Dålig uppdatering

Hejhej!
Just nu sitter jag hos farsgubben min och grattar han på sin 41 års dag. Jag lämnade min dator hemma i Gnarp under tiden jag är här i Brunflo. Till en början tyckte jag att det var bra, men nu lite efter så upptäckte jag att jag inte kan plugga. Duktigt.

Har i alla fall fått träffat mina underbara syskonbarn och lekt och gosat en hel del med dem. Har också varit på filmpremiär i fredags på rysaren Marianne, som utspelats här i Jämtland. Tycker att det är lite coolt att min farmor har en rätt stor roll i filmen.

Resten av veckan består bara av en massa mer mys med mina nära och kära. Det kommer att fortsätta vara dött här, men slänger in ett inlägg när jag kan.
Ha det så bra!

Dumma mage

Verkar inte få så mycket gjort här jag inte. Ska duscha och tvätta mitt smörpaket till hår, klippa topparna och packa resväskefan. Men jag blev sängliggandes eftersom min förbannade magkatarr skulle komma och spöka för mig. Har kramper i maggropen nu att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Måste pallra mig upp och dricka snuskmedicin, men måste äta något innan, och sätta mig och trycka ner en massa mat i magen nu när jag har kramp känns inte kul. Någon fin själ där ute som vill byta mage med mig?


My poor finger

Hej! Ligger och smälter middagen samtidigt som jag lyssnar på musik och glor på mitt stackars finger som jag skadade idag. Buhu. Fick panik på en kartong som inte ville som jag ville när jag skulle slänga den i pressen, och då tog jag i lite och skulle tycka in den och då ba "gjödfgdgm".. mitt finger var av-cuttat. Det kändes i alla fall så, men jag har världens skinnflörp på pekfingret och det dunkar i det. Fick gå och plåstra om eftersom det sved som sjutton och det började att blöda. Amanda blåste på mitt finger och då blev det genast bättre! ♥

Ikväll ska jag packa min resväska och bara ta det lugnt. Imorgon är det sista praktikdagen. Ska sluta en timma tidigare för jag måste hinna med bussen till Sundsvall och sedan sätta mig på tåget till Brunflo och där kommer jag att vara tills nästa söndag. Min älskade syster och mina älskade syskonbarn kommer ner till Brunflo också under helgen, så det ska bli så himla kul att träffa dem igen!






Från en sak till en annan. Kolla vad som finns att köpa på Ica!! Varför äger inte jag något playstation 3 och singstar för?????? Fy faro vad underbart!


Två grettanslåtar!




Jag skänker 50 kr till Rosabandet - gratis

Bara genom att ha skrivit detta inlägg så har jag skänkt 50 kr till Rosabandet - helt gratis. Det känns skönt att kunna hjälpa till på något vis. Jag har inte så tillräckligt med pengar då jag bara är en liten student just nu, men hade jag haft jobb och pengar över så hade jag skickat en summa pengar dit.

Jag tycker också att ni ska blogga och länka denna länk: http://www.provabingo.se och skänga 50 kr. Det är helt gratis för er. Läs mer HÄR!



ONSDAG

Har alldeles precis hoppat ut ur duschen och ny ligger jag här och lyssnar på musik. Ska alldeles snart stoppa in en tvätt i tvättmaskinen och sedan sätta mig och fika.

Dagen har varit väldigt bra. Har bara packat upp en massa varor hela dagen dock, men det blir så mycket roligare när jag har Amanda som sällskap. Det händer lätt små olyckor lite då och då, och då kan det väldigt svårt att hålla sig för skratt. Vi stod och fnissa och hade oss vid några hyllor efter att det hade hänt en liten olycka idag, och då kom det en farbror och gick förbi och frågade "Är det lika roligt idag med? hehe". Han har visst kommit och gått förbi någon annan dag då vi stod och fnissade. Såklart började vi att skratta ännu mer sedan efter att han hade gått förbi. Haha!


Paff

I hela mitt liv så har jag trott att det har varit en tjej som har sjungit den här låten. Det var inte fören nu jag insåg att det faktiskt är en kille då jag såg musikvideon. Den här låten var en utav mina favoriter när jag var liten. Jag lånade alltid mammas skiva med den låten på och spelade den på repeat inne på mitt rum som jag också delade med min lillasyster då. Blev lite små paff när jag såg det.


TISDAG - JessiCa!

