31 Maj 2010

Godmorgon solstrålar!

Jag vaknade runt halv 6 imorse av att det var så varmt i mitt rum eftersom solen stekte nåt så otroligt. Härligt, värmen är tillbaka! ♥
Halv 8 klev jag upp och gjorde mig iordning för skolan. Så nu sitter jag här i skolan och har matte. Håller på med något tråkigt program på datorn jag inte fattar ett piss av. Hehe.

Jag insåg en sak imorse.. Nästa vecka får jag sommarlov. Det är helt otroligt vad detta läsår har haft krut i arslet. Sedan är det bara 2 år kvar tills studenten. :'-)

Nej nu ska jag fortsätta med programmet. Ha det gott! ♥


Tokio hotel tävling på Kenzas blogg

Zoofie, du gör mig törögd. Åh, vilken underbar människa du är! ♥

Var in på Kenzas blogg och såg att hon hade en tävling om en massa Tokio hotel saker. Jag skrev ner mitt bästa Tokio hotel minne och efter att jag lagt upp det ser jag att även Zoofie är med och tävlar.



" Åh! Jag vill vara med ^^ min email är iaf [email protected]

Mitt roligaste TH minne är i våras. Jag länkade tävlingen på OKEJs hemsida till en kompis som skulle på deras konsert i Sthlm. Hon tävlade. Vi satt och pratade lite om vad hon skulle göra om hon vann. Jag trodde inte hon skulle vinna. När vi var påväg in i skolan igen efter lunchen fick hon ett samtal av en tjej på OKEJ som berättade att hon vunnit! Vi skrek allihopa! Hon stod där och grät av lycka, jag började nästan gråta jag med.

Jag blev så lycklig för hennes skull då det var hennes högsta dröm, den blev äntligen sann! Tack vare en länk jag skickat till henne! Gissa vem som tänker få detta om jag vinner? ;) Jo just det, hon! "



Morsdag idag!

Istället för att sätta en fin blomma på graven så tänder jag ett fint ljus för mamma.

Jag saknar dina varma kramar
Jag saknar dina tröstande ord
Jag saknar säga "mamma"
Jag saknar att se dig varje dag
Jag saknar att skratta med dig
Jag saknar alla våra stunder tillsammans

Tänk om ett mirakel skulle falla in, att du bara står där och har kommit tillbaka från din evighets resa, att allt är bra, att du mår bra.
Mamma, mitt hjärta klappar inte när jag tänker på vad du betyder för mig.
Det sjunger!


Det finns bara en tröst, det är att du har det bra
och att du aldrig mer kommer att få slita ont igen.


Grattis på morsdagen mamma, jag älskar dig ♥

-

And now I’m flying high above the sky
And it’s all because of you
.


Eurovision Song Contest

Jag kom hem för mindre än en timma sedan från Amanda. Vi har suttit och pratat, ätit fruktsallad och tittat på Eurovision Song Contest. Jag somnade en stund när poängen skulle delas ut.
Jag tycker Tyskland var den rätte som vann! Hon var riktigt grym och låten var hur skön som helst. Jag hoppas bara att folk inte kommer att spela sönder den så den blir en plåga.
Haha, fan vad dålig vissa låtar var som var med. Hoppas de inte börjar spelas på radio, då tänker jag gå omkring med öronproppar!

Usch, jag har blivit förkyld. Jag hade ont i halsen i torsdags och fredags, ont i huvudet, näsan rinner och jag har öronvärk. Vill inte vara sjuk nu. Måste kämpa i skolan de sista dagarna innan sommarlovet!

Nu ska jag försöka sova lite. Godnatt! ♥


Tandläkaren

Godmorgon! Sovit gott? Det har inte jag. Jag hade svårt att somna igår och jag låg vaken när AnnMarie kom in och skulle väcka mig. Men jag är inte så trött ändå! :-)

Dagens planer är att först åka till Hudiksvall och göra ett besök hos tandregleraren. Sedan ska jag göra lite skoluppgifter och sedan ikväll ska jag titta på Eurovision hon Amanda tillsammans med Sandra. Det kommer att bli en mysig kväll med mysiga tjejer!


28 Maj 2010

Hejsan alla söta!

Dagen har sett ut ungefär såhär idag:

Matte
Mediekunskap
Medieproduktion


Sedan skulle man gå till skolsyster för att fylla i några hälsopapper och prata lite osv. En riktigt trevlig kvinna!
Jag har inte haft kontakt med någon kurator eller någon som jag kan prata med på hela året. Idag när vi sitter och pratar fick jag gråten i halsen. Det hade varit skönt att få ha gråtit ut lite, men jag var tvungen att rusa iväg för att hinna med bussen hem. Och den historian tänker jag inte ta upp! Jag kan berätta att busschaffisen inte såg mig när jag skulle kliva på efter att jag hade sprungit till hållplatsen, så han stänger dörren så jag kläms. Men han öppnade den lika snabbt som han stängde den tack och lov! Lite pinsamt när bussen var full med människor som glodde...

