Turn around, I am here


Trött tjej i skolan

Börar alltid mina inlägg med "Sitter och" så jag tänkte försöka börja detta inlägg på ett annat vis.. Men jag kan inte komma på hur..
I alla fall så sitter jag i skolan nu och väntar på att vi ska börja, dvs. om en halvtimma. Kan säga att jag är inte världens piggaste idag heller. Är galet trött!
Måste ta halv 1 tåget till Hudiksvall och besöka tandläkaren. Det skulle komma dit en specialist som skulle kolla käften på mig eller vad det nu är tänkt att han ska göra. Gruvar mig som satan till operationen. Har dock inte blivit kallad än, och det skulle jag bli någon gång under hösten här. Gulp..

Neeeehh.. Jaa vad ska man skriva mer då? MÅSTE HITTA APU PLATS FÖR FASIKEN!!!


Varm choklad och One Tree Hill

I väntan på att tjejerna ska sluta deras matte lektion så sitter jag här och tittar på One Tree Hill. Kanske inte just nu då, men har gjort och till det så drack jag världens godaste varmchoklad.
Snart ska vi gå på lunch och efter det har vi samhälle. Det blir ingen redovisning för mig och min grupp idag för Zoofie är sjuk. Så vi kör på måndag istället! =)
Efter samhälle har vi idrott och sedan projekt och företagande.

Slänger upp en låt som får mig att rysa från topp till tå. Älskar den!


Ta mig... Nu är jag din!

Sitter här och lyssnar på H.I.M just nu och ska alldeles strax ta och packa idrottskläderna och sedan lägga mig och sova. Men först måste jag bara lyssna lite mer på H.I.M. Så himla braa!!
Uff.. Imorgon är det onsdag, den värsta dagen på hela veckan. Men, har jag klarat mig igenom alla onsdagar alla veckor så borde jag klara mig genom imorgon också.

På fredag åker jag och gör Brunflo osäkert. Momma har lovat mig att vi ska äta tacos på lördag så det ser jag riktigt fram emot att få slaffsa i mig en riktigt sliskig och saftig tacorulle, och sedan sitta och äta lite nacos med guacamole och cheddar ost. Ge mig en fjärrkontroll som kan spola fram tiden kanske? Det vattnas i munnen på mig riktigt ordentligt just nu.

Ne men nu måste jag ta och slita mig ifrån datorn. Måste soooova!
Godnatt peoples ♥


Live to win

Hej!

Kom hem för lite mer än en timma sedan från skolan. Det har varit en riktigt seg dag!
Började dagen med att stressa iväg till tåget. Hade kommit en bit och skulle till att kolla hur mycket klockan var. Då upptäcker jag att jag har sprungit ifrån telefonen så den låg kvar hemma. Jag vägrade åka ifrån den och sitta på tåget utan att lyssna på musik, så jag sprang hem och hämtade den och sedan springa till tåget igen.
Kan säga att det inte var så skönt för mina lungor att andas in kall luft.
Kom till skolan och hade Grafisk kommunikation i 2,5 timmar. Efter det var det dags för mediekommunikation och efter det webbdesign.
Alltså, den lektionen ger mig huvudvärk! Ska ha prov nästa vecka och det är ju galet svårt att komma ihåg alla koder.. :-(

Ikväll är det ingen dans heller.. Båda ledarna kan inte komma så jag får ägna tiden till att plugga till redovisningen imorgon.

Det här + lite till som hon skrev innan och suddade ut och skrev detta, ska vi ha prov på nästa vecka..


Detta är facit till en uppgift som vi hade förra veckan. H3h3



I want to be a reason for you to be happy

Sitter här jag och håller på att fixa ihop ett grupparbete i power point om Krisdtemokraterna. Ska ha redovisning på onsdag.. Längtar inte kan jag säga er! Men det här ska vi fixa tjejer!! =)

Tänkte ha en morgon utan något minsta lilla stress i morse. Trodde jag hade ställt klockan på klockan nio i morse. Men jag vaknade av mig själv och var helt paff att jag hade vaknat så tidigt innan klockan hade ringt, helt pigg.
När jag kollar på klockan ser jag att den står på 10:07. Ja, då jävlar vart det krut i lilla Jessica!
Är tvungen att gå minst 10:50 hem ifrån till tåget, och jag skulle hinna duscha.
Fick ju springa allt vad jag kunde in i duschen, ut och klä på mig, föna till håret lite, sminka mig, packa ner datorn/sladdar/böcker, ner och bre mig två limpmackor med ost (anteckna), knyta skorna och sedan ut och låsa dörren. Fick springa iväg och äta upp mackorna samtidigt.
Var så stressad att jag till och med glömde mobilen hemma.. med all musik.. emostyle..

