Stockholm!


Förbannat!

Okej, vi glömmer de där skorna i det förra inlägget. Fick veta att de kostar 3 lakan, och det är inte dirket något som jag kan fiska fram i min plånka heller eller pröjsa för ett par skor över huvud taget. Inte när man är en liten student utan jobb. Så det är bara att glömma dem... Om inte någon av er känner sig för att vara lite generösis? inte? nähe, värt ett försök i alla fall!

Asså visst var de så förbannat läckra?!! Önskar att jag aldrig såg dem...


Men om ni skulle ändra er så finns dem här: http://www.karmaloop.com/product/The-Lita-Spike-Shoe-in-Black-with-Silver-Studs/187748 De är tydligen slut för tillfället, men håll utkik!!! Tack på förhand!

TORSDAG

Drömde en sådan konstig dröm inatt. Eller asså, jag vet inte om det var någon dröm, men det måste typ vara det. Jag låg och ville vakna. Jag gjorde allt för att försöka vakna. Jag kunde inte skrika, inte tända lampan för den hade slocknat och jag hade typ ingen kraft i kroppen så jag kunde typ inte kliva upp. Jag blev jätte orolig och ville bara vakna upp på riktigt. Jag gjorde allt. Jag till och med låg och slog på huvudet flera gånger i "drömmen" bara för att jag skulle vakna. Jag hade verkligen panik, för allt var så himla obehagligt och jag visste att jag "drömde" och allt jag ville var bara att vakna.
Till slut tänkte jag "okej, men om jag bara slappnar av och blundar så kanske jag vaknar". Jag låg så i knappt en halv minut, och sedan när jag tittade så var jag vaken. Jag låg i samma ställning som jag låg i den där ''drömmen''. Jag testade att låta, tända och släcka lampan och röra på mig bara för att se om jag hade lyckats vakna, vilket jag hade gjort också. Jag var så sjukt trött men ville inte somna om. Usch, det där var så himla obehagligt!

Idag har jag haft en lektion, Grafiskkomminikation C. Hade lunch och satt mest nere vid Ann och pratade en massa med Amanda och Ida. Gick sedan iväg till tåget och åkte hem. Fick sedan lite besök som tog mig med på en biltur för att prata en massa, vilket gick bra. Nu ligger jag hemma och ska ta och packa min väska inför helgens äventyr.

Förresten, kul att ni gillade min nya header! :-D

En undran: Någon som har någon aning om vart man kan köpa dessa godingar? Skorna alltså, inte benen.

Skolfoton

Fick hem så man kunde kolla på skolfotona idag. Asså... Näeh, fy fan!!! Om inte min momma hade tvingat mig att beställa så hade jag skitit i det helt och hållet och bara beställt skolkatalogen...
Tyckte att det var lite tråkigt att alla som går i klassen inte var med på kortet. Det är iförsig många som har slutat i våran klass också, runt 10 st tror jag att det är.

MP3C


MP1C



Ny header

Få ingen chock när ni kommer hit, jag lovar er, ni har inte kommit till helvetet. Min blogg har gått från att vara vit till svart. Tyckte att det passade eftersom det är höst och det bara blir allt mörkare och mörkare.

Vad tycker ni om den?


Wenn nicht mehr geht

När inget mer går sänder jag en ängel - bara för dig
Och varje mörk natt försvinner du
Och då flyger vi långt här ifrån
Vi ska aldrig förlora oss
När inget mer går
Tänk bara på mig och du ser en ängel som flyger brevid dig.



Underbara, underbara låt! ♥

ONSDAG

Somnade tidigt igår redan vid halv 11. Sov till halv 8 och snoozade till kvart i ungefär. Klockan 9 åkte jag till skolan och hade sedan Arbetsmiljö och säkerhet klockan 10. Hade 4 timmars håltimma bara för att höra ''är ni duktig på photoshop så kan ni göra denna uppgift på valfri ort.'' Aha? Kunde du inte ha kläckt ur dig det liiite tidigare?!
Hade en timma kvar tills min buss gick hem så jag gick ner och satte mig med caféteria-Ann som också bjöd mig på en kopp kaffe. Satt och pratade med henne tills jag var tvungen att gå till bussen.

Nu ligger jag här hemma och finslipar lite på en ny header jag har gjort. Får se om jag använder den. :-)
Ska ta och börja lite på min desktop uppgift vi fick idag snart också. Ska göra en affisch om någonting, typ en filmaffisch t.ex. Det ska också finnas med en bild på mig med på den, så jag måste kolla igenom alla mina bilder på mig och se om jag hittar någon som man kan använda. Har heller ingen idé på vad jag ska göra för affisch heller.. Meeen, jag kommer nog på något!

Har inte så mycket mer att säga så jag tar och fortsätter med min header och testar lägga in den här. Ha det bra!


TISDAG

Okej, har legat här nu i fan en timma och försökt komma på en början på det här inlägget. Att det ska vara så svårt att komma på en bra början. Mina ser ju alltid lika dana ut typ... Hur som helst så har min dag sett ut som alla andra tisdagar. Grafiskkommunikation C, 4,5 timmars håltimma (blev en halvtimma extra eftersom min lärare hade glömt bort mig, fick gå och knacka på lärarrummet och fråga vart hon höll hus). När min lärare äntligen kom så gjorde jag mitt matteprov på Koordinatsystem som jag också klarade. Tog sedan bussen hem och nu ligger jag här.

