Skola och sedan shopping runda med Amanda och Sandra

Skönt med sovmorgon som bara den! Men jag är lika trött som vanligt.. Vaknade och klev upp halv 10 imorse och skyndade mig sedan iväg till tåget som var 20 min försenat så det kom inte förens 11:25 så jag kom bara några minuter försent till matten, men min mattelärare märkte ingenting.
Efter matten skulle jag, Ida och Tobbe redovisa vårat arbete om Pressetiska regler. Jag hade glömt att skriva om det jag skulle säga i powerpoint, men annars gick det väl helt okej. Får se vad Mats tycker.
Vi fick sluta tidigare och när vi kommer och går mot skåpen ser vi Sandra sitta där och väntar. Haha, den söta tösen slutade vid 11 men stannade kvar för att hon ville gå och shoppa med mig och Amanda efter skolan. :'-)

Idag kom jag hem med den snygga jackan jag gått och dregglat efter nu ett tag, ett jätte sött linne från H&M och en ny concealer. Nog fan har jag blivit fattigare..

Kalla mig ''Sir Jessica'' hädanefter och säg ''Yes sir''!




Jordgubbslisa :3



Ekvationer och alegbra = samma sak?

Under tiden jag låter mitt hår torka så läser jag lite ur matteboken då jag har ett litet mini test imorgon på ekvationer. Men hallå, är inte ekvationer och alegbra samma sak? Man räknar ju med bokstäver på båda ju. Nåja..

Jag ska alldeles strax lägga mig. Jag ska bara låta håret torka, leta kläder som jag ska ha imorgon och ja.. Det kommer alltid något mer i vägen.

Ekvationer är det roligaste du kan räkna inom matematiken,
men det är väl alldeles onödigt? När ska vi ha nytta av detta?


Medieproduktion i skolan just nu

Medieproduktionen var inte lika rolig idag. Vi har börjat på något nytt och idag skulle vi skriva ett eget film manus. Vilken tur jag har som har världens dåligaste fantasi. Jag har iallafall skrivit 2 scener så jag får klura ut lite mer om vad min ''film'' ska handla om. Vi kommer dock inte att göra en film av det. Tack och lov!

Vi slutar om ca 40 minuter och efter skolan ska jag och Ida sitta och förbereda oss lite på vårat arbete om Pressetiska regler som vi ska redovisa imorgon. Så, jag kommer inte att komma hem förens vid halv 6 ikväll. Väldigt skönt att jag har sovmorgon till 12 imorgon eftersom jag inte har engelska. (Hihih)

Vi får även påsklov på torsdag efter att vi har kollat på 3ornas projekt. I vanliga fall slutar vi 11 på torsdagarna men denna torsdag får vi sluta klockan 2. Så typiskt! På kvällen/natten blir det i alla fall Gfesten i Hudiksvall med Amanda och Sandra. Det kommer att bli så kul!

På fredag åker jag till Brunflo och stannar där hela lovet. Hoppas jag hinner göra mycket med allihop. Det ska bli så kul att träffa alla igen. Synd att resan till Hoting vart inställd. Jag ville så gärna träffa dem :-(

3 doors down. Örongodis!


Hallå där!

Jag har just stått och rotat i garderoben. Det är dock inte så mycket kläder kvar eftersom jag har rensat ur alla vinterkläder, dvs. tjocka kläder som jag inte kommer att använda någe mer innan höst. Så det blir till att fylla på med lite sommarkläder när jag har råd ^^. I alla fall fick jag syn på mina jeans skjortor som är efter mamma. Hon hade dem när jag var liten osv så jag tänkte ha en av dem imorgon. De är faktiskt jäkligt snygga! :-)
Så då var ju det mysteriumet löst.. Ja, vad jag ska ha för kläder imorgon.

Åh, precis nu började Takidas låt Reason to cry, spelas på spotify. Jag älskar verkligen den låten.
Tänker på mamma varje gång jag hör den.
All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe

Yeah you failed somehow
But I know that you tried

And you're not coming back
I got a reason to cry




Jag skämms verkligen över att lägga ut denna bild på Internet när jag
gör denna sär-ställningen. Men vad fan.. Ni ska ju kolla på skjortan ju! :-)



Natt inlägg!

Sitter och väntar på att mitt nytvättade hår ska torka så jag kan lägga mig och sova någon gång. Jag hatar att lägga mig med blött hår. Det är inte direkt bekvämt. Så under tiden så får jag smörja in mina torra ben, leta fram kläder jag ska ha imorgon, stänga av datorn och sedan får vi se hur mycket håret har torkat så jag kanske kan lägga mig.

Idag har jag inte gjort ett skit. Suttit vid datorn, skrivit lite på en engelska uppgift vi ska ha redovisning på imorgon och ätit lite godis. Fick ett påskägg av AnnMarie och Bosse idag eftersom jag är inte hemma nästa helg då det är påskafton och grejs. Det var inte så värst gott godis i den men det gick ner. Det är ju godis trots allt! ;-)

Jag hittade en sida på internet för er som inte har Spotify. Man gör bara en användare och kan lyssna på musik hur mycket man vill. Jag vet inte om jag inbillar mig men det känns som om att det är bättre ljud där ifrån än vad det är på spotify. Det är ju inte heller någon reklam och det är alldeles gratis. Klicka HÄR för att komma till sidan.