Herre gud. Det känns ju inte alls som det är tisdag idag. Kändes som om att det var onsdag eller torsdag idag. Möh...
I alla fall så ligger jag är i sängen efter en lång dag. For in till Sundsvall tillsammans med Amanda efter praktiken idag. Vi kirrade 200-dagars festen biljetten och sedan mötte vi upp Ida för att sedan gå och fika inne på Waynes. Jag var vrålhungrig och det skulle ta en stund innan jag skulle få mat, så jag köpte en macka och drack ice-chailatte.

Strax innan halv 7 så var jag hemma och kunde äta middag. Dock var jag inte så hungrig längre, men tryckte nog i mig maten ändå.



En sak som jag stör mig så sjuuuukt mycket är när folk inte kan stava till mitt namn. OKEJ, jag vet att vissa inte vet, men gaah fråga om jag stavas med "k" eller "c". Jag tar faktiskt tid till mig och frågar hur personen stavas. Frågade en som kom ny i min klass till exempel om hade två eller ett "b" i sitt namn när jag skulle skriva ner det på ett sketet papper på friluftsdagen i början av terminen. Jag VET att det här inte är hela världen, men huuuuu det stör mig så på att det står K istället för C!!
När jag får tid-kvitton hos tandläkaren brukar de också skriva Jessica med ett k. De till och med skrev Jessixa en gång.

Här då:


Det är nästan så att jag snart börjar tro att jag heter Jessika.

MÅNDAG

Hej och hallå!

Denna praktikdag har gått riktigt fort måste jag säga. Det har gått väldigt bra och har bara gjort det vanliga, packat upp varor och suttit i kassan.
Efter att vi hade slutat gick jag hem och åt, bytte om och gick sedan till Amanda för att skriva en uppgift vi fick på skolan som vi skulle göra under våran APU. Blev nästan klar med den. Sedan satte vi oss och tittade på Svampbob tills klockan blev så mycket att vi var tvungen att gå till Zumban.

Just nu ligger jag här och är helt slut. Ska snart ta och borsta tänderna och bädda ner mig i sängen. Lär förmodligen slockna såfort jag skallar kudden, men det är ju bara skönt det. Hade så himla svårt att somna natten till idag. Vet i sjutton vad det berodde på, men jag brukar få såna där ryck ibland att jag inte kan somna. Men runt 2-halv 3 somnade jag tillslut.

Det roligaste man kan göra när man praktiserar på Ica är att först och främst sitta i kassan!
Den andra punkten är att packa upp eller fixa vid chipshyllorna.
Den sista punkten är att gå och leta efter tomma kartonger i hyllorna.


Amanda verkar också tycka att det är kul att leta kartonger


Och sitta i kassan där hon är så duktig!


Lil Wayne - Drop The World ft. Eminem

Det är något med den här låten. Den är så härlig på något sätt. Man måste nog lyssna på den några gånger innan man kan känna det där. Jag har nu suttit och lyssnat på den typ 10 gånger om och om igen och den blir bara härligare och härligare!


Nu är jag återkommen

Kommer ni ihåg det här inlägget?



I fredags när jag stod och packade upp varor i charken så kom jag på vad den 4 punkten var, att kalvsylta inte heter kallsylta.

Tre favoritlåtar

Här kommer tre utav mina absolut favoritlåtar som man kan lyssna på hur många gånger som helst i flera år utan att man lessnar minsta lilla. En har jag lagt upp förut några gånger, men det kan inte bli en gång för mycket.
Kärleken väntar och Musik non stop spelades även på nattklubben i Stockholm när vi var där. Härlig känsla när man lyssnar på dem!






You know how to put a smile on my face


En bra kväll tillslut

Gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi åkte in och satte oss inne på Hogges och satt där en stund. Det strömmade bara in en massa äldre människor. Vi kände inte för att vara kvar där så vi gick iväg och kollade läget på Gossip. Det spelades riktigt bra musik, de hade jätte goda drinkar men vart var allt folk tänkte vi? Det riktigt ekade där inne. Vi stannade inte sådär jätte länge där så vi gick vidare till Bockarna där vi träffade på lite mer folk och hade trevligt. Vi dansade också på världens minsta dansgolv ever och skrattade så vi vek oss.

När klockan blev 2 stoppades musiken och klubben skulle stängas, så vi tog våra jackor och gick ner till bussen och åkte hem. Jag somnade riktigt skönt när jag väl kunde lägga mig i min säng vid 4 inatt.

Idag vaknade jag vid 10 och kunde inte somna om. Låg ändå kvar i sängen och myste tills halv 12 då jag gick ner och åt frukost. Sedan har jag väl ändå inte gjort så mycket idag. Ska ta och tralla iväg till Ica och handla lite lördagsgodis som jag kan ligga och tugga i mig ikväll. Har dock ingenting att titta på, men får kolla på svtplay eller på kanal5 om det finns något intressant. Men först: DUSCHEN!