Är bajstrött just nu. Ska väl ta och lägga mig tidigt ikväll så jag kan sova ut. Känner mig lite förkyld. Min hals var lite rostig imorse, men det försvann sedan efter att jag hade druckit ett stort glas citron-te med en massa honung och mjölk i, på skolan. Är bara lite smått täppt i näsan nu och har blåsor på tungan, men sover jag tillräckligt inatt så kan det ha försvunnit tills imorgon. Vill vara helt frisk i helgen, annars blir jag ledsen. Skulle jag typ ligga hemma med lunginflammation så skulle jag skita i det och åka med till Stockholm i alla fall. Tänker inte låta någon sketen sjuka förstöra min helg! :-)

Jag är riktigt dålig på att knäppa bilder. Ska bli bättre på det. Men idag bjuder jag på en gammal bild.


En fråga

Varför var inte jag där?


Stockholm på fredag

Sitter och dör av längtan tills på fredag, för då sätter jag mig på tåget ner till Stockholm över helgen tillsammans med Amanda och Sandra. Fick en Stockholmsresa av tjejerna för lite shopping och party, i 18 års present. Resan har varit bokad ett tag nu och nu på fredag blir det äntligen av. Så som jag har längtat! Det kommer att bli så jävla kul! :-D Tack ännu en gång älskade vänner! ♥


MÅNDAG

Sitter i skolan just nu och har lunchrast. Orkade inte gå till Åhléns och äta dagens snusklunch så jag köpte nudlar i caféterian med Zoofie istället. Världens godaste nudlar! Synd att man inte blir så mätt av det. Hann inte äta frukost imorse. Hade typ 10 min på mig att packa ner datorn, borsta tänderna, gå på toan, knyta skorna och sedan ta på mig jackan. Sedan hade jag i för sig 10 yttligare minuter för att gå till bussen. Men jag var inte så hungrig heller så jag har ju klarat mig. Går inte länge idag heller så jag är hemma tidigt och kan äta då.
Hur som helst så har vi haft Naturkunskap A första timman. Var så hemskt jobbigt att försöka hålla sig vaken under genomgången. Det blir sådär typ att ögonlocken sitter på halva ögonen så man ser drogad ut och allt ljud omkring sig börjar försvinna. Så sjukt jobbigt när det blir så.

Just nu har jag rast som sagt. Har suttit och räknat en massa matte. Börjar få in det där med Koordinatsystemet och det där nu. Har prov imorgon, och jag känner just nu att jag kommer att klara det. Har ännu mer tid på mig att lära mig det bättre. Men det kommer att gå bra. (Försöker vara positiv)
Snart börjar Multimedia A och det är min sista lektion. Tror vi ska börja med Flash (har med animering att göra) och med tanke på hur otroligt bra det gick (host) att göra en animering på Webbdesignen förra året så ser jag faktiskt inte fram emot det här momentet. Buhu.

Nä, ska ta och gå på lektion nu. Ma råkes!


Nöjd Jessica!

Har haft en sådan härlig helg. For in till stan tidigt i lördags för att fika med momma och Mikael. Gick och kollade lite på stan tills Malin kom in. Vi gick och köpte godis, åt tårta som det bjöds på stjärntorget och kollade i olika affärer.
Asså en sak, jag förstår inte hur jag lyckas göra bort mig så himla mycket som jag gör. Jag hade ett rabattkort på H&M men hade glömt att skriva namn och datum, så när jag skulle göra det så hade jag ingen aning om vad det var för datum, så jag frågade hon i kassan. När jag skriver datum så skriver jag alltid 24/9-11, för annars kan jag inte. Måste stå länge annars och fundera på i vilken ordning jag ska skriva det i. Men hon i kassan sa: ''Det är 11-09-24'' och medan hon säger så skriver jag ''11/09-24''. När jag hade skrivit klart insåg jag och hon i kassan att jag hade skrivit fel. Haha fan vad jag börja skratta. Blev alldeles röd i ansiktet, mina tårar rann och jag höll på att svettas ihjäl. Och inte nog med det, det var ju långa köer bakom mig.
Sedan när vi skulle handla godis inne på Karamell Lagret så skulle jag plocka i en massa mintkulor i min påse, men när jag ska hälla i upptäcker jag att jag häller utanför min påse så alla hårda kulor bara smattrar ner på golvet as högt. JÄMT när jag är med Malin så händer det alltid något. Haha tycker att det är kul också, eftersom man skrattar ju så himla mycket åt det också. Många såna där stunder vi har suttit och blickat tillbaka åt och bara skrattat åt det.

Men hur som helst så efter att vi hade varit i stan ett tag så åkte vi hem. Var hemma en stund tills jag gick upp till pappa och gosade sönder Kickan och Killen. Vi åkte sedan iväg till farmor för att ha kalas för Veronica. Min storasyster Helena och hennes lilla familj var i Brunflo över helgen också så de följde med bort, så jag har gosat  och lekt med Kimmie under den tiden hos farmor för Theo stannade kvar i Brunflo.

Sedan på kvällen var jag med Malin. Vi var hemma hos henne en stund och pratade tills vi gick till Helena i några minuter då Theo skulle gå och lägga sig. Efter två godnattpussar gick jag och Malin ner till momma och pratade ända tills klockan blev 3 på natten. Momma ville inte släppa iväg Malin själv i mörkret så hon fick slagga över hos oss.

Idag vaknade vi innan 10 och Malin gick hem på en gång. Väntade in gammelmomma som skulle bjuda på tårta för att fira min morbror som har fyllt 20 år, och Veronica som fyllde år i fredags. Efter ett tag kom Helena, Dennis, Theo och Kimmie ner också så man har ju gosat en massa mer med dem idag. Har träningsvärk efter att ha lekt och burit på Kimmie sen igår. Antar att jag lär ha dubbelt så med träningsvärk imorgon. Småbarnsföräldrar borde ha armmuskler jädraranamma!