Kissies. ♥

Lördag ♥

Woho! Idag är det lördag och det är den bästa dagen på hela veckan. Synd att det inte är fint väder så man kan vara ute, men det regnar och det är bra. Då regnar ju snön bort :-)

Igår var jag som sagt sjukt trött! Lade mig och sov klockan 10 igår och drömde ganska konstiga drömmar. Jag drömde om bland annat Tokio hotel, Takida, gammelmomma och spöken.
Tokio hotel skulle spela på storsjöyran och innan de kom ut för att spela på scen så spelade Takida på gatan?! Tokio hotel hann aldrig komma ut på scen för konserten var tydligen slut så vi såg dem gå mot någon slags missionkyrka där de skulle bo. Så jag och någon till jag tror var Amanda smög efter och satte oss på undervåningen och lyssnade från trappen när de gick och pratade på övervåningen.
De hade lämnat kvar sina jackor i trappen så jag och Amanda började rota i dem tills en vakt kom och hämtade dem och sa att vi fick komma upp på övervåningen. Där uppe var det som en Meet and Greet så det var fler ungdomar där.
Sedan började jag helt plötsligt drömma om att jag, momma och Veronica åkte till gammelmomma. Vi var där inne i hennes hus som inte alls liknade det som hon har. Jag är säker på att jag har drömt om det här huset förut.. Men det var jätte stort, som ett vandrarhem. Där inne spökade det och var gamla möbler och en massa gammeldags saker. I drömmen hade gammelmomma inte varit på övervåningen på flera år och helt plötsligt springer hon upp för trappen så jag, momma och Veronica springer efter. Där uppe hittade jag en krona som jag visade för antingen momma eller Veronica. Helt plötsligt började ett piano spela helt av sig själv och bakom oss stod det en flicka så jag och Veronica sprang ut från huset och såg sedan flickan stå och kolla ut från ett fönster ner på oss när vi stod på gården.
Sedan kom AnnMarie in och väkte mig och frågade hur jag mådde, klockan 8 på morgonen... Kunde hon inte ha väntat tills jag hade vaknat? Jag hade ont i huvudet igår så hon var rädd att jag höll på att bli sjuk.

Nåja, självklart kunde jag inte somna om så efter några försök bestämde jag mig för att gå ner och äta lite frukost och sedan kolla lite på några Vänner avsnitt på datorn.
Just nu är jag jätte trött och funderar på att lägga mig och ta en tupplur.

Ikväll blir det att träffa min fru som jag inte
har en aning om vad vi ska göra. Men vi kommer alltid på något :-)


26 Mars 2010

Herre Gud vad trött jag är! Jag gör ju inget annat än att gäspa här. För mig blir det garanterat en tidig kväll, helt klart!

Idag har det varit skola, as always. Vi hade matte, mediekunskap och sedan medieproduktion då vi skulle göra ett CD omslag till en artist man fick välja bland.
For sedan hem med 14:20 bussen så jag var väl hemma något vid 15:10 då maten var serverad. Tacos ♥

Sedan har jag inte gjort ett skit. Bara kollat på vänner och gäspat här framför datorn. Jag funderar på att släcka ögonen en stund men då är jag rädd att jag inte kommer att kunna somna i natt. Nåja, en liten stund kan jag nog vara vaken och sedan kan jag natti natta! :-)

Zoofie tog med sig kameran igår på friluftsdagen så här kommer det lite bilder ;-)

♥ Här kommer racer Amanda!


rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrracer Jessica på en säck!


Ida, en riktig säck-åkare!


♥ Zoofie är också en racerflicka!


Slutar med en bild på mig och Amanda som är riktigt duktig på att åka pulka.


Friluftsdag och blötnissar!

Vilken rolig och blöt dag.
Idag skulle alla NTIare ha friluftsdag och jag, Amanda, Ida och Zoofie åkte pulka med några andra i Sidsjön. Hehe, vi hade lite problem med vart vi skulle kliva av bussen och vart vi sedan skulle gå efter vi hade klivit av den. Men lyckligtvis som vi fram och började åka lite säck och pulka i backen. Tråkigt nog så snöade det blötsnö så vi vart då allt några blötnissar sedan.
Vi fick lunch och sedan hade vi en liten ''turnering'' enligt den nya bildläraren på skolan. Vi skulle tävla och se vem som kom ner för backen först och sedan komma vidare till final, vilket jag inte gjorde. Hehe.. Nåja, sedan fick vi stå och vänta på bussen i kanske 40 min. Jag var sjukt kissnödig och det snöade hur mycket som helst. Fick sedan gå på toa på skolan och sedan sitta och vänta på att bussen gick i ca en och en halvtimma själv.

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Har försökt tränat in lite så det ska gå lite lättare att redovisa Pressetiska regler imorgon tillsammans med Ida och Tobias. Redovisningen ska ta 20 minuter och vi ska sedan stå och diskutera den med klassen. In my ass att det kommer att ta 20 minuter för oss, att jag inte kommer att stå och göra bort mig totalt, att vi inte kommer att tappa bort oss, att vi inte kommer att på IG på hela uppgiften och att det kommer att gå bra. Vi gör ett försök så får vi se sedan hur det går!