Efter skolan idag tog jag min lilla tid som var över tills bussen skulle gå, och gick och letade efter ett par skor, köpte chai latte (jesus vad gott det är!!!!) och sedan gick jag och letade efter en APU plats. Tror ni att det fanns något eller? Ne, precis.. Hann inte med bussen heller så jag fick ta tåget hem istället.
Gick på ST och frågade. Hon i reception gav mig en telefon för jag skulle ringa någon snubbe jag-inte-vet-vem. Gjorde ju bort mig såklart.. "Ja hej! Det är så att mitt namn är Jessica Engström.. Det är så att..." det lät så dumt. Inte så konstigt att jag inte fick prao där heller.. Haha!

Nej men nu tänkte jag fortsätta vara flitig och göra klart denna presetation och läsa in det jag ska säga på onsdag. Ha det göttans alla läsare.. och alla ni andra! ;-) ♥


IGEN!

Jag vet inte vad jag ska säga. Tredje headern denna månad. Vet inte om jag kommer ha kvar denna länge heller. Ska nog skippa allt rosa och ha grönt i stället. Skulle ju vara as coolt ju. Fas ah, vi får se. Orkar inte göra något nu för nu ska jag ta och kika på One Tree Hill. :-)

Vad tycker ni om headern? För mycket?

Pussar!


Satellite

You know I just can't forget you
If only fate would bring us back
I'd never let you out of my heart
I can't ignore this connection
Sick and tired of this pain
I know that we can make it again

Miss so much of you I can't go on
Cause everyday you're wathing me
From you satellite


Lördagen den 25 September

Såg på facebook att det redan har börjat snöa i Vemdalen och på en massa andra ställen här i Sverige. Va? Snö redan? Neeeejjje!!!! :-(
Vill inte ha snö i år. Inte ens på halloween, julafton eller på nyår. Jag klarar mig utan snön!

Blev inget bloggande igår. Kände inte för att skriva något men jag kan berätta lite kort om dagen.
In till skolan, ha lektioner, äta lunch som bestod av pasta och köttgryta som köttet var sönderstekt/kokt whatever. Det var då inge gott kan jag säga er! Man skulle nästan kunna tro att kocken försöker vara någon slags mateinstein och försöker hitta på nya maträtter. Men tyvärr du gamle gosse, du lyckades inte!
Slutade tidigt så jag hann med den tidiga bussen.
Kom hem och tittade klart på en film som jag började kolla på på Engelskan. Ska skriva en analys om den sedan. Men åh.. Grät som sjutton. Gud vilken bra film! America History X. SE DEN!! Om ni inte gjort det då förstås.

Idag ska jag baaaaaaaaaaara ta det lugnt. Blir till att tillbringa dagen i sängen och bara glo på One Tree Hill. slxk.cbngadö så spännnandee!! Och ikväll blir det mys hemma hos Sandra tillsammans med Amanda. Hela familjen samlad :')
Tja, ska väl börja med min sköna dag med en riktigt god frulle. Adjos!


Jag saknar eer!

Jag känner mig så hjälplös att vara så här långt bort ifrån er. Skulle det hända något med er så finns jag inte nära till hands så jag kan hjälpa er eller finnas där. Jag vill ha er hos mig som det var förut, så som det alltid har varit.
Jag saknar er för varje dag som går och det skadar mig när det tar upp till en månad utan att ha fått träffat er.
Vi är starka och jag beundrar varje steg ni tar.
Tillsammans har vi klarat oss långt, och längre ska vi komma. Vi ska alltid hålla ihop som vi alltid har gjort, efter allt som vi har gått igenom.  

Jag älskar er! Jag kan inte tänka mig ett liv utan er. ♥

Mina älskade syskon.




Vi ska alltid hålla ihop. Oavsett vart vi faller, oavsett hur djupt!

Grattis Gonka

Grattis till min lilla söta underbara lillasyster. Eller ja, man kanske inte ska kalla henne för liten nu när hon blir tonåring idag ;-)
Älskar dig gumman! ♥


Oh good lord!

I can't handle this.. Det rinner säckel på hakan min just nu..!


You made my day

Halleli hallelej!

Jaha. Ännu en dag i skolan är gjord. Kom hem för ett tag sedan så jag har hunnit ätit och öppnat min goodiebag. När man är sveriges största bloggerska så får man gratis saker hem i brevlådan ;-)
Haha nerå! Man kan skicka efter små prov på saker på Goodiebag.nu. Fick hem mitt idag så nu ska jag ta och testa lite. Man kan bara beställa två saker åt gången, men nu fick jag med en liten parfym också... Hm. Inget jag hänger läpp för precis ;-)

Dagen har varit helt okej. Tycker bara att det har hänt positiva saker förutom skolfotograferingen då jag bokstavligen såg ut som en gris. Tro mig. De som ska ha bilder vill hellre ha en bild på en apa som pillar sig i rumpan än dessa porträttfotona. 
Kunde välja mellan olika bilder då hon bara fotade på ett tag. (Man kände sig som en modell) Haha, nerå! Men åh, blev inte nöjd med någon av bilderna. :-( 

Nu tänkte jag tanka ner en film. Hoppas ingen polis läser min blogg.


Skolfotografering imorgon = Panik!