Just nu ligger jag hemma och har ätit middag. Känns så tomt att inte följa någon serie heller eftersom jag såg på sista OC avsnittet ever på bussen hem. Satt och fällde några tårar då Summer kom och gick på altaren och skulle gifta sig med Seth. Åh! Har alltid gillat dem i serien. ♥

Oj, det här blev ett långt inlägg, men jag ska ta och hitta på något att göra, sätta mig med matteboken eller något. Kram!

I love you. ♥


Friday, im in love

Idag är det äntligen fredag och det betyder hemresa till Brunflo. Dagen består av filmkunskap och vi ska bara tilla på film och diskutera filmen. Har ingen aning om vad vi ska se för film idag. Såg på Lilja 4-ever förra fredagen. Asså fick sitta och kämpa för att inte fälla några tårar. Den är så hemsk!

Min lektion börjar inte fören halv 2, men var tvungen att ta 11 tåget i alla fall eftersom det inte går något annat så jag hinner i tid. Gick och köpte min tågbiljett till Brunflo också på en gång på tågstationen. Gick och lämnade min resväska på skolan och sedan gick jag iväg på stan en sväng i hopp om att hitta en födelsedagspresent till min lillasyster som fyller år idag. Men hittade inget. Åker till stan en sväng imorgon med Malin också, så ska se om jag hittar något då istället.

Hade egentligen sovmorgon imorse. Hade ställt klockan på 9 så jag skulle hinna upp och duscha, men vaknade halv 8 istället av att Andreas sitter och leker på sitt rum innan han skulle iväg till skolan. När han väl hade åkt så somnade jag om till 8, för då ringde min telefon. Efter det kunde jag inte somna om, så jag låg vaken och lyssnade på musik i datorn istället.

Nä nu ska jag sätta mig och vara duktig och plugga matte. Har prov på tisdag men har inte hunnit öppnat böckerna än. Glömde bort det igår, hehe. Koordinatsystem sörrni, inte världens roligaste.



Grattis skitunge på din 14 års dag! Haha gud, kan inte förstå att du blivit så stor.
För mig kommer du alltid att vara 10. Haha men hoppas du får en bra födelsedag. Jag älskar dig ♥


Ledig idag

Var på skolan halv 8 imorse och då visade det sig att min enda lektion jag har på torsdagar var inställd, så då var det bara att vänta på bussen som gick 20 över 8 och åka hem igen. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta på mig mina pyjamasbyxor och lade mig i sängen igen för att titta på ett OC avsnitt. Sedan somnade jag och sov ända till halv 2 ungefär. Riktigt skönt må ni tro eftersom jag var typ helt död imorse.

Har just varit nere och ätit frukost*2/lunch, och nu ligger jag i sängen igen och tänkte slå på några OC avsnitt. Ska plugga lite matte senare också, och packa väskan. Åker till Brunflo imorgon. Det ser jag riktigt fram emot!!!

Hörs sen!

Bjuder på den här bilden på mig med Killen i famnen. Lilla gubben, så liten du var. Första gången jag höll i honom.


ONSDAG

Heej! Usch vilken långtråkig dag det har varit. Har haft en sån där jävla mördar håltimma på 4 timmar idag. Passade på att titta på några OC avsnitt i väntan. Första timman hade vi Arbetsmiljö och Säkerhet och sista timman hade jag Desktop med alla snygga elare..*host*. Vi skulle skapa en bild av tre bilder, jag gjorde klart min bild rätt snabbt och sedan fick jag sluta. Tur, för jag hann precis med min buss hem.

När jag kom hem blev det ännu fler OC avsnitt. Just nu tar jag en liten paus från det och ligger med en ansiktsmask och lyssnar på musik. Ska snart ta och gå ner och fika gofika hade jag tänkt, men måste tvätta bort ansiktsmasken först, vill ju liksom kunna äta utan att vara stel i ansiktet.


I know you're not worth it

But I can not help myself from dropping a few tears for you...


Såna här stunder jag önskar jag vore kille

Alltså bara ta mitt liv, vad nu nu än vill som kom på att premenstruell syndrom ska finnas. Har suttit inne på toaletten med huvudet mellan benen och bara väntat på att få kräkas, i ungefär en timma... Jag hoppas försjuttsingen att jag kommer att kunna somna ikväll. Det känns som om att någon hugger mig med gafflar där inne, och det är ju fan inte skönt!

I alla fall har det väl varit en bra dag idag. Hade Grafiskkommunikation C första timman då jag håller på med ett litet projekt, sedan hade vi  70 års håltimma och sedan vid 10 över 3 gjorde jag matteprov som jag klarade galant. Min mattelärare tyckte jag var så duktig att hon fick tårar i ögonen. Haha! Provet + rättningen tog kanske 20 minuter, så då var det bara att sitta lite till och vänta tills bussen gick hem.

Nu ligger jag i sängen med pyjamasbyxor, linne och en hoodtröja. Vågar inte röra på mig eftersom att det känns värre då. Så jag antar att jag får somna såhär, halvliggandes med kläderna på och datorn på benen. Yo classmates! Då fårstår ni varför jag kommer gåendes på skolan som en tant imorgon.


Förresten...

Är det någon som vet vad som hände den 15 September? Fick liksom en liten chock när jag kollade statistiken. Zoofie, är det du som ligger bakom det här? ;-)



Stick! Försvinn, Måndag!

Idag är en sådan dag då jag bara vill sitta och lyssna på musik. Har funnit ett nytt band som är så sinnessjukt bra så de spelas i mina hörlurar just nu, och det har de gjort idag på skolan också. Vill bara höja volymen men då lär väl mina hörlurar sprängas. Så det är nog inte värt det. Vill att mina stora skullcandy hörlurare ska funka. :-( *cutt*

Idag känner jag mig bara så less och besviken. Känner inte för att göra ett dugg idag förutom att bara gå iväg och dansa Zumba ikväll.
Uppdateringen på bloggen har väl inte heller varit sådär jätte bra, och jag vet inte hur det blir imorgon. Förhoppningsvis så lär det kännas bättre, men det får vi återstå och se.
Dagens plus var väl ändå att jag slutade halv 10 och att min APU plats är fixad. Från och med vecka 41 till 43 kan ni Gnarpsbor se mig och Amanda plocka upp varor inne på Ica Stjärnan. Det blir nog super!!