Jag pratade lite på msn med Helena, tjejen som jag och Matilda träffade när vi var på Tokio hotels konsert, hon som smet in och träffade killarna tillsammans med oss (men vi smet ju inte in). Haha. Hon hade även två bilder på oss när vi är framme och ska ta bilder med dem, så hon skickade dem till mig. Hihihihihihi!





Sedan hittade jag Susanne på facebook, som vann samma tävling som mig. Hon hade också en film på träffen och där filmas jag och Matilda ännu mer. Hahaha, asså.. Jag gör något jävla konstigt med huvudet när de var och signera och sedan när vi ska gå fram och ta kort går jag som en jävla kanin. Det skulle inte förvåna mig om det var någon som kom fram till mig och ville bjuda på morötter!
Iallafall, Susanne skulle skicka videon till mig så jag får höra med henne om jag får lägga upp den på youtube och då kan jag lägga in den här på bloggen, för er som vill se då! ^^

24 Mars 2010

Halloj!
Sitter och önskar att klockan ska ticka lite snabbare så den kan bli 9 någongång då det är Andra avenyn på tv:n. Det är veckans höjdpunkt!
Idag har det varit vanlig skoldag. Började med lite engelska då vi vart klar med vårat arbete, sedan matte då jag gjorde ett prov i alegbra/ekvationer. Dock är inte kapitlet klart men jag gjorde ett litet miniprov som gick ganska bra. Får se om Fredrik, min lärare med dålig andedräkt, tycker samma sak. Vi skulle egentligen ha mediekunskap sista timman men hade håltimma så jag och Ida satt och gjorde klart vårat och Tobbes arbete som ska redovisas på fredag.

Imorgon är det friluftsdag och då är jag i Sidsjön hela dagen och åker pulka. Jag har inte åkt pulka eller roat mig alls någon ting i snön denna vinter. Kan bero på att jag verkligen hatar snön. Nåja, imorgon kommer det iallafall att bli kul när man åker dit med Amanda, Ida, Zoofie och Julia, vilket vi alltid brukar ha. :-)

Okej, nu har det gått kanske 5 minuter sedan jag började skriva inlägget. Kan det inte gå liiiiite snabbare? please?

DAGENS FRÅGA:
Skulle ni vilja umgås med mig om jag såg ut sådär? (Hahah)

23 Mars 2010

Jag har hittat nytt ögon och örongodis, Adam Lambert. Riktigt bra och riktigt snygg!
Idag har det inte hänt så mycket. Första lektionen var datakunskap och sista var medieproduktion då jag och Amanda redovisade vårat flask-projekt. Så nu återstår det bara en redovisning på fredag som jag vet kommer att gå riktigt dåligt, och ännu en nästa vecka. Riktigt KUL!.. not..

Just nu tänkte jag kolla lite på Vänner och sedan försöka hitta lite mer om musik i Belize. Jag hatar verkligen engelska uppgifter, eller skoluppgifter över huvud taget! Skolan ska väl inte behöva följa med en hem efter en lång och tröttsam dag i skolan? Förbjud läxorna och ge ungdomarna fritid! när vi ändå hålle på så kan ni väl höja studiebidraget också?

Provade den läckra jackan jag lade upp för någon dag sedan. AAwh, jag är kär!


♥ Adam Lambert.




Sov gott!

Ligger i min säng och diggar Rolandz. Haha, Robert Gustafsson ♥
Mina ögon vill bara fara igen så jag tänker inte sitta och motarbeta dem längre så jag tänker nu gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna innan jag kryper ner i min sköna varma säng.
Michaela gick hem runt halv 11 efter att vi har ätit choklad och fruktsallad. Vi satt och kollade i skolkatalogen och pratade hela kvällen. Vi har ju inte träffats sedan innan jul så då blir det ju mycket att prata om, hehe.

Godnatt. Pussar! ♥


Härliga lördag!

Fint väder, solen skiner och det är 7+ ute. Okej, just nu är solen i moln men jag hoppas den kommer fram snart  igen och smälter bort all snö! :)
Idag har jag inte gjort ett skit förutom att kolla på lite avsnitt från första vänner säsongen. Haha, älskar verkligen den serien!
Jag hade lite tråkigt alldeles nyss så jag tog kort på alla mina kort som är framme i mitt rum. Hehe, ingen aning om varför men jag gjorde så :-).

Ikväll ska jag äntligen träffa Michaela. Vi har inte träffats någon gång detta år så det är verkligen på tiden att träffas ikväll. Ja, känner jag henne och mig rätt så blir det godis-shopping på Ica och sedan en film och en massa prat. Mysig tjej!

Igår kväll kom mina stjärnor hem till mig, Amanda och Sandra. Haha, Amanda kom först och hon trodde inte att jag hörde när hon kom så hon tänkte slänga upp min dörr och skrämma mig men det var då allt jag som lyckades skrämma henne istället. Jag stod alldeles vid dörröppningen när hon kom, haha. En riktig lurifax jag!
En kort stund efter kom Sandra. Amanda sprang in och gömde sig inne i förrådet som är i mitt rum, och sitter där en liten stund efter att Sandra hade kommit. Tillslut så smäller hon upp dörren och ropar någon ting. Hahah, åh fy fan vad Sandra skvatt till. Det såg så himla roligt ut :').
Vi kollade på några vänner avsnitt och sedan låg vi mest och pratade tills Amanda kom med idén att sminka Sandra. Och sminkningen vart inte seriös, blå ögonskugga ända upp till ögonbrynen, läppglans och en förjävla brun solpuder jag kletade på med fingrarna.
Amanda klädde vi på en massa olika kläder så hon fick en riktigt stilig outfit.
Amanda och Sandra tyckte de skulle göra någonting med mig oxå så de fick fixa mitt hår till en riktigt fin frisyr! Hehe, ja vi är mogen!
Runt 00:00 gick de hem och jag lade mig nästan direkt och sov.

