090725

Ojoj, jag har inte uppdaterat på flera dagar. Mommas dator är ju inte riktigt 100 så jag kollar lite på datorn när jag är hos pappa, vilket jag är nu. Denna vecka har jag gjort lite roliga saker.
I tisdags for jag, mina syskon och mina 3 männingar till Boda Borg där vi var hela dagen och hade jätte kul. Där fanns det sånna där stora tjocka sumobrottar dräckter så jag och Anton (min 3männing) brottades och gissa vem som fick ner vem tillslut? - Jo jag fick ner Anton. Du är nog lite vek ;).
Jag har även åkt till Hudiksvall med momma, morbror Mikael och mommas kompis bara över dagen då jag köpte mig ett par nya jeans, det behövdes verkligen. Och igår följde jag med momma och hennes kompis på bilbingo. Fatta vad sur jag vart när jag satt och var nära hela tiden. Fan, dom är 20.000 kr kunde ha blivit mina...

Malin har varit sjuk hela veckan så henne har jag inte träffat mycket alls. 2 gånger på hela veckan. Jag hoppas att du blir frisk Malin så vi kan hitta på något snart!
Till veckan kommer Amanda och vi ska gå på Storsjöyran på torsdag där bla. Takida (<3) ska spela och en massa andra artister jag inte har en susning om vilka De är. Jag hade tänkt att gå på lördagen oxå men det visade sig att jag inte hade tillräckligt med pengar tyvärr. På lördagen skulle bla. Lady Gaga, Dead by April (<3) och Amy Mcdonald spela.
Vi får se om jag kan skrapa ihop 480 kr till en biljett till lördagen =).

Nu kommer det nog ta ett tag tills jag kan skriva ett inlägg igen. Det är sommar men tyvärr inget fint väder, men jag känner att jag inte vill sitta så mycket vid datorn på sommaren.
Inte för att det är många som läser min blogg men jag hoppas ni klarar er ni som läser ;-)

Ha det så bra! Kramar ♥

Citron-tips

Jag hittade ett litet tips i en blogg jag läste jag tänkte dela med mig till er :-)

Citron minskar magsäcken, den är så sur att magsäcken drar ihop sig.


Superbra om du inte vill känna dig lika hungrig eller minska magsäcken.

Sedan är den full med antioxidanter och vitaminer... Kan det bli bättre?


Packat och klart!

Ja, nu har jag äntligen packat min stora röda bag fullt med kläder. Eller rättare sagt, min garderob. Jag åker till Brunflo imorgon till mormor, vilket innebär presenter. Fyllde år för nån vecka sen och jag har inte träffat släkten uppe i Jämtland på jätte länge. Aja, ska åka y-buss. Måste nästan ta med mig en kudde så jag kan häva den bakom ryggen. Jag får så förbaskat ont i ryggen när jag åker buss länge. Nu låter jag som en tant, men så är det! Ska bara se nu så jag får igen väskan så att den inte spricker.
Bussen går imorgon halv 4 någon gång tror jag imorgon på dagen och är framme halv 7 dom som har mitt nummer får gäääääääärna vara social med mig.

Nej nu ska jag bara ladda mobilen med ny musik och sen gå ner och fika något. Ska nog se om det är nå bra på tv:n för här vid datorn vill jag inte sitta mer för ikväll. Jag har suttit här hela dagen, så bli inte rädd om mina ögon är fyrkantiga nästa gång ni ser mig.

Ha det bra allesammans!
Pussar. ♥

090719

Alltså, det värsta att vakna till på morgonen är fan att någon står och dammsuger. Det är inte första gången jag vaknar av den där hemska dammsugaren på morgonen. Det värsta av allt är det utanför mitt rum AnnMarie dammsuger oxå. Det är sommarlov och jag vill inte vakna klockan 9 på morgonen. Låt mig sova! För det behöver jag. Jag fick ta och kliva upp och fika. Då var AnnMarie påväg till sängen igen för att sova... Ska jag vrida upp det högsta volymen på datorn jag oxå? Jag är morgon sur. Får jag inte vakna av mig själv så dlskjgzkdhafoöidh<dfh. Blä!

