Music in my soul ♥

Sitter och poppar musik för fullt här.

De låtar som går mest i min spotify-lista är:

















Fast inte live då ;)


Tänk om inte musik fanns.. Hur skulle man ha klarat sig då?

Ingen rubrik idag, tyvärr

Nu ska jag snart ta och göra min egna soppa.
Momma: Vill du ha potatis och spenat soppa?
Jag: Nej usch!
Momma: Äter du sparris soppa då?
Jag: Nej aldrig i livet! äckligaste som finns.
Så jag föreslog att jag kunde göra min egna soppa =)

Jag hatar sparris soppa, usch och fy! Ska det vara soppa så ska det vara med pasta och grönsaker eller nåt.
Kommer ihåg när mamma gjorde sparris soppa när jag var mindre. För varje tugga jag tog fick jag kväljningar och trodde jag skulle spy.
Synd bara att AnnMarie brukar göra den soppan..
Häver man i en buljongtärning och lite mackaroner i vatten och sedan kokar så blir det en soppa ála Jessica. GOTT!

Igår var jag in på mellandagsrean och köpte lite för mina presentkort och vanliga pengar.
Jag kom hem med ett par scullcandy hörlurare som är hur bra som helst, 5 st nagellack, hårspray, ett par byxor jag trodde skulle vara förstora men var för liten, ett linne från kappahl för 19 kr, örhängen, hårspännen... Aa, sen tror jag inte att jag köpte någe mer.
Jag beställde.. Eller, Helena beställde rättare sagt min lila tröja ni ser i inlägget under. Det vart ingen svart, jag ångra mig ^^.
Jag åker till Hoting imorgon (Onsdag) och ska vara där hos syster, Theo och Dennis tills på Lördag. Jag ser riktigt fram emot att åka. Det är alltid så mysigt att vara där.
Så när jag kommer hem så hoppas jag att min tröja har kommit! :D

Igår kväll satt jag och målade naglarna så jag slänger upp ett bildresultat. Jag är nöjd!

Bill Kaulitz naglar. ♥


Ha det så bra! ♥

Kär i tröjor ♥

Satt och kollade runt lite på internet efter nå mysiga tröjor. Jag hittade en lila hoodis och en jätte söt svart som jag vart helt kär i.
Jag vet inte om jag ska beställa båda eller om jag ska beställa en av dem. Men vilken i såna fall? Huhu..

Från Junkyard.se


Från Spreadshirt.net


Vilken tycker ni?


Fan, det blir nog så att jag beställer båda. :3
Sedan så ska jag inte köpa nå mer tröjor. Jag ska satsa mer på byxor och linnen. :) ♥

God fortsättning alla!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade min blogg. Jag ska försöka blogga lite oftare eftersom det är vissa som klagar på att jag inte uppdaterar, haha.

Hur min jul har varit? - Jo den har varit helt ok. Jag gjorde en comeback som jultomte i år. Jag hade foppatofflor och målat skägg med en vit eyeliner penna. Fan, jag skulle ha tagit kort så skulle ni fått sett vilken snygg tomte jag var ;).
Jag fick jätte fina presenter av allihop. Kan skriva ner:

Momma: Parfym, tvätthandskar och en duschkräm.
Elisabeth (moster): En massa som man fixar med naglarna innan man ska måla dem. As bra!
Morbror Mikael: Ett jättefint halsband.
Pappa: Presentkort på Glitter.
Niklas: Ett fint halsband.
Fredrik: Ett jätte sött halsband och ett läppgland som luktar gott.
Helena, Theo och Dennis: Ett ascoolt huvud på en buddha.
Farmor och Sven-Bertil: Påslakan och presentkort.
Ann-Marie och Bosse: En Tokio Hotel biljett och 1000 kr.
Av moffa: 200 kr.

Tack så mycket för julklapparna!

Som ni alla kanske förstår så är Tokio Hotel biljetten min absolut favorit. Jag har alltid velat komma iväg och se dem. Jag kunde nästan sätta mig och grina när jag hörde att de skulle komma till Sverige. Jag var helt säker på att jag aldrig skulle komma iväg och se dem, men den 4 Mars. Då är det jag som står och gråter floder för att jag ser dem med mina egna ögon in real life. Längtar!!!!!!