Redo för utgång

Här sitter jag och är redo för att åka iväg. Har dock en timma kvar tills jag ska gå över till Amanda, och då har vi en ännu en timma kvar tills vi ska åka iväg. Åker in vid 9 istället för 10 så vi får gratis inträde. Hehe gratis é gott!

Såhär ser jag ut i fejjan just nu. As bra mobilkamera, javet! Kletade på lite eyeliner också på ögonlocken bara för att testa. Ångrar mig nästan för det känns "to much". Men om jag ska ställa mig och börja kleta i ögonen nu så finns ju risken att jag smetar ut precis allt och inte hinner få bort innan jag ska gå så jag är tvungen att se ut som ett emo ikväll. Det skulle väl ändå vara typiskt min otur. Så jag låt et va'.



FRIDAAYYYY

Idag har det faktiskt varit en rätt bra dag. Började med att packa upp en massa varor och sedan gick jag och satte mig i kassan till lunch. Efter lunchen kommer jag faktiskt inte ihåg vad sjutton vi gjorde.. Packade upp varor? Gjorde vi det Amanda? Vi gick sedan och satte oss i kassan och satt där en stund till. Amanda gick hem tidigare och jag blev kvar helt sysslolös. Hjälpte till med några saker och sedan när klockan blev 13:50 fick jag gå hem. Så nu ligger jag hemma och ska väl ligga här tills klockan blir 10 ikväll, för då kliver jag på bussen till Hudiksvall för att slå klackarna i taket tillsammans med Amanda och Sandra. Det kommer nog bli en rolig kväll!


Balklänningar i kikarn

Sitter och letar efter balklänningar på intranätet och har fastnat för några. Kan inte bestämma mig vilken jag vill ha, så jag tänkte be er om lite hjälp. Vilken tycker ni?













Snälla, hjälp mig!!!

TORSDAG

Började praktikdagen med att packa upp en massa hund och kattmat tillsammans med Amanda. Har även suttit i kassan och även torkat rent en massa hyllor. Jag och Amanda skrattat väldigt mycket idag. Det var ett tag sedan jag skrattade såhär mycket. Haha!
Vi skulle torka rent tacohyllorna och fick plocka ner allt som var på dem och sedan ställa tillbaka där allt stod. Själv var man så klumpig och råkade häva ner en liten flaska så den gick sönder. Hehe oops. Hittade också en snygg (ehum) mexicana hatt som jag var tvungen att testa. Tro'nt på fa-an att den där jäveln som jag skämde ut mig i måndas för, kom och gick förbi precis när jag ställde mig och posade för kameran. Han må ju ändå tro att jag har damp eller något.


ONSDAG

Det har varit en rätt lång dag på praktiken. Har packat upp en massa varor och rivit sönder händerna på karongerna tillsammans med Amanda. Den sista tiden satt vi i kassan tills vi slutade vilket var skönt.
När jag kom hem åt jag mat och sedan lade jag mig och somnade i sängen. Har sovit i 3 timmar kanske sammanlagt. Vaknade en gång emellan av att jag hade så fruktansvärt ont i magen. Lyckades somna om och vaknade för en stund sedan. Har fortfarande ont i magen och kan inte röra på mig. Förbannade lingonvecka!

Ligger och lyssnar lite på musik just nu och funderar på om jag ska skjuta upp duschandet tills imorgon på morgonen istället. Eller ne, sover hellre längre istället, så jag får väl pallra mig upp och ställa mig i duschen en stund. Eller ne, fan jag skiter i det. Gör det imorgon istället utropstecken.

Ska i alla fall försöka ta mig ner till köket och bre mig en smörgås eller två. Känner att magen börjar kurra lite.

Hepp.

Bjussar på en gammal bild från i våras.

Från vaggan till deadline

Nu tänker jag bädda ner mig och påbörja en ny bok som jag har köpt idag. Det är en liten självbiografi om Robert Gustafsson, så det ska bli väldigt intressant att läsa faktiskt. Robert är min absoluta fabborit komiker och det har han alltid varit och kommer nog alltid att vara.