Hottar upp stämningen här lite med dessa gamla godingar:



Set fire to the rain

Blir så himla danssugen när jag lyssnar på denna låt:


LÖRDAG

Hur gulligt var inte inlägget innan då?! Haha :')

08:30 var det jag som vaknade av att Andreas var inne på toaletten och sjöng "Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan dääär" hur högt som helst. Kanske inte direkt något som man vill höra från en 11 åring inne från toaletten. Hahaha! Kunde inte somna om så nu ligger jag vaken och gruvar mig för att kliva upp eftersom mitt rum är som en stor frys. Under täcket är det så himla skönt! Längtar inte till vintern.. för då hänger det nästan istappar i taket. Och elementet är så himla störande eftersom de knäpper hela tiden så man inte kan sova.

Idag blir det att sitta med matteboken hela dagen. Ska också göra klart en annnan uppgift som ska in på onsdag, så jag har den ur världen liksom.

Nu ska jag ta och gå ner och äta frukost. Ha en riktigt skön och mysig lördag. Det ska jag ha, för lördagar är mina favoritdagar! :-)


Till Jessica Engström

Hej Jessica. Förlåt att jag kapar din blogg lite granna.

Jag tycker om dig fantastiskt mycket. Vissa skulle kanske säga att jag är helt galen i dig, det stämmer nog också. Jag tänker på dig större delen av tiden jag är vaken, inte så att jag sitter och tänker "åh jessica, vad söt du är" medvetet utan snarare att du alltid finns i mina tankar om än lite dolt och omedvetet.

Du är den viktigaste personen i mitt liv. Du finns alltid där och lyssnar när man behöver prata ut. Du förstår alltid. Din humor är kanske helt åt helvete men det har sin charm.

Nåja.  Slut med romantiskt ordbajs.

Vill du Jessica avnjuta en fika klockan efter klockan 13.30 nästa fredag, den 23:e September, med mig?

Om du även vill så är du bjuden på en romantisk middag hemma hos mig samma kväll. <- Behöver du inte bestämma förrän under vår fikastund, om du nu vill fika med mig.

Förlåt för att jag fegade ur förra torsdagen. Det kommer inte hända igen.

Puss < 3


Min blogg är fixad

Trodde mitt liv var över då min blogg såg ut som en sophög och jag kunde inte rädda den. Min vän Linus är en räddare i nöden. Tack så hemskt mycket! Visade sig att jag hade råkat radera ett ''}''. Haha wtf? Att ett sådant kan vara så viktigt.. Borde ju egentligen veta eftersom jag har läst webbdesign i ett år. Det var ett under att jag ens fick godkänt i den kursen.

Nu fortsätter jag bloggen som vanligt. Är inte min blogg som den ska så får jag panik. Har haft den ända sedan 2009 och jag har kunnat avlasta så sjukt mycket på den. Är väl kanske ingen höjdare på att skriva, men det är riktigt skönt att skriva av sig, även fast jag bara berättar om min dag. Ibland känner jag inte för att skriva, och ibland kryper det nästan i kroppen om jag inte skriver. Jag kommer fortsätta blogga tills jag verkligen lessnar på det. :-)

Min första header. Jag gillar den faktiskt väldigt mycket.

Min blogg är helt förstörd

Asså min blogg är helt förstörd. Får inte till den heller. Igår testade jag och lägga in annonser på bloggen så jag kunde börja tjäna pengar på den.. Hehe (a). Men när jag hade lagt in det så blev bloggen jätte konstig, så jag tog bort allt det jag hade lagt in och ändrade tillbaka inställningarna. Men nu är ju allt helt cp och jag vet liksom inte vad jag kan göra för att få till det. Känner bara att jag vill ta bort bloggen...

Ligger i min säng med datorn på magen, en chokladkaka bredvid mig och hörlurarna i öronen. Helt plötsligt dyker Olivia upp i mitt rum med en liten födelsedagspresent till mig. Haha blev lite små chockad först. Men tack så mycket igen gullegos! Den luktar ju gudomligt. Lär väl sitta här hemma och sniffa mig hög på den ikväll, om jag inte hämtar en sked och äter direkt ur den. Haha svårt att motstå! Sedan vill jag ursäkta dig om mitt rum har gett dig men för livet, mina kläder verkar inte trivas så bra i garderoben.. ;-) Puss på dig älskade vän! ♥

Inge blogghumör

 

Min blogg är helt cp...


ONSDAG

Ligger i mitt iskalla rum och fryser. Ska ta och duscha och sedan sätta mig med mina skoluppgifter.
Min dag idag har varit helt okej. Började med Arbetsmiljö och säkerhet. Sedan en 4 timmars håltimma och sedan Desktop då min lärare bara gick igenom grunderna till photoshop som jag redan kan sedan flera år tillbaka. Så jag fick sitta där och lyssna om jag ville. Han vet att jag kan sånt där redan eftersom jag går Graf C och har läst A och B kurserna. Så egentligen hade jag inte behövt gå på lektionen. -.-

En annan sak.. Bill är inte lika ''takes my breath away'' på utsidan längre. Inte i sin nya hårfärg och no shaving style. Jag kan betala frisörbesöket och en ny rakapparat bara du blir gamla Bill igen. Fast ah, kanske lär mig gilla hans nya stil någon gång. Bara han inte byter insida också, för då jävlar!!!