Ikväll hade jag planerat att gå och sova tidigt efter att jag har kollat på några vänner avsnitt. Jag ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska till tandläkaren. Det känns som om att jag ränner där ganska ofta nu för tiden, men shit the same. Blir ju bra!
Men nu vart inte mina planer som planerat. Fick annat att göra! 

Nej nu ska jag titta på vänner. Så bra och spännande! ♥

Förresten, idag släpps biljetterna till Takida och Roxette. Takida ska vara förband till Roxette, för Roxette ska ha två spelningar här i Sundsvall. Andra dagen med The baseballs. Jag tror en biljett gick på 290 kr. Jag ska ha en biljett!






Takida förband till Roxette?

Det viskade en liten fågel i mitt öra idag som berättade att Takida ska vara förband till Roxette som ska göra en comeback här i Sundsvall i Augusti. Åh, tänk om jag har pengar och kan gå.
Sitter nu och forskar lite mer om det och det visade sig att Takida har en spelning dagen före.
Jag ska hålla utkik efter priser och biljetter så får vi se vad plånboken säger! Synd att Roxette och Takida spelar samma dag.. Hade ju vela sett Roxette med.

P.S, Den lilla fågeln var Zoofie. :-) ♥

En snygg bild på mig och Zoffe i höstas/vintras. Lagom snygg dubbelhaka jag har då...



Halsont och sliten!

Usch, det känns som om att jag inte har sovit på en hel vecka. Mina ögonlock vill bara fara igen, min hals värker och jag har ont i huvudet. Så typiskt att alla i klassen förutom oss 8 som räknar i den gruppen med mer hjälp, har sovmorgon imorgon. De har avslutat sin mattekurs A. Själv börjar jag 08:15, så det blir till att vakna klockan 05:00 inatt!

Började dagen med idrott då vi även hade prov i HRL. Det gick jätte bra, fick VG på det. Kändes bara så otroligt fånigt när man satt och skulle skaka liv i dockan och sedan ringa ambulansen med en kartongtelefon under tiden läraren sitter och tittar på. Började skratta då såklart, men man behövde bara berätta vad jag skulle göra och visa hur man gjorde, så det inte blev så mycket teater.
Sedan hade vi svenska och efter det slutade vi.
Gick till tåget som var ersatt med buss och åkte hela vägen till Hudik för att besöka tandläkaren idag igen. Var där igår med.
Igår gjorde de bara avtryck så de kunde göra en ny protes till mig. Idag var jag och hämtade den. På lördag 10:15 ska jag dit igen och göra lite ändringar med den.
Det tog bara 15 min där inne, så jag gick sedan ner till bussstationen och väntade på bussen som kom kanska precis.

Nu är jag så himla trött att jag tror jag nästan ska sova en liten stund. Ha det så bra!


Bilder

Jag gillar att exprimentera i photoshop!







Snygg pappa. Larskemi the bodybuilder

Liseberg

Woho! Sticker till Liseberg den 2 Augisti med Malin och Sandra. Det kommer att bli så himla kul! Vi måste äta kyklingrullen som jag och Sandra åt ifjol!! Jag har varit sugen på den ända sedan vi åkte där ifrån.. Då är det illa!
Denna gång tänker jag inte vara en idiot och glömma lakan, påslakan, handduk, strumpor och ett par extra skor. Det regnade förra gången vi var där, men det avtog efter att vi hade kommit till själva Liseberg. Jag hade bara mina ballerina skor med mig och 2 par extra strumpor som inte räckte alls.

Idag har jag varit hos tandläkaren i Hudik. Jag fick kliva upp tidigare än vad jag brukar göra för att hinna med 5 i 7 bussen in. De gjorde vad de skulle och efter 15-20 min så var de klar och min buss gick inte föräns om 2,5 timmar. Så jag fick sitta på tågstationen och vänta hela tiden tills bussen kom. Kul.

Nu ska jag ta och plugga. Ha de bra!

Liseberg, wachout, here we come!



Amanda Jenssen

Jag tycker att Amanda Jenssen låtar är riktigt bra faktiskt! Tyckte inte det först men sedan när jag hörde Happyland så började jag att lyssna på henne. Jag tycker hon är grym!
Jag får sommarkänslor när jag hör hennes låtar.


!ttandoG

Ja, nu säger jag godnatt! Är så förbaskat trött. Hoppas att jag kan somna i tid inatt så jag slipper ligga vaken och verkligen tvinga mig själv till att sova, vilket leder till att man fortfarande ligger vaken.
Jag hoppas det blir fint väder och att det blir en bra dag imorgon. Godnatt! ♥



Takida

Åh, jag vill så gärna på en Takida konsert i sommar! Fan att de inte ska spela på Storsjöyran som de gjorde förra året eller på Gatufesten. Nåja, jag får hoppas att det kommer en spelning här i närheten så fort som möjligt!