Jaha, imorgon är det skolfotografering. Vettihelvete vad jag ska ha för kläder på mig imorgon. Spelar ju egentligen inte så stor roll, kan komma i pyjamasen. Hähä. Nä men åh. Önskar jag hade en garderob där verkligen allt snyggt man kan tänka sig fanns.

Nej, men nu ska lilla Jessica göra kväll. Vill inte se ut som världens häxa på klassfotot. Hihi!

Godnatt alla som läser detta!

Are you talking to mE?


Skolfotopose kanske? Ska tänka på saken.

Awsi!

Hittade dessa två bilder på mig, Amanda och Sandra. Haha, när vi gick i 9an :')





heh, märker att jag är duktig på att pricka rätt när jag ska ta bild. Men puss på mina sockerskålar! ♥


Snurra min jord igen

Om ni bara visste vilken stjärna jag är alltså! Fick höra idag att jag hade gjort fel uppgifter som skulle göras igår istället för Webbdesigns lektionen. Den fanns ju inte på hemsidan att tanka ner så jag trodde jag hade rätt uppgifter.. Satt och gjorde en massa skit helt i onödan igår. Fy fan! Har snart tappat all min motivation. Jag orkar inte...

För övrigt så har denna dag varit bra. Hade en jätte rolig idrotts lektion som Josefine och Maria ledde. Vi körde brännboll, och för att göra det lite roligare så skulle man snurra 10 varv innan man skulle skjuta iväg bollen. Haha, det var bra nog nära på att det skulle bli lite spyakalas ;-)

Just nu har jag inte så mycket att göra förutom skoluppgifter och den där jävla webbdesignsuppgiften. Jag orkar inte göra någonting nu. Är helt slut i både kroppen och knoppen. Mina ögon vill bara fara igen, så jag tänker bara lägga mig och slappna av en stund och sjunka in i musiken och låta allt omkring mig försvinna. Jag vill bara leva i min fantasivärld en stund, där allt är som jag vill och du finns hos mig. 
Wow, vilken poet jag är! ;o


Ni får gärna bo i min garderob!

Hatar det där när det ekar i plånkan och man har hittat så mycket fint. Har nu suttit och hittat en massa underbara fina kläder som gärna får flytta in i min garderob. Suck...
Bara just därför när man får pengar så finns inget av det här kvar i butik. Det är något som ofta händer mig!







Nej men nu måste jag verkligen springa på toaletten. Efter det ska jag slänga på mig danskläderna och sedan gå iväg och dansa. Veckans höjdpunkt!

Vinterjackan 2010

Jo juste! Beställe min vinterjacka förra veckan också. Så den kommer någon gång i November.. Långt dit, men jag får den i alla fall! :-D
Nu saknas det bara en stor vit halsduk, vit mössa och ett par varma vantar.


Mina wierdo drömmar...

Haha, inatt hade jag en konstig dröm igen. Drömde om att jag åkte till Stockholm och såg två snubbar från KISS. (Vet dock inte vilka det var). Sedan skulle jag få bo hos Kenza över en helg för hon skulle ta med mig till en gala där Tokio Hotel skulle vara.
När jag hade kommit till henne så åt vi mat, jag ställde mig och diskade och helt plötsligt var det morgon då hon bjöd på mannagrynsgröt. Haha, och helt plötsligt var vi där borta på den där galan. Jag var helt ofixad och hon hade gått iväg och köpt en massa Tokio Hotel kläder. As snygga! Vi hann aldrig träffa Tokio Hotel för jag vaknade precis.. -.-

Ja, det är ju i alla fall roligare att drömma såna här drömmar istället för att drömma mardrömmar. Som den jag hade igår natt. Usch..

Vad ska jag göra idag då? Är ledig från skolan idag för mina lärare som jag ska ha på två lektioner som är 2,5 timmar lång skulle på någon kurs, och den tredje lektionen ställde de in så vi fick vara ledig idag. Eller ja, inte fullt så ledig. Fick en hemuppgift så jag ska ta och sätta mig med alla såna jag har..

Jo juste! Hade beställt ringar från H&M för någon dag sedan. Amanda hade också beställt något så vi åkte ner och hämtade ut de. Jag gillar bäst den vita ringen.


Less tjej!

Några saker som jag verkligen undrar...
Varför kan man inte få vara sig själv och bli omtyckt för den man är? Varför kasta en massa skit omkring sig och få andra att må dåligt? Varför vara falsk och kunna leva med det? Varför kan folk inte bete sig som mogna människor istället för att vara som små snorungar på lågstadiet? Vart fan är det ni vill komma?
Jag fick verkligen nog i torsdags...

Hawthorne Heights

Åh! Älskar Hawthorne Heights nya album Skeletons.
Deras gamla album lyssnade jag sönder under år 2008/2009 då jag hörde låten Ohio is for lovers för första gången.
Varje låt i det nya albumet är ju verkligen hur bra som helst! Speciellt denna låt som jag föll pladask för.

Nervous Breakdown ♥

Söndag

Ligger här i min säng med ångesten som förstör allt. Suck.. Allt känns så tungt just nu, men har väl inget annat val än att bara kämpa på. Eller?

