And my scars remind me that the past is real

Hur mycket jag än försöker att bara se framåt och försöka glömma det som hänt, så går det inte att sluta se tillbaka till allt.

Jag kommer alltid att bära med mig allt. Hur gammal jag än blir så kommer det alltid att finnas sår som aldrig kommer att läka i min själ. Jag kommer alltid att ha klumpen i magen och jag kommer alltid att ha funderingarna i huvudet om hur jag kunde ha gjort allt bättre. Det känns som om att jag inte gjorde tillräckligt, att jag bara tänkte på mig själv. Jag svek er.. Hur kunde jag?

Nog är jag stark, men inte tillräckligt för att hålla tillbaka tårarna..


Trött as hell!

Runt 6 i morse kunde jag äntligen somna. Låg vaken hela natten och kunde verkligen inte somna. Varför vet jag inte, men det var så himla svårt. Jag var ju hur trött som helst!
Vid 11 var jag tvungen att kliva upp för jag skulle följa momma och Mikael till stan. Vi fikade, gick runt på stan och gick även ner till tivoliområdet.
Vi träffade på mommas kompis barn och barnbarn så jag fick joina dem med ett karusell åk. Virvelvinden 8D.
Det var riktigt snällt av dem! :-) Bara det att det var lite läskigt för Angelica som var med höll på att spy när vi snurrade som mest... Men ingen olycka skedd! *Pust*

Ikväll blir det en tidig kväll känner jag. Huvudet sprängs på mig och mina ögon vill bara fara igen. Det är nästan så jag måste sitta och spärra upp ögonen med hjälp av fingrarna. Och det blir ju jobbigt i längden. Bäst jag lägger mig tidigt så jag vaknar upp pigg och fräsch imorgon! :-)

Hoho, på måndag ååkkerrrr viii :'D

aktiv_girl93

Hoho. Sitter hos momma och mår lite illa efter att ha åkt några karuseller tillsammans med Malin idag på yran. Haha, jag har skrattat så tårarna verkligen runnit på mig och så att magen värkt idag.
Jag och Malin tog bussen in till stan. Vi började med att gå till Yran tivolit för att se vilka karuseller som fanns i år. Vi kunde inte låta bli att köpa en biljett och sätta oss i en karusell för en liten tur. Herre gud vad roligt vi hade!
Sedan var det dags för att göra det vi egentligen kom in till stan för att göra.
Jag skulle ha ett par nya skor eftersom mina älsklingar håller på att svika mig och de kommer inte hålla tills vi åker till Liseberg.
Jag kan inte ha mina converse där borta för då kommer jag att måsta krypa på vägen eftersom mina fötter kommer att göra ont. Och jag tänker inte åka i mina vinterskor... Fööör varmt och kanske lite stygg!

Jag och Malin gick och kikade lite mer på stan och runt bland alla stånd som turkarna och indianmänniskorna har. Vi beställde oss ett varsitt armband med våra namn på. Lägger upp en bild sedan. Snyggt är det!
Vi fikade och gick ner för att åka lite mer karuseller. Vi är verkligen helt jävla kåt i karuseller. Det är så jävla roligt att åka så det finns ju inte!
Sista vi åkte var virvelvinden. Jag tror aldrig att jag har åkt någon så roligare virvelvind än den som finns nu på yran.

Lägger upp lite bilder sedan, både från igår då jag, pappa och min lillebror Fredrik tog oss en liten fisketur i farmors stuga.
Hinner inte nu för snart kommer Malin och då ska vi gå till den andra Malin.
Jag skriver när jag kan. När jag är här vill jag inte sitta vid datorn, utan jag vill bara umgås med familjen och vännerna.
Lämna mig inte bara! ♥

Lägger upp en as bra låt!

Mot Brunflo!!

Sitter på bussen mot Brunflo och lämnar alldeles stax Sundsvall. Uh, det kändes jobbigt att ha datorn på så jag ska bara skriva ett litet inlägg och sedan stänga av den.
Haha alltså, inatt hade jag en sådan jävla konstig dröm. Jag drömde om att jag var tillsammans med Hugo Rosas (Paows pojkvän), och han sprang och jagade mig i Brunflo. Jag tog en sådan där tvättvagnskorg som finns inne i allmänna tvättstuger och hävde den under rumpan. Med hjälp av den kunde jag flyga. Det var så himla häftigt och jag kände liksom hur fri jag var när jag flög. Haha, jo jag är lite småkonstig!
Det är typ andra drömmen jag drömmer om att jag kan flyga just i Brunflo.. Hm.
Nej nu håller jag på att lökar sönder så nu stänger jag datorn. Ha det så bra så skriver jag kanske mer när jag kommer fran till Brunflo.

Ha det bra! ♥

Follow your heart!

Vad vore jag utan dina andetag?

Jag har en favoritlåt som verkligen är hur fin som helst. Det är Takidas låt Curly Sue. Texten är helt underbar och jag kan lyssna på låten om och om igen utan att ledsna.
För några veckor sedan öppnade jag örorna för Kents låt Utan dina andetag. Texten i den låten är så himla fin att jag verkligen sitter och ryser från topp till tå så fort den spelas.
Nu har jag två favorit låtar. De två finaste låtarna jag vet!

Ni som inte har hört den MÅSTE lyssna på den och lyssna på texten! Tryck på play så spelas den.

Lunarstorm

Haha, såg att Zoofie hade skrivit något om Lunarstorm i sin blogg så jag var bara tvungen att kolla min lunar. Skapade min lunar år 2004 och döpte den till AS_GRIS. Kommer ihåg det så väl när jag sitter hos Malin mitt i natten för jag skulle sova hos henne och vi skapade en varsinn.
Jag var så sur för att inget utav det jag ville heta var ledigt så jag skrev in AS_GRIS med capslock och testade om det funkade, vilket det gjorde. Haha!
Under år 2008-2009 bytte jag till jessengstrum.

Jag hade en innan det som jag typ hette grynet_1993 eller något. Men jag glömde bort lösenordet till den så Lunar tog bort den för att jag var aldrig inne på den eller hur det nu än var. Men Lunar är ju som sagt stället som gjorde Internet så populärt. Precis alla hade ju Lunar. Men nu ska de ju stängas ner.

Satt och tittade igenom mina smultron (sparade gästboksmeddelanden) och hittade ett som Malin skrev till mig år 2006. Så jävla söt!