Idag är det trist väder så det gjorde då inte humöret bättre. Godis sugen som attan är jag och jag är pank. Hur går det ihop? Någon som vill trösta mig med att gå och köpa en påse med en massa lysmelk, geisha, lakritsfiskar, sockerbitgodisar och sånna där blåa kulor. Det bara vattnas i munnen... Det borde inte finnas godis! Beroende..

Huhuhu, jag har inget att skriva om heller, jag börjar tröttna på bloggen.. Men jag ska inte sluta blogga Olivia, du vet hur mycket jag gillar att läsa din blogg ;-). Slutar jag blogga, slutar hon. Så det är bara lika bra att fortsätta.

Ha det bra ♥

Fredag/Lördag ♥

Min helg har varit den roligaste på länge. I fredags åkte jag och Sandra ner och badade, dock var det väldigt kallt i vattnet och jag som blivit en badkruka stod minst en halvtimma på att doppa mig. Men alldeles i slutet när vi skulle kliva upp så började jag simma. Jag sov även hos Sandra den kvällen. Trött som bara den var jag. Vi kollade på film '' Gustav 2''  och vi gjorde varm choklad och mackor vi satt mumsade i oss under ett varmt täcke. På morgonen vaknade vi riktigt ungefär vid 11-12. Vi bakade cheesecake som vi skulle ha till kvällen då vi hade tjejkväll, jag Amanda och Sandra. Efter vi gjort den så gick vi ut och solade tills jag åkte hem.
Vid 8 gick jag över till Amanda som jag fick skjuts av på hennes moppe ner till Sandra. Vi satt först vid Sandras dator och kollade på karuseller på Liseberg. Fatta vad jag längtar till att åka dit eller? Snart så..
Efter att Sandras Pappa, systrar och annat folk for iväg till cruisingen i Hudiksvall så tog vi fram den efterlängtade cheesecaken. Minst MVG + på den goda kakan :-). Efter några bitar av den så skruvade vi upp volymen på sterion och bara släppte loss, hehe... Hoppas ingen såg oss ;-)...

När klockan började närma sig 1 gick vi ut. Jag skulle hem så Amanda och Sandra följde med mig nästan hela vägen hem till mig.


Sandra i fredags när vi badade ♥


Havet i mitt ♥


Cheesecake bakning i lördags.



Den otroligt goda cheesecaken. ♥





Innan jag dör!

Innan jag dör så finns det vissa jag vill träffa. Haha, ni får tycka jag är sjuk. Men jag SKA träffa dom, det har jag bestämt :-)


1. Robert Gustavsson. Är min favorit komiker och har alltid varit det!


2. Marie-Louise från Rent hus. Så jäkla söt!
 

3. Per Gessle. Jag har alltid älskat hans låtar. Roxette, Gyllene Tider, Per Gessle & Son Of a Plumber.
 



Det finns även dom som inte finns jag gärna vill träffa som Edward Cullen. Robert Pattinsons roll i Twilight. Det ÄR helt omöjligt eftersom personen inte finns förutom i filmen och böckerna. :-(
Britney Spears & Bill Kaulitz är 2 andra jag oxå vill träffa, men det skulle vara hur svårt som helst att få till. Det finns dom som har turen!


090717

Jobbade sista dagen idag. Nu ska jag inte behöva montera upp en massa brandvarnare, skrika åt tanter/gubbar när jag pratar och inte behöva kliva upp tidigt på ett tag.
That's the life!
Nå, vad ska alla göra ikväll då? Själv ska jag inte göra någonting. Alla är upptagna och har andra planer. Jag som ville åka och bada eller bara gå en promenad ikväll. Nåväl, jag får väl antingen dra mig ut själv eller så slår jag på en film. Bara det att jag mina filmer är så utnötta så dom är inte så bra längre.

Igår kunde jag skriva ett inlägg. Internet strejkade, trådlöst suger! Skaffa aldrig det. Eftersom det gick åska igår (:D) så vart det nå fel. Men vadå, att ligga under ett täcke och bara titta ut på blixtrar och lyssna på mullret är ett av det bästa med sommaren. Fast att sitta ute är ännu mysigare :'D.