Har varit i Brunflo hela helgen. Det är därför uppdateringen har varit som den har varit.
Hittade ingen APU plats heller. De hade stängt på ÖP och LT så jag kunde inte fråga där, och jag vill helst inte ringa till dem heller.
Dock frågade jag på en fotoaffär i Östersund. De tog mitt nummer och skulle ringa om det fanns någon plats, eftersom det är tydligen andra praktikanter som är ute och har frågat. Men jag tvivlar att jag kommer att få den platsen, så jag ska söka vidare till veckan här i Sundsvall. Får se om det kanske finns något roligt dagis som man kanske tar in mig eller något.

Idag är det även 2 år sedan mamma begravdes. Åh, den dagen jag såg min mamma sänkas ner under jorden i sin kista. Min fina lilla mamma. Jag saknar dig som sjutton!


Thank God it's friday

Helg! Halleluja säger jag bara!
Sitter på skolan och väntar på att min buss till Brunflo ska komma. Den kommer klockan 4 så det är en och en halv timma kvar. Som tur är så har jag Zoofie, Julia och Lovisa som sällskap ett tag.

Idag har det varit en rätt så slapp dag. Började med svenska då vi tittade klart på Troja. Sedan hade jag matte och jobbade riktigt flitigt till mitt stift tog slut i pennan.
Efter matten hade jag engelska då vi kollade klart på en annan film som var hur värdelös som helst. Sedan var det dags för historia då vi hade prov som gick rätt bra. =)

I helgen ska jag även söka APU plats i Östersund. Ska se om ÖP eller LT tar in lilla mig som praktikant. Hihi! Haha nerå, men ska i alla fall höra med dem om det finns plats =)

Ouff! Är as hungrig! Kommer inte kunna äta något förän jag kommer hem till Brunflo, vilket är vid 6-halv 7 tiden ikväll.. Buhu =(


Good evening!

God kväll kära läsare! Jag sitter just nu och roar mig genom att plugga inför historiaprovet imorgon. Jag tror jag tog i lite där med att ''roa'' mig, snarare tråka ut mig. Fast egentligen är det inte så farligt i alla fall. Men jag hatar att plugga!

Idag har det väl varit en bra dag. Hade grafiskkommunikation, engelska och sedan mediekommunikation.
Det regnade idag så jag och Zoofie ville inte gå iväg och äta lunch på Åhléns så vi stannade kvar i skolan och köpte nudlar i caféterian. Mums!
Sedan vill jag bara säga att det finns så jävla patetiska människor här så jag vill bara gå och skratta någon stans. Herre gud... Det börjar verkligen gå över gränsen, och det har det faktiskt gjort för länge sedan!

Nej men nu ska jag ta en liten paus från pluggandet. Egentligen har jag ju redan börjat på den eftersom jag sitter här och bloggar, haha. Men nu ska jag gå ner och fika något gott och sedan packa min väska. För imorgon sticker jag här ifrån några dagar! SkönT!

Kör som alla bloggare gör, lägger upp maten på bloggen ;-)
Här har ni dagens lunch:


Positiva jag!

Okej, har märkt att min blogg verkligen är deprimerande. Skriver bara negativa saker hela tiden typ och klagar över allt. Men ah.. Just därför tänkte jag börja vara lite positiv! H3h3h3h3h3h =)

Idag har det varit en bra dag. Jag älskar idag! Aldrig någonsin har jag älskat något så mycket som jag älskar idag. Haha men nerå, men åh.. Nu spårar det...
Nu börjar jag om.
Idag har det varit en ganska så bra dag! Vaknade upp klockan 10 efter 10 timmars sömn.
Bosse skjutsade in mig och sedan var det dags för samhällskunskap. Dagen fortsatte med en mördaridrott. Eller ja, kanske inte så, men det var då riktigt jobbigt att gå 434967498 kilometrar för att komma till platsen som vi skulle ha idrott på.
Buhu.. Mina längsta naglar gick av =( Tack och adjö för detta liv!
Nejdå, men asså, lite tråkigt att de gick av. Har sparat på dem alldeles för länge. Men inte för att jag tror att ni bryr er så mycket över det så då lämnar jag ämnet.
Efter idrotten hade vi projekt och företagande. Sedan var det dags att åka hem.

Haha, om ni bara visste vilken träningvärk jag har under min rumpa och på insidan av låren efter idrotten idag. Okej, det är inte så jätte mycket men det känns i alla fall. Man märker verkligen hur aktiv jag har varit i sommar..

Näeh, jag vet inte. Vart detta verkligen ett vara-positiv-inlägg? Skit samma. Vill ni inte läsa så läs inte. Jag tvingar er inte =)
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sedan läsa på lite Historia. Tänkte lägga mig lite tidigt ikväll så jag är fit-for-fight till skolan imorgon. Vi får nog se hur det blir med det imorgon. ehehe.


Dessa jävla rubriker...