Ja, för alltid du och jag vännen! ♥

I'm ridin high like an aero plane

Howdy! Ligger här som vanligt med datorn på magen och undrar när det ska sluta regna så man kan gå ut till den stekheta solen i bara bikinin och få mer färg på mig. Känns som om att jag börjar blekna.. Not okay!!!
Imorgon är det jag som åker och gör Brunflo osäkert i en hel vecka. Herre gud vad jag ser fram emot de kommande veckorna. Har gjort det så himla länge nu.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det spöregnar ute och det är kallt. Det stod på 11+ när jag tittade på termometern sist. Det är ju fortfarande Juli och då ska det för sjutton vara steksol, 30+ och inte ett enda moln på himmelen! Jag som knappt har badat något i havet... :-(

Ska nu höja volymen lite för nu spelas de gamla godingarna Takida ur mina hörlurare.

Give into me

Im gonna miss you so much

Alltså seriöst. Idag har jag inte gjort något annat än att bara legat i sängen med datorn på magen. Jag har bara lämnat rummet för att gå på toa och för att gå ner och äta. Vad jag har gjort på datorn har jag faktiskt ingen aning om. Det har ju inte direkt varit någon som man har varit social med förutom Malin.
I för sig har jag suttit och kollat på One Tree Hill, men det är bara 3 avsnitt som jag har sett.. Aja, så var det med denna dag.

På måndag åker jag till Brunflo och stannar där tills den 1a. Då har jag även med mig Malin. Hur jäkla kul tror ni inte det kommer att bli då? Sedan dagen efter på måndagen den 2a så åker vi ju till Liseberg. Holy crap, vad jag längtar!

Nu ska jag sova. Jag är helt slut! Godnatt. ♥


Humanoid

Jag vill haaaa! ♥



Även fast jag inte var där denna spelades in så har jag som ni vet varit på en konsert där allt är precis som på filmen. Det skulle kännas grymt att ha denna och veta att jag faktiskt är en av de få lyckliga som har fått uppleva detta. Allt är precis som på konseten här i Stockholm.

Frusen

För första gången på hela sommaren så fryser jag på mitt rum. Jag brukar alltid vakna tidigt på morgonen av att det är för varmt och svetten bara rinner på mig. Nu ligger jag med tjockkläder och hackar tänder typ. Fan också... Vintern är snart här :'(

Vaknade imorse av att ungen som bor här smällde i dörrar och sitter och leker utanför mitt rum. Ni vet ju hur små barn leker, ska göra ljudeffekter till precis vad som helst. Klockan var halv 10 och jag hade kommit hem sent i natt.
Suckkk....! Måste skaffa mig ett par öronproppar så fort som möjligt!

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ångrar som sjutton att jag avsinstallerade The sims. Är något så jävulskt sugen på att spela... Vill även spela lite cs. :-(

Jag d ö r!!!



Tog en liten fin bild nu i eftermiddags, jag och mina nya vänner jag hittade på Mc Donalds.

Malin som fota! :'D

Mogen Jessica

Gjorde det ont när du föll från himlen?
för ansiktet tog visst smällen!



Hahahahahaha förlåt Malin, men jag kunde inte låta bli :')

Göteborg

Shit, det är nu typ bara en vecka kvar tills jag, Malin och Sandra drar iväg till Götet. Det pirrar i magen så fort jag tänker på det.
Det känns jätte konstigt att det har gått ett helt år sedan vi var där. Fast då var inte Malin med och då var Amanda och Sofie med i stället. Herre gud vad jävla roligt vi hade alltså!

Här kommer lite bilder sedan vi var där förra året:

En snäll gubbe tog en bild på oss.




Shirley, Sanna och Sonja




Vi var där från att det öppnade tills det stängde. Man ville aldrig åka där ifrån.


På vandrarhemmet


Här åkte vi hem


Baldeeeeeeeer! Måste åka den igen. Jag bara MÅSTE göra det!

Så jävla roligt!

Sitter och har så tråkigt så jag sitter och läser gamla inlägg i bloggar, bland annat min storasyster Helenas. Hitta detta inlägg och jag seriöst viker mig av skratt. Jag bara ser allt framför mig hur det måste sett ut!


SOMMARLOOOOV!

Åh, tänk å bara få börja om sommarlovet igen. Förutom att måste jobba om då. Men fan vad skönt med värmen, sola, bada, ta det lugnt med vännerna och slippa denna ångesten att det känns att sommaren snart är slut och att vintern är på väg.
Jag kände idag att det var kyligt ute. Jag frös när jag gick till jobbet imorse fast jag hade tjocktröja och strumpor. I vanliga fall måste jag gå och strippa efter vägen för att jag rinner bort i mitt eget svett. Jag vill ha sommar ända till November. Då får det vara snö under December och redan i Januari får våren komma!
November och December är vintermånaderna då det är som alla mörkast och liksom halloween, lucian och julen ska vara mörk. Då är det som mysigast. Men i Januari får snön som sagt töa bort!

Idag jobbade jag sista dagen på Bergesta. Alltså, det är en sådan himla gullig gubbe som jag satt och pratade med idag. Och när det vart ett tyst mellanrum så han ba: "Du är så fin så jag kan inte kolla på dig". Och det är verkligen ingen peddo eller någon sån. Han har många barn, barnbarn och barnbarnsbarn som han pratade lite om. De är det absolut viktigaste för honom. Och denna gubbe är så himla snäll, det tycker alla!

Hihi ja, nu ska jag springa till ica och köpa något gott. Orkade inte igår så jag köper idag för att fira att jag jobbat sista dagen idag!
50 kr i timman. Jobbat 5 timmar i 15 dagar = 75 tim = 3750 kr.
Dessa pengar ska jag betala Lisebergsresan med, stora scullcandy hörlurare och sedan Tokio Hotels nya live DVD. För er som ville veta då! :-)


HAHAHAHA!

Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser denna!
''GOLVET'' och ''Gick det bra? va? va? va?'' är fan det roligaste på hela filmen. Alltså, tårarna bara rinner på mig. :'D


Vad listigt av mig

Vad gjorde du kl 08 imorse: Kutade upp för trappen till omklädningsrummet på jobbet för att fort hinna byta om och sedan börja jobba.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Var och kissade
Det sista du sa högt: Nej jag vill sitta här och lyssna på musik
Det senaste någon sa till dig: Ville du vara med och spela lite kort?
Vad har du druckit idag: The och saft
Vad var det senaste du åt: Middag. Grillat kött, potatis och grönsaker.
Vad var det senaste du köpte: Mat på kina
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Mulet och blåsigt. Men har även regnat och varit riktigt soligt idag.
Godaste glassmaken: Åh.. öhm.. Är det isglass så är det päron eller cola. Mjukglass så ska det vara gammeldagsvanilj.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja kanske
Sover du tungt: Nej
Drömmer du mardrömmar: Ja det händer
Trivs du med ditt jobb: Jodå, sista dagen imorgon! (y)
Senast du kysste någon: Igår
Senast du kramade någon: Igår
Vad använder du för schampo: Fructis
Favoritklädsel: Jeans, linne och en mysig huvtröja till vardags. Ska det vara mysigt så är det mjukisar som gäller!
Favoritlåt just nu: Hm.. Drake Bell - Highway to nowhere
Vad ser du om du tittar till höger: Ett fönster och en kruka med en plastväxtboll typ
Vad gör dig glad just nu: Hm, musiken.
Vad ska du göra härnäst: Tvätta ansiktet och sedan lägga mig och sova. Trött tjej!
Tråkigast just nu: Typ alla mina vänner är borta långt åt fan... Göteborg, Brunflo (har alltid varit egentligen), Bergeforsen osv..  :( Snart åker ju en annan vän iväg också...
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Seg och trött!
Favoritgodis: Åh, lysmelk! Annars är det väl polkagrisar men köper i lösvikt och saltlaktits.
Kläder just nu: Mjukisbyxor, linne och tshirt
Sommarplaner: Brunflo, Jobba, Cruising, fylla år, Takida, Liseberg och sedan bara ta det lugnt.
Hur många kuddar sover du med: 3
Spelar du något instrument: Nej
Morgon eller nattmänniska: Natt
Vad är viktigast för dig: Min familj, mina vänner och musiken
Är du kittlig: Haha näerå ;)
Snarkar du: Alltså, jag tror inte det.
Stjärntecken: Kräftan
Äckligaste insekten: Alltså, SNUSKFJÄRILAR!!!!
Längtar du mest efter just nu: Åh, liseberg om en vecka och takida någon dag efter. Och att Malin ska komma ner hit till mig juu! :D

Puss på en utav världens finaste vän, Malin Jönsson (hon är världens sämsta på att uppdatera!) ♥


Behind blue eyes

Ligger här i min säng med datorn på magen och lyssnar på underbara Gyllene tider. Det är ett måste när det är sommar!
Annars är det väl som vanligt. Solen skiner, jag har tråkigt och jag har jobbat idag.
Birgitta kom även och hämtade mig runt 3. Vi for net till Sörfjärden och satt där en stund tills hon skjutsade hem mig. Vi hade en trevlig pratstund.

Ja nu då? Funderar på att skramla ihop lite små pengar och gå till ica och köpa något gott.. Men orkar inte. Låg så skönt här!

Bajs så länge!


A monkey need to dance, so do you

Haha ja, har suttit här nu i 10 min och försökt komma på hur jag ska börja inlägget... Se, nu har jag börjat inlägget. Perfect! Men nu då? vad ska jag skriva nu då? Suck... Det luktar "bloggtorka" tror jag..
I nästan alla inlägg skriver jag samma sak typ, så det blir väl inte så kul för er få som läser min blogg att läsa samma sak hela tiden typ om jobbet, öööh... vad brukar jag mer skriva om? Typ att jag har tråkigt eller något sånt där. Men just nu har jag inte tråkigt och jag är typ bara gladens. Brukar vara det efter en sån här kväll/dag.

Imorgon ska jag jobba som vanligt. Haha, men sedan ska jag träffa Birgitta, min gamla skolsyster som jag skrivit om tidigare i bloggen. Vi har bestämt att vi ska träffas någon gång ibland och prata lite. Det känns riktigt skönt eftersom jag tycker inte om att prata med någon helt ny och öppna mig för någon som inte alls känner mig eller vet något om mig och min historia.
Birgitta är en av de två vuxna personer som funnits för mig och som jag kan prata med. Den andra är Mariana, min gamla skolkurator. De är bäst!

Jäklar, skulle ju hoppa in i duschen för en halvtimma sedan. Jag kommer att få sitta uppe länge tills håret mitt har torkat.. Dumma dator!

Hej mina fina! Jag saknar er riktigt mycket!! ♥

Bio mys

Kom för en liten stund sedan hem från Sundsvall där jag har varit på bio tillsammans med Amanda och Fredrik. Vi åt även på Kina efter bion. Haha, jävla cp gubbe som inte hör min klara och tydliga beställning. Fick något heeeelt annat, så det vart lite tjaffs med honom där. Haha, skaffa hörapparater så kanske du får nöjda kunder?!
Det vart mycket skratt och flams som vanligt. Det var ett tag sedan jag hade såhär roligt så detta kommer jag leva länge på. :-)

Nu ska jag ta och tvätta ansiktet, borsta tänderna och sedan lägga mig och sova. Det är jobb imorgon men jag jobbar tyvärr eftermiddag så jag börjar klockan 1 imorgon. Skönt att få sova ut, men jag kommer att vara minst lika trött igen efter att bara sitta och slöa. Finns seriöst inget att göra den tiden. Gå ut med någon, servera mat och mata? Det tar knappt 2 timmar att göra och jag jobbar ända till halv 7. Kul...!

Godnatt!

Amanda såg ut som en kanin när vi skulle köpa något gott att ha på bion.


Hahahahaha!!

Haha alltså fy fan vad jävla rolig denna scen från Yrrol är! ''Jag har ätit pannkaka'' Liksom, jaha? Okej? x'D


19 Juli 2010

Så då var första dagen på sista veckan avklarad!
Sitter just nu med en marabou schweizernöt och tröstäter lite. Tänkte kolla lite på One Tree Hill och sedan hoppa in i duschen.
Fast jag har sovit i ungefär 10-11 timmar inatt så är jag riktigt trött nu. Kan ju bero på att det var en riktigt seg dag på jobbet då jag bara satt och gjorde ingenting mer än halva jobbartiden. Det suger att jobba eftermiddag!!

Det blir en tidig kväll för mig. Ska upp tidigt imorgon för att jobba. Sedan blir det bio tillsammans med Amanda. Vi ska äntligen se Eclipse. Lite efter än alla andra men det är inte förrän nu vi har tid båda två. Så imorgon blir det en mysig kväll :-)

Ryser så himla mycket när jag ser trailern.
Längtar tills imorgon då vi ska se den. Har väntat ända sen... vinter någon gång?!


If you didn't want the garden why did you plant the seed?

Jag är riktigt riktigt trött ikväll. För mycket tänkande och tråkighet nu ikväll.
Imorgon blir det jobb. Fast inte förrän klockan 1, så jag jobbar eftermiddag imorgon och slutar halv 7. Det blir väl kul? Inte! Tycker att det är lite tråkigt när vissa har gått på semester nu som man tycker om från personalen. Men det ska väl gå an hoppas jag!