Nämen se där! Nu fick jag svar ifrån Sandra. Alla var visst inte upptagna ikväll, puss på dig Sandra :*

Ha det så bra allesammans! ♥

Kortleksbingo

Yes, har nyss spelat kortleksbingo. Tro det eller ej men jag vann 2 gånger faktiskt. Första gången ''storv-insten'' och andra gången ''mellan-vinsten''. Ska jag vara ärlig så vann jag mindre än dom andra, men jag lyckades kamma hem två stycken marzipan godisar (inte gott) och en mini center, medans dom andra vinner hur mycket som helst ;-o. Det var faktiskt kul att spela, så jag hoppas det händer någon fler gång :-).

Nej, nu ska jag lägga mig och drömma om Edward Cullen. Twilight
Sov så gott alla sötnosar =) ♥.

090715

Nu är det bara 2 dagar kvar av jobbet, så det kommer att bli skönt att få ledigt. Jag somnade när jag kom hem så jag är lite orolig om jag kommer att kunna somna inatt.. Aa, med tanke på hur trött jag är så kommer jag att somna som en Törnrosa.

Jag känner mig så jäkla dum att jag inte varit och badat någonting i år. Inte i havet eller i nån sjö alls. Eller jo, jag tog nåt simtag för några veckor sen med Amanda i havet men det var så kort tid och kallt i vattnet. Förra året var jag ner och badade jätte mycket, grillade och bara for ner för att bada hundarna på kvällarna med Mamma, hennes make och syskonen. En dag på stranden i stekande sol med en nära vän skulle verkligen få mig må bra =).

Snart ska jag spela kortleksbingo (eller hur dom kallade det) med AnnMaries barn Hans och hans barn Carl och Catarina. Bosse skulle oxå vara med. Jag tänkte vara lite social och ställa upp på det, göra annat i några kvarter. Så dom slipper tro att jag inte gör nå annat än att sitta på rummet hela dagarna. Undra vad dom tror jag gör här inne egentligen, om dom kanske tror att jag ber eller nåt? Nejnej, det jag gör är att bara sitta vid datorn, lyssnar på musik, läser eller sover.

Ha det så bra! ♥

090714

Grattis syster på 21 års dagen! Jag saknar dig ♥

Vart lite snopen imorse när jag vaknade och tänkte: ''aah, nu får jag somna om igen''. Precis när jag sluter ögonen hör jag AnnMarie trampa upp för trappen för att komma och väcka mig. Buhu..
Dagen har gått hyffsat bra om man bortser att jag nästan somnade i bilen flera gånger när vi åkte emellan tanterna och gubbarna. Jag fick sluta en timma tidigare så jag gick hem och lade mig och sov. Jag skulle behöva sova en hel helg om inte en hel vecka, är så trött. Jag tror jag att jag fått magkatarr. Jag har så fruktansvärt ont i magen om jag inte ätit. Seriöst, jag låg nästan och grät idag för att det gjorde så ont. Jag åt middag och det gick över men börjar dock komma tillbaka nu igen. Eller ja, just nu gör det inte ont men jag känner att det står inte rätt till i magen.
Jag var ute och gick idag runt Gnarp med Olivia. Det var skönt, men väldigt varmt var det. Jag älskar att vara ute och gå, man får ett sånt gott samvete efteråt (jag iallfall). Ta med mig ut någon gång om ni vill göra mig glad =).

Näe, nu ska jag ta och hoppa in i duschen.
Ha det bra! ♥

090712

Hejsan! Jag har inte bloggat någonting idag eftersom jag inte har gjort nåt speciellt. Det har regnat hela dagen och det betyder att jag suttit vid datorn hela dagen. Fast det enda jag gjort har varit musik och msn, finns inte så mycket att göra längre på datorn. Den är inte lika rolig som den var förut.
Imorgon börjar jag äntligen jobba igen, sista veckan. Jag har funderat på att åka in antingen imorgon eller på tisdag till körskolan och försöka göra några prov. Jag kommer inte hinna klart med förarbeviset i sommar heller, halva sommaren har ju gått och jag har några prov kvar jag måste göra. Fan, jag vill så gärna köra moppen, kunna röra på mig och vara fri helt enkelt!

Nej nu ska jag lägga mig i värmen. Ska läsa ur en av dom mest fantastiska böcker som finns. Ljudet av ditt hjärta, från Twilight-serien.