Idag har jag varit in till stan. Pappa var så snäll och gjorde mig sällskap eftersom annars hade jag fått gå själv (vilket jag hatar) och för att jag är så himla sugen på en lila hoodtröja.
Jag tyckte nästan lite synd om honom med tanke på alla affärer jag drog med honom i bara för att jag skulle hitta min hoodtröja som jag vill ha. Men inte hittade jag den någonstans... I alla fall inne på Gina köpte jag mig en tröja med dödskallar på. Jag älskar den!
När vi gav upp letandet så bestämde vi oss för att åka hem.

Igronera min otroligt snygga håruppsättning.
Jag var så irriterad på mitt hår eftersom att det var så elektriskt.







God jul = Groggtomten kommer!

Jaha... Då är det julafton idag då. Var det inte jul nyss? Jag hoppas iallafall på en bättre jul än förra året och även de andra 3 åren före.
Jag har ingen julkänsla, ingen längtan alls och jag vill bara ha sommar nu. Jag är redan less på vintern då jag bara fryser så fort jag sätter min fot utanför ytterdörren och det är halt.

Idag klev vi upp tidigt så vi kunde hinna handla lite mat så där i sista minuten såklart. Jag köpte även klart lite små julklappar som fattades för vissa jag ska ge.
Jag har även träffat Malin idag, pappa och 2 av mina syskon.

Nej fy, idag var det inte alls lika kul att skriva i bloggen.. Jag vill bara lägga mig och dra täcket över huvudet.
Godnatt! ♥ 
Amen just ja, god jul förresten...
NEEEEEJ... fan.. Kom ju på att jag måste borsta tänderna och tvätta ansiktet först innan jag lägger mig. Jag måste även bädda sängen med så jag kan lägga mig. Jag orkar inte.. :<

Åh, nu öppnar momma en Aladdin ask (a)
.


Nu har jag...

... just duschat så jag ligger i min varma säng just nu och lyssnar på Tokio Hotel. Jag funderar på att sätta på en bra film. (Misstolka inte!)
Jag är även väldigt sugen på att installera sims på datorn. Jag har inte spelat det sen i våras. Det är ju så jävla kul! Men först måste jag radera lite filmer så jag får plats med spelen så att datorn inte blir seg.

Imorgon börjar jag som tur är 12 så jag tar 10:56 tåget in.
Jag har ingen matte eftersom jag är klar med både kapitel 1 och 2. Min lärare ville inte vara snål och låta mig börja på 3e kapitlet så jag får börja med det efter lovet. Hon är snäll hon :-).

På tisdag börjar vi tyvärr klockan 9 när vi egentligen börjar 09:55. Så vi måste ta 07:09 tåget in till Sundsvall och sedan sitta på skolan i en timma. Tack och lov slutar vi vid lunch, dvs. 11 så då tar vi bara halv 1 tåget hem.
Inte för att ni ens behöver veta det här, haha.

Nä jag ska ta och installera sims nu. Ha det så bra! =) ♥

No make up i pyjamas. NICE!



Städar, julklappar & 4 år sedan

Nu har jag gått igenom min bokhylla och min stora klädhög som jag hade på stolen i mitt rum.
Jag hittade en massa gamla papper sedan jag gick i 9an som jag nu har slängt. Jag har även plockat och donat på här eftersom jag inte har något bättre för mig, så nu är det julmysigt och snyggt.

Igår var jag till Amanda och bytte julklappar med henne och Sandra. Jag och Amanda skulle vara lite roliga mot Sandra så vi målade mustach och skägg på varandra bara för att göra Sandra brydd, men det vart inte så roligt som vi hade förväntat oss, haha.
Jag fick väldigt fina julklappar av båda. Jag lägger upp bilder:

En Shower gel och en body lotion som luktar jordgubb (♥) i en liten söt "påse"


En söt fisk. Haha nu har min andra fisk "Poss" fått en ny kompis, "Posse"



En handduk som är gjord till en bakelse.
Tror nästan jag äter upp den istället för att torka händerna på den ;)