Konfirmations-armbandet och en reflex fick bla. smycka håret!



Är det inte fint då? Amanda och Sandra borde få pris för det här.





Hehe, här kommer även bilderna på bilderna jag knäppte, knäppa jag ;-)


Fina Killen som valpis.


Momma, mamma och jag i Hölick för flera år sedan.


♥ En bild på mamma och mig. Dock ser jag ut som världens gris på denna bild.



♥ Lite bilder på Fredrik, Malin, Killen, Veronica, Amanda, Elin och halva Dianas huvud.


♥ Diana, Helena, Fredrik, Veronica och Mikael.


Bild på mig, Amanda, Nina och Sandra.
Tidningsbild sen jag vann nobelpriset.
En söt hälsning från momma och från Sandra.
Tokio hotel broschyr av nå slag.



♥ Tokio hotel och Takida biljett.
Mammas minnesord.
Bild på momma.
Bild på Helena och Theo.



♥ Familjebild på mamma, Helena, Niklas, Pappa och mig.
Även 2 fula skolbilder på mig när jag gick i 4an och 6an.



Mamma och jag.


♥ Kortet när jag åkte Baldern på Liseberg med Stefan, Ville, Sandra, Amanda och Oliver.



♥ Valpbilder på Killen.


♥ Mina fina almanackor på Bill och den andra på Bill och Tom.


Denna ska jag rama in och hänga upp såfort jag köpt ram.
Deras autografer :')



♥ Samma sak med denna, ska hända upp såfort jag köpt ram :-)




18 Marsis 2010

Började dagen med lite innebandy i nordens kallaste idrottssal. Ja, det gick väl ganska bra egentligen. Fortsatte dagen med en onödig svenska lektion där vi gjorde vadå? Ida skrev lite vad man kan göra när man är nervös och sedan läste vi upp dem till våran lärare och sedan slutade vi. Hm..

Just nu ligger jag under en filt i min säng och har absolut ingenting att göra. Kollar lite på filmer från youtube bland annat från Tokio hotel konserten här i Stockholm och andra roliga man bara skrattar till. Kan lägga upp favoriterna ;-). Kolla på dem alla!


♥ Åh, jag skakar när jag kollar på denna. Det var två tjejer som
filmade hela träffen med Tokio hotel så jag och Matilda kom med. Herre gud, jag dör.



♥ Så härlig live, åh vad jag vill tillbaka.



Haha, har lagt upp den förut och jag gör det igen.
Haha, skrattar lika mycket varje gång jag ser den!



Asså vafan?! xD




17 Mars 2010

Oj oj vilken dålig uppdatering. Jag vet inte vad jag ska skriva i mina inlägg eftersom jag har ett sådant tråkigt liv och vill inte direkt tråka ut er. Dock är det bara ni vänner och familjen som läser min blogg, hehe.

Nåja, vad har hänt i Jessicas lilla händelserika dag idag då? - Ja, kan börja med att berätta att jag och Ida gick och skämde ut oss lite på stan och Birsta idag. Vi gick med en pengabössa och tiggde pengar eftersom vår skola har ''Baldone-dagen'' och alla på hela skolan ska samla in minst 100 kr till utvecklingsstörda i Baldone till ett dagscenter. Eftersom vi inte hittade något jobb att jobba på så fick vi gå runt och tigga lite.
Vi gick sedan från Birsta till Idas mammas jobb där vi sedan fick åka med henne tillbaka till stan igen. Eller ja, de släppte av mig där och sedan åkte Ida och hennes mamma hem.
Jag gick och kollade runt lite i butiker medan jag väntade på att bussen skulle gå och jag vart hemskt sugen på en jacka på H&M. Jag vill ju även ha jeans jackan från Gina tricot. Kanske blir båda någon gång framöver..?!

♥ Jackan från H&M. Riktigt läcker! 349:- (och det är även 100:- rabatt)

Jeansjacka från Gina 349:-



Det riktigt vattnas i munnen :3

Ikväll är det äntligen Andra avenyn. Säger bara ett ord: spännande!

Hemma i lilla Gnarp igen

Ja, nu är jag hemma i Gnarp igen. Kändes så otroligt skönt när solen sken och jag såg hur mycket snö som har smält under veckan jag varit borta. Sommaren är på gång!

Just nu sitter jag i min säng med alla mina kläder jag hade med mig till momma omkring mig. Jag tänkte ta tag i dem och sedan lägga mig och läsa lite engelska.
Det är söndag idag och det betyder ångest. Jag får alltid ångest på söndagarna eftersom imorgon börjar en ny kämpig vecka med en massa skoluppgifter och en massa tråkiga lektioner, och denna vecka har vi mycket att göra.