Allra första gången jag såg dem. 9/8-08 i Sundsvall


Och då var Backyard babies förband.


Andra gången jag såg Takida var på storsjöyran 30/7 - 09


Tredje gången jag såg dem träffade jag även dem..


och fick autografer. Jag höll på att börja gråta när de kom och gick förbi oss.


Fjärde gången jag såg dem var under samma dag fast på kvällen.


Och då var Sonic Syndicate förband.


Efter konserten var jag alldeles lycklig över att ha fångat Robbans handduk tillsammans med Amanda så vi klippte av den på mitten. Köpte även en "flagga" som jag inte har hunnit hänga upp än. Vet inte vart den ska sitta bara.


Det är så underbart att få vara på en konsert med dem. Det är som att sväva på moln under konserten och sedan störta pladask rakt ner i golvet när den är över.
Jag vill, jag vill, jag vill se dem nuu!

Som en citron i skolan!

Dagen började bra! Satte mig på bussen till skolan, jobbade väldigt flitigt på matten, hade svenska och sedan skulle jag ha ett litet engelska prov för att komplettera till ett VG. Men ska jag vara ärlig så har dessa prov gått åt helsike. Kom inte och säg ''Nej men det gick nog bra. Du klarar det ska du se'' osv. Jag vet att det gick rakt åt pipsvängen! Så nu är jag sur som en citron.
Nu är iallafall min Engelska A kurs över. Aldrig mer!

Jag har haft något emot min datakunskapslärare förut men har absolut ingen aning om varför?! Kanske för att jag skälv kuggade på ett prov jag inte hade hunnit pluggat till?
Varje gång jag möter honom är han alltid på bra humör, hejar så trevligt och ler alltid mot en. Nu tillexempel kom ham fram och gav mig en dumlegodis. Okej, nu låter det som om att han är peddo, men ni förstår vad jag menar! Visst, han kan vara sträng på lektionerna osv. Bara man sköter sig och gör som han säger är han snäll.
Förresten, jag fick även G på Excell provet som jag trodde skulle gå åt fan. Så jag är glad för det :-)

Jag vill bara hem just nu. Sitter i skolan helt själv eftersom jag var så seg med provet att jag missade bussen hem. Nåja, nästa kommer inte föräns om en timma. Magen kurrar väldigt högt så jag hoppas att det inte är fullt på bussen. Stackars den som jag måste sitta bredvid då i såna fall..

Nej, jag ska väl försöka komma på ett sätt att fördriva tiden på. Orkar inte öppna något dokument och plugga.. Om ni bara visste hur jävla less jag är på skolan och alla jävla arbeten!



Torpshammar

Idag har jag varit en riktigt duktig tjej! Jag har dammat och dammsugit hela mitt rum och även dammsugit inne på toaletten här på övervåningen och skurat duschen.
Sedan idag har jag inte gjort så mycket. Jag är helt fast i Vännerserien så jag har kollat lite på det. Är snart klar med säsong 6 av 10. De är så himla roliga!

Jag satt och tänkte på när jag var i Brunflo sist och jag och Malin satt och tittade på filmen Tillsammans. Den där lilla killen som heter Pär Hammar i Tsatsiki var med och jag och Malin satt och försökte komma på vem han va eftersom vi kände igen honom så mycket.

Malin: Nej men det är ju han från Adam och Eva!!
Jag: Nejje det är ju han Torpshammar i Tsatsiki!

Haha, det var så himla kul! :'-)

Nej nu ska jag starta ännu ett avsnitt av Vänner. Hihi! Ha det bra :-)

Hittade ingen större bild.

Med Elin

Sitter just nu och käkar ahlgrens bilar med Elin. Hon kom till mig ungefär halv 6 då vi åkte till åkte till statoil för att köpa gotta.
Sedan var vi bara ute på Gnarp och Elin har bland annat åkt ruschkana och vi har gungat gungbräda. Yes, no lifer! Nu sitter vi som sagt här och ska väl strax starta en film. Vilken vet vi inte riktigt än.
Nu orkar jag inte skriva något mer. Det var väl mest bara för att visa att jag lever :-)

Godnatt! ♥


HEJ HEJ

Jag älskar verkligen vädret! Så skönt att det är fint nu ikväll med när jag, tjejerna och Fredrik ska in till Hudik på Gfesten. Det är inte kul att stå ute och frysa mitt i natten när man står och väntar på bussen. Dock ska Sandras pappa hämta oss där inne, så det var ju himla tur :-)

Jag har varit så himla trött idag så jag somnade i någon timma nu runt 4. Sedan vaknade jag av att momma ringde och då insåg jag att jag inte kunde sova längre för klockan var halv 7.
Ska springa över en sväng till Amanda innan vi åker in, så jag bloggar mer imorgon. Ha det bra! :-)

Puss på min man <3

Wtf?!