Tjena mos! Sitter och är helt nyduschad och ska alldeles strax ta och lägga mig och sova. Ska bara läsa igenom några Historia frågor först och sedan får vi se om jag orkar läsa ett kapitel ur min nya bok.
Denna dag har väl inte varit sååå jätte jobbig faktiskt. Började dagen med Grafisk kommunikation i 2,5 timmar. Efter det hade vi medie kommunikation och efter det Webb design i 2,5 timmar.
Gick dock lite tidigare så jag kunde hinna med tåget som gick. Haha, alltså det kan ju inte ha sett så jävla snyggt ut när jag sprang där med min proppfulla dataväska, jacka och vantar fulla händerna och luvan på huvudet i spöregnet.
Jag hade inte mycket tid på mig så jag hann inte stoppa ner det i väskan och när jag springer ner för en backe så flyger mobilen ur fickan på mig. Jävlar vad folk stod och stirra på mig. Haha, men det sket jag i, jag hade ju en tågtid att passa! :-)

Till helgen åker jag till Brunflo. Det är lite tveksamt då både min mormor och morbror inte är så kry. Båda två ligger och har feber och världens förkylning. Vi får se hur de mår sedan. Hoppas de mår bättre för jag vill så gärna komma iväg en stund, bort från allt som finns här och tänka på annat!
Jag saknar familjen alldeles för mycket också! :-(

Nej men nu måste jag verkligen lägga mig och sova, för jag är riktigt trött! Ska dock upp klockan 10 imorgon så det kommer att bli skönt med en lång sovmorgon imorgon. Men mindre skönt med ute idrott i regnet... Kändes riktigt jobbigt..

Morbror Mikael, Gammelmomma och jag i vintras någon gång. Jag såg ju... normal ut.. ehum.


Nalle Puh

Ahw! Älskar att läsa citat från Nalle Puh. Denna björn är så himla söt!

Föll för dessa citat:




Det här nedan är något för dig det Olivia ;)

Kent

Åh, jag har lagt upp den tidigare men gör det igen för den är så himla bra!
Jag råder er att lyssna om ni inte har hört den förut. Bläddra inte bort eller tryck er här ifrån. Ge låten en chans!

Kent - Spökstad


"Du, du, du gör mig hel"

Beautiful blogger award


Regler:
Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av.
När man får den så ska man skriva 7 intressanta saker om sig själv
och sedan ge awarden till 7 andra bloggare

Fick denna award av Karolina. Tack så mycket!! :D

- Sitter på lektion just nu och är galet trött
- Jag har ett sådant sug på att lyssna på musik just nu.
- Jag ska söka praoplats i Östersund till helgen. Ska praoa i 3 veckor.
- Jag längtar tills ikväll då det är dans.
- Jag är riktigt sugen på min mannafrutti som jag har i väskan. Men ska spara den tills sedan så jag orkar med denna långa dag.
- Jag tycker att Grafisk kommunikation är det roligaste ämnet jag har.
- Jag äskar att sova!

Har gjort denna förut då jag vart nominerad av Zoofie.

Jag nominerar inga eftersom jag nominerat förut och jag kommer inte på någon ny att nominera :-)
Här kan ni läsa det gamla inlägget.

Det bästa någonsin!

Åh, sitter och kollar igenom filmer och bilder sedan träffen med Tokio Hotel. Tror ni inte att jag vill tillbaka eller? Herre gud vad jävla lycklig jag var då! Jag kan fortfarande inte fatta att jag har träffat mina absolut störta idoler. Alltså, det var ju min absolut högsta dröm. Trodde aldrig jag skulle få en sådan chans.. Aldrig!
Känslan jag fick när jag fick samtalet att jag hade vunnit tävlingen, åh vad jag skulle vilja få det samtalet igen. Stod verkligen och grät i skolan :')










Måndag

Idag är det måndag för er som har missat det.
Åkte in till skolan så jag var där till klockan 12 då vi började. Hade Samhällskunskap då vi skulle gå ut och göra en undersökning och fråga en massa folk om valet osv.
Efter det hade vi svenska och skulle kolla på filmen Troja. Efter det var dagen slut för mig.
Gick en stund på stan och hittade lite småsaker.

Tisha från H&M 49:-
Baslinne från Gina 99:-
Bok från Åhléns 98:-

Här är även mitt nya navelsmycke jag köpte på marknaden.
Ett ljusrosa för 60:-


Kvälls inlägg

Ligger och lyssnar på Kent just nu. Ska ta och gå och borsta tänderna och sedan lägga mig och kolla på Ice Age. Jag har aldrig sett filmerna så jag börjar ikväll med den första! :-)
Imorgon har jag sovmorgon och börjar klockan 12, så det kommer att bli riktigt skönt med en sovmorgon!
Och på onsdag den här veckan så kommer jag att ha sovmorgon. Den dagen som är den alldra jobbigaste och tröttaste dagen i hela veckan. Det är ju hur galet skönt som helst ju! Börjar klockan 12 istället för halv 9. Så jag får kliva upp 10 istället för 5-halv 6.

