Nej jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut

Ne, nu har jag äntligen kunna lägga mig. Har haft lite saker för mig ikväll så jag har inte kunna lägga mig fören nu. Kom hem från dansen kvart i 10 och sedan har jag duschat, packat idrottskläder, plockat på rummet (kan inte sova om det är rörigt) och sedan har jag valt kläder som jag ska ha imorgon som jag har lagt fram. Så nu ligger jag och pratar med stackars Malin som har råkat ut för den där parasiten i Östersund. :-(
Och hungrig vart jag.. Skulle sitta fint med en färsk limpmacka med hushållsost och ett glas oboy till nu ju. Aja, får vänta tills imorgon. 

Nej nu ska jag ta och förska sova. Hade ju velat somna med musiken i hörlurarna, men jävla bajs Jessica har tappat sin sladd till mobien som man kopplar in hörlurarna in i på skolan. Ibland bara älskar jag mig själv!

Snusk parasiten


Frusen i skolan

Sitter här ja helt frusen på Webbdesignen. Hon har stått där framme och visat oss hur vi ska göra idag med dagens uppgift. Fattade inte så mycket av det kan jag säga er. Men jag går göra mitt bästa.
Vill bara hem nu och sova! Guuu vad skönt det hade varit!

Ikväll är det dansis. En timma extra eftersom de ska ha en uppvisning på lördag. Ska bli skojsigt, men jag kommer vara nöfftrött efter åt. Alltså, jag menar att det ska bli skojsigt med en timmas extra dans, och inte dansuppvisningen på lördag. Fast det skulle ha varit grymt roligt att vara med på uppvisningen, men ja, det blir ju lite svårt när jag ligger på sjukhuset helt mörbultat.. eller nåt.
Imorgon är det ju onsdag, och då består dagen av: Historia, håltimma, samhälle, idrott och sedan Pof (projekt och företagande). På idrotten är det jag och Amanda som ska leda lektionen och då blir det Jazzdans. Hihi, nervöst men det ska nog bli kul! :-D

I love you

Sune

Grattis på namnsdagen sune!


We'll let our heart beat guide us though the dark

Eheh, det har inte blivit ett riktigt inlägg idag som ni kanske har märkt. Men jag tror inte att det är någon som har kommit till skada för det. Ihihi! Ne, så jag tänkte skriva lite om idag då.

Imorse när jag stod och förskökte fixa håret, efter att jag hade klivit ur duschen, så kände jag att jag inte kunde gå och se ut som jag gör, så jag tog fram storsaxen och klippte.. Ehehe. Fast det blev ingen stor förändring. Klippte bara luggen för den var verkligen flera meter lång. Men det blev väl bra.. hoppas jag? hm..
Åkte iväg till skolan och hade Samhällskunskap och sedan Svenska. Efter det så slutade jag och jag hann med halv 3 tåget hem. Skönt!
Ikväll har jag inte gjort så himla mycket.. Har väl typ mest bara installetat The Sims 2/Jorden runt, så jag har väl suttit här som en geek. Men ack så skoj det är!

Ikväll när jag skulle hyvla lite ost till min limpmacka så tro på fan att jag skulle skära av mig min långa nagel på tummen... Snyft! :-( Fråga mig inte hur jag lyckades..


Min humor ♥

Något som jag verkligen älskar är att skratta! Skratta tills mina tårar bara rinner, skratta så man viker sig, skrattar så man kippar efter luft och skratta så man får alldeles ont i magen. Det är ju det absolut bästa som finns!

Nu ska jag dela med mig av det som fått mig till att göra alla dessa saker.

Jag och Amanda gjorde den sommaren 2008.

Hahahah! Den bästa bilden!


Årets Balderbild....
















(Ta lite rivosto så blir du lycklig!)


Your sexy mother fucker






Hahah det är så mycket mer som jag inte kan visa.

"Bajssjukan" i Östersund

Min helg tillbringade jag i Brunflo tillsammans med världens sötaste Elin. Vi har kollat på film, varit i stan och även kollat på Dansbandskampen i lördags. Malin kom även ner och joinade, så vi tryckte i oss en massa jävla chips, dipp, godis och dricka. Ehehe..
Men jag har haft en sjukt mysig och rolig helg med Elin! Du måste följa med mig upp igeen juu! :-) ♥

Vi har inte kunnat använda något vatten heller. Om vi inte kokade det i minst 1 minut så. Nej men det var för att det hade blivit någon läcka ut till Storsjön. Det var en massa avföring i vattnet så man blev sjuk om man drack det. Så ja, det första jag gjorde när jag kom fram var att tvätta händerna i bajs, till maten drack vi saft med bajs, till kvällen tättade jag ansiktet i bajs, borstade tänderna i bajs och sist men inte minst drack jag ett glas med bajs. Känns ju kul. Jag får väl hoppas på att jag slipper det vattniga diarrét.. Fy helsike vad jobbigt det skulle vara! Stackars pappa och momma.. :-(

Ikväll när jag klev av bussen här i Gnarp så åkte jag direkt till Bäling där jag skulle jobba för att samla in lite pengar till Nyköpingresan. Det var bara jag och Amanda där så vi jobbade på flitigt och pratade en massa.
Vi satte klisterreflexer på pinnar som sedan ska stå ute vid vägskanten.