Godnatt ♥

090711

Vaknade imorse... Idag då rättare sagt, och hade inte ont i halsen alls. Snacka om att jag vart glad, dessutom var det soligt idag så jag satte mig ute efter jag ätit frukost. Jag tog med mig hörlurarna och boken och satte mig i solen först. Jag hade ju mjukisbyxor, svart linne och en svart tshirt så jag ville inte ha mer linjer efter kläder så jag satte mig under ett stort träd och bara hade det skönt. Ja, för er som ville veta då! Varför jag hade så mycket kläder på mig en varm dag? - Men det är för att jag just blivit frisk och det första jag gör är att lägga mig ute nästan naken =). Jag gick sen hem till Amanda för att hjälpa henne med hennes blogg som hon inte alls begrep sig på, så det var väldigt roande att kolla på hennes vredesutbrott. Haha, nä nu ska jag vara snäll (a)...
När vi vart klar gick vi ut en sväng och gick. Det var väldigt skönt efter nästan en hel vecka i sängen i min sjuka. 
Vi bestämde oss för att ta en moppetur runt lite här och var. Så när vi kom hem var vi lagomt kalla.
Jag kilade hem och sitter här nu, jag tänkte bara skriva ett inlägg innan jag lägger mig =).



Varje kväll jag sitter här har jag alltid suttit och stirrat ut för att se om jag ser några fladdermöss. Inte en enda gång har jag sett
några förens nu när jag kollade ut. Dom flyger bara några meter från mitt fönster, riktigt häftigt tycker jag =). Förra sommaren jag och Malin satt ute vid den här tiden och kollade på fladdermöss. Det var en som flög emot oss så Malin springer in och jag slänger mig på backen och sen springer jag in efter henne och skriker. Haha, den där kvällen var så jävla kul. Den kommer jag alltid att minnas :-).

Ja, det var nog allt för mig just nu. Men vi hörs nog imorgon. Ha det bra allesammans!
Pussar ♥

Nile City / Radio City 103,2 rapparstigen

Haha, oj oj vad jag älskar dom här filmerna. Det här är det absolut bästa med filmen, Pelle Alsing. Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser dom, jag tröttnar aldrig på dom :').

Ni skulle sett mamma hur hon satt och skrattade åt dom här klippen, hon satt ju och spolade tillbaka om och om igen x).


Videon påminner mig lite om min och Malins cam video vi satt vaken hela natten för att spela in "Radio City 103,2 rapparstigen". Vi skrev rappar svar och jag skulle intervjua henne och hon svarade med en rapp. Hon hade ett namn vi tyckte var lite ''rappigt'' Nilej, men jag kommer inte ihåg om jag hade nåt namn.

- Jag: Vad heter ditt husdjur?
- Nilej (Malin) - Min hamster heter Po och han rockar fett, han springer i sitt hjul och bränner fett!

Såååå mycket rimm vi kom på Malin ;-).

Haha, vad min.. eller ja, pappas cam har gått varm på alla våra fula videor. Önskar jag hade kunna laddat upp en här, men jag skulle nog skämmas ihjäl och alla skulle nog tycka att vi är helt dum i huvet, Malin skulle definitivt slå ihjäl mig.
Videorna visas endast bara för oss :-).

Ha det bra! ♥

090709

Hejsan. Jag känner mig väldigt duktig för jag har inte startat datorn sen i måndags. Men jag har en förklaring. Jag har legat ner i nu 2 dagar med feber och en förjävla ond hals. Det är ju så jäkla typsikt att jag skulle bli sjuk just nu när jag jobbar och allt. Jag kommer inte jobba imorgon heller, vill inte riskera att smitta gamlingar. Dom är ju lika känsliga som bebisar. Blir dom smittad kan dom i värsta fall dö.. Och jag skulle inte kunna leva med mig själv om jag skulle råka ta död på nån. Så, det är bättre att ligga ner gosad i sängen med den 3e boken ur Twilight-serien och en massa halstabletter. Synd bara att jag förlorar pengar på att vara sjuk, får ju ingen lön =(. Jag som är i ett sånt stort behov av pengar. Garderoben behöver förnyas och jag vill ha en ny kamera om jag inte ska köpa boxen med alla Vänner avsnitt som kostar 1999 kr. Svårt val =(.