Nu måste jag ta och hoppa in i duschen en snabbis innan jag somnar pladask med huvudet i tangentbordet. Fina märken jag skulle få i ansiktet när jag vaknar kan jag tänka mig. Haha!
Godnatt!



Grattis bröder

Grattis till mina bröder Niklas och Fredrik som har namnsdag idag. Fredrik - Fredrik och Niklas - Fritz.

♥ Nikkepikke


♥ Freka


Måste skaffa nyare bilder på dem. Haha, men det var dessa ända jag hade. Gosh vad jag saknar er!

Härlig dag!

Sol, sol och åter igen sol. Vi har inte haft något annat väder än sol på flera veckor nu och det är riiiiiktigt skönt!
Idag drog jag och en riktig badkruka ner för lite sol och bad. Vattnet var kallt till en början men det vart riktigt härligt efter att man hade doppat sig. Det var inte sådär att fötterna domnade bort eller så, alltså. Det var riktigt härligt! Men inte enligt badkrukan. Haha!
När vi låg och solade blåste det så jäkla mycket så jag fick sand i ögonen. Det var mindre härligt.

Nej nu blir det en dusch för mig och sedan har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra.



Hur fin?!

Amanda är ju som sagt hemma i Sverige nu. Hon kom över till mig och berättade något så hemskt roligt att jag vek mig av skratt. Herre gud vad jag har saknat tjejen!
Hon hade även med sig en födelsedags present som hon köpt i Cypern. En jätte fin ring som jag precis ville ha. Den är verkligen hur läcker och snygg som helst!
Tack så mycket än en gång hjärtat!





Är helt kär i den!

Lovekiller

Jag har blivit helt besatt av Darins nya låt Lovekiller. Den är så jävla skön!


Snyft!

Nu är mina hörlurare svag. Jag vet inte hur länge de orkar kämpa men de är riktigt dåliga just nu.. Vet inte vad som hänt med dem men de slutar fungera ibland.
Jag behöver er.. :'(




Aja, får köpa ett par nya på tisdag då jag drar på bio med Amanda som kommer hem från Cypern idag!! :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D Om du bara visste vad jag har saknat dig!!!


Helg!

Nu är det helg och jag har bara en vecka kvar att jobba. Hur skönt?!

Idag har det gått bra att jobbat. Bara det att jag skulle gå ut med en tant som satt i rullstol och hon ville verkligen gå på vägarna där det är backar. I denna hetta fick jag skjutsa henne upp för en jävla mördarbacke och sedan ner för en lååång bit.
När vi kom tillbaka till ålderdomshemmet var jag helt slut. Jag tror nästan att man kunde vrida ur svett från min tröja. Men hon var nöjd. Huvudsaken det!

Nej nu ska jag ta och vila en stund innan det är mat. Ha det bra!



A really good day

Tjenaaaaaaa!

Idag har jag ont i fötterna efter att ha jobbat från 1 till 6. Så jag ska ta och sätta mig och massera dem om en liten stund.
På Bergesta blir det mycket spring. Duka borden, servera mat, servera kaffe, plocka av borden, slänga haklappar i tvätten, slänga soporna, ut skjutsa dem på en promenad.. osv osv.. Det kanske inte låter så mycket men tro mig, det är jävligt mycket spring! Gör typ om samma sak hela tiden. Duka, servera, plocka undan 2 gånger om dagen.
Som idag fick jag skjutsa runt en gamling till kyrkogården. Och det är ganska mycket uppför och nerför, + att det var riktigt varmt idag så trodde jag att jag skulle dö. Uppför är det riktigt hemskt.
Det känns som om att man kommer tappa taget så han åker baklänges ner för backen. Fast först måste han ju åka över mig... Och det skulle nog inte vara så skönt faktiskt.

Nåja, imorgon är det sista dagen den här veckan och nästa vecka är det sista veckan. Känns så otroligt jävla skönt! Men faktiskt kommer jag sakna gamlingarna. Som en sa till mig igår när jag gick ut och frågade om de ville ha Loka och berättade att det var viktigt för dem att de drack eftersom det var så varmt ute, så han ba: "Du är väldigt snäll som passar upp oss." Och så log han mot mig.
Det är så kul att se hur tacksam de blir för att man passar upp dem. Det är så kul att bara gå och fråga hur det är med dem och att hjälpa dem om de behöver.

Haha just ja, i morse hade jag en sådan konstig dröm. Drömde om att jag var barnvakt (vilket jag var då också när jag sov), så satt jag på mitt rum som vanligt och jag tittar ut genom fönstret och ser en som åker luftballong så jag satt och tittade på det. Rätt som det var så var det istället för en ballong på en sådan korg minst 10 ballonger ovan på varandra.
Hon som körde kom närmare och närmare vårat hus och for in med kanten i fönstret så det gick sönder. Det sprutade glasflisor i ansiktet och i handen på mig men jag vart inte skadad.
Sedan kom AnnMarie hem och jag berättade vad som hade hänt, hon trodde inte på mig eftersom det var så orealistiskt. Hon trodde bara att vi hade lekt rövarn här och att han jag var barnvakt åt hade kastat en sko ut genom fönstret.
Det var så himla verkligt. Det är äckligt att drömma drömmar som känns så otroligt verklig när man vaknar.

Om ni undrar vem det var jag var barnvakt åt så var det en liten kille på 10 bast som ska bo här. AnnMarie var tvungen att hämta Bosse på sjukhuset eftersom han hade tagit prover osv. Men det gick ju hur lätt som helst, han sov ända tills AnnMarie kom hem och jag lika så. Hade ju sovmorgon trots allt så jag ville ju utnyttja den såklart! Började ju 1 idag. :-)

Nej nu ska jag ta och massera mina stackars fötter. Vart lite mycket text här, men vem fan bryr sig? Inte jag i alla fall.. ;-)



Plain white t's

Jag älskar denna låt!

I'm sittin' here all by myself
just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind


Beach 2010 premiären

Sådär ja! Då var årets första dopp avklarat. Kallt som satan men riktigt skönt var det. Jag och Sandra tog en massa snygga bilder. Haha, fan vilka fula bikini trosor jag har. Måste skaffa ett par nya till nästa sommar. Dem får ju det att se ut att jag har världens fetaste arsle...

Bjussar på några bilder. OBS! Mobilkamera.











Haha, fan vad jag älskar denna bild!