På scen har vi sett honom som Ernst-Hugo Järegård, Tony Rickardsson och Carl Bildt. I tv som Weiron i ottan och Greger - den homosexuelle brandkårschefen. Privat har Sveriges roligaste man däremot alltid hållt en låg profil. Men inte den här gången. I Från vaggan till deadline berättar Robert Gustafsson hela sin historia. Han delar med sig av anekdoter från den översexuella barndomen, berättar om ungdomskriminaliteten och bjuder på ett världsrekord. Vi följer hans första stapplande steg på scen och får höra hur han bokstavligt talat tog död på den gamla svenska humoreliten. Han bjuder också på inblickar bakom kulisserna i Killinggänget. Det är en historia om dödsångest, relationsproblem och om hur en bild på ett koarsle blev en vändpunkt i hans liv. Här finns tempo och eftertanke, dråpliga lägen och djup tragik. Kort sagt, en berättelse om livet med Robert Gustafsson som motor - en ovanligt kraftfull motor.



Lycklig Tjej!

Asså vill ni veta hur lycklig jag är nu eller? Bra! Vi har fått tillbaka Disney Channel och Nickelodeon igen efter att ha varit utan det i ett år ungefär. Nu kan jag äntligen titta på nya Svampbob avsnitt och se mer Kejsarens nya skola. Jag såg förra veckan att det har kommit en massa nya avsnitt med That So Raven också. Åååååh!!!  Så nu ska jag ta och gå ner och göra kvällsfika och titta på Raven. Hehheheh!






MÅNDAG

Oj, här bloggas det för fullt. Naaat.
Jag har varit i Brunfo hela helgen så jag har inte känt för att sitta något vid datorn. Har bara kikat in och kollat läget på facebook typ två gånger i 5 minuter. Annars har jag umgåts med mina kära.

Idag har det varit en rätt pinsam dag på praktiken. Typiskt det här med att ha blogg och man känner att man måste ha en ny och färsk bild på sig som man kan ha i ett blogginlägg. Eftersom jag hade 30 minuter kvar av min rast och inte hade något bättre för mig så tar jag upp mobilen och försöker ta några bilder på mig själv med te koppen. Tänkte göra det lite roligt och göra en rolig grimage, och när jag är liksom in action så kommer det en kille som jobbar där och går förbil. Jag trodde jag skulle dö! Min min var ju för sjutton inte den vackarste, och liksom, sitta och ta egobilder på sig själv inne i fikarummet? Get a life, måste han ha tänkt!

Näe, det blev ingen bild till er idag. Så jag bjuder på en rätt gammal bild på mig.


TORSDAG

Hej bloggy!

Idag har det varit en riktigt rolig dag på praktiken. Har suttit i kassan nästan hela tiden, och fan vad kul det är! Det blir dock väldigt stressigt när det blir fullt med folk och man inte hittar rätt kod till grönsakerna, men annars så gick det bra. Att jag råkade ta lite för mycket betalt och för lite betalt behöver vi inte nämna. Ehehee, oops!

Just nu ligger jag i någon slags matkoma efter alla mina pannkakor jag nyss ätit. Har ont i huvudet också efter all hosta. Vaknade vid 3 inatt av att jag bara låg och hosta, och såklart så ska det ju vara svårt att somna om. Drack lite vatten och sedan somnade jag om efter att jag hade legat och vridit på mig typ 3597486 gånger.

Amanda trivs i kassan


Jessica lika så



Jag tittar bak jag tittar fram och vet nu vart jag ska gå, jag följer ljuset nu istället för att bara se på

Jag måste verkligen få berätta!

I nästan hela mitt liv så har jag haft motgångar. Det har varit som att gå i en rejäl snöstorm i 2 meters djupsnö med ett paraply åt helt fel håll medan vinden och snön piskat mig i ansiktet. Hela förra året hade jag ingen motivation till någonting. Min skalle var fylld med en massa tankar som jag inte kunde rensa bort. Jag kände ständigt den där knölen i halsgropen och trycket i bröstkorgen. Jag hade så sjukt mycket i skolan att jag hamnade efter. Jag var stressad och hade en sådan ångest att jag inte orkade plugga eftersom jag hade så mycket annat att tänka på. Jag fick till och med en panikångest-attack när jag stod och duscha. När jag stod och skulle hålla tal bröt jag ihop eftersom jag kände en sådan press.
Jag själv var väldigt osäker, visste inte vad jag ville eller vem jag var. Jag var väldigt negativ och lät andra få trampa på mig. Jag kände mig helt fast i den där snöstormen. Hur mycket jag än gick så kändes det aldrig som om att jag tog mig någon stans.