Duktig tjej




Sådär ja! Efter att vi gjort väldigt mycket så åkte vi hem.


In thaaaa schoooooool!!!

Blä för idag! Har haft Svenska, matte, har engelska nu och sen har vi historiaprov. Faktiskt så känns det ganska bra med frågorna. Det är bara nååågra få som jag inte kan, men det ska nog gå bra!
Efter skolan drar jag min väg till Brunflo och tillbringar min helg där. Ska bli grettans de!

Men jag bloggar mer när jag kommer hem, dvs. på Söndag.

Haha dog när Julia visade mig den här:


Det är inte lätt när det är svårt

Alltså, hela kvällen igår och hela kvällen idag har jag suttit och försökt nöta in Historiafrågorna. Jag har tyckt att det har varit jätte svårt att svara på dem så jag har behövt min lärare att förklara vissa frågor och svar för mig. Men han var ju sjuk hela förra veckan så jag kunde ju inte fråga då, men igår hade vi historia och fick svar och förklaringar så att jag skulle fatta någonting.
Men såklart, jag har ju världens dåligaste minne. Alltså, om det är någon som berättar en massa viktiga saker eller bara berättar något så kommer jag bara ihåg 40-60 % av vad som sagts. Det är samma sak med händelser. Har jag varit med om något och sedan ska berätta om det så kommer jag inte ihåg allt. Får ju ofta svara på frågor liksom ''Öh, det kommer jag inte ihåg''. Det är faktiskt ganska jobbigt!

När en lärare står där framme och går igenom något eller bara pratar om någon uppgift så far det in i ena örat och ut i det andra. Jag kanske lyssnar i början men sedan, helt okontrollerat, så hamnar jag i min "fantasi värld". Jag tänker på saker och ting som inte alls har med ämnet som läraren står och pratar om. Det är typ samma sak om man sitter några stycken, och faktiskt bara om när jag sitter och pratar med en, så far jag bort i mina tankar när jag egentligen ska sitta och lyssna. Då fattar jag ju ingenting om vad som sagts.
Jag har fått så svåra koncentrationsförmågor. Det är liksom, jag orkar inte ta in allt. Det blir som om att jag stänger av så fort det blir för mycket. Liksom, om någon står och pratar om mattor etc. så kan jag bara helt plötsligt börja tänka på hur kul det skulle vara att svinga i en lian mitt ute i djungeln och kasta bananer på tigrar som jagar en. Det beror inte på att ämnet är tråkigt och helt ointressant, utan att jag inte kan kontrollera min hjärna helt enkelt.
Oj, nu blev det en jädra lång text. Måste ta och packa väskan min och sedan fortsätta nöta och nöta på tills ögonen och hjärnan verkligen blöder! Natti natt alla söta karameller! ♥



You take my breath away, seriously

Fick sova längre idag än vad jag egentligen ska göra på torsdagar. Halv 8 väcktes jag istället för 5 imorse. Löve it! Klockan 8 åkte jag till Harmånger för att ta blodprov. Fick typ panik när jag satt där i stolen och hon tryckte in nålen i armen på mig. Jag satt och andades snabbt så hon fick sitta och säga åt mig att ta det lugnt. Eheh.
Men sedan var det över och jag åkte hem och lade mig och sov igen i ungefär 45 minuter. Sedan var jag tvungen att gå till tåget. Eller ja, jag fick åka dit eftersom det är ju världens jävla snuskväder här i Gnarp. Snöstorm med andra ord..
När vi var framme vid tågstationen så visade det sig att tåget var försenat, så jag fick sitta och vänta en halvtimma på den också. Tack och lov att det finns en liten stuga man kan gå in och sätta sig i och värma sig.
När vi kom fram till Sundsvall så satt jag och gruvade mig för att gå ut eftersom jag trodde det skulle vara samma väder som det är här i Gnarp. Men när jag tittade ut så skiner solen och det är vindstilla. Stört! Varför ska det vara snöstorm här i Gnarp för? Jo juste, det är ju Gnarp... Fjanthåla i Sverige bara.

Nu tänkte jag riskera mitt liv genom att gå ut i stormen för att gå till Ica. Jag måste ha en marabou digestive så jag kan äta bort mina sorger. Nerå, men jag är kvinna, vi behöver choklad! Önska mig lycka till! Får se om jag inte lyckas snöa igen eller blåser bort där ute. :-)


Come pain, come hurt, see the halo ha-ha-halo

Har för en liten stund sedan haft historia och blev då klar med Historia frågorna som jag har haft riktiga störda problem med. Anyway.. Sitter nu med tjejerna på deras Matte lektion. Ville inte sitta där ute alldeles ensam i det okända eftersom det är ju så mycket som händer.. ;-)
Sedan har vi håltimma, idrott och sedan Pof (Projekt och företagande) där vi är typ klar med uppgiften, så jag tror inte vi ska göra så mycket mer än att finslipa våra anteckningar för projektet. Just den här onsdagen är inte så hemsk faktiskt.