Nej men nu måste jag kila. Ciao!



I only want what I can't have

t.A.T.u Var ett av mina favorit band när jag var mindre. Jag lyssnade jämt på albumet 200 KM/H In the wrong lane som kom ut år 2002. Sedan kom låtarna Gomenasai och All about us som jag också lyssnade på hur mycket som helst förut när de precis hade kommit ut.
Just nu sitter jag och lyssnar igenom några av deras engelska album och fastnade för denna låt:

Craving



This life is so sick!

Idag är det söndag! Borde ta tag i lite skolarbeten idag, men känner ingen ork eller lust till det. Vill bara tillbringa dagen i sängen och lyssna på musik. Kanske jag ska ta och klippa håret idag.. Vi får se.

Jaha... kommer inte på något mer att skriva.. Varför började jag ens på det här inlägget?


Min lördag

Kom hem för ett tag sedan från Marknaden. Har skrattat som en tok med Malin. Vi har åkt mycket karuseller och kollat lite bland alla stånd. Hittade 7 par strumpor för 50 kr. Egentligen var det 14 för 100 men jag och Malin delade upp så vi fick 7 var. Och jag hittade även ett nytt navelsmycke.

Jag har nu tagit på mig mjukiskläder och ska snart lägga mig igen och fortsätta lyssna på musik.
Det har varit min sysselsättning sedan jag kom hem.


Well, I'm coming back..

Humörer är inte på topp idag. Jag har vaknat på fel sida tack vare Andreas som bor här inte kan vara tyst på morgonen. Så jag har varit vaken sedan 8 eller något i morse. Tack!
Jag har ett par öronproppar men det är inte så jävla kul att sova med dem varje helg.. Blir så gihfdlgkjdsnfilufshl arg...

Ska nu ta och göra mig klar. Mormor och morbror kommer ifrån Brunflo och ska ner hit till marknaden som är i Hudiksvall. Det bästa av allt är att de har Malin med sig. Denna dag kommer att bli grym! En massa karusellåk med min pärla.
De var i Sundsvall för en stund sedan så jag ska nog lägga på ett kol. Sitter och har en tuban på huvudet eftersom jag nyss klev ur duschen.


No, I am not alive yet

Klockan är nu 19:27.. Ögonen svider, magen värker och hjärtat fortsätter att brista. Jag går och lägger mig och sover nu!
När jag återkommer är oklart..




För bra för att vara sant..

Precis som i min dröm jag hade här om natten.. Det var för bra för att vara sant. Jag visste hela tiden att jag inte skulle ha en sådan tur att få må så bra som jag gjorde med dig.

Words...



Hejdå bloggen ett tag.. Jag orkar inte nu!


Zoofie... Vart är du????? :'(

Sitter nu på skolan vid ett bord helt själv och väntar på att alla ska sluta matten. De läser matte B och jag läser matte A så vi har inte matte samtidigt, så det är lite drygt att få behöva sitta själv.
Zoofie ska egentligen sitta här med mig just nu för hon läser inte heller matte B. Undrar vart denna kvinna håller hus nu då?..

Ah men första lektionen hade vi i alla fall Historia. Det gick bra. Fick göra frågorna som vi hade som läxa tills idag. Hann aldrig göra dem igår. Eller ja, läste i boken och svarade på en fråga när jag kom hem. Sedan var jag tvungen att gå iväg till dansen och sedan duscha. Efter det var jag rätt så död så det fanns inget annat än sängen som kunde återuppleva mig idag, knappt den lyckades med det. Är helt slut!

Sedan har jag blivit helt kär i ett nytt band jag har upptäckt. Hurts heter dem. Åh, alla deras låtar är riktigt bra och hur sköna som helst!

Hurts - The Water

Gjort sitt i sommar? Nej nej...

Ouff! Nu är jag verkligen riktigt trött! Har för en liten stund sedan kommit ut från en ungefär timmas dusch. Så himla skönt ska ni veta!
Var och dansade ikväll. Jävlar vad kul jazzmassen är! Har inte fått lära oss ''våran'' dans än eftersom den dansen är inte klar än, men det ska bli riktigt spännande att se hur den gå till och få lära sig den.
Sandra berättade att det brukar vara gympa på torsdagar där på gnarpsviljan. Det skulle vara rätt skönt att börja något sånt efter denna lata sommar och få träna upp och röra på sig några gånger i veckan. MEN då är det ju så att vi får se hur det är med skolan och allt.. Läxor, you know.

Justja! När jag skulle hem från dansen så vad tror ni inte händer då? Jo en sån där jävla äckelsnuskfanskapsfjäril flyger in i örat på mig. Trodde fan de hade gjort sitt för i sommar, men icke! De hade säkert planerat det där, bara för att de vet att det värsta som finns är snuskfjärilar som ska fladdra en upp i ansiktet.. Uvva!!!
Den dagen jag har utrotat alla fjärilar.. den dagen! ♥

Näeh, nu måste jag ta och lägga mig innan jag somnar här vid datorn. Ma råkes!