Som jag sa, ser ju ut som jag har värsta feta arslet i dem.. Eller jag kanske har det?


Jessica in action


Sandra leker frihetsgudinnan typ


Kärlek ♥


Alltså vad fan?

Skulle ju lägga mig jag.. men vad hände med det då? Vet inte varför men jag gick till spegeln med min urdåliga mobilkamera och knäppte lite oseriösa och lite mer seriösa bilder. Varför då liksom? Jag ska ju ligga ner och sova den här tiden!

No makeup poweeeeer!


Ohlala!


Men fy fan vad ful man kan vara! Hahahah! Ser ju ut som han från Busungarna..


Godnatt på RIKTIGT nu..

Blött hår

Ja ni läste rätt! Sitter och har blött hår eftersom jag har duschat ikväll. Wow alltså shit, ni verkar verkligen bry er jätte mycket och tycka det är riktigt intressant att läsa min blogg! ...Oseriös kvinna här!

Nej men seriöst, jag går och lägger mig nu. Godnatt!

Kass bild med kass kamera

Natti natti!

Nu tänker jag bara fläta håret och sedan lägga mig och försöka sova. Är inte så särskillt trött men det ska nog gå.
Imorgon blir det jobb till 1 som vanligt och sedan kommer momma och hennes kompis som jag inte kommer ihåg vad hon hette och hämtar upp mig tillsammans med morbror Mikael. Vi ska åka till Hudik och vara där... tja jag vet inte, ett tag. Så det kommer att bli riktigt kul. Momma har med sig min Tokio hotel DVD som jag glömde hos henne, så imorgon kväll är jag väldigt upptagen!

Skulle sätta i natttandställningen men vet ni vad? Den passar inte längre :-( Fick verkligen trycka på den så imorgon får jag räkna med ömma tänder.. Är van, satt det ska nog gå.
Sedan flagnar jag på ryggen... Snyggt? Nej tack, inte det minsta!


Sommarplanerna

Tjena! Har suttit och gjort en liten lista på saker jag ska ha gjort under sommarlovet. Mest bara för att fördriva tiden eftersom jag har suttit mer än 5 timmar vid datorn och inte gjort ett skit.

Bara just därför har jag säkert glömt något... Typiskt mig det!

I really can't get you out of my head..

Men är det inte ett sådant underbart väder ute? Det till och med blåser varmt. Hade varit en perfekt dag på stranden, synd att man måste jobba.. Det har bara gått bra på jobbet idag! Har sprungit fötterna av mig så de värker lite. Men vad gör man inte för de äldre? Haha.
Idag stod bingo på schemat, vinst till min gubbe som jag satt och hjälpte. Woho!

Nu ligger jag och är hur jäkla uttråkad som helst i sängen. Jag har läst alla bloggar jag följer, ingen som uppdaterar något nytt på facebook, spelen på facebook är tråkig och det är inga roliga inne på msn. Vad fan gör man då?
Typ alla är upptagen med. Amanda den lyckosten ligger säkert och steker nere på stranden i Cypern just nu. Fast jag tror inte den damen kommer bli brunare än mig icke! Hähä, är helt säker på det!! ;-D

Nej men ha det gött. Ska se om det är någon rolig som har lagt upp något roligt på facebook. Ciao.

Första ring på NTI

Haha, sitter och kollar igenom gamla bilder. Tänkte jag skulle dela med mig lite av mitt första år på NTI gymnasium.

Vi samlade ihop några från klassen och fikade på Barista.


Mattelektioner. Kevin skaffade musche


Jag och Amanda töntade oss lite med kameran. Herre gud vad ful man kan vara!


Som sagt...


Fick fina datorer. Hade min fina bakgrundsbild på Helena och Theo


Hade bild och gjorde några roliga uppgifter.


Fotade en massa


Zoffe, Amanda och jag


Skoluppgifter. Bland annat bild på Amanda och Ida som vi skulle använda till våran bok.


Sitta och vänta på idrotten


Amanda hjälpte Sam så han fick gipsa hennes ansikte.


Får ju inte glömma friluftsdagen. Jag och Amanda åker racer.


Vi fick stå och vänta på bussen i 40 min eller något? Det snöade en massa
blötsnö och man var ju redan blöt då man åkt pulka hela dagen.


Brandövning. Kallt som satan var det då!! Jag som kommer ut här näst.


Snygga, snygga datorväska...host.
Måste skaffa en ny till hösten. Tänker då fan inte ha den ett år igen.



Inspelningen för Ida the movie då jag spelade våldtäkts Jens.


Vi fick skippa sista lektionen för att se/träffa Takida inne på Jack & Jones.
Här står vi och väntar och väntar.



Amanda, jävla smarthead låste in nyckeln i skåpet. Haha, fan vad jag och Ida garva.


Dekorerade pepparkakor på bilden. Julia och Ida


Resultatet. Glasyren var äcklig!


Alla och tvåor var på något grejs så vi träffade Tomas Di Leva. Vart kär!!!!!!!


Spelade in Fast and Dangerous.


Hade lite tråkigt när vi satt och väntade på bussarna.


Hahah Ida!


Min geekiga mattelärare. Haha!


Såg på när det var piratbandy. Alla klasser hade ett varsitt lag och alla
på hela skolan skulle klä ut sig till pirater. Tog ju aldrig en bild på hur jag såg ut e.



Tja, det får räcka. Har faktiskt haft ett bra skolår om man bortser all jävla äckelläxa, grisuppgifter, press och stressen. Hoppas 2an blir ännu roligare!

I will fight for you

Hallå! Gud vad fint och varmt väder det har varit idag. Jag lade mig ute och solade en stund tills jag inte orkade något mer. Det är väldigt tråkigt att bara ligga där. Musiken börjar inte göra någon nytta, man blir rastlös helt enkelt. Så jag tog med mig lite papper och penna och satt ute och ritade lite. Eller ja, mest kladda och så.

Det har ju även gått åska idag. Jag och Sandra bestämde att vi skulle gå ut och gå. När jag hade satt på mig skorna så öppnade jag dörren och ser att det spöregnar. Sandra ringer och enas om att vi ska gå i alla fall för hon hade ett jätte stort paraply. Efter en stund var Sandra hos mig och vi började gå. Jag ser att molnen är mörk och frågade Sandra om det var åskmoln men hon sa att det bara var regn. Vi gick en bra bit, det hade slutat att regna och vi börjar höra muller. Jag frågade om vi skulle vända om men Sandra sa att vi skulle fortsätta och gå ner vid en väg för att sedan gå hem den vägen. Vi gjorde det och det började mullra ännu mer. Vi började springa lite men saktade ner efter en liten stund.
När vi kom till korsningen där vi brukar skiljas åt, skiljdes vi åt. Jag skyndade mig hem och såg en blixt.

