Hobbit

Linus har ju så himla länge tjatat på att han velat sett Hobbit men jag själv har inte känt mig lockad att sitta i 3 timmar i en biosalong och titta på en film som inte alls intresserar mig. Jag har sett första sagan om ringen filmen, en gång när jag var yngre och en annan gång när jag inte direkt hade något annat val när Linus slog på den och lade bort min telefon så jag inte kunde pillra med den. Rena rama tortyren det nästan.
Men så kom Linus upp igår och sa att vi skulle på bio på kvällen och se Hobbit. Kände att jag inte hade något val och bestämde mig också för att följa med och ge den en chans. Kan ju alltid sluta ögonen och slumra till tills filmen är slut om det skulle bli allt för jobbigt.
 
Men vet ni? Filmen var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Det var mycket mer humor i denna än vad det är i Sagan om ringen. Och sedan var 3D effekterna så himla ball. Fick titta bort när det kom en fjäril och fladdrade alldeles framför mig.. hehe :)))
Dom där tre timmarna gick fort och jag måste faktiskt ge filmen betyg 6 av 10 toastar. Tror den är bäst att se på bio också med tanke på alla 3D effekter.
Men det sjukaste var ju att självaste Olivia och Mikael tydligen också skulle dit och se den precis när vi skulle se den och att de hade platserna framför oss också. Haha crazy bananas.
 
Idag är det söndag. Jag ligger i Linus säng medan han är ute och skruvar på bilen sin. Ska åka hem idag också hade jag tänkt och förbereda mig inför praktiken imorgon, men det blir väl sedan om några timmar antar jag.
Ska ta och slå på ett avsnitt Grey's Anatomy nu ja faktiskt och kanske ett till efter det.
 
Ha det bra!
 
 
Förresten, vad tycker ni om min fina lunch jag tog med mig till praktiken i fredags? Gott vare!
 
 

Where have you been?

SORRY SORRY ASSÅ! Ja jag förstår att ni undrar vart sjuttsingen jag hållit hus och varför jag inte har bloggat, men om sanningen ska fram så är det att livet kom emellan. Typ... eller ja, har helt ärligt tappat lusten med att blogga? Har just därför låtit bli fram tills idag då jag kände att jag ändå måste knappa lite på tangenterna för att skriva några rader i min blogg som håller på att dö ut.
 
Har ju börjat på praktiken och det har redan gått en vecka där. Allt har bara gått bra men känner ändå att jag är en ICA människa än en Lidl människa. Men det har ju endast gått en vecka och har 3 veckor kvar. De första dagarna hade jag nå riktigt förbannat ont i fötterna efter arbetsskorna. Haltade min väg hemåt och lade mig direkt i sängen. Klev jag upp för att gå så ville jag bara grina nästan för det gjorde så ont. Men känner för varje dag hur det blir bättre och bättre.
Personalen är ju nå himla gulliga och får mig verkligen att trivas tillsammans med dem och det är ju bra.
 
Just nu är jag hos Linus. Han är ute å skruvar på bilen sin och jag bestämde mig för att stanna kvar inne i värmen och blogga lite och lyssna på musik istället. Vi ska tydligen gå och se Hobbit ikväll. Frågan är ju hur jag ska klara av att sitta där i 3 timmar är ju den stora frågan. Såna där filmer är inte riktigt min grej, men eftersom Linus så gärna vill se så följer jag såklart med han.
 
Jaaeeeni, jag har inget mer å skriva. FÖRUTOM att jag har blivit helt besatt av Grey's Anatomy. Har ju sett någon gång ibland när det har gått på tv:n och har tyckt att det varit bra, så förra veckan tror jag att det var så tog jag mig i kragen och började på säsong 1. Är helt fast.. Har snart kollat klart på 3 säsongen. Det går fort må ni tro!
 
Nä, nu har jag verkligen inget mer å skriva. Vi får väl se nästa gång ma råkes. Ha'et fint kära ni!

Detta är en låt som jag nyligen blivit förälskad i. Den släpptes på nyårsafton! Jag bokstavligt talat ryser när jag hör den.
 

God fortsättning

TJENA!
 
Hade ni ett bra nyår? Jag hade verkligen det! Jag firade tillsammans med Linus, Elin och Joel hemma hos Linus. Vi hade parmiddag och sedan spelade vi lite spel och hade förjäkla roligt. Körde sanning och konsekvens och Linus fick först att han skulle gå runt kvarteret i endast morgonrock och Joel fick att han skulle gå till närmaste granne och knacka på och säga ''Hej! Skulle jag kunna få låna en flaska gin? Hembränt går också bra'', tror ni inte att människorna gjorde det eller? haha så himla sköna. Jag och Elin garvade så tårarna sprutade.
Det var verkligen en riktigt lyckad kväll må jag säga!
 
Dagen efter låg jag och Linus i sängen och kollade på Greek från 12 på dagen tills då vi skulle sova vid 11 tiden på kvällen. Lagom slitna båda två.
 
Idag har jag varit på Miroi. Gick iväg på Lidl och frågade om praktikplats vilket jag fick. Fick även sommarjobb så förhoppningsvis får jag även extra jobb där sedan med. Jag var sedan tvungen att gå tillbaka till Miroi och hämta papper för att sedan gå tillbaka till Lidl för att arbetsgivaren skulle fylla i. Tog med mig papperet tillbaka till Miroi och gjorde en kopia på den och tog sedan med mig kopian iväg till arbetsförmedlingen och lämnade in den där. Lagom med mortion jag har fått idag. Gick också från arbetsförmedlingen hem till mig och sedan ner till navet för att ta bussen till Birsta med Elin.
Har spenderat typ resten av dagen där. Kollade lite i olika affärer men satt mest och pratade. Just nu sitter jag hemma hos Elin och ska väl åka hem senare ikväll. Får se när det blir.
 
Nä nu ska jag umgås lite mä Pelin så ma råkes!


RSS 2.0