7 Maj

Hejhej! Det vart visst inget mer inlägg igår eftersom jag hade inte tid eller ork till att skriva mer blogg. Vaknade imorse av att jag hade en sjuk dröm.. Haha aa jag vet det Sandra att jag har det ganska ofta. Jag kan inte ens förklara drömmen heller för ingen kommer fatta vad jag dillrar om. Men iallafall har det varit en lugn dag idag, började med Engelska och det var bara jag och Jossan som var där. Sen hade vi matte och Olivia var med där, så vi hade det jätte trevligt och klurade på våra mattetal tillsammans. Haha.. Slutade sen med två pass med syslöjd. Olivia hade håltimma så hon var med på det sista passet då jag bara ville slå sönder symaskinen. Fan vad jag hatar sånna!

När jag kommer hem från skolan så säger Ann-Marie '' Jessica, nu har jag något jätte roligt att berätta'' Jag sitter där och ser ut som ett frågetecken, men hon berättade att jag hade fått sommarjobb. Fy vad glad jag vart. Money money..


Den elaka symaskinen och mitt jobb som är med på bilden.

Senare blir det nog en lång promenad med Olivia. Det blir ingen aerobics eftersom jag har inte pengar till bussen. Men jag går jätte gärna ut och går med Olli. Bara vi inte skjuter upp det som alla andra gånger vi bestämt. Haha, bara hon kan städa upp sitt rum nu snart :)

Ha det bra alla!

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Diana

Pengarna man får efter sommarjobb är väldiiiigt uppskattade :o :))

2009-05-07 @ 17:27:08
URL: http://dianaschavon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0