Några dansare från våran grupp


Let's go and dance

Är nu hemma och sitter och ska till och börja med nå historiafrågor. Är verkligen helt slut och undrar hur jag kommer att orka med dans senare ikväll. Den börjar idag igen vilket är riktigt kul! Men så jobbigt efter en sådan lång skoldag..
Nej nu borde jag verkligen ta tag i alla dessa 28 frågorna. Vill hellre lägga mig och sova men det är tydligen inte tilllåtet när man går i skola, för alla arbeten tar upp ens tid.

Önskar jag hade världens super hjärna som kunde typ allt så man hade det jätte lätt i skolan. Det hade verkligen varit något det! Som typ Jimmy Neutron... Så avis på denna pojk!


Ingen Webb idag eller?

Sitter nu i en sal och väntar på att våran lärare ska komma. Hon är nu 10 min försenad så då undrar jag om vi ens ska ha någon Webb-lektion..? Har vi inte det så tänker jag seriöst kasta en stor jävla sko i huvudet på henne nästa gång jag ser våran lärare.
Eller nej, nu kommer hon så nu börjar lektionen.

Denna dag har varit väldigt seg och tröttsam. Somnade igen på Graf-lektionen... Det går verkligen inte att hålla ögonen öppen, det är helt omöjligt!
Men jag fick i alla fall det som jag skulle göra gjort, så det är tur!

Jag har inte så mycket att skriva nu, så byyyyye!

Gjorde denna bild på graf-lektionen. En åldrad bild =)

Natti

Ikväll lägger jag mig och sover med en klump i magen och med en eller två tårar på kinden. Är så orolig med kan inte riktigt komma på vad det är.. Jag behöver sova nu.. Godnatt!

Blogga idag? Hm..

Näeh, orkar inte och jag kommer inte på något så jag går ner och dricker ett glas o'boy.. Tjarooo!

Gratis bio

I vintras någon gång gick jag med i en sida som heter Gratis Bio. Min syster hade väldigt mycket poäng och jag såg hur mycket presentkort hon skulle få så jag vart sugen och gick med direkt. Nu har jag väldigt mycket poäng och funderar på om jag snart ska växla över till presentkort.
För er som inte vet vad Gratis Bio är och vad det innebär så ska jag berätta lite snabbt om det:
Gratis Bio är en sida där du snabbt och enkelt kan samla poäng genom olika bra erbjudanden som finns på sidan.
När du har samlat ihop tillräckligt med poäng så kan du enkelt växla poängen mot presentkort på valfri butik eller en biobiljett.
Allt är enkelt och man förstår precis allt. Det är verkligen en bra och smidig sida för er som vill ha snabba presentkort!

Gå med där du med och börja samla på alla intressanta erbjudanden. =)

Klicka på bannern för att ta dig till sidan!

När jag är arg

När jag är arg så brukar jag som sagt lyssna på världens skrikmusik för att få ut mina aggresivitet på det sättet istället för att gå och slå ner någon eller kasta sönder något. Det kanske låter knäppt men det känns bättre efteråt.

Detta är en typiskt sån låt jag brukar lyssna på. Högt dessutom! (Det finns värre låtar)

Och hon har gjort det igen!

Yes, som ni kanske ser så har jag gjort en ny header. Har hållit på att laddat ner nya penslar så det är kul att sitta och hålla på att mixtra och greja i photoshop. Hihi!
Måste lägga in några sjukt bra låtar!

Jag skulle vilja tänka en underbar tanke


Tycker om när du tar på mig


Ismael



Tårar

Sitter här och torkar både tårar och snor efter att jag har tittat på denna video. Åh, det är ju så fint!


Sunday

Idag är det en sådan dag som jag bara tänker tillbringa i min sköna varma säng med en film i siktet. Jag ska även försöka ta mig ut och gå en sväng till Ica för att köpa lite lördagsgodis, eller ja, vi kanske ska kalla det för söndagsgodis, eftersom jag köpte ju aldrig något gott igår och jag är väldigt sugen på polkagrisar, så jag får köpa lite idag :-)

Sitter just nu invirrad i mitt sköna täcke och lyssnar på dansband. Älskar dansband. I alla fall låtarna som mamma brukar lyssna på. De andra låtarna är inte bra.
När jag saknar mamma som alla mest så brukar jag alltid lyssna på dansband. Har en hel spotifylista med bara låtar som mamma brukade lyssa på. ♥

Igår var det lördag för er som inte visste. Jag hade en väldigt trevlig kväll igår tillsammans med Sandra. Trallade över till henne och pratade, åt lite tårta och såg på en film. Mysig tjej hon är Sandra alltså! ♥
Innan var jag och pussade lite på Marcus, så det gjorde ju kvällen ännu bättre! :-)


En liten Jessica

Haha, älskar att titta på gamla bilder sedan jag var liten.











Äter mannagrynsgröt :D






Höll i Killen för första gången :') (Lagom ful jag är!)



Jävla klantarsel!