Imorgon ska jag ta blodprover klockan halv 9, men ska in till skolan igen efter. Kommer att missa Grafen ju.. Det gjorde jag ju även igår också. Buhu. :-(

Nej nu måste jag ta och ägna mig åt facebook. Vadå? Jag har ju håltimma ;-D ehehehehh, det var inte ens kul det där.




DåååååÅÅÅåå IIII våårt mööÖÖörka hUUUuuus...

Haha, kom på mig själv sjunga en massa Lucia sånger när jag stod i duschen. Åh, tycker det är så mysigt med Lucia. Speciellt Luciatågen. Fast då ska man ju vara med i själva tåget istället för att bara titta på. Jag tycker att det är så mäktigt på något sätt. 
Det var som när jag gick i åttan och vi hade ett Luciatåg på skolan. Jag stod och rös under varje föreställning vi hade. Men det var inte samma sak när vi gick i nian, för då hade vi en annan musiklärare som skulle ha med en massa töntiga låtar och det var någon föreställning som blev värsta fiaskot. Suck!

Jag hoppas vi kommer att ha ett Luciatåg på våran skola nästa år, för då skulle jag vilja vara med. Fast, det beror på om jag får med mig någon annan också, vill ju inte vara med själv heller. Hemska saker!


Hej och hejdå!

Alltså, idag har det varit en sån onödig dag då jag bara har åkt bil känns det som. Vi kom iväg halv 10 imorse och kom hem halv 6. Det ända vi gjorde där inne på sjukhuset var att prata lite om saker som vi redan visste och läkaren berättade igen om hur de ska gå till väga under operationen. Fan, det fick mig att bli ännu mer nervösare. *Gulp*
Ne, men det tog max 10 minuter där inne tills vi var klara. Det var liksom bara att gå in och säga hej och sedan hejdå på direkten.
Vi hade suttit och väntat i väntrummet i en timma också, dels för att vi var tidiga och för att vi fick sitta över min väntetid. Ah, jag är en trött Jessica i alla fall!
Om en timma så ska jag slänga på mig mina danskläder och sedan springa iväg och dansa. Kuuuuliiiit juu! :-D

Älsklingen följde även med :'-)

Can't be tamed

Ehehe, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gillar Miley Cyrus nya album Can't be tamed. Jag tycker att den är sjukt bra! Liksom, det är ju värsta härliga musiken och texterna är ju fantastiska! Hon är faktiskt väldigt duktig!
Dessutom så älskar jag hennes rockiga stil!






Ingen rubrik idag e

Ligger här och skriver på min novell. Fantasin vill inte sammarbeta med mig, någonsin. Så ja, det är lite svårt att få ihop något här. Men har faktiskt skrivit nästan ett halvt papper, I am so damn good! not..

Imorgon blir det ingen skola för min del. Ska åka till Gävle sjukhus och höra lite information inför operationen osv. Det börjar dra ihop sig nu. Snart ska de hålla på att skära, såga och allt fan de ska göra med mig.. Jag lovar, jag kommer ligga och grina tills ögonen blir alldeles blodsprängda när jag sövs ner. Jag kommer vara så jävla rädd. Tänk om något skulle gå snett egentligen? Inte för att det är någon allvarlig operation men vad fan, vad som helst kan ju hända. Tänk om jag skulle råka vakna mitt under operationen? Eller tänk om jag skulle känna smärtan när jag ligger "nersövd", som jag läste i boken Aldrig mera äcklig. Då när tjejen skulle opereras så sa doktorn innan han sövde ner henne att hon inte skulle känna någonting, men hon kunde bara höra dem.
Men när operationen väl började så kände hon precis allt. Hon ville bara skrika men hon kunde inte röra sig eller något.
Tänk om det blir så för mig då? Vad fan ska jag göra dårå?
Jag vill göra operationen, men samtidigt så är jag så fruktansvärt rädd för den. Tänk om det inte blir ett bra resultat och jag får gå och se ut som världens jävla mongolid resten av mitt liv?
-Why me? :c


I'ts killing me

Nothing kills more than to know
That this is the end of the road
And I know I gotta let go

Wish I could just find a way
To have all our memories erased
Cos constantly they're haunting me



Hurricanes and sun

Jag älskar den! Åh vad jag älskar Tokio Hotels nya låt! :'-)

Nu ska jag lägga mig och sova igen. Ska upp om en och en halv timma. Godnatt om en stund! ♥

Ni kan också få höra: (Dumma radiotant som ska prata under låten.. Kastar bajs på dig!)

Pain

Uff! Har haft så himla ont i magen hela jävla kvällen. Det har känts som om att någon har stuckit in knivar och sedan rört omkring..
Ne, gav upp med novellen. Satt fan hela dagen med att försöka komma på en bra början, men det gick ju som sagt som det gick... 
Jag har inte gjort så mycket mer ikväll än att legat i en fosterställning och tyckt synd om min mage. Jag har ingen aning om vad fan det kan vara. Så nu tänkte jag gå och lägga mig och sova så får vi se om den är bättre imorgon! Ska även upp asatidigt för att höra på Tokio Hotels nya låt!!! WOHO! FÅR INTE MISSAS!