Nu:


This takes my breath away:











Dagens skratt:




Limbo i skolan

Tjenare fröken fräken!

Idag har det varit en rätt dryg dag. Började med Grafiskkommunikation C som jag bara satt och målade en massa texturer som jag ska skanna in i datorn sedan. Satt och kladdade en massa annat också. Efter det så hade vi en sjuhelsikes lång håltimma. På håltimman var vi några stycken från min klass som gick limbo. Haha Caféteria-Ann hade ett kartong-rör så vi gick och gick tills våra ryggar svek oss. Skönt när jag har träningsvärk i ryggen sedan Zumban igår också. Haha, men kul var det! Fick passa på då alla andra elever var på lektion. ;-)

Sedan var det äntligen dags att göra mitt matteprov. Gjorde det på bara en kvart och sedan kollade vi igenom det i typ 5 minuter. Provet gick jätte bra så nu ska jag börja på något nytt som jag ska ha prov på i nästa vecka.

Just nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. Skriver lite på en skoluppgift och ska ta och gå ner och fika lite gofika. Inget klår kvällsfikan! Det är det absolut det godaste som finns!

Ida in action.


Amanda med.

Svett-Jessica pluggar matte

Åh herre gud vad Zumban var rolig! Vi rörde på oss och dansade hela tiden i en timma. Tror aldrig att jag har varit sådär svettig någon gång ever. Det till och med rann svett på mina armar. Helt sjukt! Det här är något som jag definitivt ska fortsätta med. Rörde på hela kroppen nästan hela tiden. Men det var då riktigt skönt att ta mig en dusch sedan. Var så törstig att jag till och med tog med mig vattenflaskan in i duschen. Hihi.

Just nu har jag tagit en liten paus i mitt mattepluggande. Glömde min miniräknare på skolan såklart, så jag kan inte räkna kvadratrötter och sånt nu. Min miniräknare har ett inbyggt program så man behöver bara trycka på en knapp. Blir ju lite svårt att räkna ut 2,24 upphöjt i 2 i huvudet. Speciellt om man heter Jessica Engström som går i 3e-ring och som fortfarande läser matte a. ;-)
Nej men det är bara att läsa instruktionerna om och om igen så man vet hur man ska räkna. Har ju prov imorgon 10 över 3. Har hål från 11 tills dess. Men snart är jag klar med matten, fan vad skönt!

Förresten, såhär bra gick det på redovisningen vi hade idag på Multimedian:



Nä, ska nu ta och stänga min mattebok och hoppas på det bästa imorgon. Måste sova så jag orkar med min långa håltimma. ;-) Godnatt!


MÅNDAG

Ligger i min säng och har sjukt ont i magen. Har just ätit middag och jag åt nog alldeles för mycket... Hoppas att det försvinner snart, för snart ska jag äntligen få testa på Zumba. Fan vad kul! Har alltid velat testa det och nu ska det börja i Gnarp ikväll klockan 6. Jag kommer att sluta jazzdansen eftersom jag bland annat vill ha mer träning och det blir mycket mer träning i Zumban. Ska se om jag kan  börja på ett gym i vinter också om jag hittar något bra och billigt i Sundsvall. Funderade på Golds ett tag, men fick höra att man bara får träna där en gång i veckan för 300 kr i månaden. Är det värt det? Skulle ju kunna träna på torsdagar då jag slutar 11 faktiskt. Hm, måste fundera på't.

Idag har det varit en bra dag. Började dagen med Naturkunskap A vilket faktiskt inte var så kul. Satt och lyssnade på när min lärare pratade om.. öh.. vad var det nu hon faktiskt pratade om? Var det istiden eftersom vi tittade på en film om det sedan? Gud... Mitt minne är verkligen sämst! :o
Sedan hade jag, Julia och Zoofie håltimma från halv 10 till 12. Då började Multimedia A och vi skulle redovisa våran berättelse. Haha gick ju as bra! Tycker att det går så mycket bättre nu att stå där framme och prata. Jag som seriöst bara ville dö när jag stod där framme förut, även om det bara är inför mina kompisar. Kanske scenskräcken börjar försvinna nu? Eller okej, visst, jag blir ju jävligt nervös ändå, men det är inte lika hemskt. Skönt!
När vi alla hade redovisat klart så slutade vi, vilket var skönt! Satte mig och påbörjade att skriva ett/en (?) spelanalys om Mulle Meck bygger bilar. Måste köpa det spelet sedan när jag får pengar. Älskar det. Och Pettson och Findus i Mucklornas värld. Spelade det jämt när jag var mindre. Underbara spel! - Hehehe vadå 8 år?

Naep, nu ska jag ta och titta på ett avsnitt med OC innan jag ska tralla iväg och dansa Zumba. Ha det fint!







Godkväll!

Här ligger jag och lyssnar på två nya favoritlåtar som jag upptäckt idag. Kletade på en ansiktsmask i ansiktet också som jag alldeles snart ska ta och tvätta bort. Det är riktigt skönt att kleta på sig såna någon gång ibland. Huden blir alldeles mjuk och fräsch! Man känner sig nästan som en ny människa.

Kvällen kommer att fortsätta med en massa O.C. Tycker att det är lite tråkigt att det bara är 4 säsonger... Men ska jag vara helt ärlig så är den serien inte lika bra som One Tree Hill. Tror inte att någon serie kommer att slå OTH. Ever!