Godmorning sunshines! I natt har jag sovit riktigt gott! Somnade runt 12 i natt och vaknade för en timma sedan, dvs. halv 2. Det är så himla skönt att få sova ut. Speciellt efter denna tröttsamma vecka..

Var på bio igår som sagt. Alltså, haha fy fan vad jag är lyckad! När jag hade bokat biljetter på internet i veckan så hade det blivit något fel så det hade blivit biljetter till en biograf i stockholm..
Vi märkte att det var något som var fel när vi kom in i salongen 1 som vi skulle till och ser att radnummret inte stämde överens med våra sittplatser. Så vi sätter oss på de platserna som vi hade. Vi såg att det var hur många barn som helst och alla hade 3D glasögon på sig så tänkte vi ''Va? kan man se den här filmen i 3D? men vad konstigt..''.
Så vi kollade på biljetterna igen och ser att det står Stockholm på dem. Det hade jag sett tidigare men trodde liksom bara att de var tryckta där eller så. Så ja, det var bara till att börja skämmas ihjäl då!
Kort där efter så kommer det en familj och hade våra platser, så vi fick flytta på oss och satte oss på någon rad nedanför. Och så kommer det ännu en familj som skulle sitta där såklart så vi fick flytta oss igen så vi satte oss längst upp där det fanns mycket platser. Där fick vi i alla fall sitta kvar.

Jag såg på ens biljett att vi inte skulle se I rymden finns inga känslor, utan vi skulle nu se Toy Sory 3 i 3D. Ni anar inte hur jävla dum jag kände mig. Haha, men jag hade det mysigt i alla fall under hela kvällen och filmen var helt okej. :-)
Nästa tänker jag då inte boka biljetter på Internet. Då går jag och beställer biljetter på biografen! Herre gud...


Soligt men kallt!

Hej hej!

Sitter just nu i skolan helt själv som ett mobboffer och väntar på att Marcus ska sluta för idag. Mina vänner har åkt hem eftersom vi slutade tidigare idag så jag har typ suttit här i snart en timma. Vet inte när han slutar så det blir väl till att sitta här en stund till I guess.

Kom på en sak idag.. Typ i slutet av nästa månad så kan det börja snöa ute. Alltså, det är så deprimerande att jag kommer bergis att börja gråta när den första snön kommer.
Det är så kallt ute så man känner redan hur jävlig vintern kommer att bli.. Åh.

Mer sommar åt folket! Ni som sitter och hoppas på att det ska bli vinter nu, shame on you!

Åh, nu har han slutat så jag ska gå och möta upp honom på stan så ska vi gå och käka och efter det gå på bio. Mys!


Tröttsam dag!

Ouff vilken tröttsam dag!
Första lektionen hade vi Grafisk kommunikation. När Niklas står och pratar där framme kunde jag verkligen hålla ögonen öppen så jag lade ner huvudet i armarna på bordet och tänkte ligga så och lyssna istället. Men då råkade jag såklart somna... Som tur var så vaknade jag efter några minuter bara.
Dagen fortsatte sedan med Engelska och sedan efter det medie kummunikation.
Slutade precis när tåget gick så vi fick sitta och vänta i en och en halv timma på att bussen skulle komma, så nu ligger jag här hemma och ska om en liten stund gå över till Marcus =)

Här är en liten bild från Navet igår när vi kom från idrotten. Haha, det var då den minsta bänk jag någonsin sett ;o.
På bilden ser ni Sam, Zoofie, Ida, Jag, Amanda, Stefan, Oliver och Anton :-)


Ingen rubrik

Ligger i min säng och försöker skriva lite på min hemuppgift som egentligen var till igår, men jag är en sådan som fattar nada och var tvungen att få hela uppgiften förklarad verkligen riktigt ordentligt idag så jag gör den tills imorgon istället.
Så vi får se om jag gör rätt nudå. Mats får inte klaga, för jag har gjort uppgiften på det sätt som jag uppfattat det hur man ska göra. Hihi! =)

När jag är klar med den så ska jag hoppa in en sväng i duschen och sedan krypa ner i min otroligt sköna säng. Om ni bara visste hur galet trött jag är just nu!
Hade Samhällskunskap idag, och jag trodde seriöst jag skulle somna och dunka huvudet ner i bänken flera gånger under lektionen. Jag riktigt kände hur allt försvann ur huvudet och märkte att jag började se suddigt.. och då hade bara halva dagen gått..

Men nu ska jag ta och avsluta den här förbaskade uppgiften så jag får sova någon gång! Ha det bra =)

Blivit kär i denna låt jag!

Grattis snyggingar!

Idag är det eran dag! Woho!




No imagination

Sitter i skolan tillsammans med Julia och Lovisa. Väntar på att vi ska börja vilket är om 40 min.
Jag är galet trött idag och hoppas denna dag inte kommer att vara så jobbig som jag förväntar mig. Men snart är det fredag och idag är det den sista långa dagen, så det är bara att bita ihop och kämpa sig igenom resten av dagarna. För till helgen ska jag sooooova, sova och soooova igen! Huhu..


RSS 2.0