Inte för att jag vet vart jag vill komma med texten då men... Haha, tyckte det var lite roligt. Vi fick typ lite små panik när vi hörde mullren. Well well..

Nu ska jag ta och lägga mig. Imorgon väntar det lite jobb på Bergesta. Undrar om gamlingarna har saknat mig?! Äh, de har nog glömt mig. Senila jäklar :-) Nä nu var jag hemsk..Förlåt!

Min otroligt snygga jobbar outfit! Måste vika upp byxorna,
dels för att det är jäkligt varmt och för att annars är de för små.


Söndag...

...= dammsugare, skurmopp och hink. Vi hörs!


Seriöst... Kan ni sluta våldgästa eller?!

Det bara fortsätter och fortsätter... Ni får skylla er själva att ni blir ihjälslagen av en stackars tidning som måste få era rester och gegga på sig.
Som ni kanske förstår så har jag fått ännu ett besök av en snuskfjäril som smitit in från den liiiilla liiiilla springan från fönstret. Jag förstår inte vad det är de vill mig eller vill ha...

Näe, den bara försvann någonstans inne i mitt rum och jag kommer inte kunna somna om den finns kvar i mitt rum levande. Det går bara inte.

Mitt rum är seriöst som en stor jävla kyrkogård för fjärilar. Det ligger flera på golvet mosad, fönstret, bordet och i sopkorgen.
Det kan ta upp till 2 timmar för mig att slå ihjäl en. Jag är fan räddare för den än vad den är för mig..

Nu ska jag ut på jakt. Ska bemöta djuren, helt ensam... Klarar jag mig inte så vet ni att jag älskar er!....
Haha, orka!


Musik

Sitter och lyssnar igenom mina 300 låtar som jag har på mobilen. Jag har glömt bort några gamla godingar som verkligen inte går att lyssna sönder. Har lyssnat på låtarna hur många gånger som helst och de är fortfarande lika bra.

In Flames - Disconnected


Takida - Stay in the rain


In Flames - Alias


Lifehouse - Blind

Wondering what's on your mind

Alltså herre gud vad tråkigt en människa kan ha alltså!! Jag har gjort precis allt som man kan göra på internet för att fördriva tiden. Ingentign är kul.. Jag vill ut och gå med någon. Men inte fan är det någon som är hemma eller har tid :-(
Imorgon ska i alla fall jag, AnnMarie och Bosse göra en liten utflykt någon stans. Har ingen aning om vart men de säger att det är jätte fint där så jag tar med mig kameran och knäpper några fina bilder. Min sugiga kiss kamera.

Haha, hittade en så jävla rolig videoblogg av Ana Gina. Hahaha, min humor..min humor!


Liten.nu

Det här var ju några år sedan.




Klänning

Jag har så himla tråkigt så jag sitter och bläddrar runt lite på internet på sidor där det finns fina klänningar. Jag vill verkligen ha en sådan!

£25.00 - från Asos

9 Juli 2010

Morsning! Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Anneli och hennes sambo är här och ska bjuda på lite grillat. Det lär nog bli riktigt gott! Jag är inte så speciellt hungrig eftersom jag fikade lite runt halv 2 då jag kom hem från jobbet, men nog kommer jag få ner en portion i min mage. Där får mycket plats ;-)

Skönt att jag har avklarat en vecka på jobbet. Faktiskt har jag börjat tröttnat lite på att stå inne i köket, hälla upp mat och hålla på med smutsdisk. Sedan är jag lite trött på en som jobbar där. Vart typ sur på mig idag för jag rättade henne med diskmedeltabletten till diskmaskinen.. Haha, jag kunde inte sluta skratta.

Nej nu börjar det osa riktigt gott här inne. Jag tror nu att maten är klar så jag ska gå ut och kika. Ha det bra!


Hallå i värmen!

Visst är det riktigt härligt med det fina vädret? Lite tråkigt att jag jobbar nu när det är så fint väder. Man orkar inte göra så mycket när man kommer hem, inte ens sola. Jag slänger mig direkt i sängen och ställer datorn på magen och kikar på One Tree Hill tills jag somnar en stund.
Denna värme gör en helt slut. Speciellt när det är som en bastu på Bergesta. Men jag klagar inte, det är bara skönt och jag vill inte ens tänka på den hemska vintern som faktiskt snart är här..
Jag tycker det borde vara med sommar åt folket!

Jag är riktigt avundsjuk på Amanda som åker till Cypern imorgon... Jag tänker kasta bajs på dig när du åker för du lämnar mig kvar här i Sverige! :c


Vart är ni?

Hoho? Vad har hänt med alla kommentarer? Ni kommenterar aldrig.. Kommentera mer för fasen!! :D

Hej förresten! Sitter och är hur trött och seg som helst. Ska ta och göra mig klar och sova alldeles snart. Kollade just klart på ett One Tree Hill avsnitt och jag längtar tills jag får se nästa. Det är så galet spännande!

Idag på jobbet gick det riktigt segt. Började dagen med att hindra en tant från att smita, hur arg hon än blev på mig. Men som sagt, de är riktigt söta! Sedan låg ju alla och vilade så jag satt på en stol i en timma ungefär och sedan gjorde jag lite jobb i köket. Alltså, jag gjorde absolut ingenting idag typ. Hoppas det väntar mer jobb åt mig imorgon. Det är faktiskt kul att jobba med de äldre och jag hoppas jag slipper sitta syssellös... Tiden går så sakta och man blir bara trött av att bara sitta och inte göra ett dugg.
Personalen på min avdelning är riktigt gulliga. Gillar de jätte mycket!

Nej nu blir det att lägga sig. Ögonen far igen på mig... Godnatt!


Härlig dag!

Jag hade en jätte trevlig kväll tillsammans med Amanda och Sandra igår. Vi grillade och pratade hela kvällen tills de var tvungen att gå hem.

Idag börjar jag klockan 1 så jag har sovit länge idag. Eller ja, jag vaknade av att Bosse snickrade med något ute runt 9 så jag har bara små sovit tills halv 11 då jag kikade lite på Ont Tree Hill. Det är så fruktansvärt spännande så jag kan knappt vänta tills jag kommer hem från jobbet så jag kan fortsätta kika!

Jag har laddat mobilen med lite nytt musik, så jag ska om en liten stund ta och promenera till Bergesta och börja jobba. Undra vad jag ska få göra idag. Första gången jag jobbar eftermiddag.


