var rolig och gick hur snabbt som helst. Tror vi skrattade mer än var ungarna gjorde.

När kvällen började mot sitt slut och Liseberg skulle stänga så for vi hem till Vandrarhemmet igen. Fötterna gjorde hur jävla ont som helst så jag kunde nästan inte gå som en normal människa.

Jag laddar upp lite bilder sedan för nu har Malin vaknat och vi ska gå ner och äta frukost. Magen kurrar på mig nu. Ma råkes!

RSS 2.0