Nej, nu kände jag att jag inte orkar sitta här längre. Jag ska gosa ner mig i min sköna säng igen och kolla på film.
Ha det bra allesammans!
Vi hörs när jag frisknat till mig. ♥

Inte så dum.

Svar på Amandas kommentar: Tack så mycket darling :) <3

Denna födelsedag var inte så dum iallafall, men jag menar inte att den var världens bästaste heller. Visst har jag suttit och fått tårar i ögonen men mina vänner kom och gjorde det bättre =). Var ut och gick med Amanda och Sandra en stund ikväll, vi gick dock inge långt, men ett gott samvete har jag iallafall. Sandra bara gick och pratade hela tiden, pratmaskin är vad du är, men jag älskar dig endån ;-).

Nä, nu ska jag tvätta ansiktet och sen lägga mig och sova i några timmar innan jag ska jobba imorgon.
you make me feel good!

Godnatt alla sötnosar :-) ♥

090706 = Grattis till mig!

Började jobba klockan 11 och jobbade till klockan 3. Jag fick sätta upp en brandvarnare, spela kinaschack med en tant och sen bara följa med och lämna mat hos gamlingar. Sen när jag kom hem gjorde jag inte så mycket, utan satt mest bara och vänta på att Amanda, Amandas kusin, Diana och Sandra skulle komma. Diana kom in och bara slet upp dörren, lätt skrämd som jag är skiter nästan på mig. Sen kom Amanda sjungandes och hennes kusin med en bukett blommor som var från momma och morbror Mikael. Vi gick ut och satte oss och åt tårta och chips, jätte gott! Amanda och hennes kusin gick sen hem och just då kommer Sandra. Av henne fick jag ett jätte sött örngott som jag snart ska klä på kudden min. Av Amanda och Diana fick jag andra boken ur Twilight serien, fast den fick jag redan i fredags =).

Nu har både Diana och Sandra åkt hem dom med, så nu sitter jag här helt ensam ingen. Vi tänker kanske hitta på nåt mer ikväll, men vad har jag ingen aning om, om det blir te att hyra film =).

Det jag fått än så länge:


(världens bästa kompis ligger här) fick jag av Sandra :)♥


En utav världens bästa böcker, fick av Diana och Amanda :) ♥


Blommor utav momma och morbror Mikael.


Jag ursäktar bildkvalitén, jag skyller på mobilen.

Det blir mer firande när jag åker upp till Brunflo =).
Ha det bra allesammans, även grattis till mig på namnsdagen ;-)


Sov gott!

Tänkte snart gå och lägga mig, är sjukt trött.
Idag har jag städat på rummet. Dvs. dammat, plockar och dammsugit som bara den. Jag gick på Ica för att hyra film med Amanda. Kommer inte riktigt ihåg vad den heter, men rolig var den. Efter hon gått hem ställde jag mig i duschen och stod där ett tag, det var riktigt skönt! Jag märker att det här blir ett tråkigt inlägg och jag har inte nå speciellt att skriva om så det är bäst jag slutar och skriver för idag.

 Godnatt! ♥

Orsak

Orsaken till att jag helst vill hoppa över min födelsedag är för att jag vill ha min familj med i firandet. Dvs. mina syskon och mamma. Så som det alltid har varit. Vilket inte går nudå, mamma är i himelen och syskonen 25 mil ifrån mig. Dom senadste har mina födelsedagar varit helt fail.
Så nu vet ni det!

090705

Imorgon gäller det.. Jag vill inte fylla år =(.

Jag vaknade tidigt imorse av att Bosse var ute i trädgården och höll på med någon maskin som låter högt. Så halv 10 var jag vaken, trött och kunde inte somna om. Thank you Bosse. Idag har jag absolut inga planer, är jag förvånad? - Nej. Jag känner mig inte på humör för att hitta på något speciellt heller. Är lite sugen att hyra en film och höra med Arlindo om vi kan låna biosalongen på Kulturstjärnan och kolla där jag och nån till :). Ska höra med Amanda om hon har lust och inte har något annat å göra.
Vi fick ju låna där en gång förut på påsklovet. Vi skulle låsa, släcka och sätta på larmet när vi var klara där. Men klantarslen som vi är sätter på larmet så det börjar tjuta. Undra hur många tankar jag fick upp i huvudet just i den sekunden det började tjuta. Jag riktigt såg mig sitta där i rättsalen framför dommaren och när jag står där och betalar en stor summa pengar till polisen ><. Tack och lov så går larmet bara hem till Arlindo. Om ni kunde ana vad vi skämdes när vi kom till han för att lämna nyckeln...