Idag kan jag äntligen säga "Bra!" när någon frågar mig hur jag mår, utan att ljuga. Jag har lärt mig och sett så himla mycket i min vandring hit jag är nu. Jag började att gå på samtal och pratade ut om precis allt som tyngde ner mig och det är nog det bästa jag har gjort, för på så vis fick jag äntligen ordning på min skalle och kunde gå vidare.
Jag har blivit mer självsäkrare och vågar ta för mig mer. Jag vet vem jag är och jag ser saker och ting i ett annat perspektiv. Jag har bra med motivation så jag kan ta mig till det liv som jag vill leva. Jag lever mitt liv nu, och jag ska bannemig inte låta någon få ta det ifrån mig eller få mig tillbaka till mitt gamla jag. Jag själv kommer aldrig att svika mig själv, göra saker som jag inte vill eller låta någon behandla mig hur som helst.

Just nu känner jag mig som allra starkast. I denna snöstorm har jag även haft några ljuspunkter som min älskade familj och mina två älskade syskonbarn, mina älskade vänner som alltid trott på mig och stått vid min sida, min älskade mamma som jag träffar i mina drömmar om nätterna, att få träffa Tokio Hotel, gå på konserter och bara göra sådant som jag älskar att göra. Hade jag inte haft något eller fått gjort något av det här så skulle jag inte stå här idag. Jag är så enormt tacksam över att jag aldrig svek mig själv eller någon annan, att jag bara fortsatte när allt var som svårast. Det gäller att inte ge upp. Man ska bara fortsätta att gå, för man kommer faktiskt någon stans. Visst finns det en bit kvar att gå, men det känns inte långt kvar nu.



ONSDAG

Hejsan mina kära läsare! Gör inte så mycket just nu förutom att hosta käften av mig. Var iväg på praktiken idag och packade upp en massa varor tillsammans med Amanda. Asså fasiken vad roligare det blir när man praktiserar med en kär vän, så man kan prata och skratta medan man arbetar. Och man behöver inte känna sig som den där utmobbade när man ska äta lunch som sitter där själv vid ett bord. Haha!

Något som vi också gjorde var att stå vid kassan och tittade på hur det gick till. Man blir ju helt fascinerad på hur snabb och duktiga kassörskorna är! Knappar in koder och trycker på knappar jädraranamma, sånt som skulle ta en hel dag för mig att liksom ta betalt från någon som bara ska köpa ett kolhuvud. Men man lär sig väl antar jag.

Nä, ska ta och hosta vidare här jag nu. Men ha det så bra!!




Du får stå kvar, för jag går nu!


Memes and Rage Comics

Haha så himla roliga!!



_



_


_


_



_


Hemma idag

Idag blev jag hemma. Min röst var hemsk imorse och min hals gjorde så himla ont. Så jag fick ringa och sjukanmäla mig och försöka somna om. Dock känner jag inte av någon feber idag. Har bara fått lite hosta, men ska knarka en massa te med honung i.
Ganska skönt det där att vara hemma egenligen. Man blir uppassad med frukost på sängen. AnnMarie kom in vid 10 tiden med en macka och lite honungs-te + en banan och en halv tablett. Och man kan ligga och mysa i sängen utan att få dåligt samvete över att man ligger och latar sig.

Imorgon tror jag att jag känner mig bra så jag kan gå iväg och praktisera. Är ändå väldigt tacksam över att jag blev sjuk nu när det är APU. Hade fått panik om det hade varit en vanlig skoldag. Liksom då jävlar blir det stressigt. Har inte varit sjuk på hur länge som helst, så det var ju ändå på tiden för mig också eftersom typ alla andra i min omgivning har varit sjuk. Har ändå ett bra immunförsvar jag, till skillnad från vad jag hade för några år sedan. Då kunde jag vara sängliggandes i 2 veckor, och jag hade typ öroninflammation och feber hur ofta som helst. But those days are gone now.




Smurfarna

Ska nu ta och gå ner och fika något. Efter det ska jag lägga mig och titta på en Smurffilm. När jag var liten älskade jag smurfarna. Jag och mina syskon lekte alltid med smurfar (min storebror Niklas hade en massa små smurfar med ett smurfhus), vi tittade på smurffilmer, läste smurftidningar och lyssnade på smurflåtar, haha åh. ♥
Så jag tänkte återuppliva lite minnen genom att titta på en smurffilm och bli hungrig när de äter tryfflel. Det ser alltid så himla gott ut!!

Förresten, håll tummarna att jag är frisk tills imorgon så jag kan gå iväg på praktiken. Just nu känns det verkligen inte bra, men får hoppas på att natten kan bota mig.