Puss och godnatt! ♥


Jessica Engström, en novellskrivare?

Nej usch nej, skulle verkligen inte tro det! Jag har suttit här nu i flera timmar och försökt att komma på en bra början på min novell. Har kommit på några men det har jag bara suddat ut för det såg eller lät så jävla töntigt.
Usch, och jag ligger här och fryser i ena sekunden och när jag tagit på mig en massa så börjar jag svettas på stört, och sedan när jag tar av mig så fryser jag lika snabbt igen. Det blir aldrig mitt emellan.

-
I can't believe it happening again. I have to go on and leave it all behind, but I can't, because  I am so incredible in love with you.

This life is so sick!

Söndag idag. Får väl ta och skriva klart min novell antar jag. Har en sån jävla dålig fantasi och jag kan fan inte ens skriva så vi får väl se vad det är för nå jävla skit jag kommer att lägga ner hela min äckliga söndags gris helvetes tid på.
Helst vill jag bara sitta och stirra in i väggen hela dagen och försöka få ordning på allt som dröser omkring i mitt huvud. Jag är inte lat, utan jag har så mycket inom mig som jag inte vet hur jag ska få ut. Hur i helvete ska jag bära mig åt? Stoppa fingrarna i halsen och kanske spy ut allt?

Hur länge måste jag få känna det onda inom mig? Kan det inte bara försvinna?

Fan mamma, jag behöver din famn just nu. Snälla mamma, krama om mig inatt när jag drömmer. Hälsa på mig, för jag behöver dig nu!


Mina bejbiiisaaar :'-)

Awsi! Tokio Hotel har gjort nytt och jag är helt excited. På måndag så ska de spela upp en ny låt på en Grekisk radio som man kan lyssna på på internet, så även fast jag har sovmorgon på måndag så ska jag kliva upp asatidigt för att höra den nya godingen. Jag vet att jag inte kommer att bli besviken, för det har aldrig gjort mig det. Alla deras låtar är hur underbar som helst och jag kan lyssna på dem om och om igen och fortfarande känna pirret i magen, få rysningar och bara få det stora smilet i ansiktet. 

You ROCK!




Fan vad hungrig jag vart. Får gå och lägga mig och sova så jag kan äta frulle snart. Godnatt!

Helg kalla helg!

Åh, sitter i min varma sköna säng med mina stora älsklingar på huvudet och bara spelar hög och bra musik. Försöker även värma mina fötter efter att jag har stått i en och en halv timma uppe på bersberget och sålt kakor för att samla in pengar till Nyköpingsresan, som är till våren, så vi kan ha våran dansuppvisning :-)
Det gick väl bra. Vi sålde några burkar men det var så jäkla kallt för fötterna och händerna. En och en halvtimma tog 665 år kändes det som. Men nu är det gjort och jag ska alldeles snart stoppa i mig lite varm mat och bara ligga och mysa i sängen med musiken. Eller ne, jag ska titta på min Tokio Hotel dvd. Hihihiih!

Ikväll får jag inte missa Dansbandskampen. Heja Patrik's Combo!

Någon fin själ där ute som skulle tänka sig kunna köpa en eller två.. Nej jag menar flera kaklådor av mig? Så slipper jag gå och knacka dörr och känna mig som en liten scout. Stödj våran nyköpingsresa så vi kan ha dansuppvisning till våren :'-) 50 Kr st! (DET ÄR JÄTTE GODA KAKOR!)








Gammelmommis

Ha din äran Gammelmomma på din 93 års dag! ♥

2009


1993

Schema vecka 46

Alltså, säger bara det här: Störd vecka! Så många tankar, funderingar och känslor. - Men jag uppskattar veeeerkligen sovmornarna!
Men vet ni vad? Blev helt överlycklig när jag kom till skolan imorse. Det första jag hörde var att Jimmy, min historia lärare, hade skjutit upp historiaprovet vi egentligen skulle ha imorgon, så woho! Nu kan jag verkligen släppa ångesten jag har haft hela jävla veckan och plugga i en ganska lugn och ro.

Mitt schema denna vecka:


Imorgon är det fredag! Jag som har legat en dag före i kolan. Har känts som om att det var fredag idag och igår var det torsdag. Men nej, så var det inte. IDAG är det torsdag och inte igår, och IMORGON är det fredag och inte idag!
Det ska bli riktigt skönt att få gå på helg imorgon. Och världens sötaste Olivia aka Olli ska följa med mig hem efter skolan, så det ska bli riktigt kul att få träffa denna bakelse igen och umgås! :'-)




Daniel Adams-Ray

I början av oktober hörde jag Gubben i lådan för allra första gången och jag föll direkt. Det var som kärlek i första ögonkastet. Men nu har den ju blivit så himla känd och alla lyssnar på den. Det har fått mig att ledsna lite på den.
Jag hade bara hört den låten med Daniel Adams tills nu då jag satt och lyssnade lite på alla hans andra låtar och jag hittade världens skönaste låt! Hujeda mig!