En jätte söt necessär. Och jag som behövde en ny :D



Jätte söta örhängen :D


Tack så mycket för julklapparna. Det är nästan så jag skämms över det jag har gett eftersom jag har fått så fina. ♥



Idag är det precis 4 år sedan jag vart påkörd. Jag kommer ihåg dagen lika bra som om att det var igår som det hände. Jag tänker på Malin som såg allting. ♥

Jag har fortfarande skadorna kvar och inte förns nu ska de göra något åt saken. Mycket sveda och värk har jag haft under de här 4 åren, det är mycket jag har fått gått och skämts och har även blivit kallad för saker.
Men nu den 19 Januari har jag fått tid i Gävle på röntgen och sedan får jag en tid för en operation. Då jävlar slipper jag skämmas och ha den där jävla plastbiten i käften!

Snart jullov ♥

Snart är det jullov och det betyder att man kan sova hur länge man vill på dagarna!
Jag åker till Brunflo och stannar där hela lovet. Jag har funderar på att åka upp till syster i Hoting och fira nyår eller om jag åker dit någon dag efter. Jag ska upp dit iallafall!

Om någon timma ska jag gå iväg till Amanda med Sandra där vi ska byta julklappar och kolla på film. Vi kommer att ha riktigt mysigt med mycket skratt om jag inte känner mina tjejer fel ;).

Nu ska jag äta mat. Hoppas det blir något gott! =)

Jag saknar dig Malin. ♥




GratisBio
är sidan där du får gratis biobiljetter, gratis makeup, gratis kläder, gratis spel, gratis hemelektronik, gratis mat, gratis resor, gratis prylar mm. Vi har presentkort till de flesta stora svenska butikskedjorna. Registrera dig gratis och samla in poäng genom att utnyttja nätets hetaste kampanjer och gratiserbjudanden. Poängen kan du sedan växla in mot biobiljetter eller presentkort från valfri butik. Medlemskapet är naturligtvis helt gratis och vi ger dig dessutom 50 poäng som välkomstpresent!



091812

Vaknar tidigt imorse alldeles kallsvettig efter en hemsk mardröm jag hade inatt.
Jag lyckades tillslut somna om i ca 40 min och sedan var jag endån tvungen att kliva upp. Redan då kände jag att detta inte skulle vara en bra dag. Jag kände mig redan nedstämd och deppig, men jag gick i väg till skolan, åkte in och började dagens lektion med matte.
Det gick väldigt bra att jobba faktiskt men tankarna snurrar bara runt i huvudet hela tiden. Vi fortsatte dagen med lunch och sedan hade vi engelska och mediekunskap.

Efter att vi hade slutat gick jag iväg och köpte en julklapp och mötte upp Olivia och hennes kompis Andrea så vi gick runt och försökte komma på vad Olivia skulle köpa till sin Mikael :-)

Klockan 16:25 kom min buss och jag kände hur magen kurra. Jag tänkte: Omen gud vad skönt att få komma hem och få äta middag och bara lägga mig under täcket och bara ligga där och försöka glömma bort dagen.
När det bara var ca 4 km hem så stannar bussen. Själv trodde jag bara att det var en liten kö så vi bara fick sitta och vänta i ca 5 min så det gjode väl inget.
Minutrarna gick och efter 20 minuter började jag tappa tålamodet. Vi satt i en iskall och fullproppad buss, jag var hur jävla hungrig som helst och jag hade hemlängtan som bara den.
Timmarna gick och mer än halva bussen hade gått iväg till Gnarp eller så hade de fått skjuts från andra vägen.
Efter 3,5 timmar i den där bussen så bestämde jag, Amanda, Oliver och Stefan att vi skulle gå hem. Det snöade, det var hur mycket snö på backen som helst och det var is under snön. Men vi tog oss hem iallafall.
Det var 15 långtradare som var tvungen att bärgas i Gnarp eftersom de inte tog sig upp för en backe... SKAFFA VINTERDÄCK, jävla idioter!