Sjukling

Vaknade imorse av att motorsågsmassaken var i min hals och levde rövarn. Jag gjorde mig klar för att gå iväg till praktiken och jag mådde bra, bortsett från halsen då. Efter lunchen blev allting så himla jobbigt. Ont i kroppen, ont i huvudet och jag orkade verkligen inte göra något, men gjorde det i alla fall. De sista minutrarna kändes som en evighet. Allt var så långsamt och jag längtade bara hem. Just nu ligger jag hemma i sängen i tjocktröja och en filt och fryser sönder. Knarkar halstabletter också i hopp om att skrämma bort motorsågsmassaken.

Måste säga att faktiskt var helt okej att praktisera på Ica här i Gnarp. Var dock inte lika mycket att göra som det har varit på Ica Esplanaden och Ica Traktören, men imorgon ska vi testa på att vara bakom kassan.. gulp. Jag lovar er, den där jävla apparaten kommer att explodera när jag sitter där, kommer typ ringa i den där jävla telefon var 5 minut efter personalen. Haha.

Nä, nu ska jag ta och bädda ner mig under täcket istället. Håller på att frysa ihjäl. Brr!!!



SÖNDAG

Ligger i sängen och tar det bara lugnt. Tänkte skriva klart min filmanalys idag eftersom den ska vara inlämnad innan midnatt, men jag har mina papper i min väska, och min västa ligger på andra sidan i rummet. Jag låg så skönt här under mitt varma täcke, så jag skriver klart den lite senare idag. Hehe.

Imorgon börjar praktiken. Fick nästan lite ångest över att jag valde Ica här i Gnarp. Liksom, jag är ofta där och handlar. Efter att man har varit och praktiserat på något ställe så brukar det kännas jätte konstigt att komma tillbaka och träffa personalen igen. Eller asså jag tycker att det är lite småpinsamt av någon konstig anledning. Haha, men ja, det kommer nog gå bra.

Nä, ska ta och slå på något bra program på datorn. Godnatt tänkte jag skriva, men jag menar Ha det bra!


Film affisch

Haha asså ååh.. På Desktopen fick vi en uppgift att vi ska göra en affisch. Vi skulle bestämma själv hur den skulle se ut osv men vi var tvungen att ha med vissa saker som filter, en bild på oss själv, texturer osv. och jag hade inte en blekaste aning om vad jag skulle göra. Vi fick uppgiften onsdagen före förra. Satt och hade en sådan ångest över uppgiften eftersom jag inte kom på. Jag trodde att den skulle vara klar nu efter onsdagen som vars lektion. Rasten innan lektionen satt jag och slängde ihop något som jag sedan blev klar med under lektionen. Satt verkligen och stressade och skyndade mig med den. Det var bara en sak som jag skulle fixa till på den och sedan var den klar, men fick göra det hemma eftersom min buss gick. När jag kom hem gjorde jag klart den men glömde skicka in den. Idag kommer jag ju på den och fick värsta panik och skickade in den. Skrev i mailet att jag helt hade glömt bort att skicka in den och blablabla. När jag sedan loggar in på Schoolsoft ser jag att uppgiften är tills vecka 45. Suck!!

Aja, här är resultatet i alla fall. Blev rätt nöjd förutom med kniven. Får inte till den bättre.


WEHEARTIT ♥

Hur sött är inte det här då? Mina osynliga smilegropar är djupare än djupast!














41 år

Grattis till min älskade lilla mamma som skulle ha fyllt 41 år idag. ♥


LÖRDAG

Just nu ligger jag i sängen och gräver i en godispåse i väntan på att maten ska bli klar. Kom hem för ett tag sedan från Sandra i Sundsvall. Hade en rätt bra kväll igår, även fast det inte blev som planerat. Började med förfest hemma hos Sandras riktigt härliga klasskompisar, sedan drog vi till Memento och efter lite kareoke sjungande och mycket dans så stack vi till Subway för att käka lite nattkäk. Efter en riktigt god rostbiffsmacka tog jag och Sandra bussen hem till henne och lade oss och sov.
Vaknade klockan 8 imorse och var jätte pigg. Dock hade jag fulla kroppen med en massa allergi. Mitt öga hade svällt upp och jag hade stora bulor i pannan, ryggen, magen och armarna. Det kliades över precis hela kroppen. Pallrade mig upp och tog en allergitablett (tack och lov att jag tog med dem, var på väg att inte göra det) och sedan tvättade jag bort sminket. Lade mig igen eftersom alla andra sov. Somnade om efter att min allergitablett hade börjat värka. Vaknade sedan vid halv 11, klådan var borta och svullnaderna var mindre. Vi klev upp och åt frukost, sedan gick vi iväg till bussen och åkte in till stan och mötte upp Amanda. Tog sedan bussen hem.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Är trött och känner bara för att ligga och titta på en massa program  på datorn.