Har ingen aning om varför jag loggade in på min blogg och kom in för att skriva ett inlägg. Det hade jag ju inte alls tänkt att göra? Nåja, när jag ändå är här så får jag väl skriva lite då! :-)

Tja, jag har egentligen inte så mycket att skriva. Jag har gjort lite övningar på golvet, duschat och nu ligger jag nerbäddad i sängen och tänker kolla lite på några vänner avsnitt.
Såhär ser morgon dagens schema ut:

Matte 08:15 - 09:35
Håltimma/Lunch
Medieproduktion 12:00 - 14:40 (Brukar få sluta 40 min tidigare)

Det är ju inte synd om mig direkt på en fredag! :-)


Godnatt!


20 Maj 2010

Morsning morsning! Är allt bra idag? Men mig är det ganska bra. Har bara ont i huvudet och är jäkligt trött!
För en stund sedan gick det åska. Första åskan i år för mig :'D. Dock tyckte jag att det var lite läskigt.. Jag skulle aldrig ha sett 2012.
Jag hade lagt mig ner och slöt ögonen för att vila ett tag, och rätt som det var så small det till jädraranama! Jag satte mig upp fortare än blixten och trodde att jag hade skitit knäck. Samtidigt så tänkte jag ''Nu går jorden under, nu går jorden under, nu går jorden under...''. Jag ska aldrig mer se en sådan film som 2012 igen! :-(

Idag har det varit en helt okej skoldag. Började med att ha idrott då vi skulle öva HRL och sedan en "promenad" som betyder att sitta ute i solen och titta på Takidas Live DVD från en spelning de hade på Hovet i Novembras förra året. *Måste ha*!
Sedan var det dags för Svenska då vi fortsatte att skriva på våra raporter tills det vart lunch och slutade.

That's it! Nu ska jag titta på vänner och sedan göra fysövningar. Puss! ♥


The last Gymnasiefesten

På fredag är det sista Gfesten. Jag och Amanda håller på att kika i våra almanackor om vi har tid, vilket vi kanske har.. Nej okej, vi vet inte om vi har råd bara! Nog har vi tid att dansa loss inne i Hudik på den sista Gfesten.
Men då är ju den stora frågan.. Vad ska man ha på sig?

Har kikat lite i min garderob som är fylld med kläder man inte kan änvända.

Säg vad ni tycker!!

Altenativ 1:


Alternativ 2:


Alternativ 3:


Alternativ 4:




It's fashion!

19 Maj 2010

Idag är det ingen vanlig dag för det är Jessicas namnsdag idag. Grattis till mig!! Öh ja, om ni inte visste så heter jag Maj i andra namn ;-)

Vilken härlig dag det har varit idag, trots vädret! Alla 3or samlades på stortorget och spelade hög musik, sprang omkring på skolan och var full och jjaah...En råkade slå mig i huvudet med armen, det var inte med mening, men är man en etta så får man stå ut lite :-).
Jag ''skolkade'' från matten en stund för att kika på när de samlades utanför. Man nästan kände deras lycka så man kunde inte sluta le där ute. Okej, jag skolkade inte! Jag frågade min sura lärare om jag kunde få titta på när de är där ute eftersom alla andra fick göra det (inte i min mattegrupp) så jag fick svaret ''Varför ska du göra det? Du går väl inte i 3an?''.. Bajsa på dig Fredrik! :-) hihi!

Efter att ha haft lite engelska och typ en kvarts matte så fick vi sluta för dagen. Jag hade utvecklingssamtal halv 2 som gick jätte bra. Min snälla mattelärare tycker att jag kan nå ett VG i matte. Eftersom att jag läser matte A i två år så kommer jag, om jag lyckas, få det där VG:t i slutbetyg i 2an.

På stortorget i Sundsvall. Om 2 år är det jag som står där :')




SER NI MIN SKOLA DÄR? SER NI???? *pekar*


Tagen från ett fönster från skolan


Jag längtar som ett jävla as till jag står där på studentdagen och skriker "VI HAR TAGIT STUDENTEN, VI HAR TAGIT STUDENTEN, VI HAR TAAGIT STUDENTEEEEEEEEN.. FÖR FAN VAD VI ÄR BRA!!" och samtidigt gråta av lycka att efter 13 års skola så är man fri. Inte om man ska läsa vidare dock, vilket jag inte vet om jag ska göra eller ej. Har ingen aning om vad jag ska bli när jag blir stor.