Sov hos Malin natten som var. Igår kväll var vi på Alice i underlandet och jag vart lite besviken. Tokio hotels låt var ju inte alls med i filmen och jag satt bara och väntade på att den skulle börja spelas men ikke! Vi kollade sedan på google och då stod det bara att Tokio hotel och den där Kerli hade bara blivit inspirerad av filmen så det var därför de gjorde låten. Hmpf, skulle ha läst på innan jag såg filmen. Men övrigt tyckte jag filmen var väldigt bra. :-)
När jag och Malin hade sett klart på filmen kom min snälla pappa och hämtade oss. Vi åkte hem till Malin och bara satt vid våra datorer tills klockan vart väldigt mycket. Vi lade oss och kollade på The notebook och sedan somnade vi. Vaknade dock under natten och skulle vända på mig. Rätt som det är lägger Malin armen om mig så jag sa åt henne att ta bort den och då ligger hon bara och flinar mot mig. Hahaha, hon är så jävla rolig när hon sover. Speciellt när hon erkänner att hon tycker bajs är gott ;-)

Idag klev vi upp tidigt och gick ned till momma så jag packade klart väskan och åt lite. Jag och Malin gick sedan till pappa där han och Malin satt och visade hur duktiga de var med att klura ut såna där kuber man vrider så man ska få alla färger på en sida. Under den tiden låg jag på golvet och gosade med mina älsklingar, Kickan och Killen. Killen var ju så himla söt. Jag låg först och gosade med Kickan och när han såg det så kom han och tog hennes plats och lade sig bredvid mig i min famn, min fina lilla vovve!

♥ Lillmattes älskling!

Coming true

Sitter på golvet hos momma som vanligt. Malin ska komma snart så jag vet inte direkt vad vi ska göra just då, men ikväll blir det singstar och annat mys hemma hos henne eftersom jag ska sova hos henne. Var ju flera veckor sedan sist, kommer ihåg när vi jämt sov hos varandra förut. Minnen ♥

Jag har suttit och kollat igenom bilder sedan Tokio Hotel konserten. Känslan jag hade när de kom ut på scen när jag hörde hur de började spela och sjunga, den känslan känner jag igen. Jag blir så glad och ler så smilegroparna snuddar pannan nästan. Speciellt när jag kollar på bilden när vi träffade och tog kort med dem. Jag vill så gärna tillbaka och stanna där för alltid.

Förlåt om jag pratar mycket om Tokio hotel men jag tänkte skriva nu hur allt det här betyder för mig.
En vän till mig som fick mig att lyssa på dem skickade låten Ready set go till mig någon gång under sommaren 2007.
Jag lyssnade och föll pladask för den låten. Sedan dess har jag lyssnat på dem oavbrutet. Visst, jag gillar andra band och Takida är också en favorit, men Tokio hotel är något extra.
I Tokio hotel sjunger Bill Kaulitz som alla redan kanske visste? ;-) Hehe, ska jag vara ärlig så har jag inte sett någon så snyggare än honom. Ni får tycka jag är konstig, men jag tycker han är så charmig och så gullig. Jag tapetserade om hela mitt rum med bara bilder på honom och resten av bandmedlemmarna. Varje gång jag mådde dåligt låste jag in mig på mitt rum och vred upp nästan det högsta som gick och bara satt och njöt av deras låtar. De fick mig på andra tankar och jag kunde sitta där inne i flera timmar och lyssna på skivan på repeat. Man kan inte tröttna på någon av deras låtar, samma sak är det med Takidas, det går verkligen inte och det är jag väldigt tacksam över. För jag vill aldrig tröttna på dem och jag ryser lika mycket varje gång jag hör låtarna.
När jag började lyssna på Tokio hotel så gick det inte länge tills min absolut högsta dröm var att få se dem och träffa dem. Jag visste att det var helt omöjligt för mig att få träffa dem så jag började nästan att grina, ja det är sant. Många gånger fick jag tårar i ögonen då jag kollade på live konserter på youtube och satt och tänkte att det är helt omöjligt.
När jag hörde att de skulle komma hit till sverige så frågade jag ens inte om jag kunde få åka eftersom jag trodde att det fortfarande var omöjligt, men en kväll när jag Bosse och AnnMarie sitter och äter så säger AnnMarie att om jag har någon att gå med så skulle jag få en biljett till deras konsert den 4 Mars i julklapp. Jag höll på att sätta gaffeln i halsen. Jag slängde i mig resten av maten och bara sprang upp och slängde mig efter datorn och frågade Matilda om jag kunde åka med henne vilket jag kunde.
Herre gud vad jag var lycklig, mina tårar forstade ner på kinden, äntligen skulle jag få se dem live.

När Zoofie skickade den där länken med tävlingen så tänkte jag att det var ju värt ett försök så jag skickade även länken till Matilda så var det ju iallafall en liten större chans att vi skulle vinna eftersom man fick ta med en kompis.
Jag tyckte inte att det var värt att nämna att jag var med och tävlade eftersom både jag och Matilda visste att det var omöjligt att just vi skulle vinna. Jag hade nästan glömt bort tävlingen när jag var på skolan och fick samtalet att jag vunnit och Matilda trodde nästan inte på mig när jag ringde till henne och berättade att vi skulle få träffa våra absolut största idoler, haha.