Blev taggad i en bild på fejjan, tog inga bilder själv.

Studentmössan beställd!

Åh, är så glad idag! Har beställt min studentmössa idag. Asså håller på att längtar ihjäl mig! Det kommer att gå så himla fort. Liksom, nästa vecka börjar praktiken och det har jag i 3 veckor. Veckan efter det är det höstlov. Efter den veckan kommer jag förmodligen ligga hemma och se ut som Kissie i en vecka, för då minsann kommer jag äntligen att få slippa ha en plastbit i käften varje dag som skaver och har sig. Det jag menar är att jag åker till Gävle för en liten operation och det är den sista operation som de tänker göra, vilket betyder att efter 6 års lidande/väntan så kommer jag äntligen att kunna leva ett bättre liv.
Efter allt det där så är det typ 5-6 veckor kvar tills jullovet, och då har vi ju typ gått halva året. Herre gud, det är ju som om att året har krut i arslet!
Lämnade också in projektarbetespapperet idag. Jag och Zoofie ändrade oss igår om vad vi skulle arbeta som, för jag kom på idén att vi kunde göra en pysselbok. Liksom, hur kul skulle inte det vara då? Ser fram emot att börja på det!

Jahapp, ikväll blir det att bara ta det lugnt. Har sovmorgon imorgon tills halv 2 men eftersom jag bor i Gnarp och åker X-trafik varje dag så måste jag åka redan vid klockan 11. Sedan vid 4 slutar jag och då ska jag hem till Zoofie och på kvällen blir det utgång på Memento. The Voice skulle tydligen dit och filma eller vad sjutton det nu var, så det kommer nog bli roligt! :-)

Har inte så mycket mer att skriva, så vi höres. Ha't bra! ♥



Lämnar inte ett öga torrt!

Åh herre gud vad mina tårar rinner. Har suttit och kollat på ett youtubeklipp som är hur sorgligt som helst. Usch!! :-(
Här har ni klippet:


Forever alone

Sitter i skolan nu och håller på att skriva lite på min filmanalys. Har inte en blekaste aning om jag skriver rätt eller fel, men det visar väl sig sedan när Kent har rättat den. Sitter i caféterian helt ensam. Caféteria Ann är sjuk och alla mina vänner är på lektion eller så är de sjuka... Forever alone.

Börjar bli lite hungrig nu också. Lunchen var god, men fick inte så mycket att det var mättande. Så typiskt. Jämt när det är äcklig mat får man hur mycket som helst, och när det är gott får man typ bara en liten klick i tallriken. Tycker att det är sämst att mattanterna ger oss maten istället för att vi får ta själva, men så är det när man äter på Åhléns. Man tror att det är jätte fancy, men tro mig, det är långt ifrån fancy.

Nä, måste ta och skriva på min analys nu. Ha det bra!

Godnatt!

Nu tar jag och går och lägger mig. Har sovmorgon imorgon vilket är himla skönt! Dock har jag håltimma i 100 år vilket är mindre skönt. Får passa på att lämna tillbaka en blus jag köpte i Stockholm på H&M och sedan ska jag plugga en massa. Har en jävla filmanalys tills på fredags om jag inte ens har hunnit börja på.
Nästa vecka börjar praktiken. Ser nästan fram emot det.


Hahaha tror min lärare är lite förvirrad...


Ingenting i denna världen var väl någonsin lätt att förstå

Usch.. Har gått och varit rädd hela dagen efter att jag fick ett samtal från pappa då han berättade att han var tvungen att åka in till veterinären med Kickan och kanske ta ner henne. Har fått gått och trycka tillbaka tårarna hela dagen. Kunde inte ens gå och göra matteprovet så jag åkte hem tidigt. När jag kom hem kunde jag inte hålla tillbaka längre. Tårarna bara forsade ner. Vill inte att min lilla Kicka ska försvinna...
Fick nyss ett samtal av pappa då han berättade att han var på väg hem med en nyopererad Kickan. Blev genast lättad, men sorgen finns ändå kvar för hon har cancer och den är väldigt ondartad. Hon får mer tid, men kommer att gå ifrån oss tidigare. Jag är så oerhört tacksam över att hon får mer tid så man hinner träffa henne mer. Jag gick bara och väntade på samtalet att hon hade somnat in och hade en sådan ångest över att jag inte gosat eller varit med henne tillräckligt mycket...