18 Maj 2010

Det är riktigt underbart att det bara är ett 20 tal dagar kvar (med helg) kvar tills sommarlov! Det ska göras mycket i sommar som bland annat att fira Sandras födelsedag den 26 Juni, cruising, gatufesten, fylla år, sommarjobba, sol & bada, var mycket i Brunflo och sedan i Augusti så kanske jag åker till Göteborg igen, och då är det Malin som åker med mig. Denna sommar kommer att vara grym! Hoppas bara att det kommer att vara mycket finväder. Och mycket åskväder såklart!.. :-D

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att ha varit i skolan och haft datakunskap och medieproduktion. Flams och skratt är något som händer varje dag, men idag var det ännu mer.. Haha :'-) Jag gillar verkligen mitt sällskap i skolan med Amanda, Zoofie, Ida och Julia. ♥

Jag ska nog hoppa in i duschen. Sitter på golvet just nu efter att ha gjort 105 situps *stolt*, och en massa andra fysövningar från mitt träningsprogram. Dock har jag ändrat lite i det för det som jag hade innan var så tråkigt och jag orkade verkligen inte..
Imorgon är det jag som går ut och powerwalkar! Bara det inte regnar...

Nej men det var väl allt för idag då antar jag. Godnatt! ♥

Es is bald meine. Syster ska bara skicka den så fort hon har ett kuvert :-)


Sommartider hej hej sommartider!

Aloha mina kära läsare! Idag har det varit ett sånt fint väder att man skulle tro att sommaren är här nu.. eller är den det kanske? Alltså shit.. Jag går ut första ring om cirkus 3 veckor. Och DÅ är det sommar mina damer och herrar. Det går så läskigt fort alltihop!

Idag har allt gått bra. Hade matte första timman, sedan hade jag svenska och engelska då vi hade betygsamtal. Jag har G och kan höja till VG om jag klarar två prov till som jag ska göra nästa vecka. Tänk vad kul om jag får VG i engelska A. Jag har alltid legat på G- och IG varning ända sen i 7an. Jag har alltid fått gått i såna där ''sär grupper'' för att förbättra min engelska. Jag höll inte ens på att få G i slutbetyg i 9an.
Fy faro vad mamsen min ska vara stolt, och det känns så kul!

Just nu ligger jag och lyssnar på någon skrikig In Flames låt. Rätt bra faktiskt! Jag ska sedan ta och lägga mig på golvet och göra lite fysövningar och sedan ta en snabbdusch innan jag lägger mig och tittar på vänner.

Här är klänningen när den sitter på. Jag ska även hitta en vit bolero som jag ska ha över. Hoppas bara att jag hittar någon fin. :-)

Ni kan tänka att jag är jätte brun på bilden så slipper ni bli bländad!



We don't celebrate sundays

Nu sitter jag här igen hemma i Gnarp alldeles svettig. Det är hur varmt och skönt ute som helst, varmt hos momma, varmt på bussen ner hit och det är riktigt varmt här hemma. Varje gång jag är på väg att ställa mig och svära på värmen så påminner jag mig själv om när det var 25- och man kunde knappt gå för att det var så fruktansvärt kallt! Jag tänker fan inte klaga på värmen iår.. Det är varmt 3 i 3 månader och sedan är det kallt i 9 månader om året. Så fan ta den som klagar på att det är varmt!

Nog om detta!
Resan har gått bra och jag har jätte mycket träningsverk efter att jag och Malin var ute och powerwalka runt lite i Brunflo igår kväll. Vi var ute i en timma ungefär och vi hann gå till elljusan för att springa upp för den långa trappen där. Klockan var runt 11 då så det var lite läskigt när det var lite mörkt.
Halv 12 kom vi hem och halsade vatten och sedan satte vi oss vid datorn till klockan vart halv 3 på natten då Malin cyklade hem och jag ställde mig och gjorde havregrynsgröt.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan svetten rinner iväg mig. Sedan ska jag läsa på lite engelska och sedan lägga mig för att titta på vänner. Herre vad jag älskar den serien!

Här kommer det lite bilder jag lovade: :-)


Theo och Mikael


Mikael, Dennis och Helena


Momma och Theo


Vi träffade som sagt Mumin


Vi for en sväng till mammas grav och satte fina blommor


Min nya fina skolavslutningsklänning (Ni får se en bättre bild sedan, har inte tid just nu)



NU: Duschen!

Eclipse



"I'm gonna fight for you, untill your heart stops beating"

Eclipse, jag riktigt längtar tills den kommer ut på bio!

Härligt väder

Gosh vilket underbart väder! Solen skiner och det är riktigt varmt ute. Sommaren är här allllldeles straaax! :')

Idag har jag, Malin och momma åkt in till stan en sväng. Vi fikade och kollade runt i lite butiker. Jag har även hittat min avslutningsklänning. Den är så himla söt!
Vi träffade även på mumin som var och sprang runt lite inne på Kärnan. Hehe..