Svart

What about now?

GAAAH! Blir galen. Mitt huvud gör så fruktansvärt ont! Vaknade imorse av att jag hade lite ont i huvudet, och under dagen så försämrades det bara. När vi hade uppvärmning på idrotten började jag att må väldigt illa så jag var tvungen att kuta där ifrån för jag trodde att jag skulle spy. Jag vart alldeles röd i ansiktet och tårarna började rinna samtidigt som jag stod med armarna uppe i luften och bad till gud att jag skulle slippa få spy. Det slapp jag också, tack och lov.
Så jag satt inne i omklädningsrummet ett tag och vilade tills illamåendet gick ner lite och sedan bytte jag om.
Just nu mår jag inte illa men jag har ont i huvudet som aldrig förr. Alltså, det är alldeles som om att Bambam har varit här och slagit mig riktigt hårt i kolan. Poor me! :c

Igår kväll gjorde jag en massa historiefrågor, så ikväll ska jag se om jag lyckas göra lika många, om inte mer. Får se om jag klarar det eller om jag sätter mig och söker efter nya huvuden som är tillsalu på Blocket. Skulle verkligen behövas just nu hörreni!


Tell me darling, do you wish we'd fall in love?

Tjosan i trosan!

Idag har jag inte varit så överdrivet trött som jag alltid är varje dag. Det kan betyda att jag sov från 12 inatt till klockan 9 i morse. Det är så himla skönt att vi inte har 2 timmars graf första timman varken idag eller på torsdag.
Så istället för att kliva upp vid 5-halv 6 så fick jag kliva upp halv 10. Riktigt awesome!
Men imorgon är det veckans allra värsta dag! Måste kliva upp halv 6 och sedan komma hem halv 6. + Att vi har idrott och då ska vi ha fotboll. Dö.
Edit: Loggade in på Schoolsoft och såg att min historielärare skulle vara hemma imorgon så jag har ingen historia. Efter historian brukar jag ha en fet håltimma så jag börjar 12 imorgon med. Ännu mer awesome!

Om en liten stund ska jag gå iväg till Gnarps viljan och dansa. Har verkligen längtat som snor! Men innan måste jag fasiken göra klart historiefrågorna.... :-( Varför ska det vara så himla svårt att hitta svaren i boken för?

Näe, istället för att ladda upp en bild så lägger jag upp en låt som påminner mig väldigt mycket om en speciell tid från i somras.




- All the time, all the time

In 7'th heaven


Nattinatt i nattmössan

Går nu och lägger mig och fortsätter och tittat på The runaways. Kollade på halva igår natt men orkade inte titta klart för klockan närmade sig 3.
Jag har även satt i natttandställningen som jag inte har haft i på flera månader, och jag kan säga att det gör ont! Måste börja anväda den igen, nu måste jag verkligen skärpa mig!

Idag har jag även suttit och pratat med tokan Olivia. Haha, vi har suttit och smidit planer om hur vi ska överleva ifall det är någon sjuk jävel som ska börja göra saw-lekar. Vi har plan a och plan b. Störtsäkert! ;-)

 

Godnattis! ♥


Broken door

Tycker att dessa låtar är riktigt bra! Får riktiga sommarkänslor när jag lyssnar på dem eftersom jag träffade dem på Rix FMs festival i Örsköldsvik i somras. Ta mig tillbaka. Det var verkligen en av mina absolut bästa dagar. :-c

In the shadow



Angel







I am screaming for one last dance

Sitter här och ska egentligen svara på frågor i Historia men jag hittar fan inte svaren i boken så jag tar en liten paus innan jag slänger boken i toaletten och sedan sätter mig och skiter! Så jag sitter och kollar lite på Arméjackor. Är helt förälskad i dem! :'3





Skulle vilja ha en sån värsting jacka, tänk vad snyggt till våren!!!!!!!!

Grattis Grattis!

Grattis till pappa på farsdagen och även grattis till världens bästa lillebror som fyller 16 år idag.
Jag älskar er! ♥





You're never over

Ikväll har jag suttit och tittat på Dansbandskampen och hejat på Patriks Combo. Tycker att det är så jävla tufft att de är med och även att Emil var med i tv:n ikväll. Haha.
Nästa lördag ska jag sitta bänkad framför tv:n igen för de gick vidare ikväll, woho!



Vet ni? Jag har sett klart på alla säsonger av One Tree Hill nu. Buhu.. Vill se mer, och jag vill se mer av Andra avenyn också :'c

Nej nu ska jag ta och lyssna lite på denna låt som jag gått och förälskat mig i:

13 November

För precis ett år sedan idag så stod jag och hoppade, sjöng och skrek inne i Sundsvalls sporthall till Takida. Det var verkligen en underbar kväll. Den kvällen fångade jag och Amanda Robbans handduk som vi sedan delade på. Vi fick även ta ledigt från sista lektionen av snälla Mats så vi fick gå och träffa dem på en lite akustisk spelning och sedan få våra skivor signerade.
En av deras bästa konserter och en av mina bästa dagar!
Höll ju nästan på att börja grina när de kom in till Jack and Jones affären där vi stod och väntade på dem. Så slänger de en blick på oss och jag blev alldeles tårögd. Haha.