The feel good drag

Detta är en jätte bra låt med Anberlin. Lyssnade på den hela förra sommaren och den är fortfarande lika bra!

Was this over before...
before it ever began?
Your kiss, your calls, your crutch
Like the devil's got your hand
This was over before
Before it ever began
Your lips, your lies, your lust
Like the devil's in your hands



Födelsedags barnet själv

Idag är det min födelsedag. Den firas inte med familjen vilket jag mer än gärna vill. Istället kommer Sandra och Amanda över ikväll för att grilla osv. Jag har bara hunnit fått present av AnnMarie och Bosse.
Idag har jag även jobbat och det vart ganska mycket skratt idag igen. Haha, de är så jäkla härliga och söta!
Jag har idag fått gett dem frukost, dukat av bordet och fixat inne i köket. Varit ute och gått, spelat Fia med knuff, matat och sedan bara suttit och varit syssellös. Jag kommer aldrig mer att dricka kaffet där i alla fall.. Snuskigt som satan!
Tja, ska ta och vila en stund och sedan hoppa in i duschen. Det är riktigt varmt på jobbet så man lökar ju sönder. Känner mig inte så glad i dag heller. Jag känner mig aldrig speciell på mina födelsedagar längre.. Det har försvunnit med tiden. Det jag önskar mig mest av allt är att hela min familj var samlade tillsammans med mig idag, så som det var när jag var liten, men det är ju helt omöjligt och kommer aldrig att hända igen.
Jag kände det redan imorse när jag vaknade, klumpen i halsen och det stora tomma
hålet i magen.


Ska försöka förtränga vad det är för dag idag så kanske jag blir på bättre humör. Ha det gott!

Jag behöver dig nu min kära vovve.

Istället för autografer

Jag lovade Amanda och Sandra att ta autografer från Takida när jag träffade dem i Övik. Men eftersom att alla killarna inte var med så skippade jag autograferna och bad, eller Zoofie bad Robert, sjungaren, att göra oss en liiiten tjänst som han också kunde. Han talade in en liten hälsning till dem, som jag skrev i ett tidigare inlägg.

Om ni inte redan har sett den på facebook så lägger jag upp den här! :-)

"Amanda Bergman och Groggtomten" - Hahahaha lika kul varje gång!

Jag och Mattias

Såg att jag glömde lägga ut bilden på mig och Mattias. Här kommer den! :-)



De är verkligen jätte trevliga allihop! När vi kom in i tältet första gången, jag och Zoofie, så presenterade hon mig för dem och de hälsade artigt och tog i hand och presenterade sig själva (som om att jag inte vet vilka de är.. haha). Själv var jag helt... Det går inte att beskriva! Jag kunde inte sluta le bara. Haha!

Första dagen...

... På Jobbet idag. Det gick jätte bra! Spelade bingo, matade och var ute och gick med dem. De är så härliga så ibland kan man inte hålla sig för skratt. Haha :-)

Tja, vad ska jag göra nu? Ta mig en promenad till Ica faktiskt och sedan kika lite på One Tree Hill. Har blivit helt besatt!

Men hur jävla snygg är inte Chad Michael Murray då?????!

Bilder sedan Rix FM festivalen


Jag och Broken Door


Rabih, jag och Eddie


Jag och några från Star pilots.


Passet


Jag och Rix FMs programledare


Jag kramar Tomas. Haha, snygg min!


Tomas och jag


Robert och jag


Zoofie och jag med några från Lovestoned


Jag med mitt pass (syns inte så bra)


Mattias Larsson




Robert Pettersson




Tomas Wallin


Halva Takida.  Fredrik Pålsson och Kristoffer Söderström var inte med,
så det var en akustisk spelning. Lika bra för det!


En från Star Pilots hade lite svårt att få av sig hjälmen.


Jag antar att alla som läser min blogg har redan sett dessa bilder på Facebook där det finns ännu mer än det här. Orkar inte ladda upp någe mer. Har ni missat så kika där!

Rix FM festival i Örnsköldsvik

Det var en helt otrolig dag igår! Jag har egentligen inte tid att blogga nu för jag skulle ha legat och sovit för länge sedan jag. Ska upp jätte tidigt imorgon för att börja första dagen på jobbet. Kul...Inte.

Jag försöker göra en kort kort sammanfattning om hela lördagen.

Tog bussen från Sundsvall kl 10. Var framme i Övik 12 någon gång. Åkte direkt till festivalområdet och till Oboy tältet där Zoofie skulle stå och servera ut oboy till folk och låta folk få spela ett jätte svårt och konstigt spel som fanns där.
Träffade på Broken Door som var på en liten scen och sjöng deras låt Angel och sedan signerade dem. Tog även en bild med dem.
Åkt karuseller, stått i hettan i jeans med Zoofie medan hon jobbade, träffade Rabih och Eddie som signerade på samma scen, tog bild med dem med. De hade en tävling och jag var med och tävlade. Såklart vart jag utskrattad då jag gissade fel. Vart ju helt ivrig så jag gissade fel när jag visste svaret och Zoofies syster, som stod bredvid mig, sade svaret till mig bara någon sekund innan jag svarade. Och vad gör jag? säger FEL FEL FEL!!!
Sedan skulle Star pilots upp på denna lilla scen för att signera. Tog bild med dem med.

Vi åkte mer karuseller och när klockan närmade sig 6 något gick vi ner och ställde oss vid den stora scen eftersom vil skulle få presspass.
Vi gick in bakom scen och kikade lite tills hela festivalen började och då var det dags för mig och Zoofie att fota. Jag tog grymt mycket bilder som jag är otroligt nöjd med. Lägger upp de bilderna imorgon.
När klockan var halv 9 skulle alla pressar (fotare) gå upp på den stora scen. Innan vi gick ut så stod Star pilots och gjorde sig i ordning där bak vi stod. En av dem lade sig på golvet och gjorde armhävningar... Litet konstigt sätt att peppa på enligt mig.
Vi gick ut på scen och tog kort på publiken som gjorde något med armarna. Hann aldrig få det på bild eftersom jag stod där uppe och trodde jag skulle dö. Har en sån jäkla scenskräck så det finns inte! Efter några minuter var det dags att gå ner från scen igen för Star pilots skulle in.
Jag bytte kamera med Zoofies syster Melina för hon hade min hemska kamera medan jag fick låna hennes systemkamera. Hon ville ha den för att fota när SP hade sin uppträdan.
Jag och Zoofie gick in till tältet där några kändisar, bland annat Takida var. Vi hälsade på varandra, tog i hand sådär som man brukar göra. Höll på dö där inne.
Vi gick sedan ut igen för det var nu dags för Takida att komma ut på scen.