Just nu sitter jag och väntar på att vi ska åka till mammas grav och sätta några fina blommor. Det var väldigt länge sen jag var där, så det känns skönt att få åka dit en sväng. Kanske vi hinner svänga in hos gammelmomma en stund. :-) 

Gissa vad jag gjorde igår! Hihi, gick upp till pappa en sväng och ägde som fan på CS! Det kändes riktigt kul att sitta där och se nördig ut igen. :')

Njaa, imorgon om jag hinner så lägger jag upp bilder sedan Theo, Helena och Dennis var och hälsade på här och bild på min fina klänning.
Jag har så mycket att göra imorgon. Jag åker hem halv 3 här ifrån, när jag kommer hem ska jag äta, packa upp, träna efter mitt träningsprogram, duscha, plugga och sedan får vi se om jag hinner blogga lite. Men jag vet att ni inte lider en sekund! ;-)






Slut på en trevlig kväll!

Jag kom hem för ungefär en timma sen efter att jag har varit ute och pratat med min Millisch. Vi har även varit och hälsat på min systers farmor och farfar där hon, Theo och Dennis var. De hade kommit idag ifrån Hoting och stannar här i helgen. Det var så kul att få visa upp vilket fint och underbart syskonbarn jag har för Malin.

Hehe, det hände en liten pinsam grej när vi skulle gå upp. Malin hade sin cykel med sig så jag fick cykla upp hela vägen (första gången på mer än 2 år sedan jag cyklade sist så jag tycke det var kul bara). Men när vi kommer upp till övergångsstället så är det några ''coolboys'' ute och åker skateboard på trottoaren och vägen där vi skulle gå över, så jag tänkte att jag hoppar av cykeln så slipper jag göra bort mig eller se dum ut när jag cyklade över där förbi dem. När jag ska hoppa över med ena foten till den andra sidan så fastnar jag och höll på att ramla åt sidan. Det måste ha sett otroligt dumt ut! Jag kunde inte hålla mig för skratt och det kunde verkligen inte Malin heller göra.
Sånt här händer bara mig!

Nu ska jag ta och bädda och sedan lägga mig och sova. Skönt att man är ledig tills måndag! Imorgon ska jag verkligen sova ut och jag hoppas jag slipper vakna av något jävla slammer från övervåningen eller något spring i trappen osv.
Godnatt, sov sött, dröm om alla småkryp du mött! - Lejonkungen 3





Det finns inga ord som kan beskriva hur otroligt lycklig jag är som får vara moster åt denna lilla snutten. Jag älskar dig! ♥

Jämteland

Härliga Jämteland, Jämtland jag älskar dig...(8) Okej, jag ska inte plåga mig själv med denna hemska sång momma brukar spela när jag är hos henne. Fast, det var ju ett bra tag sedan hon spelade den så det är bra!

Jag satte mig på tåget hit till Brunflo efter skolan. Eller ja, jag var tvungen att skippa mediekunskapen som var sista timman, för att hinna med tåget. Så nu sitter jag här och väntar på att min brud Malin ska komma.
Det känns riktigt skönt att vara tillbaka hit igen. Dock var det ju bara i söndags jag var här sist, men jag har verkligen haft längtan tillbaka!

Jag gick även förbi Brunflos kändis Curtizéra när jag skulle gå ifrån tågstationen. Han stannade vid huset jag gick förbi precis då. Tur att han inte stannade mig för att skryta om hans senaste album som han alltid gör med stackars Malin. Tro mig, han är verkligen inte bra!

Jag hade verkligen glömt hur bra Savage Garden är. Jag är helt kär i låten "So Beautiful".

And darlin' you know
You make me feel so beautiful
Nowhere else in the world I wanna be
You make me feel so beautiful

Sebastian Krantz

2008 (Jag älskar låten)


2010


Förändrats ganska mycket enligt mig!

Varnar alla för ett väldigt intressant inlägg!

Planer för ikväll:

  • Plugga engelska so fucking hard! (eh, jag har läxförhör imorgon)
  • Packa (Sticker iväg till Brunflo efter skolan. Eller ja, sticker iväg under lektionstid för att hinna med tåget)
  • Träna efter mitt träningsprogram (Hallå? Beach 2010!!!!)
  • Duscha (Måste jag? :s *sniff sniff* Ja, det måste jag!) - Haha okej, inte för att jag stinker!
  • Titta på några avsnitt av vänner (oh god what I love it!)

Ah, men det är väl hur min kväll kommer att se ut. Ganska stressande egentligen och jag har en känsla om att jag kommer att komma i säng efter 00:00 inatt!