"Vad i helvete har jag gett mig in på?"

Det var min första tanke när filmen precis hade startat. Redan i början när den första äckliga scenen med sågarna trodde jag att jag skulle dö. Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att sitta kvar resten av filmen, men det gjorde jag. *stolt* Haha, nej men under hela filmen satt jag och bet i halsduken eller på handen, jag kunde inte sitta still i stolen för jag hade en sån jävla panik, blev tårögd för jag var så stressad, det gjorde ont i kroppen på mig när de torterades och jag visste fan inte vart jag skulle kolla när det sprutade köttslamsor. Jag kunde ju kolla bort men det kändes dumt om jag skulle missa något ur filmen, haha. Men jag tycker att filmen var bra och jag hade inte förväntat mig så mycket mer utav 3D effekterna, utan filmen får betyget 4/5 av mig. Den kunde ha fått högsta betyg om den inte hade förstört mitt psyke ;-P

Men innan filmen så gick jag och Zoofie och handlade och sedan åkte vi hem till henne. Jag var så himla trött och efter att vi hade varit där ett tag så somnade jag i soffan och Zoofie i sängen. Vaknade av att både Zoofie och Sam kollade på mig. Haha. Men när klockan närmade sig 8 så åkte vi iväg till bion och hämtade ut biljetterna. Vi fick sitta och vänta ett tag innan bion började. Men sen så började det en och en halv timmas äckligaste stund i hela mitt liv.



Zoofie i väntan på insläppet :-D

Saw

Hellluu! Sitter i skolan och väntar på att Zoofie ska sluta som hon nu precis har gjort. Så nu sitter hon här.
Blev inget bloggande igår, orkade inte. Men ah, ikväll ska jag på bio med henne. Ska äntligen se Saw 7 i 3D som jag skulle se för en vecka sedan, men sumpade det, såklart. Men ikväll ska jag bannemig inte göra ett minsta lilla fel, för då jävlar slänger jag en stor sten i huvudet på mig.
Stannar över hos Zoffe också, så jag kommer hem imorgon. Pöwwwzzzzaaaahr!


Ursäkta röran

Ja, jag får ursäkta röran, men jag orkar inte hålla på med nå koder nu. Tänkter slänga mig in i duschen nu och sedan lägga mig och sova. Är asa trött! Men det här får vara så som det är tills imorgon. Godnatt!

Årets första vurpa - Check!

Alltså, idag när jag vaknade och tittade ut så möttes blicken utav en hemsk syn. Jo, tro på fan att det är världens snöstorm ute då. Jag som har bönat och bett till gubben vinter att han ska ge fan i att häva ut en massa snö. Men den gubben är ju helt vrickad!
Så det var väl bara till att ta dataväskan och gympaväskan med sig ut och försöka springa till tåget. Kunde inte se vart jag gick för det var mörkt ute och jag var tvungen att ha luvan nerdragen för att inte få något snusk i ansiktet. När jag går förbi Hudiksvallsbussen så halkar jag till. Måste ha sett lite sjukt ut för jag gled på ett ben, men som tur var så ramlade jag inte. Men det måste ha sett väldigt dumt ut för dem som satt i bussen...
Sedan kommer jag till skolan, har historia första timman. Andra timman hade jag håltimma så jag satt och drack varmchoklad och tittade på en massa Tokio Hotel klipp på youtube medan de andra hade matte.
Efter det så var det lunch, samhällskunskap där jag knappt kunde hålla ögonen öppna, sedan hade vi idrott och sist Prof (Projekt och företagande). 
När jag och tjejerna skulle skynda oss ner till bussen som ska ta oss till dit vi ska ha idrott så klart som fan så ska jag halka och pladaska rakt ner på backen, raaaaakt på rumpan. Inte skönt! Det kändes jävligt snyggt och jag tror fan att alla andra på Navet (bussstationen) tyckte det också. Eheheh.

Nu är jag hemma i alla fall. Är sjukt himla trött och hata mig inte nu.. men jag gör en ny header. Alltså, förlåt om jag byter så mycket men jag blir aldrig nöjd med dem. Jag tror på denna som jag gör nu och jag hoppas den åtminstonde kommer att sitta kvar resten av vintern i alla fall. Jag lovar att jag inte ska byta igen. (a)

Pöhwzz och Kjamiwzzar!

En gammal bild på mig från vintern 2008. Jag och Michaela var ute och lekte i snön vi.

I miss so much of you I can't go on

Sitter i skolan och är stört trött och det känns som om att jag har andra världskriget i huvudet.. Har ont som bara den! Men aah. Håller just nu på att startar ett "företag" med Zoofie på Mediekommunikationen. Tycker vi är duktig ja med en riktig bra idé ;-)

Efter den här lektionen har vi webbdesign. Är inte en taggad b-b-brud för det inte. Så, kvart i 5 slutar jag. Ska be fröken om lov att gå lite tidigare så jag hinner med tåget som går 10 i. Ähähäh.