Jag hoppas att det finns mirakel som kan göra dig frisk. Vill inte se Killen gå och vara ensam, det skulle bara göra alldeles för ont. Det skulle göra alldeles för ont att inte få se ditt söta och glada ansikte när man kommer och hälsar på. Och det skulle göra så otroligt ont att inte få hålla dig i famnen och krama sönder dig. Min fina fina underbara vovve, jag älskar dig! ♥


Min älskade lilla gumma!

Jag hoppas så himla mycket att du kommer klara dig min älskade lilla tjej. ♥

















Tatuering

Någon gång i den här månaden ska jag beställa en tatueringstid tillsammans med Zoofie. Jag känner mig nästan helt säker på att jag vill ha den tatueringen som jag tänkt i flera månader nu. Den har en sådan fin betydelse, min storasyster kommer att måla den och jag kommer ändå att ha den på ett ganska diskret ställe så jag kommer inte att se den så ofta, så det finns egentligen inget att ångra. Är mest rädd för smärtan. Men jag tänker ofta på att jag kommer att ha den där i hela mitt liv, och det skrämmer mig lite. Men jag vill också kolla på den i framtiden och vara stolt över den eftersom det kommer att vara en liten hyllning till min lilla mamma.

Har drömt två gånger nu att jag har tatuerat mig och blivit så himla onöjd. Första tatueringen gjorde jag en musiknot mitt på handen. Det gjorde så fruktansvärt ont att han inte fick fortsätta, så jag hade ett intatuerat sträck mitt på handen. Jag var så ledsen över det.
En annan dröm som jag hade i helgen var att jag tatuerade in en ful figur på handen också. När den var klar var jag jätte ledsen och ångrade mig jätte mycket. Kanske mina drömmar försöker säga mig något? Nejdå, jag kommer inte ångra mig.


Denna figur tatuerade jag in på min hand i drömmen...


När ljuset släcks så ska du va' med

Puh! Har just kommit hem från Zumban och undrar varför jag sätter mig och skriver blogg istället för att hoppa in i duschen och tvätta bort all svett...

Idag for jag in till skolan för att göra en labb och skriva en labbrapport på Naturkunskapen tillsammans med Zoofie och Maria. Vi blev klar väldigt snabbt så vi slutade tidigt. Sista lektionen var inställd så jag tog 10:20 bussen hem igen. När klockan var runt 12 somnade jag i sängen och sov ända till 4 då AnnMarie ropade att det var mat. Måste säga att de där timmarna behövdes efter helgen. Jag var helt död imorse.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan ska jag fika något gott och kolla igenom matteboken lite. Har ju prov imorgon och jag har inte hunnit öppna boken än. Ehehe.
Ma råkes! ♥




Stockholms shoppingen

Sockersöta trosor


Snygga navelsmycken. (As snygga ränder efter byxorna, i know)


Snygg blus


Ännu en snygg blus



Nu har jag lite brådis. Måste tvätta ansiktet, byta om och sedan springa iväg till ZUMBAN!!

Hemma från huvudstaden

Nu är jag hemma efter en så otroligt rolig helg i Stockholm. Har shoppat lite, ätit god mat och dansat på nattklubben ACE. De spelade så himla bra musik där. Inte alla nattklubbar som spelar KENT låtar, haha. Har dansat så mycket att jag har träningsvärk i magen, ryggen och ljumskarna.
En sådan resa måste vi verkligen göra om. Har skrattat jätte mycket och haft det så himla trevligt!

Jag hade lovat er ett riktigt saftigt inlägg idag, mene, ska jag gå in på en massa detaljer så skulle det blir 8788 mil långt inlägg här. Bjuder på några bilder istället. Lägger upp det jag har shoppat i ett annat inlägg.

Utsikt från lägenheten. (Drömmer mig tillbaka till Tokio Hotel träffen)


Tog en paus i shoppandet och fikade lite


Innan utgång


Jessica är taggad!


Beställde en as god lasange med mozarella ost. Det tråkiga var att jag
inte blev mätt och fick gå bakom hörnet och köpa en varmkorv på 7-eleven. Okej, nu lät jag som värsta fettot, men jag insåg sedan att jag bara hade beställt en förrätt... Haha!



Kände oss som turister när vi skulle försöka hitta till nattklubben. Hahaha!


Sandra och jag inne på ACE. (Fråga inte vad jag gör för min)


Amanda och jag inne på ACE. (ÅTER IGEN, fråga inte vad jag gör för min!)


Ännu mer utsikt från lägenheten. Så himla fint!




As bra bild, jag vet. Det är sjukt svårt att få bra bilder när det är kolsvart ute..


RSS 2.0