Men ni undrar säkert hur min dag har sett ut?!
Idag har jag gjort detta:
  • Skolan och har gjort datakunskaps provet i excel
  • Ätit mjukglass med Amanda
  • Suttit och pluggat lite engelska
  • ....?
Tja, och ska jag göra en punktlista för det saker jag gör just nu? Nej, det får räcka såhär. Tror redan att ni har bytt för att läsa någon annan intressantare blogg. :-(

På tal om snygg...


Zommarjowbbh

Woho! När jag kom hem från skolan så väntade det ett litet brev till moi. När jag öppnade brevet så stod det att jag har fått sommarjobb på Bergesta här i Gnarp i 3 veckor. Hehe, här ska tjänas cash!
Så det blir till att gå med snygga kläder, spela bingo, mata och sitta ute med gubbar och tanter hela dagarna. Nice!


Give it to me baby, aha aha!

Hemma i Gnarp igen

Hallå! Jag har inte uppdaterat på hela helgen eftersom jag har varit i Brunflo och inte suttit vid datorn så mycket så jag skriver ett litet inlägg och lägger upp lite bilder! :-)

Fredag:
Jag åkte till Brunflo efter skolan. Jag fick kila iväg ca en timma tidigare från lektion så jag skulle hinna med tåget.
När jag kom fram då mötte momma och morbror Mikael mig på stationen och vi gick sedan hem.
När vi kom hem åt vi och sedan tittade vi på tv tills mommas systersdotter Anneli kom så vi fikade lite och tittade på talang. Själv var jag så fruktansvärt trött och jag började på så jävla illa så jag gick och gjorde natt tidigare.

Lördag:
Åkte in till stan och fikade lite med momma och Mikael. Vi gick sedan runt och kikade lite i affärer, eller ja. Det var väl mest jag som drog med dem och letade förtvivlat efter en födelsedagspresent till Malin. Det jag hade planerat att köpa fanns ju då inte kvar, så det får bli till julklapp istället. Och nej Malin, Det är ingen fet jävla dildo för 500 kr! ;-)
Jag hittade tillslut något fint till henne och sedan åkte vi hem till Brunflo igen. Dock hoppade vi av vid Sibylla och åt middag. Vi gick sedan hem efter att vi hade varit på Prix (heter Coop nu, men jag säger fortfarande Prix).
Malin kom sedan till mig och vi fikade lite och pratade lite. Vi gick upp efter en stund till far min och kikade lite på pappas kameror/utrustning efter farfar. Pappa fick ju den brillianta idén att titta på Avatar och ha en liten filmkväll så han skjutsade upp mig och Malin på ''Prix'' så vi köpte godis.
Pappa köpte lite dipp som vi sedan doppade morötter och gurka i. Det var gotteligottans!
Jag hade haft för stora förväntningar av Avatar. Jag tycker inte att den var så bra att man blir hysterisk om man pratar om den som nästan alla blir. Men bra var den, det kan jag inte säga att den inte var!
När filmen var slut så stack jag och Malin hem till mig och sov.

Idag:
Jag vaknade klockan 7 imorse av att Malin och Momma ligger och snarkar ikapp! Så det var bara till att ligga och lyssna på lite musik och titta lite på tv:n tills de vaknade till. Och det var runt 10 då telefonen ringde.
Vi hann inte göra så mycket idag. Vi tittade bara på tv:n tills Malin gick hem och jag packade ihop mina saker, åt och gick upp till bussen.
Nu ligger jag hemma i sängen och ska till att hoppa in i duschen innan Ballar av stål börjar. Sedan ska jag lägga mig som fan!

Momma när vi fikade.


Mikael


Någon snygging hos pappa. Inte var det jag i alla fall!


En annan snygging. Inte var det Malin i alla fall!


Min lilla gommsiii ♥

7 Maj 2010

Sitter i skolan med Julia och väntar på att vi börjar. Första lektionen idag är matte.. (dööö!). Sedan har vi mediekunskap och sista medieproduktion. Jag måste dock gå en timma tidigare från medieproduktionen eftersom jag ska med ett tåg som går 10 över 2. Jag ska ju åka och göra Brunflo osäkert!! ;-)

Igår vart det inga riktiga inlägg, jag hade inte så mycket att skriva så jag lät det vara! Tja, jag ska inte tråka ut er, ha det så göttans! Kram ♥

Sommaren 2008 hos Malin ♥

Grattis min mommis!

Idag fyller min älskade momma 61 år! Jag är ledsen över att jag inte kan komma idag, men imorgon kommer jag och firar dig! Många kramar ♥


Ronny och Ragge

Så jävla tråkigt att de har slutat med Ronny och Ragge! De är så jävla rolig så det finns inte.










I lose my breath

Jaha? och vad hände med ''sommar nästa månad''?