När dagen äntligen kom var allt så overkligt. Jag kunde inte förstå att jag skulle få höra och se dem på riktigt, att få träffa min Bill, att han äntligen vet att jag existerar ;-).
4/3 är den absolut bästa dagen i hela mitt liv. Aldrig har jag varit så lycklig som då, aldrig.

Ge aldrig upp hoppet för eran största dröm, man vet aldrig, en dag blir den till verklighet. Hur länge det än kan ta så ha tålamod, för mig tog det nästan 4 år.
I know it sounds crazy, but dreams are coming true.


Favorit album: Scream

Nytt!

♥ Cardigan från Gina, 49 :-


Sötelisöt tisha från H&M, 99 :-

Hos far mi

Just nu sitter jag hos pappa och har precis druckit upp en kopp med cappuccino. Mina älsklingar Kickan och Killen var lika glad som vanligt över att jag kom så jag kan inte låta bli att krama och pussa på dem. Hehe.
Klev upp tidigt idag för att åka in till gregoriemarknaden med Malin. Fanns dock inget spännande så vi gick upp till stan istället. Vi stod en stund och funderade på att åka lite häst och släde men ändrade oss genast när de sa att dem åkte igenom stan, så vi kände oss inte för att skämma ut oss ;-).
Vi tog oss en fika och sedan kollade vi runt i en massa affärer.

Lägger upp bilder på det jag köpte senare, för nu ska vi äta :-) ♥

10 Mars 2010

Hello!

Ledsen för en dålig uppdatering. Jag har inte orkat eller vetat vad jag ska skriva, så jag tänkte skriva lite nu om vad jag har gjort under de senaste dagarna.

Jag var och hälsade på pappa i söndags, åkte till Krokom och sedan kom Malin till mig i måndags, Malin kom till mig i tisdags och sedan kom Caroline. Vi gick på Ica och köpte godis (</3) och gick sedan till Malin och spelade tv spel.
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag har hjälpt momma lite i tvättstugan vilket jag snart ska gå ut och göra igen. Ikväll är det Andra avenyn så det längtar jag som satan efter.

Ja, det får räcka för idag. Ha det bra! ♥

Will you end the pain?
When I'm by your side
Will follow me into the night?
They're not gonna get us
We'll be alright.
And one day
The dark side will shine
For us!



7 Mars 2010

Orkar inte skriva blogg idag så jag gör en lista istället ^^.

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Öhm.. inte köpt min godispåse D:
Dagens frisyr: Utsläppt med luggen uppsatt med rosett.
Dagens smink: Mascara.
Dagens klädsel: Jeans, linne och en ny grå tröja jag köpte i stockholm.
Dagens planer: Har varit på affärn med momma så jag ska gå till pappa sedan efter jag ätit.
Dagens fundering: Massor.
Dagens beroende: Tokio hotel vidoerna sedan konserten :')
Dagens tråkigaste: Leta tvättstugetid.
Dagens längtan: Längtar tillbaka till när jag stod där och skulle ta bild med grabbarna, jag och Matilda. När jag höll i Bill :-)
Dagens superlängtan: Sommar för fan!
Dagens tidning: LT
Dagens låt: Secondhand Serenade - Why

♥ 4/3 - 10. Den dagen kommer att finnas i mitt hjärta och hjärna resten av mitt liv.


Bilder ♥

Nu laddar jag upp bilder sedan i torsdags :-)

Var så fruktansvärt nervös. På den här bilden kommer killarna in. Bill var först.


Bill, my man.


Mirre


Kenza


Vaktisen tog en bild på oss. Hon i rosa hår var dum, nöp mig på armen.
Jag, tjejen vi träffade som heter Helena och Matilda :-)




Tom och Georg


Tom


Tom


Georg


Bill


Tom och Georg





Bill


Mums




























Gustav


Gustav





Gud vad jag dog när vi stod inne i rummet efter vi hade fått våra saker signerade och tagit bild med dem. Jag kunde inte sluta glo på Bill och rätt som det var vänder han sig om och ler mot mig. HWIHWIHHWI. Matilda såg allt!

6 Mars 2010

Det vart tyvärr ingen bloggning igår. Jag kom hem vid 7 och då skulle jag packa upp, ringa några samtal och sedan vänta på att Amanda och Sandra skulle komma vid 8. De gick hem runt 12 inatt så jag satte mig och kollade igenom mina bilder och filmer sedan konserten och träffen med Tokio Hotel, och sedan lade jag mig och sov.

Om det bara finns ord som kan säga hur jävla lycklig jag är som har fått träffat mina största idoler som jag har vetat att det har varit nästan omöjligt för mig att få träffa dem.