Nä, nu måste jag tvätta fejjan. Godnatt! ♥




SUNDAY

Hallå! Halv 4 var jag inatt och kunde äntligen lägga mig i sängen för att sova. Vaknade dock halv 11 men kunde inte somna om. Mår förvånadsvärd bra idag, så jag tänker inte klaga.
Jag hade en sån jävla rolig kväll igår. Började hemma hos Amanda med en jätte god middag som bestod av kyckling, potatis och svampsås. Sedan skulle vi egentligen åka tåg in till Hudik, men tåget var inställt och ersatt med buss så vi fick åka så istället. När vi kom in till Hudik så gick vi och satte oss på Skutan fram och tillbaka tills vi senare gick vidare på Gossip. Satt där ett tag och beställde riktigt goda drinkar. Vi insåg efter ett tag att de inte hade dansgolvet öppet så vi gick vidare till Hogges och dansade.
När vi inte orkade dansa längre gick vi och satte oss ute på Möljen för att äta lite nattkäk tills bussen gick hem. Somnade dirket när jag kom hem efter att jag hade tvättat bort sminket, borstat tänderna och kissat. :-)

Insåg just att jag har haft på mig pyjamasen hela dagen och håret är alldeles trassligt uppsatt i en knut bak på huvudet. Har inte dirket rört det sedan igår då jag satte upp det inna jag lade mig. Hehe, ska bli kul att reda ut sedan. Hade världens tova igår när jag kom hem. Orkade inte bry mig så jag satte bara upp det i en knut. Nä, nu ska jag ta och duscha så håret hinner torka innan det blir läggdax.

Jag tog inga bilder från igår, som vanligt. Men lägger upp denna sexiga bild. Enjoy.


SATURDAY

Happy saturday everybody! Oj, måste säga att jag har sovit som ett litet barn inatt! Somnade strax efter halv 10 igår kväll och sov till typ 10 över 5. Jag lyckades somna om och vaknade några gånger ända fram till halv 11. Och det konstigaste var väl ändå att jag fortsatte att drömma på samma dröm efter varje gång jag somnade om. Haha.

Idag blir det inte till att göra så mycket. Ska över till Amanda vid 5 för att äta middag tillsammans med Sandra och Ida. Sedan tar vi tåget in till Hudik och slår klackarna i taket inne på Gossip all night long. Eller ja, fram tills 2 någon gång för 20 över går nattbussen hem. Tycker att klockan ska bli lite mer nu!

Och justja, tandläkaren ringde idag och var tvungen att skjuta upp min tid jag hade den 2 november till den 7 november = hemma från skolan en vecka med ett svullet ansikte och hamna efter sjukt mycket!

Och en annan sak, Bill Kaulitz har tydligen gått och blivit blond...





Natti natt!

Usch.. Har ätit alldeles för mycket godis nu så jag mår illa... Ska ta och lägga mig och sova nu för nu orkar jag verkligen inte hålla mig vaken längre. Lägger upp dessa tre otroligt bra låtar med Beyoncé. Godnatt! ♥








Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys

Somnade igår vid 10 och sov ända till halv 6 då Bosse kom in och väckte mig. Jag kände mig utvilad och typ pigg när jag vaknade, men min underläpp höll på att svälla upp, hade en stor bula i pannan och jag hade en massa bulor på ryggen som bara kliade. Så jag var tvungen att ta en allergitablett som man också kan använda som sömntabletter... Så ja... Det har varit ganska svårt att hålla mig vaken idag på skolan. Det blev faktiskt lite bättre efter att jag hade hällt i mig ett stort jävla glas med kaffe. Men sista timman när vi hade filmkunskap var det verkligen hemskt. Vi skulle titta på en hel film som inte ens var någe bra. Fattade ingenting av filmen. Julia fick sitta och förklara den för mig sedan efter lektionen. Heheh.

Ikväll blir det bara att ligga i min mysiga One Piece och titta på OC samtidigt som jag gräver i en fet godispåse. Det blir definitivt en tidig kväll för mig kan jag lova er! Speciellt om jag ska orka gå ut på krogen imorgon tillsammans med Amanda, Sandra och Ida samt några från Hudik. Ser så fram emot kvällen!







You had your chance to convince me, but you blew it

Nu snart är det dags för mig att krypa ner under täcket där John Blund väntar på mig. Jag ska bara ta och gå ner och fika något och sedan borsta tänderna. Mitt hår är jätte blött eftersom jag nyss har duschat, men ikväll orkar jag inte bry mig om jag lägger mig med blött hår. Jag avskyr annars att sova med blött hår.

Åkte inte hem med 12 bussen idag. Stannade kvar på skolan eftersom Amanda hade en rätt så lång håltimma och jag hade inte direkt något annat för mig hemma så jag stannade kvar på skolan med henne. Vi satt i caféterian och pratade en massa tillsammans med några andra från våran klass. Riktigt kul!
Sedan tog jag 14:20 bussen hem. Men det kändes som om att det var 16:25 bussen som jag åkte, eftersom det känns som om att den här dagen har varit i en evighet. När klockan var typ 1 så kändes det som om att den var runt 3-4 något.

Godnatt mina kära fans! ♥

Bjuder på lite kvällshumor



TORSDAG

Sitter i skolan nu och har just hällt i mig en kopp kaffe ihopp om att bli lite piggare. Jag skulle kunna somna ståendes nu. Efter att jag hade bloggat klart så stängde jag datorn och sedan lade jag mig och gjorde ett nytt försök att sova, och efter ett tag så funkade det.
Råkade snooza lite för länge imorse, men jag hann allt jag skulle. När jag skulle äta frukost så skulle det såklart gå ont för mig. Jag åt mackor med gurka på och drack ett glas mjölk till, och när jag skulle vända blad i tidningen för att kika igenom den lite snabbt så råkade jag tippa mackan så mina gurkskivor for ner i mitt mjölkglas, såklart. Fick ju sedan äta mjölkgurkor på mackan och dricka gurkmjölk till. :-) Haha oj vad intressant. Antecknar ni?