Tror nästan att jag ska städa rummet idag. Damma, dammsuga och plocka ihop lite. Det behövs verkligen.
Jag behöver inte lägga mig så tidigt ikväll. Börjar jobba 11 imorgon till 3 på eftermiddagen. Efter det kommer tjejerna över på lite tårta dricka =).

Hörs! ♥

090704 / Gatufesten

Hejsan. Kan bara säga att jag hade en jätte rolig kväll igår.
När vi for där ifrån så var min röst helt pajj och mina fötter och ben vek sig nästan efter allt hoppandes, dansandes och skrikandes. Banden som vi kollade på var först och främst Ulf Lundell som spelade när vi kom in. Sen var det Miss Li, Lena & Orup, Backyard babies och till sist var det Moneybrother. Andra gången på mindre än ett år jag är och ser på Backyard babies. Dom är faktiskt rätt bra, iallafall vissa låtar :). Det var en låt jag stod och väntade på på hela spelningen. Vi trodde att dom hade spelat klart så vi går iväg då vi hör att publiken ropar in dom igen och spelar låten jag väntat på. Vi gick inte tillbaka för vi skulle vidare till Moneybrother. Sandra for hem efter dom spelat, det var sista bandet som spelade oxå dessutom. Jag, Amanda och Diana gick till Madhouse och dansade benen av oss. Det var ju så himla varmt, och jag med jacka. Haha. vid 2:20 gick vårat tåg hem. När jag kom hem somnade jag nästan på direkten jag la mig isängen, så jävla trött.


Ulf Lundell


Miss Li



Lena Philipsson


Lena & Orup


Backyard Babies


Backyard Babies/ Dregen


Moneybrother


Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag är så himla trött så jag kan bara gå och lägga mig och sova, men då vänder jag på dygnet och det blir jätte jobbigt för mig att kliva upp till jobbet då för mig på måndag. Jag tror nästan att jag ska springa på Ica och hyra en film eller nåt. Ha det så bra, ciao ♥


Nu drar jag.

Sticker nu snart iväg till tåget till Sundsvall. Det kommer att bli en super ikväll på Gatufesten =).
Bilder och sånt kommer imorgon, eftersom jag kommer hem inatt så då kommer jag definitivt inte starta datorn då.
Ha det bra allesammans =).


090703

Hejsan! Jag kom hem från jobbet för en stund sen. Jag fick sluta en och en halvtimma tidigare idag, det var inte så mycket mer som skulle göras fram till 1, så jag fick gå hem då. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på tills ikväll då jag åker till Sundsvall på Gatufesten med tjejerna =). Jag kan inte ligga ute och sola eftersom det är kallare idag än vad det har varit hela veckan. 20-22 grader varmt. Jag har blivit så van vid det varma så jag fryser nästan när jag kommer ut.
En vecka är nu avklarad med hemtjänsten för min del, nu återstår det bara 2 veckor till. Veckorna går så snabbt så snart har jag mina cash i handen. Då jävlar blir det shopping!  Antingen köper jag mig en ny kamera eftersom jag älskar att fota eller så köper jag kläder för allt. Haha, jag är en riktig slösmaja jag.
Jag hörde att det skulle bli åska idag. Jag har sett mörka moln men dom är försvunnen nu. Hoppas verkligen att det blir det nu så snart som möjligt. Jag älskar det! =D.

Vi hörs ♥

Höll på att..

..somna nu ikväll. Jag låg och kollade på gamla program på datorn bla. Talang 2009 finalen. Det var/är för varmt i mitt rum för att kunna somna. Undrar om jag nu kan sova inatt. Det var 32 grader varmt i skuggan här idag så jag har bara varit inomhus sen jag kom hem från jobbet. Jag har verkligen inte orkat varit ute.
Jag tog mig en svalkande dusch nyss så nu väntar jag bara på att håret ska torka så jag kan försöka prova att göra en ny frisyr. Det är verkligen kul att prova på nytt faktiskt :)

Anberlin - The feel good drag.
Det är en jätte bra låt som jag vill tipsa er läsare om!