Jag berättar nu lite om torsdagen.
Runt 3 kom vi till lägenheten som vi skulle bo i (jag, Matilda och hennes mamma Janette) efter att vi hade åkt buss sedan 6 på morgonen och ätit på någon slags kinaresturang och kollat lite på stan. Vi lämnade våra väskor och gick sedan ner till stan igen och tog tunnelbanan till Globen.
Herre gud alltså, kön var ju hur lång som helst och de som var längst fram hade suttit och köat sedan 7 på morgonen. Det blåste svinkallt och det snöade.
Vi gick in på McDonalds för att värma oss, där inne står Kenza och Mirre med några av deras kompisar som sedan gick.
När klockan började närma sig halv 6 gick jag och Matilda till ingånen dit vi skulle gå in. Där stod Kenza och Mirre igen och väntade på insläpp. Vi träffade en tjej som stod en bit bort. Hon hade rest hela vägen från Estland helt ensam för att gå på konserten. Hon skulle sedan vidare till Finland för att se konserten där. Tuff brud måste jag säga. Hon kunde inte svenska så hon pratade engelska med oss.
När det äntligen var dags för insläppet så stod vi där inne och var så himla nervösa. Jag trodde själv att jag skulle tuppa av i vilken sekund som helst. Hon som hade tävlingen kom dit och hade ett litet ''upprop'' och sedan gick vi iväg in i ett rum.
Efter nån minut kommer Bill in och resten av killarna efter. Jag trodde jag skulle tappa hakan. Bill var så lång, så smal, så snygg.. så..mums!
Vi var ca 6 stycken som hade vunnit olika tävlingar om att träffa Tokio Hotel. Alla hade tagit med sig en kompis förutom en.
Killarna kommer fram till mig och Matilda och börjar signera. Jag var helt stum, jag fick inte fram ett enda ord till någon förutom ''Yes, this one to'' till Bill. Jag som skulle säga ''I am so happy that i finaly met you''
Jag fick min affisch signerad och en tröja signerad av Bill. Jag glömde lämna fram den till de andra när de kom och skulle signera. Jag stod där och fattade inte att de stod där framför mig.
När de hade gått runt till alla så ställde de sig på rad så man fick gå fram och ta en bild med dem. Jag hade ju SÅKLART fel inställning i kameran så bilden vart suddig.
När alla hade tagit en bild så tackade killarna för sig och gick iväg. Vi fick gå inne vägen och ta platser i globen. Vi hamnade näst längst fram, det stod 2 tjejer där redan så vi fick stå bakom dem under konserten.
Konserten skulle börja halv 8 men började istället kvart över 9 eftersom det var något fel. -Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Hehe. Jag var så trött, hungrig, trött i benen, kissnödig och ont i ryggen innan de började. Jag hade bara sovit i nästan 3 timmar på natten, hade inte ätit något sedan 12 på dagen, hade sprungit på stan så jag hade ont i benen och fötterna och jag fick så ont i ryggen när vi bara stod där och väntade. Men tillslut kom de ut och allt gick så snabbt. Helt plötsligt var alla låtar spelade och konserten var slut. Men det är ju så, tiden går snabbt när man har kul, tråkigt nog. Men men, nästa gång de kommer hit till sverige ska vi åka igen har jag och Matilda bestämt! Då ska jag se till så att Zoofie hittar tävlingar som hon kan skicka till mig så jag kan vinna igen ;-).

När vi sedan skulle hem så tog vi en taxi. Haha, gissa vilka vi hamnade bakom då? Jo, Tokio hotel i deras limousine. Så vi for bakom den en stund tills de svängde av.. :<
Åååh. Jag är så glad. Jag är väldigt förvånad över att jag inte började grina, men jag var nära på att göra det ska jag säga. Haha!
Just ja! Gustav kom ner och slängde vatten ut i publiken, jag fick fulla ansiktet, i mitt öga och min tröja vart alldeles blöt. Flaskan slängde han ut så jag och några till fångade den. Vi var några stycken som drog i den så den vart till en korv sedan. Men iallafall, tillslut var det bara jag och en tjej till som drog och slet i flaskan. Hon hade tagit tag i den efter mig. Jag och Matilda drog i ena ändan och hon och hennes kompisar drog i andra. Jag fick så ont i händerna och hon nöp mig så hårt i handen att jag har ett gult sår på ''handknölen'' och jag har en liiten bula i handen. Haha, men jag har hållit i flaskan, så det är lugnt för mig ^^.

Bilder tänkte jag ladda upp sedan. Hinner inte nu, jag ska alldeles strax hoppa på bussen som ska ta mig till Brunflo. Där stannar jag över lovet. Vi hörs när jag kommer fram och då kommer det massvis med bra bilder. :-)

♥ Eftersom att vi inte fick krama dem eller pussa
på dem så greppade jag tag i Bill lite extra hårt här på bilden ;-)



The night before the big day

Sitter nu och målar naglarna. Jag har packat det som jag ska ha med mig, kameran är på laddning, kläderna jag ska ha imorgon är framplockad och tagit fram signerings föremål dvs. en affisch.
Nu ska jag bara måla klart mina naglar, borsta tänderna, sitta och nervösa, lägga mig och läsa, ligga och vara nervös...*pling* där ringde min väckarklocka. Jag antar att jag inte kommer att få många timmars sömn inatt eller någon sömn alls, har ställt klockan på halv 4 inatt. Men vad gör man inte för att få träffa sina idoler?