Vet ni vad det är jag ser när jag tittar ut genom fönstret? SNÖ!! Det bara vräker ner...
Det var ju så himla varmt i morse så jag tog jeansjackan och trallade iväg till tåget. Det är ju maj månad nu och då ska fan snö inte existera. Eller ja, på backen är det alltid något kvar, men det ska fan inte falla ner mer från himlen! Jag hoppas det inte är kallt ute så jag fryser arslet av mig, för kyla kan slänga sig i väggen!

Usch.. Nu vill jag bara hem och lägga mig och vakna upp med gröna gräsmattor, stekande sol, gröna träd, blå himmel och ledighet! Det skadar inte med ett hårt jävla åskväder heller!! :3


I skolan och hungrar

YO BROTHER!
Sitter i skolan och har apatråkigt! Helt själv också dessutom.. Julia och Ida gick alldeles nyss, Zoofie åkte direkt efter att vi hade slutat och Amanda åkte hem under lektions tid eftersom hon har blivit sjuker, den stackarn :-(.
Nu blir det att sitta på skolan tills klockan blir 16:25 och det är en och en halv timma kvar.
Jag har just beställt en toast så jag kan släcka hungern en stund tills jag kommer hem, för jag är hungrig som en jävla gnu!

Nu kommer caféteriatanten med min toast så jag ska mumsa lite på den och jag tror jag ska kolla på det absolut sista avsnittet av Andra avenyn. Jävla piss att de ska sluta med mitt absolut favorit serie, veckans höjdpunkt! :<
Nåja, skriver lite mer när jag kommer hem. Puss! ♥

♥ Möööööh, jag saknar dig lillmattes pojk!

Men det var då jävla svårt att komma på en rubrik!

Hejsan mina vänner! Idag har det varit en rätt så lugn dag utan datakunskap (det prisar vi för). Dock hade vi som sagt nationella i engelska, både hör och läs förståelse. Jag kan inte påstå att det gick bra men jag tänker i alla fall hålla mina tummar i hopp om att jag kommer att klara det!

Andra lektionen var medieproduktion då jag och Amanda gjorde klart våran utställning. Sedan satte jag mig på bussen hem. Jag kan säga att det var fan biljoner år sedan jag somnade i en buss, men idag lyckades jag somna i några minuter. Det var verkligen hur skönt som helst!
Ikväll blir det en tidig kväll. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, fika och sedan blir det att krama om kudden och sova. Imorgon har jag sovmorgon till 12 så det blir till att sova till halv 10.

Ha det jätte bra allihop! ♥

Jag älskar dessa låtar!

And if you were with me tonight,
I'd sing to you just one more time.
A song for a heart so big,
god couldn't let it live.






4 Maj 2010

Hallå, jag lever!
Jag sitter nu i skolan efter en ''helg'' i Nyköping. Jag är jäkligt trött så det var pain när jag skulle kliva upp från min underbara varma och sköna säng imorse, men har man nationella mitt i natten så får man så lov att kliva upp och göra sin plikt!

I Nyköping hade jag det jätte roligt! Vi hade uppvisning som gick hur bra som helst. Jag var så nervös innan vi skulle gå ut att jag fick så ont i magen. Men efter att vi hade gått ut och ställt oss och började dansa så var jag inte så nervös längre.
Jag tycker bara att det var tråkigt att ingen som var i vårat compani varken filmade eller tog kort... Jag får be AnnMarie och Bosse ta bilder när vi har uppvisning den 5 Juni. Längtaar!

I Nyköping åt vi god mat, såg en äcklig turk stå och dansa i fönstret bredvid där vi åt. Han drog upp tröjan och han trodde att han var sexig. Vi satt mest bara och äcklades. Nåja, vi bodde på ett jätte fint hotell, jag köpte ett par converse, skrattade och hade bara hur kul som helst på resan hem och dit. På hemvägen var jag bara trött att jag satt och skratta åt ingenting.
Nåja, jag tyckte jag gjorde bra ifrån mig eftersom jag har scenskräck, det var första gången och det var inför mer än 1000 pers och + alla 300 dansare som satt runt omkring.
Jag hoppas jag kan vara med nästa år igen! Bara inte operationen påverkar det.

Här sov jag och Amanda


Här sov Hanna och Sandra


Sandra på tågresan ner


Amanda is very happy!


Amanda och jag


Mat vi åt efter att vi hade kommit fram och gjort oss iordning




Hotellet










Innan vi skulle ut, dock hade vi inte dessa kläder när vi dansade


Efter att vi hade dansar.. eh, Sandra, jag och Hanna


Satt och åt efter dansen


Snyggve


Tittade på när de tränade sina danser


Sandra och jag utanför hotellet


Tåget hem


Ja jag orkar inte ladda upp mer och jag börjar om en kvart och då ska jag ha nationella i engelska!
Bye!♥

RSS 2.0