Sitter på Grafen och målar lite med vattenfärger för att sedan skanna in det till datorn och skapa penslar och grejjer till photoshop av mina bilder. Kul att måla med vattenfärger. Har inte gjort det på flera år. Haha!

Nä, ska ta och fortsätta här nu jag. Ma råkes!


Kan inte sova

Åh vad kul det är när man inte kan sova asså!!! Klockan är nu halv 3 och min klocka ringer klockan 5. Jag är sjukt trött men har försökt sova hur länge som helst. Jag gav upp och tittade på ett OC avsnitt i hopp om att kanske somna, men näe. Jag har legat och lyssnat på musik i hopp om att kunna somna, men näe det har inte gått heller. Jag som har varit as trött hela dagen idag och jag är as trött nu men det går verkligen inte att sova.

När man ligger där och försöker sova ligger man ju också och tänker på en massa i mörkret. Jag har legat och tänkt på skräckfilmen Paranomal Activity och inbillat mig att jag har demoner i mitt rum. Min sänglampa gick sin väg när jag försökte tända den... Så it's kind of creepy here. Jag som liksom har haft mardrömmar om demoner ända sedan jag var liten. Hade en sådan mardröm minst en gång i veckan. Det är verkligen inte kul att drömma om dem. Man får alltid en sådan obehaglig känsla efteråt...

Nä.. Nu måste jag försöka sova igen. Är glad över att jag bara har en skön lektion imorgon och sedan så slutar jag 11 så jag kan åka hem klockan 12. Nä, men önska mig lycka till med sömnen. Godnatt! ♥


You caused my heart to bleed and you still own me a reason

Asså jag älskar den här låten. Den är hemsk men fin på något sätt också. Det gör typ ont i hjärtat när man lyssnar på den.


Håltimma i evigheter

Tjeeena! Sitter i skolan nu och väntar på att min nästa lektion ska börja. Den börjar klockan 3 någon gång så det är en jävla lång väntan. Har redan väntat i 2 timmar. Men jag har passat på att räknat lite matte faktiskt och nu snart ska jag sätta igång med ännu en uppgift vi fick på Arbetsmiljö och säkerhets lektionen idag, så jag har den ur världen liksom.

Hehe ja jag går i 3an och läser fortfarande matte A. Jag har alltid haft det svårt med matte. Har ända sedan lågstadiet fått gått på särmatte och nu även på gymnasiet får jag gå på särmatte med specialhjälp. Även på högstadiet gick jag särmatte. I för sig så läser jag klart det lilla som är kvar i matte A på fritid, dvs. att jag inte har matte på schemat, men jag träffar min mattelärare en gång i veckan för att göra prov.







Marry me a little


You can be whatever you want when youre high

Sitter just nu och har Grafiskkommunikation C och har fått idétorka för stunden. Måste göra klart en bild men vet inte riktigt hur jag ska fortsätta på den. Inget blir bra.. Så jag tar lite paus och försöker se om jag hittar någon inspiration så jag kan fortsätta om en stund.

Idag är det en skön tisdag. Har bara den här lektionen och sedan kan jag åka hem med 12 bussen. Men från och med nästa vecka så måste jag stanna kvar längre eftersom jag ska göra matteprov tills jag är klar med hela matte A. Kommer bli drygt att bara sitta och vänta från 11 till 3. Så jag får njuta lite extra av denna tisdag. :-)

Lyssnar på The Ark nu. Jag har liksom aldrig hållit koll på deras låtar förut och visste liksom inte vilka låtar som var deras, och de låtar som jag har vetat ha varit deras har varit helt okej. Inte riktigt sådär jätte bra. Men när jag stod på taket utanför Storsjöyran i somras och såg dem live så var det så himla mäktigt. Jag ville så gärna vara där nere med alla de andra i publiken och sjunga med, även fast jag inte kan låttexterna. De var ju hur bra som helst. Stod och rös och blev nästan tårögd. Varför har jag inte sett dem tidigare föör??



A night to remember

Här kommer några bilder från förra lördagen som Amanda tog. Så jävla rolig kväll alltså!

Sitter och garvar läppen av mig på tågstation här i Gnarp.


Sandra joinade mig på rampen.


Hahahah garvar läpparna av varandra.


Tåget in mot Hudiksvall


Skrattade vidare inne på Skutan.


Fin Sandra!! :D ♥


Haha tror jag såg en snygging som gick förbi..?


Den här bilden kommer jag faktikst inte ihåg att Amanda tog. Ehehe.


Den här bilden kommer jag inte heller ihåg att Amanda tog. Men inne på Hogges i alla fall. :-D Haha jo jag vet, jätte snygg!!!



5 September

Hej alla fans!

Internet är tillbaka hemma. WOHO! Kom alldeles för en stund sedan hem från en rätt så skön skoldag. Började med Naturkunskap A då vi tittade på en film om Big Bang. Sedan skulle vi börja på att svara på en massa frågor. När lektionen var slut hade jag och Julia håltimma. Julia började att sjunga på "Don't go breaking my heart" när vi satt och väntade på att de andra skulle sluta så vi kunde gå på lunch. Sedan dess har jag haft den där låten på hjärnan. Haha måste lyssna på en massa andra låtar nu så den försvinner!
Efter lunchen hade vi Multimedia A och jag och Julia skrev klart våran berättelse. Hahah så kul! Kommer dö när vi står där framme och ska läsa upp den och visa bilderna till.

Just nu ligger jag och väntar på att maten ska bli klar. Slängde på mig myskläderna också så jag ska bara ta och mysa i sängen resten av dagen. Är tröttens så jag känner inte för att göra något annat heller. Måste fortsätta med frågorna om Big Band också, men det skjuter jag upp fram tills ikväll för först så ska jag titta på äta och sedan titta på något Family Guy avsnitt.

Ritade denna bild idag på en sån där tablet platta idag. Är den inte fin då?