Jag kommer att blogga mer på fredag. Då skriver jag om hur kvällen var, jag lägger upp filmer och bilder. Ha det så bra. Godnatt ♥


Kl 18:00 ♥

Är nu hemma helt ensam. Lika bra det så slipper AnnMarie, Bosse och Backary störa sig på mitt lyckorus som far igenom mig nu. Fick för en liten stund sedan ett sms om mer information om morgondagen. Vi ska träffa bandet klockan 18:00 imorgon så vi ska hålla oss vid globen den tiden. Seriöst. Jag kan inte fatta att jag vann tävlingen och att jag äntligen ska få träffa dem.. Jag kan bara inte fatta det.

Började dagen med att försova mig riktigt ordentligt. Vaknade halv 9 och min buss går 9 + att jag är tvungen att gå en omväg för att ta mig till bussen pga. all snö. Så jag måste gå minst kvart i.
Så det var bara till att flyga upp ur sängen, sminka sig, fixa håret till en kaluffs och sedan bara springa iväg.
Jag tänkte köpa frukost på skolan men bara just därför var caféteria-tanten sjuk så jag fick vänta tills lunch.

♥ Jag just nu!

Godnatt underbara dag!

Nej nu är det så att jag har insett att jag verkligen borde sova. Kom på nu ikväll när jag kom hem från dansen att jag var tvungen att skriva klart min saga som jag ska lämna in imorgon, så nu är den färdigskriven.

Denna dag har varit en riktig super dag. Det har bara hänt bra saker, förutom när jag och Sandra klunsade i våra huvudar i varandra. Haha.

Imorgon ska jag öva in lite engelska fraser. Dock kommer de att försvinna ur mitt huvud på torsdag när kliver in i samma rum som mina idoler, Tokio hotel. Jag kommer att göra bort mig, råka låta som en gris när jag skrattar, kommer snubbla när vi kommer in, jag kommer inte kunna sluta skratta, tårarna kommer att spruta, jag kommer säkert få en dålig mage så jag råkar lägga världens jävla äggmök.
Killarna kommer att sitta och skämmas för mig D:. Nej sådär får jag baskemig inte tänka! Det kommer att gå bra, som fan!!!!

♥ Jag och grabbarna.

Utmanad av Olivia Lindqvist

Kopiera utmaningen på din blogg.
Länka till personen som gett dig utmaningen.
Berätta 7 intressanta fakta om dig själv.
Välja andra bloggare som du vill utmana.
Länka till deras bloggar.

Jag fick utmaningen från Olivia Nu ska jag alltså berätta 7 fakta om mig själv.

  • Jag verkligen hatar fjärilar. Det är så fruktansvärt äckligt när de håller på att fladdra en upp i ansiktet D:
  • Jag vill spy på snön som faller ute nu.
  • Jag kan gråta väldigt lätt. Tittar jag på något program som tex. Extreme home makeover så blir jag alltid rörd i slutet och då gråter jag. Jag blir så glad när jag ser andras glädje.
  • Jag läser alltid Kenzas blogg.
  • Började lyssna på Tokio hotel år 2007 och har velat sett dem sedan dess. Trodde aldrig någonsin att jag skulle få se dem live.
  • Jag drömmer ofta mardrömmar.
  • Jag verkligen hatar '':P'' gubben!

Jag utmanar

Amanda & Helena


Yeah, that's me


2 Mars 2010 - Världens lycka!

Dagen började helt okej. Hade datakunskap första timman och sedan var det dags för lunch. Det var bara snuskmat så jag åt några melonbitar och tänkte köpa lite fil och flingor med sylt på skolan.
När jag kommit upp till skolan, går mot caféterian ringer min telefon. Jag svarar och det är en tjej som heter Sara som berättade att jag hade vunnit träffen med Tokio Hotel på torsdag.
Jag tog tag i Amanda och bara stod och gapa tills jag sprang iväg ut mot trappen och stod där skrattades och jag grät. Sedan kommer Amanda, Ida, Julia och Zoofie efter och bara skriker med mig så hon i luren var lite små döv. Jag trodde mitt hjärta skulle stanna när hon berättade att jag skulle träffa dem, att jag hade vunnit, att jag ska se dem, möta deras blickar, face to face..
Nog vart jag jävligt lycklig innan jul då jag fick höra att jag fick en Tokio hotel-konsert biljett till den 4 mars, men att de ringer och säger att jag hade vunnit tävlingen... det finns inte ord som kan beskriva min lycka!

Jag ska träffa mina abslout störta idoler på torsdag. Min högsta dröm går i uppfyllelse. Jag kan inte fatta det här.. Jag är så fruktansvärt lycklig!


1 Mars 2010

Huuu.. Jag sitter och är lagomt avundsjuk på bloggerskan Kenza... Hon och hennes vän Mirre ska följa med på Tokio Hotel tour. De ska även träffa killarna för 34567890 gången...
Men jag ska trots allt se dem på torsdag och det är jag hur jävla lycklig som helst över. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Hemskt väder ute! Är det inte nog med snö nu? Jag har tyckt att det har varit nog med snö sedan första snön kom.
Idag har det varit en skön dag. Matte första timman, svenska andra och svenska igen istället för engelska. Gick dock tidigare där ifrån för att min saga är alldeles strax klar och man fick gå om man var nästan klar med den. Jag kan säga att min saga är den töntigaste saga som finns och den sämsta! Jag kan säga 'Hello IG'!

Nej nu slänger jag upp en urskön låt och sedan ska jag... Öh, ja.. vad ska jag?

OneRepublic - All the right moves

RSS 2.0