Efter att jag hade kommit hem kvart i 9 så åt jag äntligen mat, jag var på toa, jag skrev klart en uppsats som skulle skickas in ikväll och sedan en annan uppgift. Jag tog även en varm dusch så nu ligger jag i min säng och kom bara för en liten stund sen på att jag måste packa idrotts kläder eftersom jag har idrott imorgon, kvart över 8 -.-.

Godnatt! Jag hoppas på en natt utan mardrömmar inatt.♥

091512

*DUNS* snaark, zzZZZzzZZzz.... - Oj, jag somna visst!

Jag är så fruktansvärt trött just nu så jag bara kan sätta mig och sova någon stans. Datakunskap första timman vart man ju inte piggare av iallafall..
Nej nej, nu ska jag vara lite positiv här. Jag fick mitt första VG i engelska igår. En uppsats som vi alla var tvungen att skriva. NICE DET!!! På fredag har jag bara matte i en timma och sedan slutar jag för dagen. Ganska onödigt att åka till skolan då, men jag måste. Jag ska komplitera PPM, tyvärr. Well well.'

Igår efter skolan köpte jag julklappar för hela slanten. Dock har jag några kvar men det får jag ta imorgon eller på torsdag. Det kanske händer att jag hinner köpa dem på fredag också, för idag orkar jag verkligen inte!

Jag har egentligen inte så mycket att berätta för tillfället. Just ja! Jag for direkt till Harmånger igår eftersom Backens skola (min gamla) hade Lucia. Det var så fint! Jag älskar lucia, speciellt när man sjunger i kyrkan och man är med i kören. Det ska vara fina låtar och höga toner. I love it! Man får en sån härlig känsla och man ryser i hela kroppen.

Ha en fin snöig dag alla! ♥

Lucia 2008 på Backens skola. Jag står där med någonstans.


Elise Svensson med en sjukt underbar röst!



En flamsig dag!

Haha åh gud vad jag har skrattat idag. Tårarna har bokstavligen forsat ner för mina kinder.
På medieproduktionen så håller vi på med radioprogram så jag, Amanda, Oliver och Stefan gör ett tillsammans. Stefan var inte här idag och han hade själva programmet på sin dator. Men det fanns annat vi kunder göra som tur var ^^.
Det händer väldigt ofta att man tillslut hamnar på Facebook, bloggar, kollar bilddagboken osv. under lektionen. Som idag satt Oliver och redigerade en bild på sig själv så den vart hel knasig.
Jag och Amanda ville också prova det och mina käkar höll på att fara av, kramp i magen och jag tror att alla mina tårar for ur ögonen. Det var hur länge som helst jag skrattade så mycket!

Ni lär nog undra om varför vi skrattade så mycket?!
Här får ni en bild jag gjorde. Haha, jag skrattar varje gång jag ser den! xD


Ha det bra alla godingar! ♥


091112

Sitter i skolan nu finnaly. Har för ett tag sedan haft matte då kan kompliterade multiplikation och division av bråk, och jag klarade det!
Nu har jag mediekunskap och efter det medieproduktion.
Det är kul att vara tillbaka. Jag har skrattat så tårarna sprutat och jag kommer definitivt att skratta ännu mer under dagen. Det märks att jag har varit borta från alla länge nu.

Nej nu ska jag arbeta. =) ♥

2 år, guldbröllop snart min fagra fru?

Idag är det den 10 December och det betyder att det är min och Amandas bröllopsdag. Vi har varit gifta nu i 2 år, och det är bara början!
Jag vill tacka Amanda för att hon har varit en sån underbar vän som alltid har funnits för mig, ställt upp och bara fått mig på bra humör. Jag kan inte ens tänka mig mitt liv utan att du funnits. Den dagen du går ifrån mig kommer jag inte att klara mig. Jag hoppas du aldrig lämnar mig!
Vi ska bli gamla, sitta och räkna rynkorna och köpa våran första rullator tillsammans! Inte ett steg utan dig vid min sida, du är stjärnan på julgranen.
Jag älskar dig Amanda!