Alla stod i publiken skrek Takida. Jag önskade då att jag stod där i publiken för att skrika med dem just för den stunden. Det är en otroligt härlig känsla när man är på konsert!
Själv fick jag små skrika lite där framme och vara berädd med kameran.
Jag kunde inte hålla mig från att sjunga med i låtarna medan jag fotade dem. Herre gud vilka fina bilder jag fick på killarna! Alla som är med i Takida var dock inte med, så det var en akustisk spelning med Mattias, Robert och Tomas. Lika bra för det!

När de hade spelat klar sprang jag och Zoofie bak för att fota när de kom ner från scen. Sedan gick vi in i tältet där alla kändisar var. Jag hade en riktigt kramkalas tillsammans med Tomas, Robert och Mattias. Tog bilder och fick även en hälsnings video till mina vänner Amanda och Sandra. Haha, så jäkla stolt över den!
Jag kunde inte sluta le när vi var där inne. Jag var så lycklig!

Efter att vi stått där och fotat, kramat och pratat med dem så var det dags för oss att dra oss hem åt.
Vi kom i säng runt 3 och jag vaknade halv 10 idag. Jag sov faktiskt riktigt gott, men jag är helt död nu. Jag måste verkligen gå och lägga mig nu. Det är sent och jag ska som sagt upp väldigt tidigt imorgon. Jag vill dock inte vara så trött att jag somnar på jobbet så gamlingarna blir brydd på mig. Hehe.

Försöker att ladda upp bilder men det går ju fan inte.. Får se om det går imorgon. Orkar inte visa datorn min arga sida.. Så godnatt!

Drar iväg nu jarå

Usch.. Jag och Sandra kom hem efter en rätt så tråkig kväll från Cruisingen. Jag gick in i alla fall för Sandra bjöd mig på halva inträdet. Snäll tjej det! :-) Träffade på många bekanta så det var kul. Ida och hennes kompisar hade kommit så man fick träffa henne igen.
Jag somnade runt 3 i natt men var riktigt trött och kroppen värkte. Jag har ju inte direkt sovit ut eller så så jag är fortfarande jäkligt trött. Men jag får sova lite på bussen för jag ska ju nämnligen åka till Övik idag och gå på Rix FM festivalen och se/träffa Takida.
Jag längtar som sjutton!

Nej nu måste jag kliva upp och göra mig iordning. Uh, ha det så bra så hör vi imorgon med en massa bilder. Kram!

Drar iväg nu jarå

Usch.. Jag och Sandra kom hem efter en rätt så tråkig kväll från Cruisingen. Jag gick in i alla fall för Sandra bjöd mig på halva inträdet. Snäll tjej det! :-) Träffade på många bekanta så det var kul. Ida och hennes kompisar hade kommit så man fick träffa henne igen.
Jag somnade runt 3 i natt men var riktigt trött och kroppen värkte. Jag har ju inte direkt sovit ut eller så så jag är fortfarande jäkligt trött. Men jag får sova lite på bussen för jag ska ju nämnligen åka till Övik idag och gå på Rix FM festivalen och se/träffa Takida.
Jag längtar som sjutton!

Nej nu måste jag kliva upp och göra mig iordning. Uh, ha det så bra så hör vi imorgon med en massa bilder. Kram!

2 Juli 2010

Hallå alla läsare!

Sitter i mitt rum och har just för en stund sedan hängt tvätten.
Jag har legat ute och solat från 11 till halv 3 men inte ser jag någon förändring? Okej, det kanske inte visas direkt, men jag hoppas jag har fått mer färg. Ute ser jag ut och vara alldeles likblek men i badrummet.. gosh! ;-) Hehe.. Ska alldeles strax äta. Jag tror det står grillat på menyn men är inte säker. Har för mig jag såg Bosse stå och göra grillspätta där nere, så det ska bli riktigt gott!! :-)

Denna helg är det cruising här i Gnarp. Den startade igår och håller till på lördag. Så ikväll ska jag och Sandra gå ner och kolla läget. Vi kommer inte gå in för jag har inte råd att betala 100 kr för typ ingenting. Satt, vi får vara som små lodisar utanför och kanske sitta på någon bänk och prata på statiol eller något.
Ska även träffa Ida där borta, så det ska bli kul att få träffa henne igen!!

Imorgon åker jag som sagt till Övik och stannar där över natten. Kommer hem tidigt på söndagen. Jag och Zoofie ska ha riktigt kul!!

Nej, plikten kallar. Ha det bra så råkes ma!



Edit: Eheheh.. Såg och kände just att jag har bränt mig på ryggen.. Så jag HAR fått färg. (a)

Nu får dem för fan ta och ge sig!!

Näehh.. Vad fan är det jag ser? Är det ett äckel som har kommit in igen? TVÅ till och med. Snälla, hur fan tar dem sig in? Fönstren är ju öppen bara pyyyyyttepyttte liiite ju. Snälla, någon.. Kom hit och döda dem. Fredrik, min kära bror, flytta hit och döda dem åt mig :'(



Suck... Livet är inte lätt!

H.I.M

Ett band som skulle ha varit grymt att se live skulle vara H.I.M. Älskar själva musiken och Ville Valos röst. Texterna är speciella men också riktigt bra!


Jävla vider!

Gissa vad fan jag fick kliva upp och göra halv 3 i natt när jag var som alla tröttast? Jo, ställa mig och jaga snuskfjärilar. Eller ja, det var stora jävla äckel malar som hade smitit in genom mitt fönster under tiden jag tittade på Hitta Nemo. 3 Stycken... Tja, det slutade med att mitt rum vart till en enda röra och jag fick möblera om tack vara fan skapen som ska hålla på att förstöra mitt liv! En av dem flög in i mig... Och det är fan det värsta som kan hända!! :'(  Uäk, en ligger helt mos på golvet under en tidning. Den får ligga där tills jag klarar av att ta bort den. Kan inte se smetet efter den och sedan råka trampa i det.

Seriöst, fjärilar och malar är det äckligaste jag vet! Jag äter hellre snorkråkor än att vara instängd med en fjäril... Ja, jag menar allvar!!



Lite komiskt att det är fjärilar på mina tapeter..

Eminem feat Rihanna

Herre gud vilken sjukt jävla bra låt detta är!!!!

Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear my cry
Well that's alright because I love the way you lie
Love the way you lie


Eminem – Love The Way You Lie


RSS 2.0