På bussen hem...

Ja nu sitter jag på bussen till Gnarp igen. Helgen har ju gått så otroligt fort! For in till stan med momma igår, vi fikade och kollade lite i affärer. Fick med mig en concealer och torrschampo hem. När vi kom hem så gick jag och mötte Malin för att sedan gå på Ica och köpa mumma. Vi gick ner till momma igen och pratade och skrattade. Efter en stund gick vi till pappa och var där en stund. Gosade sönder Kickan och Killen gjorde jag med. :-)
Blev så himla trött vid 10 tiden att jag nästan satt och pratade i sömnen. När klockan blev 11 orkade jag inte mer och ville bara hem och sova. Helt sjukt hur trött jag var.

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid halv 9 tiden men lyckades somna om igen och vaknade vid 11 igen. Halv 12 klev jag upp och åt frukost och sedan packade jag ihop mina grejer och vid 10 över 1 gick jag upp till bussen. Och nu sitter jag här och har alldeles snart kommit till Pilgrimstad, tror jag om vi inte redan har varit där då. Har inte riktigt haft koll.

När jag kommer hem så kommer jag inte att ha internet. Buhu. Har varit utan sedan i torsdags, men AnnMarie har skickat efter ett nytt så det kommer imorgon.

Nä, ska ta och titta på några Family Guy avsnitt nu så tiden går snabbare. Ma råkes!

Min lilla gosepojk!


Min lilla gosetjej!



Allergijävel

Ligger just nu i soffan hos momma och håller på att klia sönder ryggen och ansiktet. Hela ryggen är fylld med en massa bulor och jag är svullen i ansiktet och det bara kliar. Mina allergitabletter är slut. Vet att jag ska ha några här hos momma, men vart hon har lagt dem vet jag inte. Hon är inte hemma just nu men är påväg. Min mobil är paj så jag kan inte ringa eller skicka något sms och fråga. När jag kommer till Gnarp igen måste jag söka upp en läkare och ta riktiga prover för att se vad det riktigt är och vad det är som jag reagerar på. Det är ju det att jag inte äter något speciellt som orsakar det eller att jag är upp i något. Och jag har det här bara på sommaren. Det är ju något slags av nässelallergi.
När jag ändå ligger här och lider av min allergi så ska jag såklart ha ont i maggropen också. Får ta och dricka sån där äcklig medicin nu snart som är mot magkatarr och magsår. Vill inte, men jag måste. Det är så otroligt snusikgt!

I alla fall så gick jag och Zoofie för att kolla på Modelljakten inne på IN Gallerian. När det var ungefär en halvtimma innan de skulle börja så gick jag och Zoofie fram till Kenza och Andreas Wijk för att fråga om vi kunde ta en bild (cool som man är). Men näe. Fick ju nobben ÄNNU en gång. Eller ja, hon sa att vi skulle vänta tills att programmet hade spelats in klart. Men liksom, de stod ju bara där borta och liksom och stod?! Hade ju bara kunna ställa mig där bredvid och sedan bara *klick*, klart liksom!
Jag hade inte riktigt tid till att stå och vänta tills de var klar eftersom jag var tvungen att springa iväg redan innan de ens hade börjat. Var tvungen att catcha up min buss hit till Brunflo.

De kommer ju att vara här i Östersund imorgon. Haha kanske tredje gången gillt? Nejdå. Så viktig är inte den där bilden. Men det hade ju ändå varit lite sådär småcoolt att ha liksom. Men äh, shit the same. Lider dock lite mer att jag inte fick ta bild med snygg Andreas. Buhu.

Men för fan momma, kom hem nuuuuuu!!!




Silence can destroy, get up and raise your voice

Sitter i skolan fortfarande även fast jag slutade för två timmar sedan. Sista lektionen blev visst inställd och min buss till Brunflo går inte fören halv 4. Bara 3 timmar kvar..
Tur jag har som har Julia och Zoofie som sitter med mig. Julia ska dock snart åka hem med sin buss, men jag och Zoofie hade tänkt att gå och titta på när Kenza och Andreas är här i stan för att söka modeller. Tänker tvinga Zoofie att söka. Hihih.

Blev så hemskt sugen på kaffe, men det var tydligen slut i cafét så jag fick ta en kopp med te istället. Får dricka kaffe hos momma ikväll. :-)

Idag har det faktiskt varit en bra dag. Har bara haft Multimedia A i typ 3 timmar. Vi ska skriva som någon presentation om något och sedan visa en massa bilder i ett bildspel. Vi, eller jag, kom på en smart idé att vi kunde göra en saga istället som vi kan stå och berätta samtidigt som bilderna rullar på. Haha ska bli kul att stå och berätta den inför halva klassen. Våran fantasi är bäst..*host* töntig *host* ;-)

Har haft ett riktigt hårt schema denna vecka. Jag hoppas ni är avundsjuka!!! ;-)



My new leather pants

Hellooow! Måste säga att jag är så himla glad just nu. Igår gjorde jag världens bästa köp alltså! Köpte ett par sjuuukt snygga skinnbyxor som sitter sjukt snyggt!
Skulle visa dem igår men när jag satt på bussen klockan tolv ringde AnnMarie och berättade att internet hemma inte funkade, så jag kunde inte sitta vid datorn igår.

Idag åker jag till min kära familj i Brunflo. Bussen går halv 4 här ifrån Sundsvall och sedan är jag framme kvart i 6. Så önska mig en trevlig resa! Hade inte så mycket att blogga om idag, men vi höres!


Gratulerar!

Idag blir min framtida man (i wish) och hans bror hela 22 jordsnurr. Grattis snyggingar!



Vill också passa på att gratulera en annan snygging, Robert Pettersson som också fyller år idag.


RSS 2.0