Näej, men nu hade jag väl inte så mycket att skriva. Längtar tills ikväll då det är dans. Wihoo! Måste även göra historian med -.- Men först måste jag titta på One Tree Hill. Var tvungen att börja på sista säsongen efter att jag hade kollat på det sista avsnittet i näst sista säsongen. Det är ju så sjukt alltså!!! :-o

Sådär, ha det så bra idag!

Hahahhah "Death *slick slick slick slick* Death". Så jävla rolig scen! :'D

Måndagen efter 4 veckor

Sitter här ja i linne, tjocktröja och ett par sköna stickade tofflor på fötterna och lyssnar på musik. Så skönt att bara sitta och lyssna på musik i min ensamhet. Men ska väl snart ta och kolla klart på sista avsnittet av One Tree Hill. Dör. Det är så jävla spännande och så jävla bra.
Igår när jag hade lagt mig så låg jag och tittade på det ända till 2 i natt. När klockan var runt 12 så hade jag tänkt att släcka ner men det var ju så spännande så jag kunde verkligen inte låta bli att titta på nästa, och nästa, och nästa... Tårarna och snoret sprutade, fy faro vad det är sorgligt, bra och spännande!!!!

Var ju i skolan idag och det var inte såå jätte farligt som jag hade förväntat mig. Kanske berodde på att jag hade sovmorgon idag och bara hade två lektioner, vilket jag brukar ha på måndagar. Men imorgon, kliva upp halv 6 och komma hem halv 6. Det blir noooog en riktigt härlig dag.. not. Men ser faktiskt väldigt fram emot Grafen.

Detta fick mig på bra humör idag:

Mina senaste resultat.

Förresten, ser ni något nytt här eller? ;-) Hehehe, kunde inte hålla mig.

Best World Stage Performance

Ååååh vad underbart!!! Tokio Hotel vann Best World Stage Performance igår på MTV Galan. Tror faan de, med tanke på hur jäkla bra de var i Stockholm!

"And for the other nominated artists, we're sorry, but our fans are the best in the world" - Bill Kaulitz @MTV EMA

Tyvärr så missade jag det då vi inte har MTV hemma och ljudet på livesändningen online funkade inte, och jag kände inte att kolla utan ljud så jag får kika lite på youtube sedan. Fick i alla fall se tidigare idag att de hade vunnit. Röstade som en tok ja! HIhihih :-D





Röda mattan



Hemma igen...

Känns inte bra att skolan börjar imorgon igen... Har verkligen njutit av att inte behövt sätta min fot i skolan på hela 4 älskade veckor. Men imorgon, då börjar allvaret igen.
Har väl prov den här veckan som kommer och jag har inte haft någon ork att ens öppna historieboken. Och då menar jag inte att jag har varit lat, utan att jag har inte mått så jätte bra psykiskt. Men får väl ta och göra det någon gång i veckan.
Jag har i alla fall haft ett sjukt roligt lov i Jämtland. Så jävla mycket skratt med Malin, haha fy fan.

Här kommer lite bilder från mitt lov. Inte så många, men några i alla fall! :-D

Hälsade på i Hoting några dagar. Myyys!


Storkillen är ute och kör motorcykel


Och bil


Bita på mosters kamerapåse




Busunge


MEEEN AAWH, GOSUNGEE! :') blit helt sjuk D: :')








Fika med syster yster


Var ute och gick en sväng. Theo var på dagis för er som undra


En äckligt jävla god chailatte fika med Malin på stan.


Spelade innabandy (mördarsporten) med pappa, Malin, lillebror och några av Niklas kompisar.
Bara för att Niklas kompisar ska ta i allt vad de har när det ska skjuta så jag får bandyklubban
rakt på tummen.. Buhu. Men jag och Malin vann ju i alla fall, eller hurå Malin???? ;-D



En liten jämförelsebild.. Poor me :'-(


Kolla vad asbra jag och Malin var. Efter mycket skratt och ras så lyckades vi äntligen.


Här är bara ett bildbevis för att jag dricker kaffe ibland. Får se om momma
kommer ihåg det nästa gång jag kommer upp då jag ska dricka en kopp.



Jah, tror inte att det var så mycket att visa nu. Ska väl ta och fixa lite på frontierville som jag typ inte har hunnit gjort så mycket på när jag har varit i Brunflo. Har inte haft tid så det är jätte mycket som jag ligger efter på. Snyft och gråt..
Sedan blir det Beck klockan 21:00. Får inte missa!

Jävla jul....

Om det inte hade varit jul och man måste köpa en massa julklappar så hade jag ju kunnat köpa lite saker till mig själv. Men näe, måste spara undan så jag kan köpa julklappar. Önskar som fan jag gick i Kenzas skor alltså!!

Det finns en hel del saker som jag vill ha.. Fast jag kommer få pengar i julklapp så en av dessa saker kommer jag i alla fall kunna köpa, så det är ju grettans de! Tänkte mer på Ipoden :-)

Någon fin slapp tröja
Kavaj
Ipod
Extern hårddisk
Knästrumpor med söta rosetter i kanten
Tokio Hotels senaste live dvd





Så jäääääävla typiskt mig alltså...