When you need someone
You just turn around
I will be there
When you feel low
Baby let me know
I will be there
You can trust me
Just take a stand
I'll be here for you
Now and forever
Give a chance
To show you how much I care
I'll be there




























Long time ago

Jag får nästan dåligt samvete över att jag inte har bloggat så mycket. Men sånt är livet!
Jag har inte haft så mycket att säga faktiskt. Jag har legat antingen nerbäddad i soffan eller i sängen hela veckan eftersom jag har varit sjuk. Men idag känner jag mig bra och jag har bestämt mig för att gå på skolan imorgon.

Just nu ligger jag fortfarande i sängen och smågnager lite på mina sista godisar jag var iväg och köpte.
Hela veckan har jag varit sugen på godis och idag när jag är frisk så tänkte jag ta mig lite frisk luft så jag tog mig en liten runda här i Gnarp. På vägen hem gjorde jag en liten sväng in till Ica Stjärnan och köpte mig 2 filmer, FRIDA tidningen och lite godis.
Det var verkligen skönt att få komma ut och röra på sig. Jag kände verkligen att jag inte har gått på länge, jag fick håll i maggropen och sådär. Men jag har ett gott samvete, dock inte för att jag har smällt i mig plockgodis för 14 kr, utan för att jag har varit ute och rört på mig. Jag börjar få tillbaka lusten att vara ute och gå.
Och det är jätte skönt! Jag tar alltid med mig så jag kan lyssna på musik, så jag kan drömma mig bort om något helt annat än mitt liv.

Ska gå och göra annat nu! ♥

Für immer Jetz - For ever now - Nu och för alltid

Jag längtar som ett as! Jag hoppas att tiden bara kan flyga sin väg så det snart kan bli den 4 Mars.

Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska se min största idoler live med mina egna ögon på riktigt. Dem är så underbart bra och man kan inte beskriva hur dem kommer att vara live!

Snart kommer jag att vara en av dem som är där, och då ska jag fria till min Bill!









Ni alla andra snygga killar där ute, släng er i väggen! Bill tar första plats. ♥

Bloggar igen

Hej o hå!

Jag ska alldeles strax ta och tvätta ansiktet och sedan lägga mig.
Jag kom hem från awesome en helg i Brunflo strax efter 7 ikväll.
I fredags när jag kom fram till Östersund åkte vi och åt och sedan handlade vi lite mat. När vi kom hem till Brunflo så kommer jag faktiskt inte ihåg vad vi mer gjorde.

Vaknade runt 11 på lördagsmorgonen med en igentäppt näsa och jätte tunga ögon. Så jag flyttade mig till soffan och låg där till kl 1 då jag klev upp och åt frukost med moster Elisabeth. Momma och Mikael hade åkt till stan så det var bara jag och hon som var hemma.
Runt halv 2 gick jag och moster ett varv runt elljusspåret med stavar. Det var riktigt skönt att få vara ute och röra på sig och sedan var det jätte kul att få umgås med moster också! Vi var hemma sedan halv 4.
Senare gick jag till pappa där de skulle äta hemlagad pizza.
Jag var så snäll så jag gjorde degen och slängde på allt som skulle vara på pizzan. Den vart faktiskt god!

Efter jag smakat en bit pizza så gick jag hem och åt middag.
Min näsa började rinna ännu mer under kvällen och jag frös, svettades och låg under ett täcke tills det bara började safta till i munnen. Jag vart så jävla sugen på en marabou digestive så jag frågade snällt min pappa om han kunde skjutsa upp mig på Prix, eller Coop som det numera heter, för att köpa mig chokladen. Han var så snäll och gjorde det också!

Resten av kvällen låg jag i soffan med chokladen på magen och ena armen i mosters knä så jag fick den kliad. Det var verkligen länge sedan någon kliade mina armar, ryggen eller masserade mina händer. Det finns inget skönare än det! Vi kollade på en film som gick på tv:n, 28 dagar tror jag den heter. Efter den satt jag och moster och fixade våra naglar. Ja ni vet, fila, smörja in i olja, lacka och måla på nagellack. Så runt halv 3 somnade jag direkt efter jag hade lagt mig.

Just nu sitter jag i min säng med min oupppackade väska och med en handduk på huvudet.
Jag borde verkligen stänga ner datorn nu så jag kan gå och tvätta ansiktet och packa upp någon gång.

Ha det så bra!

RSS 2.0