Im alive, Im in love

 
 
 
 
 
 
 

Midsommar

Efter ett år väntan och längtan så blev det äntligen midsommar. Som jag och Elin hade väntat på det!
Dagen efter var väl kanske mindre rolig. Först en 50 min bussresa från Gnarp och hem till Sundsvall. Sedan packa det sista för att sedan sätta mig på tåget till Brunflo. Jag kanske inte sade att det var en av mina värsta bakfyllor någonsinn och att jag hade några nära-spy-upplevelser under resorna. Men det var det värt, för fy sjuttsingen vad himla roligt jag hade det. 
Elin och jag var äntligen återförenade, så sjukt god mat, alkoholen förtärdes, åka traktorvagn ner till Skäret, kissa mellan två bilar medan en tant sitter och kollar på osv. Listan kan göras lång. 
 
Hoppas ni också hade en fin midsommar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och dagen efter låg jag såhär hela kvällen och var så sjukt sliten i soffan hemma hos momma:
Pigg tjej. Normala armar liksom. 
 
 

(14-06-19)

 
 
 
 
 
 

KENTFEST

Alltså vilken helg, vilken semester jag har haft, vad livet plötsligt blev helt fantastiskt jäkla bra och vad allt bara kommer att fortsätta att vara så himla bra som det är. 
KENT var ju såklart bättre än mina högsta förväntningar. De rockade scenen som vanligt, spelade de låtar jag absolut ville höra och det bara var så himla fantastiskt att jag ej kan beskriva det.
Kvällen innan var ju också helt underbar. Åt godmiddag på finrestaurang och gick sedan ut och drack några öl. 
 
Allså detta inlägg får vara så här kort och konstigt, men det är allt jag får fram. Kan inte beskriva allt eller hur jag känner. Men är bara så lycklig! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart smäller det!

Aaaah vet ni vad? I AM SO EXITED AND I JUST CAN'T HIDE IT! 
 
Imorgon bär det ju av till Stockholm!! Hoppas bara jag kan tvätta inatt så jag slipper åka i mina alldeles försmåa mimmitrosor jag har haft i minst 10 år som jag nu de senaste dagarna har gått och vänt ut och in på... typ. Nä men har längtat efter denna helg så himla länge nu och ska även möta upp bästaste som ska hänga med ut och äta. SER SÅ HIMLA FRAM EMOT DET ATT DET BARA PIRRAR I BILRINGEN MIN!!! 
 
På söndag blir det äntligen Kentfest, jag ska få se Kent live en andra gång. Kommer stå och grina ögonen ur mig när 747 spelas. Fattas väl bara att jag åker ifrån min biljett. Skulle ju vara så typiskt. 
 
 
 

?

Alltså aa jag har en riktigt stor och bra fråga här... VARFÖR var inte jag i Köpenhamn den 13 Maj för att se Kent och höra dessa fantastiska låtarna live? 
 
Socker, så som jag har lyssnat på den i höst och vinter. Älskar dessa versioner av låtarna! 
 
 

Student 2014

Jag for upp till Brunflo i Onsdags för att fira min lilla broder Fredrik på sin student i Torsdags.Jag är så himla stolt över honom. Storasystershjärtat kokade nästan över!
 
Nästa gång blir det lilltuttas tur. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0