Sitter hos pappa nu tillsammans med Malin. Skulle egentligen vara på väg hem nu från bion, men när vi hade satt oss på bussen in och jag tog fram biobiljetterna så ser Malin att det är sfbiljetter, och här i Östersund finns det fan bara Biostaden. JAHA?! så vi fick väl åka in och sedan ta samma buss hem igen då. Men vi hann ju springa in och köpa ramlösa och marabou (men det säger vi inte högt *schh*).
Malin började skratta när jag skulle ta första klunken så jag började skratta och tro på fan jag fick kallsup och sedan sprutade ut allt jag hade i munnen ut på golvet.
Nej men jag och biobiljetter går fan inte ihop. Ska aldrig mer ta hand om biljetterna...

Nej men ska fortsätta digga curtan här nu med Malin. Haha, fy fan vilka kassa texter.. ''Munnen är din pärleport som sitter på en båt'' och han kan ju inte riktigt uttala engelskan riktigt heller... ''Notting to sink abatt'' Haha, men han är ändå våran man! ♥

Torsdag

Hejsan!

Sitter vid världens segaste internet just nu. Det tog mig fan en kvart till att komma in hit för att skriva ett inlägg. Höh. Aja. Har väl inte gjort så mycket idag. Måste snart springa och kissa och sedan sätta mig och äta. Åker ikväll för att se på Saw 7 i 3D med Malin. Åh, har velat sett den väldigt länge och Malin ställde upp för att se den en gång till med mig. Hon såg den i fredags då det var premiär. Modig hon som vågar sätta sig och titta på den igen. Hihi. 
 
Fick veta datum till min operation som jag har väntat på sedan jag var 12 år, idag. Den 23 ska jag ner till Gävle för en litet besök. Sedan ska jag skrivas in den 2 december på sjukhuset och sedan den 3 blir det operationen. Tack och lov så slipper jag ligga kvar där i flera veckor som de sa när jag var där i våras. Jag behöver bara ligga kvar där över helgen och sedan måste jag stanna hemma från skolan i en vecka.
Det här innebär ju att jag missar dansuppvisningen i Gnarp den 4 december som jag sett så fram emot.. :c
Fy fan. Är så jävla livrädd. Det gör ont i mig redan nu. Bara tanken på att de ska skära och ha sig i min kropp skrämmer mig. Är väldigt rädd för smärtan jag kommer att ha.
Näeh, kommer böla sönder ögonen innan jag sövs ner....

Nej men nu måste jag verkligen äta!


Everything I see reminds me of you

Yeah! Tjo people! Sitter här ja och väntar på att klockan ska ticka så jag kan sätta mig på bussen in till staden med Malin. Måste ha en ny concealer och en ny halsduk. Måste springa in på något fik och köpa chai latte också, om det är någon som säljer. Fy fan vad jag har suktat efter en sådan i flera veckor nu. Sedan får vi se om vi töntar på oss och kanske testar en massa fula kläder. Hihi, det är alltid roligt!
HAHAHA kommer ihåg när Malin skulle testa en förliten klänning och när hon andades så skvatt en knapp iväg i en väldans fart. Det var så jävla roligt!

Tänkte sova till efter 12 åtminstonde idag eftersom jag har väckts mellan 8-9 varje morgon när jag har varit i Hoting eftersom Theo vaknade tidigt. Men i morse då så vaknade jag helt av mig själv först vid 7, sedan somnade jag om och vaknade vid 8 helt pigg. Kul.
Aja, låg kvar till klockan vart något runt 12 så klev jag upp och gjorde världens godaste frulle. Hehe, havregrynsgröt med en massa äppelmos och mjölk. Muhuuums vad det är gottans! Eller ja, det äter jag varje morgon här i Brunflo. Och sedan hoppade jag in i duschen.

Det var väl allt för mig just nu. Ha det bra allesammans!



Ah, känner mig så vacker idag! Mohaha.


Trött Jessica

Sorry sorry för att jag inte uppdaterat på några dagar, men för er som har minne så har jag varit i Hoting hos min syster som jag skrev i några inlägg tidigare att jag skulle göra på lördag. Så i lördags satte jag mig på bussen upp. Jag har haft några riktigt mysiga dagar där uppe.

Jag har så jävla ont i magen. Det bubblar och har sig. Jag vet inte riktigt vart det ska komma ut något, om det är nertill eller upptill. Känns som om att jag ska spy samtidigt som jag måste sätta mig på toaletten en stund. Hehe, okej. Nog om detta.

Imorgon blir det staden då jag måste hitta en stor mysig halsduk som jag kan ha i vinter. Även mössa och vantar måste jag ha. Frågade Malin om hon hänkar på, men hon är en riktig segsnopp på att svara. Så jag antar att jag må åka själv.

Nej nu ropar momma min att hon vill spela 500. Så ska väl gå in och göra det då. Är riiiktigt trött!
Kommer ett inlägg imorgon eller något så ska jag lägga upp lite bilder sedan jag var i Hoting.

Ma råkes!

RSS 2.0