Kram ♥

090702

Andra dagen i Juli och snart fyller jag år. Jag hade inte en sån bra start på dagen. Vaknade av att Bosse ropade på mig och då var klockan 20 över 7. 8 ska jag vara på jobbet! Jag hade visst inte varit rikitigt vaken så jag minns när han hade varit in och väckt mig halv 7 så.. Det hände även igår med ><. Så jag fick verkligen skynda mig att klä på mig, såklart skulle det krångla för mig så jag tar på mig tröjan avig. Även när jag skulle äta en snabb frukost så spiller jag ut på juice på både golv och bord.

Dagen har gått bra iallfall. Jag har fått hjälpt till med att skura golv, koka gröt och diskat. Jag och Frida fick även gå ut med en tand på en liten promenad runt gården. Det är ju så fint väder ute, tyvärr så smälter man bort såfort jag kommer utanför dörren. Jag håller mig inne, säkrast så. Och det är så mycket svalare inne.
-
Jag längtar så mycket tills imorgon då det är Gatufesten. Dock vet jag inte vilka mer som kommer dit och spelar än Moneybrothers. Hoppas det kommer att bli en riktig super kväll med tjejerna.

Kanske det inte vart ett sånt intressant inlägg, men det får ni stå ut med! :-)
Ha en bra dag! Kramar ♥

Årskogen

Jag satt här hemma och bara hade tråkigt tills jag frågade vad Michaela hade för sig. Hon skulle ner och bada med Ronja, Linus och Ted, såklart hänkade jag med. Dock badade inte jag pga. min bikini är precis nytvättat, den hänger på tork nu alltså. Jag satt och kollade på ické badkrukorna badade, satt och garvade ihjäl mig. Måste säga att jag tyckte synd om Ronja när Linus och Ted bar ut henne till vassen x). Ted skulle även skjutsa mig på hans moppe, trodde fan inte att jag skulle överleva. Jag satt seriöst och bad till Gud!. Jag som trodde min bror körde som en galning en gång han körde 70 när han skjutsade mig hem... haha. Jag, Ted och Linus for först till Linus så han kunde byta om och sen vidare hem till Ronja då hon och Michaela bytte om när vi kom. Vi stannade där ett tag tills Ted skjutsade mig hem, självklart gör jag bort mig när jag ska gena över grannens tomt. Jag ser inte att dom är ute när jag säger: ''hoppas att dom inte ser mig nu när jag genar över här''. Jag sa det ju högt och tydligt så visst måste dom ha hört mig.





Haha, Linus dyker i. Snyggt!
(mobilkamera, mycket inzoomat!)

Sitter här hemma nu och ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig. Är trött som bara den!
Godnatt alla, puss och kram! ♥

090701

Igår hade jag ingen ork till att skriva ett inlägg. Vet inte varför men det var bara så.. Iallfall så var det 3e dagen jag jobbade idag. 30 grader varmt och man håller på att avlida här. Synd att det ska vara så himla fint väder när man jobbar, det kunde väl regna?
 Jag fick veta att jag kom in på alla linjer jag sökte till gymnasiet idag så jag är väldigt glad. I första hand sökte jag Media, jag vill bli fotograf. Jag älskar att fota. I andra hand sökte jag omvårdnad och i tredje hand bygg. Hoppas nu att jag kommer att trivas i Sundsvall nurå och att det kommer att gå bra för mig där. Nu ska jag tacka nej till Omvårdnadsprogrammet och Byggprogrammet, för jag ska gå Mediaprogrammet :). Fick lite panik när Ann-Marie ropade på mig, hon såg så allvarlig ut så jag tänkte '' vad fan har jag gjort nurå, har det kommit en världens mobilräkning?'' men sen kunde jag sluta skita på mig när hon sa att jag hade kommit in.

Jag somnade ute igår i solen, ni kan ju förstå hur jag ser ut nu och hur ont det gör. Jag brännde nämnligen mig på låren och på armarna. Det gör ont när jag sitter ><

Vad har ni sökt/gått/tänker söka på gymnasium?

RSS 2.0